Új privát üzeneted érkezett!

Ilyen etetőgolyóbisok nekünk is vannak,jobb mint a TV amikor elbambulok rajtuk, jönnek a legkülönfélébb madárkák... pedig nálunk nincs is olyan igazi fa, csak pár buta tuja,azon lógnak a golyók Kép
zozi

Kisün, akkor ez már télleg egy igazi "klub"...Kép
zozi

Hellóbelló mindenki, külön üdv az Újaknak, Mamáknak és Babáknak egyaránt!

kösz hogy hiányoltatok, igazán hízelgőőőő Kép
és Istinek köszi a bókokat!

Hűűű, egy óra visszaolvasni két napot.... dolgoztam, adóbevallok, még jövő keddig, ezért most illegalitásba vonultam Kép

Guaca, neked ígértem gyors választ, homeós gyerekdoki ügyben:
Az alkati szer megtalálása kb 6-8e ft körül van, egyszeri alkalommal, de ez sem olyan ördöngösség, hogy te ne tudd megállapítani
Én már rajta vagyok a témán, ha találok infókat, mindenképp megosztom veled is
Egyébként pedig csak betegség esetén érdemes felkeresni a nénit, no de az akut dolgokat a legkönnyebb otthon a szakirodalomból gyógyítgatni
Nekem van (a Lajos úti homeós patikában szereztem, és ingyen volt) 2 könyvem, Homeopátia babáknak, mamáknak I-II (az I a várandósság/szülés, a II a gyermekágy, szopi, csecsemődolgok) aztán egy Boiron Homeopátia a mindennapokra meg még vmi homeós könyvecske, ezekből "dolgozom" meg a netről, már egész szép homeós infógyűjteményem van Kép nemsokára közkinccsé is tudom majd tenni, ha ráncba szedtem
Szóval egy kis önbizalom, alapos információgyűjtés, és nagy biztonsággal tudod "kezelni" a babádat
Az a jó, hogy rosszat nem tehetsz, hiszen a növények ártalmatlanok, legfeljebb nem segítenek

A doktornővel kapcs.: ismerem egyik kollégáját (a Homeopátiás Orvosok és Gyógyszerészek Egyesületének elnökét www.hogye.hu), ő ajánlotta, mi még nem voltunk nála - eddig nélküle is boldogultam
Úgy tudom, bármikor fel lehet hívni, najó, normális keretek között
De ha már megismerkedtetek, talán abnormális időben is Kép
A rendelési idő 1sősorban arra vonatkozik, ha nincs akut helyzet, csak krónikus betegség ill. alkati szert kellene meghatározni, ha baj van, nem kell a rendeléshez alkalmazkodni!

Biztos vannak olyan dolgok, amelyek homeopátiával nem gyógyíthatók, ekkor a doktornő (aki egyébként alapjáraton orvos, csak van homeós képzettsége+elhivatottsága) biztosan át fog irányítani a megfelelő helyre!
Egyelőre ennyit tudok válaszolni, kérdezz még nyugodtan.
folytköv

votiv 8)
votiv

Neet
Velem volt cinke diszkurzus Kép Hozzank is jonnek sokan, szotyit kapnak.Edesek Kép

Manoka
En Urban Martahoz jarok, szulesznot tuti en sem valasztok. Bar tok furi, itt az Ujvari Bori mindenkinek nagyon szimpi, nekem meg tuuuul anyaskodo Kép Na majd meglatjuk ki lesz az ugyeletes...en mar teljesen be vagyok porogve, azaz nagyon szulnek mar.

Jucus
Ez mar tenyleg a finish! Kép
mikor kezdted el kesziteni Somat,hogy par napig tavol leszel? Total tanacstalan vagyok, hogy Jazinak mikor kezdjek errol beszelni, nehogy nekem minden este itt gorcsoljon,hogy mikor tunok el...

Norka(26+2)
norkini

gyors válaszok még:

Olive, ÁlomVirág Kép
az álomvilág az nekem van Kép

Manóka, szia, a csecsmósok közül én az Orsit puszilom, nagyon rendi volt, meg a nagydarab szőke néni és a nagydarab barna néni is, édesek és segítőkészek voltak, pláne hogy én csőbéna voltam
na de kifogtam én is rossz napokat: sírva (a végén már) etettem 1 álló napig Itsit, úgy, hogy rosszul szopott, és le se szartak
mikor betoltam, hogy segítsenek, jóformán elzavartak, hogy azért sír a kölyköm, mert nem adok neki ennit, úgyhogy tünjek el és szoptassak, és még utánam hajintottak egy cukrosvizes cumit is, ha már én nem bírom ellátni azt a szerencsétlent, micsoda anya tejóég, minekilyennek gyerek Kép
kb ez volt
na de másnap olyan jött vizitbe, aki egyből észrevette a hibát, és addig ott ült az ágyamon, míg nem segített megtanítani a technikát
puszilom, így utólag is

Neet, ma volt a dokibá oltani, volt nagy sírás, aztán cicivel betömtem a száját, azóta egy mukk se. kapott homeós bogyókat is, eddig még hőem sincs Kép kopkop

Isti tényleg drabál, akkora, mint a tápos gyerekek, kis yorkshiri Kép
ápropó, kibuktam ezen a Károly-Kamilla dolgon
Diana-fan voltam/vagyok

hogy mit eszik? hát engem (még mindig van rajtam 10kg+, amit le lehet enni) - régi dolog, de most jut eszembe: gratula, hogy feljött a nacód!!!! nekem muszáj volt egyet venni, mert a terhesruhában már nem bírtam tovább Kép
Papcidnak drukkolok, nálunk még sajna sehogy se áll a dolog...

