Új privát üzeneted érkezett!

Megpróbálok a kutyáról képet küldeni!!
nicola79

Nicola,
Mailen, vagy ide rakod föl?
kata1977
Hatvan

Kata, hogy te milyen izé vagy. Nem is vagyok öreglány KépKép, ugye nem Kép.

Én is keresek majd, van, csak a párom gépén, ott meg nem lehet kiigazodni Kép. Majd kiírom neki, hogy tegyen át ide is egyet kettőt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

én nem tudtam túl nagy....Kép
nicola79

én nem tudtam túl nagy....Kép
nicola79

Sziasztok!
Hajni Sajnálom a fogadat, vagyis Téged. Szerintem a fogfájás az egyik legborzasztóbb fájdalom!!! Ja igen azt már észrevettem én ism hogy az üzeneteid száma 1500 felett van!! Ez nem semmi!!A glettelést este megnézem, hogy szárad-e. A színek: előszoba, nappali: mogyoró, konyha: tojáshéj (vagy sárga) háló: talán sárga. A többi fehér Kép Hú neked nemsokára menned kell igaz?? Hogy a fenébe fogunk így esténként beszélgetni????

Nicola Én Gyöngyösön tanulok Kép Remélem igazad van és tényleg ott a baba!!!!!!!! Sikerült rendet raknod 2000-ben??? Kép

Kata az OK, hogy Proone beszúrta, de nekem ezek rejtjelek! KÉrlek segíts!!! Tök szar lehetett Neked tegnap egyedül!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Nicola milyen kutyus???

Kép
Kép
beuka

Bea, ez nem olyan mint a fogfájás, igazából az ínyem fáj csak. Szóval elviselhető, csak egész nap piszkálom a nyelvemmel Kép. Tegnap mondtam is a páromnak, hogy egész nap kinyujtott nyelvvel fogok közlekedni.
Igen lassan idnulok, 13,25-kor indul a buszom Kép.
Bizti szép lesz a házikótok, de a hálóba a sárgát jól gondoljátok meg. Oda szerintem valami nyugtatóbb szín kellene, a sárga eléggé vibrál.
Bocsi nem akarok beleszólni Kép, de nem tudom megállni Kép.
Majd hétvégén dumizunk este. Addig gyűjtsd össze a mondandódat Kép. Írd fel, el ne felejtsd.

Nicola, Kép, pedig olyan kíváncsi vagyok a kutyuskádra. Ha nem tudod összetörpíteni, küld el mélbe, majd én megpróbálom, ha sikerül akkor beteszem neked ide. OK?

Kép

Kép
vkhajni

Dalmata kutya!Pongónak hívják!
Hogy lehet csökkenteni a méretét??

A férjem Kaposváron tanult.

Most hívtam a vámosokat hogy bekap...
nekiállok de iszonyat munka!!!
nicola79

Én Photoshoppal szoktam, mikor elmented le lehet venni a minőségéből és akkor csökken a mérete is.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, ment mailben!!Ha tudsz segíts rajtam...
nicola79

Hajni, ment mailben!!Ha tudsz segíts rajtam...
nicola79

Hajni,
CSAK VICCCCELTEEEEM! Kép
kata1977
Hatvan

MegpróbálomKép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola tüneményes kutyusa

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Köszi Hajni, zseni vagy!!
Nagyon szomorú ezen a képen, szegény lassan már fél éve beteg...
nicola79

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Azért zseni nem vagyok, de nagyon szívesen Kép

Mi baja van szegénykének?

Na én lassan megyek, már öltözködöm.

Lehet hogy már nem írok.

Puszi a délutános műszaknak is Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Asszem rájöttem: Kép igen ilyen buta vagyok!!!

Nicola Nagyon ciku a kutyus!! "superkutyus" Kép
kitartást a munkához!!

Hajni Milyen színt javasolsz a hálóba??
Jó munkát!!

