Új privát üzeneted érkezett!

Update

Végül is kaptam ex-feleségtől egy emailt, hogy megbeszélték a sráccal, és ő azt mondta, inkább a baba születése után jönne látogatóba. Nekem végül is igy is jó, megbeszéltük hogy addig emailen próbálkozom a sráccal, megpróbáljuk bevonni őt is ebbe a terhességbe, küldözgetünk neki ultrahangokat meg ilyesmit. Anyuka a válás óta (ami mondjuk 12-13 éve volt) újraházasodott, már ott is van egy pici gyerek, akit állitólag imád a kamasz nagyfiú testvére. Remélem, hogy ezt a féltestvért is megszereti, bár elég fura a helyzet, messze vagyunk nagyon.

Párom persze morog, mert ő azért (is) akarta, hogy ők jöjjenek ide, hogy ne kelljen most repülőjegyre kiadni, hogy lássa a fiát. Hát majd megoldja valahogy. Tőlem mehet, csak attól függően hogy mikor, tényleg drága tud lenni. Nem a mi fizetésünkre találták ki ezt az állandó Amerikába való ficánkolást.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Bogárka: gratula a fiacskádhoz. Ez jó hír nem? bár tudom, hgoy a kislánynak is nagyon örülnél, de Petra mellé egy kisfiú....

Lányok: mit jelent, ha C:2100 van irva a méhem állapotára.... ??? ez most jó nem jó? vagy mi a fene?

Köszi a segítséget

Zsebi

Kép
Kép
johanna1975

Szépjóreggelt Mindenkinek!

Ezvicc!
Én pont ma reggel olvastam egy könyvben, hogy a mozgások a 24. hétre válnak rendszeressé, úgyhogy addig nem kell aggodalmaskodni.
Én mondjuk a 20. hetemben járok, és még mindig csak gluggyogásokat érzek, persze egyre erősebbeket, de hát ez akkor sem rugdosás Kép

Splendida,
sorstárs, aszthma-allergia.

Bogárka,
szívből a Benedekre voksolok, a Donát olyan furcsa. Kép

Zsebi,
sajna nem tudok segíteni.
Hogy vagy? Még mindig intenzíven fekszel???

Zsebi, Lara,
csütörtökön biztos, hogy megyek előadásra: Gyermekágy, szoptatás. Nem jöttök? Ez biztos érdekes lesz! Kép

Gem
19+3
gemini

Sziasztok Lanyok,

Hat megint ket napig csendben voltam es olvasni sem volt idom. Kép Kép Mar csak 12 napom van vissza a munkahelyemen, de a munka semmivel sem lett kevesebb. Most ugy dontottem, hogy ha ezt a feladatot befejezem (meg legalabb 4 nap), akkor kozlom a fonokkel, hogy mielott uj feladatot adna, hadd intezzem el az archivalasaimat es egyebek, az legalabb 3-4 nap lesz, de azalatt majd legalabb lesz idom netezni rendesen. Kép

Vanda,
Gratulalok!! Kisfiu! Kép Haha! En nagyon fiut szerettem volna, de mostmar annyira ra vagyok allva arra hogy kislany, hogy el sem tudnam kepzelni, hogy fiu legyen. Kép Azert ez szuper. Kép

Rokica,
Ex-feleseg...en sem lennek feltekeny a helyedben, hiszen amr 10enakarhany eve ex... . Nem ismerem sem a parod sem ot, igy nehez velemenyt mondani, de az amerikai nokrol nekem nincs tul jo velemenyem...Nekem is amerikai az ex-ferjem (meg ket het es ex!!), mi kint eltunk az allamokban es mit ne mondjak...Nem sok olyan novel talalkoztam aki igazan szimpatikus lett volna. En feltekenysegtol nem tartanek, de a rosszindulatra figyelnek. Mondom meg egyszer, nem ismerem oket, lehet hogy felesleges ettol felni, de talan jobb ovatosnak lenni. Ez meg mindenkepp jo otlet, hogy csak a pocaklako szuletese utan lesz a latogatas. Kép

Most egy-ket kerdes nektek holgyeim:
Irtam korabban, hogy megrovidult a mehszaj es most mindenki aggodik a sok repuloutam miatt. Az orvos sem boldog de azt mondja meg szabad. Szeretnek kicsit tajekozodni toletek, hogy szerintetek ez mennyire lehet veszelyes. Es ha folyamatosan rovidul akkor mi lesz? Fekvesre fognak itelni minket Poochinaval? Kaptam egy Buscopan nevu gorcsoldot hogy szedjem, de en nem igazan szedem, csak ha nagyon feszulok, itt meg a kolleganom leszurt, hogy azt szedni kell, mert lazitja az izmokat. Most akkor szedjem redszeresen, mert jot tesz, vagy csak ha erzem hogy bekemenyedek? Elore is koszi a tanacsokat!!

A masik, hogy kozszavazasra bocsajtanek meg egy nev variaciot. Kép Ugyebar a Liliana a befutonk eddig, mert igy Lilly lesz a baba, de en meg kitalaltam, hogy lehetne eppen Ashleigh is, mert apajanak a neve Leigh es ez igy olyan aranyos es ezt is lehetne Lillynek becezni. Nektek hogy tetszik?

Pmama

KépKép
KépKép
pizzamama

Sziasztok!

Johanna! Megnéztem a szülészet könyvemben. Ez a cervix (méhnyak) index. "Az 1. szám a méhnyak hossza, a 2. a külsö méhszáj, a 3. a nyakcsatorna, a 4. a belsö méhszáj tágassága cm-ben. A normális, nem kóros index c:3000 (a cervix megtartott, a külsö méhszáj, a nyakcsatorna és a belsö méhszáj zárt)." Ez van a könyvben. Ezek szerint nálad a nyak megrövidült, a külsö méhszáj picit kinyílt. Vigyázz Magadra, pihenj sokat!

Judyt! Nagyon tetszik a babaszobafal!!! Mindig szerettem volna ilyet csináltatni a gyerekemnek. Én nem merek hozzáfogni, mert béna vagyok ilyen dolgokban. Bár gondoltam rá, hogy diavetítövel kivetítem és körberajzolom. De ha elrontom, lehet festeni az egész szobát.

Pizzamama! Vigyázz Magatokra!!

Éva

Tudja vki, miért nem müködik a hosszú ö és ü betüm?

Kép
sygnum

Pizzamama,

Szerintem szedjed a görcsoldót, nekem az segített.. Én is görcsölgettem,aztán attól sokkal jobb lett... vigyázz magadra az a legfontosabb. Munka meg ilyesmi, kit érdekel ilyenkor. Persze én sem bírom megállni, hogy ne jöjjek be, de dumálni könnyebb....
Neked mit irtak a hüvelyedre v. méhedre, tudod C:....?Nekem C:2100 amit persze nem tudok hogy mit jelent....