Lindi, mizujs? vagy már a H-ban vagy? ez a vérzés engem kicsit megijeszt

Nyákdugó: ne olyat képzeljetek, mint ami a pezsgőn van Kép ha kijön, kb egy golyórágónyi színes folyás, kicsit kocsonyás alakban, semmi komoly!

Zanza, a Chamomilla egy homeós szer (aliasz kamilla, csárlsz nélkül Kép). Mi a helyzet a babóddal? hátha tudok segíteni
kész homeopata lettem
még jó hogy nem pszichopata, vagy szociopata Kép))
bár a gyerekdoki ma erősen pedzegette, hogy tessék kimozdulni, mer jön a bébiblúz
mire én: sajna arra már nincs időm...

votiv 8)
votiv

Csajok!

Lindinek ma hajnalban megszületett a kislánya Margaréta 3900grammal 56 cm-el a 37.héten.Nem volt egyszerű,fel is merült a császár de a végén még vágni sem kellett.Megszenvedtek mind a ketten de jól vannak!

Neet!

Sajnos az UH-on nagyon sokan szoktak lenni.Én is azt hittem anno,hogy ó 2-4 között megyek és akkor hipp-hopp végzünk.Na ahhoz képest annyian voltak,de ha egyszer behívnak akkor 3 perc az egész!

Norkini!

Nem tudom a pontos idejét,hogy mikortól mondogatom Soának,hogy kórházba megyek és ő mamánál fog aludni sokat,de szerencsére ez nem gond mert imád a mamánál lenni bár max.2-t aludt még ott egymásután.De nekem már most hiányzik a kis szaros ha rágondolok,hogy nem lehet velem.
De állítólag nagyon szórják az embereket,mé császár után is csak 4 nap.Én anno egy hetet voltam bent.
Jucus
20170114224602

Jucus
Koszi Kép En attol felek,h a pici besargul. Jazi is sargult annak idejen Kép Tudom h nem szabalyszeru,de azert szamitok ra...5 nap volt legutobb emiatt.Brrrr...

N
norkini

Lindi,
hatalmas gratuláció!!! Akkor neked nem tartott egy hétig a nyákdugó után Kép
vera
kisün

Norkini!

Igazad van,Soma is sárgult valszeg ezért volt egy hét!

Jucus
20170114224602

Lindi! Szívből gratulálok így ismeretlenül isKép
Pihenj amennyit csak tudsz!
OFF:
Ki látta az Áll az alku-t? Most lett vége, nem semmi a srác elvitt 22milliót...Kép
zozi

Votiv, köszi, a dokinéni engedélyével vettem is Chamomillát, de nem emlékeztem, hogy milyet mondott, CH9-t kaptam. Lehet, hogy rosszat vettem?
Babó szopi után negyedórával kezdi az üvöltést, közben izeg-mozog, ropog a pelenka Kép, 2 óra múlva újra enne, viszont keveset szopik már ilyenkor, mert annyira kifárad az üvöltéstöl. Ha sikerül akkor alszik 1 órát, és kezdödik elölröl az egész. Éjszaka, ha mellettem alhat, akkor 5 órát is egyhuzamban alszik, csak a végén kezd nyögni, amire fel is ébred.
No ennyit rólunk.
zanza

Sziasztok!

Hétfő reggel 10 kor költözöm be a Tétényi úti "Hotel Ritz-be "

Sajnos nem lettek annyival jobbak a labor eredmények mint vártuk.Kép

Megérdeklődtem, hogy az előre beszpájzolt mamákat nem teszik a rooming-ines anyukák mellé, hiszen úgy nem lehet pihenni.

Szóval ha jöttök akkor lesz party.Kép
Én ott leszek kb. 3 hetet, remélem még pocakkal és utána még 1 hetet a babócákkal.

Pesztus!

Ez jó kérdés, mivel a fiam örökmozgó( most 2 éves), de a 400 méternyire levő bolt ajtajában már nyújtózkodik, hogy vegyem fel. Ellenben a játszótéren kimeríthetetlen energiaforrásait előkapva sosem fárad el. Én most szereztem kézalól egy ikerkocsit, aminek van fix karfája elől. Mivel 3 kerekű az eleje egy kicsit nagyobbra van hagyva és a korlát mögé még befér a nagyobbik is.
A minőségileg jó ikerkocsik elég húzós árban vannak (kb. 150 e Ft )

Indigó!
Üdv a csapatban!

Ildi!
Tipp : Én mosogatógépet kértem a fiam 1 éves szülinaprára és nagyon megérte! Így sokkal többet lehetek vele és nem kell a rosszalló pillantásoktól sem tartanom a mosatlan halmaz láttán!Kép

Moosejaw.
Az én anyósom a legtündéribb ember a földön.
Egyszerűen mázlista vagyok.Kép

Pocakpacni
Ancsipancsi

Akkor ezek szerint pénzügyekben egyetértünk.

Csaó
Kókuszdió
kókuszdió

Zozi!

És állítólag a Friderikusz könyvelője.

Jucus
20170114224602

Lindi
Nagy gratula!!!! Kép

Kokuszdio
Kitartas!!! Fiaddal parod lesz ilyen sokaig otthon? Hogy oldottatok meg? Nem irigyellek Kép

Moose
Kerek egy mail cimet.Kerdeznek ...

