Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa: az ablak jól szuperál, így én a csattanást sem halottam, és folyton melegem is van a lakásban, persze az is lehet, az idén jobban fűtenek.

Alina még mindig csak szopik. Tegnap beszéltem a dokinővel is, mert nem tudtunk düllőre jutni a családban, hogy mi legyen. Én azt mondtam, hogy egyáltalán ne adjunk neki 1-2 hétig, és aztán hátha újdonság erejével fog hatni rá, a többiek pedig azt mondták mindig kinálgassuk. A doki szerint se adjak neki semmit legalább 1 hétig, nem szabad ezt erőltetni, viszont Konaciont kell így kapnia újra, hisz anyatejes baba lett megint.

Rita: Gratula Lilihez!!! Kép
Mi is csináltattunk útlevelet a piciknek, csütörtökön mentünk, hétfőn pedig már hozta a postás, nagyon gyorsan ment. Fényképet vigyél!!

Macs: A gyerekek cincogtak hajnal 3-tól 5-ig.Kép, A férjem aggódik is, hogy fogom egyedül győzniKép, de szerintem menni fog.Kép

Vali
cvali

Rita,
Vali irta,hogy vigyel fenykepet,bar a mienket a helyszinen megcsinaltak.Ugy tudom az uj utleveleknel mar ott csinaljak a kepet az okmanyirodaban,mert beszkennelik es ugy lesz megjelenitve.De lehet,hogy mashol maskepp van.Mi a XII. ker. onkormanyzatnal csinaltuk,es tenyleg hamar keszen van.Azer ne a z utazas elotti napon menjetekKép

Zsuzsa,
Nagyon edesek a lanyokKép

Vali,
nem lehet konnyu egyedul.KépHogyan furdetsz,etetsz,altatsz pl???
Apa kocsijaKép
Tudod mire gondoltam tegnap?Arra,hogy alig varom,hogy lemehessunk Velencere a gyerekekkel.Es eszembe jutott,hogy nektek is arra van nyaralotok,es hogy milyen jo lenne majd talizni a gyerekekkelKép
Sot esetleg egy talit is megorganizalnek odaKép

Orsi,
nekem is elkuldod az albumot?

Rita,
Lilike,de edes lehet.KépMaxi is amikor elkezdett probalkozni,meg hintazott is,nagyon cuki volt.

Puszi,Nanda
nanda

Maccs,
Irigyellek a kellemes hetvege miattKép

Maya meg eleg kakaul volt,ejszaka sem aludt,en meg most is hulla vagyokKép
puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Most ebed utani alvas van. Kép

Nanda: Koszi a segitseget. Holnap van ugyelet az okmanyirodan itt Godon. Elmegyek es megkerdezem.

Vali: auto. Kép Az nagyon rossz. Es elimsmerte legalabb a hibajat az illeto? Egyedul. Kép
De csodallak, hogy megis jol birod. Ha Alina szopizik, hadd szopizzon. Jo anyatejed van ezek szerint, mert Alina kiegyensulyozott es jol fejlodik. Igy nyugodtan szoptass amig jo neki. Kép
Azert viszek fenykepet, hatha megse csinalnak itt Godon. Es kell illetekbelyeg?

Egy kep. Zsofikaval a baratnom 2,5 fel eves kislanyaval, Lili egyik legjobb baratnojevel. En babaysitterkedtem egesz delelott. Nagyon jol elvolt a ket lany. Kép
Puszi midnenkinek Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Rita,
Igen kell,ha jol emlekszem 2000 Ft-os.Mert 2 evre kapjatok csak.De azert kerdezd meg.

Nanda
nanda

Sziasztok!

Úgy látom, csak én nem tudtam bejelentkezni tegnap. Egész délután azt írta, hogy túl sok felhasználó van, és értekezzek a rendszergazdával.

Rita: mi is a fóti Corában voltunk. Én sem voltam elájulva. Én ruhákat szerettem volna venni, de nemigen volt méret és színválaszték. Azért vettem 2 rugdalózót 80 ill. 86-os méretben és egy 2 részes együttest. A egyik fajta rugdalózó a weboldalon volt kék, piros és zöld színben, ehhez képest csak zöld-narancssárga színben lehetett kapni. De úgy gondoltam, hogy ebben a méretben lábfejes rugdalózót valószínűleg már csak alváshoz fog hordani, arra meg jó ez a szín is. A 2 részes ruci viszont helyes, és jó az anyaga, az is csak valami 7-800 Ft volt.
Útlevélre már látom kaptál választ, mi is csináltatunk majd, csak halogatjuk, mert mi csak nyáron megyünk.
A magyar oktatási rendszerrel kapcsolatban viszont vitatkoznék veled: nálunk nagyon sokáig nagyon jó volt az oktatás. Én 1971-es vagyok és az én időmben még kiemelkedően jó volt a színvonal (a gimnáziumi évekig a német oktatási rendszerhez tudtam viszonyítani mert ott voltak ismerősök akikkel évente találkoztam), de az akkori statisztikák szerint a középiskolát végzett diákok közül a magyarok sokkal többet tudtak mint sok európai kortársuk.
A tanárok képzettségével sincs baj, csak az, hogy a tanári pálya annyira devalválódott, hogy nagyon sok olyan tanár van, aki nem azért ment tanárnak mert valóban tanítani szeretett volna, hanem azért mert olyan ostoba volt, hogy máshova nem vették fel (Itt elnézést kérek a köztünk is jelen lévő kivételtől (Zsuzsa), de ő valószínűleg meg tudná ezt erősíteni)
Persze mindig is voltak és mindig is lesznek jó és rossz tanárok is.
Viszont napjainkra szerintem is egyre gyengébb az oktatás, és ez aggasztó, ha arra gondolok, hogy a gyerekeink egyszer iskolások lesznek.

Zsuzsa: lányok még mindig édesek
Én is kíváncsi vagyok mi volt a reakció a paradicsomos krumplira. Marcell simán megette, és a fenekét sem csípte ki ( Bár be kell vallanom, hogy elveim ellenére egy picit megcukroztam)
olaj: ha az agyi fejlődéséhez szükséges, akkor megitatok vele ezentúl napi fél deci olajat Kép

Senki sem válaszolt, hogy tudtok-e skype-olni!!!

