Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kezd elhagyni a lelkesedésem, még mindig nem mozdult meg a mérleg, pedig a héten egy egész napt szinte koplaltam is egy orvosi vizsgálat miatt. Kép
Nagy vonalakban le tudnátok írni a 90 napos lényegét? Bár már előre sejtem, hogy az nem nekem való, de hátha mégis. A Norbi ui. valahogy nem hoz eredményt. Nyilván kevesebbet kéne enni, vagy kizárólag 1-es kajákat, nem tudom.
Az lesz a vége, hogy visszatérek a kalóriaszámláláshoz, pedig az eléggé utálom. De az legalább hatásos. Már ha betartom, amit aznapra kiszámolok magamnak Kép.
Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Szia Zsófi!
A lényeg: 1 nap proteinnap: tejtermék, sajt, tojás, hús.
Ebédre 20 dkg főtt vagy sült hús, vagy 20 dkg sajt, vagy 3 tojás, saláta olaj nélkül és 1 szelet kenyér. Ebéd után 2 dl natúr leves.
Vacsora ua. mint ebéd, csak leves nélkül.

2. nap. keményítőnap: bármilyen zöldség, (bab, borsó, csicseriborsó, lencse, szójacsíra, zöldbab, krumpli, sárgarépa) főzve, ízesítve só, paradicsomszósz, paradicsom. 1 szelet kenyér, saláta olaj nélkül.
Vacsora ua. mint ebéd, csak harmad mennyiségben.

3. nap: szénhidrátnap
Ebéd főtt tészta szósszal, rizs, vagy sós sütemény, de nem lehet rajta sajt, tejföl, hús, tojás.
Vacsora: 2 szelet torta, vagy 3 adag fagyi és kötelezően 1 szelet főzőcsoki.

4. nap. gyümölcsnap
Ebéd és vacsora: bármilyen gyümölcs (cukrozva és kandírozva, lekvárnak, alkoholként tilos!) minden mennyiségben.

Ezeken kívül minden nap a reggeli kevés gyümölcs: 2 alma, körte, barack, vagy egy marék apró, bogyós gyümölcs).

Havonta víznap, ami a gyümölcsnap után tartandó és a proteinnap követi. A 90 nap után még 90 gyümölcsreggelis nap tartható.

Nálunk a férjem fogyózik, reggelire megeszi a banát is, mandarint is. Bár a narancstól és mandarintól hamarabb lesz éhes, savat csinál neki. A tésztanapon csokitortát vacsizik, azt szereti. Sokat kell(ene) inni, napi 2 l szénsavmentes ásványvizet, de helyette szénsavast iszik cukormentes szörppel, meg 50 %-os leveket, de nincs meg a 2 l, szerintem. Január 3-a óta csinálja, az eddigi eredmény -9 kg.
A barátnőm tavaly csinálta, neki -15 kg az eredmény, nem tartott víznapot és nem evett még 90 napig gyümölcsreggelit, most majdnem félidős terhes és még mindíg tartja a terhesség előtti súlyát.

Remélem elég világos volt a leírásom. Sok sikert hozzá!

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Nagyon jól írta le Kriszta a lényeget! Én annyival egészíteném ki, hogy nem nagyon tartottam be a mennyiségeket (mondhatni húsnapon zabáltamKép), és így is nagyon szépen mentek le e kilók. Grillezett husihoz mondjuk még bekaptam egy szelet grillezett mozzarellát is, plusz a saláta, alig bírtam szuszogniKép Ez talán biztató lehet. Szóval Zsófi, nem éhezésről van szó!

Már egyszer régebben is belinkeltem ezt az oldalt, tele van receptekkel, jótanácsokkal! Én sok okosságot vettem innét:

http://www.szieby.freeweb.hu

És holnap én is kezdem!Kép Zsófi, kezdjük együtt, ha van kedved! Megdumálhatnánk a részleteket.

Kriszta! Gratula a férjednek, a -9 kg fantasztikus! De azt hiszem, ez csak a pasiknak megyKép Ha egyszer elkezdnek diétázni a férfiakról röpülnek le a kilók.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Én is, én is, én is holnaptól! Legalább lesz motiváció, hogy csináljam, és két nap után ne adjam fel, mert nem éghetek be előttetek! Kép
dirtha

Dirtha, Zsófi!

Változott az ajáénlatom: keddre vedégek jelentkeztek be, úgyhogy inkább keddtől, jó? Húsnappal kezdünk, akkor mégsem szívok akkorátKép Hétfőn szeretem a dolgokat elkezdeni, de ez most így jobban jönne ki. Mit szóltok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Lányok, én is elkezdeném veletek. Most biztos tudom tartani, mert megvettem a bérletet az edzőterembe Kép holnap megyek először... már nagggyon várom! Heti 3szor fogok járni, remélem, elég lesz!
Akkor mikortól is???

Pusz
Andi
messyke

ok, akkor keddtől! Benne vagyok!
dirtha

Dirtha! Rendben, izgultam, hogy nehogy ma kezdd elKép Bár akkor csinálhattál volna egymás után két húsnapot.

Szóval akkor startolunk holnap reggel lányok, tök jóKép Milyen sikere van az ötletnekKépMérlegelek is, jajKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
en is csatlakoznek akkor a fogyihoz! Ma megyek mazsalasra, ugyanis mikor harom hete nagy elannal elkezdtem az egeszet ugy aba is maradt. Elöször apa volt beteg, nem tudtam menni, mult heten meg en kaptam el töle, most meg Abel betegeskedik egy kicsit, de mar kifele halad hala Istennek, de azert ma tenyleg elmegyek, es akkor holnaptol ugye en is el tudom kezdeni rendesen a fogyit, tehat csatlakoznek! En csinalom a Weightwatchers fele dietat, ti meg a 90 naposat, meglatjuk melyik milyen eredmenyt hoz. Jo?
Sajnos edzöterembe is csak egyszer jutottam el mult vasarnap, hetfön mar ereztem, hogy valami nem jo es erre keddre teljesen elkapott a natha, köhöges, torokfajas miegyeb. Szoval egesz eddig kilöve a sport, de szerintem holnap elmegyek en is egy kicsit mozogni. Apat mar felöltözve fogom varni ha hazajön a munkabol es lepasszolom Abelt meg mielött meg tudna szolalni es lelepek ket orara a konditerembe.

A mai napom is jol indult, megfogadtam, hogy nem lesz matol zabalas, erre apa ma nem volt dolgozni, pontosabban elment de haza is jött fel ora mulva, kivett egy nap szabit es hozott meglepinek tojaslikörkremmel töltött jo kis farsangi fankot! Termeszetesen ha mar megvette nem hagyhattam ott es mivel ö nem szereti nekem kellett elpusztitanom. De nagggyon finom volt!
Na eldugulok, aztan keszitem magam lelkileg a fogyira. Annal is inkabb, mert a regi farmerom kezd elszakadni a labam között, na nem azert, mert olyan szük, hanem mert mar feslik, erre ma akartam egyet venni, tök olcso volt es gondoltam meg mielött egy tuti szupiba beruhaznek az uj sulyom szerint ez addig jo lesz. Hat felprobaltam, de ugy allt rajtam, mint tehenen a gatya. Hasam logott ki belöle elöl es oldalt, seggem akkora, mint a haz, combomrol ne is beszeljünk. Röhögve jöttem ki a probafülkeböl, apanak csak annyit mondtam, hogy ha holnaptol kajat lat a kezemben löjön le. Katasztrofa volt, nem gyöztem röhögni magamon. Igy meg soha nem neztem ki! Remelem nem is fogok sokaig!
Na akkor holnapig sziasztok! En is mazsalok majd es mondom az aktualis kilokat!
Pusszantas
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

No, én akkor belevágtam mától!Kép Reggeli 3 narancs közösen Miksával, ebédre virsli paradicsommal, majonézzel, este pedig vadmalacsült lesz. A többiek asszem krumplipürcsivel kapják, én meg majd nyomok valamilyen salátát.

