Új privát üzeneted érkezett!

Hmmc
Szülés után én is azt gondoltam, hogy az lesz az első, hogy hason aludhatok, de azt mondták felejtsem el. Tudod a tejcsárda miatt! Azt hiszem leeresztene a tejes zacsi....Kép Amúgy én még mindig nem akarok szülni. Még talán van 2 hét nyugi, nem vagyok nyűgösebb sem, viszont a bokám estére hogy néz ki????
nikcsi

Niki
Lassan nincs a lakásban annyi párna meg takaró amivel én esténként körül pakolom magamat arra a 3-4 órára, amit nyugodtan tudok aludni. Ha nem pisilni megyek, akkor manóka jelentkezik. Lehet, hogy Bagoly lesz a neve, ha ez így megy tovább.
hmmc

Sziasztok!

Hmmc,
Köszi szépen, ha úgy alakul, mindenképpen beugrunk pocakosnézőbe:-)) Most egyelőre elég nyügis Olivér, mert tegnap oltást kapott, és ha délután is ilyen marad, akkor biztos nem megyünk sehova.
Hát akkor kellemes palacsintázós délutánt! :-)

Nikcsi, tegnapig terveztem az Eurocentert, de ráébredtem (még jókor:-), hogy ott megszűnt az az üzlet, ahova be akartam nézni. Vagy Baumax és Auchan, de egyelőre Olivérnek fájdogál az oltáshelye, úgyhogy minden bizonytalan.

Ó, a 2 hét az sitty-sutty elrepül, addig repülgess te is, ha a bokáid miatt a járás már nehezebb:-)))

Viki
ccviki

Cas,

Majdnem elfelejtettem... a palacsintát könnyű ám megunni, ha legaláb hetente egyszer azt csinálok a gyerkőcöknek:-) Viszont a csábítás netovábbja szerintem egy fini csokifagyi Oetker csokis műzlivel, húúú, az ám a tuti:-) És még meg is lehet ideologizálni, hogy az a bűnözés egészségesebbb formája a sok mag miatt:-))

Viki
ccviki

Hmmc
Akkor én még szerencsés vagyok az alvást illetően! Az az érdekes, hogy nagyon ébren alvó vagyok, ha sokat ugatnak a kutyák én is fent vagyok, ha valami zaj van, fent vagyok. De a kicsire még soha nem keltem fel! Annyira érdekes, azt nem mondom olyan már volt, hogy miatta nem tudtam azonnal elaludni, de a férjem mondta, hogy amikor alszok is nagy mozgás van én pedig alszom az igazak álmát?! Ki érti ezt?

Viki
"Engem nem lehetett sose kajákkal csábítgatni" írtad korábban, de úgy érzem, ha lenne "egy fini csokifagyi Oetker csokis műzlivel", akkor azért elcsábulnál... Nem baj, ha nyügi Olivér, akkor is gyertek, legfeljebb rövid időre!
2 hét: azt mondják ez olyan csiga lassan megy, de már ezt modták az utolsó hónapra is. Semmi ilyet nem tapasztalok! Ugyan úgy repül az idő! A bokám nem fáj, a járás sem okoz gondot, csak amikor este fürdök és meglátom, akkor ámulok!
Palacsintát megunni? Á szerintem nincs olyan, sőt nincs olyan édesség se, én függő vagyok! Kép
Szegény Hmmc remélem majd bírod tartani a diétádat, és most ne is olvass tovább. Mai kajám: 1 kakaóscsiga, 1 barackostáska, van egy szendvicsem (rozskenyeres, de ez nem izgat), van még egy joghurtom, az ebédem tejberízs lesz csoki öntettel, aztán jön a palacsintaparty, este 3/4 L banánturmix... Ez ám a lightos étkezés! Na jó ez nem egy általános nap!
nikcsi

<pre>
Anyuka neve Kor Szülés várható ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Nikcsi 27 2005.02.23. első lesz Korina (Dominik) Óbuda-Testvérhegy Dr. Magenheim Rita ---
Cas 26 2005.03.25. első lesz Sebestyén Óbuda Dr. Sárvári János ---
Hmmc 32 2005.03.31. második Szabolcs v. Sára Kata Óbuda Dr. Sárvári János
Meglepibaba 24 2005.04.02. első lesz még nem tudjuk II. ker. Dr. Tóth Károly
Eszty 28 2005.05.02. második Bálint Óbuda Dr. Sztanyik László ---
Laga 32 2005.05.03. második Mikor irhatom be? Óbuda Dr. Sztanyik László
Philissa 36 2005.05.06. második talán Kincső, ha hugi lesz Bp. Dr. Béres László
Jano74 30 2005.05.18. első lesz még nem tudjuk Pilisvörösvár Dr. Szigethy Adrienn
Boglarka 32 2005.05.19. első lesz még nem tudjuk Óbuda Dr. Sztanyik László
Mj_Móni 31 2005.07.15. második Sophie-Ann/Dominik Törökbálint Dr. Fábián Sándor
Szilvamag 30 2005.09.02. (?) második még nem tudjuk Csillaghegy Dr. Sztanyik László Panni
Mucus 28 2005. év elejétől "gyártásban" lesz a második baba második --- Bp. Dr. Sztanyik László
Labdácska 28 jövőre tervezzük a kistesót második --- Dr. Sztanyik László

Anyuka neve Kor Szülés ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Aranyhold 26 2004.09.30. (11.07-e helyett) Megszületett első Mátyás Békásmegyer Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
Mzsx 27 2004.12.11-én (24-e helyett) MEGSZÜLETETT első trónörökös Bence Káposztásmegyer Dr. Horváth Ernő
Zsuzsa99 35 2004.12.16-án (23-a helyett) MEGSZÜLETETT negyedik Zsófi Piliscsaba Mestyán Rezső
Myra 28 2004.12.26-án (05-e helyett) MEGSZÜLETETT első baba Lilla III. ker. Római fürdő Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
Bmárti 33 2005.02.03-án (14-e helyett) MEGSZÜLETETT második Péter Békásmegyer Dr. Mousa Moustafa
Orbis 23 2005.02.09-én (01-je helyett) MEGSZÜLETETT első Boróka I. ker. Dr. Sárvári János
</pre>
nikcsi

Niki
Bírom tartani a diétámat. Tegnap én is kirúgtam a hámból, megettem egy diabetikus ribizlis túrótorta-szeletet. Már nagyon sok diabetikus dolgot lehet kapni az üzletekben, úgyhogy nem szenvedek hiányt semmiben. Pl. mostanában két nap alatt megeszek 1 üveg diabetikus alma befőttet és az teljesen kielégíti az édesség vágyamat. Azt nem mondom, hogy nem fogok megenni 2-3 palacsintát, de annyi még belefér.
hmmc

Hmmc
Okés, csak nehogy miattunk essél annyira bűnbe!
nikcsi

Sziasztok

Szörnyen sajnálom az eltűnést, de egészen egyszerűen nincs időm benézni, most sincs sok...

