Új privát üzeneted érkezett!

Megtört a jég, valóra vált az álom. Hana este 10től egészen 3ig aludt és utána is viszonylag hamar visszaaludt. Nem akarom elkiabálni, de remélem végre átfordultunk és helyükre kerültek a napszakok.
Tegnap pedig megvalósult egyik rémálmom: elestem miközben Hana rám volt kötve a kendőben. Ááááááááááááá.............!!! Teljesen megúsztuk, Hana föl se ébredt és nekem is sikerült nem rá esnem, hanem gyorsan megkapaszkodni a rutinosan közelben tartott korlátban. Merthogy lépcsőpara a szüléssel se múlt el ezért mindig szorosan a korlát mellett közlekedek. És milyen igazam van! Lassított felvételként éltem meg az egészet, rémületes volt, mivel épp hasra készültem esni Hanával a mellkasomon. Szerencsére őt tartotta a kendő én meg hárítottam a térdemmel. Egyébként egyszerűen megbotlottam a lépcsőn.
Annyira téma lett a van-e elég tej, hogy én is elkezdtem azon filózni van-e nekem elég, meg hogy lehet, hogy Hana azért kér 2,5-3 óránként enni mert nem jön elég. Nem bírtam ki és megmértem Noémiék mérlegén és már 4800g. Szóval valószínű van elég tej.

Bagzer, nagyon nagy gratula Simonhoz!!! Hős voltál!!! Sok boldogságot és tejfolyót!

kiságyba visszaszoktatás: igazából nem kellett szoktatni, mert még nem szokott meg semmit, annak ellenére, hogy 6 hétig velünk aludt. Én úgy csinálom, hogy ha már nem sír és látszik, hogy álmos akkor beteszem a kiságyba hasra. Ha nagyon fészkelődne, adok neki cumit és magára hagyom. A lámpa ég, elég világos van így a szobában, akár nézelődhet is ha nincs kedve még aludni. Mikor negyed óra múlva visszanézek általában már alszik. Ha nincs szerencsém akkor általában negyedóra múlva sír és akkor megint fel kell venni és meg kell nyugtatni. Néha az is elég ha simogatom a hátát és visszaadom a cumit ami kiesett a szájából.
Ez két éjszaka tapasztalata, tehát még dőlhet minden, de egyenlőre bíztató.
Mikor velünk aludt akkor a magára hagyás fázis kimaradt. Egyszerűen feküdtem vele szemben és mindig visszatettem a cumit ha sírt, végül fölkeltem és órákon át sétáltunk mire elaludt az ölemben. Szóval nem nagyon működött. Nem gondolom, hogy a kiságy és a különszoba oldotta meg a problémát, szerintem egy másik fejlődési szakaszba értünk.

Édesszájuak!
Anyukám szerint a szoptatós mamáknak MADÁRTEJET kell enni, hogy legyen elég tej! Hurrá!Kép

Eszter, olvastam a szülésed, nagyon tetszett!

Kikocs, Orbis HAJRÁ!!! HAJRÁ!!!

és drukk megy Jimbone-nak is

és Aura most már téged is a finisben tartalak számon. Hurrá!

Kép

KépKép
savitri

Hanitka, hasfájásban Hajdum a főprofi, elég ritkán is tud írni emiatt. Úgy emlékszem mindent kipróbáltak, de semmi se használt igazán.Kép

KépKép
savitri

Köszi!
kipróbáljuk a másik teát, hátha ez a baj. Meg beszerzünk egy szélcsövet és várjuk a jószerencsét Kép
Hanitka
hanitka

Hahócseki!!

nálam is épp tejciprobléma van,...van ,de ne mindig elég...s van amikor tök sok...áááá nem értem...
rékacs ne ess kétségbe én az első hetekben naqgyon kivoltam most már jóKép,de teljesssssen egyetértek katyal,kiegyensúlyozottt mama minden tejnél fontosabb a mamának,,,nem kell túldimenzionálni ezt a tejdolgot...lili szopik rendesen,de semmmit nem találnék benne,ha tápszeres lenne,az a lényeg, hogy nőjjön, nem?Kép

Noémi!Nagyon jó volt nálad!Kép élveztem,hogy mindannyian kb. azokkal kűzdünk...és édik voltak, ahoyg hárman együtt aludtak...majd fölteszed a képet???Kép
és a kenyere!hhát nagyon finnnncsi volt!Kép

ma megpróbáltam tornázni, de mintha a testem elfelejtette volna ezt a fizikai munkát...pár perc után tök kivoltam...Kép
brühü, mi lesz íííígy vélem...

jajj, már lehetne jó idő, mert nagyon benyomizódom ebbe a rossz időbe...!!

