Új privát üzeneted érkezett!

Kokusz, te hol lattad olcson a GORDESZKAt? En ugy emlekszem 10e felett van Kép Egyebkent csak a gyerkocok lesznek nalatok RAYMOND felallasban, az anyosod nem olyan, mint Debrae, ugye? Kép

Neet, a szomszed lanyka miota nem szereti az ANYAMASSZIRozast? Egy eves kor alatt meg gond, ha eszrevesz a gyerkoc?

Egyebkent en meg sosem talalkoztam ezekkel a felugro REKLAMokkal, amirol irtatok. Mondjuk Linuxon matatok (az ocska ablakokat mar regota nem hasznaljuk Kép ), Mozilla a bongeszom, es nem tudom, a parom miket allitgatott be rajta. De ha valaki meg linuxozik, akkor szivesen megirom.

Manoka, szerintem rengeteg Adrienn van, csak nagyid nem ismeri oket. Mellesleg UTONEVkonybol torolni nem szoktak, csak bovitik, tehat kihalni nem fog Kép De en inkabb Levinek drukkolok Ancsinal, az nekem sokkal jobban tetszik, mint a lanynevei.

Ancsi, a GYEREKDOKI nalunk is kijon (mondjuk direkt azert valasztottam ezt), szerinte se vigye az ember feleslegesen a bebit a veszelyzonaba. Bar az oltast meg a meregetest kulon szakaszban vegzik, nem a betegrendeloben, de jobb nem cipelni meg negyszer oltoztetni, plane a diperteknel, amitol ket napig faj a popoja, ha hozzaersz.

Szdorka, a Kismama 92-95. oldalan van. Biztos azert nem latni a neten, mert ez a "kismama extra" , "Az elet irta" cimu rovat, ami mas minosegu papiron is van nyomva a lap vegeben es a netre biztos csak a CIKKeket teszik fel, az olvasoi benyogeseket nem.
moosejaw

.
moosejaw

Sziasztok!
Zozi!
Üdv közöttünk!

Moosejaw!
Köszönöm a tanácsokat! Egyébként miért romlik a szem szoptatás alatt? És ha vitamint szed az ember? Akkor is?

Neet!
Azthiszem Te írtad, hogy Esztert kellett vinni csípőszűrésre 4 hetesen? Bocs, ha keverem?
Úgy néz ki Timcsi is ficam gyanús? A dokinéni UH szűrésre fogja küldeni! Nem örülök, hogy ennyi idősen mászkálni kell majd vele! Féltem a baciktól! Tudja valaki hova kell majd vinni Őt?

Egy kérdés! Ti hogy bírjátok a házimunkát a gyerkőc mellett? Lassan bele kellene rázódnunk a kerékvágásba! Kezdek papával mérgelődni, mondjuk tényleg segíthetne! Én valahogy nem tudok átnézni a mosogatni valón! Úgy érzem állandóan rohannom kell két szopi között! Persze amint látszik babanet függő vagyok, az még mindig az első, de most is rohanok!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok !

Moosejaw ! Jó hogy előkerültél , engem is megvicceltél Kép
Remélem megúszom a szemromlást , már pár éve megállt , hátha ...

Zozi !
Üdv itt !

Manoka11!
Én is ott voltam Kép( Immár másodszor )Őket már én is ismertem , ráadásul áprlilisra a 3 közül már kettő tuti nem vállal , a harmadikat meg még nem kérdeztem meg Kép
A húgom is Adrienn , és többet is ismerek Kép Szerintem nem is ritka név Kép

Szandra 31+3

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Az én férjem ezt javasolja előre ugró reklámok ellen. Nekem be van állítva, így én nem is tudtam hogy ugrálnak a reklámok. Kép

"http://windowsupdate.microsoft.com
Kb. 100 MB a ServicePack2, ugyhogy min. ADSL kapcsolat kell. Utana kb. fel napig telepiti magat!!!
Ez nem helyettesíti a vírusirtót, az külön kell."

Hálapénz témában, ez egy annyira összetett téma, hogy egy hétig tudnék értekezni róla. De valaki írja már meg, hogy mi van a kismamában!! Ne hagyjatok tudatlanságban!

