Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Saxi
ez igen !
Elég korán kezdenek ezek a fogacskák kibújni.
Szegény Liliána, reméljük már nem fog sokáig tartani.

Kitartás
Márti
márti05

Sziasztok!

Nem tudtam jönni egész nap, mert nem volt netünk, vagy hát lehet, hogy lett volna csak én hülye nem hívtam fel a chellot. Karbantartás volt és áramtalanítani kellet ahhoz, hogy újra legyen. A lényeg, hogy már itt vagyok!

Norbi ma másfél-két óránként szopizott, kicsit mintha kevesebb lenne a tejem, de Ő megoldotta! Nagy nehezen sikerült aludnia 2,5 órát persze volt közben egy szopi is. Szóval elég sűrű napunk volt!
Esténként sokat sír fürcsi előtt! Úgy sajnáljuk szegénykét, de még anyukám ringatása sem segít!

Dia, Barbi!
Sok puszit a babóknak a hóforudlóhoz!!!

Márti!
A cumi nem kiesik a szájából, hanem kiköpi, be sem akarja kapni, toja ki a nyelvével!
Holnap mikor mentek oltásra? Gondolok majd rátok, remélem minden rendben lesz és hamar túl lesztek rajta és Gigit sem viseli meg nagyon!!!!

Anikó!
Krisztike is már ilyen ügyes és látod, hogy megy az a hason fekvés!!!!
Sajnálom, hogy pótólni kell, de majd biztos helyreáll a tejmennyiség!
TakonykórKép Jöhetne már ez a fránya tavasz!!!! Jobbulást Krisztikének!
Sebes ciciKép

Dino! Gombóc!
Hogy vannak a gyerkőcök! Jobbulást!!!!

Sofka!
Katának boldog szülinapot!

Saxi!
HŰŰŰŰŰ ez ne semmi! Én meg hiába várom, hogy kijöjjön Norbi foga szegény csak kínlódik!
Ez érdekes, hogy mostanába minden kisbabának milyen hamar elkezd jönni a foga, vagy ki is jön!!!
Gyere gyakrabban!!!

Kata, Gigi, Dia hol vagytok???

Puszi mindenkinek
Még benézek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!Kép
Anikó!
Én gondoltam rá,hogy majd veszek párásítót,mert a nővéreméknél is nagyon bevált.Eddig még az ára miatt nem vettem.Kép
Nagyon ari Krisztike és te is jól nézel ki.Kép

Györesz!
Hapsid no komment!KépFel a fejjel meg se érdemel téged!Kép

Kata!
Itt vagyok,csak a hétvégén is babalátogatók voltak aztán nemtudtam jönni.Köszi,hogy hiányolsz!Kép
Brúnóval szerdán beszélek,mert nem tudom azt se,hogy jó lett e a rákszűrésem."Szerintem nem."Aztán erre a vérzésre is rákérdezek.Nekem a tejem az első 1-2 napon volt kicsivel kevesebb akkor pótoltam tápszerrel így picur szinte meg se érezte,aztán helyreállt a mennyiség.Neked is megjött?Kép

Márti!
Ti is nagyon aranyosak vagytok!Kép

Gigi,Barbi!
Merre vagytok?Ne hogy eltűnjetek!

Én is frissítettem a fotóalbumot cím a profilomban.Kép

Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajok!
Az előző levelemet tegnap írtam,csak nemtudtam feljönni a babanetre.
Márti Györesz!
Köszönjük a köszöntést.KépHolnap megyünk szurira.Kép
Teszek fel 2 képet a királyfimról,de több látható az albumban is cím a profilomban.Kép

Kata!
Puszi.Kép
Mindenkinek jó éjt!DiaKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nagyon cuki Dominik! Megnéztem az albumot is. Hát az a bohócos kép haláli! Nekünk is van ilyen satyink, mindig jól belehúzzuk a fejébe fürcsi után és jókat röhögünk szegényen, úgy néz ki benne, mint munkás!Kép

Egyre nehezebben tudom Norbit elaltatni esténként! Nem sír, meg ilyesmi, csak nem akar aludni. Vagy ha elalszik akkor tuti, hogy 5 perc múlva felkel és vissza kell tenni cicire, hogy újra elaludjon!
Megyek én is megfürdök és alszok, mert nagyon fáradt vagyok!

Jajjjjj most jut eszembe, nem is meséltem!!! Adtam ma Norbinak egy kis sütőtökpürét, vagyis hát megkostóltattam vele. Az elején nagyon csodálkozott, kicsit sírt is, de aztán tátotta a száját. Persze nagyon kicsit kapott, inkább csak ízlelgette, de tetszett neki. Minden csupa sárga volt! Úgy döntöttem, hogy szoktatom az ízekhez! Persze ugyanúgy szoptatom, csak kap egy-két kanál mást is délelőttönként, hátha elfogadja, ha nem, akkor nem. Szeretném ha 6 hónapos korára már nem okozna gondot a hozzátáplálás! Több barátnőm is ezt ajánlotta és így is sokáig szoptattak!

Puszi mindenkinek, Jó éjt!!!!!!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm,ne haragudjatok,most nem tudok külön írni,de mindenkit puszilok!!!
Jönnék,de Patrik nagyon taknyos,szinte állandóan szívni kell az orrát,hameg nem,akkor cicin lóg,az megnyugtatja.Mondanom sem kell,hogy ez éjjel is így van.
Még nem vittem orvoshoz,mert nem lázas és nem szeretném,ha feleslegesen kapna antibiotikumot,de ha nem javul,akkor megyünk a dokinénihez.
Ráadásul én sem vagyok jól,nem múlik a megfázásom,olyan,mintha az arcüreg is tele lenne és a fülem is érzékeny.
Csak hab a tortán,hogy megjött,de már ez a legkevesebb.KépKépKép
Remélem valami nagyon jó időszak következik,mert kezdek besokallni.

Patrik ismét felébredt.

Puszi.

Dia!
Nagyon aranyos a fiad!!!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anikó, Györesz,
Köszönöm kérdéseteket. A gyerekek javulnak. A nagyobbik kapott antibiotikumot, Bernát pedig kevesebbet eszik, mint eddig de már minden más tünete elmúlt.
Már nagyon várom hogy vége legyen ennek a betegeskedős időszaknak.

Györesz,
Én tegnap a banán végét hagytam hogy szopogassa a Bernát. Annyira megtetszett neki, hogy teljesen felháborodott rajta mikor el akartam venni tőle.

Saxi,
gratula a fogacskához! Szegénynek elég korán érkezett.

Minden szörtyögő babának jobbulást kívánunk!

Ti ilyen időben mennyit vagytok kint levegőzni?

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbuást!!