Mázsálni viszont nem mázsáltam, mert ébrdés után elfelejtettem, evés után viszont már nem vagyok hajlandóKép Majd holnap. Úgyse fogyok le addigraKép

Tök jó, hogy nem egyedül kell erőltetnem a dolgotKép Motiot, ennek a Weightwatchers-nek mi a lényege? Lehet, hogy már írtad, csak én voltam figyelmetlen.

Nektek hogy megy az első nap?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
mar egyszer asszem irtam, de leirom megegyszer:
minden kajanak megvan egy ponterteke. Kaloria es zsirtartalombol szamoljak ki, a formulat nem tudom. Szoval van egy füzetkem, amiben ´15.000 fele elelmiszer ponterteke van benne, onnan ki tudom keresni mindet es van egy kalkulatorom is, amivel meg egyszerübb a dolog. Olyan, mint egy szamologep, beirom a kaloriat, a szirt es az adag nagysagat, ö meg kiirja, hogy hany pontot tartalmaz az adott kaja.
Szoval megvan, hogy suly, eletkor es tevekenyseg szerint hany pontot ehetsz egy nap. Csak ehhez kell tartani magad. Mindent ehetsz amihez csak kedved van, ha epp csokira vagysz akkor csokit eszel, csak a napi pontmennyiseget kell betartanod. Krumpli natur fözve ket pontot er, akarmennyit eszel is belöle, tehat ha ehes vagy bekrumplizhatsz ket pontert degeszre, gyümölcsök többsege es majdnem minden zöldseg nulla pont. Tehat a dolog arra buzdit, hogy egyel minel több zöldseget es gyümölcsöt es a zsirszegeny etelt. A kaloria talan annyira nem is fontos.
En a terhesseg elött harom honap alatt dobtam le 10 kilot, tök könnyen, allandoan degeszre kajalva. Ja, es a mozgas, sport plusz pontokat jelent, amit heti 12 pont erejeig megehetsz, vagy csak ugy magadnak a lelkiismeretednek elraktarozhatod. En mondjuk soha nem ettem meg a bonuszpontjaimat, csak a napi pontjaimat. Nagyjabol ennyi, remelem erthetö.
En is kezdtem ma, jelentem, 60 kilo voltam reggel.
Eddig ananaszt meg banant ettem, ebedre pedig jo sovany marhahuslevest sok zöldseggel. Most tartok 5,5 pontnal es mar negy ora van! 18 pontot ehetek egy nap es meg megyek edzöterembe is. Szoval a mai nap legalabb mar egy kis siker!
Tegnap voltam a fogyicsoportban, egy csajszi tegnap tartott 30 kilonal! 8 honapja csinalja, de mondjuk meg most igy harminc kiloval könnyebben is van vahy szazötven kilo. Szegenyke, de azert ez mar nagy eredmeny!
Na megyek mert meg össze kell pakolnom a cuccaimat a sporthoz es apa mindjart itthon lesz.
puszi es kitartas
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!
Pár napig nem jártam erre, úgyhogy lemaradtam a 90 napos kezdéséről. De azt hiszem, ez (ahogy sejtettem) nagyon nem jönne be nekem. Szeretek úgy fogyózni, hogy ne legyen nagyon megkötve a kezem, hogy mit eszek, én dönthessem el. Erre jó a kalóriaszámlálás. És a norbi-módszer is valamelyest. Nem bírok reggel gyümölcsöt enni, és a salátákat is csak hellyel-közzel szeretem. Pláne télen. Milyen salikat esztek ilyenkor? Nekem a káposztán meg az uborkán kívül nem nagyon jut eszembe semmi.

Egyébként végre van egy jó hírem is: lement egy kiló! Nem hangzik soknak, de már hetek óta semmi eredmény nem volt, most már talán beindul. Nálam így szokott lenni az elején. Végülis már január eleje óta így -5 kg. Annyira nem rossz.

Mindenkinek sok sikert, annak is, aki most kezdte a 90 naposat, és annak is, aki más módszert követ!!

Ja, és Szirom!
Úgy tudom, Weightwachers már van Magyarországon is, de azt hiszem, nem egy olcsó mulatság. Talán a neten is találtam már róla infót, de ne kérdezd, hogy hol. Lehet "távfogyózni" is, ha olyan helyen laksz, hogy ott nincs csoport, vagy nincs időd elmenni. Bár szerintem ennek pont a csoport a lényege.

Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Én ma -Motiot ötletére- főtt krumplit ettem... paradicsommal. Nagyon fini volt és jól is laktam.
Ma megint voltam tornán. Végig arra gondoltam, hogy muszáj végigcsinálni, le kell fogynom. Az ellipszistréner nem lesz a kedvencem, bár azt mondják, nagyon sokat használ. Remélem!

Amúgy a Weightwatchers is jó lehet! Ha lenne itt, biztosan megpróbálnám!

Andi
messyke

Sziasztok Lányok!

Jó sok időre eltűntem, sajna betegek voltunk a férjemmel. Mégpedig alaposan benáthásodtunk, és mivel neki sehogy sem akart elmúlni, és én is belázasodtam, így leutaztunk anyósékhoz Szentesre Kép Ott gyógyulgattunk, bár azért még egyikünk sincs túl a dolgon teljesen, főleg köhögünk Kép Szerencsére Zsoltika egyáltalán nem lett beteg Kép

Szirom, Motiot, Andi, Dirtha Kép
hétfőtől én is keményen tartom a diétát, úgyhogy én is csatlakoznék hozzátok, én képviselem majd Norbit Kép

Le is méredzkedtem, 57,3-at mutatott a mérleg, de hát nem is csoda, mert a betegség alatt iszonyú sok cukros-citromos teát ittam. No meg anyós ellátott bennünket minden földi jóval, főleg persze édességekkel (naggggyon fincsi mákos-lekváros derelyét készített, hmmmmm...)

Lányok, ti mikor mázsáltok legközelebb? Ugye nem egy hónap múlva? Kép

Most nem írok név szerint, igazából még vissza sem olvastalak benneteket, de azt látom, hogy mindenki nagyon igyekszik, hajrá csajok!!!

Dirtha,
azt viszont láttam, hogy hiányoltál Kép Köszi Kép

Ildikó,
Téged pedig várunk vissza sok-sok képpel az új házról!

Jó éjt mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Jajj, Gabi, akkor ezért tűntél el! Tökéletes gyógyulást kívánok! Pedig már féltem, hogy lemaradsz a startról, de a hatodik érzék működikKép Remélem, már mindannyian jobban vagytok! Zsoltika talán a szopinak köszönhetően nem kapta el.

Motiot! Na, sejtettem, hogy csak én nem figyeltemKép. De nagyon köszi, hogy leírtad, nem hangzik rosszul!

Zsófi! Nem baj, ha mindenki mást csinál, legalább összehasonlítjuk a módszereketKép De azért újra leszögezem, hogy a 90 napossal nem kell éhezni! Egyúttal aláírom, hogy nem jöhet be mindenkinek!

