Sziasztok!
Saxi!
Örülök, hogy jelentkeztél! Biztos nehéz lehet két gyerkőccel, sokszor eggyel is nehéz! Megértelek, ha ritkán jössz, de azért hiányolunk! Tervezzünk áprilisra egy találkozót, reméljük arra valahogy el tudsz jönni majd, persze a gyerekekkel!!!
Kata!
Én is sokszor úgy gondolom, hogy azért nem alszik Norbi, mert rengeteg dolog van amit fel akar fedezni és sajnálja az időt az alvásra!
Majd írdd meg, hogy használt-e a homeós bogyó!!! Jobbulást nektek! Raul is jobban van már? Tud menni a farsangra?
Hát igen, sokszor én is büszke vagyok magamra,hogy még nem adtam fel, de imádok szoptatni és nem adom fel egy könnyen, főleg most, hogy tudom, hogy minden szopisztrájkon túl lehet lenni!
Márti!
Ma mi is együtt fürödtünk Norbival a nagykádba! Előtte elég sokat hagytam pucérkodni, olajjal átmasszíroztam a hátát, aztán pancsolt egy nagyot. Egészen belefektettem a vízbe. Nagyon élvezte, úgy ahogy neked is Gigi, nevetett, visított, dumált. Annyira édes volt! Holnaptól már egyedül fürdik a nagykádba az én nagyfiam!!!
Persze volt nagy hiszti amikor kivettük a vízből, de aztán újra jó kedve lett, mintha megköszönte volna! Tényleg annyira jó volt! Már épp ideje volt, hogy kipróbáljuk és erre Te ösztönöztél ám!
A fülecskéit jó szárazra töröltük, úgyhogy remélem nem lesz gond, hogy végig a vízben volt!!!
Anikó!
Krisztike szereti a cicit?
Ha nem is minden nap, de egyre gyakrabban szeretnék adni neki egy kis kostolót. Tegnap előtt meg ma sütőtököt adtam és van még itthon egy üveg sütőtök almával, holnap vagy holnapután azt is kipróbáljuk! Olyan édes ahogy ízlelgeti, cuppog a szájával! Persze ezek még iciri-piciri adagok, de egyenlőre még nem is nagyon akarom nővelni, előbb hagy szokja magát az evést, a kanalat, az ízeket.
Képzeljétek el, anyuval megvetettem a "Norbi titok" könyvet és most próbálok az szerint enni! Jó mert mindent ehetek, csak nem mindegy, hogy mikor. Így nincs lelkiismeretfurdalásom az miatt, hogy nem lesz elég tejem, mert végül is eszek rendesen! Persze, lehet, hogy nem ér semmit ez az egész, de most nagyon rákattantam erre az egészre, mert nagyon szeretnék nyárra visszafogyni! Ha használ, akkor majd tudósítok!
Mindenkit puszilok, Jó éjt!
Györesz
Puszi mindenkinek