Gemini: szigorúan nem feküdtem eddig sem, csak többet mint régen... De azért jövök dolgozni. Képzeld tegnap nem volt a dokim, ezért vki más vizsgált meg, hát ne tudd meg, még vérezni is elkedztem, olyna volt mint egy tank.....

Csüt. biztosan nem megyek előadásra, mert védőnőhöz megyek utána pedig családi party... sajna, pedig jó lenne már elmenni egyre...

Rokica: ne parázz a feleségtől és kissráctól... Nem lesz semmi gond. Nekem is volt hasonló szitu, mondjuk nem terhesen, de azért az is húzós volt. Lényeg vedd természetesenek, exfeleség biztosan nem akar nyomulni, úgyhogy nincs mitől félni. A srác biztos nem lesz könnyű, de menni fog.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Pizzamama! Az a baj, ha kinyílik a méhszáj, nö a koraszülés és a fertözés veszélye. Én nagyon gyógyszer-ellenes vagyok, terhesség alatt meg pláne, de ha rendszeresen görcsölsz, keményedsz, szerintem szedd be. Lehet, hogy én elöször kisebb adaggal próbálkoznék, mint amit elöírtak, de beszedném. Ez sztem csak akkor hatékony, ha rendszeresen szeded. Repülöút elött meg föleg beszedném. A hosszú ülés biztos nem tesz jót.
Névügyben nekem az Ashleigh jobban tetszik. Érdekesebb hangzású és tetszik, hogy hasonlít az apja nevére.

Bogárka! Nekem is a Benedek tetszik jobban.

Kép
sygnum

Köszi Éva.... Akkor tényleg lehet, hogy pihiznem kéne még többet...De azt mondták, hogy a méhszáj még zárt... remélem tényleg igy van... mert azért azt nem mondták, hogy teljes ágynyugalom... csak, hogy pihi...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna! Így is van. A belsö még zárt, a külsö kezdett megnyílni, de nincs nyitva. Most néztem meg, hogy a növéremnek már 20 hetesen 2000-es volt a C indexe és úgy is maradt végig, nem lett semmi baja, pedig nem is feküdt. De azért pihenj, amennyit tudsz és ne emelgess.

Kép
sygnum

Hanee, épp tegnap láttam a dunakeszi Auchanban textilkifogót, fehér is volt, színes is, asszem 800.- Ft-ba került, cseh. Gondolom, nemcsak Dunakeszin árulják...

KépKép
vikka

Johanna!
Sajnálom, hogy pihire vagy ítélve, ezek szerint mai torna kizárva Kép Vigyázz magadra!
Igen, jól gondoltad, nagyon örülünk a fiúcskának, épp így szerettük volna, én is pont így vagyok az öcsémmel (még a korkülönbség is hasonló) és szerintem nagyon jó Kép!!! Persze kicsiként rengeteget martuk egymást, de kamaszkorunktól tök jó! Bár mi még lehet, hogy bevállalnánk egy hugicát is nekik pár év múlva Kép!

Na megyek rajzolnom kell Petrának!

Bogáka (21+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,

Nálunk is Benedek szóba jött volna ha esetleg fiú... Bár úgy néz ki, hogy leányka....

Márti: Eszter édes pofa...
Már nem görcsölök. Képzeld tegnap egy állat vizsgált... Hú, ezek után még inkább tudom értékelni a mi jóemberünket....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Bogárka: Talcsizunk valahol torna előtt? Más nem jön? Kép Írok mailt. Kép

Johanna: Ez az érték nem ideális, szerintem próbálj meg minél többet feküdni, pihizni, nehogy aztán befektessenek, mert onnantól nincs felkelés.

Köszönöm a chocco tippeket, megvettük a babakocsit Kép Nagyonnagyon tetszik Kép Nem nagyon kicsire csukható és nem könnyű, de mivel hegytetőre költözünk, természetvédeli terület mellé nekem mindenkéépen terepkocsi kellett, és ez arra ideális Kép
Viszont a Mammutban lévő bababoltot gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom, minden másfélszeres áron van, mint a Brendonban, ami ijesztő volt. Még jó, hoyg a kocsi akciós volt, így épp annyiba került, mint anno a Megában akció nélkül Kép
Ma ismét pisiellenőrzésen voltam, lassan teljesen kivagyok tőle. Kép Hol baci van benne (azon szerencsére hamar túlestünk), most vörösvérsejt, ami állandó kontrollt kér. Hihetetlen. Kép Soha semmi bajom nem volt.

Nah, megyek tovább pakolom a dobozokat tele, nehogy este unatkozzon a párom, hogy nincs mit cipelnie Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Hanee!
Leírom mi mit jelent:
BPD: falcsontok közti távolság
OFD: homlokcsont-tarkócsont közti távolság
HC: fejkörfogat
APD: törzsátmérő mellső-hátó irányban
TAD: törzsátmérő harántirányban
AC: törzskörfogat
FL: combcsont hossza
HUM: felkarcsont hossza
Gratula a kislányhoz Kép!
Ti nem kaptatok a védőnőtől Várandós mamák könyvét? Abban le van írva, hogy mi micsoda és mikor nézik.

Ezvicc!
Teljesen megértelek fekvésügyben Kép. Én még csak 2 hetet feküdtem, meg most 1-et de tényleg elég kikészítő fizikailag. Nekem már minden bajom van: fáj a fejem ha leteszem, hányingerem van, szédülök, és teljesen legyengültem.
Viszont úgy tűnik jövő héten már mehetek dolgozni.
Szerintem ha hanyatt fekszel akkor a saját szívverésedet látod a pocakodon, nem hiszem, hogy a babáé ennyire látható lenne. Meg nagyon gyors is, a mienkhez képest, vagy rosszul tudom?
Az előtej megjelenése normális, de ne piszkáld a melledet, mert a mellbimbó stimulálása méhösszehúzódásokat okoz, amit egyelőre nem jó mesterségesen előidézni.
Pizzamama!
Szerintem szedd folyamatosan a görcsoldót, nem véletlenül kaptad. És próbálj meg pihenni, amennyit csak tudsz, az biztos segít. Az Asleigh nekem jobban tetszik, a Lilly-t én gyakorinak tartom.

Timmba!
Hogy érted,hogy a szülés után megbolondulsz? A fekvés miatt? Bocs, hogy ilyen értetlen vagyok Kép!

Holnap megyek védőnőhöz, de nem tudunk szívhangot nézni, mert rossz a gép Kép. Pedig úúúúgy szerettem volna.
Üdv, Virág 13+6
virga

Sziasztok!

Hanee!

Szupi az UH! Örülök, hogy örülhettek! Kép

Bogárka!