Györesz
nálunk is ez volt tegnap, elég pipás is voltam mert így telefonunk sem volt, még jó, hogy van mobil. Én egy idő után áramtalanítottam hátha, de nem lett jobb utána meg egyszercsak lett.
Norbika nagyon zaklatott mostanában, s hogy még anyukádnál sem nyugszik meg délután.
Különben Gigi is tegnap elég nyüszi volt, du. felvettem és átvittem a nagyágyra bulizni, amint letettem üvöltött úgy hisztizett, elkezdtem vele bohóckodni s előbb utóbb leesett neki a tantusz és már röhögcsélt.
Kezdem visszasírni az első 2 hónapot amikor még nem volt ilyen kis eszes és nem hisztizett.
Fürcsi után az öltözés egy rémálom folyamatosan, iszonyat akaratos, persze volt kire ütnie e téren nem kéne így csodálkoznom, de a remény hal meg utoljára hátha mégsem.
Szuri délben lesz.

Gigi
merre jársz?

Anikó
nálunk is dettó ez volt amit te írsz, mégis megoldódott. A sebes mell miatt figyelj nagyon a helyes tartásra.

Dia
Dominik nagyon édi. Olyan jó visszanézni a régi képeket is amikor még icike picike babák voltak.
Szeerintem katona lesz Dominik, olyan huszáros a vigyázz fekvése.
Kíváncsi vagyok a dokid mit fog mondani. Miből gondolod, hogy a rákszűrésed nem lett jó?

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Megint rövid leszek,helyzet annyiban változott,hogy most már Raul is beteg.KépRemélem pénteken a farsangra azért el tud menni,annyira várja!

Anikó!
Krisztikénél hány nap alatt zajlott le a nátha?Sterimar befújás után mindig jól ki tudtad szívni az orrát?Van,hogy egyszerűen nem tudom kiszívni Patrik orrocskáját,hiába vetek be mindent.
Orvoshoz vitted?
Neked is olyan sokszor kellett orrszívózni?

Nekem megint.

Pusziu mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Jajjjjjjjjjjjjjjj ez a sok taknyos babuci!KépKépKép
Kata!
Szegény Patrik és most még Raul is! Annyira sajnálom! Nagyon gyors gyógyulást kívánok nektek!
Norbi is szörcsög még, néha nagyon, néha nem is hallom, de én még mindig nagyon kevés trutyit tudok leszívni! Azért talán jobb lenne elvinned dokihoz, nem? Tudom, hogy egy nátha nem olyan nagy betegség, de én biztos elvinném, hogy megnyugodjak!

Dino!
Én csak akkor viszem ki Norbit, ha száraz az idő! Ha nagyon hideg van, akkor egy óránál tovább nem maradunk le. Én sem bírnék tovább lent maradni!

Márti!
Drukk az oltás miatt!!!
Néha én is visszasírom amikor még pici volt Norbi! Evett, aludt és szépen elnézelődött magába. Most már egyfolytába igényli a jelenlétemet, ha csak felállok már morog, ha meg elmegyek mellőle akkor előbb-utóbb sírni kezd!
A fürdetés utáni sírás nálunk is katasztrófa volt. Kb. egy hete kicsit alábbhagyott, talán rájött, hogy utána is jó dolog következik: szopi, szunya, de addig valami iszonyatosan üvöltött.
Majd írj, ha tudsz, hogy Gigi hogy viselte az oltást!

Még egyszer mindnekinek jobbulást
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Nálunk megint szopisztrájk van. Reggel 10 perc alatt annyira teleette magát, hogy utána sugárban hányt, döbbenet mennyiséget. Ilyet még nem csinált. Most éhes volt, evett egy kicsit, és egyszerűen utána elutasította a cicit. És csak üvöltött, nem volt hajlandó a cicit elfogadni, megnyugodni srm, semmi sem volt jó. Több mint félóra után álomba sírta magát. Ja, és a teát hajlandó volt elfogadni, de abból csak egy kortyot adtam, mert a torka már nagyon kiszáradt. Én annyira kibuktam, hogy én is itt bőgtem.

Kata!
Nekünk 3-4 nap volt, és én olyan óránként szívtam, mert annyi idő alatt összegyűlt annyi az orrocskájában, hogy le tudtam többnyire szívni.
Dokinénit felhívtam, és azt mondta, hogy ha nagyon köhögne vagy lázas lenne, akkor megnézi, különben sok szopi és csöpögtetés és orrszívás.
Remélem, ti is gyorsan helyrejöttök. Kép

Dia!
Köszi, ti is nagyon jól néztek ki Kép Az a sapka nagyon bejön nekem Kép

Dino!
Én ha minusz van, akkor csak kiteszem ide az erkélyre. Ha nagyon fúj a szél, vagy párás a levegő, akkor is. Kb 1 óra a levegőzés, kivéve ha nagyon jó idő van

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Lányok, kétségbe vagyok esve, egyszerűen nem eszik, viszont kaja helyett üvölt. Semmi se nyugtatja meg. Aztán néha elfárad, alszik egy kicsit és folytatja tovább.
Szörnyű. Mit csináljak vele?
Györesz, neked meddig szokott ez tartani?
Puszi Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó!
Részvétem! Ez nálunk nagyon változó szokott lenni, de sajna volt olyan hogy 5 napig folyamatosan ezt csinálta és csak egy-két kortyot volt hajlandó szopizni és csak félálomba szopott rendesen!
Ilyenkor ha elalszik, akkor ahogy látod, hogy ébredezik tedd egyből cicire, ne beszélj hozzá, mert akkor nagyon felébred, csak add oda neki gyorsan a cicidet!
Általába egy-két szopiig tart, nem egész nap, de van hogy következő nap megint! Már meg sem tudom számolni két kezemen, hogy mennyi szopisztrájkon vagyunk túl és fogalmam sincs, hogy mitől jön elő!
Próbálj nyugodt lenni! Fektesd magad mellé, egész közel a cicidhez és várj, általába egyszercsak bekapja. Nálam általába beválik! Most semmiképp ne adj neki cumit, hogy a szopási ingerét mindenféleképp a ciciden elégítse ki! Kitartás! El fog múlni, Krisztike meg nem is fog rá emlékezni!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Anikó
jajjajajj ez nagyon rosszul hangzik. Kitartást.
Próbálj meg mellé feküdni a cicidet közel tenni az arcához hátha magától rátalál és akkor elfogadja. Lehet, hogy a hányástól annyira megijedt, hogy most fél a szopitól.