Jerry
jerry

Jerry
Én akartam Neked válaszolni, csak nem tudtam elküldeni.Kép Tehát nekünk van skype, így ha gondolod dumcsizhatunk néha.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Rita!
Úgy emlékszem 1000 Ft, de hívd fel őket, nekünk időpontot adtak és így nem kellett sorban állni sem.

Vali
cvali

OLAJ?? miért kell?
cvali

Sziasztok!

Paradicsomos krumpli közkívánatra:
Edinának annyira nem is ízlett... Egy deci elég is volt neki, mert öklendezett tőle.
Megjegyzem, Zsófi anno vissza is szolgáltatta menten. Kép Most már persze megeszi. A férjem sem bírja a paradicsomot.
Na de nem ezért írtam. Utána egy bő órával elindult a műsor... Szinte 7-ig csak visított... Alvás persze nuku. Kép Akkor termelt szegénykém, láttam a színén, hogy nagy részben azt, és utána meg is nyugodott! Akkor még nem esett le, csak egy órával rá, amikor annyira érdekes volt, hogy kisimult. Ezennel tiltólistára tettem...
Amúgy 2 decis Kecskeméti paradicsom ivőlét vettem, és avval készítettem. Ez sem lehetett a gond!

Vali: az ablakok nálunk is szuperok Kép
Autó: Kép NAgyon gáz? És legalább van "tettes"???
Az öcsémnek is nekiment valaki egy hete, de csak a karosszérián hagyott névjegyet Kép
Akkor nem irigyellek. Eddig sem tettem, de már még kevésbé. Segítség nuku, mozgalmas éjjelek...
Igen, a főzelékekbe kell egy nagyon kicsi zsiradék. Nekem már anno ZSófi idejében mondta a védőnő. De kérdezz rá. Úgy emlékszem, valahogy az agyi fejlődéssel kapcsolatos. Amúgy ha megnézed a bébikajákat fél éves kor után, mindegyikben van valami növényi olaj. Én egy nagyon kevés extra szűz olivaolajat szoktam bele tenni a fogyasztás előtt, mert akkor benne maradnak az értékes anyagok. De jó persze más is!
<a href="http://www.bebietel.hu/be.php?o=termekskala#" target=_top> ITT OLVASHATSZ PÁR ÖSSZETÉTELT 6 HÓ UTÁN</a>

Orsi: nekem nem is válaszolsz?

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsa
zerko

Zsiradék témában ezt találtam:
<a href="http://gyermekorvos.mediacenter.hu/rendelo/cstaplal.html" target=_top> cikk</a>
5 hónapos kor után...
zerko

Szias Zsuzsa!Kép
Komolyan mondom, most kicsit megijedtem, hogy ennyire dinka lennék? De nem találom a hsz-t, amiben kérdeztél! Egy levelet kaptam TŐled, de sajnos nem tudtam megnyitni a csatolt file-t, arról lenne szó? Remélem, mert már kezdem azt hinni, hogy valamit nem látok, ami itt van!Kép Írd már meg légyszi!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jerry: En is 71-es vagyok, es amikor hazajottem elsobe kozepiskolaba mi minden tantargybol ami nem magyar es tortenelem 3 lepessel elorebb voltunk. Nagyon jol emlekszem, hogy a kozepiskolai elsos tankonyv matekbol szinte ugyanaz volt, mint az Algeriai 7-es altalanos iskolas konyvunk. Ugy tunik te a Foiskolarol beszelsz. Kép Mivel en 8 evet tanultam kint jobban tudtam ertekelni a kulonbsegeket. Kép De ahogy irod minden suli mas, minden tanar mas es minden tanulo is mas. Viszont meg ha tenykent is kezeltek, hogy annak idejen a magyar oktatas kiemelkedo volt, en nem ertettem egyet. De ez csak az en velemenyem. Kép Csak magambol indulok ki. Kép Abban igazad van, hogy egyre rosszabb. Kép
Ami az olajat illeti. En is hasznalok olivaolajat, sot parolashoz vajat is.

Zsuzsa: paradicsomos krumpli. Kép Huha! Kép Ezek utan nem merem kiprobalni.

Orsi: puszi neked is. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Csak egy pár perc,hogy lássátok megvagyunk mi is.
Tegnap voltak nálunk Boriék és Zitáék.Hogy mennyit változott és nőtt Dorka és Réka,hihetetlen.Sajnos nagyon keveset voltak,így fotókra nem volt idő.KépTalán majd legközelebb!!!!
Ma voltunk mázsáláson,9 kg Bencus.Kép
Éjszakák borzalmasak továbbra is.Kép
Most csak ennyi,bocsi,de itt üvölt az ölemben.Teljesen kivagyok.

Mindenkinek millió csók

Anikó

Ui:Linóról tud valaki????
vakili

Sziasztok!
Jerry!
Tegnap engem sem engedett fel a babanetre Kép
Az olajat nekem a védőnő arra mondta,hogy a zsírban oldódó vitaminok(A,D,E,K)jobban fel tudjanak szívódni.Azt is mondta hogy vagy olivát vagy hagyományos olajat tegyek a kajájába.Csak egy kiskanálnyit kell belerakni
Zsuzssa!
Gyönyörű a két lányzó Kép Kép
A répa az bejött és most kombináljuk répa+krimpli Kép Paradicsom Kép
nanda!
Van citromos,vnet-es is.Bár az utóbbi közös.
Rita!
Nagyon ari Lilike és le sem tagadhatod mert szerintem hasonlít Rád de nagyon Kép
Okmányirodába mit mondtak?Kaptál időpontot?Pár hónappal ezelőtt a jogsihosszabbításra majd negy hetet kellett várnom Kép
Orsi!
megkaptam a mélt Kép,de megnézni még nem tudtam mert apa itthon aztán minden hülyeséget tölt és teljesen be van lassulva a gép Kép
De pár nap múlva...
Vali!
Gyorsan eltelik a hét,már kedd van Kép AutóKép
Vera

KépKép
viranka

JERRY!!!
MAIL MENT. 2 ÓRÁJA ÍRTÁL, REMÉLEM NEM KÉSŐ!
MACS
maccs

Bocs, most csak így visszaolvasás nélkül Jerrynek!
Valamiért a mailed visszaír, hogy nem megy át hozzád a levél, így bemásolom ide! Megadnám a telcsiszámot is, de nem akarom a neten közhirré téteni, csak a topikos számára juttanám el valahogy e-mailben, ha gondoljátok!