Most vettuk+raktuk ossze a picinek az agyikojat.Tok jo lett!!! Kép sosem gondoltam volna,hogy ezert lelkesedni fogok... Kép
Norka
norkini

Kókuszka!
Vigyél laptopot, és keep in touch!! Kép Vigyél sok finiséget,a nasival hamarabb elmegy az idő. Meg olvasnivalót meg mittudoménmit, talán papinkódat. Kép

LINDI!!!!
ÉLJEN!!! MÉGEGY BABA INNEN!! GRATULA!!! Ha ezt olvasod, már valszín otthon vagytok, várjuk a beszámolást!

Cinkék, verebek, stb köszönik, jól vannak, a tgyes nagyrészét rájuk költjük... Kép Kép Ja, és járt erre egy vörösbegy is, sőt, a szomszéd VILLANYPÓZNÁN egy fakopáncs próbálkozott, kevés sikerrel. Kép

(Miért van az, h Eszti ma csak a jobboldalról volt hajlandó enni? Ha felkínáltam a balt, valami ezméletlen módon visított, nem is hallottam még így, borzasztóan belelilult, nem is pirosult a kiabálásba. Politikamentes szoptatásért előre! Kép Na de komolyan, miért??? Megfogtam volna testápolós kézzel, és keserű lett? )
neet
neet

Neet
Passz,de valami hasonlora tippelek...
norkini

Indigo!
A mai hozzászólásokban (Zozi, Ancsi, Kisün) sokat dícsért orvos Dr Bardóczy Zsolt. Én is nála szültem nagyon jó véleményem van Róla, kedves kíméletes és alapos. Egy rokonom is Nála szülte harmadik kisfiát, ezt azért írom le, mert az első gyermeke császárral született, viszont a következő kettő természetes úton. Szóval nem hiszem hogy gond lenne a császár, ha minden egyéb dolog rendben van.

Kókuszdió!
Drukkolok Nektek! Köszi a választ.

Lindi!
Szeretettel gratulálok a babához!

Oxigen!
Úgy tudom a Brendon áruházak (Váci út 1.., Budaörs Madrina) forgalmaznak Chicco babakocsikat.
pesztus

Kókuszka!

Én kedden megyek 9-re NST-re,nem a szülőszobára meg UH-ra,de esetleg összefuthatunk,hogy megismerkedjünk.

Jucus
20170114224602

Lindi, hát jól sejtettem Kép gratulálok én is a babócádhoz! a Margaréta szép név, úgyhogy a viselőjének is szépnek kell lennie!

Kókuszdió, kár, hogy bevonulsz Kép de kívánom Nektek a legjobbakat. majd írj, vagy üzenj, hogy vagytok!

Anyamacs, helló, én a Bába-féle szopiteát szürcsölöm, most is épp, tutijó! ráadásul ízszabályozós is, szóval te alakítod az arányokat. a hozzávalókat kb egy hete leírtam ide, visszakeressem?

Kisün! Imádom a Dórit, legjobban a hajkoronáját, egészen kivételes.
na nem mondom, Eszti elektro-frizuja is egész dögös, szóval őt is pusszantom
a gyerekdoki nálunk is házhoz jön (de csak míg Isti ilyen picóka - vagy ez is luxus?), és ő is az én dokim volt! Kép

Moose, végre! Kép
a csikizést szopi közben nem szó szerint értettem, csak cirógatni kell, igazad van!
bonyolult, de a westendbe ruhát (estélyit - nem kiröhögni, munkaeszköz) mentem próbálni, autóval, és a babó kenguruban apán volt végig, és az egész csak egy óra volt, de bizisten igérem nem megyünk oda többet! Kép
abba a huzatos pelenkázóba legalábbis biztosan nem.
Mivel foglalkozik Nyuszókád? Rámol már? Vagy akrobatikázik, mint Marci?

Isti a hüvelykujját szopja egyfolytában
most még teccik nekem is ahogy elszórakoztatja magát, de remélem pár év múlva magától leszokik Kép

oltástól szerencsére még mindig nincs baja, de már félek a következőtől

Neet, te mondtad, hogy ne szóljunk egyből a babóhoz, nehogy azt higgye, mi bántottuk?
ha nem is te írtad, na én jól befürödtem
a dokibá aszonta beszéljek Istihez, míg beadja a szurit
belenyomta a kis husi combjába, és odasúgta nekem: én itt se voltam, és kiment, én meg ott maradtam a kis rémült cupákommal, aki talán épp haragudott rám, életében először Kép

Átfordítás: én mindent kipróbáltam, a hídtól kezdve a lámpásig, semmi eredmény
Isti a 33. héten fordult csak meg, persze magától Kép
még akkoriban valaki itt a fórumon megnyugtatott azzal, hogy a gyerek "nem hülye", tudni fogja mi a jó neki
és be is fordul, vagy épp nem, ha valami akadályozza, de azzal is a legjobbat teszi magának

na én is igyexem jót tenni veletek, és eldugulok Kép
dug-dug

votiv 8)
votiv

ja, Neet, a tiszteletedre, elvittem anyámhoz tegnap egy darab szalonnát, és kitettem a kertbe, jöjjenek az éhes kismadarak!
itt nálunk legfeljebb csak galambokat etetheték, azokat meg nem nagyon akarom ideszoktatni, de ezt remélem nem veszed zokon, kedves jövendőbeli rokon Kép?

