Új privát üzeneted érkezett!

Én is imádok ám egész hétvégén döglődni! Kép És annnyira jó, h nem kell korán felkelni, semmit sem csinálni (na jó, a kaját leszámítva...). Gyakran még a tvt sem kapcsoljuk be! Kép Csak fekszünk összebújva, alszunk, beszélgetünk, tervezgetünk. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mikor mi ide költöztünk 2 éve akkor én is állandóan hazarohangáltam anyuékhoz, aztán egyre ritkábban, ide hozzánk a kutya nem jön el, a lakás is kicsi.Kép
Szóval mi tudunk pihizni!
nicola79

Kata kifeljetetted a stb-t Kép.
Én ha tehetem nem főzök hétvégén. Mostanában muszáj, mert anyám megsértődik, ha nem kelek fel mire ő felébred és nem segítek neki. Bezzeg az öcsikém aludhat délig Kép. Úgy szeretnék már végre kettesben lenni a párommal, úgy hogy nem várom,hogy anyám mikor üvölt föl mert valami halaszthatatlan kérdése van. Pl: ennyi sült máj elég a Sanyinak holnapra? A hajam tud égnek állni tőle Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ja, igen. Kép Úgy gondoltam, h UTÁNA fekszünk összebújva! KépKépKép
kata1977
Hatvan

KépKép, nem vagyok ám én gondolatolvasó Kép, főleg ilyen messziről Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hogy mennyire hiányoznak nekem a hétvégi nagy alvások! Igaz mi régen is gyakran látogattuk a családot, de amióta Roli van szinte egész hétvégén megyünk vkihez.

Bocsi,hogy ritkán jövök csajok, de muszáj aludnom sokat, egyébként jól vagyok, csak ha időm van pihenek és próbálok kevesebbet netezni.
Majd néha bekukkantok a fejlemények miatt!

Puszilok mindenkit
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike,
Ez bocsánatos bűn ám! Amikor alszunk, mi sem jövünk! Kép
Puszi a kiskrapekodnak és a pocakban lakódnak is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Ha nem is vagy gondolatolvasó, azért feltételezhetted volna! Kép Vagy nem tudtad, h én szexmániákus vagyok?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Megszöktem picit a gyerekektől.. Kép

Ja, apósom tegnap ezt írta ki az asztalra:

Vi. Me. Do.
Vi. Bá.

Látszik, hogy szereti a rejtvényeket. Ezen én is mosolyogtam, röhejes... Kép

KépKépKépKép
proone

Kata! Valahogy innen nem tudom megnézni a képedet, de a levél megérkezett. Otthon megnézem.

KépKépKépKép
proone

Proone!

Mit jelent ez??Kép
nicola79

Proone,
Én nem értem az apósod üzijét... Kép
Mit jelent?
Kár, h nem tudtál megnézni Bennünket... Pedig szépek vagyunk! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone, én sem tudtam megfejteni Kép. Este leszel?

Kata, nem tudtam a mániákusságodról KépKép. Ha tudom akkor nem próbálok gondolatolvasni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Örülök, h Te sem érted. Kép Azt hittem, csak nekem nem ennyire egyértelmű! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone,

megfejthetem a rejtvényt? Szerintem tuti, hogy "VIszlát, MEntem DOlgozni
VIlmos BÁcsi"
Eltaláltam ugye, ugye, ugye?

Kata,
igen, mi egy évben születtünk, én december elsején. (Rajtam kívül még két embert ismerek, aki ekkor született. Sajna.) Köszi a bókot a képről. Az asztalról, távirányítóval csináltam magamról, miközben a babanet ment. De most tettem fel inkább egy másik képet, ami a Párom szerint még csitrisebb (vagy durcisabb?)

Képzeljétek, olyan történt velem, ami nem hittem volna, hogy valaha is fog. Ugye írtam, hogy az elmúlt a hónapban a ciklus elején ittam végig a cickafark teát. Napi 2x2 dl. Tegnap megjött, de úgy, hogy észre sem vettem. Ezért nem is írtam tegnap Hajninak, hogy javítson ki a táblában. Nem fájt, nem puffadt a hasam, nem görcsölt, nem csinált semmit azon kívül, hogy vérzett. Nem volt barnázás előtt 2-3 napig, pedig az elmúlt fél évben mindig volt az is. Tisza furcsa volt, hogy nem kellett görcsoldókat bevennem, meg a szőnyegen négykézláb fetrengenem. Úgy látszik ,amilyen szar íze van, olyan jó ez a tea. Ajánlom mindenkinek!!!