Egyébként körkérdés, ti meddig maradtok otthon a babával??
esztyx

KIKOCS SZÜL!!!! Még 3-4 óra, és kint lesz Réka baba! Nagyon drukkoljunk,most írt sms-t. Azt hiszem, nem könnyű, és hosszú menet szegénynek. De ma már biztos, hogy babázikKép
Most olvasok.
N.
vghnoémi

jjjjjjjúúúúj én is most hívtam kikocsot, gyanúútlanul és a férje mondta hogy épp szülKép))))))))))))))))jajjj de jó!KépKép
esztyx

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Kikocs!
mindent bele
dejó dejó

KépKép
savitri

HAJRÁ!!!

KIKOCS! MEG JIMBONE!!!!

Nagyon izgulok!!!
Katy

Kikocs!!!!!Jajj!Megy nagyona drukk, meg a "gyere le Réka"energiák:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katy, Eszti!
Köszi a jó szavakat! NAgyon jól esett!KépTényleg nem akarok tápit,meg még van lefagyasztott tej az elejéről. De tegnap este pl a napközben fejt tejjel pótoltunk!Kép Az így jó, mondjuk fárasztó minden szopi után fejni,de most ez van!!

Hanitka! Cicmerák!
Tegnap vett Zoli szécsövet, a XIII:ker. Béke téri patikában kapott(szegénynek ez a harmadik patika volt),és 800.- ft volt.Nekünk a kaki miatt kell,az nem jött,de jó nagyokat(és igen büdöseketKép) pukizott(Szeles Mónika, az indiánneve).Remélem a hasfájásra jobban bejön! Bár én nem adom fel, mert azért látszik, hogy jólesik neki, ilyne könnyen pukizni.

Eszter! Hogy áll most a cici?És Petra milyen kislány? Rakj fel képet!!!!!

Most elolvasom az új születéstörténeteket!

Aura! Mi a baj a szopis melltertóval? És miér hordod? Vagy a melleid is inteligensek,mint a pocód, és így átállnak a tejtermelésreKép????

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Ja, GAbi! Én is sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veletek.
Hanga 12-én 02..22-kor született 3700 gramm és 55 cm volt( most 4150 gramm, ma voltunk dokinéninél és lemértékKép)

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Először Eszter történetén bőgtem. Hogy tényleg milyne jó mikor ott van a karodban és mégis milyen nagy a nyomás, hoyg jól csinálj mindent!!(De van akinek ez eszébes sem jut,soha, és az a ygerek is felnő, ....valahogy.....)
És téynleg fontos,hogy az ember visszalopja a hétköznapjait,mert végülis eddig azoktól volt jó az élet, hát most se legyen rosssz!!!
(meg nekünk már cska két hét van hátraKép és letelik a hat hét)

Aztán jót bőgtem Katy tötrénetén. Igen én is úgy érezetm, hoyg már tényleg egy család lettünk ott a szülőszobán...együtt hárman csináltuk....és ez nagyon jó és nem is adható vissza..
És tényleg kell,hogy fájjon..de ezt én mindig éreztem, csak nem akarok anit EDA-ista lenni,mert senkről nem gondolok semmit,csak magamról, bvagyis magunkról és én úgy érzem nekünk kellett,hogy jól fájjon!!!!(mondjuk könnyen beszélek a magam kis másfél órájávalKép)

na, megyünk sétálni,
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Eszter,de jó hogy megjöttél, összecsináltattad az arhívot??? Köszi

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Hát sziasztok,

Úgy látom nagyjából még Aurával maradtunk így otthon babára várva. El is vagyok keseredve rendesen. Bocs, hogy most nem reagálok semmire...

