sziasztok csajszik,
ma van bálint baba névnapja,ma ünnepelünk
majd délután ha apa is itthon van!
aztán este megyünk dokibácsihoz,megmutatom neki a gombáimat(főleg ha nem is azok
)
de már ideje,mert hullik a hajam...
holnap meg hozzuk haza a dédimet!
asszem nehezebb lesz mint hittük,a fél fele le van bénulva de a tudata teljesen tiszta,nagyon ritkán hagy csak ki
szóval gondolhatjátok szegénykém milyen kiszolgáltatott helyzetben érezheti magát(persze jogosan)úgyhogy ezzel jól megnehzíti a dolgunkat,folyton veszekszik hogy be se menjönk hozzá a kórházba aztán most már haza se akar jönni............
na de váltsunk témát és inkább értetek izgulok,rendi???
nem tom már ki mit írt,csak szó volt a terhes vitaminról,én az elejétől szedtem napi 1-et és Elevitet és 3850g-mal született a bálint,szóval nem volt óriás,pesze kicsi se,de én is pont ennyivel születtem és mikor anyukám terhes volt nem volt elevit....
na mindegy,én örültem hogy ekkora lett,szülész szempontjából teljesen mindegy,ha rosszul tágulsz egy 3 kilós gyereket is nehéz megszülnöd ha meg jól akkor meg a 4 kilós is kijön
és sokkal könyebb megfogni egy nagyobb babát könnybben tudsz vele bánni,ez is tapasztalat
fogamzás:tök mindegy hogy iszol vagy bármi mást csinálsz(kávé...,)a fogamzás utáni két hétben nincs még kapcsolat az anya és a magzat között,szóval nem kapja meg a baba a méreganyagot,nyugi csajszik!
ja rólam: még mindig nem jött meg!!!!!!!!!!!
szóval ma rékérdezek a dokimnál,ha mégis egyszer valaha gyereket akarunk mi lesz!!!!!!!!!!!!
na legyetek jók,remélem ma még jövök
cupp,
gigi( a Bölcs
)