Moose én is örülök, hogy előkerültél és jó sokat írtál azóta! Kép És a gyerekdokinak kell fizetni amikor házhoz jön? Ez is érdekelne engem, még sosem hívtam házhoz dokit. Aztán hátha később szükség lesz rá.

ruz
ruzicsky

Ruz,
a gyerekdokiknak elvileg tilos házhozjönni, ezt az ANTSZ rendelte el, mivel az oltóanyagoknak hűtőben kell lenni és elég problémás megoldani a hűtőtáskában való szállítását. De persze, vannak olyan dokik, akik rendesek és beszereznek egy jó kis hűtőtáskát és abban hordják ki az oltóanyagot a kicsi babáknak (főleg ilyen időben, nálunk ma is -10 fok volt)... Végülis ezt szoktuk mi is meghálálni a benzin költsége stb kifizetésével a dokinak.

Egyébként mi is túl vagyunk az első oltáson, csak kicsi sírás volt, semmi láz vagy hasonló...

Neet,
Apának sikerült a munkainterjú? Drukkoltam neki.

Blaye
blaye

Moosejaw, Olive,

ezt feltétlenül tolmácsolom a nagyimnak, remélem megnyugszik! Habár szerintem csak az a problémája az egésszel, hogy a másik nagyimat Emmának hívták, és kislányunk is Emma lesz. De egyáltalán nem a nagymamám miatt, hanem mert nagyon tetszik ez a név. Persze ezt az Adrienn nagyinak nehéz megmagyarázni, szerintem rettentően sérti a hiúságát...

Olive,
Te hol ültél? Én a második sorban, a szélén (ajtóhoz közelebb), fekete nadrág, barnás-drappos pulcsi, és félhosszú szőke hajKép

Kép
Kép
manoka11

Kókusz, köszi, lehet, hogy nem kellett volna annyit csodálnom az állatkertben a lebukó vadkacsákat? Kép

Moose, köszi a tanácsot, már próbáltuk, egész jó hatásfokkal be is vált.
zanza

Ildi!
A csípő UH-ra azt hiszem több helyre is küldhetnek benneteket, majd a doki mondja meg, hogy hova. Minket eleve az Ortopédia Klinikára (XI. Karolina út) küldött a doktornő, mert itt rögtön csinálnak UH-ot is ha szükségesnek tartják.
Házimunka:
Nekem akkor kezdett könnyebb lenni, mikor már valamiféle napirend alakult ki, kb. Zsolti 2-3 hónapos korára. Ekkor már kiszámítható volt, hogy kb. mikor alszik, mikor van ébren mikor kell etetni, így előre tudtam tervezni az alvása alatt felszabaduló óráimat.
Papával kapcsolatban nekem az jött be, hogy mérgelődésemet visszafogva néha szépen megkértem, hogy csináljon meg ezt vagy azt (persze nem a legfárasztóbb és legútálatosabb dolgokat). Most ott tartunk, hogy van amikor pl. magától berakja a mosást vagy kitereget. Szerintem a jóindulat megvan bennük, csak sokszor észre sem veszik mit kellene megcsinálni. Legalábbis nálunk így van.

KONTAKTLENCSE/SZEMÜVEG
Én is szemüveges vagyok és a szülőszobán végig szemüveg nélkül voltam, egyáltalán nem zavart, pedig elég rossz a szemem. Én - bár nem hordtam soha kontaktlencsét - nehezen tudom elképzelni abban a szülést. Úgyis eléggé vigyázni kell az ember szemére, hogy be ne vérezzen (persze ez nem a kontaktlencsével van összefüggésben).
pesztus

Sziasztok!

Csak gyorsan, takarítok,mint a kisangyal, anyósom jön ma délután, aki tisztaságmániás, én meg tiszta stresszben mosom a falakat reggel óta a kutya után... Kép A PiciLány már teljesen fel van háborodva, hogy állandóan összenyomorgatom a sok hajolással-guggolással.