Györesz
túl vagyunk a szurin. Kijött egy kisfiú és üvöltött, erre az én szolidáris lányom szintén elkezdett sírni, nagynehezen megnyugtattuk, bementem letettem az asztalra és ismét volt bömbölés pedig még semmi sem történt vele. A szurira persze még jobban sírt de az már fájdalmas volt nem hiszti sírás. Haza felé beájult, fel sem ébredt amikor levetköztettük.
Az az érdekes, hogy szuper jól indult a napja, folyamatosan dumált és röhögcsélt, még lelkiismeret furdalásom is volt, hogy szegény milyen jó kedvű nem tudja milyen merénylet lesz ellene, sőt a hordozóban is jól el volt, pedig azt nagyon utálja.
Remélem nem lesz túl nyúgös ha felébred.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Györesz, Márti!
Próbáltam, de még elő sem vettem a cicit, csak meglátta melltartóban, máris üvöltött. Mivel reggel óta nem evett, ezért muszáj voltam megetetni, úgyhogy fejtem le és cumisüvegből megkapta. Próbáltam lefeküdni mellé, dumáltam neki, de meglátta a cicit, elkezdett üvölteni és átfordult a másik oldalára. Tudni kell, hogy én is iyen voltam, csak tápit bírtam enni. Csak szörnyű, hogy az én jólszopizó kislányom ezt csinálja. És már napok óta voltak ennek tünetei, csak lájtosabban.
Na megyek, hátha elalszik.
Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Ki vagyok akadva!Kép
Lementünk ma a dokihoz szurira/Domi ordított végig/És kiderült,hogy a doki szabin van.KépNem volt képes szólni,hogy ne húzzam le a gyereket!Holnap megint mehetünk.
Kata!
Jobbulást nektek!Nagyon sajnállak titeket.

Mindenkinek köszi a dicséretet!Kép

Márti!
Abból gondolom,hogy nem lett jó a rákszűrés eredményem,hogy akkor is véreztem amikor levette a kenetet.Ami ugye véres lett.KépEste kiderül mi újság.

Györesz!
Ugye milyen jó ez a sapi?KépA nővéreméktől örököltük és én is fürcsi után szoktam a fejére tenni.Kép
Alvás:
Nálunk a reggel 5 -ös szopi után van ez,hogy nem hajlandó tovább aludni.Látja,hogy már világosabb van és akkor ő nézelődik.Anya pedig sétálgasson vele a lakásban.KépRáadásul az éjszaka 2x volt olyan,hogy nem vett levegőt úgy ráztam fel.KépAnnyira félek!Persze utánna virasztottam egész éjszaka.És olyan is volt,hogy szopizik közben nyomja a kakát és a nyomás miatt félre megy a tej és fulladozik.Hát akkor is a frász jött rám.Szóval tegnap őszültem egy kicsit.Kép
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Anikó!
Csak hogy megnyugtassalak Norbi megint sztrájkolt. Dettó mint a lányod, ahogy meglátta a cicimet üvöltés. Most a fekvős módszer sem jött be. Végül kicsit erőszakos voltam. Fogtam a karomba a cicibimbó a szájánál (ami tátva volt a sírástól) és ringattam, közben énekeltem és ahogy picit lenyugodott rákapott a cicimre. Az a fura ilyenkor, hogy ha végre rákap akkor meg úgy szívja hogy csak na és ha véletlen kicsúszik akkor meg egyből rácsap, mintha mindig így csinálna! Ki érti ezt? De én már nem idegeskedek! Még 2 hónap és már mást is fog enni.

Viszont az én kicsi fiam már nem az a minta baba! Egyfolytába mellette kell lennem, mert különben morog, aztán sír. Régen olyan jól eljátszott magába, de ez már a múlt. Szerintetek mitől van ez? Vagy hagynom kéne sírni? De nekem ahhoz nincs szívem!
Az éjszakánkról sem írtam, hát az is szőrnyű volt. Kb. hatszór keltünk és hajnal 4-től a cicimen lógott reggelig, úgy aludtunk. A cumi már egyáltalán nem kell neki, csak amikor sétálunk akkor fogadja el!
Ez a sok változás olyan hirtelen történt!
Nem idegeskedek ezek miatt csak sokkal fárasztóbb mint eddig. Nem is tudom mi lenne velem anyukám nélkül! Mindig mondom neki, hogy Ő az én férjem, a gyerekem apja!KépKépKép

Márti!
Szegény Gigi! Reméljük erős kis csaj és meg sem kottyant neki az oltás!
Multkor nekem is lelkiismeretfurdalásom volt az oltás előtt. Norbinak a váróban annyira jó kedve volt, csomót nevetett, nem is sejtett, hogy nemsokára kétszer is megszúrják!

Dia!
Ne ijeszgess! Nem lélegzett? Jelzett a légzésfigyelő?
Norbi rendszerint félrenyel és fuldoklik, ilyenkor felkapom és ütögetem a hátát és akkor vesz egy nagy levegőt.
Vigyázzatok magatokra!

Most kifogytam, majd még benézek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Nagyon egyformák voltak ma a picijeink. Nekem már a drasztikusság sem jött be. Most délután végül sikerült beimádkoznom a száájába nagy nehezen és szopizott is rendesen.
Nekem is nagyon igényli Picur a foglalkozást, nem igazán marad el társaság nélkül, max 10 percig csak. Annyira jó, hogy ottvannak anyukádék. El tudom képzelni, milyen sokat jelent neked.
Puszi
Anikó
pancsa2

Györesz!
Aha úgy fuldoklik Domi is.Szerencsére a hasamon aludt így előbb észrevettem mint a légzésfigyelő.Amúgy nem nagyon bízok benne.Ahogy nézem a villogást nekem sokára tűnik amíg megszólal.Persze lehet,hogy én parázk túl sokat.A múltkor számoltam és 13 másodperc múlva szólalt meg.De ha érzékenyebre tekerem,akkor viszont még azt is érzékeli ha mi alszunk a nagy ágyon.KépTehát ha picur nem lélegezne simán nem jelezné.Szerinted ez a fuldoklás mitől van?Meg olyat is szokott csinálni,hogy szaggatottan veszi a levegőt.Ja és olyat is,hogy annyira beszélget,hogy gyűlik a nyála de nem nyeli le és akkor is köhög.KépRám pedig a frászt hozza.Ma félórát alszik aztán nyöszörög és ez így folytatódott egész nap.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Meg fogod szokni ezeket a dolgokat és már nem fogsz annyira megijedni! Norbinak rengetegszer leszalad a nyála, félrenyel, sírás közben nem vesz levegőt, csak úgy öklendezik, de már nem ijedek meg. Nekünk nincs légzésfigyelőnk, de én egy szobában alszok vele. Egyszer volt, hogy szinte arra keltem fel, hogy állok az ágya mellett, mert össze-vissza krákogott, öklendezett. Hirtelen azt sem tudtam mi van, azt hiszem még álmomban pattantam fel! Ezek az anyai megérzések! Régen legalább oldalra tudtam fordítani, de már nem marad úgy, így csak reménykedek, hogy nem bukik és nem nyel félre álmában.
A babáknak a légzése még nagyon változatos, van hogy gyorsan piciket lélegeznek és van, hogy egész hosszú a szünet két légzés között, ez normális!!! Ne aggódj túlságosan!!!KépKépKép
Gigiről tudsz valamit?

