Új privát üzeneted érkezett!

Zita! Kép De izgi!!!

Ilke! Azért szerintem kérdezd meg a dokit, hogy mitől lehet ez az esti hányás. Nagyon durván hangzikKép
Hátulgombolós ruci jó ötlet, kipróbálom!Kép

Kozmetikus: Nagyon irigy Magdi!!!! Én is tervezem, immáron 3 éveKép

Lányok! Ti hogy álltok a színekkel, mármint a gyerkőcök a színfelismeréssel???? Nóri NAGYON nem ismeri fel a színeket. Hány éves korig természetes ez? Nálunk minden sárgaKép

Na, balhézik a csöpp
pusza:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Március 25-re vagyok kiírva (ma töltöm a 33. hetet), de szerintem előbb fog jönni, mert elég strapás az élet Solymi mellett. (A heti két nap meló már szinte felüdülés, bár azért az is fárasztó tud lennei.)
Persze bízom benne, hogy legalább egy jó hónapig húzom még.

Zita
parazita

Hú Zita! Akkor még maradjon egy ideig a pociban!! Vigyázz magadra!!!!

Magdi
mléna

Szilcsike

Hu de durva! Tenyleg nem rughatnak ki amig nem vagy, ha meg visszamesz 3 honapig. Szo nelkul en sem hagynam!

Zita

Nekem is ilyenkor tajt rezgett a lec Dannyvel... Csak vigyazz magatokra es probalj meg sokat pihenni. Persze tudom, konnyu mondani.Kép

Magdi

Nalunk nincs gond a szinfelismeressel, mar jo feleve, meg olyanokat is megmond, hogy citromsarga, vilagoszold.... Nem tudom hogy van ez a gyerekeknel, de szerintem meg biztosan nem kell aggodni.

Ilke

Nem lehet hogy ideges Lili este az elalvas miatt? Vagy a lepkeugy mar megoldodott teljesen?

TALI

AKkor jovo het szombat, eddig a lista:

Nyuszi
Ilke
Halacska
Dec8?

Es delelott legyen vagy delutan?

Agi mi ujsag Veletek???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Most vagyok abszolút tanácstalan.Kép
Pont én írtam a napokbanKép, hogy ráér még a peluselhagyás... Na ja, csak Nátán tegnap a csak a délelőtt folyamás 3 pelust használt el belekakilással (pedig tudom, hogy tudja, hogy mikor kakil).
Ma nem adtam rá reggel pelust (bár ő akarta egy darabig, hogy kapjon), erre viszont gyönyörűen produkál a bilibe, nincs baleset (pisit is, sőt amikor kellett neki, akkor a játékot is abbahagyta szólás nélkül (még a járókából is kimászott)) és ült rá. Csak nem akar bugyit sem felvenni, úgyhogy most teljesen pucér.KépKép
Ha adnék rá pelust, akkor biztos a "kényelmesebb" megoldást választaná és belepisilne és kakilnia, de ha egyszer ezek szerint pontosan tudja, mikor kell pisilnie és kakilnia?
Akkor most hagyjam, hogy használja még ki tudja mennyi ideig a pelust? Én nem akarok vele erőszakoskodni... (ugyanakkor volt olyan ismerősöm, akinek a gyereke addig nem hagyta el a pelusát, amíg ők le nem vették végül róla (3,5 éves volt már), és akkor szobatiszta is lettÖ.
Ti mit csinálnátok?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Nálunk dettó ugyanez a helyzte, de még én sem tudom rá a megoldástKép Emma ha meztelen gyönyörűen pisil, kakil a bilibe, sosincs baleset, de nem hajlandó nadrágot venni csak ha kap pelenkát is. egyenlőre türelmesen várok, de a férjem szerint nem kéne, mert egyértelmű hogy már tudja kontrolálni a dolgot, így lehetne kicsit darsztikusabban elvenni tőle a pelust.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó, Beszti, az nem jó, ha megmutizzátok, hogy a családban mindenki hord bugyit és arra a nadrágot? Ennél a témánál még nem tartunk, de más ügyeknél nálam ez bevált. Rögtön nem látja be Betti, hogy nekünk van igazunk, de megrágja a dolgokat és rájön, hogy úgy kell csinálni.
Előbb utóbb utánoz minket, főleg a nagytesót.

Ilke, irigyellek a szépülésért, nagyon nehéz megszervezni az ilyesmit nálam.
Nem eszi túl magát Lili?

Talán mi is eljutunk a talira jövő szombaton.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok
Gumicukor
aposodnak nagyon olcson csináltak uj gépet Kép nálunk is van pentinium 3procis gép is az nagyon jol fut az a páromé azal filmet nézhetünk zenét halgathatunk rajta az max mostanába néha lelasul mert tul sok program van rajta Kép az fiatalabb enyém idösebb de a párom mult évben tet bele uj memoria kártyát nagyobat kicsit javitot rajta .Kép

Rit
Gratulálok az uj lakáshoz Kép.

na menem kell apázok egy kicsitKép

csics
csics

Beszti
Nálunk is dettó uez van pelusilag.
Mindig mondom Daninak, hogy ennél nagyobb méretű pelus már nem létezik, lassan kinő belőle. jelenleg a babylove bugyipelusát használjuk, abból is a 15-25 kg Junior változatot Kép Igaz "csak" 14 kg a gyermek, de ez kényelmes neki, az egyel kisebb mérettől kidörzsölődik a combja.
ha kis bugyikában van, akkor ő is bilizik, pisil kakil, szól, néha néha elcsurran az eleje, de mintha szobatiszta lenne. viszont ha rajta van a pelus, akkor nem szól, illetve néha a pisinél, de Dani is a kényelmesebb megoldást választja. szóval én sem tudom, most akkor mi van. szerencsére nem ragaszkodik a pelushoz, mint ahogy néhány gyerkőc itt a babaneten, nincs hiszti, ha lekerül vagyilyesmi. meztelenkedni sem meztelenkedik, még sosem próbálta, egyedül a zoknilevételbenmerül ki. pedig nem tiltom a meztelenkedést, minket is látott már többször ruha nélkül, de mégsem. mondjuk a 21 fokos lakásban nem is lenne jó.
ilyen bugyimuti nálunk is volt már, dani nem idegenkedik a pamutbugyikától, csak állandóan csavargatja benne a "minicsavarhúzót". neki a cetlik a mániái, ha egy ruhában bennemarad, akkor egyből, leveszi, szól, hogy vágjuk ki belőle, mert szúr. így sajnos nem nagyon tudom melyik ruhája milyen méretű, amit eltettünk már.

csics
én valahogy nem vagyok híve a számítógépen való filmnézésnek, jobban szeretem tv előtt rendes képernyőn. persze a gépet össze lehet kötni a tv-vel.

Zita
akkor még nem drukkolok a szüléshez, hanem inkább az egyben maradáshoz, ameddig kell!! ilyen nekem is volt anno Danival, aztán elmúlt, úgy a 34. hét környékén.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi! Hű nagyon ügyik vagytok!!! És Ti gyakoroltátok vele, vagy hogy ment ez a dolog??? Én néha úgy érzem, hogy Nóri nem is érti igazán azt a kérdést, hogy "Milyen színű ez vagy az".

Többiek! Nálatok mi a helyzet szín ügyben????

Beszti! Nóri könnyen levehető gatyóban, vagy harisnyában van otthon. Az elején sokszor nem tudta időben levenni, így becsurgott a pisi. Én nagyon sokszor megkérdeztem tőle, hogy kell-e pisilni, kakilni és néha szerencsém voltKép
Amit Conti írt az is jó ötlet, a gyerekek nagy utánzók. De ha semmi nem segít, akkor most már tényleg mindjárt itt a nyár, akkor tuti minden megoldódikKép

Mit szóltok hogy ráérek ma??? Kívételes eset: MINDKÉT GYEREK ALSZIK!!!!! Ezt a napot ezennel ünnepnappá minősítemKép

Tali: Én a hétvégei programokat mindig az utolsó percben egyeztetem apacukával, úgyhogy nem ígérek semmit, de ha ráérünk akkor mennénk mi is.

