Új privát üzeneted érkezett!

Lolita! Én általános iskola 2. osztályában tanítok, csak 8-an vannak, mert kislétszámú osztály. Van itt mindenféle tanulási zavarral küzdő gyerkőc, dyslexiás, dyscalculiás, beszéd- és szövegértéssel küdő gyerek, van, aki "csak" frusztrált (pl. nem köszön, nehezen szólal meg, idegenek előtt egyáltalán nem). Mindnekinek más a 'baja'. Tavaly még elsőben volt egy kisfiú, aki idegrendszeri problémákkal küzdött, olyan cifrákat mondott, de az még csak hagyján, de köz- és önveszélyes volt. Kép Verekedett, köpködött, annyi volt a tanítói tekintélye, hogy ha lefogtuk, nem ütött meg minket... Volt tavaly egy ért. fogy-os gyerek is az osztályban, az is elég impulzív volt... Abban az évben kezdtem tanítani. Jó kezdet, mi?

Kata! Általánosba Törökbálinton jártam a Zimándy iskolába, gimibe Gazdagrétre (Bp.) a Mechatronikaiba, főiskolára Zsámbékra a tanítóképzőbe.

KépKépKépKép
proone

Sziasztok, megjöttem, de már rohanok is el egy fél órára.
Nem válaszolok név szerint mert már elfelejtettem ki kérdezett és mit.

Ma nudlit csináltam ebédre, elég sokáig tartott azért nem voltam olyan sokat.
A táblázatot megnéztem, nekem is menzis időszakra esik, úgyhogy nem tudom mi lesz, igazából a páromtól függ Kép. Majd berakom nektek is, és elmagyarázzátok a sok hülyeséget rajta Kép

Juca, mi van az MSN-nel? Parancsolj már rá az uradra, minek annyit aludni, inkább csinálja meg neked Kép.

Másra nem emlékszem, de majd még jövök és nézelődök, hátha mást is kérdeztetek.
Ja, most meg kint voltunk a telken és hegesztettünk, szintén baleset nélkül. Már nagyon profik vagyunk KépKép

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Na, én megjöttem. De látom mindenki elporolt Kép. Ha nem jöttök én sem írok.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Proone, remélem, meggyógyultatok! Nekem csak az orrom van bedugulva, de az nagyon.Kép
Juca, én kíváncsi vagyok a táblázatra, de nagyonKép
Hajni, gratula a balesetmentességhez, de ugye szemüvegben hegesztetek?
Anikóról tudunk vmit? És Inciről meg Andiról, Carlosról???
nolina

Köszönöm, nekem is az orrommal van bajom, nagyon fáj a sok orrfújástól. Néha elkap egy köhögőroham, egyébként jól vagyok. Férjecskémnek pedig reggel és este szokott fájni a torka nagyon. Most épp nem fáj, drukkolunk, hogy ne is fájjon ma már. Kép Meg holnap se!

KépKépKépKép
proone

Hát persze, a páromnak van pajzsa, nekem meg kezem, amit a szemünk elé teszünk Kép

Róluk semmit nem tudunk, pedig írtam nagy kérdőjeleket is hátha mondanak rá valamit, de....

Kép

Kép
vkhajni

Zafírt is hiányolom nagyon!
Lolita, a gyogyik miatt kellett védekezni, vagy már szoríthatunk ezerrel?
Proone, én ma egész nap popsikenőccsel kentem az orrom alatt, mert piros és minden más csípte. Csak a kenőcs miatt fehér volt az orromKép Én ma este tervezek egy kamilla-gőzölős partit a férjurammal, csak 11kor jön haza, addig vasalgatok.
Hajni, akartam már kérdezni, hogy mit jelent,hogy rendszeres? Azt,hogy minden hónapban megjön, vagy hogy mindig pl. 28 napra jön meg???
nolina

Sziasztok!

Kozmetikusnál voltam és borzalmasan néz ki képem!!! Utálom, hogy 24 évesen olyan pattanásos az arcom, mint egy tinédzsernek!!! Kép

rögtön jövök,csak olvasok.