Andi! Tök jó, hogy tornázol! És az ellipszistrénernél én csak a lépcsőzőgépet utálom jobbanKép A sima futószalagon felmegyek a Mount Everestre is, és bicajon eltekerek akármeddigKép

Hát csajok, nekem ma megint nem jutott eszembe időben a mérleg, de a reggeli 2 narancsom és a 2 deci kávém után azért lemértem magam, és botrányos eredményt kaptam: 75Kép Voltam már 72 is mostanában... Jó, néhány éve meg 62 is, de azt azért nem hinném, hogy most menne.

Kaja: szóval reggeli narancs, ebédre grillezett zöldség a Findustól, meg hozzá a tegnap esti hagymás tört krumpli maradéka, este pedig egy másik fajta grillezett zöldség.
Zsófi! Az este kelkáposztát ettem apróra szeletelve, benne paradicsom, hagyma és leöntöttem egy kis mustáros, olivás öntettel. A húshoz teljesen jó volt. Uborkát is lehet most kapni (fehérjenapon lehet tejfölös-fokhagymásan is nyomniKép), meg paprikát, és kínai kelt is például. Holnap szerintem pizza lesz sajt és hús nélkül csak szósszal, paradicsommal, meg egy kis hagymakarikával. Este valami süti, amit a párom hozKép Ét Tibicsoki pedig bekészítveKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
Gabi, jo hogy ujra vagy es kivanok mihamarabbi gyogyulast!

Ma is megyek edzöterembe, legalabbis eddig meg tartom az elhatarozasomat. De majd Abel eldönti, hogy milyen kedve lesz szegenykemnek estere, hogy rahagyhatom-e egyedül apara, nem kelle-e en is. Szegenykem meg mindig tök nathas ugyhogy a holnapi babacsoport is kimarad, helyette felhivtam egy homeos termeszetgyogyasz csajszit aki allitolag nagyon jo es delelött elmegyek hozza Abellel, mert a hülye orvosok nem akarnak csinalni vele semmit, mondvan majd elmulik. De szegenykem egyre jobban szörcsög, meg köhög es ma reggelre nagyon hurutosan köhögött, ami szerintem egy nem egeszen negy honapos csecsemönek nem tul jo. De itt Nemetorszagban az orvosok sajnos vagy nem sajnos csak a nagyon nagyon vegsö esetben nyulnak gyogyszerhez, antibiotikumrol meg nem is beszelve. Ez valahol jo is, hogy a gyerekeket probaljak kimelni a sok kemikaliatol, de azert azt ne mondja nekem senki, hogy ha mar egy hete nem jutunk egyröl a kettöre, akkor nem kellene-e valamit megiscsak adni neki?
Na most jol megaszondtam! Szoval remelem a csajszi holnap ad neki valamit, meg ha csak homeos bogyeszt, de az is jobb, mint a semmi.
Na be is kell fejeznem, mert mozgolodik. Szegenykem meg aludni sem tud nyugodtan.
Puszi mindenkinek es kitartas!!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Na, még egy kiló Kép. Sejtettem, hogy ha azon a gonosz egy kilón túl leszek, gyorsabban fog menni.
Gabi! Nem egyedül képviseled a Norbit, én is azt csinálom. Közben be-beirogattam a norbis fórumba is, de ott leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy ki ír nem megfelelőt - OFF-ot - a topikba, teljes káosz az egész. Nálunk az esküvős képektől szerintem infarktust kapnának egyesek Kép. Csak gonoszkodtam egy kicsit, mert felhúztam magam az egyik beszóláson.

Motiot!
Gyógyoljatok meg minél előbb, az én babám is beteg már egy hete, eddig "csak" mandula- meg hörgőgyulladása volt, most már tegnap óra hány is, meg hasmenése van. Ő már másodszor kap ezen a télen antibiotikumot, mert állítólag a mandulagyulladásnak csúnya szövődményei lehetnek, szerintem ez sem túl jó.
Közben még én is elkaptam a megfázását, úgyhogy jól elvagyunk.

Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Zsófi,
nagy-nagy gratula a kilókhoz, szerintem szuperül haladsz!!! Bocsi, elkerülte a figyelmemet, de most hogy írtad, be is ugrott, hogy Te is Norbizol Kép Én még tartom magam, bár ma este már nagyon vágytam édességre, de csakazértsem Kép
Botinak jobbulást kívánok! Szegényke, nagyon rossz lehet egy ilyen betegség, gyógyuljon meg mihamarabb!

Motiot,
Ábelnek is gyors gyógyulást kívánok! Szerencsére Zsoltika még igazán sosem volt beteg, egyszer volt mondjuk kötőhártya-gyulladása, amire szemcseppet kaptunk, de ezen kívül semmi. Persze az antibiotikum tényleg nem jó, akkor már inkább a homeós szerek, remélem segít valami!
Edzőterem Kép Most már én is nagyon vágyok egy kis pulzusszám-emelő mozgásra Kép Legszívesebben kocognék, csak iszonyú hideg van idehaza, és ilyen betegséggel a hátam mögött nem kockáztatok...

Szirom,
igen-igen, a hatodik érzékem remekül működött Kép Szóval örülök, hogy együtt startolhattunk. Köszönjük a jókívánságokat Kép Szerintem is sokat számít a szopi a betegségek megelőzésében, és ennek nagyon örülök, mert én is baromi nehezen viseltem az állandó orrfúvást Kép De már jobb, csak még néha iszonyú göthösen köhögök.
Menni fog lefelé a súlyod, ne aggódj! Én már nagyon várom az újabb mázsálást Kép Csak a 7végétől félek, mert akkor borulhat minden, de most muszáj lesz ellenállni a csábításoknak...

Lépek, mert elmúlt hajnali 1 óra Kép

Puszi mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Sziasztok,
megjartuk a termeszetgyogyasz nöcit, tök ari volt. Kapott Abel neki ( marmint szemelyesen ) valo bogyeszt, mar oda is adtam neki, remelem jobban lesz töle. Meg este kell neki adnom egyszer aztan kesz is.
Fogyi meg tart, bar tegnap este en is elbizonytalanodtam egy kicsit, de aztan csakazertse! Nalam szerintem most nagyon lassan fog beindulni, de en is ugy vagyok, mint Zsofi, ha az a franya elsö kilo lemegy, akkor mar jobb lesz.

Na megyek, mert közben Abel felebredt, itt ül az ölemben es igy nem nagyon lehet netezni.

Pussz mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Haliho!

Mindenkinek jobbulást!

Jelentem, lement egy egész kiló!
Komolyan mondom, néhány nap diéta után én mindig úgy érzem, mintha már több kilótól szabadultam volna meg, sokkal jobb a közérzetem. Veletek történt már ilyen?

Motiot, én nem vagyok híve az antibiotikumoknak, én is inkább homeos bogyókkal gyógyítanám a kisfiamat, de sajna nálunk ez nem túl elterjedt. A mi gyerekorvosunk eddig kb. 6-szor írt fel antibiotikumot Benjaminnak, de csak kétszer adtam be neki, amikor valóban úgy láttam, hogy szükséges. A többi esetben magától meggyógyult. Persze, a ti esetetekben, ha már egy hete nem javult Ábel, a "semmi" nem megoldás. Kíváncsi vagyok, jobban lett-e a kisfiad a homeos gyógyszerektől. Remélem, és gyógyuljatok meg hamar.

pá,

*Dirtha
dirtha

Sziasztok!

Megint kevesebb a súlyom, de ez most annak tudható be, hogy elkaptam Botitól a hányós vírusát (is, a náthás-köhögőset már korábban), tegnap még étvágyam se volt, pedig ez nálam nemigen szokott előfordulni. Szerencsére ma már jobban vagyunk mindannyian.

