Sziasztok!
Jajj, Gabi, akkor ezért tűntél el! Tökéletes gyógyulást kívánok! Pedig már féltem, hogy lemaradsz a startról, de a hatodik érzék működik
Remélem, már mindannyian jobban vagytok! Zsoltika talán a szopinak köszönhetően nem kapta el.
Motiot! Na, sejtettem, hogy csak én nem figyeltem
. De nagyon köszi, hogy leírtad, nem hangzik rosszul!
Zsófi! Nem baj, ha mindenki mást csinál, legalább összehasonlítjuk a módszereket
De azért újra leszögezem, hogy a 90 napossal nem kell éhezni! Egyúttal aláírom, hogy nem jöhet be mindenkinek!
Andi! Tök jó, hogy tornázol! És az ellipszistrénernél én csak a lépcsőzőgépet utálom jobban
A sima futószalagon felmegyek a Mount Everestre is, és bicajon eltekerek akármeddig
Hát csajok, nekem ma megint nem jutott eszembe időben a mérleg, de a reggeli 2 narancsom és a 2 deci kávém után azért lemértem magam, és botrányos eredményt kaptam: 75
Voltam már 72 is mostanában... Jó, néhány éve meg 62 is, de azt azért nem hinném, hogy most menne.
Kaja: szóval reggeli narancs, ebédre grillezett zöldség a Findustól, meg hozzá a tegnap esti hagymás tört krumpli maradéka, este pedig egy másik fajta grillezett zöldség.
Zsófi! Az este kelkáposztát ettem apróra szeletelve, benne paradicsom, hagyma és leöntöttem egy kis mustáros, olivás öntettel. A húshoz teljesen jó volt. Uborkát is lehet most kapni (fehérjenapon lehet tejfölös-fokhagymásan is nyomni
), meg paprikát, és kínai kelt is például. Holnap szerintem pizza lesz sajt és hús nélkül csak szósszal, paradicsommal, meg egy kis hagymakarikával. Este valami süti, amit a párom hoz
Ét Tibicsoki pedig bekészítve
szirom