Zozi: én is üdvözöllek Kép

Moosejaw: A szoptatás alatt is romlik a szem? Ajjajj... Eddig sem volt piskóta. Akkor nem is veszek egyelőre új lencséket, minek? Be akartam szerezni, mondván, hogy úgy sem lesz időm csináltatni közvetlen szülés uán, de akkor marad a szemüveg egyelőre Kép
Ezt a Bába válaszol című könyvet most már beszerzem, annyi jót írtatok róla, és nekem még mindig nincs meg Kép
És igen, nálunk a párom szeret vásárolni. Ruhát, cipőt szeret venni nekem, magának nem Kép És teljesen lelkesen segít a havi nagybevásárlásban. Ez talán az egyetlen, amie rá tudom venni, semi máshoz nem ért, hála anyósom terrorjának Kép És mivel ő szeretett volna kislányt, így nagyon lelkes volt Kép

Reka: Az én babám már 22 hetesensem szerette a mozit, kétségbeesetten rúgkapált, amíg meg nem kegyelmeztem, és ki nem mentem a filmről.

SzDorka, AncsiPancsi: Igyekszem, ha nem öglök ki nagyon este, akkor beírom, ha kidöglök, akkor majd holnap, talán akor kicsit több időm lesz Kép

Oxigen (24+3)

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Manoka11-Agi
En maj. 16-ra vagyok kiirva Kép

Neet
Hogy vagytok oltas utan??

En total elhavazva,pedig egesz nap itthon.6ram ez a hulye ido Kép

Norka
(26+2)
norkini

Manoka !
Bár arra nem emlékszem hogy miben voltál , de akkor talán pont meletted ültem pont Kép
Ha ezt tudtam volna . Kép
Ha jól emlékszem én fehér pulcsiban , fekete naciban voltam .

Kép
Kép
greenolive

Norkini,
akkor lehet, hogy összefutunk majd a kórházban, legalább lesz valaki "ismerős"Kép Gondolom neked már nem kell járni szülésfelkészítőre, ha ez a második baba lesz! Tornára jársz?
Megnéztem a képet Jázminról, gratula hozzá, nagyon helyes kislány!

Kép
Kép
manoka11

Olive,
és hosszú, szőkés hajad van, hátul copfban???? És köztünk volt egy üres szék... Na neeee, ott ülünk egymás mellett, és nem tudjuk, brühühüKép Én kérdeztem a vége felé a málnalevélteát, hátha arról be tudsz azonosítani!

Kép
Kép
manoka11

HAli!

Házimunka témához:nekem nem volt gond mert Soma (nem röhögni)a porszívó hangjára aludt el.Én ettől kiborultam,hogy biztos defektes a gyerekem,de aztán felvettük magnóra a porszívó hangját és ha nagyon nem ment az elalvás akkor ezt tettem be és rögtön édes deden aludt.Persze nem mertem elmesélni senkinek sem egy darabih csak utólag amikor már leszokott róla.És a barátnőm kislánya most 4 hetes,ugyan így csinál!

Nekem szerencsém van a párommal mert minden bevásárlást Ő végezz ésbármi mást is elvégez.Főzni nem tud de mirelitet szuperül süt.Kép

Doki házhozhívása:mi nagyon közel laktunk a rendelőhöz,eszembe se jutott,hogy kihívjam pedig akkor még nem volt időpontra bejelentkezés.Én annyira paráztam az első oltástól,hogy anyukámat is lecipeltem de semmi értelme sem volt,ded jól viselte.De ha kihívja az ember akkor szerintem min.1000Ft-ot illik adni nem?

Jucusakinekmég9nap
20170114224602

Manoka !
Igen pontosan KépLegalábbis tegnap copfban volt Kép
Hihetetlen ....sajnálom , hogy nem beszéltünk előtte vmi ismertető jelet . Tornára szoktál járni ? ( Borzasztó az arcmemóriám .)

Kép
Kép
greenolive

Olive,
Hát ez tényleg hihetetlen!!!
Szoktam járni tornára, és most az is beugrott, hogy kedden is láttalak, elöl voltál te is, én isKép Remélem jövő héten találkozunk!

Jucus!
Ez a porszívós történet nagyon tetszik!!!

Kép
Kép
manoka11

Manoka
Multkor eljutottam a Szulesznos eloadasra,mert Jázit nem itt szultem,de Klubbon nem voltam...tornara pedig lusti vagyok elmenni... Kép De en is remelem ,hogy azert osszefutunk! Dicseretet zsebeltuk, koszi! Kép
Ki a dokid/szulesznod? V mar irtad, csak vaksi vagyok?