Gabi!
Nem tudom, ismered-e a norbi-honlapot, a sok pocskondiázás mellett néhány igen hasznos ötletet is lehet ott olvasni. A www.n-update.atw.hu oldalon jó kis receptek is vannak update 1-2 kategóriákban. Édesség is Kép! Persze édesítőszerrel, de a semminél az is jobb.

Dirtha!
Csak így tovább! Igen, az emberből mintha kiürülne néhány kő. Lehet, hogy a méreganyagok?

Zsófi
zsóf

Sziasztok Kép

Zsófi,
köszi a linket, máris megnézem Kép Régebben olvasgattam a Norbi honlapját, ma már annyira nincs időm... Súlycsökkenésedhez gratula, egész jól haladszKép Örülök, hogy jobban vagytok már.

Dirtha,
gratula! Igen, egyetértek, az ember valahogy "tisztul" a diétával, és nagyon jó érzés, hogy csinálom, és meglesz az eredménye Kép

Motiot,
remélem tényleg segít a homeo bogyó Kép Zsoltika még sosem kapott antibiotikumot, szerencsére annyira nem volt beteg még, hogy az orrszívó porszívót sem kellett soha használnunk Kép Ez bizony még a szopi előnye, ahogy Szirom is írta a minap Kép

Ma reggel nem bírtam tovább, és ráálltam a mérlegre. Az eredmény: hétfő óta 80 dekát fogytam KépKépKép Az is valami! És mintha már a hasam is látványosan laposodna, ha behúzom már egész normálisan néz ki Kép Most megint nekikezdtem a tornának is, és ma már szoliban is voltunk, tiszta öröm az élet Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Csak ide jutottam végre, a fiúk alszanakKép Nekem is nem egészen egy kiló van meg, mint Gabinak! De nem nagyon spórolok a mennyiségekkel, az az igazság. Majd ha belejövök (mert most még egy kicsit éhes vagyok a kaják között), akkor csökkentem az adagokat is. Ez régebben sem okozott gondot.

Dirtha! Nekem asszem a lelkiismeretfurdalásom tűnik el a diéta kezdetével, de tény, hogy nekem is sokkal jobb ígyKép Hát még ha fogyok isKép

Motiot! Jobbulást Ábelnek! Az antibigyó elég érdekes téma, én se vagyok a pártján, de Miksának egyszer kellett, amikor húgyúti fertőzést kapott.

Zsófi! Neked is jobbulást! És gratula a kilókhoz, egyelőre te állsz a legjobban, még ha ilyen áron isKép Tényleg, mennyit is akarsz leadni?

Gabi! A tornát irigylem tőled, de lusta dög vagyokKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
Abel tenyleg jobban lett a homeos bogyesztöl, tegnap mar alig köhögött, ma meg szinte semmi baja sincs. Szoval nalunk bevalt a dolog.
Ma voltam az edzöteremben, egy orat loholtama krossztreneren, nem volt semmi. Elegettem 1000 kaloriat hurraaaa!! Bar azt nem tudom milyen eredmenye lesz, mert szerintem nalam most nagyon lassan fog menni a dolog, legalabbis az elejen. Remelem aztan ha beindul, akkor mennek majd a kilok nalam is. En meg nem nagyon meregettem, mennyi ment le, majd szerdan este a fogyiscsoportban ugyis mazsalas lesz.
Na ddig is azert betartom a megadottakat, remelem azert eky fel kilo legalabb lemegy.
Mindenkinek szep vasarnap delutant ( nalunk esik a ho )
Pusszantas
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Gabi!
A szopiról nemrég még én is így vélekedtem, de mióta közösségbe járunk (játszóházba), ez a védőhatás már nem érvényesül. Erősebbek a vírusok.
Ráadásul a több hetes munkám: éjjeli + nappali alvás utáni szopi leszoktatás kárba ment, kezdhetek mindent elölről. Kép

Szirom!
Én kb. 20-25 kilótól szeretnék megszabadulni, de nyár elejéig még min. 10-től. Nyilván ezért is megy az elején gyorsabban, mert több van. Majd lelassul nálam is, aztán majd szenvedhetek.

Zsófi
zsóf

Hello,

Nálunk is jobb lenne több homeos doki! A mi drnőnk csak végső esetben ad antibiotikumot, de addig jó lenne valami...
Motiot! Mi az a krossztréner???

Zsóf! Mi is még mindig csak ábrándozunk az elválasztásról Kép Ma két védőnő közölte velünk, hogy egy jó megoldás van, hogy apa szabadság, anya másik szoba.... és tudom, hogy igazuk van!

Nekem a torna nagyon jó a lelkiismeretfurdalás ellen is... meg egyre jobban élvezem Kép

Lányok! Ti mit esztek gyümölcsnapon???

Pusz
Andi
messyke

Sziasztok,
ma is 60 kilon alla merleg! En egyszerüen nem tudom mi a szar van. Talan a hormonjaim nem rendezödtek meg vissza es azert megy a dolog ilyen lassan? Nem egesz negy honapja szültem es hat radikal fogyokuraba nem kezdek, mert az senkinek sem jo. Csak szep lassan. Na de hogy ilyen lassan? Nem tudom mi lehet. De majd csak beindul, pedig mar kezdem elveszteni a türelmemet. Mondjuk epp most nem szabad feladni, hanem ki kell varni, mig beindula dolog.

Andi,
a krossztrener az asszem nalunk ellipszis trener neven fut. Vagyis amim allsz, labbal futo-biciklizö körkörös mozgast vegzel, hozza pedig a kezed a gep karjain van ami a felsötestet mozgatja meg. De biztosan tudod miröl beszelek.

Tegnap voltam itt a stuttgarti gyerekklinikan, mert Abelnek va egy enzimdefektje, ami abbol all, hogy nem ehet babot, kb200 fele gyogyszert nem szedhet es a virusos megbetegedeseknel is figyelni kell ra, mert ezekben az esetekben veszesen verszegeny lehet, ugyanis ez az enzim nem müködik tökeletesen nala es igy lebomlanak a vörösversejtek, ha ezek közül valamit eszik vagy virust kap. Szoval elmentem egy megbeszelesre, tulajdonkeppen csak azert, hogy elmondjak, hogy mire figyeljünk, esetleg milyen jelei lehetnek a verszegenysegnek stb. Na ez a megbeszeles a gyerekklinika onkologiai osztalyan volt, mivel a haematologia is ide tartozik.
Hat meg szerencse, hogy apanak mondtam, hogy ne jöjjön be Abellel, hanem addig menjenek el kocsikazni. Onkologia ugye daganatos megbetegedesekkel foglalkozik, tele volt az osztaly kopasz, kemoterapian tul levö kicsi gyerekekkel, a kezelöben pedig egy kicsi eppen orditott, hogy "anya, anya, nem akarom!" Hat majdnem bögtem, es elszaladtam. Soha de soha többet nem akarok oda menni! Termeszetesen nem kerültem sorra, mert az influenzas idöszak miatt tele voltak sürgös esetekkel es az összes doki csak szaladgalt egyik gyerektöl a masikig. En meg mondtam az asszisztens nöcinek, hogy akkor en elmentem, vissza se jövök. Azert majd csak felismerem, ha esetleg verszegeny lesz valaha is a fiam, nem kell ehhez felvilagositas szerintem. Oda többet en nem megyek, az biztos. Szörnyü volt!
Na jo, nem depizek tovabb, de meg ma is szar a hangulatom emiatt, nem megy ki a fejemböl a dolog. Szegeny gyerekek!

Na megyek, fözök magamnak egy jo kis zöldseglevest minden zsir nelkül, lehet, hogy ettöl majd beindul a dolog, ha ezt eszem fökent.