Kép
Kép
beuka

Azt jelenti nálam, hogy rendszeresen 27-28 napra. Az én esetemben. De mivel megnéztem a tavalyi naptáramat ez úgy lenne igaz, hogy 19-32 KépKép. Szóval nálam az csak ott ragadt Kép.

Ilyenkor jó az orr alá a rúzs is. Kezdek hülyülni, de nem jut eszembe a neve. Tudjátok, amivel a szátokat kenitek ha ki van száradva KépKépKép.

Nem is meséltem nektek milyen hülye napom van.
Nekiláttam nudlit csinálni, és már iszonyatosan untam, mikor eszembe jutott, hogy én gyerekkoromban szerettem ilyeneket csinálni. Aztán kitaláltam hogy miért. Mindig azt képzeltem, hogy mesztelen csiga, és házat csináltam neki. Szóval nekiláttam dúdolgatni a "csigabiga gyere ki" kezdetű izét, közben élvezem hogy most már én is vághatom a késsel nem csak anyu. Kép. Na most lehet mondani hogy hülye vagyok KépKép
Aztán megcsináltam hozzá a prézlit. Nem tudtam, hogy kell e bele cukor, úgyhogy gondoltam lekapcsolom, hazajön anyu megmondja, és akkor már csak össze kell keverni, addig elmosogatok. Mosogatok ott nagy lelkesen, egyszer csak érzek valami iszonyatosan égett szagot. Megyek oda, hát látom, hogy a barna prézli feketévé vált Kép. Nem elzártam a gázt alatta, hanem levettem takarékra. Hogy ez hogy sikerült nem tudom, de képzelhetitek milyen ideges lettem. Mondjuk hozzá tártozik, hogy tegnap a rizst sikerült odaégetnem, pedig 11 percet főtt, és még volt rajta víz is. Szóval rejtéjes dolgok történnek itt Kép. Lehet hogy van egy főzőcskés szellemünk???.

Na jó, mert már megint kisregényt írok. Azért remélem nem néztek nagyon bolondnak Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, megyek is aludni, mielőtt még ti raktok ki a sok beszéd miatt KépKép

Proone, nincs MSN, nem tudunk pletyizni. Örülhetnek a fiúk KépKép. Kénytelen vagyok itt kibeszélni magam Kép.

Jó éjszakát mindenkinek, írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom holnap Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nolina: szerinted érdemes még "ilyenkor" is elkezdeni a folsavat? Bár lehet hogy még jó pár hónapig szedhetem Kép
Most akkor mi van a fogaddal?

Juca: mi is három babót szeretnénk épp úgy, mint ti: kettőt egymás után és később a harmadikat!! Kép

Anita: mi van apukáddal?? És a hasfájásod múlt már?

Lolita: tök jó, hogy elmúlt a gomba!!!Lehet, hogy már ezerszer leírtad, de hogy kaptátok el? Fürödtetek valahol? Most asszem mi is belekeveredtünk valamibe, de nem voltunk sehol és soha nem ülök rá a WC-re!!
NEkünk a jegyesoktatás tök jó volt, csak 3× kellett menni. Na és hogy álltok az lőkészületekkel?? milyen lesz a ruhád, kaja, vendégek, nászút????

Képzeljétek ma egy csomó előrelépés történt a házikónk további sorsában! Ha érdekel valakit leírom!!

Kép
Kép
beuka

Hajni,a csiga-bigás résznél dőltem a nevetéstől , ahogy elképzeltelekKép Táncoltál is? Én is szoktam ám ilyeneket művelniKép

Ajakírre gondoltál, vagy pl. labelló? A hámosító popsikenőcs csak a patikában van bontva, itthon én is labellózok, ja bocs, bebe van nekem. Ja, tudjátok,hogy most miről karattyolok?
Próbáltam a gyerek nemének tervezése, meg hasonló hülye frázisokkal rákeresni , van-e vmi ilyesmi horoszkóp, de béna vagyok. Internetes segítséget kérek!Kép
Beuka, ha ez megnyugtat , mára két oltári nagy patt. jött ki a fejemen, az egyik az államon , a másik a homlokomon.Kép Talán azért mert meg kéne jönnie... Vagy csak selejt vagyokKép?
nolina

