haat a szules nem volt jo, mert elotte szenvedtem 2 napig, hogy induljon mar be magatol, kudarcnak eltem meg, hogy nem
igy is sok a 48 ora, nem vartak volna ennyit, csak en akartam
viszont szinte zart mehszajjal mentem be, ez tuti csaszar lett volna, ha innen inditjak
hala a homeos bogyoknak sikerult ket nap alatt bo ujjnyi mehszajat elerni ami fel is volt szedodve
de nem volt eleg fajas
aztan kedden reggel elkezdtek nyomni belem az oxit
az volt a rossz, hogy nem volt mozgaster, minimalis, es azt az idot amit korhazban toltenel azt is az infuzohoz lancolva toltod
de azert a szulesznom tett be zenet, hozott illatmecsest, az elejen meg cdket valogattam, poenkodtunk a parommal, telfonaltam a 4 percesek kozott
fel 7kor kotottek be az oxit, es kb 9kor lettek rendsz fajasok
kint ultem a labdan jah es persze a parommal
aztan jott az orvos megvizsgalt, majdnem elkuldtem a fenebe ugy fajt, de mondtam is neki, erre mondta, hogy rasegitett, (anyad)
be is szoltam neki, utana mar ovatosabb volt
a vizsg utan (2 ujjnyi) csak fekudni tudtam annyira kesz voltam, el is bogtem magam, kaptam homeos szert, vussza a labdara, egyre erosebb fajasok, a keresztcsontom szetszakad meg a fenekem, a szuloagy vasaba kapaszkodom
aztan ujra vizsgalat, pihi a szuloagyon
aztan mondja a szuleszno, hogy forduljak oldalra, meghalok ugy faj vissza hanyatt
aztan hivom a szulesznot(intimitasbol nem volt ott mindig) konyorgom fajdalomcsillapitoert, kerem, hogy ne menjen mar el
de az orvos nem ad, mert zerinte hamarabb meglesz, gazt nem akarok
aztan belso osztonbol fel akarok allni kerem, hogy segitsenek nem megy egyedul
akkor kezdodik a szekelesi inger, es a hullamok a hasamon, nyomnom kell kicsit onkentelenul
jon az orvos, eltunt a mehszaj, akkor mar sajna fekve maradok, de 2en segitenek felhuzni a labam, a parom tartja a fejem , jol megy, neha a hasizom kimarad, de sebaj
neha nem birok levegot venni eleget
nyomni meg van erom, labat felhuzni nem, az orvos segit kezzel, de nem durvan
gatvedelem van, az feszit plusszba
de egy picit vagni kell, gondolom a fekvo helyzet miatt
vegre kint a fej aztan az egesz azt mar nem is ereztem
rogton a hasamra kerult nem is sirt
aztan kis ido mulva koldokzsinor el, baba ujra hozzam, szopizik
anyut is behivjuk
kis kellemetlensegek, lepeny megszulese*
lepeny-te uristen.rendellenes, erek a magzatburokban igy csatlakozott a koldokzsinor a lepenyhez, kesz csoda
Emilia jol van
elviszik furdetni
en mar vagyom az agyam utan, felkelni nem tudok szedulok, masnap reggel is meg
a sebekkel nem volt gondom sok, szedtem ra a homeos bogyolat, pisi is volt, szoval ez resze ok volt
de mar a korhazban is ejszakaztunk, orankent kelt ejjel
ez a bajom csak, neha orankent fel orankent cicit ker nm tudom ehes e, mert az ujjam is neha jo neki, meg a cumi.rossz anya, de mar kikeszultem az ejszakatol
hasa is fajhat ill, bufi, puki
kezdem elvesziteni az onbizalmam
tegnap ejjel jobb volt, nem tudom most mi lesz
du-kent is ordit, most is cicit kert, de meg csak egy oraja evett
most megis sikerult elaltatni, akkor nem ehes?
a masik, hogy lusta szopni ma kulonosen, hiaba noszogatom
vettem merleget!
normal esetben 2 orat kibir
szoval kicsit bajban vagyunk
----------------
koszi, jok lennenek a nomtatvanyok