Úristen, két oldal archívot kellett tegnap du. óta átolvasnom!!!
Nem semmi, amit Babarózsa írt.
még jó, hogy minden oké a babájával.
P o c a k p a c n i! Én aug. 18-ra vagyok kiírva.
N e e t! Édi a kiscsajod, ezzel az elektromos frizurával. V e r á n a k is nagyon dúshajú babája van.
J u c u s ! A tesóm sűrű fekete hajjal született (anyu szőke). Aztán mikor jött a szoptatás ideje, odavittek neki egy szőke kövér gyereket
, a gyerek anyjának meg a kis sovánka fekete hajú tesómat. Szóval a tesóm haja hamarosan kihullott, és később már ő is egyre szőkébb lett. Reklámok: múltkor írtam a szerkesztőnek, hogy légyszi csinálja már meg, hogy tudjak írni a rendes nevemen, mert valami összekavarodott a rendszerben. Szegény pár nap múlva írt, hogy ne írogassak már neki türelmetlenül, mert van elég dolga, és hogy szívességből csinálja az egész melót.(megcsniálta a nevem újra) Én erre írtam, hogy nem gondoltam, hogy ez ilyen társadalmi munka jelleg, hiszen zavaróan televan a Babanet reklámokkal. Persze szegény nem válaszolt, remélem nem sértettem meg vele. Szóval a reklámok, főleg a pop-uposak annyira zavarnak, hogy azon gondolkodom letiltom őket valami külön programmal.
K ó k u s z d i ó, és a többiek, akik szülésznőnek készülnek gázsit adni
. HOGY AZ ORVOSI GÁZSI FELE? Én akárhány pesten szülő anyát kérdeztem, eddig az átlag 20eFt volt. Azrért túlságosan nem hinném, hogy fel kellene emelni a tarifát.
V e r a ! Dórival a kökörcsinbe kell menni oltásra? Vagy már nem a védőnők adják ezt?
A.
13