Új privát üzeneted érkezett!

Kisün, lökött vagy de nagyon jópofa Kép

Baba, éljen! kíváncsian várjuk a történetet, és az illusztrációkat, hadd lássuk a kishölgyet Kép

Moose, szakmai ártalom? egész nap egy tetves cikket sikerült eddig összehoznom, azt is a Michael Jackson pedofil szexbotrányáról... Kép

Isti állati nyűgös, de örüljek, hogy ennyivel megúsztuk
tényleg tök furán viselkedik, pl. szopi közben kiesett a szájából a cici, és erre elkezdett bőgni
kis bolond
máskor ilyenkor ezerrel veti rá magát a cicire, el ne ugorgyon még1x, és közben "vaddisznózik" - azaz röfög és szörcsög Kép

Neki is van indiánneve, a hülye faterja ragasztotta rá, de én nem szeretem, nem túl vicces: Ferdefütyi
tényleg általában ferdén áll neki
de majd kinövi

Tetszik ez a mese! megtaláltam a könyvet, az online antikváriumban csak 600ft, lehet hogy én is megrendelem, ha a többi mese is ilyen jó
http://www.konyvudvar.hu/html/gyermekkonyvek.html

vásárolni már nem megyek sehová, ez az estélyis cirkusz csak az operabál miatt volt, de az már elmúlt

Homeós brosúrákat homeós patikákból szerezhetsz
a legnagyobb homeós patika a lajos utcában van, a kolosi térnél, de itt egy gyűjtemény, kiválaszthatod a hozzátok legközelebb esőt
http://www.homeopata.hu/patikak.html

Jucus, kedden van a szülinapod?

votiv 8)
votiv

itt vagyunk a bálon, egy alig-felismerhető fényképen
dögös a dekoltééém - fejés előtt mindig ilyen jó Kép
vicces ez a mobilcici-effekt
vacsora előtt majdnem leesett rólam a felső, úgy kellett felrángatni ötpercenként
hazafelé meg már majdnem kibuggyantam belőle Kép
Kép

votiv 8)
votiv

Hali!

Tényleg kedden van a 18.Képszülinapom!
BKVni azért muszáj mert Somus anyunál alszik,hogy apa még tudjon dolgozni menni ami jó korán van.De lehet,hogy elmegyek vele reggel csak akkor fel kell kelnemKépViszont kórház közel van és sétálva is odaérek 15 perc alatt,de busszal egyszerűbb.

Votiv!

Nagyon csini vagy,nekem még sosem volt ilyen báliruhám és még bálban sem voltam.Persze egy
óvinéni
és egy produkciós menedzser(olyan szép szó leírva)nem is nagyon kap meghívásokat ilyen helyre.
Szóval nagyon csinosak voltatok!

Jucus
20170114224602

Azta! De jól néztek ki!!! Annak idején a Norbi-Réka nézett így ki az estélyijében, rá is mondták rögtön hogy nagyobb szilikonokat tetetett be Kép
Ez a szoptatás másik előnye! Na jó nem ugratlak továbbKép
zozi

Lányok, lenne egy kérdésem: szerintetek nagyon pofátlanság/ciki magánrendelésen számlát kérni a vizsgálati díjról? Történt ugyanis hogy a multkor mikor a dokinál voltam az éves szűrésen akkor a végén fizetés után szólt a putos hölgy hogy várjak, adja a számlát.Erre én úgy meglepődtem hogy visszakérdeztem egyből,hogy áfás szlát? Mire ő mondta hogy persze az is van csak meg kell keresnie a szlatömböt. Mondtam hogy dehogyis, hagyja nem fontos stb... de akkor már elment keresni,megtalálta és kaptam olyan igazi elszámolhatós szlát. Persze égett a pofámról a bőr utána mert tul.képpen nem így akartam csak megszokásból kijött. T.i. a különféle magánorvosi vizsgálatokról szoktunk bevinni (elszámolni) szlát mint a dolgozó költsége, szolgáltatás vagy vmi ilyesmi.... Azóta is hülyén érzem magamKép
Szerintetek?
zozi

Votiv!

Most hangosan röhögök az indián néven!Aranyos!

Zozi!

Elvileg adni is kellene ilyen számlát minden vizsgálatkor,szóval nem ciki!
Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat, nagyon rám fér.
Ma elmondtam Ben-Joe-nak ( így hívják a fiamat ), hogy az anya nem lesz vele hosszu ideig. És esküszöm, közben el kezdtem bőgni. Hülye egy helyzet de mindenki ( védőnő és ikres ismerős) azt mondta hogy a fiam kíbír nélkülem néhány hetet. Az ikerterhesség nem vicc és a lányok ha az én lelkizésem miatt korábban érkeznek és még nem elég érettek - azt soha nem bocsátom meg magamnak.Ráadásul még több időt kell esetleg ingázással tölteni.
Úgy érzem hogy az elsőre is nagyon odafigyeltem, szeretnék a többinek is megadni minden esélyt hogy egészségesen indulhasson el az életben.
Szerencsére már egy jó doki felügyelete mellett.

