Lindi, nekem is 1 hét volt a nyákdugó távozása után! de ez már izgi! kórházi csomag készen áll?
Kókuszdió, hát ez csúcs, még soha nem láttam ilyet! édesek a babóid! hát még ha majd kibújnak
Pocakpacni, minden elismerésem, szép gyerekek! De mi az ott Marci szájában?
Istók ma megtalálta a hüvelykujját, és még álmában is vadul cuppog
Oxi, tiéd az ÁlomVirág, ha kell! (ez 3-lapos ám, bibííí)
Pipocs, 4D uh: Mammut, biovital melissa
http://www.biovital.hu/?tPath=/informed_site-ok/biovital/uh/&article_id=83756&pr k=42689162 occsó, jó minőség, sokáig tart (=sokáig élvezkedhettek a pároddal), kb 20 perc!
a soroksári uti exmegatoys, mostbrendonban úgytom már megszűnt a 4D, ráadásul uaz csinálta, aki a praxisban
Neet, nálatok mikor aktuális a szuri? hozzánk pénteken jön a gyerekdoki a bökővel, kicsit félek az utána jövő lehetséges láztól-nyűgösségtől...
hogy megy a kakilás? mi már megint kúpoztunk, mert hiába zabáltam a szilvát, bakker
Pelus: Isti a 3-6kg súlycsoportot használja épp pampersből, most 5400g, és még mindig óriási rá, nem hiszem, hogy hamarosan kinőné
de ez azért van, mert Isti elsősorban fejre hízik
Méhszáj: nekem a 36. héten kinyílt, onnantól kezdve sokat kellett pihenni, főleg feküdni, hogy még pár napot benn marasztaljam a babót, hiszen minden nappal erősebb, nagyobb lesz ebben az időben
aztán olllyan jól sikerült benntartanom, hogy egy nap híján a 42. héten jött, és akkor is erőteljes rásegítéssel (1 ujjnyi méhszájról indultunk, ami keményebb volt, mint a beton, oxitocinnal kb 8 óra alatt tágult ki...)
de végül csak kibújt ez a kis babó
pedig én lehettem volna az első nő, akiben benne marad a gyerek, és bekerülhettem volna a Guinessbe
szóval a kinyílt méhszáj még nem végzetes
csak tényleg be kell tartani a pihenést!
Ancsi, én egy előadáson se voltam - előtte volt a torna, arra jártam, amíg lehetett, iszonyúan élveztem, de ki is fárasztott, előadáshoz már nem volt kedvem
különben meg jobban érdekelt már a gyakorlat, az elmélethez nem volt kedvem
a tornán minden hónapban van papás óra, sztem erre cibáld el aput, nálunk ez volt a felkészülés, és papci úgy felbátorodott, hogy a kzs-t is el merte vágni, pedig a fogorvosnál el szokott ájulni
ami még szuper volt: a kismamaklub!
a babaklubot is sokan dícsérték - itt már többet látsz a kórházból/a szülésznőkből/csecsemősökből, és rengeteg hasznos infót kapsz!
(ps, szülésznő: Fantha Zsuzsa tényleg nagyon szimpi, talán őt választottam volna, ha választok)
Guaca, holnap mindent megírok, most kidőlök -
asszem lefejtem az agyvizemet is, hjaajjjajjj
MOOOSEJAW, hát hová tűntél? Hiányzol...
Babának és Emíliának jó pihenést, és mindenkinek jó éjt!