Sziasztok!
Bea, nagyon szorítok Neked!Mennyi idő volt a max, amikor megjött? A tesztek szinte mind nagyon érzékenynek írják magukat. Szerintem a Clearblue az egyik, ami leghamarabb kimutatja. De elvileg kb. azonosak. Ami a legkisebb koncentr.-nál kimutatja, lehet hogy épp ezért ad ál-eredményt. Érted? Milyet csináltál? És a legfontosabb, mikor csinálsz újat? A patikában miattad felmentem vagy háromszor,hogy ugye még semmi.
Kata, gondolom, hogy nagyon hiányzik a párod, de majdcsak eltelik vhogy. Én a helyedben gyorsan megbeszélnék egy-két randit a réglátott barátnőimmel moziba, dumálni stb. , így legalább addig nemcsak Rá gondolsz. Remélem , azért este beugrasz.
Hajni, örülök, hogy tetszett a munkahely.
Nem volt hosszú? Nekem az utolsó egy-két órám tűnik mostanában úgy,hogy sosem telik el.
Juca, sajnálom ami a Dédiddel történt, remélem kicsit már jobban van és Te is egy kicsit.
Szerintem a baba dolog sok időre elhalasztását ne vedd olyan komolyan. Egyelőre nem aktuális, de hátha történik vmi csoda, én hiszek az ilyesmiben.
Ha nagyon szomorú vagy , dörgöld az arcod Bálint puha pofijához, az biztos segít. Apropó, annyira látni szeretném a csöppséget! Ha lesz időd küldd légyszi a
rozsai@emitelnet.hu-ra, oda tuti befér.
Poci, jó hogy jelentkeztél! Hogy vagytok? Leendő apuka remélem eléggé kedves kismami feleségével!!
Letelt már az a 12 nap? Bocs,de mostanában csak olvasgatok és elfelejtem, mikor is írtad?
Zafír, remélem jobban vagy, már az is bíztató,hogy a 2. nap jobb volt, mint az első. Hányingered volt?
Nicola, a kutya tündéri, igazi Pongó. Bátyáméknak van egy kis Perdy-je, akit Dalmának hívnak és ő nem fekete,hanem borostyánszínű pöttyös.