Norkini!
Beni az anyukámnál és az öreg-keresztanyjánál lesz. Már vittük egy párszor hogy megszokja a környezetet.A párom meg anyóspajtiék hétvégén kapják meg és közben be-be ugranak hozzám is.

Votív!
Neet!

Tényleg ezt kérdeztem először a páromtól, hogy egy laptopot igazán szerezhetne nekem odabentre, De majd a párom ír ha esemény van és akinek tudom a számát sms-ben is tudok infózni.

Igen a Tolkien: Gyűrűk urát már beraktam!Kép

Pesztus
KösziKép

Jucus
A számod +van sms jön-megy talizunk!Kép
kókuszdió

Kókuszka!

De nekem nincs meg a Tied!

Jucus
20170114224602

Moosejaw,
dehogy adom el, természetesen ingyért gondoltam!!! Amolyan tartós lerakatra nálad! Ha tehát nem tudod megszerezni, akkor küldj nekem egy címet, és postázom. Kép
Dóri most múlt 5 hónapos, kitámasztva már ül, majdnem mászik, legalábbis nagyon szeretne, ezért helyben kepeszt, és mostanában elég hihetetlen és lehetetlen pozitúrákban találjuk meg az ágyában.
Elképzeltem, hogy csak ránézek egy anyuka hátizmaira, és már mondom is: "Látom, te egy olyan 8-8,5 kilóssal edzel" Kép
Miért "nyúl" az indián neve? Kivel kereszteződtél jávorszarvasként?

Votiv,
köszönöm a bókot Kép lököttségem határtalan Kép
Nagyon csinosak vagytok a fotón, táncoltál is? Szegény Isti, mi lesz az indián neve, ha megnő? Ezt most inkább nem írom ide Kép

Zozi,
kell is kapjál számlát, magánrendelésen elvileg mindig így kellene lenni.

Kókusz,
együttérzek, a szívem szakadna, ha néhány napra, nemhogy néhány hétre egyedül kéne hagyni a lányom Kép

Jó éjt, szép álmokat!!!

vera
kisün

Votiv, koszonom az infokat. Konyvet mar meg is rendeltem, igy nem kell Kisunt megfosztanom tole. A patikat jovo heten megnezem (bakker, ebben az utcaban lakom, de meg nem vettem eszre, mondjuk jo hosszu utca, szoval arrebb van, masik kerulet is). Egyebkent csinos vagytok. Isti nem mehetett el a balba? Mert meg nem egy kilometer? Kép

Kisun, regota nyuszi a lanykam, irtam is. Mar nem emlekszem, miert, de miota egyre nagyobb nyul lett belole Kép Apat meg nem rendszereztem, ja, de, egymas kozott macskak vagyunk, csak hazon kivul vagyok szarvas. De a nyul mindenhol nyul. Es mar mindenert. Kép

Kokusz, helyes, ne aggodj, mindenki vigyaz Benire, neked viszont a lanyokra kell. Nagyon drukkolunk, szerezz laptopot es mobillal tudsz netezni. Ja, elmeletileg mobilt nem lehet benn hasznalni, de szerintem ezt senki nem tartja be. Tenyleg, miert nem szabad? Zavarja a muszereket? Mert akkor meg tenyleg nem kene engedniuk. Akkor vigyel halokabelt, mert a csecsemosoknel van net, onnan elhuzhatnad a szobadig Kép Nekik elmeletileg ugysincs idejuk blikket olvasni... gyakorlatilag meg... Kép

Pocak, Pesztus, meg egy tipp a nagyobb gyerkoc babakocsiraszerelesehez: http://www.dohnal.at/ Azt nem tudom, itthon lehet-e kapni, de ezen mar ulhet a lurko.
moosejaw

Sziasztok!

Moose, nagyon tetszett az indiánmeséd. Kép

Ildi, gyönyörü a hölgy.