Na, megyek házimunkázni, amíg lehet:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi
Sajna most nem készült kép a bálban rólam. Vagy szerencséreKépKépKép
színek: piros-kék-zöld-sárga, kb ezek mennek, de ma pl a piros gyurmára mondta, h. fehér kígyót csinált belőleKépKép egy mesében van szó fehér kígyóról ugyanis.

Beszti
nálunk is így volt két napig, aztán szépen visszaszokott a pelusraKép

Tali: mi is mennénk, ha megygyógyul mindenki, én és Gergő már jobban vagyunk, Gellértke még taknyos picit.

Zita
drukk és vigyázz magatokraKépén is azt hittem, hogy meglesz előbb, mivel Gergő 15 kilóját cipelgettem közben, de megvárta pont a 40+0-átKépKép

úgy néz ki a párom munkahelye is megszűnikKép ha tudtok jogász/munkajogász állást szóljatok please.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Most sikerült bugyit is adni rá, már 2 órája úgy van, nem volt baleset. Szomszédol (el kellett mennem a Beniért), de mondtam, ha baleset van, akkor nem kell vele szórakozni, inkább adják rá a pelust.
Az a gond, hogy már volt úgy, hogy kapott bugyit, de akkor ő azt pelusnak nézte és úgy is használta (magyarul akkor bepisilt), csak bugyi nélkül nem.
Azt látja, hogy van nekünk is bugyink, sőt a WC-ből sem tiltottam ki soha, látja a Beninél is, apjánál is, hogy vesznek bugyit és úgy a nadrágot.
Most azért megpróbáltam elmagyarázni, hogy a bugyi nem pelus, de nem tudom mennyire értette megKépKép.
A dilemmám leginkább egyébként abból áll, hogy nem "túl okos"-e már és azért nem akar megvállni tőle? Mert hogy macerásabb bilizni/WC-zni?
Nem is csak a pelenkaárak zavarnak, meg az, hogy ha bekakil és nem szól, akkor olyan szag van a lakásban, mint egy majomházbanKépKép az állatkertben, hanem az, hogy érdemes, kell ezt ráhagyni? Mármint hogy azzal megbántom a lelkét, ha igenis ne a pelusba termeljen?????

Gumicukor!

MinicsavarhúzóKépKép.

Magdi!

Szerintem Nátán pontosan nem ismeri a színeket. Időnként igen, de nem következetesen. Pl. számítógépezett és ott volt egy csigaverseny és a kék csigával szeretett volna játszani, és akkor mondta, hogy "kék, kék". Meg szinegyeztetés is megy neki (Ikeás rudas játéknál (arra rúdra kell tenni a fakorongot, amelyik szín van hozzá rajzolva)). De arra, hogy "hozd ide a fehér Legot", még nem helyesen cselekszik.

MÁS:
Viszont nagyon nagy számítógépes technikai érzéke van Nátánnak. Bármilyen "egérrel" tud számítógépezni (egér, touchpad, toll). A napokban nagyon meg is lepődtem, hogy életében először hagytam, hogy a kedvenc oldalán (egyszervolt.hu) egy kicsit garázdálkodjon az én gépemmel. Ennek érintőképernyője van, de egy tollal kell kezelni. A gyerek mindha életében mindig is ezt csinálta volna, ablakokat zárt be, gördítősávokat kezelt, linket nyitogatott.
Itt van (a másodikon memóriázik):
KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Mi is kb. ott tartunk, ahol ti. Peti is használ még pelust, lakáson kívül, illetve alváshoz. Ha nincs rajta pelus, akkor szól, hogy pisilni kell - bár azt se mindig -, kakilni is hajlandó volt egyszer-kétszer, de ha pelus van rajta, szó nélkül megy bele minden. Én egyelőre nem hajtom a gyereket, télen úgysem sokra megyek vele, majd tavasszal-nyáron hajtunk rá a témára alaposabban, hiszen szeptemberben óvoda! Bár Peti szó nélkül felveszi a bugyit és rá a nadrágot/harisnyát.

Nálunk még az a megoldás sem vált be, hogy szabad bejárása van a wc-re, ha mi éppen bent vagyunk, mondván, hagy lássa a gyerek. De nem akar minket utánozni...

Képzeljétek, nem egyszer fordult már elő velem, hogy elfelejtettem a gyerekre séta előtt pelust adni, mert azt hittem, van rajta, persze, akkor szólt, amikor már csurgott a pisi, overáll stb., minden csupa víz, rohanás haza, hajjaj!

Zita!
Nem voltam egy jó ideig, azt hittem, már megvan a baba! Na,de akkor még kitartás!

Jó hétvégét mindenkinek!

Timi
szabotimi

Beszti

Hat ezert dilemmazok en is, mert szinte biztos vagyok benne, hogy tudna kontrollalni magat pisi/kaki ugyben, ha akarna. Csak talan fel valamitol. Meg a hajlandosagat kene meghozni , ami nem tudom eldonteni hogy felelem miatt nincs, vagy egyszeruen kenyelem. Mert tudja , szol is, mmar nagyon regota mikor kakil, neha meg akkor is ha pisil. En is elmagyaraztam neki, hogy mar nincs nagyobb pelus, meg hogy az oviban igy meg ugy, meg hogy kenyelmesebb lenne bilibe/wc-be pottyantani a kakit, mert nagyon utalja, ha osszekenodik a feneke. Es megse. En is tanacstalan vagyok, nem tudom hol van a hatar a finoman eroltetes, meg a tulzott eroltetes kozott, nehez dolog ez. Tegnap egyutt vettunk lepcsos wc uloket, hazahoztul, ruhaban felmaszott ra a wcre, de mikor mondtam, hogy probaljon pisilni, rogton NEM volt a valasz. Be kellett vinni a szobaba es a fotelbe maszkalt vele fel s ala...Kép Lehet hogyha elfogy a turelmem egy kicsit megiscsak eroszakoskodni fogok, pedig nagyon nem szeretnek.

Magdi

Nem is tudom hogy tanultuk a szineket. Az az igazsag, hogy anyu is en is rengeteget beszelunk a gyerekekhez, baba koruk ota folyton be nem all a szank...Kép Mindig kommentalunk mindent. Most ezt csinaljuk, azt csinaljuk, elovesszuk a kek polodat, vagy felhuzzuk a feher zoknit... talan innen jegyezte meg a szineket. Meg sokat szineztunk ugy kifestot, hogy en szineztem ,o meg nezte. Meg mindig dirigalta, hogy mi milyen szinu legyen.

Conti

Nalunk is sokmindennel igy van a gyerek, hogy rogton nem latja be, de par nap mulvara "megemeszti". Sajna a bugyi/bilizes temaval ez nem igy van egyelore.

Judy

Piros gyurma/feher kigyo Kép

TALI

Nyuszi
Ilke
Halacska
Judy
Magdi?
Dec8?
Conti

Amugy holnap delelott mi megyunk a Dunakeszi Auchan Peter Pan jatszohazaba talizni egy anyukaval,akivel egyutt vartam babat a korhazban anno es kisfiaval.Ha van kedve valakinek itt a kornyekrol csatlakozni orulnek.Forti, Dio, Agi????

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja, Magdi!

Peti pontosan ismeri a szineket, meg tudja különböztetni a citromsárgát a narancssárgától, és ismeri a rózsaszínt stb., szóval a nem olyan alapszíneket is. Nem tudom, hogyan tanulta meg így, gondolom, mi mondtuk el neki sokszor.