Anikó!
Gondolom Te is nagyon boldog vagy amikor egy ilyen borzalmas nap után, vagy csak egyetlen sztrájk után szopizik szépen! Hát én olyankor annyira örülök, hogy csak na!!!!
Igen anyuék nagyon sokat jelentenek, sokszor el is mondom neki, hogy olyan jó, hogy ilyen anyukám, apukám van! Egyedül lehet, hogy nem bírnám! Úgy várom mindig az 5 órát,mert anyu akkor ér haza a melóból és akkor kicsit lepasszolom a picurt! Norbi ahogy meghallja a nagymami hangját már nem lehet vele bírni! Nagyon szereti a nagyszüleit! Apukám még a legrosszabb pillanatában is meg tudja nevettetni!!! Szóval tényleg hálás vagyok nekik!

Márti!
Nem jelentkeztél! Ezek szerint Gigi rosszúl viselte az oltást? Nyűgös? Lázas?

Minden beteg babának és anyucinak jobbulást!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Anikó
nem irigyellek, remélem ma már jobb paszban lesz Krisztike és szopizni fog rendesen.

Dia
horror amiket írsz. Félrenyelés nálunk is van, Gigi még szépen visszaköhögi. Doki nniről megvan a véleményem.

Györesz
Gigi amikor hazajöttünk jól volt, aludt, felkelt dumált, evett visszaaludt és egyszercsak elkezdett üvölteni, pont az utolsó falat kaját tömtem a számba, onnantól iszonyat volt, gyorsan adtam neki 1 kúpot, igaz estére mondták, de csak nem várom meg amikor már du 5 kor üvölt a gyerek. Séta popsi rázással, ha valamelyiket nem csináltam üvöltés, de volt, hogy még így is üvöltött. Minden együttérzésem a beteg picik anyukáival. A kúp végre elkezdett hatni, és ő is megnyugodott. Újabban nem tudom fekve szoptatni mert annyira dől a lé, így nem tudtam mit tenni kénytelen voltam bölcsöpózban etetni, és hát ugye akkor 1 picit nyomtam a bibis lábát, de szerencsére hamar megvigasztalódott. Sokszor akart szopizni, gondolom a láz miatt szomjasabb volt. Olyan tündérke volt, totál másként tartotta a fájós lábacskáját, azt hittem megeszem.
Hát igen te profi szopisztrájkos mama vagy sajnos. Időnként irigyellek is anyukádék miatt, sokszor recserélném apát bárkire aki kicsit többet tudna nekem segíteni. Bár nem panaszkodom, azért elég rendes, csak mindig engem szekál és ezt már nagyon nagyon unom.

szép napot mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Norbi baba már megint kínlódik az alvással! Szépen szopizott és el is aludt a cicimen, betettem az ágyába és nemsokára szegényt felébresztette egy hatalmas trotty. Tehettem tisztába és persze mostmár nem tudom min elaltatni, mert nem éhes. Most is sírdogál, de nem tudok mit csinálni vele. Vagy fárasszam még?

Márti!
Hát sajna ilyen ez az oltás! Nekünk a 4hós is ilyen volt, hogy sokat sírt utána, de még mindig jobb mintha lázassak lennének!
Talán ma már jobb lesz, bár Norbinál mindig két napig tart!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Györesz
hát marad a játék, amíg kissé el nem fárad.
Gigi szerencsére nagyon jókedvűen ébredt.
Majd kiesett a pelusából olyan boldog volt, fülig ért a szája. Evett, megerőszakoltam és levágtam a körmeit, pedikür manikür volt minden, s utána elaludt. Ha minden igaz 1 hét mulva megyünk babaúszni!!! Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok lányok!

Megint lusta voltam írni! Kép
Szonja jól van, kedden megkapta a szurit. Nagyon hősiesen viselte, utána meg aludt egy jót!

Dia!
Domi gyönyörű kis maszat, le sem tagadhatnátok!

Íme ilyenek vagyunk mi most:

Kép
Kép

Puszi mindenkinek:
Barbara
babar

Sziasztok!

Györesz!
Igen, velem ma madarat lehetett fogatni, bár még mindig volt egy kis nyafi, mikor meglátta a cicit, de aztán úgy rácuppant. Öröm volt nézni. Én meg annyira boldog voltam, majd kiugrottam a bőrömből. Szerintem annál rosszabb érzés nincs, mint mikor elutasítja a cicit. Én imádok szoptatni, és bele is betegednék, ha nem tehetném.
Anyukádék nagyon jó fejek. Én is irigykedem, főleg azért, mert neked ott vannak. Nekem 200 km-re laknak, és havonta 2havonta látjuk egymást. És annyira tudnak hiányozni.

Márti!
Mi jövő héten kapjuk meg a 3. havi oltást. Én már nagyon félek. Még a te jó babád is ilyen nehezen viselte. Mi lesz az én hisztis Krisztikémmel Kép
Egyébként te mikor felvan, akkor vágod le a körmét? Irigykedem. Nekem alvás közben és ha az ölemben van, akkor lehet csak, különben képtelenség, ahogy jár a keze-lába mindig.

Dia!
Sajnos a babáknál előfordul ez a fura levegővétel. Először nekem is szörnyű volt, mindig felkeltem, mikor ezt csinálta, de már rájöttem, hogy ez természetes. Ha nagyobbak lesznek, biztos elmúlik. Egyébként nekünk sincs légzésfigyelőnk, mert én fölöslegesn paráznék tőle biztos, úgyhogy nem mertem venni.

Na úgy hallom, felkelés van, szalaok. Majd még jövök.

Puszi
Anikó
pancsa2

Barbi!

Nagyon szépek vagytok. Le sem tagadhatnád, hogy a te kislányod Kép

Komolyan lányok, itt annyira szép kisbabák vannak ezen a fórumon. Imádom nézegetni őket Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!Kép

Megint csak telnek a napok és nem vagyok képes fél órára leülni a gép elé,hogy írjak egy pár sort.

Györesz!

Nagyon szivessen jönnék minden nap akár többször is de sajna tényleg nincs egy perc szabadidőm sem.Ha az egyik lurkó alszik az biztos,hogy a másik felébred,ha pedig valami csoda történik és mind a ketten alszanak akkor az elmaradt házimunkát igyekszem pótolni.De remélem nem lessz ez mindíg így.

Dia!

Megnéztem az albumot,nagyon aranyos ez a nagyfiú,a szilveszteri kép nagyon szuper.

Barbi!