Votiv, ti is szépek vagytok. Idén milyen volt a Vipera-bál? (bocs, csak apa ott dolgozik és csak a rosszat látjuk)
A cici-elengedés-bögéssel kapcsolatban, nálunk rendszeres, közben tekereg, mert már ekkor is fáj a pocak. Kép Sajna eddig még semmi javulás, de még reménykedem. Kép

Neet, miért nem reklámoztad, hogy beagle-tek van? Ennyire gyönyörü kutyát, mondjuk a szívem csücske a fajta. Kép

Zanza
zanza

Zanza!
Mert ez egy gyerekes topik. És igaz, h nekem Marcipán olyan, mintha gyerekem volna, más talán nem értené meg. Kép
neet
neet

Köszi,akkor tán mégsem voltam paraszt a hülye áfás számlámmal. Csak így utólag olyan ciki érzésem lett. Na mindegy, túllihegtem a dolgot valszeg.
A kutya-macska dolog egyébként tényleg így van, az emberhez úgy hozzánőnek a kis/nagy 4 lábúak hogy teljes jogú családtagokká válnak Kép
zozi

Sziasztok
Már a párom szólt, hogy 1 csomó üzim van és amig tudok válaszoljak. Szóval írom:

Babarózsa
Üdv itthon a Babócával. Remélem nagyon jól vagytok. Van segítséged?
Pihenj sokat!!! Most nagyon fontos hogy nyugi legyen körülötted.
Pár hét vagy hónap múlva már nem menekülsz a kiváncsi rokonoktól.

Votív
A kép nagyon dögös.

Jucus
Happy Birthday to you....tralla la....Kép
Ja a számom 0630 2343322

Moosejaw
Laptop sajna nem lesz bár a 3 gépből valamelyiket szivesen bepakolnám csak a kórházi éjjeli szekrény mérete lenne kicsi hogy elférjen. Na + valahova a kajámat is el kell raktározni ugyeKép
De azért kiváncsi lennék a fejekre odabent amint egy sereg hordár cipeli a Nagyságos Kókuszdió csomagjait...Kép

Jó a kanapé is, meg segít a napozás, meg az elevit!!!!!Én ezeket olvastam.
Ja és kell egy kedves rokon aki az akció vége utáni pillanatban bekopog , és valami irdatlan fontos baromságot kérdez.Kép
A párommal sokat fogok találkozni mert nem lakunk messze.Persze a szuszogása meg a meleg talpa nagyon fog hiányozni.Kép
Tényleg,..... van egy elektromos ágymelegítőm azt be is rakomKép Kép Kép
kókuszdió

Hahó
Beraktam!!Kép

Kisün
Köszi! Megkeresem Moncit a másik beépített netes titkos ügynökötKép

Ildi
Nekem a mosolygós kép tetszik a legjobban.
Már most huncut egy lurkó!! Kép

Jó éjt
Kókuszdió
kókuszdió

Anyamacska!

Eltüntél az éterben!!!! MI van veled?Kép
kókuszdió

bocsi
nem nagyon tudok irni
szopi krizis van, nem alszunk, es nyugi, na az sincs, itt a 4 gyerek, suli szunet
persze a lehetosegekhez kepest igyekeznek
a parom korul ugral

de igy is nehez
Emilia allandoan cicit ker, neha alszik utana
de van, hogy 10 percenkent keri
es utana elorol
van, hogy 1 orat alszik utana, neha 2t
de az sem sok
amugy meg sir...
ehes, vagy nem tudom?!Kép

Kép
babarozsa

Babarozsa,
egyáltalán nem hangzol jól Kép
Bocs a nyersségemért, de nem lehetne gyerekeket elpaterolni valahova messzire? Talán az egész szoptatás múlik az első néhány nyugis napon!!! Nagyon vigyázz magatokra, és légy anyaoroszlán, most te és a pici a legfontosabb, és mindenki más elmehet a náthás francba!

vera
kisün

Gratulálok Baba!!!!

Ahogy "látom" elég nagy lehet a nyüzsi nálatok, igaza van Verának, talán tényleg jobb lenne ha magatokban tudnátok lenni... neked is az apukának ia no meg Emiliának is nagyon nagy szüksége lenne a teljes nyugira. Pár hét múlva aztán jöhet bátran a család többi tagja.
Persze könnyű így ismeretlenül osztani az észt, de ha van rá csak egy kis mód is akkor próbáld meg elérni a NYUGALMAT Kép Kép
zozi
zozi

jaj csak most néztem meg a profilodat, GYÖNYÖRŰ a picur!!!!
zozi

Szia Babarózsa!

Gratulálok mégegyszer! Nagyon szép baba Emília!
Csukd be az ajtót magad mögött és csak a pihenéssel foglalkozz! Első 3-4 nap én sem aludtam semmit, olyan voltam, mint egy zombi! Ez szerintem általános! De ne izgulj elmúlik!

Kukuszdió, meg aki még írt!
Timi köszöni a bókokat!

Ildi
ildi76

Kókuszka!

Számod tárolva,kedden majd rád sömösölök,de ha hamarabb nem találkozunk akkor vasárnap nekem is meg lesz a nagy belépőm a kórházba!

Babarózsa!