N
norkini

Nem tudom pontosan, hogy melyik témában kihez kapcsolódom, úgyhogy bocs, ömlesztek:

A spinál után ezért nem szabad ilyen sokáig enni, mert az érzéstelenítő teljesen blokkolja a perisztaltikát, így mindenképp meg kell várni, míg az újra beindul.

Ahogy elmúlt a nyár, és nem kellett napszemüveg, nekem már nem volt kedvem a kontaktlencsével bíbelődni. Szülés alatt én azért nem hordanám, mert még a legszuperebb lencse alatt is valamivel kevesebb az oxigén, és nem hiszem, hogy az ilyenkor jól jön, de lehet, hogy hülye vagyok.

Az én szülésznőm aszonta, hogy a bábák egy része négy órában dolgozik szülőszobán, ők azok, akik bevállalják az előadásokat, és jobban odakoncentrálnak az alternatív dolgokra. Ezért van az, hogy ők "ismétlődnek" az előadásokon, és gyorsabban meg is telik a táncrendjük. Én megkérdeztem a dokimat, kit ajánl, szerintem ez jó módszer, vannak egészen összeszokott párosok, akik már félszavakból értik egymást, ez egy kiélezettebb helyzetben jól jöhet.

Ami a honoráriumot illeti, én felhagytam az ezen való agyalással. Nagyjából tájékozódtam, majd átgondoltam, mennyit tudok szánni a projectre. Szerintem csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ne jöjjön jól nekik egy többtízezer forintos összeg, még ha nem is annyi, amennyit ők elképzeltek. Ráadásul én minden vizsgálatra magánrendelésre jártam, most az utolsó hetekben már minden héten. Szerintem sem érdemes nekünk, kismamáknak feljebb srófolni az árakat, márpedig nem hiszem, hogy bármelyik doki is visszaadta volna a borítékot, hogy "bocs, de én többre gondoltam".

Na jó, bedugulok.
orsolka

Manoka !
Igen elöl , ott szoktam általában .
Mostmár duplán szégyenlem magam , hogy nem emlékszem ....
Majd jobban kinyitom a szemem !
Dokihoz mikor mész ? Én jövő kedden .

Kép
Kép
greenolive

Pesztus!
Köszi a hozzászólást! Papatémában nagyon jó a meglátásod! Nálunk is ez a helyzet!

Jucus!
Már csak 9 nap??? De jó!!! Tök izgi!
ildi76

Manóka! Még nem biztos, hogy Adrika lesz, lehet, hogy Hetti.

Oxi, előre is köszi. Holnap vagy később is ráér!!!

Jucuskám, biztos a terhesség alatt soka takarítottál és megszokta a Soma Kép , épp az előbb porsziztam, utána meg lépegettem egy kicsit (lépcsőzőn való ugrálás Kép ), és gondoltam, hogy szerintem kikészült a gyerek. Előbb a zajok, utána meg a rázkódás. Remélem nem ártottam neki Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Esztert is elringatja a porszívó!!! Ha ez így marad, nagykorában sem tudom majd rávenni a házimunkára, mert belealszik... Kép
Na, legfeljebb veszünk egy partvist (de hülye szó így leírva), a kutya miatt a szőnyeg úgyis kizárva. Kép

Oltás: semmi hatása nem lett, azért adtam neki egy fél kúpot, 37.1 volt, de szépen aludt, vagy mosolygott.

Elkezdtem (újból) szadizni magam az Aventtel. Remélem, lesz eredménye.

UHra mi is a Karolinára megyünk,asszem hétfőn. Amíg papinkó munkanélküli (: ( ) le kell tudni mindent. 2-4 között lehet menni, ha jól emlékszem. Legalább nem kell sokat sorbanállni. Sima vizsg.is volt,de mivel esetleg örökölhette tőlem, ezért lesz UH is. De elvileg nem lesz baj, csak biztos ami ziher.