Hajra mindenkinek, nagyon ügyik vagytok, hogy nektek igy mennek a kilok vagy a dekak! Irigykedek is!

Puszika
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!
Motiot!
Nagyon szörnyen hangzik ez a kórházi élmény! El tudom képzelni, hogy az embernek egy ilyen után napokig ez jár a fejében. Próbálj meg kikapcsolni. Csak a tanácsadás miatt kellett volna mennetek? Máshol nem tudnak felvilágosítani, hogy mire figyelj?
A kilók meg majd csak elindulnak lefelé, csodák nincsenek, ha keveset eszel, előbb-utóbb fogyni fogsz.

Andi!
Megnéztem a profilodat, Zétény nagyon édes! Igazából azért néztem, hogy mennyi idős, azért ő sokkal fiatalabb - már ami a szopit illeti. Az én fiam lassan 1,5 éves, és most megint ott tartunk, hogy szopi hajnali 3-4-kor, reggel 6 körül, ébredés után 7-8 között, délutáni alvás után, este fürdés után. Szóval 4-5 alkalommal. A betegség előtt pedig már 2-3-nál tartottunk. Nem olyan radikális módszerrel, amit a védőnőd tanácsolt, hanem rábeszéléssel éjjel, figyelemeltereléssel nappal. Még nem szántam rá magam, hogy újra elkezdjem, ahhoz én magam még egy kicsit túl beteg / nyűgös / fáradt vagyok.

Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Motiot! Elhiszem, hiogy nincs kedved többet odamenni. Borzasztó lehetett. De azért ugye tudsz máshonnét is információkat gyűjteni?

Zsófi! Miksa simán rászokott, hogy éjjel varázsitatóból kap vizet vagy teát. Nem próbálod meg? Végülis elég nagy srác már a fiad.

Andi! Narancs, banán, szőlő. Vagy alma, esetleg szoktam kompótot is csinálni belőle cukor nélkül.

Lányok, nekem az 1 kiló megvan, de nem több, így hát nem száguldok a fogyás útján, hogy valami éktelen képzavarral éljek. De azért tartom a dolgot, bár Valentin-este szénhidrátnapon bekaptam egy csirkecombot. Az az igazság, hogy ünnepi vacsit csináltam, szóval nem is nagyon izgattam magam rajtaKép Villanásnyi kisiklásnak fogom felKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:27-kor.
vas

Sziasztok,
tegnap este voltam a fogyicsoportban, gondoltam elmegyek, hogy ne vesszen karba a tagsagom, aztan raalltam a merlegre es meg mmodtam is a csoportvezetö csajszinak, hogy valszeg azert nem mozdul semerre a merleg mar harom hete, mert esetleg meg nem rendezödtek vissza a hormonjaim szüles ota, hiszen meg negy honapja sincs. Erre azt mondta, hogy ez lehetseges, de ne aggodjak, mert miert nem eleg nekem erre a hetre minusz 1,2 kilo? Kerdeztem, hogy miröl beszel, mondta, hogy nezzem meg a merleget, ennyit fogytam. Hurraaa!! Hat megsem volt fölösleges a sport meg a betartas! Szoval csinalom tovabb ügyesen a dolgot, remelem lesz eredmeny jövö heten is!

Ildiko,
örülök, hogy neha azert tudsz jönni, de az nem jo, hogy csak marciusban tudjak elkezdeni a bekötest! Addig probalj meg azert neha jönni.

Olivernek milyen tünetei vannak ami alapjan tejfeherje-allergia-gyanus? Erdelekne a dolog, mert Abelen is vannak mostanaban szaraz börreszek, amik szerintem viszketnek szegenynek, mert neha odakap es fintorog, pl. a homlokan, a csuklojan es a bokajanal. Remelem ez nem az, csak szaraz a böre, pedig kenem ezerrel.

Na sziasztok, megyek vacsizni!
Sült csirkecombot csinaltam sok sok finom füszerrel, zsiradek nelkül, hozza egy nagy adag salatata tele finomsagokkal es tepsiben sült szinten füszeres krumplit zsiradek nelkül. Nyam nyam, mar nagyon ehes vagyok!

Pusszantas
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ildi, de jó, hogy jöttélKép Már gondoltam rád, hogy vajon hogy sikerült a költözés! Már látom, hogy nem volt tökéletes, de rendeződik minden, meglátod! De úgy egyébként milyen ott lakni?

Olivérnél mik a tünetek? Ha tényleg allergia, akkor jó, hogy kiderül, nem? Tudom, könnyen dumálok, de csak vigasztalni szeretnélek!

Internet: mobiltelefon, kábeltévé? Egyik se játszik? Szerintem átmenetileg legalább mobilról érdemes lenne megpróbálni! Mer hiányzol ámKép

Motiot! Gratula a fogyáshoz! Az az igazság, hogy 4 hónappal a szülés után én még javában híztamKép Akkor volt egy hullámvölgy a szoptatásban, amikor a szakadék szélén táncoltunk, hogy elég-e atej. Végülis elég volt, de ahhoz nagyokat kellett ennem. Most ezt lehet, hogy valaki cáfolná, de amikor vigyáztam a kajával, akkor nem volt annyi tejem, mint amikor nyomtam a diós kifliketKép Száz szónak is egy a vége: te most nagyon jól állszKép

Ami engem illet, még nem mértem magam, de most nagy dolog történt, mert újra nagylány lettem (2002 decembere óta előszörKép), és olyankor a vízvisszatartás miatt ugye nem nagyon szokott mutatni semmit a mérleg. talán ezért nem is indult úgy meg, mint ahogyan vártam.

Lányok, többiek, merre vagytok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó Lányok!

Megvagyunk mi is, de szörnyen lusta vagyok írni Kép Meg aztán nincs is mivel dicsekednem, mert nem hogy csökkenne a súlyom, de nő: felszedtem 40 dekát Kép Kép Kép De most én is mensi előtt állok (csodálom hogy még nem jött meg), így talán nálam is vízvisszatartás van Kép De az tény, hogy ilyenkor több szokott lenni a súlyom.

Ildikó,
örülök, hogy írtál!!! Annak viszont kevésbé, hogy ilyen tortúrák vannak a házzal. De azt hiszem ilyesmit minden építkező átél (bár mi még nem építkeztünk soha), és a végén minden nagyon szép és jó lesz, majd meglátod!

Tejfehérje allergia Kép Azért még hátha mégsem!

Szirom,
nagylányság Kép Különben én is hasonlóan éltem meg a szopi-kaja dolgot: ha visszafogtam magam, rögtön megcsappant a tejcsi mennyisége. Pedig mindenki azt mondja, hogy a tejtermelés az ivástól függ... De hát még sokmindent mondanak ugye, pl. hogy szoptatás mellett fogyni kell, mi mégis híztunk Kép De most már fogyunk!!!

Motiot,
4 hónappal a szülés után én is híztam ezerrel! Igazából 9 hónap alatt 9 kilót szedtem fel - szülés után!!! Szóval szuper ügyes vagy Kép Hú ez a vacsi nagyon jól hangzik Kép

Andi,
nekem nincs gyümölcsnap, így ebben nem tudok segíteni sajnos. Torna Kép

Zsófi,
mi is szeretnénk hamarosan rendszeresen játszóházba járni Kép Zsoltikának jó lenne egy kis közösség, de azért vírusokat nem kérünk Kép

Hú lányok, nagyon várom a reggelt, annyira kívánok vmi édességet! Bezzeg mire reggel lesz, elmúlik ez a kívánósságom Kép Miért este jön rám? Viszont most tuti nem állok mérlegre legalább 1 hétig, és remélem addig valami jó is történik.