Beszti!
Ügyes Nátán!
Mi is folyton az egyszervolt.hu-n lógunk, meg a mesetévén. Peti imádja, szerintem ő is nyomkodna ezerrel, ha hagynánk.Kép

Timi
szabotimi

Kösz a drukkot mindenkinek! Kép Hol és mikor lesz jövő szombaton a tali?

Juti,
Solymesz is vagy 16 kiló, és azért néha muszáj felvennem. Tegnap is felvettem, meg is rúgta a hasamat - persze nem direkt, csak hirtelen meglátott valamit, és kapált egyet, de úgy dobtam le szegényt, mint a csörgőkígyót...Kép

Zita
parazita

Solymesz is messze áll a szobatisztaságtól, valamint ezerrel nyomkodná a számítót, de én gonosz anya vagyok, és nem hagyom neki... Úgyis éveket fog majd eltölteni az életéből a gép előtt.

Zita
parazita

Sziasztok!

Hát, lányok, ha nem muszáj ne menjetek még vissza dolgozni!
Én annyira fáradt vagyok. Este7kor, fél 8kor esek haza és akkor kellene frissen "gyerekezni". Fene a munkát és a pénzt...

Szilcsike
Sajnálom, hogy így álltak hozzád a munkahelyeden! Nem divat gerincesnek lenni. Kevés helyen tolerálják a dolgzoni akaró anyákat. Rám is úgy néztek amikor visszatértem, mint egy csodabogárra. Azóta azért somfordált már elém 1-2 csajszi, akik a szülés és gyereknevelés felől érdeklődtek. Már nem leszek ideges az"elképzeléseiktől" sem.

Magdi
Enyém gyerek sem nevezi meg a színeket. A pirosat felismeri de általában minden rózsaszín. Ő még rózsaszínben látja a világot.Kép Nem is olyan rossz!
Sztriptíz nálunk is megy. Pancsi is imád meztelenkedni. Eddig a ruháival sem válogatott de már ez is beköszöntött.

Orrszívás: otthon majd rakok fel képet, nálunk hogy zajlik. Meg lesztek lepve.Kép

Ilke
dadogás megszűnt? kajálásKép

Nyuszika
Szombaton mikorra tervezed? De. vagy du.? Én a du.-ra szavazok mert de. utól kell érni magam a háztartással, ami elmarad hétközben. Meg de. sztem még nagyobb a forgalom a vásárlások miatt. De alkalmazkodom.

Pancsiról:
Mivel apa szokott csajoknak hívni minket, Pancsi is eltanulta és nagyon vicces amikor nyilvános helyen úgy szól hozzánk, hogy csajok.
Az már kevésbé derít fel amikor akaratosságáról tesz tanúbizonyságot. Kép A figyelem elterelő hadművelet eddig többé-kevésbé bejött. Vásárolni még mindig nehéz vele mert már 1 percig nem ül meg a popóján.
Kapott egy asztalt, aminek a teteje táblás kiképzésű, azaz lehet rá krétával rajzolni. Mostanában ez a favorit és a festés. A bébiszitter-ovinéni mondta, hogy ekkora gyereknek könnyebb temperával festni mint vízfestékkel. A temperát ki kell keverni kevés vizzel és akkor csak abba mártogani az ecsetet.
Cserfes csajszi, szeret szeretgetni és szeret szeretve lenni.Kép Jóéjt puszit a szehéjjunkra kapjuk és az orrunk hegyére. Esténként ez kb. 2 puszikört jelent ezzel is odázva az ágybatérés szükségességét.Kép
Mosogatni és porszívózni imád.

Pelus: nálunk lemenetelnél van mert akkor a hideg miatt sokszor látom, hogy nem is lenne idő WC-t keresni. Sztem az idén nyáron sokunknak spórolnak majd a pelus elhagyással a gyerkőcök.Kép

Még árbájtolok, jó hétvégét mindenkinek!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Zita
Én is csatlakozom a drukkolókhoz, bár még azért maradjon egy kicsit bent Kép

Manó
Próbáld meg a bölcsiben megkérni őket, hogy ők is vegyék le a pelust - ott viszont nincs olyan, hogy meztelenül mászkálhatna. Utána szerintem neked is megengedi, hogy pelus nélkül húzzatok nadrágot. Dodinál egyébként az jött be, hogy ha nincs pelus, akkor a naci alá nagyon szép bugyikákat húzunk - ez annyira tetszett neki, hogy egyből lemondott a pelusról.

Judy
Akkor gyors gyógyulást a csöppnek!!

Nyusz
Sajna csak olyan barátnőim vannak a közelben, akik abszolút gyerektelenek és még férjtelenek is, így többnyire hazamennek a családjukhoz hétvégére Kép Ill. az az egy akinek van családja (Hunorék) - jönnek velünk.
Amúgy azzal még csajk nem is lenne gond, hogy kint laktok, mert van kocsink + amúgy is a 2esen kell menni-jönni, de elbírnál 3 gyerekkel?!

számítógép - én még nem engedem meg neki, hogy azon játsszon, ráér rontani a szemét később is, de apával néha azért szokott repülőszimulátorozni, állítólag tök ügyesen kormányoz. Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Akkor a kép az asztalróL:
Kép

és az orrszívás: Önműködő a gyerek.Kép
Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali

Rit

Mikor van a buli? En igazabol nem tul gyakran vagyok egyedul a ket gyerekkel, mert vagy anyu, vagy a parom itt van. Mondjuk kerdes hogy mennyire estebe nyulo a dolog, gondolom nem teadelutanrol van szo.Kép Legjobb ha priviben irsz ,megadom a mobilszamomat es megdumaljuk!

Halacska

A delutan rendben van , mondjuk fel 5 - 5 korulre talan oda birunk erni.
CsajokKép
OrrszivasKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Leírom az én tipikus 2 évesem mondását. NYomkodta a telefont, az meg bemondta
"A hívott számon előfizető nem kapcsolható"
"de igeeeeeeeen!!!!"

Szilcsike
Hát nem semmi a főnököd. Talán jobb is ha új keresel új helyet. Itt később is csak a gondok lennének abból, hogy ugye gyerekeid is vannak, nem csak főnökeid.
3 hónapig nem rúghat ki a törvény alapján, de te elmehetsz betegállományba, ezalatt ugyancsak nem rúghat ki, betegállományba azt hiszem max. 180 napot lehet lenni. Ha kirúg a végkielégítés csak akkor jár ha már régebben ott vagy (pl. 3 év után kb. 1 hónap, de majd megnézem), szóval nem egy nagy tétel. Általában persze közös megegyezéssel bontanak, és akkor nem kapsz semmit, vagy fegyelmivel Kép

Magdi
Nálunk is megy a vetkőzés, estére hátulgomolóst kap az a biztos, de egyébként idővel azt is kifurfangozza. Úgyhogy az öltöztetés maradt nálunk is.
Nálunk ami tetszik (bármilyen tárgy) az piros a többi rapszódikus, úgyhogy szerintem ne izgulj egyformán nem ismerik fel még őket.

Eltiltottuk a napközbeni cumizást, gond nélkül tűri, csak akkor kap cumit ha betakarózott az ágyában. Magától le is teszi mikor mászik ki reggel. Úgyhogy ez már eredmény!

Tali
Dublinban dolgozom a jövő hétvégén élmény lesz. Megint vasárnap este mgjövök és hétfő reggel kezdhetem is a munkát újra.

Puszi
dec8
dec8

Ja nők és munka. Itt a legújabb büszkeségem. Most készült el a kutatásunk a nők munkaerőpiaci helyzetképe. Hát nem valami bíztató.
http://www.pestesely.hu/doc/nokfogl.doc
dec8

Sziasztok!