Kép
Kép
beuka

Beuka,
Ami a JEL oszlopnál van, azt kell begépelni, és akkor a KÉP fog megjelenni már a nézetben is. Kép
Szerintem nagyon jó! Engem teljesen feldobott, pedig reggel még olyan kis nyomott hangulatban voltam. Igaz, már sms-eztünk és nemrég felhívott ez a kis édes pasi, h a tengerparton van és azért hívott, h én is hallgassam Vele a tenger zúgását. Kép

Nicola,
Neked milyen képnéző programod van? Mert, ha InfranView, akkor úgy tudod csökkenteni, vagy növelni a méretét, h a "Image" legördítőben a "Resize/Resample"-ra kattintasz. A feljövő kiablak alsó részén van egy olyan, h "Set new size as percentage of original", belekattintasz az előtte lévő pöttybe (vagyis h legyen pötty) és ott beírod, h az eredetzi kép hány százalékára akarod csökkenteni, vagy növelni a képet. És akkor arányosan csökkenti és nem jársz úgy, mint Hajni. KépKépKép LeOKézod, aztán elmented új néven, vagy ugyanazon a néven felülírod. És akkor már kicsiként lesz eltárolva. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nekem a halványlila jön be Kép, az a kedvenc színem, és szerintem tök romantikus is Kép

Kép

Kép
vkhajni

Porckorong-sérve volt/van neki!
az egyik orvos azt mondta hogy altassuk el, mir mi elvittük egy másik orvoshoz és ő lábra állított mivel le voltak bénulva a hátsó lábai, de most már tud menni, csak nagyon furcsán!
de én akkor is imádom!!
nicola79

Bocsi, h ilyen hosszan ecseteltem, de gondoltam, még szükség lehet rá... Kép

Nicola,
tetszik a kutyusod! Kép
Jó fej lehet! Mi baja szegénynek? Kép Mennyi idős?

Beuka,
Látod, nem is olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnt. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Elhiszem hogy imádod. Nem lehet egy kutyust nem imádni Kép

Na már tényleg megyek. Legyetek jók, és írjatok sokat nekem Kép

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

11 éves múlt dec.ben, úgyhogy szegény öreg már..Kép
Mikor beteg lett egyik napról a másikra nem tudott menni, egy héten keresztül bőgött az egész család, én már el is sirattam de mégis megmaradt, és azért viszonylag jól is van.
3 hónapon keresztül vinni kellet, apukám mindig ment haza a munkahelyéről a kutyát megpisiltatni stb, volt amikor be is pisilt mert nem tudta tartani!KépKépKép
Szóval szomorú dolgok ezek , akinek nincs kutyája az nem tudja hogy egy kutya hogy hozá tud nőni az emberhez, és ha valami baj van akkor mennyi mindenre képes, én naponta a hazamentem és tornáztattam...Kép ja és aza a legszarabb hogy tél van szóval vigyázni kell meg ne fázzon azért kapott ruhát is...
nicola79

Nicola,
Igen, akkor már nem fiatal. De én sem tudom nem szeretni őket! Kép Nálatok is bent van a lakásban?
kata1977
Hatvan

Jaaa, és nagyon csini a ruhája! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!

Kata én asszem lemaradtam valamiről!! A párod a tengerparton van?? És merre??? De jó neki! vagy mégse??

Nicola szegény kutyus!! Akkor már jó öreg Kép
A mi Gézánk asszem éppen ma 3 éves!!!! Kép

Hajni Tudom már elmentél. de én azért kérdezek, remélem elolvasod! A halványlila nem túl hideg?? MErt tudom hogy a kék az!

Kép
Kép
beuka

Nincs benn csak karikor beengedtük!!
A ruhát most vettem neki...
nicola79

Beuka,
Cipruson van az én kis drága pasim! Kép Neki jó, nekem kevésbé. Kép

Elfelejtettem mesélni, h a tesóméknál egyszer az albiban sötétkék volt a szoba. Elsőre mindenki kihőkölt, h úristen, milyen durva, de nagyon nyugtató volt az is és este nagyon hangulatos (főleg, h telerakták foszforeszkáló csillagokkal). Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
És tetszett Neki az új ruhája? Hamar megszokta?
kata1977
Hatvan

Megint itthagyott engem mindenki?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

nem szereti sőt utálja, holnap megyek és meglátogatom...Kép
nicola79

Kata én sajnos nem a saját gépemnél Netezek, ráadásul valamikor dolgozni is kell úgyhogy azért tűnök el néha!
Az a kék alapon foszforeszkáló dolog tök jó lehet, de nekem azt mondták, hogy a kék hideg!!
Cipruson van a párod??? És milyen ott az idő?? Csak nem a Fradival van??