Orbisnak gratulálok! A sógornőm is tegnap kezdett vajúdni, úgyhogy ma nálunk is nő a család! Alig aludtam valamit az éjjel, úgy izgulok, hogy minden rendben menjen.

Palacsintázás: hát megint csak jó mulatást tudok kívánni, mert nem tudok elmenni. Még a vasárnap reggelem is be van táblázva. Lehet, hogy jó lenne lelassítani valamikor, mert tegnap estére már nagyon fájt a derekam!

Anyai babacucc-eltevés: én is kapom a 25 éves dolgokat, de miért vagytok ezen ki? Szerintem édes, hogy eltették nekünk. Nem azt mondom, hogy pólyába kell majd tartani a gyereket, de gondoljátok meg, hogy mekkora örömöt okozna egyszer abban lefényképezni a babát, és a fotót a nagyinak adni. Nem nagy áldozat, és annál nagyobb lenne az öröm. Valami azt súgja nekem, hogy mi is teszünk majd el ezt-azt a gyerekeinknek, a legnagyobb jóindulattal, és lehet, hogy mi is megsértődnénk ha csak úgy nem kellene a dolog. Szóval a bevált recept nálunk: lelkendezve elfogadni, meghallgatni egy pár anekdotát ami vele jár, félretenni, majdan a babára adni, fotó, és kész. 25-30 éven át őrizgették ezeket nekünk, képzeljétek el,hogy milyen sokat jelenthet!

Nikcsi

Még egyben? Gondolok ám rád! Kép A mai menüd tényleg nem semmi, irigy is vagyok! Belém nem fér szinte semmi, annyira nyomja a gyomrom a gyerkőc. Na nem panaszkodom, így is hízom eleget, úgyhogy végül is jól jön a gyomor-nyomás...

Hmmc

Ugye, hogy jó a könyv? Én se tudtam letenni, hahotáztam végig. Aranyold írta, hogy van egy "A Baba Memoárjai" című is, de ezzel lehet, hogy várok amíg aktuális lesz, jobb ha együtt tudok vele érezni.
meglepibaba

Nikcsi,
Most elaludt Oli (nyomulok is topikolásban:-), majd meglátom, mennyire örül anyjának, ha felébred és elviteti-e magát talizni:-))

Meglepibaba,
Én is tervezem, hogy elrakok 1-2 babaruhát emlékbe, csak úgy magamnak (persze ha unokáim szülői igénylik, magkaphatják majd:-) A szivem szakad meg egyes darabokért, főleg a legkisebb 56-osokért, amiket én vettem az elsőnek és abban hoztam haza meg elsőnapokban azt adtam rá... jaj, annyira rossz, hogy már nem lesz több apró kalimpáló lábunk itthon:-( Na, majd jönnek az unokák:-)

Meg mindegyik kapott anyósoméktól babanaplót, abba beleírtam a fontosabb dolgokat, adatokat. Persze, a "nagyfiamé" tele van regénnyel, a kicsiknek már csak a száraz adatok meg pár jó szó jutott:-)Ja, és még írom kisfiam "gyerekszájait" egy füzetbe meg időnként az indexes topikba, ezeket nem lehet kihagyni. Ti is örökítsétek majd meg ezeket a zseniális és aranyos mondásokat.
ccviki

Sziasztok!

Cory! Nincs harag! Kép Csak csodálkoztam, hogy tényleg _ennyire_ érdekes ez, de így, hogy fel lett ránk hívva a figyelem, már értem.

Viki! Hát, vallási kérdésekbe ne bonyolódjunk Kép, de én azt mondanám, az őrangyalunk és Murphy birkózott a fejünk fölött egész idő alatt. Csak szélsőségesen jó és rossz dolgok történtek velünk. KépKép

Nikcsi! Igen, ezt én már régen (3 éve Kép) tudom, hogy olvassák néhányan a kórházban dolgozók közül ezt a topikot, és ha van valami szaftos, akkor gondolom cikizik vele egymást ezerrel. Azon, hogy (már anno) beazonosítottak, egy percig se csodálkoztam, de azon pl. nagyon, mikor egy olyan hölgy, akiről csak jókat és nagyon jókat írtunk, egyszer megkért, hogy ezt ne tegyük már, mert neki nagyon kellemetlen. Kép
Nekem, mikor Dr. Mousa elutazott egyáltalán nem voltak előtte jóslóim, fenn volt a pocim magasan, 2000-es zárt volt a méhszáj, és a 38. heti UH szerint a lepény I. fokban érett. A szülés előtti napig úgy nézett ki, hogy még túl is hordom Petit. Kép Szorítok neked nagyon, hogy haza tudjátok várni a doktornőt! Kép

Mucus! A szüléstörténetem?! Szerdán egész nap kb. 10 percenként 15-20 másodperces jóslóim voltak, azután csütörtök hajnalban elkezdtek sűrűsödni és erősödni. A kórházba bő 2 ujjnyi méhszájjal értünk, minden rózsaszínnek tűnt, azután a burokrepesztés során előesett a köldökzsinór. Kép Rohamcsászár... Kép Nem tudok még mesélni róla... KépKépKép
Nektek sztanyikosoknak Kép annyit, hogy már értem, miért szeretitek olyan sokan. Kép Igen, választhattam volna, de milyen alapon?! Egyiküket se ismertem...