Ma voltunk dokinál, semmi haladás. CTG olyan mint szokott, semmi fájás, vagy ilyesmi...Szombaton megyünk megint, akkor lesz ctg, meg uh, meg minden ami kell még, aztán meglátjuk...

Most már teljesen magam alatt vagyok. A doki szerint ebből gyerek lesz egyszer csak, de én ebben egyre kevésbé hiszek... A telefonom most már kikapcsoltam, mert minden "még mindig egyben vagytok" telefon után csak bőgök.. Szóval ez van. Bocs, hogy itt Titeket babásokat fárasztalak most ilyenekkel...

Puszi,

Zsuzsi
vzsuzsi

Jaj lányok, mennyi izgalom van most a topicban.

Csak ámulok bámulok hogy Kikocs már szül, el sem hiszem. Egy hete még találkoztunk most meg tessék. Izgulok érte nagyon!!!!

Orbis-al mi van???? Tudtok valamit? én nem merek irni neki..

Aura amit irtál Bagzerről megijesztett, ezek szerint nagyon megszenvedett? Jaj ne má..... Kép

Finiselők, kitartás!! Kép

Cici ügyben úgy állok, hogy nem hordok melltartót, és csak egy polo van rajtam, és tök jól szellőzik. Csak anyatejjel kentem be, és szárad. A bimbovédőt a cumiztatás felénél már le is vettem, és egész elivselhető. Viszont most mintha nem durranba be a cicim szopi után két órával, remélem lesz elég tejem. Ugy utálok fejni különben.Nem elég hogy fél órát szopik, még fejni is kell.

Petra egyenes álom baba, abszolut semmi gond vele, ma voltak itt anyukámék és nem hittek a szemüknek. Viszont még csak most kezdte életének 2. hetét, és hát többen mondtátok hogy a 2. hét a vizválasztó. Kiváncsi vagyok.

Egyébként nekem ő végig az ágyban alszik, úgy látom szeret ott lenni.

Katy, akkor a cumi dolgot félreértettem. Kép

Aura, mi van a lepényeddel? Most akkor nem baj hogy már el van öregedve? Nem értem..

Puszi nektek!

Eszter
eszter2004

hát Zsuzsi most meg is sértődhetnék, mert még én is itt vagyok egyben, és azt mondta a dokibá, hogy még így is lesz egy ideig. Nyugodtan írjál, szerintem a babásokat sem zavarja engem meg pláne. Kép
Jövőhétig még én is itt tipródok ( hacsak meg nem szülök ) utána meg sajna be kell feküdnöm ki tudja mennyi ideig kell még a kórházban kínlódnom.
Kikocsnak hajrá, tényleg mi lehet Orbissal??

Pussz
Vera
38+2
verkocsika

ja és Vica mi újság van veletek, régen írtál, vagy lemaradtam valamiről??

Vera
verkocsika

Szia Verkocsika, bocsi !! Hát akkor nekilátok és drukkolok Nektek, az akkor eltereli a figyelmem az önsajnálatról!!

Én már szombaton lehet, hogy kórházban maradok. Ez a vizsgálatoktól függ, azt mondta a doki bácsi. De annyira úgy képzeltem, hogy rendesen fogok majd szülni, és nem lesz ez a herce-hurca, meg kórházasdi előtte. Minden napos tipródás, hogy megindítják, nem indítják, mi lesz már. Ezt már egyszer tesómmal végigcsináltuk, hát Ő is nagyon kiborult a végére. Úgy tűnik én sem nagyon tudom kezelni ezt a szitut. Úgy, de úgy szeretnék normálisan szülni és csak akkor bekerülni a kórházba, ha már tényleg akció van...

