Sziasztok!
A hétvégén, és tegnap sokmindenki megkapta sokmindenre a választ, de azért én is írok pár dolgot, hátha hasznos.
Hanee! Még mindíg mérleg ügyben.
Nézd meg ezt az oldalt:
http://www.babamérleg.hu/
Vagy keress rá a Bébi kincstárra
Digitális mérleg: 3400/hó, de van már 1500/hó áron is, de azt minimum 2 hónapig kell bérelni. Kaució nincs.
Ha feltétlenül szeretnél, szerintem ez a tökéletes megoldás.
Már írtam, hogy én nem fogok méricskélni, mert szerintem tökéletes stressz forrás, arról nem is beszélve, hogy gondolj bele még fejni is kell, tehát így sem sok idő fog maradni a pihenésre, márpedig az elengedhetetlen a tejci termrlődéséhez.
Mocorgás:
Én is kb. úgy éreztem 20.hét körül mint te.
ha tevékenyebb időszakomban voltam, nem is éreztem. Meg azt sem ha nem kifelé a poci felé, hanem befelé rúgdosott.
Mostmár minden befelé rúgást is érzek.
Én is a Cicco sterilizáló folyadékra szavazok.
A másik topion, ahol már sokan babáznak , nagyon bejött. Sok időt spórolnak azzal, hogy ezt használják. Beleteszed, aztán csak meg kell várni amíg megszárad.
Védőnéni:
Én még soha nem találkoztam nála beteggel.
Tök jó,hogy ilyen jó élményeid, és eredményeid lettek a dokinál.
Minyu! Kókuszmatracot már 4500 ft-ért is lehet kapni. Vagy a Kikában, vagy az Ikeában láttam a múltkor ennyiért.
Milupa krém ügyben: szólj az eladónak. Én is cak úgy találtam meg a DM-ben, mert olyan kis semmilyen a doboza. A krém viszont tök jó.
Splendi! A hugomnak az utolsó héten repedt szét a pocija., addig gyönyörű volt, büszke is volt rá, hogy megúszta.
Hóvirág! Május 14-én van a nagy babaruha börze, a BNV területén. Állítólag tök korán oda kell menni, mert sokan vannak.
Mi ez a fürdetős babaápoló?
Egyébként neked is nagyon szorítok.
Leírnád, hogy volt-e valami fura érzésed előtte?
Ezt csak azért kérdezem, mert néha szokott lenni a hüvelyem felől, olyan fura nyilalás, és nem tudom, hogy ez is a normális terhességi tünethez tartozik-e?
Ezvicc! Nem felejtettünk el, vigyázz magatokra.!
Vikka! úgyanúgy vagyok mint te, baromi nehéznek, és nehézkesnek érzem magam.
Akrika! Amikor írtad, hogy voltál dokinál, és megnéztétek a súlyát, stb. ezeket nem is írtad. Mondott valamit a doki, hogy mitől lehet?
Az a két hamar elmegy, remélem minden rendben lesz. Átküldhetnéd a telefonszámod, hogy legalább sms-ben, vagy telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot.
Szorítok
Puszi: Andi.
Lányok! Mindenki vigyázzon magára, aki fekvésre, pihenésre lett ítélve.
Mindenkinek sok puszi, és kitartás.