Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Kata, nekünk sincs ám semmilyen segédeszközünk a fejenálláshoz a fal kivételével. Jók ezek az ötletek, úgyis most tervezgetem a hálót KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, ha mindenki elhúzott "aludni" akkor mi is megyünk. Eredményekben gazdag éjszakát mindenkinek Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff0000">Sziasztok! Ma piros leszek. Kép
A DPG Tipegő csatornáján kaptam ezt a levelet...

Sziasztok!
Csak érdekesség képpen írom le a következőt:
A minap kérdeztük a Kornéltól, hogy szoktak-e orvososat játszani, mert épp babagyógyszert ajánlgatott a macijának, hogy meggyógyuljon. Persze azt válaszolta, hogy igen, és akkor elkezdtük kérdezgetni, hogy mit csinál, és szépen kezdte mesélni:
"bekopogok kopp kopp, kinyitom ajtót, bemegyek, köszönök: jó napot doki bácsi és odaadom a pénzt dokibácsinak"
Teljesen ledöbbentem, hogy már egy bölcsiben miket hallanak a gyerekek, de vajon kitől...?

Hmmm... hmmm... elgondolkodtató ez a hálapénz dolog... Jó, jó, a pincérnek is szoktunk adni borravalót, ha udvariasan kiszolgál minket, dehát az orvosoknak miért KÖTELEZŐ???
Na, azért nem akarok hálapénzes topicot nyitni! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Én mindig ledöbbenek az ilyeneken. Nem semmi.

Képzeljétek, én meg azt álmodtam, hogy egy és negyed évre lecsukták a páromat. Végig álmodtam az utolsó napot, mielőtt be kellett vonulnia. Meg is kérdeztem tőle éjjel, hogy igaz e, mert annyira valóságosnak tűnik.
Különben az álmoskönyv szerint a börtön egészségben hanyatlást, másrészről szerencsét jelent.
Iszonyatos álom volt. Még éreztem is azt az érzést, amikor nagyon akarsz sírni de nem szabad, és mindenhol fáj Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nolina,
Ehhez én sem tudok hozzászólni, mi sem szoktunk külön járni (sőt, egyáltalán nincs erőnk ilyesmire... Kép), de az tuti, h nekem is nagyon szarul esne. És amikor mondtad Neki, h ez Neked rosszul esik, akkor mit mondott? Vagy ellenkező esetben Ő hogy reagálna? Mi lenne, ha egyszer Te is kipróbálnád a külön bulizást? Szerintem akkor rájönne, h Te mit érzel, amikor Te vagy egyedül otthon. Jobb ötletem most nincs... Kép De majd gondolkozom rajta. Kép Örülök, h azért már nem vagy olyan szomorú. Kép

Proone,
Én is nagyon ki tudok akadni azon, h elvárják, h adjál borravalót, hálapénzt, stb. Ez ellen hogy lehet tenni?!

Hajni,
Nagyon rossz lehetett ez az álom! Én a múltkor azt álmodtam, h szültem és senki nem volt ott velem, és senki nem kérdezte utána sem, h hova lett a hasam, mi van velem, stb. És amikor félálomban láttam a pasimat, akkor nagyon mérges voltam Rá az álom hatására (meg is akartam püfölni Kép), de aztán rájöttem, h csak álmodtam. De azért rányomta a napomra a bélyegét rendesen!

Kata
kata1977
Hatvan

Nincs itt senki? Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Mi most jöttünk haza. Családi körutazás volt. Sógornőm, mamáék. Degeszre ettem magam. Meg rossz kislány is voltam, mert tegnap serit ittam a barátnőmékkel, most meg házipezsgőt Kép. De olyan jól esett.

Kata, még mindig várom a kövi kipróbálnivalót Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Tettem fel táblát. Remélem mindenkit jól frissítettem, ma arra sem emlékszem én ki vagyok, úgyhogy kiabáljatok ha elírtam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Mi is családi zabáláson voltunk, azért nem jöttem.

