Lola örülök, hogy jelentkeztél. Ez nagyon szörnyű, amit az unoknővéred babájáról írtál.
Nekem a doki azt mondta, hogy ne szedjek terhességi vitaminokat, mert, ha normálisan táplálkozom tök felesleges és még bajt is okozhat... úgy látszik igaza volt.
S nem feltétlen kell érezned valamit, mert egy babát tesznek a kezedbe... legalábbis én se mindig szoktam.
Te jobban érzed már magad? (A leveledből nem úgy tűnt.)
Beuka!
Szoítok Neked holnap!!! Úgy látom, hogy már csak Te maradtál a mezőnyben, tudod egynek mindenképp sikerünie kell. Nolinával majd követünk márciusban.
Sógorom menyasszonya: beleszeretett egy másik fiúba. Az anyósom szerint volt előjele, ő már régebben mondogatta a fiának, hogy valami nem stimmel a csajjal. (Ők az anyósoméknál laktak, valószínűleg ez is betett a kapcsolatnak)
Én a lányt annyira nem sajnálom, nem nagyon kedvelete az egész család, fura egy teremtés, baromi önző és szeszélyes, de a sógór most annyira kivan, nagyon aggódunk érte. De ilyen helyzetben nem nagyon tudom hogy lehet segíteni.
A párom engedett a fél éve tartó alakoholtilalomból (legalábbis a töményeket teljesen mellőzzük) és együtt unikomoztak.
Más ötletünk még nem akadt...
Remélem hamar talál egy normálisabb lányt. Anyósom is teljesen ki van készülve, őt egy unokával kívánom megvígasztalni
Megyek aludni, nincs mit tenni, itt az új hét
Zebrák, irány Homokmény...
Z.