Új privát üzeneted érkezett!

<font color="808080">Nicola!
Igen, apósnál lakunk. De pl szocpolt nem tudunk felvenni,mert após lakása félig a férjem (másik fele a tesója) nevén van. Bosszantó!
Albérletre gondoltam, de párom lebeszélt róla, mert az mellett nem lehet spórolni. Így csak 27000 havonta a rezsink. (+ kaja, autó, egyebek..) Így tényleg jól tudunk spórolni két fizetésből. Bár a rezsi most lesz újraszámolva, mert év eleje van.</font>

KépKépKépKép
proone

akkor még azt áruljátok el hoyg mióta ismeritek egymást??Kép mi nyárom lesz 4 éve...
nicola79

Nekünk dec. 6-án volt 3 éve, hogy elcsattant az első csók. Előtte úgy 2 hónapig ismertem.

KépKépKépKép
proone

Bea, tényleg kisérteties Kép.

Ezen kívül nem személy szerint válaszolok, mert iszonyat mennyiséget írtatok Kép

Tényleg jó edzés a férj meg a kutya a gyerekhez. Mondogatom is a páromnak,hogy mostantól fogja a kezem akárhova megyünk és úgy talán sikerül kikerülnie a pocsolyákat KépKépKép. Szegénykémet nem győzöm szekálni, de mégha el is takarta a pincében a tavat a fűrészpor sejteni lehetett hogy nem teljesen száraz ott minden. Mindig befolyik oda a víz Kép. Na mindegy.

Ne izguljatok, délelőttönként itt leszek, meg hétvégén délután is, úgyhogy remélhetőleg nem maradok le semmiről.

Ja, valaki tudja, hogy mi van Nolinával? Most őt is le kell pottyantani, vagy még hagyhatom fent és igzulhatunk? Nekem sajna nem volt egyértelmű amit írt. Bocsi Nolina, kicsit szét vagyok hullva Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="119911">Beuka!!!!
Teszteltél? Milyen lett????? Tessék beszámolni azonnal az eredményről, ha megvan!</font>

KépKépKépKép
proone

Én sehova nem férek be közétek. A párom 68-as, én 83-as, szeptemberben lesz 5 éve hogy elkezdtünk járniKép, és júliusban 3 éves házasok leszünk. Kilógok mindenhonna Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na és ti hogy ismerkedtetek össze a párotokkal...? Milyenek a ti 30-as pasiaitok? Kép Nekem nagyon aranyosan gyerekes szokott lenni. De csak velem, ez a viszony alakult ki közöttünk. Egymással babázunk, amíg nincs babánk! Kép

KépKépKépKép
proone

nekünk is igy van!!Képannyir édes tud lenni, de most én vagyok a kisbaba,teljesen ugy bánik velem!Alig várja már hogy legyen baba, addig a keresztlányunkat istápolja...meg engem...KépKépKépKép
nicola79

mi ugy ismerkedtünk meg (300 km re lakik tőlunk)
hogy erre a vidékre jött dolgozni...és itt maradt.Mi is az elején csak barátok voltunk, aztán szimpatikusak lettünk egymásnak és a végén összeházasodtunk!Kép
Proone!A párod mivel foglalkozik???
nicola79

<font color="0000ff">Műszerész a szakmája és egy vállakozónál alkalmazott.

Nálunk ideköltöztünk a szomszédba. Másfél méterre volt az ajtónk egymástól, de az első másfél évben kétszer futottunk össze a folyosón. Aztán kiment fél évre Kanadába. Addig a mostani após elkezdett átjárni anyumhoz szomszédolni. Mikor Vilmos hazajött Kanadából, ő is jött szomszédolni, udvarolgatni. Így utólag mondta, hogy Kanadában sokat gondolt a szomszéd lányra, hátha összejön majd valami... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

aha tök romantikus...Mit csinált Kanadában??
A vilmos bácsi is udvarolgatni ment anyudhoz???KépKépKépKép
nicola79

<font color="0000ff">Szerintem szívesen udvarolgatott volna, de anyu a mai napig jóban van apuval, szóval nem sok esélye lett volna.
Vilmos öntözőrendszereket telepített meg tartott karban, na meg kerti világítással foglalkozott. Öccse kiment, mint menekült, és kihívta őt is dolgozni. Jó pénzt keresett, eleinte nem, de a végén 12 CAD-es órabérben volt.</font>

KépKépKépKép
proone

Mi úgy ismerkedtünk meg, hogy anyuék gondolták kifestik a lakást Kép. Ő is benne volt a festő csapatban, én két órán át hallgattam a számítógépes kiselőadását. Aztán írt levelet, hogyha kitakarítottunk és összeszereltünk a gépet, jön és megcsinálja Kép Ezekután.....