Nagyon csinik vagytok,tényleg hasonlít rád ez a baba.

Kata!

Sajnálom,hogy így elkapott benneteket a betegség.Sok puszi a gyerkőcöknek és gyógyuljanak meg hamar,neked pedig kitartás.Ugye milyen nehéz két gyerekkel?Én van amikor úgy érzem,hogy nem tudok megbírkózni a feladattal.De azért egy percig sem bánom mert imádni való mind a kettő.

Mindenkinek köszi a gratulációt a fogacskához,nagyon furi,hogy ilyen picúr és már ott világít az a fehér fogacska.

Hát ma ennyire futotta az időmből,mindenkinek sok puszi,szép napot nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Reggel fél 8 óta most sikerült elaludnia Norbinak! Hihetetlen mennyi szufla van ebbe a kis pöcsösbe!!!

Barbi!
Nagyon ari a pici lány és Te is csini vagy!

Anikó!
Eddig nálunk is minden simán megy! Reméljük, hogy estére nem lesz megint nemszeretemanyucicicijét!
Én már csak úgy tudom levágni Norbi körmét, ha fent van, hisz olyan keveset alszik, hogy akkor nem is merem babrálni! Elég jól tűri, bár nem bírom olyan jól levágni, mint amikor álmába tettem, de azért igyekszem!

Márit!
Akkor ma már jobban van a lányzó? Ti voltatok ma már sétálni? Norbi most aludt el úgyhogy ha sokáig alszik (amit kétlek) akkor ma lehet, hogy elmarad a séta. Ha felébred, akkor gyorsan felöltöztetem és rójjuk a köröket!

Ti minden nap mentek sétálni? Én bevallom néha olyan lusta vagyok, hogy kihagyok egy napot!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz,
biztos nem lesz semmi gond estére. Este már azért jobban igénylik a közelségünket. Nekem tegnap délután nagy sírások árán végül sikerült normálisan megetetni. Aztán este is volt még sajnos sírás szopi előtt. Kép Ma reggel olyan éhes volt, hogy mind a két cicit kiszívta. Aztán délelőtt megint volt egy kicsi sírás, de most délben már szerencsére nem. Úgyhogy talán visszatalált a szopihoz Kép
Mi minden nap levegőzünk, de ilyen hidegekben nem szívesen viszem le. De jövő héten már pluszok is lesznek, akkor ha éppen nincs elintézetlen házimunkám, vagy nem vagyok nagyon-nagyon lusta Kép akkor megyünk. Én egy parkba szoktam elvinni, és ott rójuk a köröket, és közben én olvasok. Nagyon jól szokott esni. Kép
Ja, és mostmár minden nap kóstoltatsz vele valamit? Én már alig várom, hogy én is adhassak majd neki valamit, annyira kíváncsi lennék az arcára. De azért még várunk 1,5-2 hónapot, az biztos. Aztán lehet, hogy nem is fog semmi új ízt szívesen fogadni.

Hú, én mindig olvasom, hogy a kétgyerekes anyukáknak milyen nehéz. Én meg folyton azon gondolkodom, hogy már most is szülnék még egyet, ha úgy alakulna. Tiszta bolond vagyok. Szerintem ezt a helyzetet, ha odajutok, vissza fogom én még sírni. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Ismeri/használta valamelyikőtök a Sambucus negra nevű homeós bogyót?A C12 állítólag kifejezetten eldugult orr miatti nehéz szopi esetén kiváló.
Megpróbálom,remélem itt a nagy Pilisen be tudom szerezni!Kép
Patrik ma sokat alszik,sokszor nézem,hogy nem lázas-e,de szerencsére nem,kicsit könnyebben veszi a levegőt,étvágya is javulóban.
Így,hogy pár napig szinte óránként mellen volt,a fülemen is folyik a tej,este fejnem kellet.Remélem nem lesz megint mellgyuszim!

Ruszlánnak ma határtalan örömben lesz része este,mikor hazajön:nincs hangom.Kép

Györesz!
Raulom volt ilyen kevés-alvó,már baba korában is,a mai napig az,azt mondja,hogy annyi dolga van,nem ér rá aludni!Kép
Ma már tudom,hogy Őt is tovább szoptathattam volna,de akkor is hamar megjött és közbeesett egy szopi-sztrájk is.
Szóval elismerésem a türelmedhez,sajnálom,hogy én nem voltam Nála ilyen ügyes!

Dia!
Hát Nálatok is elég bunyesz a gyerekorvos!Kép
Félelmetesen hangzik amit leírtál a levegővételről,remélem többször nem tapasztalod!

Márti!
Örülök,hogy Gigi túlvan az oltás utáni kellemetlenségeken,stramm kis nőci!Kép
Babaúszás mennyibe fog kerülni!
Néztem a képen,hogy Gigi egyedül van a nagykádban,én nem is merném Patrikot így elengedni,pedig látszik,hogy Gigi is hogy élvezi!Kép

Barbara!
Nagyon szép a kis hölgy és Te is jól nézel ki!Kép

Saxi!
Köszi a jókívánságot,remélem tényleg túlesünk már végre a takonykóron és talán tavasz is lesz hamarosan!
Én is gratulálok a fogacskához,nem semmi!!!Kép
Hát,tényleg nagyon más két gyerekkel,azt nem értem,hogy amíg csak egy volt,miért nem volt rengeteg szabadidőm?!Kép

Mennem kell.

Puszi.

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Saxi!
Örülök, hogy jelentkeztél! Biztos nehéz lehet két gyerkőccel, sokszor eggyel is nehéz! Megértelek, ha ritkán jössz, de azért hiányolunk! Tervezzünk áprilisra egy találkozót, reméljük arra valahogy el tudsz jönni majd, persze a gyerekekkel!!!

Kata!
Én is sokszor úgy gondolom, hogy azért nem alszik Norbi, mert rengeteg dolog van amit fel akar fedezni és sajnálja az időt az alvásra!
Majd írdd meg, hogy használt-e a homeós bogyó!!! Jobbulást nektek! Raul is jobban van már? Tud menni a farsangra?
Hát igen, sokszor én is büszke vagyok magamra,hogy még nem adtam fel, de imádok szoptatni és nem adom fel egy könnyen, főleg most, hogy tudom, hogy minden szopisztrájkon túl lehet lenni!

Márti!
Ma mi is együtt fürödtünk Norbival a nagykádba! Előtte elég sokat hagytam pucérkodni, olajjal átmasszíroztam a hátát, aztán pancsolt egy nagyot. Egészen belefektettem a vízbe. Nagyon élvezte, úgy ahogy neked is Gigi, nevetett, visított, dumált. Annyira édes volt! Holnaptól már egyedül fürdik a nagykádba az én nagyfiam!!!
Persze volt nagy hiszti amikor kivettük a vízből, de aztán újra jó kedve lett, mintha megköszönte volna! Tényleg annyira jó volt! Már épp ideje volt, hogy kipróbáljuk és erre Te ösztönöztél ám!KépKépKép
A fülecskéit jó szárazra töröltük, úgyhogy remélem nem lesz gond, hogy végig a vízben volt!!!