Pelus téma: Márk is napalra mostmár teljessen szobatiszta. Én azt mondtam neki, mert ő se akart venni bugyi, hogyha megüti a kukiját akkor menni kell a doktorbácsihoz, tehát a bugyi muszály, mert egyébbként baj lesz. Lehet, hogy ez nem túl jó ötlet volt de bevált és azóta nem is tiltakozik a bugyi ellen.

Mléna: Márk 16 hónapos korától tudja az összes szineket mondani is és felismeri is őket. Megkülönbözteti a narancssárgát a cirtomsárgától a világos szineket a sötétszinektől. Én rengeteget mondogattam neki már kiskorától kezdve, hogy mi milyen szinű. És gyorssan megtanulta.

A képek szuperek.
Én is rakok fel ma voltunk újra usziba Márk annyira boldog volt.

Kép
andy78

Szép hétvégét minekinek!

Danikám mondásai:

Játszótéren egy csomóan összegyűltünk, volt vagy 10 gyerek + szülők, előkerültek az almák, pogácsák, mindenféle kaja. Kisfiam megszólal a kör közepén:
"Most mi van, buli van?"

Tegnap nézegeti az az albumot, amit még én csináltam neki kiskorában, mindeféle képet kivágtam újságolból. van benne egy olyanmaci, mint amilyen neki is van. odaviszi a macit az albumhoz, a mcis képhez nyomja a maci orrát és magyaráz a mackónak:
"Nézd, ilyen voltál kikorodban!"

Pénteken usziban voltunk mi is, most azt tanuljuk, hogy kavicsokat teszünk le a lépcsőfokokra, és fel kell hozni a gyerekeknek. majd egyre lejjebb kellett tenni. danikám nagy cselesen nem az arcát nyomta a vízbe, hanem oldalra kitartotta a fejét a vízből és kotorászott a víz alatt Kép

jövő héten az én párom sem lesz itthon, ismét megy ki Ausztriába, de most vonattal. ennek örülök, mert Salzburg környéle most elég gáz autóval. így legalább tudnak pihenni a vonaton. viszont kedden 5kor kell kelnem, mert kiviszem az állomásra.

kár, hogy nincs már rendes hó, úgy mentem volna szánkózni.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Andy

Nagyon edi a fiad!Kép

Dec8

telefonalasKép
kar hogy nem tudtok jonni jovo szombaton.

Gumicukor

Bulivan...Kép
Emi is furfangozik mar, mondom neki ne vedd el Dannytol a jatekat, mire o:
"Dannyke mar megunta..."Kép
Jatszik a satorhazikojaban, Danny bemaszik hozza, kerdem mit csinaltok odabent?Mire Emi:
"Jott a testverem hozzam latogatoba"
En parom vegre ugy nez ki, jovo heten vegig itthon lesz.Kép

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

SziasztokKép
MEgjottunk az ismet sankos hetvegebolKépAnyueknal meg csomo ho van es Alex ezt kihasznalva megint sokat szankozott pedig jo hideg volt.
Olyan mondasai vannak mostanaban hogy csak na;
Tegnap megszolal:Anya kerek palinkat!!!
Aztan tegnapelott meg:Anya neked hol a kukid???
UGyhogy eddig is vidam volt vele az elt mert alapbol jokedvu de most hogy igy beszel hat duplan azKépKép

Rit
Ez az alapitvany azert van ingyen mert csak heti 3 ora a szolgaltatasuk.Nekunm Arika 63 eves de mivel minden nap turazik tizen km-eket nagyon fitt ugyhogy birja Alex tempojatKépPont ilyet kertemKép
Nalunk pl ha dolgom van mar igy fel ev utan siman vigyaz egyedul is Alexra ,nagyon kedves meg bizhato holgyKépJovo penteken egesz delutan itt lesz mert lesz a fonokom bucsuztato ebedje es ki tudja mikor erek haza,lehet O fekteti le.De ez egy exrem eset altalaban 3 orakat van nalunk.Szerintem adj fel hirdetest a kornyeken es probalj ki parat ,azert meg lehet erezni ki az aki jo lehet es par het utan meg eldontod hogy tenyleg bejott-e a megerzesedKép
Tudom hol van a haz,tenyleg nem lesztek messzeKép
Anyos ne msemmi,de ha nagyon szeretnetek menni meger egy kis morgast a reszerol ha amugy Dodi jol elvan veleKép

Magdi
Hat munkaugyben most az a szitu hogy ugye elvileg mivel allmanyban vagyok a cegemnel igy csak naluk dolgozhatnek.De anyu irodajaban a heti2 nap ugye nem gond.Aztan a masik meg a Szovetsegnel ugy jott hogy apu megkert segitsek neki egy szervezesben,es megmondta bent is hogy majd jovok.Erre a fonoke kapott a lehetosegen hogy a Vilgajnoksag szervezesehez nem eleg a marketinges munkatars kene neki egy asszisztens,ugyhogy szerdan megyek megbeszelesre.Nekik is jo emrt nem teljes allasba megyek csak heta3 delelott es szamlaz anyu cege igy nem is kell bejelenteniukKépAmi ugye lehetetlen lenne mert mar van munkaviszonyomKép
Nalunk is nagy enekles van,tud mar vagy 15 dalt kivulrol es mindenhol elenekel barmit ha kerikKép
Rajzolasban nagyon ugyi Nori,nalunk meg csak a csigabiga meg az A betu megyKép
Hat sztriptiz csajjal nincs otletem mert nleunk emg az ellenkezoje van neha nem akrja levenni reggel a pizsijetKép

Judy
Remelem Gergo mar jobban van es jele sincs a kruppnakKép

Nyuszi
En most azert orulok a melonak mert valtozatos nem sok ido egy nap es egy kicsit nyuzsogni tudok,ciki nem ciki de mar jo neha emberien feloltozni es nem mindig farmerban nyomulni mert gyerekkel ez a legegyszerubb azt nyugodtan koszolhatja ha felveszem,stbKépMEg anyunal a besegites csak majusig kell itt meg talan szeptemberigKépRemele mnem kiabalom el es szimpi leszek a marketinges nocinek isKép

Szilcsike
Szegenykem hat ez tenyleg unodorito.De elvileg Te meg otthon maradhadsz Tomi 3 eves koraig ugyhogy csak ne gondolkodjanak, meg ha el is kuldenek ott a felmondasi ido meg a vegkielegites.
Betegalloanyba menni monapsag mar nagyon nehez en is ezt akartam a gyes mellett de nem tudott a haziorvos olyan iindokot talalni meg nalam sem hogy 1 honapnal tovabb azon legyekKép

Ilke
Rmeelem Lili azota mar nemhanyt es csak mulo dolog volt nala.Hat hanyast csak ugy produkalni azert eleg nehez.

Parazita
Na akkor lenyeg hogy Te jobban vagy es a korhazi pakk is meg vanKép

Magdi
Alex felismeri a szineket de ritkan meg keveri ugy par honapja,de azt mar tudja hogy pl mi a sotetebb:fekete es vilagosabb:saraga,ugyohgy majd belejon Nori is.