Szia!

Remélem nincs túl későn még a válasz!!!

Láttad, hogy hogy esett? Ha a kobakjával landolt, mindenképp érdemes megnézetni, a koponyasérülések nem mindig láthatóak.

Legfontosabb az arcszín, ha szürkül, furcsa lilás árnyalatú az arca, akkor AZONNAL az ügyeletes gyermekkorházba kell vinni (Nálunk a János kórház) Mert az belső vérzésre utal. A töréseket kézen lábon kizárhatod, mert ha lenne, akkor az a végtag nagyon éles szögben furcsán állna. A bordatörést a bordácskák enyhe nyomásával lehet ellenőrizni, ha közben felsikolt a baba, vagy hirtelen "bennakad" a levegő, mint a búvárrelfexnél, akkor az lehet borda repedés vagy törés, szintén kórház. Gerincén a kézfejed /ökölbeszorítva) ujjbütykeivel szánts végig finoman, ha elrántja a hátát, akkor lehet kis rándulás az izmokban. A kobakját finoman tapogasd végig, ha nagy dudor van, gondolkodás nélkül kórház, ha a kutacs elkezd dagadni, esetleg kidudrodni szintén, ezek koponyasérülésre utalnak. Ha esetleg van nagyobb lila folt, akkor sem árt, ha mgnézeted, bár az nem biztos, hogy komoly problémát jelent, mert az a bőr alatti véredények sérülése, tehát lehet csak felületi, de a felületi sérülés alatt lehet mélyebb is. Egyébként meg figyeld a baba viselkedését, ha bégyadtságot, furcsaságot észelesz inkább vidd orvoshoz, az a legbiztosabb mindig!!! Tudod én sem vagyok doki!!!!!! Hallgass az anyai ösztöneidre.

Bocs, hogy csak most!!
Puszi, és nagy nagy drukk, hogy minden rendben legyen!

Macs
maccs

Macs: köszönöm a választ, írtam még egy mailt
Még szerencse, hogy benéztem ide.

Most nem olvasok vissza, mert megyek aggódni a gyerek mellé: a nap tapasztalata: Marcell már tud hasról is hátra fordulni. Csak sajnos ezt elsőre sikerült úgy produkálnia, hoyg közben leesett az ágyról

Jerry
jerry

Sziasztok!

Felteszek egy képet Levibabáról, már próbáltam, de mindig visszadobja.
Útlevelet mi is most csináltatunk, ma kérdeztem: 1500 Ft az illetékbélyeg. nemrég még 1000 volt :-(
na meg a születési a.kivonat, majdnem leadtam a cégemnél, mert kell a GYED- hez, de épp elfelejtettem elvinni. Amúgy 2 hét alatt lesz kész, nekünk már sürgős, mert márc. elején megyünk síelni. Úgy várom már!
Mi most kezdjük a krumpli evést- azaz holnap lesz a nagy nap, de ahogy hallom, általában sikere van, csak paradicsom ne legyen mellé :-)
Ajánlották a sütést, tegnap meg a főzést. Meg pici sóval, meg só nélkül. Most akkor melyik?! Ti anyatejjel adjátok, vagy főzőlével?! Szerintem anyatejjel finomabb lehet, végül is van benne egy kis ismerős íz is.
A betegeskedőknek jobbulást!
A nem alvóknak kitartást, és a tapasztalataim alapján egyik napról a másikra sikerülni fog az alvás! Lehet hogy van összefüggés, mert mióta jól alszik, azóta új cumink is van.. hmm.. MAM cumi- lehet hogyegy jó cumi a titka? :-) ki tudja.

Zsuzsa! Köszi a cikket, meg a weboldalt. Olyan jó, hogy betesztek egy- egy ilyen infót :-)
na sziasztok,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

most megint nem enged, már a felbontással van baja.. ez kezd dühíteni..
feladom, a felbontást is lekicsinyítettem, mégsem megy..
Jó éjszakát mindenkinek
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Most rövid leszek. ZSófi lebetegedett, hamarosan viszem a dokihoz!

Meske: ha segít, küldd át a képet, megnézem mit tehetek! (cím a profilomban)
Cikk Kép

Orsi: nem tudom most visszanézni, de kérdeztem, hogy már fuvoláztál, mióta babázol? Gergő köldöke totál meggyógyult?

Jerry: annyi olajtól csak hasmenése lesz Marcellnek, az eszet nem sokszorozza!

Most ennyi voltam...

ZSuzsa
zerko

Sziasztok,

Maccs,
merre laktok?A XII.ker-ben?Irtad,hogy a Janos van hozzatok kozel.Csak mert mi is itt lakunk a kozelben.

Jerry,
Ajaj esesKépBar ezeknek a gyerekeknek jo kemeny fejecskejuk van,szerencsere.

Zsuzsa,
jobbulast nektek!Kép

Aniko,
ejszakakKépGergovel mi ujsag?

Auuu,Maxika bosszubol belem harapott.
Itt ul az olemben,es nem tetszik neki.Kép

puszi, Nanda
nanda

Sziasztok!

Macs: Marcellnek látszólag semmi baja, továbbra sincs semmi külsérelmi nyom rajta. Még mindig nem értem hogyan esett le, de azt hiszem lendületből legurulhatott, mert messzebb került az ágytól, és nem csak úgy lepuffant mellé. És úgy látszik a gurulás tompította az esést, elvégre a kaszkadőrök is így csinálják.

Rita:
oktatás: (csak röviden, hogy ne untassuk a többieket Kép) nekem persze nincs igazából összehasonlítási alapom, mert én csak itthon tanultam. Algériában te normál (állami) iskolába jártál? Nem valamilyen kiemelt, diplomata vagy hasonló suliba?

Zsuzsa: Zsófinak jobbulást!
A fél deci olajjal azért vicceltem!