Myra! Mondtam én, hogy volt probléma?! Kép Merek én ilyet mondani?! Kép Fordulhatok én még meg a Margit kórház szülészetén! Kép Kép Kép

Boglárka! Köszi. Kép Igazából tényleg jó a kedvem, igyekszem nem gondolni rossz dolgokra, ami elmúlt mögöttünk van, a "mi lett volna, ha..." kezdetű gondolatoknak meg nincs semmi értelme. Van egy gyönyörű, egészséges kisbabám, (és egy okos, ügyes nagyfiam Kép) én is jól vagyok, a Párom itthon van velünk, minden okom megvan rá, hogy nagyon boldog legyek. Kép

Cas! A benn töltött napokról majd mesélek, most túl sok volt már az ülés a hasikámnak. Kép

Laga! Egészen biztosan megkérheted, hogy ha elutazik, ne Dr. Mousára bízzon. Kép Úgysem hiszed el nekem, hogy nem járnál rosszul. Kép

Feketekávé! Az a szadista vizsgálat a burokrepesztéskor az, amikor körbevezeti az ujját a méhszáj és a baba feje között, hogy ellenőrizze, nincs-e ott a köldökzsinór. Dr. Mousát ismerve el tudom képzelni, hogy nem figyelmeztetett rá, hogy ez nem egy sima vizsgálat, és hogy fájni fog. Én is csak azért tudok ilyen intim részleteket, mert most Dr. Sztanyiknál szültem. Kép

Most már tényleg le kell feküdnöm. Kép Szörnyű, hogy egy napi termést nem tudok végigolvasni egy nekiülésre. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Böbe

Szerintem a hüvelyi UH-ra is nyugodtan menjen be a férjed, hipp-hopp beteszik, és ami varázs utánna jön, az felejthetetlen az apukának is, utánna már csak azon fog járni az agya. Mondta is, hogy az első a feledhetetlen, amikor tényleg kiderül és látod, hogy bent van.Kép

Egyébként én a férjemet minden egyes vizsgálatra - vérvételre viszem, hogy ne maradjon ki a jóból és a rosszból sem. Meg ő is ájulós típus, de szerintem, jobb ha folyamatosan szokik hozzá a gondolathoz, hogy gyerekünk lesz, neki is emészteni kell, lássa mi a menete, ne valami misztikus-szörnyű dolog legyen a terhesség-szülés.
Ja és apás szülésünk lesz nekünk is. Én is ájulós vagyok, de így legalább összeszedem magam, nehogy Ő bepánikoljon.

Csodálkoztam is, hogy milyen jó hatással volt rám is, mert én minden vérvételnél szó szerint fél órákat ájultan töltöttem, már úgy rugdostak ki, de amióta terhes vagyok és ő is kísérget, 90-es vérnyomással 2 vérvétel után, éhgyomorral is mosolyogva jöttem ki. Kép

Hmmc:
Partira viszek üdítőt, ne Te állj olyan sokmindent.

Amikorm ár nekem is nagyon hiányzott a hason fekvés, én megcsináltam azt 1 órára, hogy teljesen kipárnáztam takaróval meg párnával magam, a hasamnak egy lyukat hagyva, nehogy megnyomódjon. Olyan jól esett, fel is töltödtem egy jó időre. Kép

Na abbahagyom, megyek tanulni, hogy a palacsintázásra mehessek.

Boglárka 26+0
boglarka

MB
Nem értek Veled 1-et! Látnád azokat a dolgokat, amit anyám elővett... A kutyám alá nem raknám rongynak. Huú szegény anyu, ha ezt elolvasná?! Zacskóba tárolta, tiszta büdösek, sárgák, némelyik rozsdafoltos... gondolom bepárásodott és a patent miatt lett foltos. A pólya is csupa sárga, büdős és én amúgy is elég ellene vagyok! Kép

Viki
Mond neki, hogy ott lesz egy nagyon édi kisbaba is! Hallgatás beleegyezés? Fagyis mézesmadzag....
"Én" is kaptam babanaplót!

Bmárti
Huú miket írsz! Tegnapi UH-s papíron II. érett méhlepény szerepel, egy héttel ezelőtt C2111-em volt... Mondtam is jövök holnap is dolgozni, nehogy kicsi Korina unalmában (otthon fekvéstől) megszülessen!
Tényleg végül össze voltál már pakolva? Én még mindig nem vagyok (pedig kaptam szidást - teljesen jogosan - a terhesgondozóba, én mindig őszinte vagyok Kép). Ma sem lesz, mert megyek a partyra, talán holnap...
nikcsi

Nikcsi,
Csak nehogy máshova megy partizni, ilyen "leletekkel":-) Nem kérdezték még meg tőled, hogyan nem érzed-e magad nagyon vajúdva? Sajna sose lehet tudni, ki mikor fog szülni, ezt én rendszeresen alátámasztottam:-)

És tali előtt kéne kicsit pakolgatni, az a biztos és vajákosok szerint akkor tuti nem szülsz meg 2 héttel korábban:-)

Hmmc, Niki és többiek,
Ne haragudjatok, hogy itt tétovázok, megyünk-e talira, de Olivértől függ és nehéz megmondani, hogy lesz pár óra múlva. Még lehet, hogy kis testi és lelki ápolgatásra szorul. Inkább ne számítsatok ránk (úgyis csak rövid látogatásra mennénk), levegőn kívül nem lenne fogyasztás, dugig ettem magam csokis műzlivel az előbb:-)

Bmárti,
Hát nem ilyen szülésről álmodik az ember... de Petike majd kárpótol mindenért!
Látod, látod, mondtam, hogy csak poénkodok:-) Nem vagyok vallásos és nem akartam senkit megbántani, hogy Isten nevét számra vettem. Remélem ennél "lazább" anyukákkal van dolgom:-)
Sajnálom, hogy ilyen módon kellett Sztanyik dokit megismerned, de biztos egyáltalán nem bánod már így utólag:-)

És csak hadd olvasgassanak itt a kórház dolgozói, nagyon dícséretes, hogy odafigyelnek a véleményekre és előnyükre válik. De ugye nem hiszitek, hogy olyan középkori felfogás uralkodik ott, hegy az építő kritikákat vendetta követné? :-)

Viki
ccviki

Sziasztok!

Cas!
Én is azt gondolom, hogy Sárvári doki alapjában véve egy rendes, jó hangulatú orvos ( bár a magánrenelésén azért nem úgy viselkedik, mint a kórházban) ez lehet, hogy érthető is. Tényleg nincs már Neked sem sok hátra. Mekkora is az a nagy baba most? Kíváncsi leszek Te történetedre, már várom!!! Érdekelne már nagyon Orbis beszámolója is, úgytudom neki is a Sárvári volt a dr-a.

Nikcsi!

Én most még nem vagyok pocakos, Lilla még csak 9 hónapos, vagy kétéves, vagy négyéves korában szeretnénk kistesót. Egyébként Magenheim Ritáról nekem is nagyon jó tapasztalatom van (az osztályon mindíg ő vizitel), rettenetesen lelkes és aranyos.

