Sziasztok lányok!
Sajnálom, hogy ez a hitel- és lakásdolog ide is beszivárgott. Ez a téma sajnos mindenkiben csak rossz szájízt hoz elő - bennem is. Mi sem merünk hitelt felvenni évek óta, s egyre csak járjuk a felújítandó lakásokat, mert új építésűbe menni meg öngyilkosság. MÁr számtalan lakásnézőben voltunk, legutóbb tegnap. Mennyire szánalmas, hogy az ember 20 évre felvesz hitelt, egy ilyen országban, ahol máról holnapra szűnnek meg munkahelyek és közben a lakást 2 év múlva kinövi, ha összejön a szocpolra felvett 2 gyerek. (Mellesleg Párom aranyos volt ma reggel. Az ágyból, rajta keresztül kihajolva el akartam érni a távirányítót, de sajnos rossz helyre - a lába közé térdeltem. Feljajdult és torz hangon megszólalt: "Hé, vigyázz, ez még kellhet a szocpolhoz!!!"
)
Nolina,
köszönöm az érdeklődésed, jólesik. Kérdezted, hogy mióta védekezünk. Nos... A Párommal 7 éve vagyunk együtt. Én sosem szedtem fogigátlót, pontosan ezektől a mellékhatásaitól félve, hogy nem áll vissza természetes módon a ciklusom. Mivel az óvszer anyagára allergiás vagyok (talcum), az sem jöhetett szóba, tehát maradt a jó öreg interruptus. A baj csak az, hogy már nagyon kezd nekem gyanús lenni, hogy a 7 év alatt egyetlen "baleset" sem történt és nem tudom, hogy a Párom tényleg ennyire "ügyes"-e vagy valamelyikünk terméketlen...
Mi a helyzet a fogaddal? Nem ezen a héten tömik be végleg? Én is bebét használok, de nekem valahogy a labello azonnal elmulasztott minden kicsípést, a bebe meg sokkal zsírosabbnak tűnik.
Mellesleg az Oktogonon levő Bioszigetben láttam 60 db-os folsavat 633 Ft-ért!!! Ha jól emlékszem, Te 800 Ft körül írtad.
Beuka,
neked is köszönöm az érdeklődésedet. KÉrdezted, hogy a gombát 4 éve hogyan kaptuk el. Hááát. A legeslegelső gombás fertőzésem pont egy óvszertől volt. Valami lehetett azzal a hülye gumival, mert másnapra a Párom is és én is gombásak lettünk tőle. Pedig ugye a "bőrünk" ott egymással nem is érintkezett, csak a gumival - ő belülről, én kívülről. Neki elmúlt, de nálam azóta is előjön, szinte kéthavonként (remélem, az új doki megoldást jelentett és többet nem jön) De elvileg bármitől el lehet kapni, nem csak WC ülőkétől vagy uszodától. Lehet stresszes helyzettől (pl. nekem legutóbb januárban az államvizsga másnapján előjött), szoros bugyitól, lehet rosszul öblített bugyitól, melyben még maradt egy kis mosópor, lehet attól is, ha szappannal mosakszol a Ph-érték miatt, lehet nylon harisnyától, hogy enm tudsz szellőzni, lehet intim betéttől, ha nem légáteresztő, lehet vitaminhiánytól, lehet allergiától, ha nem pamut a bugyid, akkor attól, ha a párod nem frissen mosott kézzel matat OTT, ha rossz irányban törülközöl WC után, tampontól, menstruációtól, mely szintén a hüvely Ph-ját változtatja meg, szóval majdnem mindentől. Persze ennek a rosszabb fajtája, ha nem a külvilágból ered a dolog, hanem a belek felől, ami candida fertőzést jelent, amire nem nagyon van gyógyszer. Másik topikban van egy lány, aki 15 éve küzd ezzel. Na mindegy, beszéljünk valami vidámabbról.
Az esküvői előkészületekkel kb. félig állunk. A ruhám megvan már természetesen. A ruhám egyáltalán nem olyan, amit elterveztem, dehát a lányeg, hogy a Párom választotta ki, amikor rajtam volt. (Abroncsos, uszályos, hófehér - én meg abroncs és uszály nélkülit akartam ekrü színben.) Szóval mégiscsak minimum 2 ember kell majd, hogy WC-re tudjak menni az uszály miatt...
NÁszút? Szóba jött már Florida (ott rokonaink élnek - de aztán kihámoztuk, hogy az nem lenne igazi édes négyesben a rokonokkal), aztán jött Írország a kiköltözés szándékával, de eredendően én Szicíliát szerettem volna. Még eldől.
Tök jó, hogy lesz kandallótok. De ugye azt tudod, hogy ehhez idős korodra meg kell tanulnod kötni?
Gondold el, ott visong a 100 unoka, Te meg csak csattogtatod a kötőtűket és kötöd nekik a sálakat. (Bocsi, túl vizuális vagyok.) Nekem is nagy álmom egy kandalló vagy cserépkályha.
Proone,
ez eddig a legjobb képed, ami feltettél. Nekem a fotózás a hobbim és hidd el, ez tényleg művészire sikeredett. Ki csinálta? (Mellesleg nyilas vagyok...)
jövök még, csak túrógombócot csinálok
Lola