Kokusz, te hol lattad olcson a GORDESZKAt? En ugy emlekszem 10e felett van
Egyebkent csak a gyerkocok lesznek nalatok RAYMOND felallasban, az anyosod nem olyan, mint Debrae, ugye?
Neet, a szomszed lanyka miota nem szereti az ANYAMASSZIRozast? Egy eves kor alatt meg gond, ha eszrevesz a gyerkoc?
Egyebkent en meg sosem talalkoztam ezekkel a felugro REKLAMokkal, amirol irtatok. Mondjuk Linuxon matatok (az ocska ablakokat mar regota nem hasznaljuk
), Mozilla a bongeszom, es nem tudom, a parom miket allitgatott be rajta. De ha valaki meg linuxozik, akkor szivesen megirom.
Manoka, szerintem rengeteg Adrienn van, csak nagyid nem ismeri oket. Mellesleg UTONEVkonybol torolni nem szoktak, csak bovitik, tehat kihalni nem fog
De en inkabb Levinek drukkolok Ancsinal, az nekem sokkal jobban tetszik, mint a lanynevei.
Ancsi, a GYEREKDOKI nalunk is kijon (mondjuk direkt azert valasztottam ezt), szerinte se vigye az ember feleslegesen a bebit a veszelyzonaba. Bar az oltast meg a meregetest kulon szakaszban vegzik, nem a betegrendeloben, de jobb nem cipelni meg negyszer oltoztetni, plane a diperteknel, amitol ket napig faj a popoja, ha hozzaersz.
Szdorka, a Kismama 92-95. oldalan van. Biztos azert nem latni a neten, mert ez a "kismama extra" , "Az elet irta" cimu rovat, ami mas minosegu papiron is van nyomva a lap vegeben es a netre biztos csak a CIKKeket teszik fel, az olvasoi benyogeseket nem.