Na mindegy, tényleg befejezem itt az önsajnálatot. Meg persze drukkolok Orbisnak is, aki szintén sorstárs. Ha igaz az infó, akkor neki szerdán indítják a szülést, ha addig nem indul magától...

zsuzsi
vzsuzsi

Zsuzsi

Nosza akkor biztassuk egymást!
Nyugi, még nincs minden veszveKép az én dokim "sajna" elég óvatos, az előző terhességemnél is előbb(10nappal) befektetett merthogy terhességi cukrom volt, le is voltam törve mint a bili füle, de megbeszéltem a gyerkőccel hogy aznap még ne de a befektetés másnapján jó lenne, ha megszületne. Erre fel másnap hajnalban beindult a dolog, úgyhogy a tervezett többhetes benntartózkodásból hál'Istennek nem lett semmi ( pedig becipeltem egy vagon könyvet Kép) remélem most is így lesz. Úgyhogy csak egy tippem van beszéld meg a babóval hátha szót fogad.
Különben mennyit várnak az indításra?? Mert úgy tudom ez teljesen doki és kórházfüggő.

Vera
verkocsika

Eszter! Milyen ágyban? A Tietekben,vagy a sajátjában?
És egy szobában vagytok(már ha a saját ágyikó)?
És nappal hol van és mit csinál?
És lesz elég tejci,egy idő után nem feszül annyira,csak éjjel,vagy ha fekszel egész anpKép Ezért kéne feküdnömKép

Kikocsról, hogy tudunk meg bármit? És Orbisról? Szerintem szül,mert nagyon nincs itt!!!

Pocakosok! Ti meg panaszkodjatok, meg ilyenek, mert azért vagyunk,meg ilyenek!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Mit szóltok,hogy ilyen korán tudtam jönni?Kép Sőt, hogy egyáltalán jöttem....
Ugyanis mint írtam tegnap, alakulunk hasfájás ügyilegKép Kopp-koppKép Eddig még mindig elszóltam magamat. Mindig írtam nektek, hogy tök jó, meg minden, aztán jól felborult állandóan.
Na, ez a mai nappalra félig-meddig megint igaz, de most nem olyan vészes a dolog. Hol is kezdjem. Kezdem a hétvégével:
Voltunk esküvőn. Benikét is vittük végül, mert ugyan úgy volt, hogy anyukámék vigyáznak rá lefejt tejcivel, de elkapták a fosós-hányós vírust, így azt mondta az anyuék orvosa, hogy isten ments, hogy vigyem, sőt még a környékre sem. Így maradt velünk. Izgultam, hogy hogy fogok vele bírni. Szerencsére szoptatással nem volt gond,mert egy hotelben volt a hacacáré és kaptunk szobát. Ne, tudjátok meg, hogy mennyi mindent vittem, hogy nehogy valami is hiány legyenKép Na, és most jön amit el sem hisztek. Olyan jó fiú volt a kedves, hogy mindenki csak ámult rajta, hogy milyen nyugodt és hogy bírja ezt a felhajtást!!! Én meg mindig mondtam, hogy csak tudnák, hogy milyen otthon!!! Az elindulás az esküvőre is úgy történt, hogy még éjszaka party volt rendesen és egész elindulásig üvőltés. Aztán a kocsiban elaludt (imádja). Ha 10 órát mennénk kocsival akkor annyit aludnaKép 6 órát aludt egyfolytábanKép Mikor megérkeztünk a hotelba, úgy kellett ráerőltetni,hogy egyenKép Aztán persze bevonultunk vele a terembe, mintha egy zsák aranyat vittünk volnaKép úgy dagadt a májam. Mindenki ámult tőle én nekem meg olyan jól esett. Pláne, hogy engem is megdicsértek, hogy úgy nézek ki, mintha nem is szültem volna. Na, jó én egyébként sem vagyok egy nádszál kisasszony, de valóban úgyan úgy nézek ki mint előtte. Sőt már -2kg-ba vagyok. Jó lenne, ha még menne le, de rengeteg édességet eszekKép Na, visszatérve, képzeljétek a legnagyobb ricsajos zene közepette aludt a legjobban a kis huncut. Amint abbahagyták a zenét, már pislákoltKép Abszolult minta baba volt, evett-aludt-nézelődött-nevetgélt. Reggel 6-ra értünk haza. Még táncoltunk is vele. Ja, és majd rakok fel képet, hogy milyen csini volt. Alkalomhoz illő, öltöny kinézetű rugiba voltKép
Aztán mikor hazaértünk, újabb szopi és alvás, mint a nagykönyvbe. Semmi pocifájás, görcs.... És újra átaludta a 12-18-ig lévő időt, vagyi a 3 órási kaja kilőve. Aztán tegnap újra megismételve az előbbi nap. Tündér!!! De volt, van egy félelmem, hogy most kezdi megcserélni a nappalt az éjszakával!!! Na, ez be is jött estéreKép Vagyis nem tudom, hogy a csere miatt, vagy újra a hasifájás miatt, megint üvőltés volt és erősebbek lettek a kiütések rajta. Holnap megyünk a doki nénihez, mert most már szerintem 1000 %, hogy nem az őblítő a baj, hanem a tejem. Azt mondják, hogy túl erős? De hogy ez mit jelent, ezt senki sem tudja. Ti tudjátok??????
Mostanra ájult el a kincsem, hajnal óta....
De nem adom fel a reményt, mert ez a 2-3 nap nagyon jól telt, tehát a szélcső és a papaverinos görcsoldó együttese úgy néz ki, hogy bevált. Lehet, hogy ez az esti party,megint egy front előszele, mert úgy fájtak a térdeim nekem is tegnap, hogy menni alig bírtam. Végül is ma nagyon jó idő volt, az elmúlt szar napokhoz képest. Bíztos ezt éreztük. Vagy hallkan megsúgom,hogy én is hibás vagyokKép Annyira megkivántam tegnap este egy kis gyulai kolbit, hogy beleettem, lehet hogy evvel tettem be Benikémnek, meg persze magamnak is az éjszakávalKép
Ennyit röviden a mi kis életünkről....