Emília nagyon szép!A babák nem csak azért sírnak mert éhesek hanem meg kell szokniuk ezt a kinti,új helyzetet.Nálatok pedig elég nagy a nyűzsi tehát jó sok új inger éri!
próbálj meg t eis egy picit pihizni amikor Ő alszik bár tudom,hogy ez nem nagyon egyszerű!

JucusakinagyonokosKép(ja és 6 nap)
20170114224602

Zozi! És te minden UH-ra, minden plusz vizsgálatra hozzá mentél? Vagy jártál az sztk-ban is? Én a magánrendelésen mindig kérek áfás számlát, még pedig nem is akármilyet, mert a párom belépett egy egészségpénztárba, így a fizetésének egy részét oda teszi adómentesen (kevés kezelési költséggel), és onnan az ilyen számlák egy részét ki tudjuk szedni. Ráadásul a dokinkat én kértem meg, hogy lépjen be ő is az egészségpénztárba, habár jelezte, hogy mindegyikbe be is akar lépni, de én megsürgettem, hogy mielőbb legalább adómentesen tudjam kifizetni a vizitdíjat, ha már nem ócsó. Tehát a csajszik azért mondták, hogy adják a számlát.

Lindi, gratula a lánykához!

Ildi! Timcsinek ilyen sötét a haja??? Tök sok van neki! Nagyon klassz baba!

Votiv! Nagymenők vagytok a báli szerelésben! Múltkor kérdeztem, biztos elkerülte a figyelmed, vagy az enyémet a válasz Kép , Nagyisti fia milyen szerepet kapott a filmben?

Jucus! Te mék óvodában vagy? Mikor mégy vissza? Kép kéne majd egy jó óvoda a kőcömnek!

fontos LÁNYOK, tudom, hogy már többször kérdeztem, de most újra, és véglegesen Kép Utazott közűletek valaki 32 hetes terhes korában? A párom a júliusi nyaralást megpróbálja június végére áttenni, horvátország kb. nekünk 9 óra kocsival, de én jól szoktam viselni az utat, a hátsó ülésre is eldőlhetek, ha akarok, viszont terhesen még soha nem csináltam. Egy kicsit öreg terhes leszek már akkor. Kép Véleményetek? Egyáltalán azt se tudom, hogy mennyit lehetek ilyenkor napon, stb.

Babarózsa! Te jó ég? Ez valami felkészítés a család részéről, hogy a legkritikusabb és nehezebb időkben még a 4 gyerket is rád sózzák? Szerintem enyhén szólva is kitolás!!! Csak kitartást és Isteni csodát tudok kívánni, ezek majd segítenek.

ancsipancsi

Ildi,
koszi

itt nincs ajto, sajnos
es egy csomo mindent nekem kell intezni, a parom nem tudja
mert itt a 4 gyerek is

Kép
babarozsa

Ancsi!

Én VI.kerületben óvók-védek dedeket,de leghamarabb csak 3 év múlva!

32 hetesen lehet utazni de olyan messzire?Én nem is az utazástól tartanék hanem az a tudat,hogy messze van a dokimKép

Jucus
20170114224602

Baba!

Megértelek! Hozzánk apósomék jöttek 2. nap látogatni! A fejemből sem láttam ki! De valahogy most is felmegy az agyvizem, ha valaki jön hozzánk és kimozdít a nyugalmamból nem tudom miért! Pedig lassan majd hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy ha letellik a 6 hét, majd mindenki nyomulni akar!

Egy kérdés! Van valakinek tapasztalata KOZMODISKkel kapcsolatban? (Nem tudom, hogy kell írni!) Timi lassan 4 kiló, kezd nehéz lenni, és a gerincem már most sem bírja a strapát! Szoptatás közben is bőgni tudnék úgy fájnak a csigolyáim meg a hátam! Vagy valami fűző kellene? Félek, hogy nem vagyok túl messze egy gerincsérvtől! Van valakinek valami ötlete?
ildi76

Ruzicsky!
Én azért nem használok légzésfigyelőt, mert feleslegesnek tartom és nincs egy vasunk se. Kép
És én is felnőttem nélküle. Sőt a tesóim is. Persze ha valakit ez nyugtat meg, használja nyugodtan. Kép Engedélyezem. Kép

Ancsi!
Én így utólag már tudom, h nem utaznék az uccsó 2 hóban. Fárasztó olyankor már minden.

Többiek!
Folytköv. Kép
neet
neet

lanyok en elmennek, ha lehetne...
de a tobbi gyerek is a csaladhoz tatozik

na, most etvette a parom, huhh
fellelegezhetek

az sem megoldas, ha egyedul elmeyek a babaval valahova, mert akkor nekem kell fel le ugralnom mindenert

mindegy, en azert aludtam az ejszaka amig a pici is, csak aludna legalabb 2 orat, az jo lenne

de most nem sir legalabb

Kép
babarozsa

Sziasztok!
Babarózsa!

