Új privát üzeneted érkezett!

Babaszobát én is rendszeresen látogatom, és vettem pár rucit, meg a kiságyat és a pelenkázólapot is ott szerezzük/tük be. POstán is és személyesn is vettünk már át, és mindkettö bevált.

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Találtam egy hirdetést, ami talán titeket is érdekel. Megpróbálom átmásolni! Ez a viziló nagyon aranyos!

Kép

És a másik:

Kép

Azonosító: K_mariann
Elküldve 2005 Február 07 hétfő - 08h 24:

--------
Sziasztok,
latom nem sokan jartatok erre elmenybeszamolokkal, viszont vannak fent hirdetesek. Akkor en is hirdetek
A sogornom Dunakeszin varrono. Gyermek ruhakat, jatekokat keszit es tervez is. Aranyos jatektartok, jatszoszonyegek, hempergok vannak nala a Brendonos ar feleert, harmadaert. Bodyk, totyogok, kezes-labasok, pizsik, belelt halozsakok, kontosok, rugik es tavasszal jonnek a napozok is.

Viziló hempergő:
Ar fugg a merettol, anyagtol.
Van egy leirasom, ide masolom:
"Meretei: 135 cm x 100 cm
Csorog, zsizseg fule, szaja.
Legkissebbeknek kapaszkodokkal, nagyobbaknak a fel/le hajthato arc parnakent is szolgalhat. Anyaga pamutvaszon, toltet friz.
Rendelesre keszul, ara 6.750,- Ft.

Meret, szin, anyag, toltet eseteben egyedi kereseket is figyelembe vesz.Termeszetesen a meret elteres az ar valtozasat vonja maga utan "

a vizilovas jatek/pelenka tarto
az babypluss, 3.490,- csorgo nelkul, 3.590,- csorgovel, zsizsgovel. Vannak mas fazonok is, pl. maci, elefant, oroszlan.

_:_:__:

Habár nekünk van játszószőnyegünk, ez nagyon megtetszett!!

Andi
andi18

Sziasztok Kép

Reggel voltunk a genetikai UH-on, az itthoni AFP eredmény függvényében (1,25 mom). /A bpesti eredményt még mindig nem kaptuk meg postán./
BPD 44 mm
FL 29 mm
THQ 45 mm
Minden rendben van ééés nagyon úgy néz ki, hogy a mi kis Maszatkánt Kép!
Láttuk a fütyköst!! KépKépKép
Apája is hihetetlen boldog, pláne így Valentin napon Kép csak "szórta" szemeivel felém a szerelmes pillantásokat KépKép. Most nagyon boldogok vagyunk Kép.

Vanda
18+3

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Na túlvagyok a terheléses cukron. Húú iszonyú az a lötty. soha többet. :// Remélem az eredmény azért jó lesz.

Hanee:
én szeretnék abból a cd-ból, de nem tudom a mail címedet. Kép

Köszi:

Hajni 23+6
Vendég

Vanda!
Nagyon örülök!KépKépKép

Gem
19+2
gemini

Gemini KépKöszi KépKép

Mindenkinek Boldog-Szerelmes-Valentin Napot! KépKép
Kép

Vanda

Kép
vanda

VAndaKép

Annyira orulok a hireknek!!! Kulonosen hogy ugy hivjatok Maszatkat mint en a ferjecskemetKép)

Koszi a CORAs infokat mindenkinek. En a nemvasarlosKép vettem egy csomo rucitKép)

Mindenkinek tovabbi szep napot<
Timi
(22+5)
splendida

Andi18 Kép
És mi lehet K-Mariann elérhetősége? Nagyon édes a víziló, lehet hogy rendelnék tőle Kép.

Splendida Kép
Köszi Neked is Kép A fiúnévben sosem volt "vitánk", pont tegnap beszéltük, hogy mi legyen Maszat neve, ha lány lesz, mert annyi név palettán volt. Aztán feladtuk Kép és elnapoltuk mára, hogy hátha ma megmutatja magát KépKép és lám Kép Szép neve van a férjednek Kép!

Bogárka Kép
Jó lehetett ekkora hóban telelni Kép Az UH-hoz sok-sok drukk, majd mesélj mi volt Kép.

Bannamari Kép
Igen, sajna nem a bizalomkártyára értették az ajándék táskát, rájöttünk mi is Kép. Elég megtévesztő első olvasatra, de ha nagyon megnézem, tényleg le van fotózva a másik, ún. "vásárlói kártya". (Csak tudnám él-e vki ilyennel egyáltalán?)

Virga Kép
Szoktam én is "garázdálkodni" az adok-veszekben Kép. Néha olyan, mint a tőzsde, nem figyelsz és hopp már el is vitték előled jó árfolyamon a jó dolgokat KépKép.

Hóvirág Kép
Pihenj akkor nagyon sokat, első a babád!

Minyu Kép
Milyen kiságyat vettetek? (méret, fa stb.?)

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gemini,
voltál jógán? Ha igen, most is olyan sokan voltatok? Ezen a héten már megyek...

Nem tudom ki írta, hogy ismerőse/barátnője hosszú buszutazásra vállalkozott nyolc hónapos terhesen... elismerésem! én csak alig bírtam ki pénteken meg tegnap is a három és fél órás utat, azt hittem leszakad a derekam Kép
Pocakmocorgó olyan ütemben nő, hogy teljesen "elnehezít" Kép, ma is megmosolyogtam magam, amint megkapaszkodva, próbáltam felhúzni "bálnatestemet" a HÉV-re.

Akiren, vigyázz magadra nagyon!

vikka
24+0 Kép

KépKép
vikka

Sziasztok!

Visszaolvastam péntekig egy kicsit.
Válaszolok egy-két kérdésre:

Vikó!

Az RBC-VVT szám a vörösvérsejt számot jelenti. Red Blood &#8230; Annyi, hogy kezdesz kicsit vérszegény lenni.
Majd a dokid ir fel vasat, ha szükségesnek látja.

Oxigen!