BMárti!

Köszi az infót, ezt idáig nem tudtam, bár én idáig azt gondoltam, hogy Moustafa és Mousa nem egy és ugyanaz a doki.
Remélem hamarosan rendbe jössz és meggyógyulnak a sebeid (lelki és hasi) és lesz kedved nekünk mesélni,persze csak ha nem kavar fel!! Ki volt a szülésznőd???
feketekávé

Hüvelyi UH, melyen jelen vannak a leendő apák: előre elmondtam páromnak, utána pedig viccet csinált az egészből! Kép Ez hozzáállás kérdése, de szerintem is a látvány a legfontosabb nekik -mármint a gyerek!

Viki
Hogy nem érzem magam vajúdva? Ezt nem értem, lehet, hogy most nem működik az agyam kellőképen ezután a fini csokiöntetes tejberizs után. Pedig milyen jó lenne tudni a pontos időt, de már ha a napot tudnám is kiegyeznék. Kép
Tali előtt képtelenség összepakolnom, mert a munkából megyek Hmmc-hez. Amúgy bennem pedig olyan érzés van, hogyha összepakolok azt gondolja a gyerek, hogy már jöhet is, szóval ezért sem sietem el a dolgokat (hétfőig)!
Most hogy is van ez? Ne számítsunk Rátok és akkor talán jöttök?! Kép

Feketekávé
Igazából azt szerettem volna mondani, ami most már többször is elhangzott, hogy olvassák a topicot. Ha van egy véleményed, akkor nyugodtan vállalod személyesen is - gondolom. Legalábbis én evvel így vagyok. Viszont az emberek átlagánál azt veszem észre, hogy nem bírják elviselni az igazságot/szemtől szembe kemény véleményem, ezért nagyon negatív a reakció. Én is írtam itt olyanokat, amit az a bizonyos személy lehet, hogy egyáltalán nem úgy lát(ott), mint én és nem szeretném, ezért még negatívabban megélni a szülésem, ha esetleg ott van ő. Félek is, hogy épp ki lesz bent ügyeleten! Kép
Amúgy két hasonló nevű orvos van: Murshed, Moustafa. Nem egy személyről van szó!

Hmmc
Mikortól vagy otthon? Mert lassan indulnék, és ha minden jól megy talán éppen akkor jön ide a bátyám és megkérném vigyen el... Legfeljebb beugrok a műkörmöshöz ha-ha, vagy ülök a küszöbön! Kép
nikcsi

Sziasztok!

Gratulálok Orbisnak!

Tiszteletetekre és mert így felcsigáztatok, palacsintát eszek ma! Kép

Köszönöm a sok hozzászólást! Hát, akkor még ráérünk menni az előadásokra, de napról napra közelebb kerülünk hozzá...

A páromat egyébként semmiképpen nem tudnám távoltartani a rendelőktől (igaz, nem is akarom, jó ha ott van Kép Azt mondja, neki igazán csak ilyenkor van alkalma átélni azt, amit én megélek: van bennem valaki Kép

A szülés már viccesebb: valamikor látott egy filmet a szülésről, nem tetszett neki... Lehet, hogy mi csak vajúdni fogunk együtt, szülni egyedül fogok... Az a lényeg, hogy ne erőltessek rá semmit Kép

Ha lehet, szeretnék bekerülni a táblába, első baba, én 29 vagyok, nevet még nem tudunk, Sztanyik és Dunakeszin lakunk Kép

Na lassan eldugulok, holnap korán kelek, megyek védőnénihez...

Böbe
baba76

Sziasztok,

egy kérdés: Sztanyik dr-nak akkor most ki a válója? Mustafa dr vagy Mousa dr?

Bmárti,
neked nem Mustafa dr volt az eredeti orvosod?
Egyébként mi most egy "rózsaszín babát" várunk, neked meg ugye fiaid vannak. Attól tartok, hogy Mustafa / Mousa dr pedig a fiúkat preferálja. Vagy szerinted nem?
Azért ha túl vagy a dolgokon, elmeséled Peti születését? Pl mi az, hogy elôreesett a köldökzsínór? Hová elôre? Hogy derült ki?
(Azért örülök, hogy neked is tetszett Sztanyik dr)
Ja, és hogy jött le neked, hogy azonosítottak a szülészeten? Mit mondtak?

Brollop,
Sztanyik dr pénteken 11 és 14 óra között van a gondozóban.

Zabálás:
nem akarok nagyképu˝sködni, de szerintem ebben én vagyok a csúcstartó! Bármit és bármilyen mennyiségben megeszem. Eddig +11 kg-nál tartok! Pl ma este bevágtam egy hatalmas tányér túróstésztát extra adag porcukorral, a nagy karéj kenyér melegszendvicsnek pedig már a sütôben van. Maradt még egy nagy tányér meggyszósz és mellesleg szólok a férjemnek, hogy süssön már egy kis szotyolát...

Laga 28+1
laga

Válója =váltója. Bocs.
laga

Jó estét!

Na, hány palacsinta fogyott fejenként mamákok? :-)) Sajna nem sikerült tartósan pozitív hozzáállást kialakítanom Olivérben, így nem mentünk sehova. Látjátok, ilyenek lesztek majd Ti is, a palacsintáknál több is hátra kerül a rangsorban a gyerekért:-))
Remélem, palacsinták nem fogtak plafont, Ti meg padlót a sütkérezéstől:-)))

Nikcsi,
Csak úgy értettem, hogy előrehaladott méhszájállapotod miatt nem kérdezik-e meg, hogy ugye nem szülsz éppen "észrevétlenül"? :-)Tőlem pl. meg szokták kérdezni vérvételek előtt, hogy ugye nem ájul el? Mert enyhén szólva is fehér bőrű, holdvilágképű vagyok és a látványom nem sugall semmi jót a rendelőkben:-))

Viki
ccviki

Laga
a Mustafa és a Mousa egy és ugyanaz a doki.
dr. Mustafa Mousa és Ő a Sztanyik dr. váltója.
(őszes, bajúszos, szemüveges)
Akivel kevered az a dr. Mursed (alacsony, sötét, kopaszos)
Mit szólt a dokid a súly gyarapodásodhoz??
Bár szerintem még nem vészes..