Kép
Kép
beuka

Azért is kérdeztem, mert az egyik ismerősömnek a rövidszőrű kutyusának is van vmi hasonló "ruhája" és tudom, h kész harc megy, mire rá tudják adni. Folyamatosan tiltakozik ellene és nagyon vicces! Kép
Legalábbis nekem, kivülállóként vicces, persze, ha én szenvednék vele, akkor valszeg nem érezném olyan viccesnek.
kata1977
Hatvan

Beuka,
Szerintem minden színnek van olyan árnyalata, ami nem tűnik hidegnek.
Cipruson 15-20 fok van és nem esik semmi! Kép
Nem a Fradival ment, de találkozik velük. És tegnap a reptéren is sok focistával találkoztunk, akik szintén Ciprusra tartottak. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

KAtaDe jó, hogy ilyen helyekre eljut a párod, csak az a baj, hogy Téged nem vihet!!

Nicola jobbulást a kutyusnak!!! És további jó munkát!!

Én most megyek haza, de este benézek!!!

Kép
Kép
beuka

Én is indulok lassan és sztem benézek majd otthonról. Ha nem, akkor a holnapi viszontlátásra! Kép

Hajni,
azért várjuk ám a mai nap élménybeszámolóját! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Bea, nagyon szorítok Neked!Mennyi idő volt a max, amikor megjött? A tesztek szinte mind nagyon érzékenynek írják magukat. Szerintem a Clearblue az egyik, ami leghamarabb kimutatja. De elvileg kb. azonosak. Ami a legkisebb koncentr.-nál kimutatja, lehet hogy épp ezért ad ál-eredményt. Érted? Milyet csináltál? És a legfontosabb, mikor csinálsz újat? A patikában miattad felmentem vagy háromszor,hogy ugye még semmi.Kép

Kata, gondolom, hogy nagyon hiányzik a párod, de majdcsak eltelik vhogy. Én a helyedben gyorsan megbeszélnék egy-két randit a réglátott barátnőimmel moziba, dumálni stb. , így legalább addig nemcsak Rá gondolsz. Remélem , azért este beugrasz.Kép

Hajni, örülök, hogy tetszett a munkahely.Kép Nem volt hosszú? Nekem az utolsó egy-két órám tűnik mostanában úgy,hogy sosem telik el. Kép

Juca, sajnálom ami a Dédiddel történt, remélem kicsit már jobban van és Te is egy kicsit. Kép Szerintem a baba dolog sok időre elhalasztását ne vedd olyan komolyan. Egyelőre nem aktuális, de hátha történik vmi csoda, én hiszek az ilyesmiben.Kép Ha nagyon szomorú vagy , dörgöld az arcod Bálint puha pofijához, az biztos segít. Apropó, annyira látni szeretném a csöppséget! Ha lesz időd küldd légyszi a rozsai@emitelnet.hu-ra, oda tuti befér.
Poci, jó hogy jelentkeztél! Hogy vagytok? Leendő apuka remélem eléggé kedves kismami feleségével!! Kép Letelt már az a 12 nap? Bocs,de mostanában csak olvasgatok és elfelejtem, mikor is írtad?
Zafír, remélem jobban vagy, már az is bíztató,hogy a 2. nap jobb volt, mint az első. Hányingered volt?
Nicola, a kutya tündéri, igazi Pongó. Bátyáméknak van egy kis Perdy-je, akit Dalmának hívnak és ő nem fekete,hanem borostyánszínű pöttyös.
nolina