Chicco &#8211; hivatalos viszonteladó (vagy vmi ilyesmi) bolt a Mammutban van, ha jól emlékszem Mamut 2-ben.
A Váci úti Brendonban is lehet kapni Chicco kocsikat. Nekem a travel systemek nagyon tetszenek, csak mi &#8222;sajnos&#8221; kaptunk külön hordozót és kocsit is használtan, igy erről az álmomról lemondhatok.
Babakocsiról még annyit, hogy szerintem érdemes jó minőségűt venni és lehetőleg legyen hozzá szervizlehetőség is.
Nekünk Máté már a 5. gyerek benne és nyár végén kitört a kereke. 500 Ft-ért cserélték ki a szükséges alkatrészt, holott már paráztam, hogy vehetünk új kocsit. Ráadásul akkor már pocilakóról is tudtam, igy pláne féltem a dupla babakocsi vásárlástól.

Adrienn74!
Eddig úgy tudtam, hogy a vas kimondottan székrekedést okoz. Ez nálam is bejött.
Hasmenésről még nem hallottam. Nézd meg a tájékoztató papirt irnak-e ilyen mellékhatást, mert van valami hányós-hasmenéses járvány is a levegőben.

Mi jól vagyunk. Pocibabám rendületlenül rugdos csak úgy ugrál a hasam.
Máté altatásával vannak csak komoly problémáim, éjjel 20-60 percenként ébred. Már nem nagyon birjuk a ringatást. Gyakorlatilag tejcsim elfogyott, most éjjel 2-2 dl fagyasztott anyatejet ill. tápszert vág be, utána persze hajnalra kilós pelus van a lába között. Igy elhiszem, hogy kényelmetlen aludni. Most azt a megoldás találtam, hogy ébredésnél ha nem birom énekkel simogatással elaltatni, akkor magam mellé veszem és úgy altatom. Az ágya mellé tettünk egy matracot és arra fekszünk addig mig kellően elalszik. Nagyon keskeny kettőnknek, félek hogy leesik, ezért egy idő után beemelem az ágyába és én is megyek a kényelmes pihe-puha ágyikómba. Majd kezdődik újra....

Puszi:

Andi
andi18

Vanda!

Jó a kérdés. Profiljában nem találok elérhetőséget. A Vác környéki topicban találtam a hirdetést.
Megpróbálok irni oda és érdeklődni!

Andi
andi18

Vanda Kép
60*120-as kiságy, 3 szintre állitható. Nem hagyományos "henger" alakuak a rácsok, hanem lécek. A héten megyünk el érte. 4500 ft, de matrac nincs benne.

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Andi18 Kép
Ha találsz elérhetőséged, írd már meg légyszi nekem is Kép.

Minyu Kép
Jó vétel volt! A 60*120-as standard méretnek számít? Kókuszmatracot szeretnétek bele?

Vanda
18+3

Vanda

Kép
vanda

Igen, asszem 60*120 a kisebb standard méret és 70*140 a nagyobb talán.

Kókuszmatrachoz nem ragaszkodunk, elsösorban az ára miatt Kép Majd meglátjuk, mi sikerül áprilisig.

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! Kép

Vikka! Kép

De jó Neked, csak kétszer mész ki éjjel pisilni?! Kép Kép

Mostantól már csak egyre rosszabb lesz a helyzet, egyre több oknál fogva nem tudunk egy szupit aludni... Kép Majd ha kibújnak, akkor meg azért. Kép

Márti!

Eszter nagyon aranyos! Kép Milyen nagy lett az előző képhez képest!

Pizzamama!

Nagyon vigyázz Magatokra!!!!

Vanda!

Örülök, hogy láttátok Petikét! Kép Gratula!!!

Andi!

Köszi a választ! Doki is azt mondta ma, hogy ez általában így alakul a kismamáknál. Szedjem jóóól a vitamint. Kép

Adri!

Én is azt hittem, inkább székrekedést okozhat a vas. De ha nem így van, akkor én is megduplázom az adagomat! Kép Bocsi! Remélem nincs semmi bajod, csak egy ritka,ártalmatlan mellékhatás!

Johanna!

Köszi a vas-pótló ötleteket, én is megfogadom! A legutóbbi eredményem alapján nem ártana valami még az Elevit mellé. Igaz ma nem a saját dokimnál voltam, csak beugrottam a papírommal. Semmit nem írt fel. Viszont a védőnőnél is voltam, aki határozottan mondta, hogy vasat kellene szednem még. Asszem 116 volt az érték, ez azért már a min. alatt van. Anyukám is azt mondta, hogy még most kell tenni valamit, és nem megvárni, amig olyan alacsony lesz, hogy esetleg injekciózzanak (Ő már járt így).

Virág!

Te is nagyon vigyázz Magatokra!!!! Sok-sok pihi!!!!!!!!!

Hóvirág!

Neked is csak azt mondhatom, hogy nagyon sokat pihenj!!!!! Nagyon vigyázz Magatokra!!!
Pont este olvastam a keményedésről, ott azt írták, hogy a 24.héttől kb. egyre gyakrabban előfordul, és ez normális. Mondjuk a részleteibe nem mentek bele, úgyhogy nem tudom milyen mértékűre gondoltak.

Hanee!

A mérleg témáról a múlt héten pont írtam, és szerintem is csak idegronccsá teszi az ember lányát. Én nagyon kivoltam miatta Szabinál, vissza is adtam pár nap múlva. Kép
Ahhoz képes van egy életerős, izompacsirta Kép, okos kisfiam, aki 9 hónapig szopizott. Kép

Naggggyon tetszett a "helyrerakós" leveled! Kép Ez kell nekünk lányok, aztán merjen valaki is parázni!!! Kép Kép Kép

Timi!

