Sziasztok!
Mit szóltok,hogy ilyen korán tudtam jönni?
Sőt, hogy egyáltalán jöttem....
Ugyanis mint írtam tegnap, alakulunk hasfájás ügyileg
Kopp-kopp
Eddig még mindig elszóltam magamat. Mindig írtam nektek, hogy tök jó, meg minden, aztán jól felborult állandóan.
Na, ez a mai nappalra félig-meddig megint igaz, de most nem olyan vészes a dolog. Hol is kezdjem. Kezdem a hétvégével:
Voltunk esküvőn. Benikét is vittük végül, mert ugyan úgy volt, hogy anyukámék vigyáznak rá lefejt tejcivel, de elkapták a fosós-hányós vírust, így azt mondta az anyuék orvosa, hogy isten ments, hogy vigyem, sőt még a környékre sem. Így maradt velünk. Izgultam, hogy hogy fogok vele bírni. Szerencsére szoptatással nem volt gond,mert egy hotelben volt a hacacáré és kaptunk szobát. Ne, tudjátok meg, hogy mennyi mindent vittem, hogy nehogy valami is hiány legyen
Na, és most jön amit el sem hisztek. Olyan jó fiú volt a kedves, hogy mindenki csak ámult rajta, hogy milyen nyugodt és hogy bírja ezt a felhajtást!!! Én meg mindig mondtam, hogy csak tudnák, hogy milyen otthon!!! Az elindulás az esküvőre is úgy történt, hogy még éjszaka party volt rendesen és egész elindulásig üvőltés. Aztán a kocsiban elaludt (imádja). Ha 10 órát mennénk kocsival akkor annyit aludna
6 órát aludt egyfolytában
Mikor megérkeztünk a hotelba, úgy kellett ráerőltetni,hogy egyen
Aztán persze bevonultunk vele a terembe, mintha egy zsák aranyat vittünk volna
úgy dagadt a májam. Mindenki ámult tőle én nekem meg olyan jól esett. Pláne, hogy engem is megdicsértek, hogy úgy nézek ki, mintha nem is szültem volna. Na, jó én egyébként sem vagyok egy nádszál kisasszony, de valóban úgyan úgy nézek ki mint előtte. Sőt már -2kg-ba vagyok. Jó lenne, ha még menne le, de rengeteg édességet eszek
Na, visszatérve, képzeljétek a legnagyobb ricsajos zene közepette aludt a legjobban a kis huncut. Amint abbahagyták a zenét, már pislákolt
Abszolult minta baba volt, evett-aludt-nézelődött-nevetgélt. Reggel 6-ra értünk haza. Még táncoltunk is vele. Ja, és majd rakok fel képet, hogy milyen csini volt. Alkalomhoz illő, öltöny kinézetű rugiba volt
Aztán mikor hazaértünk, újabb szopi és alvás, mint a nagykönyvbe. Semmi pocifájás, görcs.... És újra átaludta a 12-18-ig lévő időt, vagyi a 3 órási kaja kilőve. Aztán tegnap újra megismételve az előbbi nap. Tündér!!! De volt, van egy félelmem, hogy most kezdi megcserélni a nappalt az éjszakával!!! Na, ez be is jött estére
Vagyis nem tudom, hogy a csere miatt, vagy újra a hasifájás miatt, megint üvőltés volt és erősebbek lettek a kiütések rajta. Holnap megyünk a doki nénihez, mert most már szerintem 1000 %, hogy nem az őblítő a baj, hanem a tejem. Azt mondják, hogy túl erős? De hogy ez mit jelent, ezt senki sem tudja. Ti tudjátok??????
Mostanra ájult el a kincsem, hajnal óta....
De nem adom fel a reményt, mert ez a 2-3 nap nagyon jól telt, tehát a szélcső és a papaverinos görcsoldó együttese úgy néz ki, hogy bevált. Lehet, hogy ez az esti party,megint egy front előszele, mert úgy fájtak a térdeim nekem is tegnap, hogy menni alig bírtam. Végül is ma nagyon jó idő volt, az elmúlt szar napokhoz képest. Bíztos ezt éreztük. Vagy hallkan megsúgom,hogy én is hibás vagyok
Annyira megkivántam tegnap este egy kis gyulai kolbit, hogy beleettem, lehet hogy evvel tettem be Benikémnek, meg persze magamnak is az éjszakával
Ennyit röviden a mi kis életünkről....
Cic és Hanitka! Hasfájásról én ódákat tudnék mesélni, mi mindenen mentünk(megyünk) keresztül
Röviden annyit, hogy mi mindent kipróbáltunk (Infacol, Sab simplex, Grip Water, Espumisan) amit javasolnak az orvosok első nekifutásra. Hát nálunk egyik sem használt. Az egyik jó volt büfire, a másik pukira, a harmadik kakira, de komplett egyik sem, és ügye együtt nem lehet alkalmazni a szereket. Horibilis összegek mentek el a gyógyszerekre, mert átlag 1000-1700 Ft között mozognak az áraik, és jó ha egy hétig tart. De ez mindegy is lett volna, csak jó legyen már valami... Na, végül mivel végig mentünk a ranglistán
, mondta a dokinéni, hogy próbáljuk ki a szélcsővet. Első nap nagyon jó volt, de addig amíg nem csináljuk neki a csövezést addig nem változtat semmin. Így újabb próba.Rreceptre felírt Papaverinos nyugtatós gyógyertári görcsoldót.70 Ft, ebből az üveg 50
Napi 3x-or lehet adni csak mert erős. Ez nagyon jó addig amíg megvan a hatás.... Mondtam neki, erre ő azt mondta, hogy nincs már más szer, bírjuk ki a zombi életet
Erre én önhatalmúlag, kipróbáltam, hogy a csövezés megvan a napi 2, de a kanalast nem úgy adom, hogy reggel-dél-este, hanem minden 2. szopinál egy nagyon picit, így a napi 3 kanál pont kijön. Van, hogy kevesebb is, mert amikor kihagy szopit ügye, akkor sem térek el a menetrendtől. Így most tökéletesek az éjszakák-nappalok. Jó azért vannak hisztik, meg üvöltések, de már nem olyan mint ami volt. Ja, és elhagytam a babateát(Mecsek), mert szerintem az is rátett a görcsre. Cukrosvízet kap. Még jobban szereti minta teát. És elkeztedd rendesen pukizni és kakilni is, pl. tegnap csővezni sem kellett. Ugyan is a cukor a kicsiknél emésztés elősegítő.
LÁTOM A KIUTAT AZ ALAGÚTBÓL!!!!!
Sebes cici: Nagyon nem tudok hozzá szólni, mert nekem nem volt egyszer sem az, de viszont nekem állandóan lila a véraláfutástól. Ez néha fáj, néha nem. Az biztos, hogy a régiek szerint az anyatej a legjobb szer a sebekre. Bekenni a tejjel és hagyni megszáradni. Én azért néha bekentem Garmasannal a cickót, de azt tapasztaltam, hogy nem volt tőle jobb csak akkor amikor nagyon nyúzott volt, de addig felesleges, mert csak puhitja. Ami bevált, hogy szopi után nem mosom le, hanem rajta hagyom a nyálas-tejet (állítólag a babanyál is szenzációs)és rá bimbópárnát és kész. A felesleget úgy is beszívja a párna, ami meg kell az ápoláshoz, az meg rajta marad.
Na, ezt gyorsan elküldöm, mert hosszú lett és visszaolvasok valamennyire és folytatom másikba.
Pusz: Márti és Benike(7 hetes+4)