Cic és Hanitka! Hasfájásról én ódákat tudnék mesélni, mi mindenen mentünk(megyünk) keresztülKép Röviden annyit, hogy mi mindent kipróbáltunk (Infacol, Sab simplex, Grip Water, Espumisan) amit javasolnak az orvosok első nekifutásra. Hát nálunk egyik sem használt. Az egyik jó volt büfire, a másik pukira, a harmadik kakira, de komplett egyik sem, és ügye együtt nem lehet alkalmazni a szereket. Horibilis összegek mentek el a gyógyszerekre, mert átlag 1000-1700 Ft között mozognak az áraik, és jó ha egy hétig tart. De ez mindegy is lett volna, csak jó legyen már valami... Na, végül mivel végig mentünk a ranglistánKép, mondta a dokinéni, hogy próbáljuk ki a szélcsővet. Első nap nagyon jó volt, de addig amíg nem csináljuk neki a csövezést addig nem változtat semmin. Így újabb próba.Rreceptre felírt Papaverinos nyugtatós gyógyertári görcsoldót.70 Ft, ebből az üveg 50Kép Napi 3x-or lehet adni csak mert erős. Ez nagyon jó addig amíg megvan a hatás.... Mondtam neki, erre ő azt mondta, hogy nincs már más szer, bírjuk ki a zombi életetKép
Erre én önhatalmúlag, kipróbáltam, hogy a csövezés megvan a napi 2, de a kanalast nem úgy adom, hogy reggel-dél-este, hanem minden 2. szopinál egy nagyon picit, így a napi 3 kanál pont kijön. Van, hogy kevesebb is, mert amikor kihagy szopit ügye, akkor sem térek el a menetrendtől. Így most tökéletesek az éjszakák-nappalok. Jó azért vannak hisztik, meg üvöltések, de már nem olyan mint ami volt. Ja, és elhagytam a babateát(Mecsek), mert szerintem az is rátett a görcsre. Cukrosvízet kap. Még jobban szereti minta teát. És elkeztedd rendesen pukizni és kakilni is, pl. tegnap csővezni sem kellett. Ugyan is a cukor a kicsiknél emésztés elősegítő.
LÁTOM A KIUTAT AZ ALAGÚTBÓL!!!!!