Jerry
jerry

Nanda: Nálunk a bosszúállásnak ez a formája még nem létezik Kép
esés: mindig mondják, hogy minden gyerek leesik egyszer a pelenkázóról vagy az ágyról. Marcellt egy addig biztosnak hitt pozícióban hagytam az ágyon (beljebb raktam, nem párhuzamosan az ágy szélével, hason), mégis sikerült lepottyannia. Amikor felvettem kb. fél percet sirdogált, majd vidáman mosolygott ránk, és amikor letettük az ágyra, hogy levetkőztessük és megvizsgáljuk teljes erőbedobással rugdalózott, mintha semmi sem történt volna. És semmilyen külsérelmi nyomot nem láttunk, még piros foltot sem, szóval látszólag nem ütötte mag nagyon magát. Azért még aggódok.
Hogy birod majd a két hetet egyedül? Mayával és Maxival egyébként sem egyszerű az életed. Nálunk Levente fürdet, így megmondtam neki, hogy ha elmegy Ausztriába a szokásos évi túrájukra, akkor 5 napig nem fog a gyerek fürödni.

Jerry
jerry

Jerry,
furdesKép
Hat igen,majd csak kibirom valahogy azt a 2 hetet.Jon a joido,es akkor mar remelhetoleg tobbet lehetunk kint,nem bezarva ide a sok fal koze.De nezd csak meg a mi Valinkat,szerintem ket kicsi gyerekkel sokkal nehezebb,es o is eleg gyakran tartja egyedul a frontot.Mayaval mar sok mindent meg lehet beszelni,segit is,tehat jol elleszunk,csak apa hianya lesz nagyon rosszKépMeg ,hogy tudom,hogy egesz nap a hasat sutteti majd a tengerparton.Kép

Puszi
Nanda
nanda

SziasztokKép

Gyors leszek, mert Gergő itt trónol az ölemben.

Zsuzsa
Most már emlékszem!Kép
Igen fújtam már azóta, de nem sokat. Volt egy jótékonysági koncert, arra kértek meg és e miatt egy kicsit kellett gyakorolni. De nem volt egyszerű, nem is tudtam annyit, mint szerettem volna, ennek ellenére jól sikerült. De kicsit furcsa volt, annyi idő után megint közönség előtt állni. És persze állandóan Gergő járt a fejemben, hogy minden rendben-e Vele.Kép Azóta persze nem fújtam, pedig kéne néha kicsit, de most Gergő mellett elég nehéz bármit is csinálni, ebédelni is csak nagy nehezen tudok. Mert megfőzni még meg tudom, de megenni...Kép
Zsófi betegségeKép Jobbulást szegénykének!
Gergő köldöke hál istennek teljesen rendben van!Kép

Jerry
EsésKép Csak nem lett semmi baja, hisz azért valami jele csak lenne! Más babák a pelenkázóról esnek le és semmi bajuk nem lesz! Félelmetes, hogy mennyire tudnak esni ezek a manók!
FürdetésKép Én is így voltam ezzel, de aztán muszájból ment a dolog és semmi gond nem volt. Kicsit nehéz egyedül, de hidd el, bele fogsz jönni.Kép

Nanda
Párod utazása: Ti nem tudtok Vele kimenni? Mert Te is annyira szereted a meleget, hátha megoldható lenne.Kép Azért most én is el tudnék képzelni egy hetet valami jó kis tengerparton!Kép

Most mennem kell, mert Gergő raplizik, azóta áttettem a hordozóba, de ott sem jó Neki.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ildikó, Dzscs
Boldog hófordulót a manóitoknak és Nektek is!Kép

Orsi

avocado

Orsi,
kerdezted a jatszoszonyeget,a Tescoban vettuk,9 db-os,es nincs kiveheto darabja.Nagyon jo.Kép

Nanda
nanda

Zsuzsa, mail ment, köszi ha sikerül. még ha van időm, böngészek a programok között, párom szerint van olyan itthon, amivel lehet, de így a távolból nem tudja.
Kicsit megnyugtat, hogy nem csak én vagyok néha egyedül, más férje is utazik. De azért ez nem jó:-(
Nanda,
hogy fürdötök a babóval egy kádban? búvárreflex? Ledugod a víz alá? élvezi? Nyitva van a szeme? fürdetőkrém, vagy van ami nem csípi a szemét? Levibaba útálja, ha egy csepp víz esik a szemébe :-( pedig nagyon kipróbálnám..
még mindig várom a választ, melyik a jobb, főzve vagy sütve??? Ma főztem, ízlett neki, megette, de délután volt egy csúnya pukisorozat- a krumplitól lehet?
Ja, tegnap dokinénink megállapította, hogy ott a fehérség, jön a fog. Tapintással én is érzem! A héten kicsit nyügibb volt, nem is nagyon értettem, lehet hogy a fog miatt. Innen már csak napok kérdése hogy kibújjon? Csodálkozom, mert azt mondta mindenki, ha jön a fog, nem lesznek nyugodt éjszakáink, ezért nem is gondoltam a fogacskára- most is úgy alszik mint a bunda.
na jó éjt mindenkinek
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Az eséshez még egy pár dolog eszembe jutott, nem akarok vele senkit untatni, de ha bekövetkezik az ami rossz, lehet hogy segítség, ha tudjátok mire kell figyuzni.

Szóval: orvoshoz kell menni a fentieken kivül: ha volt eszméletvesztés, ha a pupilla ijesztően tág, ijesztően szűk, az egyik vagy mindkettő nem reagál a fényre, ha hányt a gyerek a leesést követően (agyrázkódás tipikus jele). Az a gerinces dolgot nem igazán értettem, lehet, hogy nem is jól írtam le, de valami ilyesmire emlékszem. Na téma lezárva! Remélem senkinek nem lesz rá szüksége! Kép Kép Kép

Holnap megyek fogdokihoz Kép Kép Kép Kb. 8 fogam lett lyukas, pedig a terhesség alatt voltam, és akkor rendbe lett téve.. Aztán délután meg kozmikushoz (= kozmetikus röviden)de csak szempillázni, kel egy kis kényeztetés is a délelőtti kínzás után! Kép

Két napja megint totál álomkór van rajtam, tegnap napközben akár hányszor letettem Macácskát aludni, elaludtam én is.. Kép

Ritus! Kép Gratula a négykézlábazáshoz! Kép
Orsi! Kép 30-on túl is van élet... Kép A szülinapom után pont egy héttel érkezett a baba! Kép Ma megtudtam nézni a képeket, nem tudom múltkor miért nem jött össze néha csinál furi dolgokat a gépem! Kép Szépek nagyon. Látom Gergő már születésekor is több volt mint Lili aki 2700tel jött világra!Kép

Meske! Képet azért várjuk, próbálkozz csak tovább! Ne add fel ilyen hamar.