Gratula a Kisfiúhoz!!! Kép
Nekem a Donát nem tetszik, de azért, mert van ismerős, és ő ugrik be a név hallatán. A Benedek tök jó!

Sygnum! Kép

Köszi az infót a vérszegénységgel kapcsolatban! Sejtettem, hogy nem lesz végig a toppon a vérképem... Az lenne a csoda ilyenkor.

Ezvicc! Kép

Kitartást kívánok a sok pihihez!
Én is szoktam érezni a "szivemet a pocimban", néha elég erőteljesen. Érdekes érzés. Kép
A mocorgásra azt mondta a védőnőm tegnap, hogy ilyenkor még nem gond, ha nem érzem annyira gyakran. Persze én is szoktam parázni, ha kevésbé érzem, de olyankor azért mindig ad valami kis jelet magáról, a kis okos, hogy megnyugtasson! Kép

Lányok...

Egy hétig otthon voltam és nem volt semmi bajom. Tegnap elkezdtem dolgozni és estére már megint nagyon fájt a hasam. Ez őrület. Kép
Próbálok nem gondolni rá…, a Párom szerint stresszelem magam. Pedig én nem érzem, de alapvetően nem vagyok az a nyugis típus (csak kívülről tűnik úgy).
Viszont szerintem az lehet a gond, hogy egész nap ülök, és ez nagyon sok. Nem tudom mi lesz így, meddig bírom. Sajna nem egyszerűen fájdogál a hasam, hanem majd megőrülök tőle, és este már szinte csoszogva megyek hazafelé. Az út meg vagy egy óra. Hmm... szar ügy.

Na puszi:

Viki(20+1)
vikó

Bogárka! Nekem / úgy látom sokakkal ellentétben/ pont a Donát tetszik, a Benedek meg nem jön be! A múlt héten én is Donát párti lettem, de a családom szerint aranyosabb a Tomika! és így 90%, hogy inkább Tomi lesz a pici! Nekem persze ez is tetszik nagyon, csak a Donát kicsit egyedibb lett volna! Na majd eldöntitek!
Pussz
Fejeske
fejeske

Bogárka: Nekem a Donát tetszik jobban. Írtam mailt.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigén, Bogárka,

Jó tornát nektek. Kicsit irigykedek.... Na de majd legközelebb. Jövő héten már a saját dokimhoz megyek, az jobb fej, mint a tegnapi....
A baj vagy is jó az, hogy nekem nem fáj semmim és igy nehéz rávenni magam a fekvésre. De hát lassan tényleg megyek haza...

JohannaZseb

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

A hétvégén, és tegnap sokmindenki megkapta sokmindenre a választ, de azért én is írok pár dolgot, hátha hasznos.Kép

Hanee!

Még mindíg mérleg ügyben.
Nézd meg ezt az oldalt:
http://www.babamérleg.hu/
Vagy keress rá a Bébi kincstárra
Digitális mérleg: 3400/hó, de van már 1500/hó áron is, de azt minimum 2 hónapig kell bérelni. Kaució nincs.
Ha feltétlenül szeretnél, szerintem ez a tökéletes megoldás.
Már írtam, hogy én nem fogok méricskélni, mert szerintem tökéletes stressz forrás, arról nem is beszélve, hogy gondolj bele még fejni is kell, tehát így sem sok idő fog maradni a pihenésre, márpedig az elengedhetetlen a tejci termrlődéséhez.
Mocorgás:
Én is kb. úgy éreztem 20.hét körül mint te.
ha tevékenyebb időszakomban voltam, nem is éreztem. Meg azt sem ha nem kifelé a poci felé, hanem befelé rúgdosott.
Mostmár minden befelé rúgást is érzek.Kép
Én is a Cicco sterilizáló folyadékra szavazok.
A másik topion, ahol már sokan babáznak , nagyon bejött. Sok időt spórolnak azzal, hogy ezt használják. Beleteszed, aztán csak meg kell várni amíg megszárad.
Védőnéni:
Én még soha nem találkoztam nála beteggel.
Tök jó,hogy ilyen jó élményeid, és eredményeid lettek a dokinál.

Minyu!

Kókuszmatracot már 4500 ft-ért is lehet kapni. Vagy a Kikában, vagy az Ikeában láttam a múltkor ennyiért.
Milupa krém ügyben: szólj az eladónak. Én is cak úgy találtam meg a DM-ben, mert olyan kis semmilyen a doboza. A krém viszont tök jó.

Splendi!

A hugomnak az utolsó héten repedt szét a pocija., addig gyönyörű volt, büszke is volt rá, hogy megúszta.

Hóvirág!

Május 14-én van a nagy babaruha börze, a BNV területén. Állítólag tök korán oda kell menni, mert sokan vannak.
Mi ez a fürdetős babaápoló?
Egyébként neked is nagyon szorítok.
Leírnád, hogy volt-e valami fura érzésed előtte?
Ezt csak azért kérdezem, mert néha szokott lenni a hüvelyem felől, olyan fura nyilalás, és nem tudom, hogy ez is a normális terhességi tünethez tartozik-e?

Ezvicc!

Nem felejtettünk el, vigyázz magatokra.!

Vikka!

úgyanúgy vagyok mint te, baromi nehéznek, és nehézkesnek érzem magam.

Akrika!

Amikor írtad, hogy voltál dokinál, és megnéztétek a súlyát, stb. ezeket nem is írtad. Mondott valamit a doki, hogy mitől lehet?
Az a két hamar elmegy, remélem minden rendben lesz. Átküldhetnéd a telefonszámod, hogy legalább sms-ben, vagy telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot.
Szorítok
Puszi: Andi.

Lányok!
Mindenki vigyázzon magára, aki fekvésre, pihenésre lett ítélve.
Mindenkinek sok puszi, és kitartás.
Kép