Mellesleg lányok, ti hogy bírjátok a nagy babagyártási hajrában, hogy csaknem naponta, kétnaponta szexeltek, akár napont többször is? Vagy ez csak nekem gond? Nekem nincs ennyire, ilyen sokra igényem. Vagy már öreg vagyok? Én nem kívánom ilyen gyakran... Ez most baj?

Hajni,
bocsi, kijavítanál a köv. táblában 2. cn-re?

Írjatok!
Lola
lolita

Hajni sem!!KépKépKép
Senki!Proone!Ezt most jól feladtad!!Egész délután ezen gondolkodunk!!Kép
nicola79

Hajni,
Tudod, hogy van ez: ami jó, az jó! Kép És azt szeretni kell!!! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata,
és mikor látunk Rólad is képet? Mikor hull le Zorró álarca?
lolita

Lolita!

Közös képetek nincs a pároddal??Azt is felrakhatnád...Kép
nicola79

De ez is jó!!Nem is nézel ki 27 -nek!!KépKépKépKép
nicola79

Lola,
Nekem is vmi hasonló jutott ezsembe, csak vmi olyannal a végén, h VIgyázz, BÁrmikor visszajöhetek! Csak aztán annnnnyira kellett röhögnöm saját magamon! Kép
Óóóóóó, akkor én SOKKAL öregebb vagyok ám Nálad! Kép
És én hiába vagyok öregebb, én kívánom... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lola,
Én már sok mindenkinek küldtem, ha adsz mail-címet, küldök Neked is! Bár, ezek után.... KépKép Én sokkal öregebbnek nézek ki...

Kata
kata1977
Hatvan

Lolita, leestettelek a táblán Kép.
Hogy válaszoljak is neked. Én ilyenkor nagyon jól bírom. Mióta abbahagytam a gyógyszert kb ötször olyan kívánós vagyok. Szegény párom nem tud lassan lépést tartani velem, de még hősiesen bírja KépKép. Különben a cikus első két hetében én sem vagyok nagyon kívánós, meg menzi előtt pár nappal egyátalán. Időnként van úgy hogy két hétig eszembe se jut, van mikor minden nap ezerszer. Nálunk a napi többszöri ritkán megoldható KépKép.
Szerintem nem vagy öreg, csak mások az igényeid. És semmi probléma vele, ha a párodnak így felelsz meg. Időzítsétek pé-re és akkor még havi egy is elég KépKép

Kép

Kép
vkhajni

KÉrtétek az esküvői ruhám kinézetét. Egy órám telt el vele, míg megtaláltam interneten, valami olasz honlapon. Annyi a különbség, hogy az enyimnél a szoknya és a fölső külön van, nem egyben, mint a képen. Így elvileg kényelmesebb. Remélem, tetszik. Párom választotta. Csak az a baj, hogy ehhez nem illik fátyol, mert akkor már túl sok az anyag. S mivel lehet, hogy hideg is lesz május elején, inkább stóla lesz a fátyol helyett.

<!--attachment: Esk_v_i_ruh_m-154425.doc*mime_msword.gif*application/msword*86.0**Esk%fcv%f5i+ruh%e1m%2edoc --><center><pre>
Kép
Esküvői ruhám.doc (86.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
lolita

Valamit elszúrtam. Azt hittem a képet is beilleszti. Azt hogy kell?
lolita

Nekem nagyon tetszik a ruha Kép. Biztos nagyon szép leszel benne. Szerintem elég egyszerű, nem értem neked miért nem. Szóval érted a kérdést KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ki kell tenni vágólapra, és valamilyen képszerkesztővel jpg formátumba elmenteni. Úgy már berakja Kép. De szerintem így is meg tudjuk nézni. Legalábbis nekem sikerült

Kép

Kép
vkhajni

Igen, aztán én is rájöttem, hogy doc-ban van és nem jpeg-ben.