Mi tegnap délután Coráztunk. Lehet, hogy találkoztunk is? Kép Vettem 1-2 dolgot én is. Olyan jó így keresgélni a Babaruhák között, már nagyon várom a nyarat! Kép

Ma voltam dokinál, de csak azért, hogy jöhessek dolgozni. Kép /Hűű, de dolgozom! Kép/

Aztán megnézett a védőnő is. Szerencsére többet nem híztam, mint amennyit gondoltam. Kép
A vérnyomásom most sem szökött fel nagyon 90/60 volt. Nem semmi. Pedig a múltkori 100/65 után, már kezdtünk reménykedni, hogy valaha normális lesz majd. Ma teáztam, meg kávét is ittam, de szédelgek picit. Kép Védőnéni előírt nekem jó sok erős teát. Majd a Vörös Oroszlánban megiszok egy hordóval. Kép

Aztán a LÉNYEG!!!

Meghallgattuk a szívhangját Babucimnak. Először nem annyira akarta a védőnő, mondván, hogy még nem biztos, hogy sikerül befogni ezzel a nem túl jó ketyerével. De én mondtam Neki, hogy próba-szerencse!!!
Kb. 2 másodperc alatt meglett!!! Olyan volt, mint amikor a lovak vágtáznak&#8230;tarammtarammtaramm. Kép De nem sokáig hagyta magát, nem szereti ha macerálják! De ma már legalább hallottam is, hogy jól van és így már nem lehet rossz napom!

Puszi Mindenkinek!

Viki(20+0)
vikó

Sziasztok!

Tudjátok esetleg, hogy hol és mikor lesz Budapesten mostanában / tavasszal baba-mam börze? állítólag minden tavasszal van valami nagyszabású.
Valaki gondolkodik köldökzsínórvér vételről?

Heni
hencsike

Márti!
Nagyon falat a lányod! Már régóta elég kiváncsi voltam rá...Kép

Jógások!
Én sem jutottam el szombaton jógára, alvást elgedélyeztem magamnak Kép rámfért.

Gem
19+2
gemini

Sziasztok!
Remélem minden baboca jól van !!!!!!!!!!!

Vanda!
Én is utoljára 18 hetesen voltam Uh.majdnem minden méret egyezik csak a nálunk 70% LILI Baba lesz!

Minyu!
Nagyon szerencsések vagytok a kiságyal kapcs.nagyon jó árban volt.

Vikó!
A védőnénikkel mindig igy járok én is nem szivesen
néznek szívhangot mert nem mindig találják és nem akkarnak megijeszteni!
Nagyon irigyelek,hogy hallodtad !!!!!!!!!

Hencsike!
Lesz a BNV májusba de pontos időt még nem tudok én mindig szoktam menni!
Rita 19

rita77

Rita Kép
Igen, én is nagyon örültem, hogy ilyen árban sikerült beszerezni. Mondjuk egész nap a neten lógok meló helyett Kép Kép

Hencsike Kép
Ha jol emlékszem, itt a lányok május 14-et emlegettek BNV-s börze idöpontjaként. Mi 12-re vagyunk kiirva Kép, szóval, hacsak nem "szülésmegindito" sétának szánjuk, mi ezt idén kihagyjuk.

Csajok Kép
Valaki irta már nagyon régen, hogy milyen testápolót ken a pocijára. Én Milupára emlékszem, de olyat sehol nem találok, a DM-ben sem, pedig ha jol emlékszem, az a valaki ott vette (bocs, de nem jegyeztem meg ki Kép ) Pliz help!

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Márti!
Most láttam csak Esztiről a képet, nagyon édes! Kép

Hencsi!
Börze: azt hiszem a Hol-mi rovatban már fent van a tavaszi BNV-s időpontja, de nagyon tudom ajánlani annak, aki közel lakik a XI. kerülteben a Fehérvári Úti Művházban lévőt. Május 7-én lesz, épp ma néztem meg (bosszankodtam is egy sort, mert nem leszünk itthon), és eddig nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Nem nagy, és nem úgy néz ki, hogy bárki vihet és kiteheti, hanem egy pár csinálja, akik vsz külföldről hozzák be a használt ruhákat. Szépen el vannak rendezve méret szerint, így könnyű keresélni, és rengeteg jó minőségű márkás ruha van (ez utóbbi nem is lenne annyira szempont, de a kettő gyakran együtt jár). Persze nem a legolcsóbb börze, de tényleg nagyon jók a ruhák!

Szentimrés tornászok! Eltűntetek? Johanna, Oxigén!
Ki jön holnap?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vikó Kép
Köszönjük szépen!
Ééés KépKépKép Kicsi a világ Kép Most derült ki, hogy egyik barátnőmmel egy cégnél dolgoztok Kép Kép.

Rita77Kép
Köszönjük KépKépKép Ha lány lett volna, utóbbi időben nálunk is a Lili név volt porondon KépKép.
Nálunk annyira egyételmű, hogy kolbászos KépKépKép, gyakorlatilag keresni sem kellett a kismicsodát, kitárta elénk, mije van KépKép (az este így is "egyeztünk meg" Maszatkával Kép).
Ezennel a családunkban megtört a nőuralom! (Ennyi csajszi között hogy el lesz kényeztetve ez a kis srác Kép...)

Hencsi, Rita Kép
Ez a Kismama újságos börze lenne? Mintha az májusban szokott-volt lenni.

Vanda + Maszatkapeti
18+3

Vanda

Kép
vanda

Minyu Kép
Én is úgy emlékszem, hogy a DM-ben lehet kapni (leírás alapján). Bababoltokban nézted?
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Hencsike:

Ezen a lapon: http://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php van egy börzefigyelő, itt felsoroljnak egy csomó budapesti és vidéki bababörzét. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Elnézést, rosszul mondtam, csak a budapestiek vannak rajta, de májusig!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Minyu!
Tegnap láttam a DM-ben Milupás krémet. Keresd a babacuccoknál vagy kérdezz rá egy eladónál.
Bababoltokban és gyógyszertárakban is szokták árulni.
(Amúgy nekem semmit nem használt Kép )
Nálam a gyógyszertári babafürdető vált be. A viszketés és a bőrfeszülés elmúlt, a csikok nem, de ezt már szülés után ajánlotta a háziorvosom.
Most kezdett el viszketni a hasam, 2 napja újra használom és szerintem most is beválik.
Csikokat nem tartom már számon, mert olyan a hasam mint egy tigris háta, igy erről nem tudok nyilatkozni. Nekem már késő bánat...
andi18

Sziasztok!