Kép
Kép
pipocska

<pre>
Azonosító Név Életkor (év) terh. Hét terh. nap Szülés várható ideje Mennyi baba? Lány/ Fiú? Baba neve Kórház korábbi babák elhalt ter. 05.márc
1. Csmárti Márti 32 x x x x x x x Eszter, 2002. 11.hét igen
2. Gmr Réka 25 x x x x x x x 1 _ ?
3. Csutkarozi Rozi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
4. Bkriszta Kriszta 24 27 5 2005. május 12. 1 ? Ákos/Anna Szt. Imre - x igen
5. Minyu Edit 25 27 5 2005. május 12. 1 ? Nándor/Gerda Schöpf-Mérei - _ igen
6. Akiren Akiren 31 25 6 2005. május 25. 1 lány Gréta Péterfy - _ igen
7. Gomboc Betty 27 25 5 2005. május 26. 1 ? ? ? - _ ?
8. Pipocska Andi 30 25 5 2005. május 26. 1 fiú Marcell/ Zalán Péterfy - _ igen
9. Sygnum Éva 28 25 1 2005. május 30. 1 lány Leona Kecskemét _ _ ?
10. Kriszi Kriszi 30 25 1 2005.junius 1. 1 ? ? ? 2002. Katinka _ ?
11. Oxigén Oxigén 28 25 0 2005. Május 31. 1 lány Réka/ Viktória Szt. Imre _ _ igen
12. Beus79 Beus 25 24 5 2005. június 2. 1 ? Balázs/ Rókus - _ ?
13. Mircimama Mircimama 30 24 5 2005. június 2. 1 fiú Zalán/ Levente Szt.István Bence, 2001.05.07 _ ?
14. Fejeske Fejeske 32 24 4 2005. Május 31. 1 fiú ? Szentes 1995. Regina _ ?
15. Bannamari Annamari 24 24 4 2005. június 4. 2 fiú/ lány Gergő(Tamás)/Eszter(Lilla) Uzsoki - _ ?
16. Katica78 Kata 26 24 3 2005. június 4. 1 ? ? Kútvölgyi - _ ?
17. Adrienn 74 Adrienn 30 24 1 2005. június 4. 1 ? ? Jahn Ferenc _ _ ?
18. Vikka Vikka 30 24 1 2005. junius 7. 1 ? Miksa/ Adél Péterfy ? _ ?
19. Hajni20 Hajni 20 24 0 2005. június 7. 1 fiú Marcell Győr - _ ?
20. Hóvirág Reni 29 23 6 2005. június 9. 2 lány Noémi, Schöpf-Mérei 2003. Milán _ ?
21. Barbi Barbi 30 23 4 2005. Június 10. 1 fiú Dani Kanada 2003.08.01. Ádám 2002 nem
22. Andi18 Andi 25 23 2 2005.május 30. 1 fiú Dániell Vác, Jávorszky Ödön Kh. 2004. 05.31 Máté _ igen
23. Gömbölyű Gömbölyű 20 23 0 2005. június 10. 1 lány ? ? ? ? ?
24. Betsy Betsy 36 23 0 2005. június 10. 1 lány Saskia Salzburg _ _ nem
25. Wica Éva 30 23 0 2005. június 14. 1 ? ? Szt. István - _ ?
26. Splendida Timi 28 22 6 2005. június 15. 1 lány Borbála Szt. János - _ nem
27. Johanna1975 Johanna 29 22 5 2005. június 16. 1 ? sok-sok ötlet Szt. Imre - _ ?
28. Pizzamama Noémi 24 22 2 2005. június 15. 1 lány Liliane Kaposvár _ _ ?
29. Tétényke Erzsi 26 22 2 2005 .június 19. 1 lány Zselyke ? _ _ ?
30. Giggancs Zsófi 32 22 2 2005. június 22. 1 ? Noémi, Kamilla, Bence Péterfy 2002. Gigi _ ?
31. Bogárka75 Zsuzsi 29 21 4 2005. június 24. 1 fiú ? Szt. Imre Petra, 2003.06.27 _ ?
32. Lenocs Lenocs ? 21 3 2005. június 24-26. 1 ? Kinga Kamilla Szt. Imre Panna, 2000. _ ?
33. Ezvicc Judit 24 21 2 2005. június 26. 1 ? Attila/ Jahn Ferenc - _ ?
34. Drika Drika 24 21 2 2005. július 2. 1 fiú András B.A.Z. megyei Kh. - _ ?
35. Banyóci Brigi 25 20 6 2005. június 29. 1 ? ? Kútvölgyi Gyurci, 2002.08.18 _ ?
36. Rita77 Rita 27 20 6 2005.júl.3. 1 ? Lili/Bence Újpesti Kh. Dávid 8, Dominik 5 _ ?
37. Mzx Mzx-Móni 29 20 2 2005. július 3. 1 fiú Erik Szt. István - _ ?
38. Vikó Viki 28 20 1 2005. július 4. 1 ? ? Bajcsy-Zsilinszky Szabolcs1995 _ igen
39. Hanee Judit 23 19 6 2005. július 6. 1 ? Bálint/Lili Szt. Imre - _ igen
40. Gemini Gemini 31 19 3 2005. Július 7. 1 ? Rebeka Kútvölgyi _ _ nem
41. Adri77 Adrienn 27 19 2 2005. Július 8. 1 ? Péter/? SOTE I _ _ ?
42. Judyt Judyt 28 19 2 2005. július 9. 2 ? ? Nyíregyháza - _ ?
43. Mmónika Mónika 32 19 1 2005. Július 11. 1 fiú ? Szent Imre _ _ ?
44. Tündérke Tünde 27 19 0 2005. július 20 1 ? Natália/ András/ Dániel Péterfy Krisztián1995 Márk 1996 Viktória 2002 _ ?
45. Farkasbogi Bogi 27 19 0 2005. július 11. 1 ? ? ? Lili, 2004.02.10 _ ?
46. Mj_Móni Mj-Móni 31 18 4 2005. július 15. 1 fiú Dominik? Margit Christopher, 2002.11.13 _ igen
47. Vanda Vanda 28 18 3 2005. július 15. 1 ? Péter/ Nikolett, Petra, Anna vidék - 2004. igen
48. Henci Betti 32 16 6 2005. Július 28. 1 ? ? Szt.István _ _ igen
49. Dorka34 Dorka 34 16 2 2005. augusztus 1. 1 ? ? Sote II. _ _ ?
50. Hencsike Heni 31 15 6 2005. Augusztus 2. 1 ? ? Szt.István _ _ ?
51. Lara77 Lara 28 15 0 2005. augusztus 11. 1 ? Andor/ Panna Kútvölgyi _ _ ?
52. Anikó47 Anikó 31 14 6 2005 aug.15. 1 ? Matthieu ? 1 _ ?
53. Virga Virág 27 13 6 2005.aug.17 1 ? Lőrinc, Luca Jahn Ferenc Levente 12.19 _ ?
54. Rókica Réka 30 12 1 2005.augusztus 30. 1 ? Zsuzsanna/ Olivér Szt.István _ _ ?
</pre>

Kép
Kép
pipocska

Hanee!

Megtennéd, hogy összehasonlítod a táblázattal, a neked küldött e-maileket találka ügyben?

PusziKép

Judyt!
Képzeld, voltam tegnap egy kis körtanulmányon. Meg is találtam azt a márkát, amit ajánlottál akryl festékből. Egy fajta barna volt, ami 490 ft.
A többi szín, pedig 1000 fölött. Dobtam egy hátast!Kép

Sygnum!

Honnan tudnál diavetítőt szerezni?
Lehet valahol bérelni?