Szép álmokat, Hajni! Holnap meg Te írj sok csiga-bigásatKép
Bea, folsavat nyugodtan elkezdheted. Ha jól emlékszem 848 Ft, 50 db van benne. Én a 3 mg-os tablettáját kicsit sokallom, bár a dokik napi egyet mondanak, én amíg nem leszek zebrás, minden másnap szedem, közbe meg multivit-t(ebben kb 0,4 mg van. Segít a beágyazódásnál is . Recept nélkül kapható.
Mesélj, mi van a házikótokkal?
nolina

Igen Nolina, arra gondoltam Kép. Különben nekem is van egy csomó-csomó pattanásom mióta abbahagytam a gyógyszert. De én már nem foglalkozom vele, örökre ilyen leszek Kép.

A Jónásos táblához jutás le van írva valamelyik jónásos topikban. Csak kettő van belőle, úgyhogy megtalálod. Részletesen le van írva hova kell lépni, még én is megértettem. Vagy nem erre gondoltál? Ha nem, akkor is mondta valaki, hogy eddig úgy gondolta tud angolul, de nem jutott benne sehova.

Ja, én már alszom KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nolina: nekem nem kettő, hamen vagy 22 piros pötty van most az arcomon! És holnap dolgozni kell mennem!!! Szerintem álarcban megyek Kép

mikor is kellene neked megjönni?? Ugye szorítani kell már!??

Kép
Kép
beuka

Köszi, Hajni , megnézemKép
Én pont azon lepődtem meg,hogy nem lett látványosan több patt.om, mikor abbahagytam, most viszont pár napja kinőtt pár óriási. Kép
Bea, azt hiszem, együtt szoríthatunk egymásértKépLassan jópáran ott tartunk. Talán pénteken kéne-nem kéne megjönni. Neked Zafírral meg szombaton? Remélem, a hagyomány nem szakad meg : novemberi zebra: Nata, decemberi: Pocika, januári : Cirmike...KépKépKép
nolina

VOlt nálunk ma kandallókészítőmester és asztalos.
A kandalló legkésőbb márc.10-re kész, és a konyhabútor (azért volt itt az asztalos) is akörül!!
Hát ez történt ma!! NEmsokára jönnek a festők is, csak ne lenne ilyen k.... hideg Kép
Nolina: holnap szerintem veszek folsavat. És a multivitaminok közöl melyiket ajánlod (centrum??)

Kép
Kép
beuka

Nolina, nekem sem volt rögtön. Három-négy hónap után lettem olyen kamaszos mint előtte voltam Kép. De azóta kinőhettem volna már Kép. Nekem csak időnként vannak óriásiak, általában pici pöttyöcskék.

Bea, szerintem holnapra már nem fognak ennyire látszani. Legalábbis nekem nem szoktak a kozmetikus másnaján már nagyon.
Emlékszem lánykoromban még a randikat is lemondtam, ha kozmetikushoz mentem Kép

Na, mára tényleg befejeztem. Kikapcsolom a gépet, mert nem tudok elszakadni tőletek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Bea, ezek tök jó hírek. Lassan tudsz főzőcskézni is. A festéssel meg nem lesz gond, ha jól befűtötök, és nyitva hagyjátok az ablakot, hogy ne legyen túl párás a lakás. (Mint festőfeleség mondom Kép)

Kép

Kép
vkhajni

Bea, igazából az Elevit lenne a legjobb! Ha elfogy a centrumom, akkor azt fogom szedni, de azt is csak másnaponta. Amúgy a multivit.ok közt aránybeli különbség van, de nem mérvadó, kb. mind uannyira hatásos. Ami fontos, ha már babás vagy, ne multit szedj, nem terhes vitaminigényre fejlesztették ki. Az A vitamin is sok benne pl.
Milyen kandallótok lesz? Tök jó lehet már ilyen jól állni veleKép
nolina

Sziasztok!

Hát nem olyan sokat írtataok!!
Remélem maradt a tegnapi nudliból és nem kell ma főzöcskézned és itt leszel!!Kép

Beuka!Én a mult hónapban hagytam abba a fogi tabit és már most iszonyat az arcom!!Kép
A kozmetikus meg is állapította!
Irtam Neked e-mail!!
nicola79

Sziasztok, gyors leszek, mert megin sunyiban NEtezek!