Sebes cici: Nagyon nem tudok hozzá szólni, mert nekem nem volt egyszer sem az, de viszont nekem állandóan lila a véraláfutástól. Ez néha fáj, néha nem. Az biztos, hogy a régiek szerint az anyatej a legjobb szer a sebekre. Bekenni a tejjel és hagyni megszáradni. Én azért néha bekentem Garmasannal a cickót, de azt tapasztaltam, hogy nem volt tőle jobb csak akkor amikor nagyon nyúzott volt, de addig felesleges, mert csak puhitja. Ami bevált, hogy szopi után nem mosom le, hanem rajta hagyom a nyálas-tejet (állítólag a babanyál is szenzációs)és rá bimbópárnát és kész. A felesleget úgy is beszívja a párna, ami meg kell az ápoláshoz, az meg rajta marad.

Na, ezt gyorsan elküldöm, mert hosszú lett és visszaolvasok valamennyire és folytatom másikba.

Pusz: Márti és Benike(7 hetes+4)
hajdum

úram atyám!!! Most néztem, hogy az kevés kifejezés, hogy hosszú lett a levelemKép

Ne, orroljatok rám!!!
hajdum

Hahó!

Savitri,
Köszi a kiságyba szoktatásost, most látom csak! Szerencsére a ma éjjel nálunk is hasonló volt a Tiétekhez Kép és aludt a kiságyában mint a (madár)tej Kép

Márti,
Neked is köszi, látom, van még mit kipróbálni - hosszú az az alagút!

Rékacs, gratula a szép gyarapodáshoz! (szerintem nálunk akkor lesz ennyi, ha ruhástól mérem Kép ..) Dehogy lesz Neked tejválság! Ha rendbejössz, az is te(l)jesen OK lesz. Viszont ha magad megnyugatására feliratsz tápszert, megírom a tapasztalatokat, mert én ezt már megtettem elővigyázatosságból. A családtól az alábbi -jószándékú- kérdések érkeztek azóta:
- Milyen tudományos alapon választotta drnéni pont ezt a tápszert? (mert már utánanéztek, hogy van belőle hipoallergén, meg minden. szerencsére ez is az)
- Hogy kell elkészíteni?
- Napi kérdés: mennyit evett ma? Ez elég-e? Mikor látom majd szükségesnek, hogy adjak neki tápszert?
Szóval, ha a MAGAD MEGNYUGTATÁSÁRA akarsz ilyet a lakásban tudni, legjobb, ha csak TE tudsz róla...

Drnéni kérdés:
Ha kijár hozzátok, milyen gyakran teszi? Tőlem kérdezte, hogy hetente/2hetente/havonta látom-e szükségesnek? Oltáskor biztos jön. Hirtelen két hetet mondtam, de ha közben mobilon is hívhatom bármikor, így talán havonta is elég, nem?

Pocakosok,
Ahogy közeleg a kiírt nap - és főleg azután - hatványozódik a szenvedés, (ez realista-tapasztalati megjegyzés), szóval tényleg nyugodtan öntsétek ránk a panaszt... drukkolni mindig tudunk!

Hanitka és HHHH
hanitka

A HHHH jelentése:
Három Hetes Hegedűs Hanna. Ő az (amint épp nyuszi ül a fűben):
Kép
hanitka

Réka! Hanga még mindig gyönyörűség!!! És milyen édesen formálódik. Már nem eszkimóKép A szélcső árán én is kiakadtam, hogy egy darab gumiért elkérnek 800 Ft-ot? Bevált nálatok is? Azt olvastam itt a babanet rendelőjében a szélcsőről, mert nagyon idegesített a téma, hogy hozzászokik a baba és nem tud majd rendessen kakilni, és azt írta az egyik orvos, hogy nem lehet hozzászoktatni a szélcsőhőz a babát. Azóta már nem idegeskedek rajtaKép De azért betartom, hogy max. 2 legyen csak. Mi újság van a tejeddel? Annyi volt neked, akkor most mi történt, hogy így érzed, hogy kevés. Mondjuk én beszélek. Én is már 1 hete nem jutottam el oda, hgoy fejjek és szerintem rendessen csappant belőle, mert már nem durran be annyira, hogy után kijöjjön, meg érzem szopinál, hogy a 20 perc végére már csak szopikázik és nincs benne semmi. De végül is annyi van ami neki kell.