Anikó!
Krisztike szereti a cicit?Kép
Ha nem is minden nap, de egyre gyakrabban szeretnék adni neki egy kis kostolót. Tegnap előtt meg ma sütőtököt adtam és van még itthon egy üveg sütőtök almával, holnap vagy holnapután azt is kipróbáljuk! Olyan édes ahogy ízlelgeti, cuppog a szájával! Persze ezek még iciri-piciri adagok, de egyenlőre még nem is nagyon akarom nővelni, előbb hagy szokja magát az evést, a kanalat, az ízeket.

Képzeljétek el, anyuval megvetettem a "Norbi titok" könyvet és most próbálok az szerint enni! Jó mert mindent ehetek, csak nem mindegy, hogy mikor. Így nincs lelkiismeretfurdalásom az miatt, hogy nem lesz elég tejem, mert végül is eszek rendesen! Persze, lehet, hogy nem ér semmit ez az egész, de most nagyon rákattantam erre az egészre, mert nagyon szeretnék nyárra visszafogyni! Ha használ, akkor majd tudósítok!

Mindenkit puszilok, Jó éjt!
Györesz
Puszi mindenkinek

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Először is:Ma megvolt a szuri.Domi nagyon ügyi volt azóta/11-óta/szinte csak kajálni volt fel alszik egyfolytában.Ez normális?A szuritól van?
Mondtam a dokinőnek a tapló ortopéd dokit.Azt mondta,hogy fel fogja hívni,mert még a neurológusok is azt monják,hogy hason fekvés nagyon jó mert még az idegrendszer is másképp fejlődik.Szóval megnyugodtam.Kép

Saxi!
Nagyon örülök,hogy te is jelentkeztél.KépGyere gyakrabban.Mi van veletek?

Barbi!
Hát gyönyörű ez a leányzó!Irgum-burgum,hogy eddig nem küldtél képet róla.KépTe is gyere gyakrabban és még több képet kérünk!KépIrigy vagyok az alakodra.Kép

Györesz!
Gigi a múthéten annyit írt,hogy Oli nagyon aranyos de ő ki van idegileg.Jó lenne vele dumcsizni,de annyira szűkszavú,hogy nem merem felhívni.Valahogy úgy érzem nem akar beszélgetni.Kép

Kata!Márti!Anikó!Sok sok puszi nektek is!Kép
Kata!
Gyógyulj meg!Irigy vagyok a sok tejcsiért!Kép

Pusz-pusz!Dia
Ja!Tegnap beszéltem Brúnóval jó lett a rákszűrésem.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jajj, Llidics!

Gyönyörű a királyfiad!KépLestoppolom a királykisasszonyomnak, teszek fel rólunk képetKép,csak hogy lásd az arátKépKép
esztyx

és egy másik képKép
esztyx

Sziasztok!

Du. is akartam írni,csak felébredt Patrik,hogy amikor ebédelünk általában akkor van egy hosszabb aktív időszaka.Ilyenkor a hordozóban mindig odaültetem az asztalhoz,aranyosan nézi,ahogy eszünk.Raulnál is így csináltam,nem is volt sok gond,amikor már Ő is kaphatott kanállal enni,nagyon élvezte.Kép

Anikó!
Látom Krisztike is sztrájkolgat,de azért sikerül rávenni a cicizésre.Kép
Nekem is olyan messze laknak a szüleim,mint Neked és tényleg nagyon tudnak hiányozni!!!Kép

Dia!
Patrik két napig evett-aludt az oltás után,majdnem minden baba így van ezzel,ahogy látom,szóval ne aggódj!Nem hiszem,hogy be fog lázasodni,ennél nem szoktak.
Domi is nagy hasonalvó?Patrik szinte nem is alszik máshogy,de azok után,amit írtál nem is bánom!Kép
Rákszűrés KépKépKépÉn tudtam ám,hogy így lesz!

Györesz!
Rault semmi nem tarthatja vissza a farsangtól,még most is csak forgolódik ahogy hallom,olyan izgatott!Kép
Mivel "csak"köhög,nem tartom itthon,más anyukák is engedik ilyenkor a gyereket.
Remélem be tudom szerezni a bogyeszt,holnap kiderül.
Én ezen szoktam aggódni,nehogy a fülébe menjen a víz,de lehet,hogy hülyeség.Vérbeli túlaggódó vagyok,ugyanis.Kép
Kíváncsi leszek a Norbi-titok hatására!Biztos,hogy most is csini vagy,emlékszem a pocis képedre,nem látszott rajtad semmi felesleg!Kép

Eszti!
Nehogy az én fiam csapjon le hamarabb erre a királykisasszonyra!Kép

Nyugodt éjszakát!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Dia!
Azért remélem Gigi vissza fog térni és rendbejön a lelke! Talán tavasszal már neki is jobb lesz! Én sem akarom zaklatni sms-el, biztos fog jelentkezni, ha jobban érzi magát!

Kata!
Én is midig azon izgultam, főleg, hogy anyukám belémbeszélte, hogy nehogy a víztől begyulladjon a füle és eddig mindig úgy fürdettük, hogy a füle nem ért a vízbe. De aztán elgondolkodtam, hogy hát jön a nyár, strand, lehet hogy visszük úszni és hát ott bizony a füle is a vízben lesz. Az őszi babás topikban is megemlítettem ezt a félelmemet és meggyőztek! Ott is sokan úgy fürdetik, hogy telejesen belefektetik a picit a vízbe, akkor itt van Márti Gigije is! Szóval vége az aggódásnak, hagy pancsoljon ez a nagy fiú!
Hát igen amikor terhes voltam nem érzemtem magam ilyen nagy darabnak mint most. Aki nem ismert azelőtt az lehet, hogy nem lát akkorának, mint aki igen! Engem nagyon zavarnak a kilóim hiába tudom, hogy majd lemegy, talán túlságosan hiú vagyok! Persze azért a gyerek az első!!!!!!!!

Eszti!
Te is jöhetnél gyakrabban!
Ari a kicsi lány és Te sem panaszkodhatsz!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Látom ma senki nincs formába! Hát akkor majd én írogatok!
Ma is megkínáltam Norbit egy kis hamival! Ma sütőtökalma volt a menü! Ez is ízlett neki! Mível ezek még nem mennyiségek, ezért egyenlőre nem kötöm szopihoz, tehán nem szopi előtt vagy szopi után adom, hanem valamikor két szopi között. Viszont azt vettem észre, hogy ha kap egy kis hamit, akkor előbb kér cicit és jobban szopik mint egyébként. Talán étvágyat csinál neki az a pici kaja!