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Sziasztok!
hát irígykedek egy kicsit a palacsintázókra Kép
Ha minden igaz, Kingát már hétfőn vihetem a bölcsibe !!!! vége az itthonlétnek!!!

egy kicsit elszomorodtam, mert Sóvágót nagyon bírtam, és így már esély sincs rá, hogy újra összefussunk majd a szülésemen Kép

Nikcsi!
szerintem akkor sincs nagy vész, ha nem vagy összepakolva. Olyan gyorsan nem pottyan ki az a baba, hogy a párod ne tudna egy papucsot, pólót, törülközőt, stb összedobni. A többi meg ráér másnap is. Kép

jó éjt
Szilvi
szilvamag

Sziasztok!

Böbe
Csak a legfontosabbat hagytad ki: szülés várható idejét! Ne is emlegesd, nekem is el kéne mennem, azt mondta, ha még tudok szülés előtt egyszer... Kép

Laga
Jaj már megint ez a "súlyos" dolog?! Te olyan vékony voltál, hogy nem is csoda, ha így gyarapodsz! A szakirodalom is azt írja, hogy ti többet híztok. Mi azért nem, mert van airbag-ünk.

Viki
Gondoltunk Rád, de nem jöttetek pedig azt hiszem 7-ig ott voltunk! Nem, ilyet még nem kérdeztek, csak azt hogy UGYE már nem dolgozok?! Meddig akarok még? Nem tudom eldönteni, de mivel valami papírra van szükség megkérdeztem mikor kell szólni? Szerdáig van haladékom!

Szilvi
Nagyjából megvan a csomag, csak nem táskában, hanem az egyik polcon. Amiket írtál ott van, sőt sok finomság is (ropi, tábla csoki Kép). Már megint az édesség, nem lesz ennek jó vége! Kép

Ádám
Hazavittem és elolvasta apa, reakció: jó fej apuka! Kép Én szokásos cukkolás módon kétszer olvastam el a fogfájásos mondatot, de szenya vagyok - tudom! Kép

Bmárti
Laga kérdezi, de nagyon jó a kérdés: "Ja, és hogy jött le neked, hogy azonosítottak a szülészeten? Mit mondtak?" A válasz engem is érdekel!

Hmmc
Nagyon jó volt tegnap a party! És tényleg bocsi, hogy üres kézzel mentem (ilyen bunkó se voltam még, mondhatok bármit, ugye előbb-utóbb kimutatja az ember a foga fehérjét Kép /nem is fehér sajnos!). Most esik le, apa mára se adott pénzt, szóval 8 Ft-ból gazdálkodhatok!

Myra
Mész ma a dokihoz Lillával? Vagy voltál már (amikor esetleg Te olvasod)?

Cas
Hogy tetszett embörnek a kis Lilla, na és a hangja?

Szerintem tök jó volt, hogy feljöttek az apák! Lehet, hogy nem kellene ennyire kizárni őket! Szerintem a férfiak ugyis egymásra találnának és mi ugyanúgy dumcsizhatnánk. Olyan jó volt, hogy tegnap is hallottam néhány újdonságot, hasznosat! Kép

Tegnap mondtam otthon, hogy mi a tervem jövő héten (hétfő, tavalyi szabi, kedd, szerda még munka). Aztán rámripakodott - ami egyáltalán nem jellemző, hogy már volt ehét szerda, csüt., tessék péntek is. Fejezzem be, valahogy inkább gyorsan elintézzük a netet. Na kíváncsi leszek!

Nikcsi 38+1
nikcsi

Sziasztok!
Tegnap este annyira kikészültem, hogy nem volt erőm ideülni a géphez... 11-ig tologattuk a bútorokat, és most hegyekben áll a tartalmuk, mert már nem volt energiám bepakolni őket. És sajnos az eredmény sem tetszik egyelőre, bár kielégítő.
A háló/baba-szoba viszont alakul, és ez feldob! Kép
Tegnap szuper volt a tali, köszönet Hmmc-nek! Palacsintaevészetben asszem megint vertem mindenkit... Kép Na jó, utána itthon már csak egy narancs fért belém (Zsebi ébresztett is hajnalban, hogy jó-jó, jó volt a palacsinta, de hol van az már, úgyhogy megint úsztunk a tejben reggelre). Kép
Ja, és elbüszkélkedek mindenkinek, hogy Lilla aludt az ölemben egy félórácskát! Kép

Nikcsi
A 4. előadásra mindenképp akarunk menni! Már nagy betűkkel fel is írtam a naptárba, nehogy úgy járjunk mint most, amikor elfelejtettük egész egyszerűen.
Az embör teljesen meg volt illetődve. CSak annyit tudott reagálni, hogy "nagyon pici!". Úgyhogy megvigasztaltam, hogy Lilla már egész nagy, újszülöttnek még kisebbek. Kicsit bepánikolt! Kép
Azt hiszem még mindig nem tudja elképzelni magát apának... Hogy egy ilyen picúrkát nap mint nap pátyolgasson... Pedig nagyon várja, csak tart tőle, mert sose csinált még ilyet.

Hmmc
Én is képes vagyok nyűglődni a pocakom miatt... Kép Egyszerűen mostmár akkora, hogy a legegyszerűbb teendők is szervezést és előre átgondolást igényelnek néha, és ez néha felbosszant (utálom, ha fizikai korlátaim vannak). Persze Zsebit nagyon szeretem, annyira helyes amiket odabent művel! És mostmár egyre inkább társul hozzá a tényleges GYEREK, nemcsak egy olyan elvont fogalom, mint az elején... Kép
Nekem a hátam van kész. Napközben minden oké, aztán este ha le kell feküdnöm, akkor kész vagyok. Tegnap is fél órát helyezkedtem, mert mindenhogy le akart szakadni! Kép
Aztán a fiúk (férjem és Zsebi) vicces játékba kezdtek, és elterelték a figyelmem, utána meg el is aludtam. (Férjem "megdobolta" a pocimat, mint amikor dobolsz az asztalon az ujjaiddal, erre Zsebi dudorgott egyet a dobolás helyén. Aztán máshol dobolt - dudorgás oda. Jópofák voltak! Kép)

Viki
Na jó, azért minden héten én se tudnám enni! Kép

Táblázat
Upsz, 2. vagyok a sorban!!! Jajj... Kép

Meglepi
Anyai babacuccok: az enyémből csak néhány maradt mutatóba, azok emlékek, már rég nekem adta, aranyos kis dolgok. Öcsém ruhatára most fog átvándorolni hozzánk, ami jól is jön majd.
A baj nem is ezzel van...
Hanem amikor erőszakosan próbálja nyomni, hogy mibe öltöztessük a gyereket! (És olyan holmikat sorol fel, amiket 100 éve tényleg használtak, de ma már vannak sokkal praktikusabbak.)
Ja, és nálunk egy fotóval amúgy sem lehetne lekenyerezni... Kép

BMárti
Pihenj sokat! A bent töltött napról majd mesélsz, ha jobban vagy! (Azért persze várjuk!) Kép

Bogi
Szorítunk, szorítunk, szorítunk, szorítunk... Kép
Majd mesélj milyen volt a vizsga! Hogy bírtad?

