Sziasztok!!
Én itt vagyok, igaz csak addig, amíg nem ér haza a párom. Bocs Beuka, de tegnap este már nem voltam képes tovább gépközeleben maradni, annyira fáradt voltam.
Én is szeretném látni Lola ruháját!!! Imádom az esküvői ruhákat, meg nagyon érdekel, de nem tudom megnyitni.
Hajni, nem tudsz segíteni?
Hajni, elég durva, hogy csak hétvégén tudtok majd "érdemben" találkozni a férjeddel. Az is fura lesz, hogy nem leszel itt mindig, akkor nem is nagyon fogunk dumcsizni, maximum hétvégén. De akkor a férjedre leszel kiváncsi, nem ránk
Amúgy most fog megbűntetni az apeh, mertz 2000-ben elszámoltunk valamit 670 ft-tal!
Szóval rendet tehetnél ott!!
Kata én is nagyon jól érezetem magam az esküvőmön, az egész éjszakát végigtáncoltam. Mi alig hívtunk rokonokat, a vendégsereg 60 %-a a barátainkból állt. Rokonokkal nekem se lett volna semmi kedvem...
Lolita nagyon szép a képed!! Én hónapok óta iszom cickafark zsálya keveréket és nagyon jó hatással van rám is. Bár ugye a legjobb hatás a baba lenne
én legalábbis ezt várom tőle.
A kötelező szexszel nekem is vannak gondjaim, főleg ilyenkor mikor "nem kell" eszemebe se jut, nem érdekel, a párom ezt nehezen viseli.
Poci miért utálod annyira az önkénteskedést? Várom a képeket!! Mikor mész legközelebb dokihoz?
Nagyon durva volt az anetes történet, amit írtál, teljesen rosszul lettem tőle
Nolina, remélem már jobb a hangulatod!!!
Te már a harmincadik napon vagy!! Remélem így folytatod és semmi okod nem lesz szomorkodni.
Lányok ma vettem egy kis cserepet, egy másik topicban olvastam azt a babonát, hogy a babákat egy üres virágcserépbe"pottyantja" a gólya. S ma a praktikerben láttam nagyon pici cserepeket, mellétolva egy gyönyörű babával (azért a közelben ott nézelődött az anyukája, szóval nem csak dekoráció volt
) és úgy éreztem nekem is gondoskodnom kell cserépről!. Remélem nem sokáig marad üres!
Z.