Kiváncsi lennék véleményetekre. Érdekes események előtt állok.

Páromnak van egy 13 éves fia egy előző házasságából, akik kint élnek Amerikában (párom is amerikai). Most szó esett arról, hogy a kisfiú kijönne ide látogatóba, és hogy ne legyen neki nagyon megrázó élmény, anyukájával együt jönne. Ezt én javasoltam, mert parázok attól, hogy a nyakamba szakad egy kamaszfiú aki először utazna igy apjához, és nem szeretném ha probléma lenne belőle.

Viszont az is tuti nagyon fura élmény lesz, hogy ha nyáron jönnek mire én akkora vagyok mint egy ház, valószinűleg még morcosabb leszek mint most (nem birom jól a testi kényelmetlenségeket ) hogy ez mennyire szerencsés ötlet ilyenkor engem összeereszteni párom ex-feleségével.

Ti mit szólnátok ehhez a szituációhoz?

Eredetileg úgy volt, hogy mi megyünk ki látogatóba, nem is az ex-feleséghez, hanem a párom öccséhez, és a kisfiú is odajönne látogatóba. Akkor legalább nem totál idegen országba ment volna, totál idegenek közé, egyedül. De mivel teherbe estem, és mert új munkahelyem van ahol muszáj összegyűjtenem azt a bizonyos 180 napot, ezért az ilyen vakációk most szóba se jönnek.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
Hát nem irigyellek! Egy 13 éves kamasz már nem kisfiú úgyhogy elképzelhető, hogy lesznek nehéz percek. Szerintem jobb dolgod lenne ha jön az asszony, mert a fiúval ketten jól meglennének és talán akkor nem is nálatok szállnának meg (ezt nem irtad viszont).

Ha azonban nálatok szállnának meg akkor mindenképpen javaslom a volt asszonyt otthonhagyni. Nagyon nehéz lenne kiszolgálni őt is és a kamaszt is. A kamasz ha egyedül jön akkor úgyis nálatok fog aludni, vagyis nektek kell róla gondoskodni.

A volt feleség téma: hát eléggé bizarr az ügy! Mertha nálatok alszanak, hmmm, hmmmm két dudás egy csárdában, ha máshol szállnak meg nem fogod tudni párod mit csinál az asszonnyal meg a fiúval és kétségek fognak gyötörni annak ellenére, hogy a párod valószinű hűséges tipus. Ezért, hogy ne gyötörjenek kétségek, nagy hassal, majd a nyakadba veszed a várost és mész velük az 1000 fokban?

Vagy esetleg hagyod, hogy a gyerekkel apja-fia egyedül lófráljanak? Ez szerintem még mindig jobb megoldás, mivel erősiti apa-fia kapcslatot.

1 szó mint 100 nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, pro és kontra bármerre nézek.

A legjobb, ha elhalasztják 1 évvel a látogatást! Ez nem oldható meg? Bár akkor a szitu ugyanaz, csak a gyerek lesz 1 éves..... hááááááááttttttt.....

Üdv,
MJ-Móni
mj__móni

Ejha, Rókica!

Nem is tudom... nagy feladat!!! Magamat ismerve, biztos szenvednék rendesen. De ez tényleg attól függ, Te mennyire tudod lazán venni a dolgokat!
Na, sok jó tanácsot adtam... :-S Bocsi, pedig igyekeztem... Kép

Pocikrémezés!

Én a Milupát nem próbáltam, de nekem az Avon-terhességi csík megelőző nagyon tetszik. Lehet, hogy csíkok ellen nem is jó, viszont szuper az állaga, jólesik ha azzal kenem a hasim.

Vanda! Kép

Léciléci, mond meg ki az!!! Kép Naaaagyon kíváncsi lettem!
Ha nem is itt, akkor a mél-címemem.
Kép

Viki
vikó

Köszönöm a börze infókat. Viszont állítólag szokott lenni egy jó nagy is, ahol a mamik szokták árulni portékáikat, és ha minden igaz a Puskás stadionban lesz.
Rókica, én most nem is tudom, hogy mi a helyzet a munkahelyeddel. Ha jól tudom, Te vagy / voltál a próbaidős, ugye? Végül is megmondtad a főnöködnek a dolgot? A végeredményről lemaradtam, mert akkoriban nem tudtam feljönni a netre.
Heni
hencsike

VikiKép
Mi penteken voltunk, szoval nem futhattunk osszeKép Max legkozelebbKép

Pocikremezes:
En is elkezdtem, a Milupasat vettem (DMben tenyleg lehet kapni, 1000 Ft, babakenceknel van) es nem tudom hasznal-e. 23 hetesen mar kellene lenni csikoknak??? Nalam meg semmi, elotte testapoloval kenegettem, szerintem az eppolyan jo..

RokicaKép uhhhhh nem irigyellek!! Mar tuti biztos hogy jonnek? Tenyleg az lenne a jobb ha nem neked kellene korbeuglani oket akkora pocival!! Bocsi, en sem tudok jobbat...

Ciao
Timi
splendida

Szia Hencsike!