Jó rólatok hallani. A kiképzés tényleg nehéz.
Ha 10 percenként szoptatsz az egyáltalán nem jó!!!!
Nem tudsz enni, inni, még a budira sem tudsz kijutni később ha ez így marad! És ez komoly!!!

Tartsatok legalább 1 órát a szopik között, bár inkább a 2 órát javaslom, mert úgy lenne egészséges és a tej is gazdagabban tudna ujra termelődni és az Ő pocakja is megnyugodna!!! Meg aztán neked is pihenned kellene!!!
Valamivel el kellene terelni a kicsi figyelmét!
Míg a pocakba lakott, nem volt valami kedvenc zenéd amit sokszor hallgattál, vagy dúdoltál, mert az is segíthet egy kicsit.

Tipp:A párom mindíg az alkarjára fektette hason a Benit és úgy járt- kelt vele , hogy lógott a gyerek keze lába. De ez csak büfi után lehet csinálni mert különben vissza jön a kaja!!!Kép
És lehet hogy ez az ötlet csak később, pár hét múlva lesz használható mikor már egy kicsit erősebb a baba.

Hááát a legjobbakat nektek!!Kép

Kókuszdió
kókuszdió

Ildi!
Mi volna, ha fekve szoptatnál? (Nekem nem megy a körülmények miatt, kutya is betársulna, stb, de neked hátha. És akkor nem terheled a hátad. Vagy alátámasztod egy párnával a kicsit, és akkor nem kell lehajolnod hozzá. Amíg nem lógnak eléggé a cicik.. Kép)

neet
neet

megmagyarázhatatlan idegesség van rajtam, ha valamit csinálnom kell, de a végletekig felspanolom magam, és olyan gyorsan próbálok végezni mindennel, hogy közben ötszáz lesz a pulzusom. a vérnyomim szerencsére nem megy 125 fölé.

ancsipancsi

Kisün!
A beagle kutyusok valóban édesek, csak "kicsit" önfejűek. Hiperaktív gazdi mellé ajánlott. Kép És olyan mellé, aki nem bánja, h néha kiüvöltheti+könyörögheti a torkát, ha olyan a kedve, rád se hederít, Kép

Votiv!
Köszi a dícséretet, Marci és Eszti szerelemgyerek. Ez megmagyarázza a szépségüket. Mi meg gyárilag ilyenek vagyunk... Kép Azért a báli szerkód se semmi! Ez most készült?? És milyen bál volt? Melyikőtök ilyen "nagyember"? Mert ahogy Jucus is írta, én sem forgolódom báli körökben, gondolom, a hírességek bulija ez. Én a kocsmákban+házibulikon szoktam "feszengeni" Kép Kép Kép
Milyen újságnak írsz? Jakó? Kép

Moose!
A kert, az egy ojjektum, amelyben a sok gizgazon kívül Marci rosszalkodik. (Kivéve, amikor elállja a TV-t, vagy a hűtőnyitogatásra berohan.) Miért kérdezed??

Kókusz!
Vigyázz a SöMöSö ígéretekkel, egész nap prüntyögtem én is, azt amikor kijött a számla... jajjjjjjj. Kép

Jucus!
Keddre Boldog Mindenfélét, bár addig még biztos írunk. A sztrájk miatt lehet, h érdemes volna Esztit akkor vinni UHra, (hátha kevesebben lesznek), de valszín hétfőn visszük, a kedd nem jó.

Remélem, reagáltam mindenkire. Kép
neet
neet

Mindenkinek, akit érint!
A pihenésről meg áldásos hatásairól már annyit írt mindenki, de ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezért saját példámat hoznám fel, mert az még nem évült el és hátha segít (elhinni). Szóval: az uccsó 3 hót táppénzen itthon töltöttem, egész nap tunyultam (persze a házimunka után), aludtam egy csomót, a vérnyomáson átlag 100/70 volt. Eszter csudajól fejlődött odabent. Hazajövet után a Hból volt pár nyűgös du-est-éjjelünk, Eszti sokat sírt és persze mi is kivoltunk. 3-4 hét után sikerült ráállni egy rutinra (szopik, fürdés, stb), azóta olyan, mintha nem is lenne gyerek a háznál, tök nyugodt, mint amilyen odabent volt, csodásan eszik, alszik rengeteget, ha fent van, mosolyog, játszik, nézelődik, gőgicsél. EZ BIZTOS A NYUGODTság hatása, mert mi más lenne? Oké, itt nincs másik gyerkőc, és a látogatókon kivül max. a cinkék verik fel a csendet, szóval lucky vagyok, de ezzel együtt is csak azt tudom mondani, h inkább sírja ki magát egy kicsit a pici, és ne kapdossuk fel folyton, mert attól nem biztso, h meg tud nyugodni. Eszti annyira megszerette a kiságyát, hogy az ölelgetések elől is inkább "odamenekül", azaz legfeljebb azért sír, h tegyük le! Na, nem akarok okoskodni, de a félóránkénti felkapdosás, cicire tevés mindenkinek rossz, mama-babának egyaránt rossz lesz tőle. Csak 1 napot kell kibírni, utána biztso rendeződik minden! És a jelszó: NYUGI!!!
neet(a "nagyokos")
neet