Nekem eleinte azért nem ilyen volt az elképzelésem, mert nem akartam a 21. század elején egy 19. századi, romantikus, királykisasszonyos, uszályos, hófehér ruhát. Anakronisztikusnak tűnt. Az uszályos ruha kényelmetlen, nehéz (5 kg), nehéz benne mozogni. Ráadásul kicsi a templom. Én már az oltárnál fogok állni, a ruha vége meg kinn van... Kép Valami maibb fazont akartam. Aztán ez lett belőle.

Kata,
ne aggódj, az életben én sem így nézek ki. Ezek retusált, beállított képek. Melyik hónapban születtél? Miért írtad azt, hogy lehet, hogy nem is lesz esküvőtök? Nem régóta vagytok együtt? A képedet pedig a profilomban levő e-mail címre küldd lécccccci.
lolita

Aztaaaaa! Naggggyon széééép ez a ruha! Kép

Lola,
Én márciusban születtem (Téged még csak akkor gyártottak... Kép). 1,5 éve vagyunk együtt, de egyikünk sem házasságpárti. Ezért írtam, h valszeg nem lesz nekünk esküvőnk. Aztán sosem lehet tudni! Kép Pláne, ha ilyen csodaszép ruhákat tesztek fel! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Szerintem akkor sem kiránykisasszonyos, de már értelek Kép.
Most megyünk a könyvelőhöz. Ha valaki nem tudja megnézi a ruhádat, akkor segítek berakni, ha visszajöttünk jóóóó?

Kép

Kép
vkhajni

Lola,
Küldtem Neked képeket!

Kata
kata1977
Hatvan

Kata,
ígérd meg, hogy nem fogsz pirulni a most következő sorok miatt. (Ha igen, akkor meg takard el a pofid.)

TE IGAZÁN EGY TÖK HELYES, KLASSZ CSAJ VAGY! Nem tudom, miért írtad, hogy nem is vagy fiatalos, meg ilyenek. Ez hülyeség. Tök szép nagy kék szemeid vannak (mert kinagyítottam ám a képet!) A hajad természetesen ilyen bongyori? A Pasid is helyes, bár ő inkább "srác"-nak tűnik. Talán még nem elég érett egy házassághoz. Mit jelent, hogy nem vagy házasságpárti? Mellesleg tetszett a Picassó (talán naptár?) az első képen mögötted.

De ha terhes lennél, ugye elvenne?
lolita

Lola,
Elpirultam... Kép
Köszi! A pasim tényleg "kölyökképű". Kép
Igen, a hajam természetes göndör. Fogalmam nincs, milyen kép van mögöttem, még a régi albimban készült a fotó. Kép
Azt gondolom, h lehet, h egy kicsit félnék egy házasságtól. Hiszen nagyon szeretem a pasimat és nagyon rossz lenne, ha egyszer vmikor el akarna hagyni, de az még rosszabb lenne, ha csak a házasságlevél tartaná vissza. Azt pedig nem szeretném, ha azért venne el, mert babát várok. Megbeszéltük, h valszeg hamarabb lesz gyerekünk, mint h összeházasodnánk. Kép Ráadásul fölösleges pénzkidobásnak érezném az egész esküvőt. Kép És nem szeretek a középpontban lenni, ezért nem nagyon érezném jól magam abban a helyzetben (mármint az esküvőn). Jaaa, és a képmutató rokonokról már ne is beszéljünk! Kép Igazából ha egyszer vmikor rá is szánjuk magunkat, akkor azt szeretném, h a szűk családon kívül egy csomó barátunk legyen inkább ott. Kép Csak nálunk nem ez a "szokás" és tudom, h a családom nagy része vérig sértődne... Szóval ezért sem egyszerű. Kép De majd az idő eldönti! Kép Én nem avgyok semmi rossznak elrontója!
Jaaa, még azt kifelejtettem, h én szeretek bulizni, de azt csak mások esküvőjén lehet szerintem igazán, a sajátján az embernek egy csomó mindenre oda kell figyelnie. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

SZiasztok!!!

Rögtön jövök, csak olvasok!

Remélem csupa jó hírt találok!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Nahát úgy látom nincs itt senki Kép

Picika: kitartás még arra a szűk két hétre! Nagyon becsülendő, hogy ilyen dolgot csinálsz!! És tessék rébelészni a kedvest, hogy ez nem hiszti Kép

Nolina: miért vagy szomorú, ugye nem azért mert megjött Kép

Proone nem árultad el, hogy mit jelent a rejtvény!!!