Jó éjt mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni!
A fiam 1-jén lesz 5 hónapos! Van rajtam plusz 11 kiló felesleg, persze még szoptatok, de ez akkor sem állapot. Mindenki azt mondja, hogy majd lemegy, de engem nagyon zavar, nagyon nem érzem jól magam a bőrömbe. Tudom, hogy óvatosnak kell lennem a fogyással, fogyózással, ha még szoptatni akarok és hát akarok, ezért nem egyszerű! Egy hete elkezdtem a Norbi update szerint enni és igyekszem tornázni is! Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek? Szoptatás mellett lehetséges ezzel a módszerrel fogyni?

Gabi!
Az utolsó soraidból itélve Te is Norbi update-vel fogyózól! Jól gondolom?

Segítsetek nekem!!!!!!!

Előre is köszi!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Ildi!
Nem hangzik túl jól, amilyen tortúrán átestetek a beköltözés körül, de azért mire ezt olvasod, remélem, minden rendben lesz.
Az allergia meg egy csúnya dolog, de úgy tudom, ezt ki szokták nőni a gyerekek. Mindenesetre vannak mindenféle pótlékok: zabtej, szójatej, stb. Szerintem, ha már tudsz netezni, kicsit körbejárod a témát, sok jó ötletet fogsz találni - mintha még a Babaneten is lenne allergiás topic. Persze a vérvétel eredménye még jót is hozhat, drukkolok!!

Györesz!
Üdvözöllek köreinkben. Én is norbizok, igazából már decemberben elkezdtem, de aztán a karácsony visszahozott minden lefogyott kilót. Most január eleje óta többé-kevésbé komolyan csinálom, eddig 7 kilót fogytam. Igaz, nekem elég sok van, úgy gyorsabban megy. Még szoptatok, bár az én fiam már 1,5 éves, tehát a szopi nálunk már egyre kevésbé meghatározó, sőt, ha egy kissé elapadna a tejem, és elmenne a kedve a szopitól, annak külön örülnék. De sajnos ilyesmire nem számíthatok, annyira szopimániás a babám. Szerintem az update-ben az a jó, hogy végülis akár sokat is ehetsz, pl. tejterméket - ez nem hiszem, hogy rossz hatással lesz a tejmennyiségre. Tornázni csak jóval szopi előtt szabad viszont, mert különben nagyon savas ? lesz a tej. Ebben nem vagyok biztos, de valamiért nem jó, ha szopi előtt tornázik az ember. A szoptatás topicban ezt biztosan meg tudják mondani.

Szirom!
Hát ez az, hogy már rászoktattam Botondot, hogy éjjel vizet igyon, csak 6 körül szopizott. Több heti éjjeli sírás-ringatásba került, és most, hogy beteg volt, visszaszokott a szopira. De azért remélem, most gyorsabban le fogom tudni szoktatni róla.

Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Györesz,
üdv itt Kép Igen, én is a Norbi-update-et csinálom, nekem eddig már több mint 11 kilótól sikerült megszabadulnom tavaly nyár óta. Én is nagyon lassan, óvatosan diétázok, 3-as kódú kajákat délelőtt szoktam fogyasztani, és nem éhezek egyáltalán. Az elején nagyon szépen mentek le a kilók, de volt olyan időszak is, amikor 1 hónapig stagnáltam. Amúgy én már egész jól érzem magam a bőrömben, csak a hasam nagy még, attól muszáj megszabadulnom!
Én is szoptatom még Zsoltikát, ő márc. 10-én lesz másfél éves, a tejtermelést abszolút nem akadályozza a Norbi.
Ha bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok Kép

Zsófi,
Zsoltika is szopimániás Kép Én bizony még éjszaka is megszoptatom, amikor felébred, mert néhány perc alatt vissza is alszik, és ez így a legjobb mindannyiunknak. De azt már nem tudom, hogyan fogom leszoktatni a szopiról 2 éves korban...

Holnap nagy vendégeskedés lesz nálunk, és sk pizzát fogok készíteni KépKépKép A tésztát már ma megcsináltam, holnap csak megrakom a lapokat, be a sütőbe, aztán nyami! Nagyon várom már, na nem a pizza miatt Kép Hanem mert barátaink jönnek, és jó lenne egy jót beszélgetni, már ha a gyerekek hagynak minket.

Jó éjt mindenkinek, és nagyon kellemes 7végét Kép
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Zsófi,Gabi!
Jajjjjjj, egészen felbuzdúltam! Köszi, hogy írtatok, nagyon jó olvasni, hogy másnál is beválik ez a módszer és nem csak a könyv ámítja az embereket! És Ti mennyit tornáztok? Hányszor és hány órát? Már a legelején is tornáztatok? Mi van ha nem tudom 100%-osan betartani az időhatárokat? Itt értem azt, hogy pl. ha nem tudom délig megenni az ebédemet, ami pl. valamilyen tészta, hanem elcsúszik fél 1-re! Mert hát ugye gyerkőc miatt, aki ráadásul sokszor 2 óránként szopik néha elszalad az idő! Mondjuk ilyen még csak egyszer fordult elő, pont tegnap amikor egy fél órát elcsúsztam!
Mennyi idő alatt fogytatok, mennyit?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz,
latom itt is összefutunk...
Teged is zavara sok felszedett kilo...
Nem tudom egyebkent, hogy miert mondjak, hogy az ember szoptatas alatt visszafogy, en is hiztam! Igaz, hogy csak 3 honapig szoptattam, de ezalatt szedtem össze azt a sok kilot, amit most le kene adnom. A korhazbol total vekonyan jöttem haza, apa szerint a combom meg soha nem volt ilyen greznya. MOst pedig! Egyebkent en is megprobaltam szopi alatt kevesebbet, vagy több salatat, gyümit enni, de az eredmeny a kevesebb tejci volt, csak akkor volt eleg, ha zabaltam. Szoval megertelek! De fel a fejjel, ahogy a csajok irtak, norbival egesz jol kordaban lehet tartani a dologt. Plane ha meg tornazol is hozza.
En az itteni weightwatchers dietat csinalom, vagy nem csinalom, mikor milyen kedvem van. Es persze poribalok sokat sportolni is. Majd meglatjuk mi lesz a vege.
Most epp egy jo kis zöldseglevest fözök, ami az en dietam szerint nulla pontos, tehat korlatlanul lehet zabalni belöle. Remelem bevalik.
Nekem a Norbi nem tul szimpi, de attol meg lehet jo es hatasos.
Szoval mindent bele!

Lanyok, köszi a biztato szavakat, akkor ezek szerint en most jo vagyok?
Mindenkinek kitartas!
Zsofi, de szeretnek mar en is het kilonal tartani! De mikor lesz az meg? Hajjaj!