votiv 8)
votiv

Zanza, ez nem egyszerű... remélem lesz valami pozitív változás hamarosan, és remélem bírod még türelemmel
nagyon megértelek, nálunk is volt hasonló, de szerencsére 1-2 héten belül elmúlt, szerintem nálatok is ez lesz Kép
a 9CH tök jó
minél inkább fizikaiak a tünetek, annál alacsonyabb, és minél inkább lelkiek ill. minél több dolog illik a babóra a szer képletéből, annál magasabb potenciál ajánlott
a 9 nagyjából középen van, szóval nagyot nem bukhatsz
Isti is 9CH-s szert (belladonát) kapott ma a láz ellen
egyébként bírom a kis pisze orrát a csibédnek, és azon a kuporis képen olyan kis puszilgatnivaló gombolyag, meg kell zabálni!

votiv 8)
votiv

Votiv!
Pálinkátlan jó reggelt! Kép
Nem én írtam, én végig fogtam a kezeit, apu meg simizte a pociját (Esztinek, nem magának...) és egy picit sírt csak, nem is ránknézett, hanem a dokira, szóval rá haragudott, már ha valakire. Kép És aztán apu egyből felkapta (ÉN akartam, de ő volt pozición::::Kép, és abba is maradt a sírás.

A hajnali evés ment már a balból, pártsemleges lett végre megint. Kép Kép Kép

Szalonna is jó, bár nálunk az Marcié(kutyus). Itt mellékelem, mert ő is olyan szééééééééép! Kép
neet
Kép
neet

Lindi!
Gtatulálok a babóhoz!

Votiv!
Az én nyákdugóm tekintélyes mennyiség volt, nem csak golyórágónyi, szerintem mindenkinél változó!
Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok!

Norkini!
Azt olvastam, hogy az anyatej a sárgaság ellenszere! Tudom, hogy a tejbelövellés idejétől függ, Timi is ezért sárgult be, mert elég későn indult be a tejem és a szopi sem ment rögtön! De, amikor már volt tejci, amit a H-ban lefejtem azt is beletöltöttem szegénybe, hogy minél előbb elmúljon! 1 hét múlva teljesen le is ment róla a sárgaság!

Kókuszdió!
Remélem, azért tudod velünk tartani a kapcsolatot valahogy!
Mosogatógép nem rossz ötlet, csak nincs hova tenni!

Neet!
Timinek is van, hogy csak az egyik cici kell, a másiktól meg fintorog, aztán a következő szopinál nem elfogadja! Én is filóztam mitől lehet! Lehet, hogy időnként elég neki kevesebb tejci?

A mi kutyusunk elég rosszul viseli az új jövevényt, pedig Őt is babasgatjuk rendesen! Minden éjjel behozza a játékát, körbenéz, hogy van-e hely neki az ágyon (mostmár nincs, nem jöhet fel szegény), aztán kimegy és sír a kosarában! Majd megszakad a szívem! Most kárpótlásul leviszem sétálni, legalább én is levegőzöm kicsit 2 hét után!

Ja! Tettünk fel képeket Timcsiről, ha valakit érdekel, a profilomban van!

Jó hétvégét!
Üdv
Ildi
ildi76

Ildi!

Timi nagyon édes!!!!!!!!!!!!

Jucus
20170114224602

Votiv,
köszi szépen Dóri nevében, azóta már 2x rövidült a haja mesterségesen Kép múltkor azzal a párbeszéddel, hogy "Vera, nem hagytuk neki a múltkor hosszabbra?" "Áááá, nem....ja, de mégis" szóval jól megkopasztottam Kép de már nő Kép
Dóri jelenleg az egész kezét a szájába pakolja, de ha érdekes tárgy kerül a látómezejébe, akkor kéz ki, és indulás tárgy felé Kép

Neet,
nagyon szeretem a beagle-ketKép... legutóbb a texasi reptéren volt egy szolgálati kutyus, nem kábszert, hanem az orvul becsempészett élelmiszert szagoltatták ki vele. Volt zöld egyenruhája meg minden, nagyon édes volt, sajnos nincs fotó.
Nálunk az egyik kutya (bobi) imádja Dórit, a másik (öcsi álnév alatt fut) meg visszamegy kiskutyába, és féltékenyen bele akar ülni édesanyám ölébe, mind a 30 kilójával Kép Ma simogatta Dóri először Bobit... ill. ráncigálta a szőrét, ki akarta szedni a szemét, letépni a fülét, az meg birkamód tartotta neki a fejét, hogy hát kisállat, neki mindent szabad Kép

Ildi,
Timcsi csudaszépKép még egyszer nagyon sok boldogságot!!!