Feketekávé
Orbist én is nagyon várom! Remélem nekem könnyebb dolgom lesz, mint neki! (10 óra?! Brrrrrrrrr...)

Böbe
Az apukáknak szerintem is meg kell hagyni a választási lehetőséget - nálunk is így lesz. Bár a szülésznő, aki tartotta az előadást azt mesélte, hogy azok az apukák is végig bent szoktak maradni, akik arra készülnek, hogy csak a vajúdás alatt lesznek bent.

Laga
Irigyellek az alkatod miatt! Én nagyon odafigyelve tartok 10 kilónál...
Persze ezt lehet, hogy csak én érzem így... A múltkor voltunk anyóséknál ebédre, és már mindenki befejezte az evést (pedig igen jó evők, főleg a sógoraim), amikor én még másodjára is szedtem... KépKépKép Kicsit mosolyogtak rajtam...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat tegnap. Mi is nagyon! Kép
Este beszéltem az emberrel telefonon és nagyon sajnálta, hogy nem volt itthon. Főleg, hogy a végére befutottak kispapák is. Nehezményezi is, hogy kizártuk eddig őket a talikból, mivel nekik lenne mesélnivalójuk, pl. hogy este fél perc alatt a kedves feleségük hányszor képes saját tengelye körül megfordulni az ágyban mire megtalálja a helyét, stb.

Cas
Nekem a keresztcsontom szokott estére nagyon fájni és a hátam alsó része. Sem ülni, sem feküdni nem jó sehogysem estére. Én alapjában véve is hátfájós vagyok, de ez mostmár nagyon fáj.

Niki
Mostantól majd jól a szemedre fogjuk hányni, hogy abból a 8 forintból miért nem vásároltál be! Kép
Ne aggódj, azt hiszem volt itt minden földi jó!

Kíváncsi vagyok, hogy Myra telefonált-e és mi van velük.
hmmc

A tegnap du. után végiggondolva tényleg igazuk van az apukáknak, csak akkor már egyre nagyobb lakásra van szükség, ha jön az egész csapat + apa, ja és a gyereket...

Én is kíváncsi vagyok (Myra), írtam is neki. Homeos dolgot megcsináltam, ha Auchan felé vesszük az irányt, akkor bedobom a füzetkét, ha nem lennétek otthon, akkor a postaládába - ha megbízható?!
nikcsi

Sziasztok!

"Palizósok",
Így is kell azt csinálni, ha már buli hadd szóljon:-) És hadd szóljanak az apukák is, naná!

Ismeretlenül is szimpik az ilyen apukák, akik kiveszik a részük a terhességből, a pocaktalin is:-) Már csak időnként egy életszerűen viselkedő műpocit kéne hordaniuk és teljes az átélés:-)))

Cas,
Érdekes ez a bízzuk az apára téma... kár, hogy mi nem mondhatjuk, hogy jajjj, nem bírom a vért meg fájdalmakat, nem megyek be:-))))))))))))
Nem bírom felfogni - de elmondás szerint azok az apukák se, akik végig bent voltak a gyerekük születésénél - hogyan lehet kihagyni ezt az élményt. Mert leginkább nekik a nagy élmény, ugye effektív fájdalmak nélkül élvezhetik:-)
És tényleg csak olyat hallottam, hogy a végén mindegyik bement az anyukával, mert mégiscsak rátört valamilyen érzés, hogy rá most van a legnagyobb szüksége a párjának.

Kár, hogy ilyen szüléses topikokat túl nőiesnek véli az apukák többsége és nem beszélik ki ezeket a dolgokat, nem hessegetik el a "kezdők" tévhiteit. Pl. hogy nem muszály egyáltalán odanézni a véres jelenetekre, leginkább csak lelki támaszra van rájuk szükség, de arra nagyon. Meg kivel osztaná meg legszivesebben ezeket a pillanatokat, ha nem a társával, a babó apjával? Szerintem ott "születik" a család abban a pillanatban, ahogy a baba kicsusszanik, anyja mellére teszik és apuka is izgatottan odahajol és fel akarja falni a tekintetével az anyja elől:-)

Nekem a 3. szülés azért lett a legszebb és legemlékezetesebb, mert az orvosom (dr. Sztanyik) közvetlenül a babánk kibújása előtt felhúzott ülésbe (magamtól a kisujjamat sem bírtam emelni:-), hogy ne hagyjam már ki ezt a látványt, amint megszületik a kicsi.(Köszönet neki emiatt is!) nem gondolja az ember, hogy az akkora élmény, pedig mégis!

Jaj, ne má', mindjárt sírok magamon:-)))))))

Most aztán bátorság és elszántság minden kispapának, de csak sorjában, netessék tolakodni a szülőszoba előtt:-))

Szabad érdeklődni, mi van Myra babájával?

Viki
ccviki

Hmmc
A papa-tali jó ötlet! A te párod meg az enyém szerintem nagy egyetértésben szapulná a fészekrakó ösztönt, ami elborítja az agyunkat (mi meg már néha az övéket! Kép), nálatok a festés-pakolás, nálunk a pakolás-bútorrendezgetés mián... Kép

Nikcsi
Az én férjem is nagyon lelkes, bár végig azért nem bírna egy talit Kép, de így, a végére, 1-2 órára el tudnám rángatni szerintem, főleg ha más kipapák is vannak...
Mondjuk így tényleg egyre nagyobb lakás kell! Kép(Egyelőre... AZtán ha jóidő lesz, és a babók is nőnek kicsinyt, akkor mehetünk ki a szabadba! Egy össznépi piknik vhol? Milyen ötlet?)