Na pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szia Motiot!
Hát ezaz! A kórházból és is 68 kg-osan jöttem ki, aztán 73-ig meg sem álltam! Mivel szoptatok, más megoldás nem maradt csak a Norbi update, mert ez az egyetlen fogyokúrás módszer ahol mindent ehetek és hát szoptatás alatt muszáj ennem! Hát kiváncsi leszek! Muszáj nyárra lefogynom, mert így nem szívesen veszek fel fürdőrucit!
Te hány kilótól akarsz megszabadulni?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz,
hat en is ugy 10 kilotol! Most vagyok 60, a korhazbol 56-tal jöttem ki, 52-röl indultam terhesseg elött. 50-re szeretnek lemenni, az a minimum. Remelem sikerül is. Csak az a franya kitartas hianyzik neha, mikor az ember finomat föz apanak es csak csorog a nyala, mikor ö eszik. Hat persze, hogy en is odaülök es kajalok vele! Na ez az! Persze ö meg nem szereti nagyon a zöldseges zsirszegeny kajakat, tehat alapbol kicsit kemenyebben fözök. De hat ez van. Ezt kene valahogy kordaban tartani, hogy ne kajaljak vele en is. Mondjuk ha meg nem eszek, akor megsertödik, hogy mar megint egyedül kell ennie.
Egyebkent Norbika hogy van? Mar nagy fiu ö is. Nincs albumotok, amit megnezhetnek? En tettem fel uj kepeket a mienkbe.
Na pusszancs es sok sok kitartas! Sikerülni fog es akkor mind a ketten ott fogunk viritani a strandon a legszupibb bikiniben es a skacok büszkek lesznek rank, hogy milyen dögös anyajuk van!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szia Motiot!
Megnéztem a fiacskádat! Nagyon cuki! Ábel mennyi idős most? Úgy emlékszem hasonló korúak Norbival! Norbi 1-jén lesz 5 hós!
Van albumunk, de ott még csak 2 hónapos, még nincsenek új képek feltéve!
http://babanet.hu/album/main.php?album=4281&page=3&image=98353

Neked mi mindent csinál Ábel? Forog már? Mert Norbi e téren egy picit lusta, pedig mindig ösztönzöm, de nem akar forogni! Majd csak ráérez! Viszon ügyesen kúszik! Már szoktam neki adni almát meg sütőtököt! Nagyon szereti!
Hogyhogy csak 3 hónapig tudtál szoptatni?

Én is nagyon remélem, hogy sikerülni fog a fogyi!
Sajnos én is elég gyenge vagyon e téren, mert még soha nem kellet fogyóznom, max többet jártam edzeni, de most még azt sem merem annyira intenzíven elkezdeni a tejci miatt, inkább csak itthon tornázok!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz,
Abel pont ma 4 honapos, mi oktober 20-an születtünk. Szoval azert van közöttük egy par nap különbseg. Kiirva voltunk majdnem egy idöre, arra emlekszem.
Abel mar forog hasrol hatra, de csak ha kedve van, meg nyatt fekvesböl oldalra. Ma kezdett el sikongatni ugy igazabol, ami nagyon tetszik neki, hogy a sajat hangjat hallja. Akkorakat kurjongat, hogy csak na!
Mi viszont meg nem kuszunk, de majd eljön az is!
Hozzatapit en meg nem kezdtem el, de mar nagyon gondolkozom rajta, mert Abel mostanaban nem alszik jol, allandoan nyöszörög,, harom-negy orankent pedig kajal es mindent befal amit adok neki. Lassan ott tartunk, hogy ejjel eszik vagy 350 grammot. Legalabbis ma ejjel ennyit evett, ami szerintem neki mar egy kicsit sok. Ejjel aludni kene, nem pedig kajalni. Szoval szerintem most mar keves neki a tapszer, ezert lehet, hogy par heten belül elkezdjük mi is a hozzatapit.

A fogyokura meg mar csak ilyen dolog, hogy az ember nehezen tud uralkodni magan! De aztan ha meg tükörbe nezek es latom, hogy milyen vagyok es milyen voltam, akkor az ujra eröt ad.

Megneztem Norbikat az albumban, nagyon aranyos! Mennyi haja van!

Na megyek.
Pusszancs
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Motiot! 2 nap különbséggel pont egy év van Miksa és a fiad közöttKép

Naszóval én csak annyit akarok most mondani, hogy elhatároztam magam a konditerem mellett, mert nem mozdul a mérleg. Muszáj lesz mozogni isKép Még nem tudom, melyik nap kezdem, de a jövő héten biztosan. Majd mesélekKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Elég régen írtam, zsúfolt volt a hetem. Viszont sikeres. Négyszer voltam tornázni és alig ettem (amit aztán jól elrontottam, de a szülinapi tortámat nem lehetett kihagyni). A mérlegből kiszedtem az elemeket, már egy hete nem álltam rá (ez nálam nagy szó, mert eddig naponta többször is). Legközelebb március elején engedek a csábításának Kép Mindenesetre centivel mérve lement 2cm, ami nagyon boldoggá tett.

Mindenkinek kitartás!
Andi
messyke

Sziasztok!

Andi, utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! És gratula a kitartó edzésekért!

Motiot, a kórházi történeted Kép Én tuti, h uígy reagáltam volna, mint Te! Nem bírom még a kórház tudatát sem, főleg akkor, ha gyerekekről van szó. Szerintem szörfölj az interneten, és biztosan tudsz infot szerezni erről az állapotról, ami a kisfiadat érinti.

Gabi, finom lett a pizzád? Kép

Hát, nem irigyellek Benneteket, éjszakázók, és alig hiszem el, hogy Benjamin végre végigalussza az éjszakát. Annak idején az éjjeli szopiról én is úgy szoktattam le, ahogy Szirom: varázsitatóból és csak vizet itattam Benjaminnal. Ma már nem iszik... csak nagy ritkán.

Benjamin eszméletlenül náthás, vigyázzatok, állítólag hasmenéses-magas lázas-köhögős-náthás vírus terjed rohamosan. A kisfiam esetében a nátha rögtön a fülére is ment, de még sikerült időben megfogni, így csak néha kapkod a füléhez, gondolom, beleszúr neki. De kapott rá gyógyszert.

Ami engem illet: szégyen, nem szégyen, az elmúlt héten nem fogyókúráztam, de túljutottam egy depressziós hullámon. Tiszta ideg voltam egész héten, bőgtem minden nap és legszívesebben feküdtem volna egész nap az ágyban. De: Sikerült helyrepofozni magamat. Mérlegre nem álltam, de jobb is. Elhatároztam, hogy -ha meg bírom állni- most egy db-ig nem állok rá.

Holnap hétfő...nagyon nem szeretem...
Mindenkinek jó hetet!

Pá,
*Dirtha
dirtha

Sziasztok!

Dirtha,
nagyon megérintett, amit írtál!!! Mert én is nagyon depisnek érzem magam mostanában Kép Valahogy még a Babanetre írogatni sincs kedvem, és az elmúlt napokban már én sem nagyon figyelgettem arra, hogy mit és mikor eszek. Szerintem ez a fránya tél az oka, hogy elkenődünk, mert amúgy én nem látom - a magam esetében - hogy mi okom lenne a rosszkedvre.
Viszont megint iszonyú náthás vagyok, köhögés-orrfújás megy ezerrel.

Köszi a kérdést, a pizza isteni lett Kép Be is kajáltuk mindet Kép

Benjaminnak jobbulást kívánok! Én is hallottam erről a vírusról, jó lenne nem megkapni...

Györesz,
szerintem nem baj annyira, ha nem tudod betartani az időhatárokat, szerintem pl. egy félóra elcsúszás még simán belefér! Torna: én nem rögtön a fogyókúra elején kezdtem, néhány hónappal később. Amúgy én callanetics tornát csinálok, mivel még szoptatok, és nem nagyon merek ugrabugrálni, ráadásul ez az alakformáló torna eddig nagyon jól bevált Kép Más kérdés, hogy már vágyok egy jó kis kocogásra, biciklizésre Kép Én igyekszem heti 2-3 alkalommal végezni, kb. 50 perces a torna.

Andi,
utólag is nagyon boldog szülinapot!!! És gratula a centikhez, csak így tovább!!!

