Sziasztok!
Votiv, bocs hogy tobb mint egy het tavlatabol valaszolok, de nincs itthon meg netunk (szulinapomra fogok kapni, par het es lesz
. Koszi a tippeket ("tobb nyugi" ugyben), probalkozunk erosen
Sajna soxor nem jovok ra, miert sir Balint, es nem biztos, hogy az a jo, ha mindig tomom bele a cicit, ha sir
Amugy en is a nemhagynisirni parti vagyok, de neha elvesztem a turelmem.
Neet, Teged nagyon irigyellek, hogy Eszter ilyen nyugis csajszi. Nalunk 10-20 percnel nincs hosszabb nyugi, ha egyedul van a kisagyban. Mindig dajkalni kell, hordozom le-fel a lakasban, a derekam nem tudom, meddig birja. Neha az is eleg, ha mashova teszem le, olyankor elkezd bamulni egy pontot, es ujabb 5 perc csend, aztan megint uvoltes... Ma egesz delutan sir, mar nem tudok vele mit csinalni. 5 percekre bealszik a vallamon, aztan ahogy leulok, siras
Zanza! A Chamomila hasfajasra van? Mert nalunk is lehet hogy az a baj. Idonkent a cicin is feszkelodik, rangatja a bimbomat, es ropog a pelus. Rengeteget pukizik, pedig van masnaponta szeklete is. En semmi olyat nem eszek pedig.
Asszem Te irtad multkor, hogy faj a cicid, amikor rateszed a babot. Az elmult Neked? Mert nalunk ugyanez van, sot az utobbi hetekben mar szopi vege fele is fajt, es szopi utan is ereztem szuro, ego fajdalmat. Elmentunk szoptatasi tanacsadohoz, es mondta, hogy jobban be kell kapnia a bimboudvart, mert nyammog a bimbomon. Tul hamar becsukja a szajat, amikor rakap a cicire, ez a problema forrasa. Meg nem mindig muxik a dolog, de igyekszunk.
Babarozsa, edes a kislanyod
Te hany orat vajudtal? Bocs, nem tudtam visszaolvasni, lehet hogy irtad. En vagyok meg a csucstarto a 18 orammal?
Ildi, olvastam a mailt, nem tudom, mikor tudok valaszolni, de fogok.
Felraktam kepet Balintrol a profilomba, akit erdekel
Ti kb mikor kezdtetek kialakitani a gyerkocnel a "napirendet"? Mert a kicsi fiunk holnaputan 6 hetes lesz, es ossze-vissza alszik, eszik, semmi rendszer nincs benne. Neha nappal alszik egyszer-ketszer, neha semmit. Van hogy 10-ig alszik reggel, van amikor 5 utan nem lehet birni vele. Sosem tudom, hogy este mikor fog elaludni szopi utan, igy nem tudom, mikor vigyem fel az emeletre a kisagyaba. Ha meg lent elalszik a nappaliban, es felviszem, tuti felebred... Bocs, hogy hosszu voltam.
Most megiszok ket pohar barna sort, hatha nyugodtabb ejszakank lesz
Fibi