Hát nem nagyon múltak el mára a piros pöttyök, de talán holnap!!!
Az a durva, hogy biztos a fogi abbahagyása miatt van, de nem akarom nagyon mondogatni, hogy abbahagytam, de mindenki kérdezi, hogy vajon miért van ennyi pattanásom!?!

Hajni már nagyon várom, hogy főzőcskézhessek és akkor én is olyan ügyes leszek, mit mondjuk Te!!
Az a baj a fűtéssel, hogy a konvektor nagyon párásít, ki kell nyitni az ablakok de kinn hidegvan a kandalló meg "csak" márc 10-re lesz kész Kép De neked, mint festőfeleségnek hiszek!!! És megfogadom a tanácsaidat!!!
Nolina, az Elevitet a folsav, vagy a multivitamin helyett mondod??
A kandallót majd lefényképezem, most nem tudom még milyen lesz, annyit tudok, hogy fehér és mérvénylap is van rajta Kép nagyon várom már, hogy berakják!!

Nicola: köszi a mail, még nem tudtam megnézni, mert necces itt a főnököm gépénél NEtezni!!

Mi a helyzet a "mostanában kellene megjönni" csajokkal??? Ugye még semmi!!!!!!!!! Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, elég ha bukóra nyitod ki az ablakot. És arra nagyon figyeljetek, hogy két réteg között eleget száradjon. A szomszédék pl. úgy csináltatták hogy hamar gyorsan, iszonyat volt, bementünk és látni lehetett, ahogy folyik le a víz a falakon. Ráadásul csúnya is lett a festés. És még azon panaszkodott, hogy a festők felnyomták neki 30 fokra a kazánt Kép.

Ma nem főzök, csak a szobát takarítom, úgyhogy végig itt leszek Kép, egész fél 3-ig Kép.
De akkor tessék írni is.

Na mindjárt küldöm a táblát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Beuka mint "mostanában kellene megjönni csaj" velem még semmi szerencsére. Dehát ez már lehet, hogy a következő pillanatban nem érvényes. Kép
A hasim kicsit fájogatt, de kb. 20. naptól és a mellem is feszül, de ilyen már máskor is volt.
Látom a többieknél sincs semmi szerencsére. Jó lenne, ha a tetejéről árkerülnénk a babás táblába!!Kép

Hétfő este akartam jönni, de nem lehetett belépni, tegnap meg olyan fáradt voltam, hogy elaludtam este a tv előtt.
Mostanában nagyon fáradt vagyok mindig, rengeteg bent a munka és az idegeskedés, olyan dolgokat kell csinálnunk, amivel marhára nem értünk egyet és rohadt kellemetlen, ráadásul keményen számonkérik. Ez a kisebb baj, de ettől minden kollegám feszült, ideges, jeleneteket rendeznek...Kép

Nolina édes vagy, hogy hiányoltál! Kép Most már tényleg együtt szoríthatunk. Egy kis martini és fogszuri miatt ne aggódj!

Beuka én már kb. kilenc hónapja szedek napi egy folsavat. Kép (Előtte 3 hónap, és azóta is..)Káros hatását nem érezetem. Nolina ugye nem is nagyon lehet?
Kiváncsi vagyok a kandallóra, várom a képeket!

Hajni nekem is teteszett a csigás történet! A tábla meg egyre szebb.

Mi van Anikóval???

Most még vagyok egy darabig, csak délre megyek dolgozni, mert az egyik család, akinél környezettanulmányt kell csinálnom csak este hétkor ér rá!Kép S akkor nekem akkor kell kimennem, senkit nem érdekel, hogy ötig szól a munkaidőm. Teljesen kivagyok már ettől, alig várom a gyest!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Kép

Kép

Nicola, végre eljutott az agyamig, hogy mondtad, hogy beírhatom a januárt Kép. Jó gyors felfogású vagyok ugye Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Gigi,
Engem érdekelnek az ilyen izgis doglok! Át tudod küldeni (és elmagyarázni is persze)? Kép
Igen, Pesten vagyok! Kép És nagyon szivesen vállalok bébiszittelést! Kép