NolinaDe jó, hogy jelentkeztél!! És olyan jó érzés, hogy aggódsz értem!! Nekem még szerencsére nem jött meg. Hátfőn egy "One Stap" nevű tesztet használtam amit a ROssmannban vettem. Ha akkor még lesz rá lehetőségem, akkor hétfőn újra tesztelek, de már a gyógyszertárban veszek valamilyen, pl amit mondtál (köszi)
Sajnos aggódom egy picit, épp amiatt hogy voltúgy ( igaz az a gyógyszer abbahgyása utáni hónapban) hogy 6 hétre jött meg, utána 35, 36 napra, majd 33 ra, az utolsó hónapban pesig (bár ekkor clostyt szedtem) 28 napra. TEhát még egyáltalán nem biztos a dolog sajna Kép viszont az bíztat, hogy még mindig magas a reggeli hőm, és POCIKÁnak is az első tesztje negatív lett, aztán meg... Kép
De Veled, mi van??? Még mindig barnázol? PÁrod?? ÍRj Nekem sokat!

Kép
Kép
beuka

Proone eszembe jutott valami. Te mint közalkalmazott, nem kérhetsz ilyen kedvezményes (kamatmentes) lakáshitelt?? Bár gondolom nagyon necces egy lakásvásárlásba belevágni, de azért érdemes rákérdezni. A másik, hogy nem tudom, hogy itthon van-e már de nem tudjátok eladni a párod házrészét a tesójának?? Akkor akár szocpolt is vehetnétek fel.

Kép
Kép
beuka

Bea, vmi tüneted van? Ill. menstr. előtt szokott lenni? Pocin kívűl a barátnőm a 32. napon negatívat tesztelt, 36.on pozitívat és már 28 hetes kismamiKép

Én eléggé nyűgös vagyok a héten.Kép Múlt héten a lányok mondták,hogy lázas vagyok,hogy olyan piros vagyok, erre megmértem és azóta mindennap, egy hete 36,9-37,3 közt ingadozom, tehát vagy ennyi az alaphőm(sose mértem azelőtt), vagy beteg leszek. Ezért nézegetem a hasam,hogy pöttyös-e, ti. most van lecsengőben a bárányhimlős időszak és én még nem voltam. Kép Amúgy barnázgatok már 5. napja ,de néha inkább pirosas. De ez még nem menstr. Ma végeztem egy nolina-féle differenciál-diagnosztikát: elkaptam a férjemet, mikor hazaértem egy 5 percesre( ment edzeni a drágám, sajnos csak ennyi idő voltKép ha az akció után csökken,vagy elmúlik a barnázás(tapasztalatból), akkor méhszájból jön,ha nem akkor nem tudom, de hátha vmi kiderül. Szerinted, ha nem jön meg jövő hétig, menjek dokihoz? Neked anno mikor nem jött meg,volt vmi közben? Magától jött meg? Miért kaptál clostyt?
nolina

Húú Nolina akkor azért még nálad is a gyanús lehet a dolog, ez tök izgi!! Volt már ilyen méhszájsebed máskor is?? MIlyen tünetei lehetnek a barnázás és az enyhe vérezés mellett??
NEkem tüneteim sajnos noncsenek, bár a párom folyton azt mondogatja, hogy nőttek a melleim, de én nem vettem észre különbséget. Amikor meg szokott jönni max előtte való nap fáj a hasam. Hú ez megint megnyugtat, hogy a barátnőd is tesztelt egy negatívat, pedig...Kép
EZ a bárányhimlős téma elég szörnyűn hangzik!! Kép. Nem tudsz elmenni picit táppénzre?? Bár a magas hő lehet ám a baba jele is nem??? De jó lenne! EZ a "nolina-féle diagnosztika" nem semmi! Kép és mit szól ilyenkor a párod, hogy így "letámadod"?? Bár godolom tetszik neki Kép És végül mi lett csökkent a váladék???Szerintem mindenképpen csinálj valamit ha nem jön meg, ha van rá lehetőséged mindenképpen menj orvoshoz, vagy tesztelj!
Amikor nekem 6 hétre jött meg, közte nem volt semmi. A doki nekem egyből felírta a clostyt, pedig meg sem vizsgált, csak mondtam neki, hogy már egy párszor megpróbáltuk és nem jött össze!