Nolina: én kb. tudom, hogy mit érzel ilyenkor. Régebben nálunk is előfordult ilyen. Szerencsére azóta, ha el is megy a párom magától hazajön időben és nem is igazán kívánkozik már annyira. Szerintem kinőtte. Úgy gondolom a Te kedvesed is ki fgja nőni, főleg, ha már lesz baba. Egyébként el tudom képzelni, hogy nem kér bocsánatot, még Ő van megsértődve, ha fel mered hánytorgatni, és ha neadjisten Te tennél ilyen, akkor pár napig még hozzád se szólna! Sajnos le kell nyelni az ilyenek, de hidd el meg fog változni. Azt modjuk nem értem, hogy ha tudja hogy Neked rossz, akkor miért húzza ennyire??

Kép
Kép
beuka

Hú de jó! Sikerült szineznem!! Köszi Proone!

Kép
Kép
beuka

Most aztán abba sem hagyom Kép
Képzeljétek
ma reggel 37,3C volt a hőm, pedig nem vagyok beteg!!!! JA és még nincs semmi Kép

Kép
Kép
beuka

Szeretnék felvetni egy új témát!
Lehet, hogy már volt róla szó, akkor bocsi, de engem érdekel! EZ a Kávé! Kinek mennyi ajánlott, egyáltalán szabad-e??

Kép
Kép
beuka

Én úgy tudom senkinek semennyi nem ajánlott, mármint aki babát akar, és nem is szabad. Én a reggeli kávémról nem tudok lemondani, úgyhogy az nekem marad. Bár az inkább tejes kávé, de muszáj, különben fáj a fejem, és még mindig jobb szerintem mint egy gyógyszer Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nagyon zűrös hétvégém volt és egyáltalán nem sikerült pihennem Kép Rokonlátogatás, meg hozzánk jöttek vendégek, meg családi dráma. A férjem báttyát a 33. szülinapján otthagyta a mennyasszonya 7 és fél év után... tegnap egész este őt hallgattuk, nagyon ki van készülve...
Ma meg rokonok... Kép

Ja és Hajni pottyants le légyszi a tábla aljára : ma 2cn. Kép Holnap három, szóval kezdhetem a clostyt. Már kiváltottam, a patikusnő halálsajnálkozva nézett rám, szörnyű volt...Kép

Remélem bejön Juca megérzése és szerencsét hoz nekem...

Beuka Géza nagyon édes!!!Kép Én leszoktam nyár óta a kávéról, csak heti egy-kettőt iszom, akkoris inkább kapucsínót. De én úgy tudom napi egy kávé nem probléma...

Nolina nagyon sajnálom a barnázást, meg főleg az összeveszést.Kép Remélem azóta már megbeszéltétek a dolgot. Mi néha megyünk külön bulizni, én se nagyon szeretem, ha a párom nincs otthon éjjel, de havonta, kéthavonta belefér. De persze előre megbeszéljük, így én is nagyon dühös lennék...
A teszteredményedtől teljesen kiakadtam, akkor nincs is értelme az egésznek...

Lolita mi van Veled?
Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, lepottyantottalak.Kép
Szörnyű ami a sógoroddal történt. Kép

Mostanában nem túl jó hangulatú a topik. Mi van velünk lányok, tavaszi depi???
Valakinek lehetne jó napja is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff0000">Én is kávézgatok reggel, én sem tudok lemondani a tejeskávémról... Pedig jó lenne.

Most rohannok konyhába, mert sül a sültkrumpli...

Van itt valaki?</font>

KépKépKépKép
proone

Tényleg, remélem holnap Beuka pozitívat tesztel, Te pedig beszámolsz valami romantikus valantín napi vacsiról, különben itt belefulladunk a depresszióba..

Remélem ez volt az utolsó pottyanásomKép

Kép
Kép
zafír

Én is remélem Kép. Olyan rossz pottyantani. Sok munka van vele Kép. Úgyhogy ha kímélni akartok senki ne pottyanjon többet Kép.

Hát a romantikus vacsi egy pizza lesz. Nagyon szeretjük, de csak ritkán megyünk, ugye az építkezős spórolás. Bár lehet hogy nem is lenne ilyen jó, ha sűrűbben járnánk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

KépKépKépKép
proone

A kávét ugye a koffein miatt nem szabad inni? Mert akkor mi vana csokoládéval, a kakóval meg a fekete teával...? Azokat sem nagyon szabad, ugye???

KépKépKépKép
proone

Na jó, mesélek nektek röhögőset Kép.