Proone,
Sehol sem keresztezik egymást a tanulmányaink... Kép Akkor csak nagyon hasonlítasz vkire! Kép Persze lehet, h csak az a kép csapott be engem! Kép
Tényleg nem lehetett túl felemelő a kezdet a tanításnál! Én a VII. kerületben voltam tangyakon és utána maradtam is egy kicsit, mert beteg volt az osztályfőnök. Hááát, az sem volt semmi! Kép Némelyik "helyi" szülő hülyébb volt, mint az elsős gyereke! Kép De ettől függetlenül azért élveztem! Kép

Nolina,
Hogy sikerült az esti parti a férjeddel?! Kép

Hajni,
Tényleg vicces lehetett ez a nudliszaggatatásos-éneklős dolog! KépKépKép
És ügyik vagytok, h senki nem szenvedett sérülést a háznál! Kép

A pattanásügyhöz: tegnap este vettem észre, h fáj az arccsontom. Először azt hittem, h megfejelt vki (csak nem vettem észre Kép), de aztán jobban megvizsgáltam és rájöttem, h a mélyben egy pattanás terpeszkedik.... Kép Gyorsan bekentem, hátha leszárad, de egyelőre inkább nőni akar... KépKépKép Szóval ha ez kivirágzik, akkor gyerekeket lehet majd velem ijesztgetni! Kép Nem tudom, nálam hogy van, néha előkerül egy-kettő, de az iszonyatos méretű! Kép Mielőtt megjönne, akkor csak néhány picike nő az állam környékére.

Kata
kata1977
Hatvan

Négyen is január óta próbálkozunk...? Kép Bár az enyém akár március is lehetne, olyan betegek vagyunk azóta, mióta elkezdtünk próbálkozni, hogy... szóval nincs semmi... Kép Brühühühü! Ha ebben a ciklusban foganna, akkor nov. elején születne, mint én! De erről asszem le kell mondanom. Különben sem lenne jó két Skorpió jegyű egy családban... Kép Csak nyilas ne legyen!!!! anyám és apósom is az! NEM JÖVÖK KI VELÜK! (Most úgy csinálok, mintha hinnék a horoszkópban... Kép )

KépKépKépKép
proone

Én nagyon utálom az ilyen több napig fájok pattanásokat. Szerencsére nekem nem sűrűn van. De hiába kenegetem, nem múlik el, máskor meg nincs időm vele foglalkozni akkor meg elmúli. Szóval szerintem ha akar akkor úgyis kijön Kép. De azért örülök, hogy nem csak nekem vannak pattogásaim, pedig ha sétálok az utcán akkor csak nekem van, senki másnak nincs. De azért elképzeltem magam 80 évesen kamaszos pattanásokkal az arcomon. Háááát mint nem monjak, nem voltam egy szépségkirálynő KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ja, tegnap raktam fel új képet (most csak magamról) a profilomba.

KépKépKépKép
proone

Jéééé mintha láttam volna már valahol ezt a képet KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi Hajni, látom, hogy itt vagy, de órára kell mennem! Rohanok el! Csak este (vagy akkor se) leszek... Talán...

KépKépKépKép
proone

Proone,
A január az nálunk sem jelent januárt. Szerintem majd szólok Hajninak, h mindig az aktuális hónapot írja! Kép Aztán ha tényleg ráállunk a témára, akkor majd maradhat egy igazi hónap! Kép
Tök jó ez a kép Rólad! (és nekem továbbra is ismerős vagy! Kép)
Én igazából tavasszal szeretnék szülni. Nem a horoszkóp miatt, hanem főleg amiatt, h nyáron ne nagyon legyek pocakos a 70 fokban! Kép Meg persze amiatt is, mert én is tavaszi vagyok és az nekem jóóóóó! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, a Hajninak nyugodtan mondhatod, de kb 10 perc alatt elfelejti. Kép. Most akkor javítsalak át februárra?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Tudom, h mindent sokszor kell Neked elmondani, de előbb-utóbb úgyis megcsinálod! Kép
Átjavíthatod... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, átjavítottalak. Kép. Elég ám ha minden hónap elején szólsz Kép

Képzeljétek, hívtak hitelügyben. A 8 helyett 6,385-öt kapnánk Kép. Most próbál utánna nézni, hogy miért húzták le. Annyra izgulok. Kicsit kezd elegem lenni ebből. Izguljatok légyszi, hogy azt mondják tévedés volt az egész Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ok, majd szólok mindig!