Ccviki
Na ja, ők csak kibicelnek! Úgy könnyű! Nem is tudom mit problémáznak... Kép
De igazából az én párom is annyira várja a babát, és annyira szeretne nekem segíteni, hogy le fogja győzni a félelmeit, és helyt fog állni szerintem.
És abban is teljesen igazad van, hogy ez egy akkora élmény, amit ketten (hárman) együtt szeretnénk megélni!
Amit a szülésedről írtál annyira képszerűen megjelent előttem...!!! Gyönyörű lehetett!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Viki
Ádám szokott itt lenni köztünk! Nagyon helyesen! És nagyon tetszik a felfogása (ami szerintem nem 100%-osan férfias - vagy nem az átlag, jobb lenne, ha mindenki így állna a dolgokhoz).
Felhúzott az orvosod, és láttál mindent, amit kell? Na ilyet se hallottam még!

Myra kislánya szinte egész nap sír, szenved, és a korához képest nagyon keveset alszik - ebből adódóan Myra is!
nikcsi

Cas!
A nyári piknik nagyon jó ötlet.
Mi szerintem a szülés alatt is össze fogunk veszni, mert annyira türelmetlen tud lenni, a bepánikolásról ne is beszéljünk. Még azt sem tudom, hogyha megyünk a kórházba szülni hagyjam-e vezetni. Már előre megmondta, hogy nagyon be lesz sz....va. Néha tartok neki előadást, hogyha azt mondom hagyjál, akkor hagyjál, ha pátyolgatni kell, pátyolgass stb. Az a baj, hogy mindketten elég makacs emberek vagyunk Kép
hmmc

Hűha!!
Tényleg akkor én már a harmadik vagyok a táblázatban felülről???????!!!!!!!!!!!! Most jutott el a tudatomig!!!!!
Niki tarts még ki, legalább addig kiélvezem a bronzos helyet.
Cast pedig nem szeretném beelőzni (pedig minden esélyem megvan rá). Az is lehet, hogy csak ijesztgetnek, de akkor is a legutolsó dátum amíg 2 in 1 vagyok az márc. 29-30.
hmmc

Hmmc
Ahova költöztök ott lesz kert?
Amúgy a kerti partyra is lesz nálunk lehetőség, ha addira rendbe lesz a kert?!
Na én is attól félek, hogy valami ilyen fura dolgot vált ki belőle a dolog, na és ha nem is együtt megyünk be, hanem ő a munkahelyéről... Hu bele se gondolok!
Mindketten makacsok? Hogy fér meg két dudás egy csárdában?
Akkor én aranyos helyen vagyok, ha Te bronzos? Ez jó!
Amúgy mostanában annyira más érzésem van, főleg tegnap óta. Most inkább tényleg otthon lennék. Próbálom a lábam min. vízszintbe tenni, de annyira kényelmetlen! Kép És csak 15 után jön értem a párom...
nikcsi

Niki
Tényleg vigyázz magadra! Nem te döntöd el, hogy mikor jön a világra, hanem a baba. Abba pedig te egyálatlán nem tudsz beleszólni.
A kertünk még messze van, remélem ha minden úgy alakul, ahogy én elterveztem 4-5 hónap múlva lesz kertünk, de addig minden dolognak úgy el alakulnia, hogy jó legyen. Még az is lehet, hogy nem lesz, de akkor szomorú leszek. Kell ezt neked mondanom, aki most építkezik?
hmmc

Hmmc
Én is simán fogok vele veszekedni, ha már nagyon nem bírom, de előre felkészítettem rá, úgyhogy remélem jól fogja tűrni! Kép Amúgy általában jól tűri, ha mérges vagyok, előbb-utóbb le tud nyugtatni.
Akkor van baj, ha ő idegesebb vmiért, mert az engem is felhúz 1 perc alatt... Remélem nem ez lesz, hanem bátor "megmentőmként" töri nekem az utat a szülőágyig! KépKépKép
Vezetés? Hú, erre nem is gondoltam... Bár ezen a 100 m-en csak nem csinál hülyeséget...
Ja, és ne merészelj beelőzni! KépKépKép

Nikcsi
Szóval lehet, hogy Korina készülődik? Vigyázz magatokra, és pihenj a hétvégén sokat! (Szerintem tényleg ne menj már a jövő héten dolgozni, akkor se ha jól érzed magad...)

Kertiparti: jól hangzik! Na majd a nyáron megszervezzük! (Egyet-egyet én is tudnék anyósék kertjében, mondjuk amíg nyaralnak...)

Kép
Kép
Kép
cas

Hmmc
Nem kell mondani, de a ti építkezésetek biztos nem olyan lesz, mint a miénk! Kép (Amit csak tudtunk mi csináltunk saját kezűleg: először régi tetőszerkezet bontása, sitt elhordás, később gipszkartonozás, burkolás, stb., stb.)

Cas
Lehet, de megmondtam neki hétfőig maradjon csak! Nagyon durván szólva: látni sem akarom! Jó lenne, ha a saját doktor "néninkkel" látnánk meg (ő pedig csak hétfőn lesz megint Magyarországon)!
Viszont most már tudom mijaza keményedés! Na nem mondom, hogy túl sűrűn van, de eddig nem volt!
Kertiparti anyóséknál? Mennyi időre szoktak elutazni, addig végig partyzunk? Király! Kép
nikcsi

Nikcsi
mikor kezdődtek a keményedések??
Csak szigorúan azzal a gyerekkel, nem szabad már most az elején elkapatni őket.

mucus
Tm

Mucus

Igazából tegnap éreztem először, és nincs sűrűn, sőt talán tegnap óta 5-ször!
Hogy értve ne kapassuk el az elején????
nikcsi

Sziasztok!

Cas
Túl vagyok az írásbelin, valószínű nem lesz egyes, a felügyelők békén hagytak minket. Kép. Vizsga alatt persze rugdosott a kis bogár, ki is kellett kéretőznöm WC-re. A szóbeli cikisebb lesz, arra alaposabban kell készülnöm már látom.
A palacsintázásért meg kellett szenvednem, éjjel fél 2-ig tanultam, úgyhogy most elég fáradt vagyok. De megérte a dinom-dánom. Kép

Hmmc
Jól éreztem magam tegnap, csak miután hazaértem akkor vettem észre hogy a táskámban maradt az üdítő, bocsi. Legközelebb duplán viszek.
Hogy sikerült a farsang, a cicás vers betanulás?

Myra
Teljesen amatőr vagyok a témában, (szerencsére), de nem lehet hogy Lilla a macskára allergiás, vagy valami másra (Atka vagy mit tudom én)?

