Szia Jankica!
Igazából két gyermeket nevelünk, mert az első fiam már felnőtt 19,5 éves és a válás után az exemmel maradt.
A másik fiam 12,5 éves, nagyon jó gyerek, kitűnő tanuló, Vele csak a kezdődő kamaszkori kis hülyeségek miatt van néha összezördülés, egyébként semmi gond.
A 3,5 éves lánykám ( Melissa ) viszont egy kis energiabomba, Õ rettenetesen lefáraszt, nagyon érdeklődő, nagyon anyás.
Vele most kicsit nehezebb, mivel tegnap óta "durvultak" a koraterhességi rosszulléteim,
rengeteget émelygek, szédülök, és időnként borzasztó gyenge vagyok
Ráadásul Melissa most a nyári szünet utáni két ovis nap után lebetegedett, úgyhogy holnap ovi helyett orvoshoz megyünk
.
Azért nem panaszkodom, csak jobb lesz, ha elérem a bűvös 12.hetet
Quartett -teszt nálam is lesz, mert 38 éves vagyok, viszont ha nem muszály, akkor amniocentézist nem szeretnék.
Én azért járok Telkibe, mert a győri kórháztól olyan szinten iszonyom van, hogy a párommal megegyeztünk: csak akkor lesz új baba, ha kezdetektől Telkibe járunk...
ja, és elegem van a ffi orvosokból
negatív kórházi élményeimet a topic első oldalain írtam le, úgy gondoltam, hogy három szülés után már nem vágyom a balkáni körülményekre.
Jankica, légyszi küldd el a mailcímedet a profilomban lévő címre, mert szeretnék Tőled priviben kérdezni v.mit. Köszi
Szia Suzy!
Gratulálok Neked a négy gyerkőchöz!!!
Te hol szülted Õket?
Szerintem sürgős esetben is fogadnak, ha előtte odaszólsz...
Nekem Hál' Istennek még kórházi gyermekgyógyászati ügyem nem volt,
de mindenképp odavinném őket én is
szerintem kérdezd meg a recepciót a lehetőségekről, nagyon készségesek.
Nekem a laboreredményeket elküldték e-mailben, a győri kórházban napokig tartott és sok bosszúságomba telt megtudni pl. a toxoplazma eredményemet
üdv,
Sheila