Beszti
Nalunk pelusugyben van nemi hatralas mert ugyan nagy eredmeny hogy kakinal szolde pisinel csak ugy ha kerdezgetem csomoszor.Es csak ugy ha pelus van rajta,bugyirl hallani sem akarKépMost veszek gumis pelust azt egyszerubb kezelniKépUGyhogy pont az ellentete van nalunk mint nalatokKép

Judy
Remelem ferjed hamar talal uj allast,drukk nekiKép

Halacska
Nagyon jok a kepek igazi kis muvesz PancsiKép

Dec8
Hat ugyi Hanna a cumi elhagyassalKépTe aztan jo sokat dolgozolKép

Andy
Mark nagyon boldoga az uszis kepenKép

Na mennem kell mert pisi riado van AlexnalKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
köszi, Gergő már jobban van szerintem, tegnap már szánkózott is. A pici még taknyos. Kruppos hang azóta nem volt.
munka: hát remélem talál valamit, szerencsére kap végkit, ha pedig minden kötél szakad megpróbálja ügyvédként. remélem összejön neki, mert én még itthon szeretnék maradni egy darabigKép
A Te munkáid mondjuk jól hangzanakKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Halacskán felbuzdulva én is előszedtem a festékkészletet, azt amelyikkel még dani tappancsát festettük be és csináltunk róla lenyomatatot a nagyszülőknek.
hát tiszta piktor a gyerek. nem is gondoltam volna, hogy ilyen ügyesen pepecsel a gomfestékbe, mossa ki az ecsetet és még le is húzza ról az edény szélén a felesleges vizet. kedvenc színei a piros, narancssárga, világoszöld. folyton festenem kellett vmit, ő leginkább vonalakat, vagy ha vmilyen alakzatot festettem kör, téglalap, azt ő kiszínezte.
aztán kitalálta, hogy amit én csinálok azt ő befesti az egészet, ráadásul feketével... jó nagy kulimász lett a vége a papíron. befestettem pirossal az orrát is Kép, reakció: "Anya, neeee!"

temperát nem mertem a kezébe adni, mert szétnyomogatná mindenfelé, mint a fogkrémestubust is. meg nem is volt otthon tempera, csak gombfesték.

Reggel nézi a kisvakondot, van benne egy bácsi, aki kopasz, Dani megszólal:
"Nézd, anya! Bácsinak üres a feje!" Kép

Hétvégén hoztunk apósomnak sört, Stella Artois-t, mondom Daninak szaladj papához és súgd meg neki, hogy van Stella! Dani belesúgja apósom fülébe: "Nutella!"

Kataa
Kuki Kép
Nálunk tudja, hogy kinek mi van. Nemrég így dumálgat:
"Daninak kicsi fütyije van, apának nagy" Nagy lesz Dani, nagy lesz fütyije! "
Lazán megállapít dolgokat, pedig sosem mondjuk neki.
Múltkor meglátott melltartó nélkül, és nagy röhögve odajön, hogy cici cici, onnan ivott tejet Dani, amikor picike volt felkiálltással. Aztán megállapítja: "Daninak nincs cicije, csak anyának van"
aztán kis idő múlva 2 biokölest ragasztott a pizsijére és rohangál vele: "Daninak is van cicije!" Kép

Reggel is felveszi a mackóját:
"Gyere ide, nincs semmmi baj, jól van, jól van, nagyon szeret"

na megyek szoftvercsomagot gyártani Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Szilcsike
a munkahelyeken nem rajonganak sajnos Kép a gyed-gyesröl viszatérö dolgozokért mert már van gyerekük a gyerekek sajna elég sokat betegeskednek föként ha a munka miat beadják közöségbe és ha beteg akor anyuka otthon marad 1-2 hétre és ezt tartosan nem dijazák a fönökök még akor sem ha azelöt tevoltál a legjobb a szakmádban .én nekem szerencsém van mert a párom segit nekem a munkámba igy ha betegek is a gyerekek ami nálunk sürün elöfordul mostanában Kép van ki vigyázon a gyerekekre ha megbetegednek .FEL A FEJEL TALÁLSZ BIZTOSAN SOKALL JOBAT .Kép Kép Kép küldök sok mosolyt KépKép Kép .

Magdi
nálunk se megy a szinfelismerés bár én mostanába mindenhez mondom a szinét is PL:sárga villamos ,piros lift stb de nem sok haladás van most nálunk inkább beszéd tanulás folyik ezerel .Kép

Gumicukor
nálunk meg pont azért van hiszti hogy ne legyen rajta pelus viszont szolni nem szol mikor kell neki pisilnie pedig tudja hogy anya-apa hova pisil tudja hol a wc .Petikével nem lehet még moziba menni meg nem mindig jutunk el moziba sem mi sem ezért néha itthon nézük meg a filmeket Kép PCn.

Zita
én se engedem petikét számcsi gépezni
1.azért mert felnött korába ugyis állandoan ülhet ott .

2.azért mert ö egy oroszlán jegyü és ö rájuk vigyázni kell ha tul sok tv ,számitogépezés érné morcos és befeléfordulo oroszláná válna kamaszkorára és már nem tudnék rajta segiteni igy inkább napi 2ora tv van egedéjezva hétköznap a többi séta és lefekvés elöti olvasásal telik no meg birkozásal és dögönyözésel igy megörizhetem az oroszlonom jo kedéjét Kép .

Lányok
Petike uj szavai
séta,sza-szaladni sza-szalona
nálunk most csak apa öltöztethet megy meg néha a dacoskodás imád a dobrol le és felmeni Kép szeret rajzolni és olvasni .

pusz csics
csics

Sziasztok
Ma szoltam a bolcsiben mert vegre a sajat gondozonoje volt ott hogy tobbszor vigyek ki pisilni,mert otthon nagyon ugyesen csinalja,remelem be is tartjak,holnap viszek be tobb gatyot ha lenne balesetKép
Ja es szoltak hogy neha azert vigyem penteken is mert a staszitkajuk nem lesz jo ha csak 4 napot jarunkKépmagyaran keves a gyerek,hat igen 12-n vannka csoportba de atlag 8 a letszam.Sot ma -kor csak 4en voltakKép
Olyan edes amikor egy hosszu hetvege utan belibben es mindenkit udvozol nagy hangonKépKép

Judy
Szuper hogy elkerultetek a kruppotKép
Drukk tovabbra is a csaladfentartonakKépKép

Gumicukor
Hat O is tudja hogy nekem nincs de olyan hucutul kerdezte es rogton nevetett is a vegen.Cic ugyben total ez van mint nalatok,mindig jol megnezi es kommentaljaKépAnyanak van nekem nincs mert en kisfiu vagyokKép
Mi usi az uj lakasprogrammal nalatok?Segit valamit?

Csics
Petike 2 orat is elula tv elott?hat nalunk nem ulne le maximumm rajzolni vagy gyurmazni meg enniKépde eze kideje sem tul hosszu.
Azert bar tenyelg nem beszolas de szerintem egy kicsit sok az a tv elott toltott ido,mert kesobb meg tobbet akar majd es az csak rontana a szemet meg persze masra sem tul joKép

Lattatok ezt az uj babas musort a TV2-n szombaton 11-kor?Kivancsi vagyok ki mit szlt hozzaKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Gumicukor - jók nagyon Dani dumái Kép

Nyusz -Köszi még1x, de közben megoldódott. Amúgy szombat délelőtt megyünk és vasárnap kora délután jövünk vissza. Dodi a szomszédban lesz, őket nagyon szereti, meh viszont, csak az a bajom, hogy nagyon sokat cigiznek. Álatlában szokott náluk lenni úgy 2-3 naponta 1 órát, de ez most hosszabb lesz, igazán semmi más bajom nincs velük, nagyon rendik, csak hát az a fránya cigi....

Kataa - részemről továbbra sem nézek tévét, úgyhogy nem tudok rá mit mondani. viszont csörrents meg, ha hívjalak dumcsizni

TV - nálunk Dodi sem néz tv-t, időnként szoktunk mondjuk dvd-t nézni, de ő akkor is inkább olvas v. játszik és max a benne hallottakat kommentálja. Én mondjuk nem bánom, hogy nem egy tvnézős, de meglepő, hogy milyen sokan írjátok, hogy a gyerkőcöt lazán leköti egy-egy mese. Mondjuk mi inkább sokat kirándulunk, vagy vendégeskedünk valamerre, így otthon tényleg mindíg a játéké a főszerep.

