Lindi, hát jól sejtettem
gratulálok én is a babócádhoz! a Margaréta szép név, úgyhogy a viselőjének is szépnek kell lennie!
Kókuszdió, kár, hogy bevonulsz
de kívánom Nektek a legjobbakat. majd írj, vagy üzenj, hogy vagytok!
Anyamacs, helló, én a Bába-féle szopiteát szürcsölöm, most is épp, tutijó! ráadásul ízszabályozós is, szóval te alakítod az arányokat. a hozzávalókat kb egy hete leírtam ide, visszakeressem?
Kisün! Imádom a Dórit, legjobban a hajkoronáját, egészen kivételes.
na nem mondom, Eszti elektro-frizuja is egész dögös, szóval őt is pusszantom
a gyerekdoki nálunk is házhoz jön (de csak míg Isti ilyen picóka - vagy ez is luxus?), és ő is az én dokim volt!
Moose, végre!
a csikizést szopi közben nem szó szerint értettem, csak cirógatni kell, igazad van!
bonyolult, de a westendbe ruhát (estélyit - nem kiröhögni, munkaeszköz) mentem próbálni, autóval, és a babó kenguruban apán volt végig, és az egész csak egy óra volt, de bizisten igérem nem megyünk oda többet!
abba a huzatos pelenkázóba legalábbis biztosan nem.
Mivel foglalkozik Nyuszókád? Rámol már? Vagy akrobatikázik, mint Marci?
Isti a hüvelykujját szopja egyfolytában
most még teccik nekem is ahogy elszórakoztatja magát, de remélem pár év múlva magától leszokik
oltástól szerencsére még mindig nincs baja, de már félek a következőtől
Neet, te mondtad, hogy ne szóljunk egyből a babóhoz, nehogy azt higgye, mi bántottuk?
ha nem is te írtad, na én jól befürödtem
a dokibá aszonta beszéljek Istihez, míg beadja a szurit
belenyomta a kis husi combjába, és odasúgta nekem: én itt se voltam, és kiment, én meg ott maradtam a kis rémült cupákommal, aki talán épp haragudott rám, életében először
Átfordítás: én mindent kipróbáltam, a hídtól kezdve a lámpásig, semmi eredmény
Isti a 33. héten fordult csak meg, persze magától
még akkoriban valaki itt a fórumon megnyugtatott azzal, hogy a gyerek "nem hülye", tudni fogja mi a jó neki
és be is fordul, vagy épp nem, ha valami akadályozza, de azzal is a legjobbat teszi magának
na én is igyexem jót tenni veletek, és eldugulok
dug-dug