Már az is vicces volt, hogy elindultunk a telekre. Mig kivakartuk az autót a jégből a kiskutyus kétszer csúszott végig a garázslejáróban, szegénykém azt sem tudta mi van. Mikor leért, nézett fel, hogy most mit nevetünk rajta. Nagyon cuki volt Kép.

Aztán kiértünk a telekre. Alig tudtunk felmenni a padlókon. Tiszta jég volt minden.
Hátul a teraszon tükörjég, ott csúszkáltunk egy darabig, aztán én bementem szüttyögni valamit. Egyszer csak hallom, csúszik a párom, aztán nagy anyázás. Na ez tuti leesett a teraszról. Megyek ki megkérdezni él e még, erre mondja hogy menjek oda, mutat valamit. Lemegyek, látom hogy az én drága egyetlenem combközépig vizesen áll lent a pincében. Okoska, gondolta leszalad a pincébe, erre ott volt egy hatalmas tó. De komolyan, kb 20 cm-es víz Kép. Képzelhetitek hogy örültem neki. Mondtam is, hogy inkább két gyerek mint egy férj Kép.

Kép

Kép
vkhajni

A csokiról meg a kakaóról sem fogok lemondani. Feketeteát meg nem iszom. Szóval én nagyon rossz kislány leszek, ha igaz amit írtál Kép.

Különben nekem sincs rossz napom Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, a párom kikapcsolta a gépet, úgyhogy én is húzok, hátha.....

Legyetek jók, holnap reggel jövök, a munkaügyi után.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff0000">Na! Akkor Hajniéknak már nem kell külön úszómedencét sem csinálni, egyszerűen az esővizet a pincébe engedik majd... ;)

Az én párom most akart meginii egy sört, kapta apukámtól. Erre én rárivalltam, hogy ma már ivott egyet! Erre mondta, hogy három hete nem ivott előtte! Na de miért pont most inna, amikor elhúzott apósom a barátnőjéhez, és végre kettesben lehetünk??? Tudom, hogy valszeg túl vagyok a pé-n, de ki tudja. Nem akarok egy üveg sör miatt esetleg gyagya babát...

Megyünk vacsizni, aztán elcsábítom az uramat! KépKépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone biztos a koffein miatt, de olyat még sose hallottam, hogy terhesen nem szabad kakaót inni vagy csokit enni. A csokiról biztos nem tudnék lemondani...Kép Fekete teát nem tanácsos inni, amúgy se túl egészséges. A munkahelyemen van egy megrögzött egészségmániás lány, ő még a mikrót se hajlandó használni, és egész nap gyógyteákat iszik, minket is teljesen rászoktatott.S igyekszik formálgatni a szemléletünket, én eddig nem is nagyon tettem különbséget a teák között.

Miből állt a jó napod? Írj Te is valami vidámat, én teljesen el vagyok szontyolódva. Vasárnap este nekem amúgy is depis időszak, megint lehet menni dolgozni..Kép

Hajni a kedvedért igyekszem nem pottyanni többet. Kép Hát jó tréning a gyerekekhez a kutyus meg a férj Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!!
Zafír én sem szeretem a vasárnap estéket, éppen a holnapi munka miat Kép De arra kell gondolni, hogy egyszercsak péntek lesz és jön megint hétvége, meg mostmár talán tényleg jön a tavasz! előbbutóbb, remélhetőleg Kép
Ez borzalmas ami a sógoroddal történt!! Volt ennek valami előjele?? Köszi a Gézadícséretet!Kép
Akkor sok-sok-sok szerencsét kívánok NEked a clostyhoz!!!

Proone: nagyon szép színes és nagy feliratot csináltál!! Tényleg vidámságot áraszt!!
Lehet, hogy már írtad, de Neked nincs anyósod?? Nekem sajnos apósom nincs 9 éve meghalt. Kép
Igazad van: nem lehet tudni, lehet sikeres akció ilyenkor is!!! HAjrá!!!

HAjni Hajni ez hihetetlen!!! Én is 1 kávét iszom csak reggel, hogy ne fájjon a fejem! Ma reggelre a mi (új) pincénkben is állt a víz (szerencsére csak a hátsó részben) és tegnap én is azon röhögtem, hogy a kutya hogy csúszik le a pincelejárón!!! Szóval ahogy elnézem kísértetiesen hasonló helyzetekbe kerültünk Kép Kép Kép

A csokiról én sem tudok lemondani!!! Na jó ha ezen múlik, a babáért mindent!!!

