Sziasztok!
Tegnap este annyira kikészültem, hogy nem volt erőm ideülni a géphez... 11-ig tologattuk a bútorokat, és most hegyekben áll a tartalmuk, mert már nem volt energiám bepakolni őket. És sajnos az eredmény sem tetszik egyelőre, bár kielégítő.
A háló/baba-szoba viszont alakul, és ez feldob!
Tegnap szuper volt a tali, köszönet Hmmc-nek! Palacsintaevészetben asszem megint vertem mindenkit...
Na jó, utána itthon már csak egy narancs fért belém (Zsebi ébresztett is hajnalban, hogy jó-jó, jó volt a palacsinta, de hol van az már, úgyhogy megint úsztunk a tejben reggelre).
Ja, és elbüszkélkedek mindenkinek, hogy Lilla aludt az ölemben egy félórácskát!
Nikcsi
A 4. előadásra mindenképp akarunk menni! Már nagy betűkkel fel is írtam a naptárba, nehogy úgy járjunk mint most, amikor elfelejtettük egész egyszerűen.
Az embör teljesen meg volt illetődve. CSak annyit tudott reagálni, hogy "nagyon pici!". Úgyhogy megvigasztaltam, hogy Lilla már egész nagy, újszülöttnek még kisebbek. Kicsit bepánikolt!
Azt hiszem még mindig nem tudja elképzelni magát apának... Hogy egy ilyen picúrkát nap mint nap pátyolgasson... Pedig nagyon várja, csak tart tőle, mert sose csinált még ilyet.
Hmmc
Én is képes vagyok nyűglődni a pocakom miatt...
Egyszerűen mostmár akkora, hogy a legegyszerűbb teendők is szervezést és előre átgondolást igényelnek néha, és ez néha felbosszant (utálom, ha fizikai korlátaim vannak). Persze Zsebit nagyon szeretem, annyira helyes amiket odabent művel! És mostmár egyre inkább társul hozzá a tényleges GYEREK, nemcsak egy olyan elvont fogalom, mint az elején...
Nekem a hátam van kész. Napközben minden oké, aztán este ha le kell feküdnöm, akkor kész vagyok. Tegnap is fél órát helyezkedtem, mert mindenhogy le akart szakadni!
Aztán a fiúk (férjem és Zsebi) vicces játékba kezdtek, és elterelték a figyelmem, utána meg el is aludtam. (Férjem "megdobolta" a pocimat, mint amikor dobolsz az asztalon az ujjaiddal, erre Zsebi dudorgott egyet a dobolás helyén. Aztán máshol dobolt - dudorgás oda. Jópofák voltak!
)
Viki
Na jó, azért minden héten én se tudnám enni!
Táblázat
Upsz, 2. vagyok a sorban!!! Jajj...
Meglepi
Anyai babacuccok: az enyémből csak néhány maradt mutatóba, azok emlékek, már rég nekem adta, aranyos kis dolgok. Öcsém ruhatára most fog átvándorolni hozzánk, ami jól is jön majd.
A baj nem is ezzel van...
Hanem amikor erőszakosan próbálja nyomni, hogy mibe öltöztessük a gyereket! (És olyan holmikat sorol fel, amiket 100 éve tényleg használtak, de ma már vannak sokkal praktikusabbak.)
Ja, és nálunk egy fotóval amúgy sem lehetne lekenyerezni...
BMárti
Pihenj sokat! A bent töltött napról majd mesélsz, ha jobban vagy! (Azért persze várjuk!)
Bogi
Szorítunk, szorítunk, szorítunk, szorítunk...
Majd mesélj milyen volt a vizsga! Hogy bírtad?
Feketekávé
Orbist én is nagyon várom! Remélem nekem könnyebb dolgom lesz, mint neki! (10 óra?! Brrrrrrrrr...)
Böbe
Az apukáknak szerintem is meg kell hagyni a választási lehetőséget - nálunk is így lesz. Bár a szülésznő, aki tartotta az előadást azt mesélte, hogy azok az apukák is végig bent szoktak maradni, akik arra készülnek, hogy csak a vajúdás alatt lesznek bent.
Laga
Irigyellek az alkatod miatt! Én nagyon odafigyelve tartok 10 kilónál...
Persze ezt lehet, hogy csak én érzem így... A múltkor voltunk anyóséknál ebédre, és már mindenki befejezte az evést (pedig igen jó evők, főleg a sógoraim), amikor én még másodjára is szedtem...
Kicsit mosolyogtak rajtam...