Ja, és midnenkinek boldog valentinnapot holnapra, már aki szereti, aki meg nem, annak meg boldog fikázást! Kép (Én maradok az utóbbinál)
neet
neet

Neet baby!

Köszi!Uh-on remélem hamar végeztek és csak nekem volt rossz tapasztalatom anno.

Légzésfigyelő:köszi,hogy engedélyezed mert mi már szereztünk egyet Szolnokról hozzák fel és milyen ciki lett volna visszaküldeni avval,hogy hát izé ..de Neet nem engediKépTudod,mi már öreg szülők vagyunk kell a nyugalom érzése.Apa még elsősegély tanfolyamra is el akart menni de már nem jutunk el oda.

Panna belustult mára,pedig 2 éjszaka olyan buli volt a odabent,hogy aludni sem tudtam.Akkor azért idegeskedtem most meg ezen,hogy nyugiban van.Noooooormális Margit vagyok????????????

Pusza:Jucus
20170114224602

Jucus mamy!
ha-hah. Kép
Attól, h mami vagyok, még ehetem a babapiskótát, ugye? jami jami. Tejbe mártogatva! (sajnos nutella és banán épp nincs itthon...)
neet
neet

Neet
jokat irtal..de ez a kisirja magat...magatol nem nyugszik meg, csak fel kell venni neha?

most leraktam a mozsba, de felkelt most meg enni akar, de feloraja ettunk

Kép
babarozsa

Neet!

Egyed!De jó sokat,helyettem si .Az annyira finom.Mi most megyünk anyukámhoz ebédre:húsileves,rántott(lapos)húsi,rízs,ubi sali nyami...

éhesJucus
20170114224602

si=is
Dyslexia?vagy csak nem tudok helyesen írni?Kép

J.
20170114224602

Neet!
Az a gond, hogy annyira ramaty a gerincem, hogy mindenhogy fáj!
Ülve, ha párnát teszek Timi alá, akkor is hajolnom kell, mert baromi nehéz bevarázsolnom a bimbót a szájába, mivel lapos a bimbó meg kicsi a cici, ezért végig összenyomva tartanom kell neki! Fekve éppezen okok miatt csak úgy megy, ha majdnem ráfekszem a gyerekre! Szóval bonyolult! Azért köszi a tippet!

A Kozmodisk-et csak úgy venném meg, ha valakinek közületek van tapasztala! A tévéreklám szereplői nem győznek meg, ahhoz elég drága!

Ildi
ildi76

babarózsa!
Persze hogy fel kell venni néha, sőt eleinte tán sűrűbben is. De félóránként etetés miatt csak jobban fog sírni, mert fájni fog a pocija,ha nincs ideje emészteni!
Inkább ringasd úgy, h a bőrödhöz érjen az arca, az is megnyugtató, és mégse folyton cic.
Próbáld meg, előbb utóbb ő is meg fog nyugodni. És persze nagyon érzi, ha idegeskedsz, próbáld meg erőltetni a nyugit, amíg magadtól nem megy.
És sok sikert kitartást, erőt. Az első pár hét mindenkinek nehéz, de aztán jobb lesz, hidd el!
neet
neet

Ancsi,
én 32. héten nem utaznék: nyár lesz, forróság, Horváto.-ban még inkább, és akármennyire bírod, terhesen nagyonnagyonnagyonnagyon rossz! Hosszú autóúton végig ülsz, az sem fog már menni, egyszóval MUSZÁJ?

Babarózsa,
kitartás, sajnos már tanácsom nincs, és nagyon szurkolok, hogy gyorsan egyenesbe jöjjetek. Néhány nap kell az akklimatizálódáshoz, és nem segít a körülötted levő sok ember Kép kár, hogy nem tudod elhajtani őket! Segítséged párodon kívül van?