Kép

Kép
vkhajni

sziasztok csajszik,

ma van bálint baba névnapja,ma ünnepelünkKépKépKép
majd délután ha apa is itthon van!
aztán este megyünk dokibácsihoz,megmutatom neki a gombáimat(főleg ha nem is azokKépKépKép)
de már ideje,mert hullik a hajam...KépKép
holnap meg hozzuk haza a dédimet!
asszem nehezebb lesz mint hittük,a fél fele le van bénulva de a tudata teljesen tiszta,nagyon ritkán hagy csak kiKépKépKép
szóval gondolhatjátok szegénykém milyen kiszolgáltatott helyzetben érezheti magát(persze jogosan)úgyhogy ezzel jól megnehzíti a dolgunkat,folyton veszekszik hogy be se menjönk hozzá a kórházba aztán most már haza se akar jönni............

na de váltsunk témát és inkább értetek izgulok,rendi???

nem tom már ki mit írt,csak szó volt a terhes vitaminról,én az elejétől szedtem napi 1-et és Elevitet és 3850g-mal született a bálint,szóval nem volt óriás,pesze kicsi se,de én is pont ennyivel születtem és mikor anyukám terhes volt nem volt elevit....
na mindegy,én örültem hogy ekkora lett,szülész szempontjából teljesen mindegy,ha rosszul tágulsz egy 3 kilós gyereket is nehéz megszülnöd ha meg jól akkor meg a 4 kilós is kijönKépKépKép
és sokkal könyebb megfogni egy nagyobb babát könnybben tudsz vele bánni,ez is tapasztalatKép

fogamzás:tök mindegy hogy iszol vagy bármi mást csinálsz(kávé...,)a fogamzás utáni két hétben nincs még kapcsolat az anya és a magzat között,szóval nem kapja meg a baba a méreganyagot,nyugi csajszik!

ja rólam: még mindig nem jött meg!!!!!!!!!!!
szóval ma rékérdezek a dokimnál,ha mégis egyszer valaha gyereket akarunk mi lesz!!!!!!!!!!!!

na legyetek jók,remélem ma még jövök
cupp,
gigi( a BölcsKép)
Vendég

Juca, de jó hogy írtál. Boldog névnapot a babánknak Kép Örülök hogy jó kedved van. Szeretem mikor telerakod sárga fejekkel a mondandódat Kép

Kép

Kép
vkhajni

Gigi, raksz föl képet rólatok?Bálintka+Te +férjed???Kép
nicola79

Proone!Hol vagy tán a férjed is otthon van!?KépKép
Gyere keressünk még hasonlóságokat!!Kép
nicola79

Nicola,
mail ment,szólj ha nem kaptad meg,megpróbálom megint,és keresek apáról is és azt is küldömKép

Hajni,
én is örülök hogy jobban vagyok,ilyenkor mindig okoskodom,szerintem nemsokára kiraktok a bölcs tanácsaimmal együttKépKépKép

nolina,
mail ment neked is!

Mindenki:
kész vagyok,annyira szeretnék tesót a bálintnak,nem tom hogy fogom bírni,tük kész vagyok,minden vágyom még egy baba és AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tartsátok bennem a lelket,met bedilizekKépKépKép

gigi
Vendég

Itt vagyok... Te férjed mit dolgozik?

KépKépKépKép
proone

Az enyém területi képviselő az egész ország területén, egy salzburgi cégnél,egyébként agármérnök...
nicola79

Juca, ugye nem maradtam ki már megint a mail-osztásból?????? Persze hogy tartjuk benned a lelket, attól nem kell félni, csak gyere időnként Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,

ne izgulj,te már rég magkaptad amit a többieknek küldetem,kiváltságos vagy még mindig:oKépKép
na itt vagyok,mondjál valami bölcset akkor,heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKép
Vendég

Bea nem nyilatkozik, úgyhogy tettem fel egy táblát. Nolinát is hagytam úgy ahogy van.