Kép
Kép
pipocska

Köszi a további infókat Kép Bkriszta ha minden igaz, ma besegit, kevés a diplomám ehhez a Milupához Kép Kép Kép

Nevek:
Donát és Liliana Kép (az Ashleigh-t egyébként Eslinek ejtik? Mert kiejtve meg az tetszene jobban Kép, csak leirva olyan fura. )

És holnap megyünk dokihoz, végre megint láthatom Csöppem. Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Bogárka!
Nekem is a Benedek jön be. Azt becézni is lehet.

Pizzamama!
Nekem a Liliana tetszik jobban!
Szerintem is szedned kellene a bogyót, amit a dokid felírt. Ha ódzkodsz a görcsoldótól, kérdezd meg a dokid, miért nem síma magnéziumot írt fel. Annak is görcsoldó hatása van és terhesség alatt nagyon-nagyon sok kismama szedi. A sok keményedés - azt mondják - nem vicc. Állítólag akkor gáz, ha fáj amikor keményedik. Különben hasznos is, mert serkenti a méhben a vérkeringést.

A méhszájam nekem is megrövidült. A 16. héten vette észre a doki, de azóta változatlan. A doki szerint egyáltalán nem ritka, és mindezek ellenére nagyon jól bírja a méhem a dupla megterhelést.
A lényeg, hogy ne nyíljon ki, mert akkor pillanatok alatt összeszedhetsz valami fertőzést, ami megrepeszti a magzatburkot.
Én rendszeresen keményedek is, de nem vészes, mert nem fájdalmas. Néha, amikor túlterhelem magam, akkor érzem, hogy fáj, és visszafogom magam. Épp ezért hagytam most abba a nyelvtanfolyamot is. Mármint azért, mert nagyon sokat kellett lépcsőzni és aztán egy helyben ülni. Attól pedig nagyon elfáradt a méhem.
Amúgy én is beparáztam, amikor megrövidült a méhszáj, de az ikres topikban megnyugtattak, mert ott nagyon sok kismamának is megrövidült, de nem nyílt ki.
A repülőút szerintem semmivel nem ártalmasabb, mint egy síma kocsikázás. Sőt! A repülő nem ráz.

Johanna!
Neked a kissé nyitott méhszájjal szerintem is feküdnöd kellene.

Márti!
Eszter nagyon aranyos. (a mi kislányunk is Eszter lesz)

Ezvicc!
Ne aggódj, majd beindul a babóca. Le sem bírod majd állítani. Nekem úgy beindultak vagy négy napja, hogy az az érzésem, hogy egész nap csak mozognak. A sztetoszkóp szerintem fölösleges.

Rokica!
Szerintem így van jól, hogy most nem jönnek, Bizonyára nagyon kényelmetlen lett volna körbeugrálni a gyerek anyukáját is. Jövőre tán vele is meg a gyerekkel is jobban összebarátkoztok, akkor meg lehet, hogy ő segítene neked. Amúgy a féltékenység szerintem is tök fölösleges, hiszen nem véletlenül váltak el.

Na megyek, mert a férjem hajt el a géptől.

Minden jót minden pocakosnak és pocaklakónak!

Annamari
24+3

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Pipocska! A növérem gyerekeinek még megvan és már nem használják, így nem kell keresnem. De a www.babaapro.hu oldalon mintha már láttam volna használtat.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Én a tavaszi topikba szoktam irogatni, de május 15-re vagyok kiírva, úgyhogy ide is meg oda is tartozhatok, elnézve a táblázatotokat.

Bogárka!
Nálunk is fiú lesz és a Benedek név győzőtt.

Minyú!
Látom, hogy a Shöpf-Méreibe fogsz szülni, és május 12-re vagy kiírva, a kérdésem, hogy ki a dokid?
Szilvi
patri

Andi18 Kép
Köszi a lány elérhetőségét! KépKép

Pizzamama Kép
Az utóbbi hetekben elmozdultam a lányos-anyuka irányba KépKép pedig elején nagyon fiúcskát akartunk. Most, hogy tudom fiú lesz, hihetetlen boldogok vagyunk Kép de szerintem ugyanígy lennénk a lánykával is Kép.
Azt a gyogyit meg akkor szedd rendszeresen, keményedésektől függetlenül. Sokat mozogsz, utazgatsz, pihenni sincs időd, hát legalább az izomlazító gyógyszert szedd be Kép okés? Ha megrövidül a méhnyak, az tulképp a tágulás jele, a szülés is így kezdődik, úgyhogy nem szabad komolytalanul venni. Nem mondom hogy feküdj éjjel-nappal, de ha lehet kezelni ezzel a gyógyszerrel, akkor miért ne.

Vikó Kép
Beazonosítás megtörtént Kép.

Pipocska Kép
Épp kérdezni akartam, merre vagy, olyan régen nem írtál. A táblában kijavítasz majd, ma én is 18+4 vagyok, és már tudjuk, hogy fiúcskát várunk, akinek Péter lesz a neve.

Lányok,
hétfőn megyek 4d-s uh-ra a Praxis-ba KépKép

Vanda
18+4

Vanda

Kép
vanda

Szia Patri Kép
Dr Szabari Erika a dokim. Szoktad néha olvasni a Söfis topicot? Most irt Rékacs tök jó ötleteket.
Neked ki a dokid. Szülésznöt választottál már?
Egyébként szerintem majdnem mindenki megkuksizza a tavaszi topicot is Kép

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Barnázók! Sorstársaim...
Hát nem mondhatom el, hogy kegyes a sors hozzám. Tegnap kezdtem el leszokni az utroról (3*1-ről 2*1-et vettem be), mire ma 11h felé 3 hét után először újra volt 1 kis barna, azóta nem. Most fekvésre ítéltem magam. Ha vki tudja miért lehet ez nálam, írjon l.sz.
Hívjam a dokim szerintetek? Még nem akarom...

kicsit kiborult Falina
12+4
falina

Sziasztok!
Neveket illetően: Benedek nálunk is a befutók között szerepel, Ashleigh nekem azért nem tetszik, mert én magyar név párti vagyok (elvégre Mo-on élünk), és arra gondolva, hogy a gyerek mire megtanulja, hogy hogyan kell leírni a nevét (nem beszélve majd a barátairól), az elég hosszú időt vehet igénybe. De ez az én véleményem.
Mi az a textilkifogó? Kicsit járatlan vagyok még ezekben a témákban.
Matracügyileg: a kókuszmatracot ajánljátok inkább? Mi a különbség a többihez viszonyítva?
Heni
hencsike

Szia Falina!

Szerintem hívd fel a dokid. Legfeljebb megnyugtat, hogy ez természetes, de mindenképp jobb, mintha mi kezdenénk el nyugtatgatni. Pláne, hogy mi is csak azt mondhatjuk, amit hallottunk, esetleg olvastunk. Tulajdonképp azért bízol meg benne, mert ő a szaki, ő ezt tanulta.