Nálatok is lesz farsang a bölcsiben?? Nálunk ma szóltak, hogy jövő kedden buliznak, napközben ők csak (de vigyünk némi üdcsit meg nasit), délután meg a szülőket is várják szeretettel. ... még jó, hogy most nem kell hirtelen jelmezt varázsolnom, annyira az utsó pillanatban szóltak.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Csics, Kataa,
Nálunk TV-zés se nagyon van... Bár újabban néha megnézzük a tesóm kislányáról ksézült családi videót - Solymesz valamiért imádja, de az kb. 10 perc.
Én szoktam háttértelevíziózni néha, de akkor is direkt olyasmi megy, ami Solymeszt nem érdekli, illetve nem lövöldözős/rajzfilmes/képkapkodós - tehát nem kelti fel az érdeklődését, és nem zaklatja fel.

Zita
parazita

Mano
Meg tudod mondani hogy az Europarktol melyik busz megy a Soroksari uti Megatoysig???Egy baratnomnek kelleneKép

Rit,Parazita
En sem preferalom a tv-nezest,olyankor nezek ha O mar alszikKépNem is akraom raszoktatni,eleg lesz majd iskolas koraban elrangatni onnan,bar remelem akkor sem laesz tv fuggo,mitol is lenne ha mi sem vagyunk azokKépAmig itthon volt akkor delelott is mentunk mindig valahova ,most meg hogy bolcsis igy delutan csavargunk,vagy jatszunk akar itthonKépSokkal tobb elmeny neki mint egy mese,de konyvet nezni nagyon szeret es mar O is mesel nekemKép
Minden mese igy kezdodoik nala:Egyszer volt hol nem volt ,volt egyszer egy kiralyfi.....

Ma nagyon jo dolgom van,egy baratnomhoz megyek ebedelni aztan elmegyunk vele Alexert a bolcsibe.Delutan meg a fonokom jon ,lakasnezobeKépUgyhogy csili- vili mindenKép
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Kataa
petike se ül egyfolytába 2 órát a tv elött mert közbe jön - megy rajzol játszik birkozik velem Kép de nálunk föként mesenézés van minimax este meg mondoka olvasás ,rajzolás,és képkirakozás szerintem nem sok.még nem mi olyankor sétálunk Kép .

Farsang
nálunk még nem szoltak hogy lesz-e farsang vagy nem .

Lányok
nálunk minden van délután bölcsi után még sétálok vele fél-1 orát utána vacsora tv nézés dogönyözés és esti olvasás játszás tvnézési idötartam atol függ mikor jövünk meg a sétábol ha csak fél 6kor akor csak 6tol nézünk tv vacsi után 8ig tegnap is csak 2 órát volt bekapcsolva a tv utána kikapcsoltata és játék volt és mese utána alvás nyáron még enyi sincs mert sokat vagyunk lent a játszon .

Csics
csics

Sziasztok!
Az én férjem a legnagyobb tévémoly a világon. Mondjuk az ő családjukban mindenki ilyen, anyóséknál és sogórnőméknél minden helységben van TV. Nálunk csak 1 TV van, ez az én hatásomKép, nagyjából leszoktattam a férjemet a tévézésről. Most már megválogatja, hogy mit néz, és ha hazajön nem az az első dolga, hogy bekapcsolja.
Ennek ellenére sokat megy nálunk a TV (ahogy olvaslak Titeket, hozzátok képest megy sokat), de szerencsére Nóri nem nézi. Jó, ha reklám van, akkor felkapja a fejét, de még a mese sem köti le, max. 10 percig.

Előszedtem a zsírkrétát és a temperát, Nóri NAGYON élvezi, tanulgatjuk a színeket, de az a baj, hogy Márk is nagyon érdeklődik, így temperázni csak akkor tudunk, ha Mákocska alszik.

Tegnap Márk megkapta a BCG újraoltást, nagyon jól viselte. De Jól rámijesztett a doki: Ha 2 napon belül belázasodik, akkor beteg a gyerek (TBC-s). Na köszi, éjszaka 20x felkeltem és fogdostam a Márk buciját, hogy nem meleg-e. Eddig szerencsére semmi, még ma kell izgulni.

Kataa! Én lemaradtam a babaműsorról, pedig meg akartam nézni. Milyen volt? Neked hogy tetszett??

Lassan kívűlről fújjuk Halász Jutka CD-it!!Kép De még mindig jobb, mint az Óvodások aranyalbuma, azon gyerekhangocskák éneklik a különböző gyerekdalokat, nagyon idegesítő hosszú távon, bár Márk arra táncizik a leglelkesebbenKép Kép

Úgy elmennék Nórival bábszínházba, van valakinek valami jó tippje, hogy mit és hol érdemes megnézni???
Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok
Gergő újabban a wc-be akar pisilniKép

Magdi
Közben rájöttem, hogy Gergő abszolút nem tudja a színeket, csak rámondja, hogy kék, piros, sárga. Rákérdeztem a védőnőtől, még nem gond. Erőltetni nem szabad, játékosan kell tanítgatni, hogy hozd ide a piros labdát, felvesszük a kék cipőt....
Tv. Nálunk is függő a férjem sajnos. Gergő is a reklámokat és a mesefimeket szereti nézni.
Halász J. nálunk is menő, kedvenc a vannak még rossz gyerekekKépKép de tegnap elánekelte nekem a boldog születésnapot is, úgyis aktuális voltKép
Bizti nem lesz gond az oltássalKép
Bábszínház: itt Érden szokott jönni a Micimackó bábszínház, nekem tetszett.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Számítógépezés: az előző hozzászólásomból lehet, hogy az jött le, hogy a gyerekek nálunk számítógépeznek sokat, pedig nem.
Akkor is írtam, hogy ez volt az első alkalom, hogy Nátán a gépemhez nyúlhatott (pont ezért is volt megelpő, hogy milyen jó érzékkel kezeli). Korábban már előfordult, hogy gépezett, de csak azt az egy lapot nézhette meg (www.egyszervolt.hu), ott mászkálhatott, szerintem az még fejlesztheti is (azóta énekli a "Volt egy kicsi kakasomat" és ismeri az "Iciri-piciri"-t).
De nálunk tőlünk is ezt látjaKép, én sokat gépezek a szabadidőmben, nagyon sokmindenre használom (pl. a banki ügyeinket is így intézem, ha lehet, nem járok postára, hanem a csekkjeinket is Internetbankon keresztül fizetjük be, zenét szoktam hallgatni és más engem érdeklő dolgokat is).
Apjának meg ez a munkaeszköze, előbb kapcsolja be a gépét, minthogy a televízió távirányítójához nyúlna, ő magától szerintem nem is TV-zne.
A TV-zést is próbálom minimalizálniKépKép (sajnos én is sokat háttérTV-ztem, de ez nem jó), most már csak pl. a hiradót nézzük meg este, meg előre megnézem, hogy van-e valami film és csak akkor kapcsolom be, ha olyan van, amit néznénk. Sajnos a reklámokra nálunk is bámulnak a gyerekek, de pont ezért mostanában egyre többször le is kapcsolom a reklám idejére a TV-t.
Ha a gyerek TV-hez ülhet az pl. DVD nézés kapcsán lehet, de azt is én ellenőrzöm, hogy mennyit és mikor. Mesecsatornáink nincsenek (csak MTV1, TV2 és RTL Klub), úgyhogy annak a nézésének a veszélye nem is fenyegetKépKép.

Magdi!

