Kisün, Neet, az a jó, ha a szar-ügy mégsem olyan szar ügy, igaz?
tök nagy öröm, ha végre sikerül, de ezt csak az élheti át igazán, aki úgy várja, mint más a télapót/hétvégét/nyarat/fizetést stb...
pedig tudtommal nem vagyok fekalofil, csak a gyerekem tesz kissé perverzzé
Ancsi, villás nyelv: nem kerek/hegyes a vége, hanem olyan szívecske forma, középen van egy pici "bevágás" vagy mi, na, nem tudom jól elmondani, gondolj a kígyókra, olyasmi
na de nehogy azt hidd ám, hogy Istinek kígyónyelve van, csak középen picit bevág..
Neet, csak azt tudnám, ez mire lesz jó...
Ox, nincsmit. milyen dobozon dolgozol épp?
Tényleg, Zanza, nem volt igazam, mert ez az öltöztetősdi nem csak jól hangzik, elég jópofa meló is lehetett
persze annak, aki nem csinálta, ugye? kit öltöztettél? és vetkőztetni nem kellett senkit? ;)
és mit tanultál utána?
hogy vagytok? hasfájás? nincs új kép Rékáról?
Ildi, tök jó, hogy nem parázol a cumin. megértem, hogy el akartad kerülni, és nagyon tetszik a hozzáállásod, hogy mégis rugalmas voltál
de nem is akkora tragédia, eddig 99%-ban azt hallottam, hogy a baba magától "letette"
sőt, emléxem a tesómra, őt anyám 5 éves koráig hagyta cumizni, amit kicsit soknak tartok ugyan, na de egy nap aztán anyám eldugta a cumit, másnaptól kezdve az öcsém pohárból ivott, mint a kisangyal - mert a "nagyfiúk (nagylányok) pohárból isznak", érted
Pesztus, nagyon köszi a csekkolást
hány foga van már Zsoltinak? most konstatáltam, hogy egy napon született anyukámmal