Annamari
24+3

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Szia MInyu!

Nekem Dr. Szőnyi György a dokim és a szülésznőjét már felkértem, hogy ha május 15-re nincs jobb dolga, akkor és jelentkeznék. Szoktam nézegetni a dokikat, tudod a bejáratnál van a tablójuk, most van új, de a Te dokid nem rémlik rajta. Persze a Söfis topicba is szoktam irogatni, oké majd elolvasom, az ötleteket.
És Te választottál már szülésznőt, bár gondolom a dokinődnek is van olyan akivel már összevannak szokva és azt ajánlja.
Neked szimpi a kórház?
Akkor mostanában voltál Te is terheléses vércukron nem?
Patri
patri

Falina,

én a helyedben hívnám a dokit, itt egyikőnk sem vállalhatja, hogy azt mondja, várj még egy kicsit (szerintem), és lehet, hogy a doki azt mondja nem is kell kiborulnod...

vikka
24+1

KépKép
vikka

Haliho!

Koszi mindenkinek a tanacsokat. Akkor majd nekiallok szedni rendesen. Egyebkent kell a magneziumot is szednem. Vas, magnezium, kalcium, tuti veseko lesz a vege. Kép
Johanna, nekem gozom sincs, hogy mit jelentenek a szamok a C az tuti cervic lehet, ami a mehszajat jelenti, de ezzel befejezodott a nagy tudomanyom. Kép Meg nekem nem irnak ilyet a leleteimre. Szepen angolul ra van irva, hogy zart mehszaj, meg a hossza ami 2.8 cm.

Jaaaj, megint belevesztem apajaba. Es most meg en is erzem, hogy nem teljesen jogos a dolog, de amig o nem enged addig en nem fogok. Kuldtem neki ket csunya e-mailt is. Rettenetes, mar csak nem egesz 4 het es egyutt lehetnenk megint vegre de mar nem is tudom hogy mi lesz. Kép Kép Ja, es mar biztos, hogy hosszu tavon angliaban szeretne elni (eddig nem akart, csak amiota most hazament), amit en egyaltalan nem akarok. Kép Kép
Azt akarom hogy apaja olyan legyen, mint regen!!! Nem tetszik ez az uj arca...a ferfiak miert valtoznak a terhesseg alatt???

KépKép
KépKép
pizzamama

Falina!

Én is barnázós voltam a 8. héten, és utro-t kaptam rá. Ugyanúgy mint Neked, elmúlt, és 3 hét után, mikor kezdtem abbahagyni, akkor megint kezdődött. Rohantam a dokihoz, és másik gyógyszert kaptam, amit a 20. hétig szedtem. Most 27+2 napos vagyok.Kép Vigyázz magadra, pihenj, és hívd a dokit!
Ja, nálam valószínü, hogy a mélyen tapadó lepény miatt volt a barnázás, mert a 14.heti uh-on elérte a méhszájat a lepény Kép.
Azóta már az is fentebb ment. Most az a problémám, hogy még nem fordult be ez a bébi, hanem harántfekvésben van. Állítólag még van rá ideje!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Patri Kép
Igen, én is láttam az új tablót. Rajta van a dokim, jobb oldalon, ha jól emlékszem, egészen szélén. Mosolygós, szöke hajú.
Holnap megyek hozzá, és megbeszéljük a szülésznös dolgot.
Kórház: hát, sajna nem sok mindent tudok róla, bár mostmár egyre több az infóm. A terhességig a dokim magánrendelöjébe jártam, és legelöször a 10. héten voltunk a Söfiben (azóta is csak 2szer UH-n + vérvételen) eléggé riasztó volt elsö ránézésre. Viszont a dokimat nagyon csipem, igy nem szivesen mennék máshová (más korházat ugysem ismerek) és az számomra nagyon megnyugtató, hogy van PIC.
Terheléses vércukron 24. hét végén voltam.

Csajszik!
Most olvastam a Kika honlapján, hogy akciós a szopis párnájuk (6999 helyett 4999) Cateye-éknak nagyon bevált.

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia Falina!

Én is barnázgattam, sőt, annál pirosabb is jött... Először nekem is arra gyanakodtak, hogy progeszteronprobléma van, aztán kiderült, hogy mélyen van a méhlepény széle, és ezért vérezgetek. Voltál már a 12. heti UH-on? Ott nézesd meg a méhlepény helyét! Egyébként ilyenkor feküdni kell, minél többet, semmi emelgetés, lépcsőzés, álldogálás, séta!!!

Én 2 hónapig feküdtem, csak WC-re mehettem ki.
Vigyázz magatokra!

Lányok!

1 hete keltem fel a szigorú fekvésből, és máris itt az újabb probléma, az én méhszájam is C2000, és keményedik is a pocakom. Szóval továbbra is sok fekvés, de mostmár napi 10 percre lemehetek levegőzni.

Elkezdtem bababútort nézni. Találtam 2 magyar gyártót, remélhetőleg ezek megfizethetőek lesznek. Nézzétek meg a képeket, érdemes!

www.faktumbutor.hu
www.tiszabutor.hu/index_hu.php?link=gyerekbutor

mzx-Móni (20+2)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Gemini,
én csak májusra tervezetem ezt az előadást. Sajna már nem tudom elkérni magam a melóból csütörtökön. De legközelebb majd korábban egyeztetünk, oké?

Hanee,
a barátnőm tegnap jött haza a kórházból a 4 napos babájával. Apuka bérelt mérleget és légzésfigyelőt. A mérleg vagy nem mutatott semmit, vagy 130gr-okat (egy 4 napos csecsemőnél?). A légzésfigyelő meg 3 percenként bejelzett. Szinte semmit sem aludtak és totál kikészültek mind a ketten. Úgyhogy ma már nem is használta őket. Bár lehet, hogy melléfogtak. De ha téged megnyugtat, bérelj egyet. Én is fogok valószínűleg bérelni az első 1-2 hónapra.

Falina,
a leszokáskor én már nem barnáztam, bár nekem az egész vérzés, barnázás az utrotól volt (irritálta a méhszájat). Mindenképp hívd a dokidat, ő majd megmondja, hogy mi a helyzet.

Pipocska,
köszi, hogy betettél a táblába!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!

A mérleg mellett a légzésfigyelő az, ami simán kikészíti az embert. Barátaimnál is ugyanez volt a szitu, szóval nem nagyon segített. Azt hiszem én egyiket sem veszek. Kép

Mzx-Móni!

Akkor pihizgess csak tovább, sok-sok kitartást Nektek hozzá!
Ha tudnék, akkor most küldenék egy szivecskét, vagy valami kedves smiley-t. De csak erre futja: Kép

Falina!

