Sziasztok!
Elsőre egy óriási hír:
ORBIS írta: "Boróka megszületett 2005.02.09-én 17.10-kor (10 óra alatt). 3800g és 55 cm. Barna haja van, nagy sötétkék szeme és sok-sok hurkája. Mindenki jól van." De most látom már Myra megírta, már este tudtam, de nincs otthon net... - egyelőre
Írtam Orbisnak, hogy várjuk a beszámolót!
Így én kerültem a lista első lépcsőfokára...
Myra
Tényleg egyáltalán nem nagy (átlag), csak a múltkori kicsihez képest. Akkor majdnem egy héttel későbbre át is írták a szülés dátumát.
Belegondolva szegény kis Lilla, mint egy kiállítási tárgy lenne. De annyira aranyos és szép, hogy mutogatni kell! Szinte én büszkébb vagyok a Te gyerekedre, marha jó.
Böbe
Előadás: 30. héttől javasolják, de én ezt tök hülyeségnek tartom! Szerintem nagyon érdemes elmenni, én többször is voltam. Nem ért rá a férjem, aztán a köv. hónapba ráért és elmentünk együtt. 4-dik előadás : EZT SENKI NE HAGYJA KI! Cas hallod? Nekem ez az előadás tetszett a legjobban!
Apás szülés: semmi kifogásuk, sőt! Annyira jó fejek! Minden előadáson szólnak az apukákhoz is. Szüléskor az orvosok noszogatják és hívják fel az apukák figyelmét, hogy hé fotózni nem akar?!
Cas
Bocs a pólya miatt! Tegnap volt nálunk a húgom és mesélte anyu hogy besértődött a pólya miatt.
Nekem semmit nem volt érdemes elrakni, stb. szöveget hallgathatta a tesóm.
Mikor indulsz Myráért? És milyen útvonalon mész?
Laga
Amúgy is feltettem volna ma, mert van változás.
Ma reggel alkotás közbe (mikor máskor) esett le, hogy a ti dokitokat ki helyettesíti?!
Remélem jót palacsintázunk!
Nusy
Csak ennyi? Bővebben? Bocsi látom bepótoltad! Köszönjük!
Ádám
Elképesztő ezeket a dolgokat egy féri "szájából" hallani! Kinyomtatom haza is viszem, de tuti azt gondolja a férjem, hogy megmanipuláltam és nem is egy férfi írta. Az én férjemre egy panaszom se lehet, de ha beteg? Felébred fáj a torka: máris kapkodja be a gyógyszereket, és össze akar dölni a világ! Szegényt mindig jól kicikizem, ami nagyon rosszul esik neki. Én pont az ellenkezője vagyok, akármennyire fáj, csak 1-2 nap múlva veszek be orvosságot, az orvosokat pedig kerülöm!
Na aztán érdekelnek a fejlemények! Majd írd meg mit beszéltek Sztanyikkal? De ezt inkább személyesen kéne, nem telefonon - szerintem.
Feketekávé
Nem emlékszem pontosan, ti most tervezitek a babyt?
Tényleg újak, nem akartok bekerülni a táblázatba? Ha igen, akkor mihamarabb írjatok a privát címemre.
Viki és Cas
Hova mentek vásárolni?
Ma vagyunk 9,5 éve együtt a férjemmel és pont 38. hetes a kicsink!
Nikcsi