Úúúúúhhhh, nem jó ez a hiteles dolog! Kép Szorítok! Kíváncsi vagyok, miért nem akarnak annyit adni! Majd mesélj el mindent! Ez most Nektek az építési hitel?

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni!
Neked minden napra akad valami izgalom!Kép
Engem is érdekel majd ha tudsz valamit akkor irj!

Nem tudom mi lehet Incikével, ennyit dolgozik szegény?Mi lehet a babával??Kép

Kata!Tök jó ez a fönőkmentes időszak,de e ngem tegnap egész délután hivogatott,tiszta hülye!!Kép
nicola79

Na, szóval úgy állunk, hogy vagy megtartjuk továbbra is a devizahitelünket, amit vissza akartunk fizetni, vagy bevonunk két kezest, vagy anyuék házikóját terheljük meg még jobban.
Hát tényleg nem izgalommentes a mostani időszakom. Nagyon valószínű, hogy az első változatnál maradunk.
Ráadásul 40%-on vagyunk most és a kétmillió szocpol-ból el kellene jutnunk 67%-ig.
Jelenleg ott tartok hogy eladom a telket a .....-ba. Nem számítottam rá hogy nem jön össze. Szóval leállunk a babával és a ház marad a cél.
Komolyan mondom a bőgés kerülget. Azt sem tudom már ki vagyok és mi a fenét akarok. Remélem megoldódik, úgy még sosem volt, hogy valahogy ne legyen. Jöhetne már a tavasz, hogy legalább úgy érezzem valamit haladunk előre.

Na jó, abbahagyom a nyafogást, megpróbálom összeszedni magam. Különben sem értetek belőle szerintem semmit annyira össze-vissza az agyam.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
El sem tudok képzelni jobbat, mint hogy beteg a főnököm! Kép
Engem szerencsére nem hívogatott! Kép Nem is ajánlom neki!!! Kép

Jajjjjj, Hajni,
Ez nem túl jó hír! Kép És az kiderült, h miért nem adták meg Nektek, amennyit kértetek?! Vagy mit mondtak erre?

Kata
kata1977
Hatvan

Mégis be tudtam kukkantani.

Kata! Én olyan ismerős vagyok sokaknak... Egyszer volt már sértődés is. Régen Kellys fanclubba jártam, és volt, hogy idegenek rámköszöntek. Én meg értetlenül, meglepődve álltam, és valaki mást leszúrtak, hogy miért nem köszönt vissza. Kiderült, hogy van egy nagyon hasonló csaj is, aki szokott oda járni, és azt hitték, ő vagyok. Kép Vannak néha ilyenek.
Küldj magadról egy fotót, ha tudsz, hátha felismerlek. Vagy nem. Kép

Kép Folyamatosan köhögőrohamok kapnak el. Még ki kell valahogy bírnom a farsangot, legalább négyig itt kell lennem a tomboló gyerekek közt. Fáradt vagyok én ehhez! 8)

KépKépKépKép
proone

Hajni!

Hát tényleg ezek nem a legjobb hírek!
És most komolyan leálltok a babaprojec-tel??Kép
Hát az még rosszabb hír!!Kép

Pedig Te mindig olyan vidám leány vagy ne légy szomorú, biztos megoldódik!!
nicola79

Hajni!

Hát tényleg ezek nem a legjobb hírek!
És most komolyan leálltok a babaprojec-tel??Kép
Hát az még rosszabb hír!!KépKép

Pedig Te mindig olyan vidám leány vagy ne légy szomorú, biztos megoldódik!!
nicola79

Nem tudunk mást tenni, majd húsz év múlva folytatjuk. Lényegében akkor is még csak 42 leszek. Nem lehet 70 ezer forintot kifizetni a gyes-ből meg a párom fizetéséből.