Nanda! II. ker. csücskében a Margit-híd Budai hídfőjénél lakunk. Kép Tavaszal aki a szigeten akar sétálni, szóljon, csatlakozunk! Kép Látom Orsi belőzött, de tényleg, miért nem mentek vele? Nálunk a céges utakrta vihették a kollégáim a családjukat is, pedig a mi multink kp.-ja is amcsiban van.
Vali! Autó. Kép Nagyon összetörték? Elismerték a hibát? Milyen típus? A párom szervízben dolgozik, ha esetleg segítség szóljatok. Náluk az idióta vezetés mindent azonnal bevállal, még a kárügyintézést is! Kép
Én is mindig attól félek, hogy éjjel valaki elkaszálja az autónkat, mert ált. a kanyarba tudunk parkolni, igaz szabályos helyen, de itt van 2 "kávézó" is az utcában, és mindenki koksz részegen szokott a házunk előtt beülni az autójába. Kép

Nincs táblázatotok a topikosokról?

Macs
maccs

Maccs!

Itt találsz táblázatot, meg képeket is.

Üdv:

Zita
pzita

Zsuzsa, Maci
Boldog hófordulót Edinának és Bencének!
Kép

Zita
Olyan rég voltál!Kép Tudom, hogy nagyon el vagy havazva, de írj egy picit, hogy vagytok, mi van Veletek? Puszika!Kép

Macs
Köszi!Kép
30-on túl: én nem is érzem annyinak magam, pontosabban én soha nem gondoltam, hogy az sok lenne!Kép Ráadásul az embert szerintem fiatalítja, ha később szül.Kép Szóval egyetértek, bizony van, én pl. még szeretnék 2 lurkót Gergő mellé.Kép

Mennem kell, úgy hallom kakkantás volt-van, pedig ma reggel már úgy kipakolt, hogy csupa-csupa kaki volt a hálózsák, meg minden.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kocsi: Szerencsére elismerték, az egyik szomszédunk lánya volt, aki most kapott szolgálati autót és mielőtt átvette vona gyakorolni akart az apja kocsijával. Az apja idegesebb volt, mert neki nagyobb káruk lett és nincs Cascojuk semKép. Egyébként nagyon szimpatikus emberek.

Ma voltunk zenebölcsiben. Én egy kicsit többet vártam a dologtól, bár azt gondoltam, hogy nem lehet túl nagy varázslatot tenni fél óra alatt. Azért úgy gondolom továbbra is is fogom vinni őket, mert szeretném, ha más emberekkel is találkoznának rajtunk kívül, hadd ismerjenek meg más gyerekeket és viselkedés mintákat is. Alina nagyon figyelt, azt hiszem élvezte is, Tomikát még annyira nem kötötte le, amikor haza jöttünk mind a ketten elaludtak KépKép.

Ma jó éjszakánk volt, csak 4X kellett felkelnem Kép! Egy kicsit már fáradt vagyok, már nagyon várom, hogy haza jöjjön a férjem, de már csak 1 nap van hátra Kép.

Bocsi, hogy nem válaszolok név szerint senkinek, de csak ennyi időm van, nemsokára felébrednek a manócskáim.

Mindenkinek puszó!

Vali
cvali

Vali
Szuper vagy!Kép Nagyon csípem a hozzáállásod, meg úgy egyáltlán!Kép Azt meg elhiszem, hogy már nagyon várod a párod!
Sok puszi Nektek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma nagyon szuper volt az esténk, igazi kis tündérek voltak.
Tomika nagyon beindult az elmúlt napokban, már átlépte a küszöbötKép, azaz átmászta, nem elég a szoba neki, kíváncsi a többi helységre is. Nagyon gyorsan kúszik, és persze a legveszélyesebb dolgok érdeklik, mint a radiátor, pelus kuka, ágysarka, telefon zsinór, stb.
Alina pedig mindig menne, a dokinő szerint neki kimarad a mászás. Majd kiderül!

Teszek fel két képet róluk:
Kép
Imádnak így játszani, és ami a lényeg nem dőlnek elKép
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Vali
cvali

Maccs,
mi is a II.ker-ben, Kuruclesi uton lakunk,es a Mayaval is jartam a szigetre setalni,benne vagyok a tavaszi turakban.
Utazas,
Uzleti utra megy,egy zenei konferenciara Maiamiba,majd New Yorkba,es Torontoba fellepni,ugyhogy tobbnyire bulizni fog es utazgatni.En a kicsivel nem akartam ezt bevallalni,talan majd jovore.Es nem tudom erdemes-e 3X100$-t kidobni,ha nem kapjuk meg a vizumot.Bar 2 eve megkaptuk,de csak 6 honapra,ugyhogy az mar nem ervenyesKépNem is tudtunk utazni,mert akkor inditotta Bush a haborut Irak ellen,es sokan lebeszeltek minket az utrol,hogy gyerekkel inkabb nem menjunk.Es akkor meg nem volt Maxi.Tehat most neki is kellene igenyelnem.Az is egy totrura.Kép

Vali,
Nagyon aranyosak a Manokak,Maxi is szeret dobozban uldogelni,egesz sokaig elvan egyedul.
KocsiKépMeg szerencs,hogy megvan a "tettes".Kép

Kepzeljetek,ma voltunk tv-felvetelen,a TV2,Babahaz cimu musoraban,Maxival,es Mayaval.1 honapon belul lesz adasban,szombat delelott.Majd nezzetek meg.Maxika bevagta a durcit ki kellett vinni kozben,de a Maya velem volt vegig.Nagyon jo volt.Kép