Indigo,
Pesztussal teljesen egyetértek. Bardóczy, ha csak egy mód van rá, természetes úton "szület". Múltkor mondta, hogy nagyon büszke rá, hogy a múlt évi 9 ikerterhességből 7 kismamája természetes úton szülte meg a babáit. Kép

No, vár a hó meg a hólapát,

vera
kisün

Ildi, nagyon aranyos a babád!!!
Veletek alszik az ágyban? Csak mert a kutyusos sztoriból úgy tűnt... Mi is így csináltuk a fiammal, emlékszem hogy sokan rosszallóan néztek ránk miért kell a gyereket bevenni magunkhoz az ágyba, tegyem külön kiságyba, külön szobába, meglátom hogy soha nem tudom majd külön szoktatni, bla-bla-bla.
Aztán láss csodát teljesen normális kissrác lett belőle (már hosszú évek óta a szobájában alszik Kép ) , nekünk meg az egész első évről szinte csak szép nyugis éjjeli emlékeink vannak. Nem volt éjszakai idegbetegség hogy ki keljen fel hozzá, hogy altassuk vissza, stb.
Szegény kutyus, őt viszont teljesen megértemKép
nálunk a macsek sztrájkolt anno, hetekig nagyon furcsán viselkedett, egyszer el is tűnt (emeleti lakásból!!!).Egész nap kereste a család.
zozi

Mosogatógép = 1 áldás! Nem kell főzőgetnem se mellszívót, se cumisüveget, csak belepakolom oszt kész. Nálunk én nem akartam, a párom igen (ő mosogat[ott]...talán ezért??? Kép), de mára beláttam hatalmasat tévedtem Kép

Kókuszdió,
sajnálom, remélem, tudod velünk tartani a kapcsolatot!!! Ha még olvasod, a kórházban keresd meg Mónit ("Monci"-ként írt be), mert neki szegénynek is be kellett feküdni magas vérnyomás miatt Kép és drukkolunk érted

vera
kisün

Egyetértek Vera, nekünk sajnos csak később lett (mosogatógép), az első 3 évben nagy segítség lett volna de valahogy nem is jutott eszembe... viszont amióta van azóta sokkal több idő és energia marad meg. Szerintem majdnem felér egy bejárónővel! Ildi, nem tudnátok sehova betuszkolni? Van ami kisebb, csak 45 cm-es,az még a pinduri ltp.-i konyhába is befér Kép
zozi

Ildi, nem is mondtad, hogy Timcsinek ekkora haja van Kép hihetelten! parókát adtatok rá??? Kép

ez nem ér, a csajszik mind szép hajasbabák, mi meg lassan tökkopaszok leszünk, mint valami öregúr Kép

Timcsinek szép, magas homloka van, a nagy koponyáknak állítóag mind ilyen Kép

nekünk meg egyszerűen nagy koponyánk van Kép
na meg rajta a pufi pofazsákokcskák
ma reggeli mérés: 5460g kaja után
az oltást úgy néz ki zsebrevágtuk, kúp nélkül, hurrá!

Neet, a szalonnát jó esetben mi is magunk eszzük meg (Isti is alig várja, hogy kapjon már Kép)
de ez egy régi darab volt, elbújt a hűtőben, mert az íze nem volt fincsi, így csak tologattuk jobbra-balra, aztán megtaláltam, és eszembe jutott, hogy örülnének neki a kismadarak
úgyhogy nekik adtam az "1%-ot" Kép

csinos a kutyád (is)
Ti egy tök "jóképű" család vagytok Kép, hogy csináljátok? filmet kéne csinálni rólatok.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Megint egy baba! Kép Gratulálok Lindinek! Kép

Timcsi is nagyon szééép! Kép

És ez a Marci kutyás kép, hát nagyon helyes! Jók ezek a történetek a kutyusokról, hihetetlen, hogy milyen kis érzékenyek tudnak lenni.

Votit és Neet!

És ti miért nem használjátok a légzésfigyelőt?

Mosogatógép tényleg tök jó. Mi egy éve költöztünk új lakásba és előtte albérletben laktunk ahol nem volt, de nekem egyértelmű volt mindig is, hogy ha sajátba költözük, nekem kell mosogatógép. De hát ugye egy új lakásba elég sok minden kell és a férjem úgy gondolta, hogy hát a mosogatógép nem létszükséglet, vannak fontosabb dolgok is, ráérünk arra még. De megfenyegettem, ha nem lesz mosogatógép akkor ő fog mosogatni! Kép Másnap mentünk megvenni! Kép Úgyhogy azóta is imádom, mert gyorsan bedobálom az edényeket és azonnal rend van a konyhában, még ha nincs is tele és nem kapcsolom be rögtön! És nem koszolódik olyan gyorsan a normál mosogató környéke sem, mert azt ritkán használom, szóval jó sok előyne van!

ruz
ruzicsky

Ildi!

Mosogatógép akár a nappaliban is elfér.Teszel rá egy csinos kis csipke terítőt arra egy vázát....Kép
Nekem is nagy segítség bár néha arra is lusta vagyok már hogy kipakoljamKép

Jucus
20170114224602

Köszönöm a bókokat Timi nevében is!
Votiv! Én valahogy éreztem, hogy nagy hajjal fog születni! Kíváncsi vagyok megmarad-e vagy elhagyja! Vajon mikor kezd nekik hullani?

Zozi!
Ha Timi nagyon sír és nem tudom miért, főleg este szokott, szerintem hasfájás miatt, akkor pakolom Őt be az ágyba kettőnk közé, plusz fogom a cumit a szájában és akkor kihúzzuk a következő szopiig! De csak ilyenkor, egyébként jól elvan az ágyában!