Hannánál nekünk is esélyes lehet a BCG újraoltás.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Írtam ám neked a Rókusos topicbaKép

Tüni
tüni

Tegnap volt itt vmi adatbázis probléma, nem tudtam elküldeni amit írtam, de itt van, kimentettem:

Kataa
Ez az a műsor, aminek a címére itt a babaneten szavazni lehetett? sajnos én hétvégén délelőttönként ritkán tv-zek, mert addigra meg szoktam főzni és már kint vagyunk olyankor Danival a ligetben.

Lakás:
vannak újabb fejlemények, mióta bejött a fészekrakó program. kiderítettük uis, hogy a kormányrendelet úgy szól, hogy a lakás ára 15 milla lehet, de ebben még nincs benne a telekár. vagyis esélyesek vagyunk a kinézett lakásra. buktató, hogy a szocpolt, csak meglévő gyerekekre adják a fészekrakóban, így csak dani után kapnánk, ha meg már igazolni lehet a terhesség tényét (reményeink szerint ősszel), akkor jóváírják a hitelhez. majd jöcő héten állunk rá a témára, mert honap a párom utazik Salzburgba és csak hétfőn tudunk lépnia témában. viszont ha fészekrakó keretében akarjuk, akkor május közepéig nyélbe kell ütnünk, mert a párom akkor tölti a 30-at. kinéztünk egy másik, kicsit olcsóbb lakást is, ahol nappali +2 szoba van, viszont a 2 háló elég nagy, 12 és 17 nm. a 17nm-eset később ketté lehet választani, mivel 2 ablak van rajta, de hát ez még a jövő zenéje, meg először vegyük meg, nem igaz? Kép a másik, hogy van olyan lehetőség, hogy szerződéskötéskor kell csak 20% a fennmaradó 80-at kulcsátadáskor. így közel 5 hónap lenne, amíg nem kell banki hitelt törleszteni, vagyis addig tudunk egy kicsit magunknak félretenni, nem üres zsebbel költöznénk be. ha a gondviselés is úgy akarja, akkor az idei nyarat költözéssel töltjük, és talán-talán már az idei karácsonyt is saját lakásban tölthetnénk.

Közben apa elment reggel vonattal Salzburgba, így én is 1/2 5kor keltem. Úgy volt, hogy ketten mennek egy kollégájával keddtől péntekig, aztán tegnap este szóltak, hogy csak a páromnak kell menni és csak szerdáig. azért biztonság kedvéért 3 napra csomagoltunk. Dani viszont tiszta extázisban van, mert megígértem neki, hogy kimegyünk apa elé a pályaudvarra, ha jön haza, és láthat igazi vonatot. reggel úgy jöttem el, hogy vonatozott a kisvasúttal.

reggel 6kor meg mentem vissza a kocsihoz a Keletinél és egy hajléktalan ürge jött utánam ezerrel, hogy adjak neki pénzt. gyorsan bevágódtam a kocsiba, magamra zártam az ajtókat, aztán még ott magyarázott nekem. még jó, hogy nem vert rá a botjával a kocsira. kicsit megtúráztattam a motort előtte, ugrott egy nagyot, aztán hátratolattam és elhúztam. tiszta ideg voltam...

TV
Dani csak meseDVD-ket szokott nézni, ha meg mi nézünk háttérben vmit, akkor kikapcsolja a TV-t.

Kataa
Anyuék sem néztek TV-t anno, mi mégis sokat néztünk a tesómmal. az akkori tv-k azért még elég gagyik voltak, mégis mindkettőnknek tökéletes a látása, a szemész is megdícsért, hogy számítógép ellenére semmi elváltozás nincs évek óta. és nem mondanám, hogy csak tv-t nézek, vagy beszűkült volna a látóköröm, mert elég sokat olvasok, teszek veszek tv helyett is. a mai műsorokról meg ne is beszéljünk, mert nézhetetlenek, infotartalmuk nulla. nem értem a fókuszban is este főműsoridőben miért kell meztelen csajokat mutogatni, vagy éppen xy hogyan és miként nyírta ki élettársát... mondjuk ezt mi sem nézzük, de néha elkap 1-1 mondatot az ember belőle.

Beszti
Én nem vettem úgy, hogy állandóan számcsigép mellett ülnének a gyerkőceid. a notebook kijelzője meg amúgy sem rontja a szemet. Dani is lazán ugrik, kattint az egérrel, akár sima egér, görgős, vagy csak touchpados, összeköt 2 kattintással egyik végpontból a másikba a Paint-ben vonalakat, radíroz stb. és sosem tanítottuk rá, egyszerűen elleste, mert hát nekünk is ez a munkánk és sokat látja.

egyszer láttam egy TV-t ami gyerekbarát, uis a tetején voltak a gombjai besüllyesztve, nem úgy, mint a legtöbbnek a képernyő alatt, legelől, gyereknek pont megfelelő magasságban. egyszer tuti lesz olyan, bár addigra már nagyok lesznek a gyerekek.

ma egész jó napom van, kapok vadiúj számcsigépet a mhelyemen, a mostani meg tesztgép lesz, királyság van. a főnök olyan simán rámondta az igent, hogy csak néztem, már meg is rendeltem.
meg bejött a volt munkahelyemről egy kollégám, kb. 3 éve nem láttam, tök jót dumáltunk, és ma 3kor megyek is haza, úgy döntöttem. Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Judy! Nekem Érd egész közel van, M0-on 15 perc se. Ha esetleg hallod, hogy lesz előadás létszí írd meg nekem, főleg a hétvégi előadások érdekesek, mert akkor a pasikat otthon tudom hagyniKép Esetleg elmehetnénk együtt is, ha van kedvetek.

Beszti! És az a durva ebben az oltásban, hogy egyáltalán nem biztos az, hogy az elsőnél nem alakult ki a védettség. Régen csináltak próbaoltást és csak utána adták be újra a védőoltást. Persze az 3 oltást is jelenthet, de nekem ez tökre nem szimpi, hogy beoltják egyből a gyerkőcöt. Na mindegy, túl vagyunk rajta.
Remélem Hannának nem kell majd ismételni, állítólag fél éves koráig bedurranhat még a szuri helye.

Beszti! Felraknál egy táblicskut???? Elmenteném magamnak és nem zaklatnálak vele többetKép Előre is köszönöm!!!!

Pussz.
magdi

Magdi
mléna

Ja meg Judy! Jól értettem, hogy tegnap volt a szülinapod??? Ha igen, akkor BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOKKép
Magdi

Magdi
mléna

Juti,
Boldog születésnapot! Kép

Magdi,
A Halász Judit nálunk is nagyon menő, főleg az Ákombákom, meg az Almaszósz.

Kataa,
Hát igen, mi sajnos sokat vagyunk otthon, mert már nem nagyon merek kimozdulni - nem tudok a játszótéren Solymi után kúszni-mászni, csak az alacsony platós buszra bírunk felszállni babakocsival, és nem tudom erővel menedzselni, ha valahol rájön a hiszti, vagy nem hajlandó öltözni/indulni. Ezért aztán elég ritkán megyünk valahová kettesben, ami nekem is rossz...

Zita
parazita

Sziasztok!

Judy
Boldog születésnapot!Kép

Nyuszika+többiek
Szombat du. Récsey akkor játszik? Mármint mi játszunk?Kép

Zita
Naggyon izgi!

Gumicukor
Lakás ügyben ez a mostani variáció is jól hangzik.