Akkor én is megyek, holnap jelentkezem, remélem csupa jó hírrel!!!!!!!

JÓ ÉJT ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
beuka

Köszönöm lányok, hogy kérdezgettek, és hogy aggódtatok értem. Nagyon jólesik. De talán értehető okokból, ezen a hétvégén nem voltam valami közlékeny állapotban. Most is a gép előtt gubbasztok és várom haza az Embert, mert valami barátja szülinapját ünneplik és csak hajnalban jön haza. (Mindent a barátokért...)

Tegnap meglátogattuk az unokatesómékat, mert most kéthónapos a kislányuk. Odaadták a kezembe - és szégyen, nem szégyen - nem éreztem semmit. Nem tudom, ez még a katatónia jele-e vagy azé, hogy tudom, ez MÁS gyereke??? Mellesleg nagyon felment a pumpám, mert un.tesóméknál ezt a kislányt máris másodrendűként kezelik a 3éves kisfiú mellett, mert "ő csak lány", és máris (!!) mennyivel hisztisebb, akaratosabb mint a kisfiú volt. "Bezzeg a kisfiú egy tündér, és milyen okos." Ezt nem bírtam sokáig hallgatni és inkább hazajöttünk az ónos, lefagyott autópályán.

Mellesleg érdekes dolog történt pont az un.tesóm terhessége alatt, amit egyetlen orvos sem szokott elmondani vagy felhívni rá a figyelmet. Az történt, hogy az unokanővérem végig a terhesség alatt szedte az előírt vitaminokat (Elevit?). Ettől a gyermek annyira megnőtt a hasában (egészséges volt, de több mint egy kilóval többet nyomott a kislány, mint az átlag). Szóval a vitaminoktól annyira megnőtt a gyerek, hogy az utolsó hónapban már egyáltalán nem tudott megmozdulni a mama hasában, így megfordulni sem volt hely - császározni kellett. S mivel ilyen sokáig egy pózban kellett feküdnie, tönkrementek a térd- és csípőizületei a babának. (Gondoljátok el, hogy elgémberedik a láb, ha csak egy éjszakán át rosszul fekszünk.) Szóval ha most azonnal nem hordják hetente 3x gyógytornára és otthon is nem tornáztatják, akkor mozgássérült lehet a későbbiekben a kislány. Szörnyű volt látni a kicsi lábain a fémmerevítőt. És a legszörnyűbb az, hogy egészségesen fejlődött.
Nem tudom igazán mi jobb - vitaminnal vagy anélkül...?
lolita

Lola örülök, hogy jelentkeztél. Ez nagyon szörnyű, amit az unoknővéred babájáról írtál.
Kép Nekem a doki azt mondta, hogy ne szedjek terhességi vitaminokat, mert, ha normálisan táplálkozom tök felesleges és még bajt is okozhat... úgy látszik igaza volt.
S nem feltétlen kell érezned valamit, mert egy babát tesznek a kezedbe... legalábbis én se mindig szoktam.
Te jobban érzed már magad? (A leveledből nem úgy tűnt.)

Beuka!
Szoítok Neked holnap!!! Úgy látom, hogy már csak Te maradtál a mezőnyben, tudod egynek mindenképp sikerünie kell. Nolinával majd követünk márciusban.

Sógorom menyasszonya: beleszeretett egy másik fiúba. Az anyósom szerint volt előjele, ő már régebben mondogatta a fiának, hogy valami nem stimmel a csajjal. (Ők az anyósoméknál laktak, valószínűleg ez is betett a kapcsolatnak)
Én a lányt annyira nem sajnálom, nem nagyon kedvelete az egész család, fura egy teremtés, baromi önző és szeszélyes, de a sógór most annyira kivan, nagyon aggódunk érte. De ilyen helyzetben nem nagyon tudom hogy lehet segíteni.
A párom engedett a fél éve tartó alakoholtilalomból (legalábbis a töményeket teljesen mellőzzük) és együtt unikomoztak.
Más ötletünk még nem akadt...
Remélem hamar talál egy normálisabb lányt. Anyósom is teljesen ki van készülve, őt egy unokával kívánom megvígasztalni Kép
Megyek aludni, nincs mit tenni, itt az új hét Kép

Zebrák, irány Homokmény...
Z.