Moose!
Nem tudom, mikortól veszi észre a gyerkőc, hogy mórickáznak a szülei... de igyekezni kell spontán megoldást találni, iszonyú gyorsan nőnek ezek... Kép Kertvégében kiserdő? És télen??

neet
neet

Norkini!

A választott dokim a Kocsis Éva doktornő, választott bábám nincs, és nem is lesz. És neked kik?

Olive!
Dokihoz mához egy hétre megyek, 18-án. Mindig pénteken reggel megyek, valahogy ez így alakult ki, és nekem teljesen jó. Kedden majd figyeljük egymást, én általában zöld felsőben és bordó nadrágban tornázom. És most akarok maradni az előadáson is, mert a csecsemősök lesznek.

Ancsi!
Ezek szerint step órán voltál? Ha nem ugrálsz nagyon, szerintem nem árthatsz a babának. Én még mindig járok stepre, persze csak lépegetek, nem ugrabugrálok. Mondjuk az kicsit vicces, hogy a térdhúzásnál már csak oldalirányba tudom felhúzni a lában:D

Ági (27+2)

Kép
Kép
manoka11

Manoka !
Én meg keddenként járok , ebédidőben , így a férjem is könnyebben el tud szabadulni , bár a mostanira lehet hogy nem jön . Azt mondta már kint szeretné látni Kép
Zöld felső bordó naci , majd figyelek ! Kép
A csecsemős előadáson már voltam tavaly , úgyhogy a mostanit kihagyom .
A babaklubba megéri elmenni ? Azon még sosem voltam .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Reggel már írtam nektek egy kis esszét de olyan iszonyat lassú volt a net hogy hosszú percekig nem történt semmi, aztán mikor mégegyszer rákattintottam az elküldésre akkor eltűnt az egész oldal...utána meg annyi volt a meló hogy nem tudtam belesni csak most Kép
Nahát Ancsi,jó kondiban lehetsz ha még lépegetőzöl is, egyébként ha jól olvastalak (vissza) akkor val.szinű egy az orvosunk. (Nekem már van "vele" egy abszolút sikersztorim, aki már 7 éves Kép)
zozi

Sziasztok!

Új vagyok itt. Van egy két éves kislányom, aki a Sote II.-n született császárral. Most próbálkozunk a második babával és úgy gondoltam szeretnék változtatni a kórházon. Mivel eléggé konzervatívok, és én szeretném a másodikat normál úton megszülni, és ebben az esetben a lehető legmodernebb helyet szeretném választani. Így jutottam ide.
Érdeklődnék, hogy kit ajánlanátok orvosként, aki kedves, törődő ja és fontos fájdalom nélkül vizsgál. Volt már párszor szerencsém fájdalmas rákszűréssel, sőt fájdalmas hasbetapintáshoz is. Hozzáteszem nincs betegségem, tehát nem ezért fájt, csupán nagyon kemény volt a doki. Szóval olyan dokit szeretnék, aki nagyon óvatosan vizsgál.
Dokinőt jobban szeretnék, de eddigi női dokikhoz fűződik a fájdalmas vizsgálati élményem.
Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.
Szült közületek valaki császár után normál úton?

Választ köszi
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Szia Indigo !
Én tiszta szívemből ajánlom Kocsis Éva doktornőt , csak pozitív tapasztalataim vannak vele .

Kép
Kép
greenolive

Szia Indigo!
Csatlakozom Greenolive-hoz, a doktornőről én is csak a legjobbakat tudom mondani!! És eddig a kórházról is csupa jót hallottam, szóval hajrá!Kép

Olive!
Én a férjemet nem szoktam vinni a sima vizsgálatokra, csak uh-ra jön velem, de az meg a kórházban van.
Én sem voltam még, de szerintem érdemes megnézni a babaklubot, habár lehet, hogy én jövő hónapra halasztom, még ráérek.

Kép
Kép
manoka11

Szia Indigo!
A kórházban eddig csupa jó dokiról és dokinőről hallottunk itt Kép Szóval hajrá Kép
Nagyon szép a kislányod!