Mennem kell,valaki kiabalKép

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Eljutottam ma a fogorvoshoz: eredmény: 3 tömött foggal több, (=3 lyukassal kevesebb), és egy jókorra summával vékonyabb vagyok! Kép A kilóim tünnének így el, mint a huszasok a pénztárcámból! Kép Sajnos egy pár menet még vissza van.. Kép Aztán önkényeztetést akartam végrehajtani a kozmikusnál, de amikor odaértem kiderült, hogy beteg, így "bosszúból" beültem a fodrász csajszihoz, és levágattam a hajam!Kép Már úgyis nagyon aktuális volt, idétlenül néztem ki nagyon. A lány egyre csak mondta, hogy milyen szép leszek, de megnyugtattam, hogy én csak egy 8 tagú plasztikaisebész-csoport 12 órás megfeszített melója után lennék szép, de ha jól megcsinálja, a hajam nézhet ki jól! Kép
A babus hajnalban keltett, úgy látszik most ez lesz a program amíg azok a fránya kis fogak ki nem bújcsiznak, de bevallom, hogy mivel sosem voltam jó alvó, ez nem is igazán visel meg engem! Kép Kép Kép Viszont olyan édes volt ma többször is, hogy majdnem megzabáltam, és nagyon türelmesen megvárt a fogdokinál és a fodrásznál is! Kép Persze, ha körülrajongják, azt mindig is jól türte.. Kép

Zita! Köszi a táblázatot! Kép Be lehet ebbe majd valahogy kerülni esetleg?

Vali! KépEzt a kis időt már fél lábon is kibírnád!Kép Reméljük nem lesz rá szükséged!Kép A babák gyönyörűek, olvadoztam egy sort a képeken!Kép És milyen jó testvéreknek tünnek, annak ellenére, hogy ilyen picik, mintha sugározna belőlük valami "szeretelekkistesóm" metakommunikáció Kép De lehet hogy csak én magyarázok bele valamit a dologba ! Kép

Nanda!! Kép Juhu-juhu! Kép Végre egy ismerős a "közelünkben" bár annyira nem is vagytok közel.. Kép Megnéztem a térképen, klassz helyen laktok, jó sok zöld van körülöttetek, csak egy kicsit közel van az intézet!Kép Mi a Zúgligeti és a Jánoshegyi út környékén szoktunk hétvégén "extraráérős" időnkben "kirándulni", egyszer arra felétek is elbaktatunk majd! Kép Nálunk a Tölgyfában a komplett körút forgalma halad el az ablak előtt Kép Margit-szigeti sétákat már alig várom! Kép Kép Kép Filmforgatás!Kép Írtál nekik mailt? Írhatnál kicsit többet is róla, hogy milyen volt!Kép Pontosan mikor lesztek a tv-ben? Párod útja nem semmi.. IRIGYIRIGYIRIGY. Kép Így már érthetőbb, hogy nem tudtok vele tartani. Bocs, mivel később jöttem lemaradtam, milyen zenész? Nekem egy 10 éves vízumom járt le anélkül, hogy végül kijutottam volna! Kép

Megint kicsit pang a topik.. Ébredj haver!Nescafé!Kép Na jó, nem terhelem az agyatokat a hülye reklám idézeteimmel!Kép Szerintem. Kép Kép Kép

Remélem mindenki jól van, betegek meggyógyultak, többiek nem betegedtek meg, és azért éjszaka is tudtok néha aludni! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Sziasztok!

Itt vagyok. Kép Szep jo napot mindenkinek. Kép
Bar ma elmarad a seta, mert nalunk nagyon omlik a ho. Lili jol van mar, nem nathas, fogai kint vannak, de ettol fuggetlenul gyaktan felsir ejszaka, de altalaban visszaalszik 1 percen belul, ha megse, ami 1x vagy 2x elofordul, akkor megyek hozza vallamat vagy cicimet szolgaltatni. Kép Nem tudjuk mitol vannak ezek a felsirasok, de majd remelem ezen is tullepunk. Kép

Vera: Nem tudtam menni az okmanyirodaba, mert szerdan elfelejtettem, csutortokon zarva vannak es ma meg omlik a ho. Kép Ugyhogy a ferjem betelefonal es megkerdezi mik kellenek hozza.

Mese: Krumpli: mi fozzuk es nem sozzuk, de a baratnom tesz bele egy csipetnyi sot. Szoval mindneki mas. Kép

Jerry: Egy nemzetkozi iskola volt, fizetos, ahova a vilag minden tajarol jottek a tanulok. Talan emiatt?

Nanda: nerm biztos, hogy Tomi a hasat fogja suttetni. Kép Ez csak a te kepzeletedben letezik. Kép
TV felvetel: gratulalok. Kép Alig varom, hogy lathassam. Bar ebben kulonbozunk. En nem vallalnek kozszereplest Lilivel. Kép Volt veled valaki? Maxira ki vigyazott amikor te Maya-val bent voltal? Es tenyleg, pontosan hanyadikan lesz?

Macs: nem semmi a fogaid. Kép Mar szerettem volna kerdezni, de hogy lehet, hogy te hajnali 1 korul meg irsz a forumra szinte minden nap? Nem tudsz aludni?
Valaszolok Nanda helyett. Nanda ferje a neves DJ Tommyboy. Ismeros? Kép

Vali: Gyonyoruek az ikrek. Kép

Orsi: puszi. Kép

Anita! Hova tuntel????

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Maccs:nem semmi,hogy éjszaka tudsz még írni,én hulla vagyok.De nagyon örülök Neked,végre megint egy aktív topictag. KépJó lenne,ha a következő talira el tudnál majd jönni,mert úgy sokkal könnyebben tudnék Neked írni,ha már személyesen ismernélek.Kép
Fogorvos Kép Nem irigyellek.
Hajadról esetleg egy fotó? Kép

Rita:hány fogacska bújt ki? Kép
Éjszakai fel-felsírások nálunk is vannak,és mivel Bence velem alszik,1 órát sem tudok nyugodtan végigaludni.Kép Csukott szemmel sír,és dobálja magát,ha meg felébresztem,vigyorog.Tök tanácstalan vagyok.És nagyon kimerült.Kép
Apa megígérte,hogy ma éjszaka besegít.