Igen, én vagyok a próbaidős. Eddig még sikerült eltitkolni a dolgot, még 6 hétig kéne. Egyenlőre idegeneknek sztem nem feltűnő a dolog, de azért a 18. héten már igencsak gömbölyű leszek... mondjam, ne mondjam? Egyenlőre várok.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica, ex-feleség ügyben sajnos nem sok mindent tudok mondani. Viszont sok esetben teljesen jól ki lehet jönni az ex-feleségekkel is. De valószínűleg Te és a Párod ismeri őt leginkább, így Ti tudjátok, hogy el lehet-e velük kellemesen tölteni néháyn napot / hetet. Ha viszont féltékeny típus vagy, akkor nem javasolt az ex-feleség.
Heni
hencsike

MartiKép
Eszter nagyon cuki! Pont ilyen kislany voltam (van egy hasonlo kep, kis szoszi ket copffal a fejteton, bezzeg most barna vagyokKép)

HoviragKép
Asztmas vagy te is?? Milyen gyogyszert kaptal? Nekem nem volt vilagos, hogy a gorcsokre kaptal vagy asztmara. En allergias asztmas vagyok, szedek egy szert (Bricanyl), ill., ha fulladok akkor kell csak hasznalnom. Hala a jo egnek (lekopogom) asszem sokkal jobban vagyok miota babat varok. Vagy csak a tel teszi nem tudom. Ez a gyogyszer szivdobogast okoz egyebkent. Ezert kaptal te is az ellen meg vmit??

Timi
splendida

MJ-Móni!

Szerettem volna a fiúval megismerkedni mielőtt megszületik ez a baba, szeretném ha "család" lennénk, bár mostohaanyuka szerepben valószinűleg nem kell majd sokat tetszelegnem. Bár páromnak volt olyan eltévelyedett ötlete, hogy idejönne a srác mondjuk egy évre és beadnánk az amerikai iskolába! Csak úgy! Az angoltanári fizetésünkből. Szóval a párom se a földön jár sokszor.

Engem tulajdonképpen nem is az zavarna benne, hogy egy ex-feleségről van szó, hanem az, hogy egy idegennel kell tényleg esetlegesen együttlaknunk (bár arról még konkrétan nem esett szó, hogy ezt hogy fogjuk megoldani, de mivel mikor párom megy hozzájuk, akkor őt vendégül látják, ezért gondolom ezt szeretné viszonozni. Hely is lenne tulajdonképpen.) Szóval nagy pocakkal külföldi vendégeket szórakoztatni, már önmagában fárasztó, pláne igy hogy érzelmileg komplikált első találkozás. Én azt javasoltam nekik, hogy inkább nyár elején jöjjenek, amikor még kicsit kisebb ház méretű leszek. De gondolom ez nekik is az iskolaszünethez lenne kötve.

Mindenesetre érdekes lesz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RókicaKép Dehogy mondd, titkold csak szépen tovább, remélem sikerül! Ez mindenképpen a Te és családod érdeke. Sajnos olyan világban élünk, hogy az embert kiruganák az esetek többségében, ha kiderülne idő előtt a terhessége.
Heni
hencsike

Hencsike:

Nem vagyok féltékeny tipus, sőt. Inkább a saját kényelmem féltése vezet. Kép Azért javasoltam, hogy jöjjön, csak aztán belegondoltam, hogy akkor majd körül kell őket ugrálni, bár valószinűleg ennek az oroszlánrészét a párom csinálná, elvégre az ő gyereke meg ex-neje.

Azért nem akarom elhalasztani mondjuk jövőre, mert azért szeretnék megismerkedni a fiúval (eddig 2 év alatt nem sikerült), és szeretném ha jó kapcsolat alakulna ki mindannyiunk között.

Emailen már kapcsolatba léptem az ex-feleséggel, eddig szimpatikus, de hát azért együttlakni vele az más dimenzió.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Splendida,

Nem, én nem vagyok asztmás. Görcsoldónak kaptam.
Igen, kaptam szívdobogás ellen is gyógyszert.

Minyu,
Sokkal jobb a fürdetős babaápoló, akármilyen krémnél. Nekem egy hét alatt elmúlasztotta a hámlást.

Üdv.
Hóvirág
24+5
Hovirág

Sziasztok lányok!

Giggancs:
Egyáltalán nem vettem tolakodásnak a tanácsaidat, köszönöm, hogy leírod őket!
A sterilizáló folyadékban is tökéletesen igazad van, gondolkoztunk és beszélgettünk is erről párommal már, hogy igazából az talán a legjobb és leggazdaságosabb, mert annyit veszek belőle, amennyi kell és mindenhez jó. Azt is hallottam már, hogy a Chicco-t ajánlják többen is. Szerintem ebből is ezt fogok venni Kép
Nagyon egyelőre más kérdésem nincs szerintem.. Kiságy mennyi idős kortól kell? Azért kérdezem, mert mi kapunk ajándékba egy bölcsőt.. ami hogyismondjam.. olyan, mint a legkisebb kiságy méreteiben és teljesen talpra szerelhető, csak kosár van benne és nem falécek.. és bölcsőnek nevezik, meg ovális.. gondolom az első pár hónapban ez is jó igaz? Mert ha igen, akkor egyelőre nem fárasztom magamat ágyvásárlással. Aztán hátha meglep valaki egyel Kép
Más kérdésem egyelőre nincs.. most pelenkázótáskára vadászok, de lehet hogy szerzek egyet olcsón abból is Kép
Ezt is jó tudni, hogy egy bimbóvédő nem árt. Legfeljebb bontatlanul elajándékozom, ha nem kell. Egyébként ez nem rontja el a szopás dolgot? Azt hallottam valakitől, hogy rászokhat a baba a bimbóvédőre és utána nem szopizik.. ebben van igazság vajon?
Cumisüvegből én egy készlet Avent (?) cumisüveget vettem, ezt nagyon ajánlották (nem is volt olcsó), de ebben van 2 nagy, 2 kicsi, egy játszócumi és 2 pót betét, meg cumisüvegmosó.. és ezek ilyen normál cumi alakú cumik, semmi különleges felirat vagy minta nincs rajtuk, de nagyon jó minőségünek tünnek.
Azt hiszem elolvasva, amit a pelenkás tartóról írtál és amit utána Virga is írt: Nem fogok olyat venni Kép Totál igazatok van! Csak elragad néha a hév, hogy "jajj de király ez a cucc".. tudjátok nőből vagyok Kép De ezért is jó, hogy meg tudom osztani veletek Kép Kép Kép