Elfogyott a babakocsi, amit kinéztem Kép Nem tudja valaki, hogy hol lehet Bp-en Chicco kocsit venni? Eddig a MegaToysban voltak, ott is néztem ki, de ma kapott a párom pénzt, felhívtam őket és elvitték az utolsót, nem is lesz több és én nagyon bele vagyok szeretve.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Manoka !
Én is csak akkor viszem ha van UH is , de nekem csak a 19. heti UH-t csinálták a kórházban a többit a dokinő . Neked nem így volt ?

Kép
Kép
greenolive

Olive!
Nekem csak a legelején csinálta az UH-t a doktornő, utána a 12. és a 19. heti kötelezőre is a kórházba mentem (tkp. azt mondta, csinálhatja ő is, csak azért mentünk a H-ba, mert ott kaptunk kis képet, és videót:-)) Legközelebb azt hiszem, a 30. hét környékén van uh?

Indigó!
Nagyon helyes a Fanni, ha így folytatja, lehet, hogy hamarosan ő is írogatni fog a babanetreKép

Kép
Kép
manoka11

Igen , nekem is most lesz a 32. betöltött héten , kedden. Lehet hogy előbb lett volna , ha nem utazott volna el Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek !

Szandra

Kép
Kép
greenolive

Azt szeretném kérdezni hogy igaz-e hogy mostanában csak a 12.hetet betöltött terheseket veszik fel"gondozásba",mármint hogy előtte nem ad a doki kiskönyvet, stb. Ezt egy kolleganőmtől hallottam, neki azt mondta az orvosa hogy akkor már "biztosabb a terhesség", és előtte nem is nagyon szeretnek kiskönyvet adni, regisztrálni, stb.
Ez elég morbidnak hangzott számomra de ő tényleg nem kapott előtte semmi extra "törődést", asszem egy UH-t csináltak max. aztán majd jöjjön ha betöltötte a 12-t. Ez általános??
zozi

Sziasztok!

Megjöttünk a síelésből (nagyon szuper volt!Kép) és elképedve láttam, hogy milyen sokan lettünk Kép. Üdv minden újnak!

Zozi!
Nálam anno a lányomnál 7 hetesen voltunk először, minden rendben volt, de a dokim azt mondta, hogy jöjjek vissza 3 hét múlva, és ha akkor is minden oké, adja a beutalókat. Aztán most 2 évvel később a Kismaszatnál már 8 hetesen adta a beutalókat mikor először mentem. Szerintem orvosa válogatja a dolgot, de szabály biztos nincs rá.

Üdv: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zozi!
Én 7 hetesen voltam először dokinál, a védőnéninél meg talán 8 hetesen? Könyvet kaptam rögtön tőle.
neet
neet

Zozi,
én 12. hét előtt nem is csináltattam semmit, csak UH-t a 11. héten, sajnos volt már rossz élményem elkiabált terhességgel Kép szabály nincs rá, szerintem az orvosok csak óvatosak, de kiskönyvet úgyis a védőnéni ad.

Üdv mindenkinek, aki új, aki nem.

Neet,
örvendezem, hogy Eszti ilyen jól átvészelte, de hát nem is vártam tőle mást Kép

Moosejaw visszajött, erre Votiv tűnt el... érdekes... és gyanús Kép

vera
kisün

Kisün: Votiv elmerült, ma írt egy emailt, sztm jövő héten már lesz ő is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Olvasgatok ám, csak tegnap is lekoccoltam a monitort olyan fáradt voltam, úgyhogy inkább nem írogatta,. hogy fáradt vagyok.

Mi jövő héten megyünk 29. hetes uh-ra....már 9 hete nem láttuk kismakit, naggyon hiányzik.

Baba = Emília a Szerencse Lánya Édesmamija
nagy gratula Nektek.

Én még nem jutottam el semmiféle előadásra; de majd márc végétől...akkor már nem dolgozom ... ennyit.

Na, pusszancs, majd leszek...talán hétvégén.