Kép
Kép
zafír

<font color="119911">Beuka!!! Tesztelj gyorsan, és írd meg, mi az eredmény! Nagyon szorítok én is!!! Kép Kép

Nekem ma leesett a hőmérsékletem, úgyhogy szerintem nincs babám. Kép Majd jövő hónapban én is! Addigra meg leszek gyógyulva. És legalább orvoshoz is van időm így elmenni...</font>

KépKépKépKép
proone

Na, útjára bocsájtottam uramat, ma én itthon leszek.

Mindjárt bescannelek nektek valmit a National Geographic újságból, ami engem megdöbbentett kicsit...

A terhességi vitaminokról én hallottam olyat, hogy csak az első három hónapban ajánlott, azután nem, mert túl nagy lehet miatta a baba. Hát úgy látszik, igaz is. Csak minél természetesebben! Kép Viszont olvastam gyógyteákról, amik megkönnyíthetik a szülést, a gát masszírozásáról, hogy ne kelljen gátmetszés, rugalmasabb legyen... Jó lenne elkerülni pár kellemetlen dolgot.

Kolleganőm orrsövény műtéten volt, és volt ott egy két gyerekes anyuka, akinek szintén azt csináltak, és ő azt állította, hogy egy szülés semmi ehhez az orrműtéthes képest! Ez bíztató, nem? Kép

KépKépKépKép
proone

Itt van egy részlet a cikkből. Olvassátok el!

Kép
Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="ff0000">VÁRANDÓS ANYÁK TEÁJA
A várandósság első harmadában napi 1 csésze, a második harmadban 2 csésze, a harmadik harmadban 3-6 csésze tea fogyasztása javasolt. 1 csészébe 1 kiskanál teakeverék. (Vetélésre hajlamosak az elso harmadban ne fogyasszák, mert a málnalevél összetevore náluk ilyenkor túlérzékenység léphet fel.) <ul><li>A málnalevél "az" igazi ősi kismama-gyógynövény, a méh izomtónusának javításával hozzájárul a könnyebb, hatékonyabb szülés elősegítéséhez, <LI>a csalán a szervezet vasháztartását hivatott karban tartani, <LI>a csipkebogyó C-vitaminban gazdag, a zsúrló karbantartja a vízháztartást és csökkenti az ödémát (bokadagadás), <LI>a többi összetevő pedig kellemes ízével, "kisimító" hatásával a reggeli hányingert enyhítheti ill. általános jó közérzetet biztosít.</li></ul>
Összetétele:
<ul><li>5 rész málnalevél (Rubus idaeus) <LI>2 rész borsmenta (Mentha piperita) <LI>3 rész csalán (Urtica) <LI>1 rész csipkebogyó (Rosa canina) <LI>1 rész ánizskapor (Foeniculum vulgare) <LI>1 rész édeskömény (Foeniculum dulce) <LI>1 rész citromfű (Melissa officinalis) <LI>1 rész mezei zsúrló (Equisetum)</li></ul></font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Jó sokat irtatok a hétvégén!!Kép
Mosz olvastam vissza!Proone, szerinted mennyir e befolyásolja a fogamzást ill. a babét ha a férfi mondjuk iszik de nem alkoholista hanem hetente 2-3 sör vagy egy pohárka bor??

Beuka!!Nagyon kiváncsi vagyok én is!!Kép
Azt irtam a z e-mailbe hogyha érdekel még és megadod a cimed akkor tudok küldeni prosit!!
Az esküvői képeket megkaptad??