Virga:
De, szoktam nézni a babaszoba.hu-t, de a hirdetéseket inkább.. eddig én onnan hordozó kendőt néztem ki, amit elvileg holnap kapok meg kemény 1500 Ft-os áron.. (már korábban írtam is).
meg most a pelenkázótáskát is onnan szerzem ha sikerül és tetszik nekem Kép
Én is kinéztem amúgy egy bababörzét, de az áprilisban lesz. Úgy gondoltam, hogy ott még olyanokat fogok venni, amik igy utolsók.. még hiányoznak, vagy éppen nagyon megtetszenek és kihagyhatatlanul jó áron vannak.
Ruháink már 56-ból mind megvannak (talán még több is, mint kell), egyedül ruheneműből kifogóm nincs még, azt majd a börzén nézek (Tescoban nem sikerült már, mert elkapkodták mindet, pedig ráuszitottam a Tescora páromat Kép )
Szóval szépen összegyülik.. meg ruhát azért sem nagyon merek venni, mert unokatesómtól kapok még.. és még nem tudom, hogy pontosan miből mennyit pl. 62-est is hord még a babája, mert vannak olyan 62-es ruhái, amik szerintem inkább 68-asok Kép Szóval még jön abból is egy adag.. addig meg minek költeni rá..

Andi18:
Ez a viziló nagyon klafa! Meg tudnád adni a lánynak az elérthetőségeit? lehet, hogy egy ilyet beszerzek majd én is Kép

Vanda:
Hatalmas gratula a jó ultrahang eredményhez és a kisfiúhoz!

Hajni20:
A mailcímem hannak.judit@mailbox.hu
Ide írj kérlek! Meg mindenki más is, akit érdekel még a babazene cd Kép

Vikka:
A bálnatest miatt ne aggódj, nekem már a felállás is gondokat okoz, pedig még csak a 20. hétben vagyok Kép

Hencsike:
A babanet.hu-n a "holmi" cim alatt megtalálod a babamamabörzék időpontjait! Az hasznos Kép
Én gondolkoztam köldökzsinórvér levételen, de nekem kicsit borsós az a 240 ezer Ft.. Ami persze ha belegondol az ember, hogy mit jelent ha valami baj van nem tűnik soknak, de egyszerüen nincs rá pénzünk. Ha lenne, megcsináltatnám! Szóval ha van rá szerintem bátran, ez egy jó dolog Kép

Minyu:
Én irtam a pocikrémről! És igen, Milupa. De nem a DM-ben, hanem az Azurban vettem. De az utsó volt Kép Esetleg nézd meg babás boltban, vagy gyógyszertárban is! Én tudom mindenkinek ajánlani. nem kell belőle sok a pocira, még mindig nagyon sok van a tubusban, szóval elég lesz ez jó sokáig (azt hiszem 500 Ft körül volt). És nagyon hatásos, egész nap kicsit ilyen "nedvdús, zsiros" tőle a bőröm, a jó értelemben véve.

Rokica:
Én a helyedben tuti, hogy halasztanám ezt a dolgot.. nem csak azért, mert ex-feleség, meg kamaszfiú, hanem mert soha nem lehet tudni, hogy mi történik. Ha neked esetleg be kell feküdnöd kórházba (ne adja Isten), akkor teljesen gáz a szituáció.. én tuti megkérném őket, hogy halasszák mondjuk 4-5 hónappal későbbre és akkor már a te babád is lesz akkora, hogy jöhetnek látógatóba és te is leszel annyira pihent, hogy viseld. Szerintem.. Kép

És most rólunk is egy picit:
Megvolt ma a nagy UH!

BPD: 45 mm,
OFD: 61 mm (ez mi a rák?)
APD: 41 mm (és ez?)
FL: 30 mm
A placenta hátsó falon tapad, a baba fejvégű, hasfal, gerinc ép, gyomor és hólyag telített, rekeszizom zárt, a sziv 4 üregü, a magzatviz átlagos és 19-20 közöttire saccolta az UH a terhességi időt.

Megkérdeztük a nemét is és hát eléggé nem akarta megmutatni semmijét, eltakarta a kis lábával a popsiját, de alánézett a dokinéni és azt mondta, hogy hát ő bizony csak egy kis csikot lát ott, úgyhogy szerinte kislány a Krampuszom, de persze nem mondja 100%-ra. De tényleg, valahogy ott nem volt semmi.. szóval szerintem is kislány Kép Kép Úgyohgy nesztek, ő is Lili lesz! (úgylátszik ez idén egy gyakori név Kép)

A lényeg, hogy makk egészséges és szép és mozog, kalimpál meg rugdos.. bent volt apája is és megnézte az egészet, és hát utána nem szólt egy szót sem.. mondta, hogy ez neki kicsit furcsa, még soha nem látta a saját gyerekét.. szerintem totál meghatódott, csak jól titkolja, mert férfi Kép

Úgyhogy most boldog a család, mindjárt felhívom nagynénimet és elkeserítem, hogy rosszul állapította meg a gyerekem nemét Kép

(nálunk a családban mindenki kislányt szül.. és úgy várták, hogy legyen egy kisfiú is, párom családjában viszont mindenki fiú, és várták, hogy legyen egy kislány is Kép)

Pusszancs mindenkinek!

hanee & Lili (19+5)
hanee

Hanne!
Egy napra vagyunk kiírva és nekem is úgy néz ki nekünk is LILI baba!
Holnap megyek a dokimhoz és vett egy 4D.Uh.meglátjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rita

rita77

Köszi, köszi mindenkinek a Milupás krémet. Ezek szerint csak én vagyok ilyen béna,hogy nem találtam Kép Nem baj, majd holnap Kép Eddig én is testápolóval kentem, de az most kifogyott, gondoltam, kipróbálok mást, mert bár nem csikosodok (szerintem ez alkati kérdés) de néha érzem, hogy feszül a böröm.