Motiot,
hozzátápi ügyben elég tanácstalan vagyok, mi ugye félévesen kezdtük a kanalazgatást, viszont hiába "tömöm" Zsoltikát napközben, éjjel attól még felkel szopizni Kép Pedig ő mindjárt másfél éves lesz. Tegnap éjjel vagy négyszer ébresztett, hogy cicizni akar... Itt a babaneten olvastam, hogy a tápis babák 4 hónaposan már kaptak gyümit, de valahol azt is hallottam, hogy érdemes megvárni a féléves kort. Na ettől nem lettél okosabb Kép Bocsi, de tényleg nem tudom, hogy mi a legjobb. Doki / védőnő mit mond nálatok?

Megyek aludni, bár alig kapok levegőt, szerintem a ma éjszakánk sem lesz túl jó Kép

Jók legyetek!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Hát ha nem is konditeremben, de megvolt ma a mozgás: húztam a kissrácot szánkóval és úgy kocogtam egy negyedórátKép Mondjuk a jeges részeken nagyon kellett vigyázni, ott csak lépkedtem, de ez még így is bőven több volt, mint amit szoktam tenni. Most jóleső fáradtság töltött el, és jobb lett a kedvem isKép

Az az igazság, hogy nekem is nagyon rossz volt a hangulatom az elmúlt néhány napban. Még veszekedés is volt itthon ennek kapcsán... Biztosan a tél is, meg a bezártság is teszi, meg nálunk az is, hogy az ember nagyon sokat dolgozik. Eléggé el vagyok fáradva, valljuk be. Nagyon hisztis Miksa, és sokszor előfordul, hogy mondjuk elmegy a párom napközben és másnap napközben ér haza a munkából. Ez idegileg nagyon sok, a folyamatos koncentráció kikészíti az embert. Nem panaszként mondom, de tény. Namost a sok munka miatt a párom nem nagyon menne sehová, én viszont mennék, de egyedül meg nincs kedvem. Épp ez az, hogy szólni szeretnék valakihez, meg megbeszélni mondjuk, hogy mit látunk, meg csak úgy dumcsizni, tekeregni. Régen ezt sokat csináltuk. Miksával nagyon húzós ketten vásárolni. Azért mondjuk szoktunk. Szóval ezen kaptunk össze, hogy én menni akartam, ő pedig már jó ideje halogatja. De tegnap végül voltunk a Pólusban, és olyan aranyosan terelgette a fiát, meg vitte a nyakában, és ő is jól érezte magát. Este pedig amíg ágyat húztam, meg mostam, kifogott a kölyöknél egy hisztis órát, namost kicsit már közelebb jár ahhoz, hogy tudja, mi zajlik hétköznapKép De ezt most nehogy félreértse valaki, nagyon jó apa, csak hát neki inkább a játék jut általában - meg hát a baromira sok munka.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Motiot!
Norbi még nagyon kicsi mennyiségeket eszik, inkább csak kostólgat és 6 hónapos koráig nem is szeretném növelni a mennyiséget, csak azt akarom, ha addigra nem lenne neki idegen maga az evés és az ízek! Én azt olvastam, hogy a tápszeres babákat már 4 hónaposan lehet hozzátáplálni! Különben Norbi is 1x-2x felkel éjjel szopizni, van hogy 3x is!
SikongatásKép ismerős, nálunk is sokszor zeng a lakás Norbitól, imádja a hangját!
Már közel nincs akkora haja mint a képeken, egészen kikopott neki és világos haja kezd nőni!
Mi a lényege annak a diétának amit Te csinálsz?

Gabi!
És amikor még nem tornáztál csak betartottad a Norbi update-t, akkor is fogytál valamennyit? Mert nekem most ez a legnagyobb problémám! Annyira aktív a lurkó, meg gyakran is szopik, hogy nem mindig van energiám tornázni! Meg sajna kevés az akaraterőm! A diétát be tudom tartani, csak ez a fránya torna! Pedig a terhességem előtt mindig jártam edzeni és valahol most is hiányzik a mozgás, de mégis olyan nehezen szánom rá magam! Azért megpróbálom összekapni magam!

Tudtok nekem olyan videókazit ajánlani amit érdemes megvenni, hogy itthon tornázzak? Valami olyat ami szoptatás mellett nem nagyon drasztikus!
Előre is köszi!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Múlt héten kezdtem el "fogyózni". Nagyon sokat kell fogynom, így nincsenek konkrét céljaim (vagy írhatnám, hogy öt év múlva 50 kiló leszek Kép) Annak örülnék, ha beindulna a fogyás, és nem csak átmenetileg. Mondjuk az idén tíz kiló jól jönne, de nem akarom túl magasra tenni a mércét. Nem diétázom, hosszútávú dologra van szükségem.
A tornát is elkezdtem, napi 15-20 perc és 20 perc séta. Ha tartom hozzá magam, biztos lesz ez még több is. Szerdán lesz mérleg, úgyhogy ma belehúzok (tegnap ettem egy kis csokit).

Kati
kat_ica

Sziasztok,
hat hozzatapi meg nem lesz, ugy döntöttem, majd csak ha betöltötte az 5 honapot. Addig is van idöm olvasgatni.

Korhaz-ügy: megint voltunk tegnap, mert ugye mult heten nem sikerült bejutnom, de most total mas volt, mert ahogy ofaertem az asszisztens csajszi mar kiabalta is a nevemet, hogy azonnal üljek be az egyik vizsgaloba, különben megint ugy jarok, mint multkor. Aztan azonnal jött is a doktornö es mindent elmondott, amit tudnom kell erröl az enzimdefektröl. Abelnek hala Istennek nem a rossz fajtabol valo van, az ö enzimje meg müködik, csak nem ugy, ahogy masnal, kicsit kisebb intenzitassal. Szoval ha bizonyos gypgyszereket nem szed es nem eszik disznobabot akkor soha de soha semmi baja nem fog ebböl szarmazni. Persze ha valami verszegenyseg -felet tapasztalok rajta, pl. tul sapadt vagy aluszekony akkor azonnal csinaltatni kell verkepet, de ennyi a dolog ugyhogy megnyugodtam. Dokinö a vegen azt mondta, hogy "anyuka, felejtse el az egeszet, semmi gond nincs"

Fogyokura: holnap belevagok egy a 90-naposhoz hasonlo, csak nagyon rövid, az anyagcseret atallito dietaba, ha egyaltalan kibirom azt a ket hetet, ameddig tart. Majd mondom a tapasztalatokat. Remelem bevalik, de ha mar mondjuk ket kilocska lemenne, nekem az is jo lenne. Edzötermet most sajnos hanyagolom, ugyanis a varos masik vegen van, ami mondjuk gyalog sem lenne tul messze, de ugy szakad itt a ho mar egy hete, hogy alig lehet közlekeni, en meg nem kockaztatok a nyari gumikkal. Majd remelem jövö heten mar jobb idö lesz es akkor mehetek megint.

Györesz,
ez a weightwatchers dieta abbol all, hogy minden elelmiszerhez pontok tartoznak, megvan, hogy nekem egy nap hany pontot szabad ennem es azon belül azt eszek, amit akarok, csak a pontokat kell betartanom. A legtöbb zöldseg es gyümi pl. nulla pontos. Nagyjabol ennyi. Bar most nem megy ugy, mint tavaly, valahogy nem tudom magam ravenni lelkiekben, hogy akkor en most tenyleg fogyokurazom. Na mindegy, majd csak ebindula dolog, ha maskor nem, akkor majd tavasszal, mikor mar tenyleg egö lesz a hurkaimmal lenge ruhakat felvenni. heheh

Szirom,Dirtha,
kitartas otthon, majd csak jön a tavasz es akkor jobb kedvünk lesz meg jobban ki lehet mozdulni a lurkokkal is!

Kati,
üdv közöttünk es hajra!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?