Márti!
Merre vagy? Ma még nem is jelentkeztél!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Sajna most megint dolgos időszakom van, így kíméllek benneteket magamtól.
Gigi már totál jól van oltás óta.
Ma ismét 6 nap után kakilt, fürdés lett a vége, a végén amikor törölgettem bepisilt. Szóval termékeny napunk van ma.
Köröm vágás nálunk is eddig akkor volt amikor aludt, de a lábáról totál mindegy mikor vágom mert annyira csikis, hogy felébred rá. Most megpróbáltam olyankor levágni amikor jó a hangulata hát... ez sem volt leányálom.

Kata
a nagykádban amikor egyedül van benne akkor annyi víz van engedve, hogy ne menjen a szájába, de persze ő állandóan azon küzd, hogy bele nyalhasson mint egy kutyus.

sziasztok
Márti
márti05

Sziasztok!
Én is bejelentkezem, bár nem hiszem, hogy sok időm van. Kiújult a megfázásunk, még rosszabb a helyzet mint volt, most éjszaka is többször keltünk. Kajálni is sokszor nincs kedve, inkább sűrűbben, másfél óránként kérte ma és keveset evett. Ja, és a kakija olyan nagyon furcsa volt. Nem a megszokott tojásrántotta állagú, hanem tisztára mintha püré lett volna. Máshoz nem tudom hasonlítani. És a színe is zöldes volt. Vajon ez is lehet a megfázástól? Vagy ez még a múltkori gyomorrontás eredménye?
Egyébként ma még csak most sikerült elaltatnom, most is azért szerintem, mert levegőztettem kicsit. Annyira nyűgös, még játszani sincs kedve csak kicsiket, különben sírogat egész nap meg panaszkodik.
Most nincs időm visszaolvasni, de mihelyst lesz, megteszem.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Györesz!
Kíváncsi vagyok, hogy fog bejönni a Norbi titok. Tájékoztass a fejleményekről majd. Nekem összevissza egy deéta jött be egész életemben, akkor 15 kilót fogytam, mégpedig az életmódváltás. Szinte semmi édesség, max egyszer egy héten, semmi zsíros, sok-sok zöldség és fehérhús. Most is ha már nem szoptatok alkalmazni fogom, mert addig is imádom az édességet Kép

Dia!
Nekem is végigaludta oltás után a napot, úgyhogy ne izgulj, élvezd ki Kép

Kata!
Mi az a hhomeos bogyó megfázásra? Lehet muszáj lesz nekem is kipróbálni. Szörnyű ez a megfázás. Kép

Márti!
Nagyon kis stram lányka ez a Gigi. Gyorsan túltette magát ezen a szurin. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Eszti!
Nagyon helyes kiscsaj ez a kis királylány. És egyből minden kis királyfit elcsakliz az én kislányom elől. Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!!

Anikó
kitarást és jobbulást Krisztikének.
Oltás lehet, hogy halasztva lesz?

Barbara,
nagyo édi a picike.

Kata
sok tejcsi nyamm nyamm de jó valakinek.
Raul örült csütörtökön, hogy nem volt hangod?

Dia
Gigi is szurik után sokat alszik és az étvágya sem túl jó olyankor. Most is olt, hogy én tettem mellre még ő nem is akart volna, de azért ha már ott volt bekajolt rendesen.

Eszti
végre előkerültél. Mizújs nálatok? Mekkora a pici, miket művel már?

Györesz
nagyon örülök, hogy nálatok is jól sikerült a pancsi. Hihetetlen mekkora öröm a piciknek a nagykádas fürcsi. Anyukádék mit szóltak hozzá?
Kíváncsi leszek milyen eredménye lesz a könyvnek.
Nem tudom engem nem izgat még nagyon az alakom, pedig én sem szeretek terebélyes lenni, én úgy vagyok vele mint a terhességgel. Ezt vállaltam amikor babát akartam, sajnos ezek vele járnak, s mint ahog yszülés után is eltünt több mint 10 kiló, úgy ez a fölös 5kg is eltünik majd, ha jön a rohangálós korszak.

Én már úgy várom a talit, mikor lesz már április, te jó ég mekkorák lesznek addigra már a babáink.
Sosem lesz már tavasz?
Mi most pár napig nem voltunk sétálni, mert nagyon hideg volt és a szuri miatt nem akartam, hogy véletlenül megfázzon.

Sziasztok
Márti
márti05

Sziasztok!

Itt vagyok végre! Ez a gyerkőc egyre anyásabb! Folyton ígényli a társaságomat, hát ma meg is kapta, de rendesen. Jó sokat dögönyöztem és ezzel magamat is jól lefárasztottam. De élveztem, mert ma vevő volt mindenre, nagyokat kacagott, olyan igazi hangos nevetés volt, azt hittem megzabálom!!! Fürcsi előtt átmaszíroztam az egész kis testét, aztán irány a nagykád, de mostmár egyedül! Most is tetszett neki. Forgatta össze-vissza a fejecskéjét, mindent meg akart nézni a fürdőszobába és ahogy hirtelen oldalra fordult nyelt egy kis vizet. Elkezdett köhögni, én felemeltem, azt hittem, hogy sírni fog, de semmi csak köhécselt egy sort, mégcsak meg sem ijedt! Olyan édes fürcsi után nem sír, hanem panaszkodik! Biztos nem tetszik neki, hogy olyan hamar vége a mókának!

Anikó!
Annyira sajnálom, hogy már megint betegek vagytok! Kép Gyógyuljatok meg hamar!
Én még soha nem diétáztam úgy igazán. Amikor éreztem, hogy esteleg egy kicsit rámférne a fogyás, akkor mindig keményebben jártam edzeni, úgyhogy én is kiváncsi leszek. Úgy terveztem, hogy márciustól megint eljárok mozogni egy kicsit, de azt hiszem, hogy tolódik egy hónapot.
Küldök sok-sok gyógypuszit nektek!Kép

Márti!
ÓÓÓÓÓ ha csak 5 kg plusz lenne rajtam, akkor én sem izgatnám magam, csak rajtam 10 van! Különben én soha nem gondoltam, hogy ez engem zavarni fog, mert én is vállaltam, engem semmi nem érdekelt, mert annyira akartam ezt a babát, de most mégis rosszúl érzem magam a bőrömbe. Majd elmúlik! Azért remélem nem gondoljátok, hogy egy kis piperkőc csajszi vagyok, aki állandóan áll a tükör előtt és sóvárog a régi alakja miatt!KépKépKép Ha véletlen így maradok akkor sem fogok belebetegedni, csak akkor meg kell szoknom az új külsőmet, mert ha hiszitek ha nem én rengeteget változtam! Majd ha találkozunk akkor mutatok neked képet! Na jó elég ebből a témából, hisz ez nem egy fogyi fórum, nehogy megszóljatok!KépKépKép