Kép
Kép
beuka

Megnéztem a táblát és nemsokára izgulhatunk még Carlosért, Anikóért és lassan Anitáért is!!
Kép

Kép
Kép
beuka

Hoppá az előző "arc" nem sikerült Kép

Kép
Kép
beuka

Képzeljétek a szüleim már annyira szeretnének unokát, bár ezt így nyíltan nem mondják ki, de célozgatnak rá! TEgnap az apukám itt volt nálun segíteni betonozni. Ő rakta a vödörbe. Amikor a párom került sorra, mindig azt mondta neki, hogy nem rakja tele, nehogy ne legyen unokája.Kép
Ma elmentem anyukámért a fodrászhoz, aki folyton azt kérdezgette (mármint a fordász) hogy van-e már baba?? Nem tudtam hovva nézzek! Azt hittem nekimegyek!
Addigmíg nen lesz teljesen biztos, addig senkinek nem mondunk el semmit.

Kép
Kép
beuka

Na jó úgy látom nincs itt senki, úgyhogy én is megyek. Sziasztok, JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Beuka!Nálunk is igy van mindenki, főleg akik már régen láttak bennünket hogy van -e baba, ill. néznek be a kocsiba hogy jól a gyerekülés...
Anyukám is szeretne már babát, tegnap a munkatársaim azt mondták, --mivel én mondtam hogy még nem merjük bevállalni a babát--hogy aki szerelmes mindenbe, tehát a gyerekvállalásba is belevág...Szerintem ez akkora hüyeségKép
Akkor én ezek szerint nem vagyok szerelmes...Kép
Mindezt olyan mondta akinek férje , sőt gyereke sincs...
Szóval utálom ha kioktatnak , majd mi eldöntjük mikor akarunk babát...
nicola79

<font color="0000ff">Beuka!

Sajnos azt olvastam (de csak még az FHB-nál, hogy legalább 3 év közalkalmazotti munkaviszony kell, én meg csak 2003. augusztusában kezdtem dolgozni, tehát nyáron lezsek két éves. De azért tovább gondolkozom.
A lakásrész eladásával az a gond, hogy vagy eladja az apjának (és akkor após egyik reggel azzal kel, hogy ő eladja, akkor megteheti), vagy eladja a tesójának, de akkor jóformán lemond a leendő örökléséről, és egyébként is nagy herce-hurca, mert még mindig kint van, mint menekült, és nem jöhet haza, mert akkor biztosan nem adják meg az állampolgárságot neki.
De azért köszönöm a tippeket, ha van valakinek még ötlete ezzel kapcsolatban, legyen szíves írja meg! Kép

Most csak a suliban tudok netezni, mert apóshoz nincs kedvem átmenni. Márpedig tegnap nem volt dolgozni, hiába értem haza délben, otthon volt.
Este meg megcsillogtatta a híres intelligenciáját és műveltségét... Mentünk haza 10 óra körül, kiszálltunk a kocsiból, és odaszaladt hozzánk a kutya, amit épp sétálétatott. Köszönés nélkül menekült arrébb és hívta vissza a kutyát. Felmentünk, és a folyosóról láttuk, hogy áll az utcán, és mindket néz. Aztán bementünk hozzá, és átcuccoltunk a hűtőből. Közben biztos azt hitte, hogy má bementünk, és feljött. A közös folyosó végén megállt az üvegajtónál, és várt... Megvárta, amíg bevonultunk véglegesen anyuhoz. Anyu meg folyton mondja, hogy menjünk oda hozzá, beszéljük meg... Na de hogyan????
De azért ma reggel ráköszöntem, mert egyszerre indultunk, és visszaköszönt. Na, egy jó pont...

Mennem kell a gyerkőcökhöz.

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?