Bocs, azt hiszem ma már csak este írok, mert teljesen elrontom itt a hangulatot.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Maradj itt, szerintem minden igyekezetünkkel azon leszünk, h felvidítsunk - már amennyire tudunk.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hátha ezek látványa segíte vmennyit.
Most egy kicsit meg is riadtam, mert abban maradtunk, h belevágunk mi is hitelre a lakásvásárlásba. Nem nagyon akartam mesélni, mert anyós egy kicsit kiakasztott, pedig mi teljesen belelkesedtünk. Csak tényleg félek én is attól, h megkötjük a szerződést a lakásra, aztán a bank nem ad annyi hitelt és akkor mit csinálunk?! Ezért érdeklődtem annyira intenzíven aziránt is, h mi miatt nem akarnak annyit adni Nektek.

Proone,
Küldök mailben képet magamról.

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok lányok!

Sajnálom, hogy ez a hitel- és lakásdolog ide is beszivárgott. Ez a téma sajnos mindenkiben csak rossz szájízt hoz elő - bennem is. Mi sem merünk hitelt felvenni évek óta, s egyre csak járjuk a felújítandó lakásokat, mert új építésűbe menni meg öngyilkosság. MÁr számtalan lakásnézőben voltunk, legutóbb tegnap. Mennyire szánalmas, hogy az ember 20 évre felvesz hitelt, egy ilyen országban, ahol máról holnapra szűnnek meg munkahelyek és közben a lakást 2 év múlva kinövi, ha összejön a szocpolra felvett 2 gyerek. (Mellesleg Párom aranyos volt ma reggel. Az ágyból, rajta keresztül kihajolva el akartam érni a távirányítót, de sajnos rossz helyre - a lába közé térdeltem. Feljajdult és torz hangon megszólalt: "Hé, vigyázz, ez még kellhet a szocpolhoz!!!" Kép Kép Kép)

Nolina,
köszönöm az érdeklődésed, jólesik. Kérdezted, hogy mióta védekezünk. Nos... A Párommal 7 éve vagyunk együtt. Én sosem szedtem fogigátlót, pontosan ezektől a mellékhatásaitól félve, hogy nem áll vissza természetes módon a ciklusom. Mivel az óvszer anyagára allergiás vagyok (talcum), az sem jöhetett szóba, tehát maradt a jó öreg interruptus. A baj csak az, hogy már nagyon kezd nekem gyanús lenni, hogy a 7 év alatt egyetlen "baleset" sem történt és nem tudom, hogy a Párom tényleg ennyire "ügyes"-e vagy valamelyikünk terméketlen... Kép

Mi a helyzet a fogaddal? Nem ezen a héten tömik be végleg? Én is bebét használok, de nekem valahogy a labello azonnal elmulasztott minden kicsípést, a bebe meg sokkal zsírosabbnak tűnik.

Mellesleg az Oktogonon levő Bioszigetben láttam 60 db-os folsavat 633 Ft-ért!!! Ha jól emlékszem, Te 800 Ft körül írtad.

Beuka,
neked is köszönöm az érdeklődésedet. KÉrdezted, hogy a gombát 4 éve hogyan kaptuk el. Hááát. A legeslegelső gombás fertőzésem pont egy óvszertől volt. Valami lehetett azzal a hülye gumival, mert másnapra a Párom is és én is gombásak lettünk tőle. Pedig ugye a "bőrünk" ott egymással nem is érintkezett, csak a gumival - ő belülről, én kívülről. Neki elmúlt, de nálam azóta is előjön, szinte kéthavonként (remélem, az új doki megoldást jelentett és többet nem jön) De elvileg bármitől el lehet kapni, nem csak WC ülőkétől vagy uszodától. Lehet stresszes helyzettől (pl. nekem legutóbb januárban az államvizsga másnapján előjött), szoros bugyitól, lehet rosszul öblített bugyitól, melyben még maradt egy kis mosópor, lehet attól is, ha szappannal mosakszol a Ph-érték miatt, lehet nylon harisnyától, hogy enm tudsz szellőzni, lehet intim betéttől, ha nem légáteresztő, lehet vitaminhiánytól, lehet allergiától, ha nem pamut a bugyid, akkor attól, ha a párod nem frissen mosott kézzel matat OTT, ha rossz irányban törülközöl WC után, tampontól, menstruációtól, mely szintén a hüvely Ph-ját változtatja meg, szóval majdnem mindentől. Persze ennek a rosszabb fajtája, ha nem a külvilágból ered a dolog, hanem a belek felől, ami candida fertőzést jelent, amire nem nagyon van gyógyszer. Másik topikban van egy lány, aki 15 éve küzd ezzel. Na mindegy, beszéljünk valami vidámabbról.