A mosogatógéppel az a gond, hogy ahol a vízvezeték van, ott nincs hely neki! Elég nagy vízszerelési munkával lehetne csak megoldani!Úgyhogy egyelőre marad a mosogatás!Kép
ildi76

VOTIV, most bebizonyitjuk Kisunnek, hogy nem egy skizofren vagyunk, hanem ket kulonallo szemelyiseg, csak neha valtott muszakban irunk/sielunk/szulunk. Vagy lehet, hogy egy perc alatt at tudok/tudsz/tudunk valtozni es megis ugyanaz vagyunk? Most eppen en irok? Vagy ez Te vagy? Huha, kezdek/kezdesz/kezdunk belezavarodni... Kép

Lindinek hatalmas gratula, erot, egeszseget stb. Kép Azon tunodtem mekkora lett volna a lanykaja, ha kivarja a 40 hetet... Mondjuk Vollard sraca valoszinuleg magasabb lesz nala, tehat egy udvarlo mar szoba johet Kép

Oxi, CHICCO kocsit a Brendonban is kapni, illetve van egy Chicco markabolt a Mammutban (vagy a Duna Plazaban, de asszem inkabb a Mammutban), de ott meg nem voltam.

Neet, DRUKKoltam en is. Hasznalt? A gyerekdokink azt mondta, hogy a CSIPOFICAM nem orokletes, hanem menet kozben alakithao ki, peldaul rossz pelenkazassal, ezert ellenoriznek minden kismanot. Egyebkent mi az a KERT? A beagle helyes, eloszor azt hittem, Kisun a spektrumon vagy a natgeon latta a munkakutyak sorozatban, nem texasban, nahat hova elmaszkal...

Jucus, a mi lanykank utalja a PORSZIVOT, ugyhogy vegig sir, de legalabbis nagyon csunyan nez, amig takaritok, valakit meg kell kernem, hogy addig vigasztalja, jatsszon vele. Biztos az orrszippantas miatt utalta meg igy. A GYEREKDOKIt pont azert valasztottam, mert tudtam rola, hogy o kijarkal. Azt mondta, ram bizza, mennyit adok. Egyebkent a szomszed hazban lakik, de asszem klausztrofobias, mert egyedul nem mer beszallni a liftbe, szoval mindig le kell menni erte, ha megjon. Aztan elfele mar legyalogol a lepcson egyedul Kép

Ildi, azonnali hatallyal MEGTILTOM neked a hazimunkat, es az akoruli aggodalmaskodast! Komolyan! Eleinte en is sokat idegeskedtem, (mondjuk en nem a hazimunka miatt, szerintem inkabb anyosom bosszantott, meg a szoptatason paraztam, mertem stb.) ugyhogy sikerult is osszeszednem ket mellgyulladast is (5 es 7 hettel szules utan). A haz ossze is dolhet, te akkor is csak nyugodtan pihengess es babazz, egyel rendesen, majd ket honap mulva visszaterunk erre. Azt meg nem tudom, miert romlik a SZEM szopi alatt, de majd megkerdem a dokit. MOSOGATOGEPBOL meg meg olyan is van, ami alig nagyobb egy mikronal, szoval biztos elfer valahol.

Norka, mail ment.

Mano, az Emma csudaszep nev. A nagyid meg egy feltekeny ovodas Kép
moosejaw

nálunk azért van mosogatógép, mert a konyhában nincs mosogató
sütő sincs
csak egy kempingrezsó
na meg a hűtő és a mikró
de nemsokára lesz majd konyhám, ha elköltöztünk, úgyhogy már nem lesz mentségem arra, hogy miért nem főzök mindennap (ilyen körülmények között nem lehet! Kép)

votiv 8)
votiv

Moose, hát ez jó
mi tényleg ugyanazok vagyunk
nekem is az jutott eszembe, biztosan 37. hét volt?
mindenesetre igazán szép nagy baba, gratulálok mégegyszer Lindinek!
Isti biztos nem udvarolhatna Margarétának, mert ő széltében lesz akkora, mint Margaréta hosszában Kép

votiv 8)
votiv

Ruz, a légzésfigyelő haszn. utasításán az áll: a szülők megnyugtatására készült
én meg alapjáraton nyugodt vagyok Kép
ezért nem kell

votiv 8)
votiv

na de ez nem azt jelenti, hogy nem tudom megérteni/elfogadni/tiszteletben tartani, ha valaki úgy érzi, szüksége van rá
szóval a világért sem akarok megbántani senkit ezzel

votiv 8)
votiv

Jucus, te jó ég, már csak egy hét és Panna megszületik? most esett le
ez már nagyon izgi!!!

Juji, neked is szorítok!

tök sokan lesztek benn egyszerre, úgyhogy élőben is társalgózhattok Kép

votiv 8)
votiv

Moos!(bocs a rövidítésért de takarítok éppen és sietekKép)

A dokid akkor jó fej,ennyi erővel át is mehetnél hozzáKép

Votiv!

Tényleg izgi,csak kihúzzuk még addig!És kedden kell mennem NST,UH,és a szülinapom is és a BKV meg sztrájkol.Jó kis ünneplés mi?!

Jucusakinekmég7ésfélnap
20170114224602

Kisün!
Van valmi új infod csütörtök óta Monciról? Már végig benntartják? Sikerült lenyomni a vérnyomását? Nem akartam felhívni, mert gondolom úgyis sokan zavarják, de hátha Te tudsz valamit?

Ildi!
Timcsi nagyon aranyos kislány, Ő is szép hajkoronával dicskedhet!

Légzésfigyelő ügyben egyetértek Votivval, úgy tudom, ha semmi gond nincs a baba születése körül vagy a kezdeti légzésével, nem dohányoznak a szülőkn akkor igazából nagy szükség nincs a légzésfigyelőre. Ennek ellenére én is sokat gondolkodtam azon, hogy beszerezzünk-e, végül nélküle maradtunk.
pesztus

Jucus!
Előre is boldog szülinapot! Ne izgulj akkor nem alakulhatnak rosszul a dolgok kedden, ha ez a születésnapod.
pesztus

Jucus, SOK BOLDOG SZULIt Kép Nemsokara megerkezik az ajandekod is Kép De klassz. Latod, mar most milyen anyas a lanyod, mindig egyutt akar majd veled unnepelni.