Lolita: jól érzékelem, hogy Te nem is szomorkodsz hogy most megjött??? Még nem akartatok babát? MOst aztán már nem értek semmit Kép Egyébként milyen tea is volt? Bocsi elfelejtettem Kép Kép
A ruhád nagyon szép!!! Én is próbáltam ilyen és akkor is nagyon tetszett!!! A hajad hogy lesz??

Hajni! Tök jó, hogy lett munkád!!! Így már nem szóólhat semmit az a fránya bank. EGyébként azt még tegnap el akartam mondani, hogy nem gondoltatok valami pluszmukára, vagy gondolom a párodnak már nincs kedve munka után fáradtan bevállalni valamit. A párom általában ezt teszi, ha megszorulunk!

Most akkor én is megyek, ha nincs itt senki de este még visszajövök!!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Én most itt vagyok!

Bea, kifaggattam a páromat, azt üzeni, hogy a glettelést teljesen meg kell várni míg megszárad, de azt muszáj is mert különben nem tudják lecsiszolni Kép. A két festés között nem kell teljesen megszáradnia, elég annyira, hogy ne csillogjon Kép. Szóval fűtés szellőztetés. Milyen színűek lesznek a falak?

Kata, én eddig a saját esküvőmön éreztem magam a legjobban. Imádok táncolni, és akkor végig táncoltam az egész éjszakát. Szóval szerintem a saját a legjobb. Különben meg te semmivel nem tudsz figyelni, meg semmivel nem tudsz foglalkozni, mert lekötnek a vendégek Kép.

Na ha jön valaki akkor még írok valami okosságot Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Bea, nem jött megKép Kép Sőt utánaszámoltam, hogy az előző ciklusom 29 napos volt, mert este 10kor jött meg dec. és azt egy napnak vettem, tehát ma délután lett volna esedékes Kép Kép
Már jó kedvem van, vittem magammal a B.H .A.-mat. Ő egy kb 20 centis angyalszárnyas hófehér maci, belül babos, csengő is van benne . Kép
Hajni, gratula a munkához. Mikor kezdesz? Amiatt meg ne aggódj, hogy keveset találkoztok. Kicsit fel is pezsdíti az embertKép Aztán ha egymáshoz juttok...Kép
Írok még , csak átvedlek itthoni cuccba.(Most értem haza )
nolina

Köszi. Hétfőn vagy kedden kezdek. Igazából attól félek hogy depis leszek. Ha nem ápolgatja rendszeresen a párom a lelkemet akkor mindig előjön. Most meg arra ugye nem sok idő lesz. De csak túléljük valahogy Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!

Én itt vagyok, igaz csak addig, amíg nem ér haza a párom. Bocs Beuka, de tegnap este már nem voltam képes tovább gépközeleben maradni, annyira fáradt voltam.

Én is szeretném látni Lola ruháját!!! Imádom az esküvői ruhákat, meg nagyon érdekel, de nem tudom megnyitni. KépKépHajni, nem tudsz segíteni?

Hajni, elég durva, hogy csak hétvégén tudtok majd "érdemben" találkozni a férjeddel. Az is fura lesz, hogy nem leszel itt mindig, akkor nem is nagyon fogunk dumcsizni, maximum hétvégén. De akkor a férjedre leszel kiváncsi, nem ránk Kép
Amúgy most fog megbűntetni az apeh, mertz 2000-ben elszámoltunk valamit 670 ft-tal!Kép Szóval rendet tehetnél ott!!Kép

Kata én is nagyon jól érezetem magam az esküvőmön, az egész éjszakát végigtáncoltam. Mi alig hívtunk rokonokat, a vendégsereg 60 %-a a barátainkból állt. Rokonokkal nekem se lett volna semmi kedvem...

Lolita nagyon szép a képed!! Én hónapok óta iszom cickafark zsálya keveréket és nagyon jó hatással van rám is. Bár ugye a legjobb hatás a baba lenneKép én legalábbis ezt várom tőle.
A kötelező szexszel nekem is vannak gondjaim, főleg ilyenkor mikor "nem kell" eszemebe se jut, nem érdekel, a párom ezt nehezen viseli. Kép

Poci miért utálod annyira az önkénteskedést? Várom a képeket!! Mikor mész legközelebb dokihoz?
Nagyon durva volt az anetes történet, amit írtál, teljesen rosszul lettem tőle Kép
Nolina, remélem már jobb a hangulatod!!!
Te már a harmincadik napon vagy!! Remélem így folytatod és semmi okod nem lesz szomorkodni.

