Ancsi, Isti legkisebbik báttyja az egyik "vámházi fiú", akkor játszik, mikor összeszedik őket, hazafelé menet a téglagyárból (vagy odafelé menet? nemtom már)
Kisünnel egyetétek, sztem a nyaralást az idén ne erőltessétek
vagy ne ilyen messzire
én 28 hetesen voltam utoljára "úton", Hévízre mentünk a nagyihoz egy hétvégére, hát félóránként nyavajogtam, hogy pisilni kell, dagad a lábam meg ígymegúgy szóval már nem volt igazán élvezhető a trip
na de te biztos kevésbé leszel hisztis terhes, mint én
mindenesetre rizikós előre lekötni az utat, van esélye, hogy bebukjátok
Zanza, mit csinált Viperabálon a párod?
teccik ez a név
Kettőnk közül a párom a szelebriti
néhány újságnak a kiadója (ami nem azt jelenti, hogy a tulajdonosa) többek közt a Fürge Ujjaknak, a Diéta&Fitnesznek, hogy a lényegesebbeket említsem
én a Vasárnapi Hírekben írok, a Tallózó meg sportot űz abból, hogy a legrosszabbul sikerült írásaimat újraközli.. biztos csak azért, mert lemondtam a honoráriumról a nyugdíjas újságírók javára
van 1 TV-kritika rovatom, és írok még jegyzetet, interjút, stb + az én feladatom az idióta színes kishírek begyűjtése is
(lásd Jacko pedofil botránya, Csárlsz és Kami románca stb)
a Bálra visszatérve, mielőtt a párommal összejöttem, a szalagavatóm volt a legelegánsabb esemény, ahol jártam, és én se képzeltem, hogy valaha beteszem a lábam ilyen helyekre
szóval ez egyfajta Hamupipőkés sztori
még úgy is, hogy nekem kell megírnom a cikkeket, amivel a belépőkért "fizetünk"
na és az estélyim is szponzorált, ezt is barterba kaptam (nem kell visszavinni,
csak megdolgozom érte, azaz cikket írok róluk is, még mielőtt valaki rosszra gondol
)
egyébként a sznobokon mi is csak mosolyogtunk, megvacsoráztunk (nem páholyban, csak egy szimpla kisteremben ültünk, ahol nem felszolgálás volt, hanem svédasztal), tettünk néhány kötelező kört, hogy a párom üdvözölje jelenlegi és jövendő üzleti partnereit
aztán elindultunk felfedezőútra, megkeresni a Fantomot, mindenféle sűllyesztőkben, színpadi árokban, a baletttermekben (ilyenkor végig nyitva az Operaház, és mindenhová be lehet nézni/menni) ez nagyon izgi volt!
egyet táncoltunk is, de persze azon is szétröhögtük magunkat, a párom a lábamra taposott, én meg véletlenül leütöttem valakit a kistáskámmal
a kajával kapcs: engem mindenki meg akar kövezni, hogy azt mondom, a Gundel konyhája rossz
pedig így van, higgyjétek el! az étteremben biztos jobbat adnak, de mikor ekkora tömegre főznek, mint a menzán, akkor az olyan is. a hús pl. cupákos...
na, jól szétoffoltam a topikot. de Ti provokáltatok