Nanda:majd szólj,ha már tudod,hogy pontosan mikor lesztek!Kép Én nagyon gátlásos vagyok,úgyhogy nem mertem jelentkezni.Pedig biztosan érdekes lehet.
Tomi utazása Kép
Ha nagyon magányos vagy,meglátogathattok.Kép

Vali:nagyon édesek az ikrek.Kép Köszönöm a képeket külön is!
Szóval a zenebölcsitől nem voltál elájulva? Akkor én még azt hiszem,kihagyom.Nem kínlódok az öltöztetéssel,babakocsival azért a fél óráért.Talán ha jobb idő lesz,egy programnak az is jó lesz.Kép
Ráadásul a lift most már minden nap elromlik,még szerencse,hogy apa éppen nem ment el előbb.Nem tudtam volna Bencét a kocsival együtt le-fel cipelni a 9-ről.Kép Most is el kéne mennem a Valentin napi ajándékokért,aztán két részletben a nagyokért is,és nem tudom,hogy csináljam.Kép

Na,nem panaszkodom tovább,mennem kell,bocsi akinek nem írtam.

Puszi

Anikó
vakili

SziasztokKép

Nekünk elég katarsztófa éjszakánk volt, Gergő sokszor felébredt és nagyon sírt.Kép Én sem tudom mitől lehet ez, sokszor fel sem ébred, csak sír és hiába vesszük fel, az sem nagyon segít. Tegnap még a cici se mindig volt jó.Kép A védőnő szerint ez is a fogzással kapcsolatos.Kép Én még az időre is tippelek, most jött valami front, itt nagyon trutyi idő van. A hó már nem esik, de ködös minden.Kép Nem tudom, hogy fogunk ma sétálni?

Vali
Annyira édesek az ikrek!Kép Nagyon cukik így együtt! És Tomika hogy öleli Alinát!Kép

Nanda
Majd írd meg, hogy mikor adják le a műsort! Vagy pontosan nem lehet tudni? Amúgy mikor szokott lenni ez a Babaház? Mert én annyira nem nézek tv-t mostanában, hogy még egyszer sem láttam.Kép
Nem utazás: így megértem.

Macs
FodrászKép
KozmikusKép

Rita
fogacskákKép
ÉjszakaKép
Olvastam valahol, hogy a gyerekek éjszaka nőnek és igaz, hogy ezt nagyobb gyerekekre írták, de lehet, hogy ez is benne van ezekben az éjszakai felsírásokban. Anikó Bencusa is csinálja, meg az én Mókuskám is.

Bori, Szöszi, Swen
Nagyon eltűntetek megint!Kép

Mennem kell, Gergő nagyon kiabál.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Aniko: Eddig meg csak ket fogacska van alul, de azoknak is csak a csucsa, meg nem nottek ki teljesen. Bence a sajat agyaban nem is tudna aludni?
Huha! Valentin! Nekem teljesen kiment a fejembol es meg nem is vettem semmit ferjecskemnek. De bepotolom. Kép

Orsi: Csak legyen igazad. Szerintem Mokuskadnak a foga jon. Ugyanez volt a Lilinel. Nekem amikor nagyon sirt (egyszer), kupot kellett adnom, mert fajt is neki.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Macs: Nem te magyarázod bele. Minden reggel az az első, hogy ha meglátják egymást elkezdenek kacagni, kuncogni majd gőgicsélni. Folyton simogatják is egymást, amitől az elején nagyon tartottam, nehogy kimarják, megsértsék a másikat, de nem, ha olyan helyre nyúlnak mint a szem, akkor elfordul tőle, gyakran van olyan is, hogy Tomika Alinához mászik és ráhajtja a fejét a hasára vagy a fejecskéjére nagyon óvatosan majd felemeli és mind a ketten nevetnek.
Tegnap meg azt játszották, hogy Tomika elkúszott, Alina addig nyöszögött míg fel nem állítottam, akkor megindult Tomika után, ő irányít én csak a kezét fogom, amikor utól érte megállt, megvárta amíg Tomika hátra néz és akkor nevettek, és így haladtunk előre méterről méterre.
Én nagyon élvezem a dolgot, hihetetlenül sok szeretet tudnak nyújtani a gyerekek, bár szerintem minden gyerek ilyenKép, csak később romolhatunk el egy kicsit.

Fogorvoshoz én is szeretnék menni, de még nem vitt rá a lélek, igaz nekem nem lyukadt ki a fogam, de fogköveim vannak és azt le kellene már szedetni. Talán 2-3 hét múlva.

Rita: Gratula a fogakhoz!!KépKép Az éjszaka szerintem még így lesz egy dartabigKép.

Anikó: Én sem mennék, ha olyan sok helyre el tudnék menni a gyerekekkel, de amíg nem járnak nehezen mozgok velük, az ikerbabakocsit is nehéz kezelni a szűk ajtók miatt, azt viszont szeretném, hogy mást is lássanak rajtunk kívül, ne féljenek nagyon az idegenektől. Egyet értek azonban veled, szerintem is jobb már azoknak a gyerekeknek a zenebölcsi akik tudnak menni.
LiftKép.

Orsi: Köszönöm a sok-sok dicséretetKép. Sajnálom az éjszakátokat, nem akarlak elkeseríteni, de így egy hónap után, szerintem bele kell nyugodnunk, hogy egy darabig ez így marad, és szépen lassan, ahogy nőnek megoldódik magától ez is(legalább is remélem)Kép.
Nekünk ma átlagos volt az éjszaka, ha jól számolom 5X lehettem fönt, ez egész jónak számítKép.

Most megyek előkészítem a vacsorához valókat. Lazacot fogok csinálni azt hiszem krumplival, csak még ki kell olvasztanom, a halakat nem szeretem mikrózni.

( Tegnap voltam szolibanKép)
Szép napot mindenkinek!

Vali
cvali

Orsikám!
Éjszakátok Kép Nagyon egy húron pendülnek ezek a mi fiaink.Kép
Annyira sajnálom,hogy nem jött össze a találkánk.Pedig nagyon rámférne a mosolyod,kicsit kezdek depizni.Kép

Rita!
Azért van mellettem Bencus,mert sokszor kell hozzá kelni,és annyira fáradt vagyok,hogy így egyszerűbb.Néha elég,ha csak megfogom a kezecskéjét,és így tudok tovább aludni.Számít minden perc,amit alvással tölthetek.

Anikó
vakili

Vali!