Puszi mindenkinek akiknek még nem volt ideje ma benézni!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz
ma Gigi is belekóstolt a vízbe, ma totál diló volt. Egész du szopizni akart, fürcsi előtt játszás közben elkezdett üvölteni, jó sokat szopizott. A kádban állandóan nyomta bele a fejét a vízbe, közben a kezével hadonászott, ja és 1000el mindent nyomkodott a szájába. Egyszer egy nagy adag vízet sikerült neki, ő üvöltött, kivettem pillanatok alatt megnyugodott és visszatettem, s folytatta az egészet ahol abba maradt. Szóval hamar meguntam és kivettem. Kint ismét szenvedés és hiszti. Szopi és beájulás. De most hallom 1000el szopja a kezét.
Éhen fog ma halni szegényke

Márti
márti05

Szia Márti!
Nem fog éhen hallni!Kép
Nem tudom, hogy nálad hogy van, de nekem sokszor van, hogy Norbi kiszívja mindkét cicimet, elalszik, leteszem és kb. negyed óra múlva felkel, vagy még hamarabb, akkor újra cicire teszem és mindig van benne annyi amivel visszaalszik. Nekem nagyon hamar termelődik, ha nem is sok, de mindig elég!
Nem lehet, hogy Giginek is jön a foga? Nincs kifehéredve az inye? Csak mert amikor Norbit láthatóan a foga zavar, akkor van, hogy álmába is tömi a kezét a szájába és cuppog rajta!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Patriknak eddig kétszer kellett csak de. szívni az orrát!Kép
Most meg Ruszlán betegedett meg.KépIgyekszem testileg-lelkileg felkészülni az előttem álló napokra.Kép

Györesz!
Látom,jól sikerült a fürdés!Kép
Lehet,hogy az alma savassága jobb étvágyat csinál.Te jó ég,hihetetlen,hogy már a hozzátáplálásról beszélgetünk!!!Kép
Ja és egy percig sem gondoltalak piperkőcnek!Kép
Majd tényleg írjál a Norbi titkáról!

Márti!
Ugye nem halt éhen a lánykád?Kép
Úgy látszik ma nem volt túl jó napja.Lehet,hogy tényleg jön a foga?
Mi sem voltunk kint pár napja,remélem holnap már ki tudunk menni egy kicsit!
Hát nem is annyira a fiam,inkább Ruszlán értékelte,hogy nem volt hangom.Boldog mosollyal járt- kelt.Egy darabig.Minden praktikát bevetettem és reggelre már újra volt (némi)hangom!Kép
Megint kellett kb.két nap a ciciknek,mire észrevették,hogy 1-két óránként enne a Patrik.Most,hogy már rendeződött a helyzet,két óra múlva csomós a mellem.KépAsszem éjjel isfejek majd egy kicsit.Be vagyok parázva a múltkori mellgyuszi miatt.

Anikó!
Jajj,nagyon sajnálom Krisztikét!!!KépA fene enné meg ezt a nyavalyát!
Én is porszívóztam még éjjel is Patrik orrát,volt,hogy kis szünetekkel majd'két órán keresztül és mégsem tisztult ki,Sterimár és mindenféle egyebek ellenére.
A homeós bogyeszKépén végül is nem próbáltam):Sambucus Nigra C12.(Én picit furcsállom ezt a C12-t.)Szerintem érdemes megpróbálni,kár,hogy nem tudtam róla pár nappal hamarabb!
A széklet megváltozását okozhatja a betegség lenyelt orrváladék,vagy az is,hogy most nem a megszokott időközönként jut a tejcsi a gyomrába.
Sok-sok puszit küldök és gyors gyógyulást kívánok!

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!
Jó még a Pulsatilla nevű bogyesz is!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Bocsi lányok,hogy csak most jövök és nyavajgással kezdem,de borzalmas éjszakánk volt,kb.1o percenként felsírt és tömte a kezét a szájába,ettől persze öklendezett ami nagyon felidegesítette.Hajnal 2-kor már kivonultunk a nappaliba,hogy legalább a többiek aludjanak valamit.Szinte egész éjjel a mellemet szopogatta és a kanapén ülve 5-perceket bóbiskoltunk.Most aludt el kb. egy órája de Bogi addigra felkelt úgyhogy lőttek az én pihenésemnek.Szerintem most is azért aludt el mert már teljesen kifáradt.Úgy sajnálom szegénykét,olyan keservesen sírt és nem tudtam segíteni neki,ez a legrosszabb érzés a világon,nagyon utálom.Szóval a tervem,hogy minden nap legalább negyed órára leülök a géphez megint nem sikerült,mert az elmúlt napok nagyon gázosra sikerültek.Mindezeket leszámítva jól vagyunk.
Ha összejön,amit nagyon remélek,feltétlen szeretnék elmenni a talira.
Még az igért képeket sem tudtam feltenni,de amint tudom pótolni fogom az elmaradásomat.
Sajna ennyi volt az engedélyezett időm,megint felébredt úgyhogy mennem kell.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Kata!
Hát ez a kórság végigsöpör nálatok! Gondolom akkor most még a férjedet is pátyolgathatod, mert a férfiak azt nagyon igénylik!
Hogy sikerült Raulnak a farsang?

Saxi!
Ez tényleg borzasztó éjszaka lehetett! Szegény picurka, biztos nagyon kínozza a fogacskája! Minden együttérzésem!!!!!

Minden kisbetegnek jobbulást és persze a nagyoknak is!!!!!

Dobok egy táblázatot!!!!!

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17. </pre>

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SZIASZTOK!

Jelentem Gigi nem halt éhen. Sőt hajnal 2es szopi után csak reggel 7 kor volt a következő, az esti folyton szopi után éjszaka egy egész focicsapat elfért volna a melleim között. Na ez hatalmas tulzás volt. Iszonyat nagy lett, az én pici cicim.

Kata
remélem nem fog begyulladni, sokaszor masszírozd.
Mai séta szerintem nálatok is elmarad. Nálunk csak autós séta lesz, szakad a hó,már hajnal 2 óta.

Györsz
hát nem is tudom, a foga lenne?
Világosodik az innye, de még nem észlelek dudort.
Oké, állandóan szopja a kezét és mindent amit a szájába tud gyömöszölni, de nem sír, lehet, hogy még csak viszket neki. Nem akarok fogzást még!!
Végre minden oké, nyugis, kiegyensúlyozott, szeretnéám még kiélvezni.

Szaxi
kitartást a fogzáshoz.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?