Nektek is gyógypuszik, meg szivecskék!!! KépHívd fel a dokidat szerintem is, az a tuti!

Pizzamama!

Nem irigyellek! Ezek a pasik! Kép Javíthatatlanok!

Jó éjszakát Mindenkinek, lassan indulok haza.

Viki

U.i.:

Fúúú, most nagyon mocorog a Babócám!!!!! Kép Kép Kép
vikó

Köszi a válaszokat!
Ne aggódjatok, nem veszek készpénznek semmit, leginkább arra voltam kíváncsi, hogy akinek hasonló probléma volt, nála mi állhatott a háttérben. Ma nem hívtam a dokit, mert azóta sem volt több barna (lekopogtam gyors). A biztonság kedvéért holnap reggel felhívom.

Betécske,
és mit kaptál az utro után? Szintén progikészítményt? Gondolom vmi mást, mert azt már elvileg a 13. hét után nem szabad alapesetben.

Mzx,
voltam már a 12. heti UH-n, bár a nyaki redőn kívül mást nem nézett. Kérdeztem, hogy a lepény hol helyezkedik el, mire azt válaszolta, hogy az állandóan változik. Szerintem félreértett engem és ő a babáról beszélhetett... A méhlepény, úgy t'om nem vándorolgat állandóan... Max. picit.

Falina
falina

Lányok!

A méhszájam nekem is 2000, de nem mondták, hogy pihennem kéne, sőt azzal váltunk el, hogy minden rendben. Az uh-os nő még hozzátette, hogy jó hosszú a méhnyak, 4,5 cm,Kép pedig már szültem egyszer.
Előző terhességemnél is végig 2000 volt, és soha nem mondták, hogy ajjaj, pihenni?!Pedig most a dokim is más!
Akkor most ez mit jelent?

Betti

Kép

Kép
betécske

Falina!

Pont egszerre írtunkKépKép
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a 12 hetes uh-n egy hematomát, -vérömlenyt-is láttak a lepény szélénél, és amíg az onnan ki nem ürült, addig barnázgattam. Persze miután a gyogyókat elkezdtem,már abbamaradt,a vérömleny pedig felszívódott.
Igen, mást kaptam,Duphaston.t, és 2*1-et szedtem belőle.

Patri!
Én is május 15-re vagyok kiírva,Kép csak én Egerben fogok szülni.

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Sziasztok Lányok!

Két napja szigorúan fekszem. A dokim csak annyit mondott, hogy többet pihenjek, de eléggé meg vagyok ijedve. Egyébként nekem az van a könyvembe írva: C1-1-0.
Most olvastam egy pár kérdésről és válaszról ezzel kapcsolatban a babanet, Rendelőjében!!!!!

Johanna,
Úgy nézem nagyon egy cipőben járunk! Sajnos mindenben.

Viko,
Szerintem semmilyen fájdalom nem normális. Szólj az orvosodnak!!!
Lehet, hogy már nem kéne tovább dolgoznod!

Pipocska,
Olyan gyógyszertári krém, amit az újszülött babáknak írnak fel.
A fájdalmaim pedig olyanok voltak, mintha egy kést forgatnának a petefészkeim körül 2-3 naponta és görcsösen is jelentkeztek. Utólag tudtam meg, hogy ez méhösszehúzódás. Most már a gyógyszer hatására úgy néz ki, hogy megszűntek, de nem akarom elkiabálni!!!
Hüvely felöli nyilalásom nem szokott lenni, viszont amíg nem feküdtem nagyon fájt a gát tájékom, már egy kis állástól is. Sokkal gyengébbek a kötőszöveteim most a második terhességnél és ezért is nyílhattam már ki.
Holnap töltöm a 25. hetet! Kijavítanád a táblázatban?? Köszi!!!!

Minden fájdalmat vegyetek komolyan, inkább hívjátok fel a dokit feleslegesen!!!!!!!

Minyu,
Hol van a dokid magánrendelése? És milyen a doktornő?
Tudod én is a Scöpfibe járok. Sokat gondolkodtam az orvosváltáson és doktornőt kerestem, de nem tudom, hogy átvennének-e még egyáltalán.

Üdv.
Hóvirág
Hovirág

Sziasztok lányok!

Azután érdeklönék hogy van e vlakinek olyn panasza, hogy a jobb oldalon(nálam) olyan érzésem van a hasamban mintha becsipödött volna valami. Aztán az éjjel töbször éreztem a másik oldalon is! Aztán van amikor alvás közben fordulásnál érzem. Van hogy annyira hohy nem birok felegyenesedni se. Csütörtökön megkérdezem a dokit csak átha van tapasztalatotok!?KépKép

Giggancs (22+2)
giggancs

Pipocska!
Örülök, hogy sikerült lelőhelyet találnod.Kép
Gondolom ha megmondod milyen színek kellenek, akkor megrendelik neked.Kép

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

Hanee!

Örülök, hogy hasznosak voltak az infok!KépKép A bimbo védötöl szerintem ne félj: Nem hetekig fogod használni!!Remélhetöleg!! Két-három napnál tovább nem valoszinü hogy kelleni fog, annyi idö alatt pedig nem szokik rá. Különben most olvastam, hohy a huszadik hét után célszerü minden nap langyos szappanos vizzel megmosni a bimbokat és utána gyogyszertári babaápoloval bekenni. Ugyanis már valoszinüleg minimálisan szivárog valami, és az még a bimbon megszárad és az majd kirepedezhet. A gyogyszertári dolgok azért fontosak, mert illat anyag mentesek. Én biztos elkezdem!

Giggancs (22+2)
giggancs

Hóvirág Kép
A dokim a Városmajor utcában rendel magánban, ez a Déli pu-nál van.
Én eddig maximálisan meg vagyok elégedve, és még 3 barátosném is hozzá jár azóta, mióta én. Ök is csak szuperlativusokban tudnak beszélni róla. Kedves, nagyon óvatosan vizsgál, mindet elmagyaráz, megadja a mobilszámát.
A vér és vizeletvizsgálatokat az aszisztense megcsinálja, tehát nem kell sorbanállni a labornál, csak idöpontot egyeztetni az aszisztenssel, és ö leveszi a vért stb.
A magánrendelésén is csinál UH-t, de nem veszi kazettára, és nem ad róla képet (talán ez az egyetlen negativum) A "nagy" UH-kat (nekem eddig 2 volt) ö csinálja a kórházban, de azt is soronkivül (itt már lehet videózni) csak a genetikai UH-ra kellett várnom.
Szülés tekintetében nem tudom milyen...
Szóval, én csak ajánlani tudom.
Ha valamire még kiváncsi vagy irj nyugodtan priviben is!