Kokusz, akkor tenyleg MAZLISTA vagy. Az enyem nagyon hasonlit Debraera, es mi is kozel lakunk hozza, de nalunk meg csak egy lanyka van, tehat itt meg az ikrek nem stimmelnek. De majd szolok Apanak, hogy az ikerfigurat gyakoroljuk, hatha osszejon. Fotelunk viszont nincs, kanape is jo szerinted? Kép Hogy fogod, hu es a srac hogy fogja kibirni egy honapig ? Nagyon DRUKKolok. Majd tudosits.

Ildi, nagyon helyes a hajasbabad Kép A MOSOGATOGEPhez meg annyit, hogy tobb ismerosunk is azt csinalta, hogy a konyhabutor egyik elemet kivette, es oda tettek a mosogatogepet. Azt a par edenyt siman elpakolod mashova, illetve lehet hogy a butorelemet is at tudod helyezni. Na, mostmar jol kiosztott mindenki mosogatogepugyben Kép Mindegy, szerintem ha veszel, ha nem, ket honapig semmikeppen ne mosogass!

VOTIV, a VASARLASt mostanaban a jarvanydivat miatt inkabb srac nelkul intezd szerintem. Nehogy elkapjon valamit a kis csopp. Ja, hol szerezted azokat a homeos KONYVeket? Mostmar en is szeretnek. Lecci ird meg a cimet. Egyebkent a lanyka HAJa is kihullott anno, de mostmar megint klassz, ne aggodj Isti miatt. Mostanaban nalunk is a HUVELYKUJJ a slager, de soxor meg az sem tudja megnyugtatni. Azert nem orulok neki, mert nem szeretnem ha emiatt majd osszevissza nonenek a fogai. Most olvastam, hogy mar 1,7 gm nyomas eleg, hogy elmozduljon egy fog es az also ajak 100-300 gm, a nyelv 500 gm-nyi nyomast fejt ki, tehat a huvelykujj is zuros lehet. Mostanaban INDIANosat jatszunk, csak a mi neveink gyakrabban cserelodnek, mint Cooper Vadolo/Solyomszem/Nyomkereso/Borharisnya/utolsoranememleszem fohoseie, nem evtizedenkent, hanem orankent: szoval Egyfogu Nyul ugyesen kanalazik, forgolodik, egyedul meg nem ul, de segitseggel ul es alldogal is. Elegedett Szarvas csodalkozott is ezen, dehat ahogy a lanykanak jolesik. Izgaga Nyul mar egyre kevesebbet alszik napkozben es sajnos egyedul nem is tud elaludni, egy csomot kell ringatni, Derekfajos Szarvas mar nem birja sokaig. Barcsak ulne, maszna, lepegetne mar, hogy ne kelljen cipelni - sohajtozik Turelmetlen Szarvas. Lehetetlen Nyul tegnap del es este fel tiz kozott talan ketszer felorat aludt, amitol estere Hisztis Nyul lett es Kimerult Szarvas targoncanak erezte magat a sok emelgetestol es szallitgatastol. Remenykedo Szarvas most azon topreng, talan csak ujabb fog vagy az idovaltozas miatt van ez es nemsokara elmulik, ha nem, akkor viszont valahogy meg kell tanitani Nyulat onalloan elaludni, mert ez mar nem allapot. Most szerencsere kicsit alszik. Elhanyagolt Macska ilyenkor Beszelgeto Szarvas olebe ul es hangosan dorombol, hogy mostmar ovele is kell foglalkozni. Kép

Ja, reggel Kiuteses Nyullal ebredtunk, mostanra mar nagyjabol elmult, valoszinuleg a brokkolira allergias, volt mar valakinek hasonlo tapasztalata? Mi a teendo ilyenkor? Vagy lehet hogy nem ETELALLERGIA, hanem valami mas? A nyakanal volt marha piros egy nagyobb teruleten.

Votiv, lehet hogy azert is lettunk gyanusak Kisunnek, mert mindig olyan SOKat irunk. Nalad foglalkozasi artalom lehet, de nalam?
moosejaw