Kép

Kép
vkhajni

Úr Isten,
de szörnyű látvány hogy hiányzom a tábláról(ide most egy síró fejet képzeljetek,csak nem tudok csinálni)
na megyek,nem jövök ma márKépKép mert még pár ilyen és eret vágok magamonKépKép
Vendég

Juca, te vagy a bölcs, mi csak hülye történeteket tudunk mesélni KépKépKép. Szólj már a párodnak az MSN miatt. Úgy hiányzol onnan Kép

Kép

Kép
vkhajni

Te akartad. Visszateszlek ha akarod. Nem akartam rosszat, csak nem tudom, hogy hogy jobb neked. Ha szeretnéd, akkor most azonnal javítom Kép

Kép

Kép
vkhajni

hajni,
ezen a héten csak 6-ig dolgozik elvileg,szóval esélyes vagyok hogy megcsinálja nekem,majd megpróbálom bevetni maradék nőiességemetKép
na jó,én tényleg bölcs vagyok,de akkor hogy tartod bennem a lelket ha magamnak dumálokés nem te nekem?????????????????????????
Vendég

Úgy hogy miközben nekem magyarázol meggyőzöd a saját agyhelyedet is a dolgokról Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ááááááááá,nem kell visszatenni,nincs értelme,mit írsz?hogy hanyadik napon vagyok de nem vagyok a projekten és nem is tudom mikor leszek újra??
ez mindenhogy SZAR!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

de én azt akarom hogy te győzzél meg,minek tartlak akkor hmmmmmmmmmmmmmmmKépKépKép
bírom a bucidat mondtam már????????????
Vendég

El tudom képzelni, de fel a fejjel. Hamarosan minden rendbejön, beáll a dolog és jobb lesz. MOst egy kicsit össze-vissza, de lesz ez még így se Kép. Kitartás. Mosolygós fejeket kérek!!!!!!

Kép

Kép
vkhajni

bocsi de mennem kell,a gyermekem felébredt és hiányol
Vendég

<font color="0000ff">El 'kell' mennem rendet rakni, vasalni, háziasszonykodni. Majd jövök még ma.

Pá!</font>

KépKépKépKép
proone

Menj a pici babádhoz. Hogy bírod a bucimat, minta láttam volna már valahol Kép. Szeretem olvasni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Gigi!!!
Tündéri a pici baba!!!KépÉn is vigyáznék rá!!El is fogadnám csak úgy!!KépKép
Hol vagytok???
Én már meg is kajáltam...
nicola79

Én nézegetek időnként, de senki nem ír Kép. Jó neked, én most kezdek éhes lenni Kép.

Levágtam a körmeimet Kép. Nekem mindig ha tehetem szép hosszú körmöm van, de nem lehet tőle rendesen gépelni, úgyhogy meg kellett szabadulnom tőle Kép. De nem baj, mert mire jön a baba úgyis meg kell szoknom a rövidet KépKép

Kép

Kép
vkhajni

nekem is mindig rövid van , esküvőre csináltattam műkörmöket de hétfőn jöttem dolgozni, mert nem volt szabim, és nem bírtam mefogni a tollat!!Kép szóval én ki nem állhatom a hosszú!ja és rágni is szoktam , azóta mióta fog szabom van már nem tudom!!KépKép
nicola79

Ovis koromban én is rágtam, anyuék nem tudtak semmit csinálni velem. Aztán megbeszélték az óvónővel, hogy ha nem karmolok vele lehet hosszú. Azóta csak gépírásdogáknál vágtam le. Jó, azért közben is csipkedek belőle, annyra azért nem hosszú Kép
Nagyon meg tudok sértődni mikor műkörömnek nézik. Egyszer mikor még a mamáéknál dolgoztam a kisboltban, félre ütöttem a pénztárgépben egy számot. A pasi aki bent volt közölte, hogy ilyen műkörmökkel nem is lehet a pénztárgépet ütni. Annyira kiakadtam rajta, szerintem azóta a pasi a bolt közelébe nem mer jönni KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Akkor tényleg nagyon szép körmeid lehetnek!Nekem most kezdenek alakulni mivel nem rágom ,de mikor szerintem leveszika fogszabályzót tuti megint rágni fogom!!!és akkor megint csúnya lesz!!!
nicola79