Ó Neet,
már félkézzel szereltem is le a légzéfigyelőnket, amikor elért üzeneted, Köszönjük néked, ó neet! KépKépKép Ja, csak hogy büszkülj: genetikának is igen sok szerepe van gyerek nyugisságában: nálunk utolsó három hónap lakásfelújítás-költözés volt, és csak kiváló tenyésztulajdonságainkra tudom visszavezetni, hogy Dóri nem lett tiszta idegbaj... még az olimpiai vizilabdadöntő sem indította meg kifelé a leányt (aki látta, tudja, mire gondolok) Kép tehát valszeg nálatok is igen nyugis gének keveredhettek azért Kép

vera
kisün

Baba, szia, csak csatlakozom az előttem szólókhoz, légy kemény és állj ki az érdekeitekért
ha túl sok a négy (5) csemete, apa vigye őket sétálni, moziba, korizni vagy bármi
addig édesanyád nem tudna segíteni?

mert ez így keserves, és hamar tönkre fogsz (fogtok) menni
a gyerkőcöket meg értelmetlen arra kötelezni, hogy lábujjhegyen járjanak a kishúguk miatt egy egylégterű lakásban...

bájdövéj, Emília gyönyörű. Sírva is fakadtam tőle. na de én már csak ilyen szentimentális vagyok.

megjött már a tejed, úgy értem van jó sok?
mert érzésem szerint lehet vmi gond, ha Em "egy órára sem" tud jóllakni
kísértetiesen hasonlít arra, mikor álló napig szoptattam Istókát, és egyre éhesebb lett
nem tud valaki tapasztalt megnézni, hogy minden stimmel-e a szopival? (bár én nem vagyok szakképzett, szívesen felajánlom a segítséget, csak szólj, és én ott termek)

mert ha 1-2 napon belül nem változik a helyzet, azaz nem rendeződnek nyugisba a körülmények, mindenképp foglalkozni kell a dologgal
Lehet, hogy Neetnek igaza van, ha gondolod, próbáld + kicsit hagyni - én nem bírnám, de az én szívem olvasztott vajból van

a lényeg, hogy ne nyírd ki magad, az egyikőtöknek se jó - ha hulla vagy, nem termelődik a tej se rendesen Kép
na, én is kiokoskodtam magamat

votiv 8)
votiv

Ancsi, Isti legkisebbik báttyja az egyik "vámházi fiú", akkor játszik, mikor összeszedik őket, hazafelé menet a téglagyárból (vagy odafelé menet? nemtom már)
Kisünnel egyetétek, sztem a nyaralást az idén ne erőltessétek
vagy ne ilyen messzire
én 28 hetesen voltam utoljára "úton", Hévízre mentünk a nagyihoz egy hétvégére, hát félóránként nyavajogtam, hogy pisilni kell, dagad a lábam meg ígymegúgy szóval már nem volt igazán élvezhető a trip
na de te biztos kevésbé leszel hisztis terhes, mint én Kép mindenesetre rizikós előre lekötni az utat, van esélye, hogy bebukjátok

Zanza, mit csinált Viperabálon a párod? Kép teccik ez a név Kép

Kettőnk közül a párom a szelebriti Kép
néhány újságnak a kiadója (ami nem azt jelenti, hogy a tulajdonosa) többek közt a Fürge Ujjaknak, a Diéta&Fitnesznek, hogy a lényegesebbeket említsem Kép

én a Vasárnapi Hírekben írok, a Tallózó meg sportot űz abból, hogy a legrosszabbul sikerült írásaimat újraközli.. biztos csak azért, mert lemondtam a honoráriumról a nyugdíjas újságírók javára Kép

van 1 TV-kritika rovatom, és írok még jegyzetet, interjút, stb + az én feladatom az idióta színes kishírek begyűjtése is Kép (lásd Jacko pedofil botránya, Csárlsz és Kami románca stb)

a Bálra visszatérve, mielőtt a párommal összejöttem, a szalagavatóm volt a legelegánsabb esemény, ahol jártam, és én se képzeltem, hogy valaha beteszem a lábam ilyen helyekre
szóval ez egyfajta Hamupipőkés sztori Kép

még úgy is, hogy nekem kell megírnom a cikkeket, amivel a belépőkért "fizetünk"
na és az estélyim is szponzorált, ezt is barterba kaptam (nem kell visszavinni,
csak megdolgozom érte, azaz cikket írok róluk is, még mielőtt valaki rosszra gondol Kép)

egyébként a sznobokon mi is csak mosolyogtunk, megvacsoráztunk (nem páholyban, csak egy szimpla kisteremben ültünk, ahol nem felszolgálás volt, hanem svédasztal), tettünk néhány kötelező kört, hogy a párom üdvözölje jelenlegi és jövendő üzleti partnereit
aztán elindultunk felfedezőútra, megkeresni a Fantomot, mindenféle sűllyesztőkben, színpadi árokban, a baletttermekben (ilyenkor végig nyitva az Operaház, és mindenhová be lehet nézni/menni) ez nagyon izgi volt!
egyet táncoltunk is, de persze azon is szétröhögtük magunkat, a párom a lábamra taposott, én meg véletlenül leütöttem valakit a kistáskámmal Kép

a kajával kapcs: engem mindenki meg akar kövezni, hogy azt mondom, a Gundel konyhája rossz
pedig így van, higgyjétek el! az étteremben biztos jobbat adnak, de mikor ekkora tömegre főznek, mint a menzán, akkor az olyan is. a hús pl. cupákos...