Az esküvői előkészületekkel kb. félig állunk. A ruhám megvan már természetesen. A ruhám egyáltalán nem olyan, amit elterveztem, dehát a lányeg, hogy a Párom választotta ki, amikor rajtam volt. (Abroncsos, uszályos, hófehér - én meg abroncs és uszály nélkülit akartam ekrü színben.) Szóval mégiscsak minimum 2 ember kell majd, hogy WC-re tudjak menni az uszály miatt...Kép NÁszút? Szóba jött már Florida (ott rokonaink élnek - de aztán kihámoztuk, hogy az nem lenne igazi édes négyesben a rokonokkal), aztán jött Írország a kiköltözés szándékával, de eredendően én Szicíliát szerettem volna. Még eldől.

Tök jó, hogy lesz kandallótok. De ugye azt tudod, hogy ehhez idős korodra meg kell tanulnod kötni? Kép Gondold el, ott visong a 100 unoka, Te meg csak csattogtatod a kötőtűket és kötöd nekik a sálakat. (Bocsi, túl vizuális vagyok.) Nekem is nagy álmom egy kandalló vagy cserépkályha.

Proone,
ez eddig a legjobb képed, ami feltettél. Nekem a fotózás a hobbim és hidd el, ez tényleg művészire sikeredett. Ki csinálta? (Mellesleg nyilas vagyok...)

jövök még, csak túrógombócot csinálok
Lola
lolita

Lola,
Lehet, h én vagyok tudatlan (tuti! Kép), de ez az inetmicsoda ez az, amikor apa kiszáll hatvannál?! Kép
Ez a gumis-gombás tapasztalat azért durva! Kép Nem reklamáltatok?! Vagy fogyasztóvédelem, vagy ilyesmi?!
Te aztán szép részletesen kifejtetted, h mi mindentől lehet az ember lányának gombája! Kép Pedig egyszerűen csak MINDENTŐL! Kép Bár ez inkább Kép
Az esküvői előkészületek izgisek lehetnek! Kép Szeretem az ilyen izgis dolgokat (de asszem, ezt ma már írtam más ügyben... Kép)
És simán hagytad, hogy a párod válassza a ruhát?! Kép Nálunk a pasinak nem is szabad látnia esküvő előtt! (Átkozott babonák! Kép)
Aztaaaaaa, Te is ilyen fincsiket főzőcskézel, mint Hajni?! Kép Nem is fogom tudni eldönteni, h kinél akarjak vacsoravendég lenni... KépKépKép (mintha hívtatok volna... Kép).

Nicola,
Te már haza is mentél?

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Helló!

Már teljesen megnyugodtam, nincs világvége hangulatom.
Azért nem fogadták el, mert a fizetésemet nullának vették, így csak a párom minimálbére maradt. Még örüljünk is hogy nem utasították el kapásból Kép.

Kata, köszika a vigyorokat, most jót tesznek.

Közben voltunk beadni egy pár helyre a pályázatomat, meg a bankban.
Szóval írjatok nekem sok-sok szépet és akkor tényleg jó kedvem lesz.

Lola, olyan furi nekem hogy a párod választotta ki a ruhát. Nálunk babonából nem is láthatta a párom aznapig Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Lola,
Azt elfelejtettem kérdezni, h az hogy derül ki, h pl. vki allergiás a gumi anyagára?!

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
De jó, h már nem vagy olyan szomorú! Kép Bár teljesen megértelek. Látod, még emlegettelek is, h milyen fincsiket szoktál főzni! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Láttam. Bár mostanában nem remekelek, de azért jó hogy így megjegyzitek Kép. Ma a párom zoknijait varrogattam KépKép. Tényleg háziasszony leszek mire elköltözünk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?