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Nekünk is megvolt az Uh, és jeletem Kismaszat 1000%, hogy kisfiú!!! Kép. Méretei megfelelnek a korának, gyönyörű mindene, ficánkol rendesen, amennyire még tud Kép.
Petrát is elvittük, elképedve nézte, hogy mit csinál a néni mama hasán, meg persze a monitoron is nézte a babát.
Nevek közül nálunk - hosszas vívódás, családi és baráti közvéleménykutatás után - a Donát és a Benedek van versenyben. Kíváncsi vagyok kinek melyik tetszik!
Most viszont megyek aludni, fárasztó volt a mai nap!
Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka (21+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mindenkinek, akit érdekel!

Megkaptam Marianntól a varrónő elérhetőségét viziló ügyben!!!

Idézem az üzenetét:
"Andi, a varrono a sogornom, Edina.
Marciustol vallal ujabb rendeleseket, mert most total el van havazva, a szama: 06.30.472.2449. Hivd batran, egyeni keresket is figyelembe vesz.
De csinal minden fele dögös babarucit, totyogokat, rugikat, bodykat, kontosoket, napozokat, szabadidoket, mindent es eleg sok szinbol, anyagbol lehet valasztani. "

Jó éjt mindenkinek!
andi18

Sziasztok!

Visszaolvastam a hétvégi termést, nem kevés. Uh eredményekhez gratulálok!

Hanee! A bölcsö egy ideig biztos jó megoldás, hogy mennyi ideig fér el benne a baba, az sztem attól függ, milyen tempóban nö. Az OFD a homlok és tarkó közti távolság, az APD-t nem tudom.

Minyu! Nem tudom mennyit szánnál esetleg egy új kókuszmatracra, de a Megatoysban hétvégén 5000 Ft-ért vettünk 60*120-asat (az Anyák Lapjában lévö kuponnal). Ez elég jó ár.

Vikó! A Htk, Hgb, Vvt-szám terhesség alatt csökken egy kicsit. Ez teljesen normális. Sokszor azt mondják rá (szinte mindig), hogy ez már vérszegénység. Pedig nem mindig az. Az a baj, hogy terhesség alatt változnak az értékek, a normál tartományokat viszont nem terhes állapotra határozzák meg. Persze,ha nagyon alacsony, az már gond. De azt meg az orvos dönti el, mi neki a "nagyon". Azért ajánlatos nézetni mellé vasat és vaskötö képességet.

Lányok! Akinek rövidül, nyílik a méhszáj, nagyon vigyázzon Magára!!! Ez komoly! Feküdjetek amennyit csak tudtok. Persze a 2000-es méhszáj még nem olyan nagy baj, de ne nyíljon tovább. Anyám az utolsó 3 hónapot végigfeküdte velem (téglával az ágy lába alatt), mert 6 hónaposan kinyílt a méhszája. Igaz nem lett semmi baj, nem is születtem korábban, de jobb megelözni a bajt!
Vigyázzatok Magatokra!

Jó éjt!

Éva
25+0

Kép
sygnum

Sziasztok!

Krémben a Milupa nekem is bevált. Először a 9. hetemtől a 15-ig gyógyszertári terhességi krémet kerestem, amit egy ismerősöm ismerőse ajánlott... 17 patikából egyben sem lehetett kapni - biztos nem volt rá nagy kereslet!
Egy kisgyermekes anyuka meghallotta az utolsó boltban, hogy mi újság és javasolta a Milupa terhességi csíkok ellenit - amit minden gyógyszertárban árulnak, azonban én ezer fölöttire emlékszek az árára -, amit ő a 17. hete óta használt (össz-vissz 3tubust) és egyáltalán nem lett csíkos a hasa. Az egész nő volt 54 kilo, tehát tök' vékony - bár gondolom bőrtől is függ. Amúgy tényleg alig fogy, továbbá nekem az illata nagyon bejön, tiszta aromaterápiás megnyugtatós - ami ha jó nekem, jó a babának is -, persze embere válogatja, ahogy a parfümöket is, de csak ajánlani tudom.

Rókica!
Én a 20. terhességi hetemen szóltam, hogy mi a helyzet, addig észre sem vették, felszedtem 1-2 kilót, nagy ügy, tél van... Talán köszönhető annak, hogy topban és nyitott blúzban jártam, így a kellő mellszélesség elterelte a növekvő pocakról a szemeket - persze csak ízlésesen, inkább csak sejtelmes volt -, nekem bejött. Kicsit én is aggódtam, bár nekem nem múlt volna annyi a dolgon, mint most a helyzetedben.

Exfeleség ügyben én elég rossz tanácsadó lennék, mert gyanakvással élek. Amúgy szerintem a gyerkőc jól ellene apjával néhány napig, nem lenne anyu figyelő szeme és Te sem éreznéd rosszul magad ezen szempontból. Kiszolgálni továbbá az apja is tudja, nem kell körülugrálnod, Amerikában a teenagerek elég koraérettek véleményem szerint, meg biztos majd bizonyítani akar nektek, hogy ő már milyen nagyfiú és nincs is semmi baj ezzel.
Az érkezés halasztása jövő évre megfontolandó, amennyiben lehetőség van rá.

Na jó, ennyi, csak ügyesen, Timmba
timmba

Sziasztok!
Nagyon regen irtam mar, gondolom mar el is felejtettetek. Oszinten szolva olyan sokat irtok, hogy egyszeruen nem tudom tartani a tempot. Ez az en benasagom, de mostanaban sokat kell fekudjek, igy lemaradok a hozzaszolasaitokrol. Azert minden honapban megprobalok csatlakozni Kép
Fekvesre iteltek nemreg. Egy hosszabb seta utan elkezdtem gorcsolni, aztan szivargott valami. Berohantunk a korhazba. Szerencsere a dokim volt este ugyeletben. Magzatviz rendben, mehszaj rendben. Nem tudni mi szivargott, es meg most is valami nagyon keves, de nem tudom megallapitani. A szulesznom arra is gondolt mar, hogy a pici lehet nyomja a holyagomat, es sajnos a vizelet szivarog. Hat nem tudom. Mindenesetre fekudnom kellett elseje ota. Mar alig birom.
Volt mar valamelyikotoknek eloteje? Nekem tegnap volt egy kicsi. Ez jelent valamit?
Ja, es a lenyeg, a 19.betoltott heten 5cm atmeroju volt a buksija a kicsi fiamnak. Kivancsi vagyok mekkora lesz a jovo heten.