Lányok ma vettem egy kis cserepet, egy másik topicban olvastam azt a babonát, hogy a babákat egy üres virágcserépbe"pottyantja" a gólya. S ma a praktikerben láttam nagyon pici cserepeket, mellétolva egy gyönyörű babával (azért a közelben ott nézelődött az anyukája, szóval nem csak dekoráció volt Kép) és úgy éreztem nekem is gondoskodnom kell cserépről!. Remélem nem sokáig marad üres!

Z.

Kép
Kép
zafír

Az eredeti kép szebb, de most nincs időm javítani rajta. De a fazon itt is szépen látszik, csak mintha rajzolva lenne Kép. Nem tudom miért lett ilyen Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Azért hétvégenként leszek este. Kép Nem tudtok már levakarni sem magatokról Kép. Amúgy meg minket is állandóan megbűntetnek, de én már fel sem veszem a dolgot Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
meg jöttem.El hoztuk a barátnőm ruháját a kölcsönzőből.Nagyon szép!!

Hajni

Örülök,hogy találtál munkát!Biztos jó lesz.

van itt valaki???
csanita

Proone, ha esetleg erre jársz és tudsz magyarázatot miért lett ilyen a Photoshoppal akkor léccci segíts Kép.

Én vagyok időnként, de most megyek tustus, aztán még visszanézek. Kihasználjuk a maradék esténket KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Én már meg fürödtem,borotválkoztam is.Tudod?!!Aztán előre,nem lustálkodni!!Tényleg ez a ti napotok!!

Beus merre vagy??Olyan régen csacsogtunk!!
csanita

Sziasztok!

Hajni! Gratulálok! Lehet, hogy ez a környezetváltozás fogja meghozni a babócát! Kép

Lola! Nagyon szép a kép!

Kata! Kérhetek én is képet? Miért nem rakod be a profilodba? Az én profilomban levő mail cím jó!

És másoktól is várok ám képeket! Már ha van kedvetek küldeni!

Andi
65/35

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Itt vagyok Anita! Mi van Veled?? Apukád hogy van??

Kép
Kép
beuka

Szia Andi!!
De jó, hogy jelentkeztél!!Ó te jó ég neked ez már a 65.nap????

Anita! Én nagyon szeretnék dumálni Veled, de így megfürödve, "megborotválkozva" akkor miért nem döngetitek már a lepedőt???????? Kép

Kép
Kép
beuka

Szia!
Jól vagyok köszi!
Apu szívbeteg,sajna megint ez a probléma.De épp most beszéltem anyuval,lehet jövő héten hazaengedik.Már jobb a kedve is,kezd vissza jönni a humorérzéke!
Készülünk az esküvőre,már várom.Ma hoztuk el a ruhát!Még holnap vasalnom kell a párom ingjét,ma hoztam el az öltönyét a tisztítóból.Amúgy semmi változás.Szurkálodott a bal petefészkem.Mondta a doki az jó jel!Remélem igaza lesz.ti hogy is álltok??
csanita

Hajni! Köszönöm a felvilágosítást!!!! Csak már jönne a jóidő. Jövő héten jönnének a festők, de ilyen időben nem fog megszáradni!Egyébként még nem tudjuk pontosan milyen szinű lesz. én nem merek nagyon harsány színt választani, nekem tetszene a capuccinó vagy tojásszín. Van valami ötleted?? Ti már tudjátok milyen lesz???

Kép
Kép
beuka

Andi, a környezetváltozás igy nem valószínű hogy eredményre vezet, max. ha a pé-m igazodik a hétvégékhez Kép.

Különben most eszembe jutott egy jó módszer. Egyszer volt a tévében egy leszbikus pár, akiknek úgy született gyerekük, hogy egy barátjuktól kaptak anyagot, és egymásba injekciózták, tudjátok tű nélküli injekcióstűvel (hogy mondják?). Ez nálunk is jó megoldás. Délután a párom leveszi az anyagot, én meg magamba töltöm délelőtt KépKép. Szóval házilagos inszem KépKép. Na jó ötlet?

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?