Kisun, te hogy birod KENGURUban cipelni a sokoldalut? Belefer teli menetfelszerelesben? Es a kenguru birja meg a lanyt, asszem csak 8-9 kiloig lehet? A KUTYAK csucsszuperek Kép En is akarok kutyat! Meg a nyul is! Meg a macska is! De apat nem lehet megfozni, amig nincs kert. Egyebkent a HAJASbabadrol egyik kedvenc mesem jutott eszembe: Melisande kiralylany szuletese utan a sok tundernagyneni kozul egyet nem hivtak meg, aki azert eljott es azt kivanta, gyerkoc kampec, de egy tunder meg hatravolt, aki csak enyhiteni tudott az ajandekon az ovevel, gyerkoc marad, de haja egy szal se Kép Lanyoknal ez nem tul elonyos, de mikor nagylany lett, egyik szulinapjara apjatol a kiralytol egy (meg fel nem hasznalt) kivansagot kapott, ugyhogy ahogy az anyja mar sugta is, elkezdte kivanni a rengeteg aranyhajat, ami csak egyre hosszabb es dusabb lesz es ... de szerencsere apa felbeszakitotta, mindenesetre az lett, hogy ahogy levagtak a hajat, csak jobban nott, tehat vagni kellett, megjobban, vagni, meggyorsabban, vagni... mar a hajabol fontak kotelet, tomtek ki a jatekallatokat, meg parnakat, exportaltak stb., kihirdettek, hogy aki megoldja, tudjatok csaj+0.5kiralysag vagymittuomen, es valami okos srac vagy kiralyfi kiotolte, vagjak le ot a hajarol, persze ettol meg a lany nott, szegeny csak tenfergett az orszagban, meg belefert, epp akkor tamadt a szomszed kiralysag, a hajokat siman visszapockolte a tengeren stb. mondjuk ez jol jott, nem? ugyhogy megint inkabb a hajat vagtak le, es toprengtek tovabb, aztan a vegen gyartottak egy merleget, beultettek egyik serpenyobe, hajat a masikba es amikor epp egyenlo volt, akkor elvagtak, na heppiend Kép persze azzal a sraccal Kép

Tenyleg nem tudjatok hol kapom meg ezt a mesekonyvet? cime: TUNDERMESEK, sarga, kozepes meretu, kemenyfedelu, egy szemuveges oroszlan irogepel az elejen es olyan klassz mesek voltak meg benne, mint pl. "A konyvtarban levo varosban levo konyvtarban levo varos", "A kiralylany esete a liftesfiuval", "Az utolso sarkany" stb. Mar mondtam anyameknak, hogy keressek elo, de meg nem talaltak meg nekem Kép Antikvariumok? Magannyomozo? Kiadatom ujra?

Bocs, hogy ennyit irtam, mar biztos azt gondoljatok, barcsak ket hetig megint nem tudna hozzaszolni vagy letiltatjatok az account-om, vagy korlatozzatok... O-o, de Kisun miatt van! Meg Votiv miatt! Meg mert kiskoromban ilyen mesekonyveket olvastam...
moosejaw

Meg mert ugy szeretek veletek beszelgetni Kép
moosejaw

Majd írok ám, csak most jöttünk haza a kiruccanásból...
neet
neet

megjottunkKép
mese kesobb, mert nyuglodes vanKép

Kép
babarozsa

Moosejaw,
hát te aztán tényleg igazán és nagyon visszajöttél Kép
Edith Nesbit "Tündérmesék" itt fekszik előttem az asztalon és ez megint igazolja elméletemet, miszerint nekem MINDEN mesekönyv megvan, eddig nem is tudtam létezéséről, de a polcom igen Kép Kell?
Kenguruban Dóri még bőven elfér, pehelysúlyú, még 6 kg sem Kép Ő amolyan megfontoltan növögető, lehet, hogy agyra gyúr. Hátizmaimmal pedig lassan benevezek egy olyan feszítős-mutogatós-olajos versenyre Kép
Macská(k)nak kutya nagyon jó, lehet uralkodni még valakin... de komolyan. Nálunk a (bő) család úgy néz ki, hogy 5 macska, alattuk emberek, alattuk kutyák. De macskák az urak.

Pesztus,
ez az én utolsó információm is Móniról, csütörtök óta semmi. Remélem jól van, ha megtudok valamit, mondom, meg te is, ha gyorsabb lennél Kép

Jucus,
boldog szülinapot előre, ajándékot nemsokára kicsomagoljátok Kép, BKV-nak megüzentem, hogy nehogy má' sztrájkoljanak.

Légzésfigyelő szerintem csakis a szülők megnyugtatására jó, nekünk is azért van Kép Most egyébként a babafigyelőnk purcant ki, és rögtön olyan pucérnak érzem magam nélküle Kép

vera
kisün

Szia Babarózsa! De jó, hogy újra itt! Majd feltétlen írj, ha tudsz.

vera
kisün

Kisun, Te vagy az en emberem Kép Lehetek a legjobb baratnod? Kép Kép IGENIGENIGENIGEN! Tenyleg elado? A, Dorinak meg szuksege lehet ra. Lelkiismeretfurdalasom lenne... Oooolyan klassz konyv. Talan csak beszkennelnem az egeszet, hogy nekem is meglegyen. Latod, megiscsak erdemes ilyen sokat irkalni. Egyebkent hany hos is a kis holgy? Az en 6,5 hosom mar 8,5 es hat eleg hisztis, sokat cipelteti magat, ugyhogy lassan olyan kigyurt leszek, hogy valoszinuleg jobb helyezest erek el a versenyen, mint Te Kép BVKn nem felsz, hogy elesel?

Tenyleg Jucus, muszaj BVKznod? Apa nem tud elvinni? De mikor Pannaert mesz, azert bevisznek, meg hazahoznak, ugye?

Babarozsa! Kép Pihenj, babazz, egyel, majd kesobb meselsz.
moosejaw

sziasztok

Votiv: köszi h szorítasz értünk is. Mi hétfőn megyünk nődokihoz,aztán majd meglátjuk h mit mond. Remélem nem nyílt ki jobban a méhszáj és akkor még kibírunk egy pár napot. Bár azt álmodtam h 20-án fogok szülni...Jó lenne.

Jucus: előre is boldog szülinapot. Mi is majdnem egyszerre ünnepelünk a lányommal. Ő okt. 30-án született én nov. 8-án.

üdv. juji
juji

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?