Nekem is csak azért hosszú ám, mert nem kell vele foglalkozni. Ha állandóan reszelgetni kellene akkor biztos rövid lenne Kép. Különben ez az egy dolog amit szeretek magamban Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, aki esküvőre készül, találtam egy nagyon jó tortát KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nekem rövidek a körmeim. Régebben próbáltama növesztésével, de túl szélesek és rövidek, úgyhogy nem áll jól. Akkor viszont legyen praktikus. Az is baj, hogy önmagában nagyon gyengék, festeni, körömerősítőzni meg lusta vagyok. Magamat sem festem, aminek a férjem rendkívül örül. Mint mondja, a természetes lányokat szeretni. Régebben néha kifestettem magam, de nem örült neki... Kép Azt viszont nem értem meg, hogy az se zavarja, hogyha szőrös mondjuk a lábam... Ő azt akarná, hogy ne csináljak semmi szépítést magamon...

KépKépKépKép
proone

Az én párom nem szól, ha elfelejtek borotválkozni, viszont mindig megjegyzi, hogy milyen szép síma a lábad KépKép. Különben én sem festem, sem a körmömet, sem magamat csak alkalmakra Kép. Nem tudnék felkelni reggel hajnalban, hogy elkészítsem az aznapi sminkem Kép. Csodálom akik meg tudják tenni Kép.A hajam is azért hosszú, mert ezzel semmit nem kell reggel kezdeni, még az sem látszik, hogy nem fésülködtem Kép. Mikor rövid volt, minden reggel égnek állt Kép.
A körmeimmel meg szerencsés vagyok, mert vékonyak, iszonyat erősek, bár néhe ez hátrány Kép

Kép

Kép
vkhajni

Egyébként a körmömet a férjem vágja. Kép

KépKépKépKép
proone

én festem a hajam is ill. a férjem festi és magamat is de csak nagyon szolidan!!A körmök viszont iszonyat (volt), most már alakul!!
nicola79

Mi az lányok? Dögvész van?

Hajni,
állati jó ez a Slim Fast reklám. Kép Ha így folytatom a depiből fakadó csokievést, aktuális lesz ilyen tortát rendelnem...

Képzeljétek, megint gombás lettem. Három hétig bírtam. Ez fasza. 4 dögerős Diflucan kapszula ellenére, amiből pedig már egy is elég kellett volna, hogy legyen. Ezek szerint nálam a februárnak is annyi. Kép
lolita

Lolita, ne csináld Kép. Pedig úgy örültem neked. Azt hittem már végleg vége. De fel a fejjel, három hét, aztán három hónap, aztán három év, aztán három évtized....

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Nagy bánatom van. KépKépKépKép Tegnap későn este úgy összevesztünk apóssal, hogy mindennek elhordott minket. Ezek után a képébe is röhögtem (most a képébe röhögjek, vagy inkább leköpjem, ha Törökbálinti tahónak nevez minket...?), erre ő persze kiakadt. Férjemet le-seggfej kommunistázta, férjem már üvöltött vele, hogy milyen jogon mer így beszélni vele. Férjem is alkotott, letépte a kulcstartót a falról, és az apja kezébe nyomta, hogy vigye be a szobájába, ha az az övé. CSakhogy erre após a férjem lábához vágta, hogy sebes is lett... Vádolt minket mindennel, hogy SEMMI nem úgy van, ahogy ő akarja, stb... Nem részletezném, de ez számomra tarthatatlan állapot, megbeszéltük férjemmel, hogy átköltözünk anyámhoz. Sajnos csak este tudlak visszaolvasni titeket, de azért írjatok!
Emiatt a vita miatt 3 és fél órát sikerült aludnom. KépKépKép Bárcsak SOHA TÖBBÉ ne kéne találkozni apósommal!!! De csak egy ajtóval költözünk arrébb Kép mert anyu ott lakik. Mennék szívesen messzebbre.

Jó napot mindenkinek, jobbat, mint nekem lesz az elkövetkezendő pár nap..!</font>

KépKépKépKép
proone

Szegény Proone!

Elhiszem hogy milyen rossz lehet Neked, el sem tudom képzelni, hogy aposod a fiával hogy beszélhet igy!!
Szerinetm Ő is megbánta adolgot és ma ugy fog veletek beszélni mintha semmi nem történt volna!!Kép
Nincs más lehetőség hogy otthagyjátok az öreget???

Hajni!!Ma már dolgozol???
Incike!!Boldog szülinapo!!!Ma van a páromnak is!!Kép
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?