TV: Pancsi napi egy mesefilmet megnéz. Az esti híradót mi nézzük és utána ha meglátja a reklámokat akkor felkapja a fejét, pedig soha nem mondtuk neki, hogy mi is az. Érzékeny jószág a gyerek! Kép Viszont meg tudtam magyarázni végre, hogy anya miket is csinál...

pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Csics
En is igy gondoltam hogy napi szinten ossz 2 ora sok,de persze mindenki mashogy latjaKépGondolom Te hogy mar Imi is van orulsz ha neha nyugiban van Peti a tv elott.En amig nem szukseges ne mszoktatom mesekre,sok rossz peldat lattam mar.Nalunka noverem amikor egszuletett a kicsi sokat nezette az ikrekkel a videot(szigoruan rei szep mesek itthonrol: ) )es azutan alig tudta oet lebeszelni hogy ne egez delelott nezzek,azota limitalva van napi 2 mesere a dolog ,de mara kicsi is elmult 1 eves es konnyebb neki.
Tenyelg neked meddig vannak a fiuk bolcsiben ?Munka utan mesz ertuk?Imi jobban birja januar ota betegeseg nelkul?

Magdi
En is csak kivancsisagbol neztem bele,Alex epp szankozott kint a papvalKépA Benko Nora vezeti es 4 masik anyuak volt meg ott gyerekekkel,jo kuszara sikeredett mert hat egy gyerek nem nezi a musorrendetKép.Volt nehany fura dolga a musorvezeto csajnak,kilokra vonatkozolag ,meg hogy az aki otthon van es nem dolgozik(mint O )biztosan jobban tud fogyozni mert raerKépKépKépEs hogy ivvszasirja gondtalan eletet meg a karcsu alakjatKépKép
Babszinhazra egy baratnommel megyunk ha tud szerezni jegyet,allitolag van valmi ami 2-3 evesekenek szol.Majd ha mar tudom a cimet szolokKép

Judy
Boldog szulinapot!!!!!!

Beszti
Hat nalunk is ezt latja pont ugyanazert mint nalatok,en si mindent igy intezek bank ugyekbenKép es a ferjemnek is munkaeszkoz,de en azert mondom hogy ez meg nem neki valoKépPersze a kepernyopihenteto ha beindul akkor nezi a csaladi kepeket es nagyokat nevetKépDe ez sem tart 5 percnel tovabb/napKép

Gumicukor
IGen ez az a musor,azt hiszem hogy en sem fogom nezni ezutanKépEn si csak akkor tudok tv-ni meg anyueknal is ha epp valakivel van kint az udvaron Alex,kulonben jatszas van konyortelenul;)
GIazad van ezek a musorok nagyon kritikan aluliak,pont ezert nem nezem en sem.Pedig Alex elott nagy tv-s voltam,be kell valljamKépDe a sok SHOW mar eleg szinvonaltalanKép
Ez a reggeli storyd nagyon durva,megjo hogy mas nem volt.Nekem egyszer a kicsit lehuzott ablakon is benyult egy pasi,azt hittem megall a szivem.Egy lampanal allo keregeto volt es nem tetszett hogy nem adok penzt.
Ez jol hangzk hogy kisebb lakas es aztan majd szetvalasztani,remelem sikerul valamelyik megoldasKép

Parazita
Persze neked most nem egyszeru,de csak pihenj sokat amig lehetKépKépNekem nagyon megkonnyiti az eletem az auto,huznem is tudom hogy kozlekedtem en evekig BKV-val,es ezt most nem gizdasagbol irtamKép

Halacska
De jo hogy megmutogatod a munkadat nekiKépEn maximuma cementes zsak papirjat,vagy cukroszacskoet tudnak neki mutatniKépKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

TALI

AKkor szombat du Recsei, ugy 16.30 utan ,ok? Eddig a lista megegyszer:
Nyuszi
Halacska
Ilke
Judy
Conti
Magdi?
Masvalaki????

Tvzes

Nalunk sokat megy a Minimax, kezdem is leszoktatni a lanyt. De ha olyan mese van amit nem szeret, rogton szol is, hogy kapcsoljam el. Kedvence a Blinky Bill, meg a Danny & Daddy. Szerencsere a Minimaxon nem nagyon vannak durva mesek. Meg szereti a Mezga csaladot is.Kép Nem tudom miert, szerintem nem valoszinu, hogy erti...Kép
Este hirado ,aztan vacsi es nezzuk Vago bacsit."Anya, B vagy C???"Kép

Gumicukor

Jo is az uj szamcsigep, meg nem rendeltuk meg, de remelem nemsoka meglesz nekunk is. Mikor meg dolgoztam az utolso evben az osszes emberemnek lecsereltuk a gepet, csak az enyemet nem...Kép Mondvan, hogy en mar ugyis megyek, majd az utodom rendel maganak.Kép
Hajra lakas!

Halacska

Hat en nem tudom megmutatni a lanyomnak mit dolgoztam, bar a munkahelyemen mar jart es tetszett neki. De amugy sem hiszem hogy el lenne ajulva a hatalmas Excel tablaktol, meg a Fokonyvi kivonattol, Merlegtol....KépKépKép

Megyek aludni, hulla vagyok, mert a pici fiamnak bujik felul a foga es extra nyugos egesz nap. Ejjel meg min. ketszer szopizik.

Jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Köszi lányok a köszöntéstKép Csak kicsikartam, mi?KépKép Már csak 1 választ el a 30-tól.

Magdi
Szokott lenni vasárnaponként bábszínház, én is akkor voltam, mert Kisgé miatt nem tudok máskor menni. Most sajna nem lesz, csak hétfőn, 14-én 10-kor és 14-kor, ha érdekel.

Nyuszika
Nálunk is nagy kedvenc a Mézga, bár Gergő Mérges Gézának hívja OKép én meg jót röhögök, mert az apja is GézaKép Még jó, hogy szereti a lányod a Danny és Daddy-tKépKép

na puszka, teszek fel képet a kölkökről:

J

\image(gellért0208f}
Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Köszi lányok a köszöntéstKép Csak kicsikartam, mi?KépKép Már csak 1 választ el a 30-tól.

Magdi
Szokott lenni vasárnaponként bábszínház, én is akkor voltam, mert Kisgé miatt nem tudok máskor menni. Most sajna nem lesz, csak hétfőn, 14-én 10-kor és 14-kor, ha érdekel.

Nyuszika
Nálunk is nagy kedvenc a Mézga, bár Gergő Mérges Gézának hívja OKép én meg jót röhögök, mert az apja is GézaKép Még jó, hogy szereti a lányod a Danny és Daddy-tKépKép

na puszka, teszek fel képet a kölkökről:

J
Kép

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa! Várom a bábszínházas infót, meg majd azt is, hogy milyen voltKép Meg hol???

Judy! Hétfő tuti nem jó, de ha hétvégei előadásról hallasz, létszí írd meg nekem. Az se baj, ha csak 1 hónap múlva, az a lényeg, hogy legyenKép Már csak annyi a kérdésem, hogy előre kell megvenni a jegyet, vagy a helyszínen is megvehető???
Helyesek nagyon a pasijaidKép
Ahogy olvasom Te nagyon kilógsz a sorból a sok G mellett.Kép Ha Gellért lányka lenne, mi lenne a neve???

Nóri Nagyon rossz ma,még véletlenül sem azt csinálja, amit mondokKép Márk is balhématyi, megyek is, szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Nyuszika
Ezek szerint a lanyod maga cenzurazza a musorokoat,ez sem egy rossz megoldasKépKép

Judy
Jo hogy neked csak 1 ev nekem 1 honapKépKépAz egeszben a legjobb hogy a baratnom ferje meghivott engem es meg 2 baratnonket ebedelni a Colombus hajora vigasztalaskepp,hogy mindannyian eme jeles korba lepunkKépA legjobb hogy mar a csajok tul vannak rajta,mar csak en vagyok huszon evesKép

Magdi
Ez a babszinhazban lesz az Andrasi uton,de meg nincs ra jegyunk.A baratnomhoz bejara mh-re egy ugynok majd az hozza meg februarban.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?