Hajni!Mikor jössz már meg??Mi lesz velünk ha Te dolgozol, és aztán fáradt leszel, nem is beszélve a az esti programról??Kép
nicola79

Ez a jelenlegi hőgörbém, lefele ível... Kép
Kép

KépKépKépKép
proone

Szia <font color="ff0000">Nicola!
Nem igazán olvastam sehol erről az alkohol dologról, úgyhogy úgy gondolom, az a legjobb, ha semennyit nem iszik. Egyelőre igyekszem sakkban tartani a férjecskémet, de azért nála is legurul 1-2 sör néha... Ha találok valamit ez ügyben, ideírom. Eddig csak olyasmit olvastam az egyetlen könyvecskémben, hogy az alkoholista szülők ne számítsanak jóra. Ezt magamtól is tudtam...</font>

KépKépKépKép
proone

Nem alkeszra gondoltamKépKép
Dohányzik a párod??Nekem egy éve leszokott csak néha szív el egy cigit vagy szivart!Kép
Te 80-as vagy???
nicola79

<font color="0000ff">Nos, már találtam is valamit, itt a babnet rendelőjének URL-je: http://www.babanet.hu/faq/terelet11.php
Itt azt írják mindenhol, hogy semmi baja nem lesz a babának, ha alkoholos állapotban fogan, akkor sem, ha az anya, akkor sem, ha az apa ivott. Olyat is írnak, hogy a nem rendszeres alkoholfogyasztás, 1-2 pohár bor sem árt meg a várandósság alatt.

Na, most akkor ne izguljak? Azért keresek tovább, máshol is! (Ezt meg nem mondom el a férjemnek! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Öhmmm... Nem értem, mire gondoltál... Jót válaszoltam?

Párom szerencsére nem dohányzik. Kép

Igen, 80-ban születtem.</font>

KépKépKépKép
proone

igen jóra válaszoltál!Köszi!!
És mikr születtél 80-ban??És a párod??Én is 80-as vagyok!!Kép
nicola79

<font color="0000ff">Párom 1974-es és áprilisi.
Én pedig 1980 nov. 9-én születtem.</font>

KépKépKépKép
proone

Akkor tök komoly!!
Én 80.10.05-én születtem , a párom:1975.02.15. vagyis holnap lesz 30 éves!!!Kép
nicola79

Kép Hasonló a dolog. Kép Házasok vagytok? Mióta szeretnétek babát? Hol laktok?

KépKépKépKép
proone

és mikor volt az esküvőtök??Nekünk:2004.08.21
nicola79

most álltunk neki!még a tisztuló időszakban vagyok!Győr közelében lakunk!
nicola79

<font color="0000ff">Cikk: Felelősségünk a születendő gyermekek egészségéért
http://kismama.datanet.hu/euHirek_szuletendo.php</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Esküvő: 2004. 07.17. Kép
Én már október óta nem eszem a gyógyszert, mert decemberben el akartuk kezdeni, Aztán úgy döntöttünk közben, hogy mégesm, mert nyáron egy kicsit építkezni akarunk, aztán karácsonykor úgy döntött a párom, hogy üsse kő, nagyon kilátástalan, hogy mikor kerülünk külön az apóstól, vágjunk bele. Kép Egy hónap újra elszánás után pedig elkezdtünk próbálkozni. Erre mindketten betegek lettünk, még most is fáj a torkunk, köhögünk. Kép De azért nem adjuk fel! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

most apósnál laktok esküvő óta??
Mi albiban és még lehet ott is maradunk csak nagyobba költözünk.Most nekünk igy jó!Én ezt az évet végig akarom dolgozni, aztán még meglátjuk!
A párod mivel foglalkozik??
nicola79

HElló csajok!
Proone, Nicola akkor mi nagyon egyformák vagyunk!
Eskövő: 2005.09.18
Én születtem: 1980.09.22
Párom: 1974.12.20 !!!!!!!!!!!!!Tök jó!!

Kép
Kép
beuka

<font color="ff0000">Beuka!
Anyósom nincs, kb. 5 éve halt meg, én nem is ismertem. Sajnos az élet megpróbáltatásai miatt alkoholista lett, aztán elvonókúrán gyógyszerre szoktatták, aztán már mindkettőt keverte. Kép Aztán egyszer ilyen bódult állapotában leugrott az elsőről. Még 9 napig élt, aztán meghalt. Kép Párom mindig úgy beszél róla, hogy érzem, hogy szerette. Apósom is nagyothalló, ő még jobban az volt, az iskolából ismerték egymást. Szerencsére nem születési rendellenesség miatt nagyothallók, úgyhogy emiatt nem kell izgulnom, hogy örökölheti a babánk. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?