na, jól szétoffoltam a topikot. de Ti provokáltatok Kép

votiv 8)
votiv

Szia Álruhás Hamupipőke!
Jóvanna, csak már megijedtem, h Eszti esetleg nem Istihez való, kasztilag... Kép Kép Kép
És mire rájöttem, mi az a "bajdovej", ráadásul először így, ékezet nélkül láttam... fogadjunk, h másnak se ment, ugye? Kép Mert senki nem kérdezett rá, akkor vagy mindenki érti, vagy jól meglapultunk.

Kisün és a többiek!
Áldásom rátok és a megfigyelő-berendezéseteitekre. És éljenek a kis James és Julie Bondok. Kép
neet
neet

Kisün (mégegyszer) !
Köszi a bókot a génekkel kapcs. de ezek szerint ez is (bók) a szüleinket illeti, akiktől örököltük és továbbpasszoltuk Esztinek, ill. a szüleink szüleinkét, vagy a szüleink szüleinek szüleiét.... na jó, nem lovallom bele magam. Kép
neet
neet

Ancsi! Ezen az egészségpénztáros dolgon már mi is gondolkodtunk. Pár kérdés: 1. Csak a Párod tagja, és ő onnan tudja fizetni a nőgyógyászt is??? Vagy Te is beléptél? Nem értem asszem egészen, hogy működik. 2. Valamilyen spéci számlát kell kérni? Köszi előre is, ha tudsz válaszolni!
csöre

Sziasztok!

Baba, Emilia gyönyörü!

Neet, csatlakozom Zozihoz, a kutya is családtag, tehát lehet reklámozni.Kép (jól van, leálltam)

Votiv, hálám üldözni fog, Réka ma aludt elöször 7 és fél órát éjszaka, utána még 3 órát, és most megint csend van, bár volt egy kis sírás evés után, de ezerszer jobb a helyzet. Köszi még egyszer!
Párom nem a Viperabálon dolgozott, hanem a müintézménynek leányvállalatánál (értsd: Operaház üzemelteti az Erkel színházat) kelléktár vezetö (volt az Operának is, de kettö sok volt). Régen én is itt dolgoztam.Kép
Mindent bejártatok?

Jucus, bulldog ööö... bocs boldog szülinapot!
zanza

Babarózsa!
Gyönyörű a kislányod! Gratulálok! Én el sem tudom képzelni mit csináltam volna ha még négy gyerek nyüzsög körülöttem!? Kitartás!

Moosejaw!
Köszi a gyereküléses tippet, nnagyon jópofa, ha aktuális lesz megpróbálunk utánanézni. Nagyon tetszett az indiános történeted! Nem lehtne folytatásos?

A mesekönyvről jutott eszembe, hogy nem tudja estleg valaki lehet-e mostanság kapni " A világ leggazdagabb verebe" című könyvet? Én ezen nőttem föl , de sajnos könyvtári volt, mostanában pedig nem láttuk sehol.

Ildi!
Én is a fekve szoptatást akartam javasolni, esetleg próbáld meg úgy, hogy egy megfelelő méretű párnát teszel a cicid alá, az kicsit fel is nyomja és pont a baba szájmagasságába kerül. A Kosmodiscről nincs tapasztalatom csak a TV-ben hallottam a sok csodás gyógyulást.

Ancsi!
Ilyen messzire én sem mernék nagyon utazni. Attól félnék mi lesz ha valami történik és sürgősen orvosra lenne szükségem.

Csöre!!
Te vagy az? 148 CS.CS. Vadmacska? Mi járatban erre? Csak nem?
Sajnos az egészségpénztárról nem tudok semmit. Nálunk a cégnél adnak patika kártyát, erről lehet fizetni pár helyen, magánrendelőkben és néhány patikában, de azt hiszem ez nem ugyanaz, mint amiről Ancsi írt.
pesztus

Szia Pesztus! Már lekádereztelek ám! A fiad elárult. Bizony, én vagyok. És csak de. De egyelőre még nem nyilvános (8. hét). Persze már a Cili is lebuktatott, olvasott ezen a listán... Krisztiről tudsz valamit? (email: csorekukacgrizli.hu)
csöre

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?