Nagyon sajnalom, hogy ilyen ritkan jovok. Most az agybol irok nektek (itt a ferjem munkahelyi gepe) Maskor viszont csak az asztalitol tudok irni, de ott nem tudok olyan sokaig ulni, visszaolvasni

Nekem eddig bejott a Milupas krem.

Judit+Attila
(21+2nap)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Meg egy utolso kerdes. Van olyan koztetek, aki a betoltott 21het utan nem erezte allandoan a picur mozgasat? En ugy felek, mert olyan keveset erzem. Kerlek nyugtassatok meg, hogy ilyenkor meg nem gond, ha nem erzem minden nap. Sot olyan kifejezett eros mozgast nem is ereztem, csak apro mocorgasokat.
Ha pedig hanyatt fekszem, akkor a koldokom alatt szivdobogast erzek, es a pocakom a luktetesnek megfeleloen pulzal. Ilyen van valakinek? Ez csak ritkan van. Szerintem tuti nem a kicsi szivverese, hanem az en arteriamat nyomja oda a pici a hasfalhoz.

A kemenyedest Ti hol erzitek? Nekem ha felkelek, elore hajolok, leulok akkor a koldokom alatt kemenyedest erzek. Allitolag az a rossz, ha fent a has kemenyedik. Ez igaz?

Bocsanat, hogy ilyen rengeteg kerdessel fordulok hozzatok, de most ilyen ketsegbeesos korszakomat elem.

Koszonom a segitseget!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Judit!

Én éjszaka érek haza a munkából, úgyhogy ilyenkor "élek". Az egyik könyvemben olvastam, hogy kapható a gyógyszertárban tesztbetét, amely kimutatja a magzatvíz-szivárgást (csak hogy megnyugodj a későbbiek során is), AL-SENSE KIT, ez a neve és a leírás szerint olyan, akár egy egészségügyi betét, fehérneműbe ragasztandó és az elszíneződésével különbözteti meg a magzatvizet a vizeletszivárgástól. Természetesen árat nem írtak, mondván, ha már ott vagy és elájulsz, akkor is megveszed, ha már rákészültél Kép Állítólag kis hazánkban egyedülálló termék - nem vagyok patikus, de hasznosnak tűnik a cucc.
Pihenj sokat, még van jó pár heted.
Amúgy előtejem nem volt még, de azt olvastam, hogy ez gyakori - a terhesség utolsó harmadában (lehet, hogy rosszul írták - túl sokat olvasok) - és nem probléma, de ne "piszkáld".
jó éjt! Timmba
(23+5)
timmba

Mint éjjeli bagoly, hát saját tapasztalok most majdnem pirkadatkor:
Elég mozgalmasan élek és a gyerkőc is aktívan mozog, főleg hajnaltájt, meg amikor eszünk Kép
A megkeményedéseket pedig oldalt érzem, többnyire a jobbikon és nagyon kellemetlen. Nem tudom, hogy merre kellene érezni és merre nem, csak azt írták, hogy van! Ilyenkor le kell dőlni pár percre pihenni, ezt javasolták, kicsit felpolcolni a lábakat... lehet, hogy túllihegés, de nekem még a pihenés nem ártott meg Kép Na jó, elzsibbadtam Kép
A babaszívverés figyelésére pedig már az 5. hónaptól alkalmazható a fülhallgatós ketyere, amit az orvosi eszközök boltjában (Budapesten a József körúton a Baross u. és Rákóczi tér között a térrel szembeni oldalon - talán OMRON szaküzlet...?) 8.500,-Ft-ért láttam x év garanciával és miegymás. Mondjuk én majd az utolsó hetekre sztetoszkópot veszek, mert néha énrám is ugrik idegbaj és szerintem az megbízhatóbb, kicsivel többe kerül és ugyanott beszerezhető.
Na jó, remélem, válaszoltam, de majd reggel jönnek a többiek is Kép
timmba

Timmba!
Nem tudom mi a fene van velem. Nem vagyok am aggodos tipus, csak ilyen hullamokban jon ram. Elhiszem, hogy a pihenes nem artott meg meg neked, de kepzeld el, ha csak a wc-re kellhetnel fel. Eleg szar egesz nap csak fekudni. Teljesen legyengultem. Na mindegy. Remelem most mar nem lesz baj.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Okés, teljesen igazad van. Gondolom inkább az idegeid mint bármi testi dolog az, ami kikészít. Szerintem, ha te nyugiban vagy, a gyerkőc sem mozog úgy, mintha minden épp sietnél munkába, előtte bekapnál némi reggelit, majd uzsgyi és akkor jönnek a néha nehéz kollégák vagy ügyfelek Kép, nagymamák stb. Ha te unod magad, biztos Ő is Kép Kép Két hete influenzás voltam, egy hétig ágyban, megnéztem az összes sorozatot, már a könyömökön jött ki, úgyhogy persze, érthető. Valószínűleg szülés után megbolondulok Kép Az ismerősömet két hónappal a szülés előtt befektették kórházba a cukra miatt, egy-egy napokra hazament, nem tudom, hogy bírta ki és mások, akik hasonló cipőben vannak és esetleg rossz társaságban. Ráadásul van egy csomó baci, ami inkább kórházi falak között tanyázik, úgyhogy attól szintén idegbajt lehet kapni plusszba. Tanulsz? Akarok felvételizni az idén, úgyhogy sokszor bújom szabadidőmben a törikönyvet, mivel ezer éve végeztem, újra kell vizsgáznom, egy-két órára ez is leköt, de egy-két tétel holt unalmas. Ma éjfél a jelentkezési határidő, holnappal még egy "rohanás" hátravan.
timmba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?