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

GiggancsKép
Nekem mostanaban szurkal fent. ugy edtem eddig a hirtelen mozdulatoktol altalaban lent szurt, de most gyomortajekon ill. attol hol jobbra hol balra. Nem veszes fajdalom, es ahogy jon elmulik. Csak kicsit ijeszto. Total at kell mennem lajharba, asszem. Majd elmondom en is az orvosomnak, de talan nem veszes!!

GeminiKép
Szegeny sorstarsam! Es javult a a terhesseg alatt?? En csak ritkan hasznalom a gyogyszerem (Bricanyl) mig regebben szinte minden nap...

PipocskaKép
Nem kell felni, szerintem csak azert nem csikosodik a hasam, mert van ott zsirszovet rendesen.. Ill. ott tenyleg nem vagyok csikos, meg!! Naracsbor a combomon, na az megvanKép

haneeKép
Epp ma kerdeztem a vedonenit merlegugyben. Azt mondta ne vegyek, de ajanlja a kolcsonzest. Adott egy cimet, he kell szolj (Bebikincstar Kft). Lehet hogy csak ez van a varosban?? En nem tudom.

Vedoneninek ma nem tetszett a +6 kg, azt mondta minden hetre iktassak be egy gyumolcsnapot. Haat igaza lehet. (a parom epp most sut vmi szalonnas rantottat, a szemet dog!!!!) Szoval oda kell figyelnem mostmar jobban!

Tobvabbi jo estet,
Timi
(22+6)
splendida

Sziasztok lányok!

Rita77:
Kiváncsi vagyok az ultrahangos eredményedre Kép Majd ird meg, ez jópofa lehet, hogyha összehasonlítjuk a kettőt! A mi babánk Liliána lesz teljes nevén, közös megegyezéssel apájával Kép

Minyu:
Nem vagy béna, csak nem mindig lehet kapni.. mivel nem sokan vásárolják és keveset rendelnek.. Kép Fel a fejjel, fogsz találni!
Kókuszmatracot hirdetnek a neten is több helyen.. találkoztam már párszor vele és elviselhetö áron volt. Ha lesz kiságyunk és kell bele matrac esetleg, én is igy fogok keresni.

Bogárka:
Nekem a Benedek név jobban tetszik Kép Az egyik kedvenc Shakespeare hősömet is igy hivják Kép

Timmba:
A Milupa krémnek nekem is nagyon tetszik az illata Kép Sőt páromnak is! Néha ha megéri, hozzábujik a pocimhoz Kép

Ezvicc:
Én nem felejtettelek el! Pihenj! A baba a fontos, a forumot vissza tudod olvasni máskor is, nem vész el az info Kép

Rokica:
Örülök, hogy megoldódott ez a dilemma valahogy! Azért ebben a formában sokkal jobb szerintem az ügy és megnyugtató, hogy a kissrác is látott már kisbabát életében Kép Nem lesz számára idegen a dolog, igy akár rá is bizhatod majd 10-15 percre, hogy kiteregess, vagy ilyesmi Kép

Vikka:
Sajnos Dunakeszi elég messze van tölünk Kép De esetleg ha te jársz oda (sem a Budaörsiben, sem egy másikban nem találtunk ami a városban van Budapesten) rendszeresen, megbeszélhetnénk, hogy hoznál nekem a kismama talira 3 db-ot? És kifizetem neked ott helyben.. vagy ilyet ne kérjek, mert macera? Mondjuk még van idöm megvenni Kép

Virga:
Köszi az infókat Kép Igazság szerint nem is néztem a kismama könyvben, hogy le van-e írva, ez valahogy túl triviális megoldás Kép Kép Kép

Vikó:
Nem akarok okoskodni, de a helyedben kiiratnám magamat hosszabb időre.. vagy végleg.. ezzel nem szabad viccelődni!

Pipocska:
A mérleg dolog eldöntött, nem veszünk és nem is bérlek, csak ha nagyon muszáj. Csak én tényleg nem tudtam, milyen idöközönként kell mérni egy babát. Ez a fejés dolog komoly? Tényleg mindig fejni kell? Én ezt sem tudtam Kép Világosítsál fel légyszi Kép Kép
Egyre erősebben érzem amúgy a picit, de egyre össze-visszább a dolog, és egyre gyakrabban érzem. Tulajdonképpen olyan, mintha egész nap rugkapálna bent és néha éreznék belőle valamit (mondjuk úgy 2-3 óránként pár percig). Szóval élénk, ez jó Kép

Lara:
Igazából légzésfigyelőt eszembe sem jutott bérelni.. a mérleget sem azért mert parázok, csak tényleg nem tudtam hogy mennyi időközönként kell mérni a babát.. engem ezek az adatok annyira nem érdekelnek, az az igazság.. csak a szükségesek Kép

Lányok ezt a méhszáj dolgot hogy vizsgálták meg nálatok? Nekem szó sem esett ilyen vizsgálatról még soha.. ezt kell nézni?

Giggancs jó, hogy megint mondtál valami hasznosat, mert eszembe sem jutott volna, hogy kenegessem a cicimet Kép Szerintem bekenem a pocikrémemmel majd, az nagyon jó és zsiros Kép De be szokott válni a kamillás krém is az ilyen érzékeny területekre Kép

Viszont én ma kiirattam magamat lányok.. holnaptól nem megyek dolgozni, úgy döntöttem.. nagyon fáj már a hátam amikor órákat mozgok és ülök egy helyben, úgyhogy itt láttam ennek a végét, amikor is már tényleg nem bírom tovább.. a babával hálistennek minden ok, csak a gerincem gázos..
holnap este bekötik a netet hozzánk végre, úgyhogy tudok majd jönni napközben is és jól rám fogtok unni Kép

hanee (19+6)
hanee

Sziasztok!

Mégvalami:

Splendida:
A védőnődnek üzenem, hogy hízzon ő kevesebbet 22 hetes terhesen és dögöljön bele az éhezésbe! Szerintem a 6 kilós hízásoddal nincs semmi gond, ha odafigyelsz rá a továbbiakban is. Ilyenkor megindulhat még a mérleg felfelé keményen, de ha odafigyelsz, akkor nem. Eddig én is kb. 5-6 kiló közöttit hiztam és most vagyok 20 hetes.. szerintem ez teljesen normális! Csak a védőnő nem mindig Kép

hanee (19+6)
hanee

Splendida!

Szerinem az a +6 kg egyáltalán nem rossz! Nem magamhoz mérten, mert én már eddig 18 kilót híztam. Igaz, a dokim egyáltalán nem problémázik. Azt mondják, ikrek mellett pillanatok alatt lemegy majd ez is. És én számítok még legalább 10 kilóra.
A lényeg, hogy a felén már túlvagy és valamikor híznod is kell...

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?