Boglárka 26+1
boglarka

Nikcsi
hát hogy rá parancsoltál, hogy hétfőig nem akarod látni, maradjon csak a helyén.
Vagy nem is a kicsajról volt szó?
akkor bocsi

mucus
Tm

Nikcsi
Hát azt nagyon megértem, hogy a saját dokidat szeretnéd!!! Akkor pláne pihenj hétvégén!
(Hehe, bagoly mondja verébnek... Már látom hogy olyan leszúrást fogok kapni a páromtól, ha hazajön... ugyanis kicipeltem egy bútort a hálóból és egy csomó olyat is elpakoltam, amit lehet hogy nem kellett volna, mert kicsit nehéz... de már nem bírtam ki, rühellem a disznóólat!)
Kertiparty: 1-2 hétre minden nyáron lelépnek, és akkor vkinek úgyis kell mennie kutyát etetni! Kép
No meg ott nem kell a 3. emeletre cipelnem a babakocsit, ha sétálni akarok !

Bogi
Örülök, ha jól sikerült! Szóbelin meg szurkolok, hogy kismama-barát bizottságod legyen, és akkor nem lehet gond! Kép

Cas 34+1
(Ilyet nem szoktam, de most olyan jó volt leírni! Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
ha így folytatod a pakolászást és a bútor tologatást, akkor lehet, hogy a dokiddal szemben Neked lesz igazad, és nem húzod ki márc. végéig.

Tényleg bagoly mondja verébnek!!!

mucus
Tm

Bogi
Előre még ne ígyunk a medve bőrére, de remélem én is, hogy legalább görbülni fog... Kép

Mucus
De igen a gyereknek "parancsoltam"! Nem szeretnék másnál szülni!!!! Kép

Cas
Azt találtam ki, ha pihenek, akkor Kori csak néz, hogy most mi is van, és huú de unalmas inkább kikukkantok... Biztos nagy butaság, de ezért nem lazsálok!
A tenni-venni dolgot megértem, de cipelést nem! Mit csinálsz? Akarsz veszélyeztett terhes lenni? Akkor aztán szigorú fekvés lesz, kell az? Na most jó mérges lettem! Remélem embörtől is kapsz, és talán észbe, mármint észbekapsz!
Kertiparti 1-2 héten keresztül? Tényleg kecsegtető!Kép Félpanzióra be lehet fizetni? Na és tengerre néző szobába, légkoncival?
Most nézem, hogy köztünk elvileg kerek 4 hét különbség van...

Cas többet ilyet ne halljak! Vagy már lehet, hogy nem is fogok, mert elmegyek a hegyekbe - haza, és minden kapcsolatnak vége????
Hétfőn tuti nem leszek. Talán kedden vagy szerdán. Pedig mindig úgy várom a hétfőt, de csak azért mert kíváncsi vagyok mit írtatok... Na jó én már eltemettem magam - netre értve. Kíváncsi leszek!

Sziasztok, kellemes 7végét!
nikcsi

Megkérdeztem a szülésznő választást. Most már hivatalosan lehet a 39. hétig.

Boglárka,
biztos, hogy nem. A cicóval semmi kapcsolata nincs, és tejkiütés jellegű (vagy annak valami rosszabb fokozata, ha van ilyen), vagyis meleg hatására jobban látszik, hidegben pedig teljesen elhalványodik.
myra

Mucus, Nikcsi
Befejeztem! Kép Mostmár minden bútor a helyén van, nincs mit pakolni... Kép
KOmolyra fordítva a szót, nem bírok megmaradni a seggemen. Annyira noszogat, hogy még mennyi mindent kell előkészítenem a baba érkezéséig, hogy nem tudok parancsolni magamnak, és folyton pörgök.
Mára mondjuk befejeztem, mert nemsoká osztálytalira megyünk, és addig már pihenni fogok...
Otthoni net: kb. 5 perc volna a freestartot vagy az indexnetet beüzemelni otthon! Remélem a hétvégén meg tudjátok csinálni.

Kép
Kép
Kép
cas

Csak zárójelben, a macskás témához, Lillától függetlenül jegyzem meg:
Ahhoz, hogy a cicus zavarjon vkit, elég egy légtérben lenni vele... (Nekem az is elég, ha nincs is benn, de a szobában lakik macsek... 1/4 óra és kész vagyok.)
Egyébként fiú vagy lány macska? Ivartalanítva van? (Az ivarérett fiúk a "legallergénebbek"...)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
a szobába se teheti be a lábát a cica. Fiú volt anno, de még ivarérés elött fiútlanítottuk. Pontosabban én, a párom tiltakozott... Mindig sérelmezi is, hogy szegény macska egyszer se tudhatta meg milyen csajozni. Kép Kép Kép
myra

Myra
Férfiak...! KépKépKép
Nálunk itt az udvarokban sok macska van, tavasszal olyan koncertet rendeznek, hogy zeng tőle az összes ház! Én meg frászt kapok, mert pont úgy vernyognak, mintha nagyon keservesen sírna egy csecsemő - erre ébredni szörnyű!

Kép
Kép
Kép
cas

Myra
Niki lemásolta a homeós füzeteket. Azt kellene megbeszélni, hogy hogyan jut el hozzád.
Cas
Neked nem kellett volna? Hétfőn lehet, hogy megpróbálom lefénymásolni az OTP-ben, de nem ígérem. Vagy megnézem mikor lesz ügyeletes az ember és akkor bemegyek hozzájuk és lefénymásolom ott.
Úgy látom rakjuk a fészket ezerrel. A múltkor azt mondta az ember, hogy nem bánja, hogy folymatosan rakom a fészkemet, de jó lenne ha már pénzbe nem kerülne. Kép
De sajnos én mindig kitalálok valamit, megpróbálok leállni, de nem megy. Nem tehetek róla a fészekrakás mellett rámjött a gyűjtögetés is. Kép Mármint a gyerekcucc gyűjtögetés.
hmmc

Hmmc
Nagyon jó fej a férjed! KépKépKép Persze mi sem tudunk úgy elmenni egy bababoltba, hogy ne vennék vmit... Kép
Homeós füzet? Jaj, dehogynem! Megköszönöm, ha le tudod másolni... Ha nem, akkor majd legközelebb kölcsönkérem, és megkérem az embört, hogy másolja le (nagyon nem szereti az ilyet, de ennyi szerintem bele kell férjen...).

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
A gyermekért és az anyjáért mindent Kép
hmmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?