Egyszerre írtunk.Kép
De édesek lehettek a gyerekek,megnéztem volna.Kép
Majd ha jobb idő lesz,találkozhatunk gyakrabban,akkor legalább minket megismerhetnek.Kép
Szoli Kép Jujjj,de irigy vagyok,én már hónapok óta készülök.Letakartad a ciciket?Mert nekem azt mondták,hogy le kell,amíg szoptatok.(Bocs,hogy ilyet kérdezek.)

Puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Olyan jó olvasni Titeket ebben a csúf időben.Kép Nem mentünk sétálni, de mivel Apa itthon volt Gergő simán elaludt!Kép Van valami beépített altató Karcsi vállában, most már tutira veszem.Kép Mondtam is Neki, hogy délután is ugorjon már haza és altassa el Gergőt, mert nekem nem megy.

Vali
Nem keserítesz el, már én is beletörődtem. Régen!Kép De azért ma hajnalban is átfutott az agyamon, hogy milyen jó lenne már átaludni egy éjszakát! Ha belegondolok lassan fél éve nem alszom, nem tudom hogy bírom, bírjuk ezt? Olyan hihetetlen, nem?
Amiket az ikrekről írsz, az fantasztikus! Annyira megnézném! Nehéz két picurkával, de gondolom ezek a pillanatok kárpótolnak mindennehézségért! Ilyet csak Ti, ikres anyukák élhettek meg!Kép

Anikó
Én is nagyon sajnáltam, hogy nem tudtunk találkozni!Kép De ne depizz, jó? Küldöm a mosolyom fénypostával, ok?Kép
Nekem is sokkal könnyebb, hogy Gergő ott van mellettem egész éjjel! Főleg ilyenkor, mikor nyűgi van.

Képzeljétek, nálunk most van a tüdőszűrés, de nem mertem elmenni, mert anyukám megkérdezte az asszisztensnőt és az azt mondta, hogy inkább ne. A szopi miatt. Én meg inkább nem kockáztatok! Ti mit tudtok erről?

Gergő most már több, mint 1 órája alszik az ágyikójában.Kép Jó lenne, ha aludna másfelet, mert ugye nem volt séta, akkor meg 2-2,5-et szokott.

Rita
PuszikaKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kicsi lanykam mit muvelt. Kép Tudjatok o nagyon ugyesen iszik a muanyag uvegekbol. Ugyesebben mint poharbol. En bebivizet szoktam neki adni azokbol az uvegekbol, igy tudja, hogy az szomjolto. Kép Eppen jatszott a szonyegen, en meg tanultam mellette, amikor elkuszott a kanape moge dugott uveghez, magahoz vette (1 literes es szinte szinultig volt, de nem volt lezarva), szajahoz emelte es zutty. Kép Nem szamitott arra a nagy mennyisegu vizre. Kép Jutott az mindenhova. Kép Nem ijedt meg, csak nezet nagyot, de a maradek vizet azert meg megitta. Kép
Na megyunk tovabb jatszani a ruhacsere utan, de a viz mar nincs ott. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Orsi!
Majd nézegetem a talis képeket.Kép
Én már voltam tüdőszűrésen,és több helyen is megkérdeztem előtte.Azt mondták,hogy lehet,sőt aki tejet tud leadni,annak kötelező is.

Rita!
Néha úgy sajnálom,hogy nincs bekamerázva a lakás,pont az ilyen pillanatokért.Kép Nagyon jópofa lehetett.

Hú,csajok !Olyan sz@r idő van,most értem haza Katával.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Rita
Ilyenkor kéne előkapni a kamerát! Csak olyan gyors az egész, hogy nem jut rá idő, nem igaz?Kép Édes lehetett Lili!Kép

Anikó
Pusz-pusz-pusz!Kép

Képzeljétek Gergő tegnap óta próbál feltérdelni! Tegnap kétszer is csinálta és már ma is egy párszor!Kép Annyira cuki! Szerintem ebből lassacskán mászás lesz. Pedig azt hittem túl nehéz a pocakja, hogy felemelje, de megy neki minden nehézség nélkül. Csak rá kell jönnie, hogy így tud előre haladni és lesz nekünk nemulass.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

Pont ma vettem észre én is ugyanezt Bencusnál!!!! Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Köszi a tegnapi gratulációt Orsi!

Fogorvos: én 4 hónapja belenézettem a számba, akkor oké volt még...

Rita: a jelképes aranya az enyém lenne, csak a szerver nem akarta Kép
Ilyen a formám!
A kis iszákos! Kép

Orsi: koncert Kép Hamarosan a Bécsi Filharmonikusok jönnek majd Kép
Edina sem egy filigrán csajszi, de a popsija nem akadály! Gergőnek sem lesz az, meglátod!
2.5 óra??? Nekem annyit egy nap összesen nem alszik napközben Edina!

Vali: Akkor az utca felétek a tanpálya???
Nagyon helyesek az ikrek! Anno Zsófi is kihagyta a kúszást! Ő spirálban forogva haladt, majd mászott! Most Edina csak annyit forog, amennyit nagyon kell, de ő kúszik, mint a kukac! No meg négykézlábazik. A lába szerintem már menne a mászáshoz, a keze nem oké! Vagy az egyensúly!
Amúgy Edina is állandóan állni akar! ÉS néha menni is!
A kacagást én el tudom képzelni, mert Edina annyira odavan ZSófiért, hogy ha 1 szót is szól hozzá, hangosan kacag neki vissza! Pedig ők nem egyidősek. ÉS símogat is. A szüleimet rendszeresen, amikor megjönnek, és kézbe veszik, jön Edinától a simi, puszi...
Ahogy Anyu mondta a minap, nagyon hálás a kiscsaj Kép

Nanda: TV sztár Kép MEggyógyultatok? Mit kaptak a gyerekek ("orvosság")?

Meske: válasz ment...

Rólunk: Zsófi nagyon nem jól. 3. napja lázas, hány, a gyógyszert nem bírja, így viszem vissza ma az orvoshoz. JA, és 2 napja szinte semmit sem eszik!
NAgyon remélem megússza Edina...

Orsi már hiányolt. Akkor most én kiegészíteném!
Ezer éve nem volt Linda, és Kakukk, Ildikó, Kisdió. Elég régen Lino és Süncsi. Nincs hírünk Timiről és Egcsiről, eltűnt Chello, és Halni-Maci is Kép

Zsuzsa
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?