Sziasztok!
Eljutottam ma a fogorvoshoz: eredmény: 3 tömött foggal több, (=3 lyukassal kevesebb), és egy jókorra summával vékonyabb vagyok!
A kilóim tünnének így el, mint a huszasok a pénztárcámból!
Sajnos egy pár menet még vissza van..
Aztán önkényeztetést akartam végrehajtani a kozmikusnál, de amikor odaértem kiderült, hogy beteg, így "bosszúból" beültem a fodrász csajszihoz, és levágattam a hajam!
Már úgyis nagyon aktuális volt, idétlenül néztem ki nagyon. A lány egyre csak mondta, hogy milyen szép leszek, de megnyugtattam, hogy én csak egy 8 tagú plasztikaisebész-csoport 12 órás megfeszített melója után lennék szép, de ha jól megcsinálja, a hajam nézhet ki jól!
A babus hajnalban keltett, úgy látszik most ez lesz a program amíg azok a fránya kis fogak ki nem bújcsiznak, de bevallom, hogy mivel sosem voltam jó alvó, ez nem is igazán visel meg engem!
Viszont olyan édes volt ma többször is, hogy majdnem megzabáltam, és nagyon türelmesen megvárt a fogdokinál és a fodrásznál is!
Persze, ha körülrajongják, azt mindig is jól türte..
Zita! Köszi a táblázatot!
Be lehet ebbe majd valahogy kerülni esetleg?
Vali!
Ezt a kis időt már fél lábon is kibírnád!
Reméljük nem lesz rá szükséged!
A babák gyönyörűek, olvadoztam egy sort a képeken!
És milyen jó testvéreknek tünnek, annak ellenére, hogy ilyen picik, mintha sugározna belőlük valami "szeretelekkistesóm" metakommunikáció
De lehet hogy csak én magyarázok bele valamit a dologba !
Nanda!!
Juhu-juhu!
Végre egy ismerős a "közelünkben" bár annyira nem is vagytok közel..
Megnéztem a térképen, klassz helyen laktok, jó sok zöld van körülöttetek, csak egy kicsit közel van az intézet!
Mi a Zúgligeti és a Jánoshegyi út környékén szoktunk hétvégén "extraráérős" időnkben "kirándulni", egyszer arra felétek is elbaktatunk majd!
Nálunk a Tölgyfában a komplett körút forgalma halad el az ablak előtt
Margit-szigeti sétákat már alig várom!
Filmforgatás!
Írtál nekik mailt? Írhatnál kicsit többet is róla, hogy milyen volt!
Pontosan mikor lesztek a tv-ben? Párod útja nem semmi.. IRIGYIRIGYIRIGY.
Így már érthetőbb, hogy nem tudtok vele tartani. Bocs, mivel később jöttem lemaradtam, milyen zenész? Nekem egy 10 éves vízumom járt le anélkül, hogy végül kijutottam volna!
Megint kicsit pang a topik.. Ébredj haver!Nescafé!
Na jó, nem terhelem az agyatokat a hülye reklám idézeteimmel!
Szerintem.
Remélem mindenki jól van, betegek meggyógyultak, többiek nem betegedtek meg, és azért éjszaka is tudtok néha aludni!
Puszi:
Macs