Ada (28+0)

U.i.: nincs valakinek felesleges kismamafürdőruhéja léciléci
ja, és május 7-re vagyok kiírva;van valaki ottkörül?
ada007

Köszönöm a válaszokat! Igen, erre én is gondoltam hogy talán csak orvos függő a dolog, de a lány annyira bizonygatta, gondoltam megváltozott a szemlélet. Egyébként most ahogy visszaolvasgattam (magam is), azt hiszem nem derült ki hogy tul.képpen én afféle félúton vagyok, ide is tartozom meg nem is, szóval van már egy kisfiam (7éves) és mostanában érzem -de nagyonKép- újra hogy milyen jó volna újra babát várni. Hogy miért ez a sok év kihagyás, annak 1000 oka van, hosszú lenne elmesélni (nem válás vagy ilyesmi, apa most is ugyanaz lenneKép) ) de a lényeg hogy nagyon ketyeg az a bizonyos belső órám. Szóval ezért a "klubtagságom" !
Puszi nektek, Jó hétvégét ha már nem jönnétek, Zozi
zozi

Manóka! dehogyis step órán! van itthon egy lépegető gépem, aztán azon csináltam Kép)

Zozi! dehogyis vagyok jó kondiban! egy tohonya dög vagyok Kép . Szóval egy a dokink? Amúgy a védőnő adja a terheskönyvet, és ha a doki beutal oda, nincs mese, habár nekem a védőnő húzta a száját, hogy miért nem adott rendes beutalót, ugyanis a dokim egy A4-es fejléces papírra írja a kórelőzményt, és mindig azt nyomtatja, pecsételi, írja alá.

ancsipancsi

A D A !

Légyszíves küldd el nekem a file-jaidat, amiről írtál! Köszönöm!

Ildi
ildi76

Ada!

Épp most látom, hogy elküldted!
Köszi szépen!
ildi76

Sziasztok!

Zozi, olvasva a profilodat Madarak, vadak, rokonok-kal hogy állsz? Kép

Apa nálunk gyerekkel nagyon lelkes, házimunkában már kevésbé, de kérésre bármit, kivéve a mosógép és környéke.Kép
zanza

Ancsi,
akkor örülök, mert tényleg tökmindegy, hogy lány vagy fiú csak egészséges legyen!!! És ha nem költöztök el, akkor biztos összefutunk sétálás közben Kép A kenguru egyébként most már nagyon jó, főleg buszra-villamosra!

vera
kisün

Kivel is beszélgettem cinke ügyben? Ebben a dög hidegben pláne jól esik nekik a kaja.
Az egerek pedig már csak a múlt!! Hetek óta nincsenek. Kép
neet
neet

Neet, velem nem beszéltél cinke ügyben, de nálunk a cégnél van egy szupi hátsókert, és a fákon van nekik kaja. úgy imádom nézegetni őket, ahogy falnak belőle, de nem ám csak cinkék, hanem mindenféle színes maradak. (papagáj sajnos nem Kép )

Vera! milyen édes lehet Dóri a kenguruban. ;-)

ancsipancsi

Köszönöm Zanza jól állok a különféle állatokkal... persze a profilban csak egyik kedvenc írómra utaltam Kép A már emlegetett macsekunk különben tisztes kort,15 évet élt meg...rendesen meg is sirattuk Kép , de legalább jó élete volt.

Ancsi, már azt hittem hogy valamiféle él-fitness mamával állunk szemben Kép
A dokid/nk jó választás volt, nem csak remek orvos (már anno is alapos és lelkiismeretes volt, azóta gondolom meg csak "tapasztaltabb" lett)de tényleg Ember is, úgy áll hozzá minden kérdéshez és kételyhez(valljuk be van sok a 9 hónap alatt) mintha az az ő problémája is lenne . (Én legalábbis mindig megnyugodva jöttem el a kontrollokról.)
zozi

Neet,
cinke: etetőgolyók készen kaphatók, magvak zsiradékban, hálóban, bárhová felakaszthatók. Egyébiránt imádják a szotyit, meghámozzák, kieszik a magot. És egyéb olajos magvakat... kenyeret ne, mert felpuffad bennük, azt nekik annyi!

Ancsi,
igaz, Dóri tényleg nagyon édes kenguruban Kép meg ágyban, földön, járókában, pelenkázón, kádban, etetőszékben, kutya alatt, macska mellett, apa kezében, hason, háton, oldalt, alulról-felülről egyszóval mindenhonnan-mindenhol-bármikor Kép

vera
kisün

Zozi,
teljesen egyetértek, én is nála szültem!
vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?