A barátnőm úgy serkenti a tejét az 5 hónapos fia mellett, hogy szopizás előtt fej le belőle egy jó adagot és ez által serkenti a cicijét, hogy visszatermelje a szopizáshoz szükséges tejet. Próbáld ki.

Lili! Köszi a főprofi címert! Édi vagyKép

Esztyx! Nem azért van kevesebb tejed, mert tornázol? Én úgy tudom, hogy amíg szoptatni akarod a kicsit, addig nem lehet erőltett tornát végezni, mert apasztja a tejcit. Ez nálam már úgy is érzékelhető,hogy kevesebb, ha csak neki állok takarítani és közben elfelejtek inni és amikor az egésznapos party van akkor is kevesebb.

Tali: Jól lemaradtam róla!!! De hát ez van, ha nem tud az ember jönni mindig. Remélem most már fogok tudni. Mikor is lesz a következő?Kép AKAROK MENNI!!! AKAROK, AKAROK, AKAROK....

Még az előbbi hasfájáshoz, hogy azt én is most vettem észre, hogy a Laktoherb teától is lehetet még erősebb görcsei Benikének, mert egész hétvégén nem ittam és milyen jó volt, és tegnap megint ittam és hát ügy marha jó telt az éjszaka. Lehet, hgoy a kiütései is attól lettek erősebbek? Nemtudja a veséje feldolgozni a mérgezet gyógyfűveketKép
na, ezt mondom is a dokinéninek!!!

Mi van Kikocskával? Nem írt senkinek, hgoy már kipottyant a kis Réka baba? Már igazán eltelt az a 3-4 óra?
Azért az nem semmi tőle, hogy még szülés elött, közben írt, hgoy 3-4 óra... Én biztos nem tudtam volna.

Felkelt a kisporontyom, korog a pocijaKép Még jövök. Addigra már még 1 baba lesz.....itt

Pusszancs: Márti
hajdum

KIKOCS RÉKÁJA MEGSZÜLETETT!!!
Ma 15.00-kor, 3520g, 56cm-vel, császárral, Edával.
Nagyon-nagyon gratulálok nekik!!!!

Orbisról még semmi hír? Én sem merem zargatni, biztos ír valakinek, ha haladnak a dolgok!

Hajdum!
Gratulálok Benikéhez! Jó kis bulis család vagytok, és szuper, hogy kezdenek javulni a görcsdolgok!

Savitri!
Köszi a "helyezést" Kép remélem tényleg lesz bébi nemsokára, bár most nagyon nyugodt vagyok még, sőt, tele lettem energiával, tegnap még futottam is (egy picit a busz után Kép) és meg se kottyant. Remélem azért nem kezdődik előlről a 9 hónap, mert fittebb vagyok, mint valaha Kép

Jujj, az az esés nem lehetett egyszerű, vigyázz magatokra!

Rékacs!
Semmi bajom a szopis melltartóval, azon kívűl, hogy irtózatosan néz ki, és félek a bébi ijedtében nem eszik, ha meglátja, vagy jobb esetben kiröhög (és azért nem eszik) Kép szóval csak nyafogok.
Hordani meg azért kezdtem el, mert mostanában egy kicsit montha megint beindultak volna a melleim, és nem férek el a régi cicifixálókban, méretre még jó lenne, de alul, meg oldalt szorítanak. Akartam is kérdezni, hogy ez szerintetek olyan, hogy a cici is készülődik a babára?

Eszter!
Az van a méhlepényemmel, hogy már 3-as, ami elvileg a végstádium. Ez volt riasztó egy kicsit, mert túl korán kezdett el öregedni. Bajnak viszont nem baj, egészen addig, amíg rendesen ellátja a babát (ezt nézik a flowmetriával, azaz a köldökzsinóráramlással). Ez annyit von maga után, hogy gyakrabban kell uh-ra járnom, a folyamatos ellenőrzés miatt, és egyelőre minden renben is van.
Ugyan ez volt Edwignél is, csak szegény rossz kezekbe került, és őt rémisztgették, énrám meg szerencsére ijesztgetés helyett jobban odafigyelnek és kész.

Ja, igen, Bagzer, szegény tuti nagyon megszenvedett a szüléssel, de az öccse is azt mondta, már jól van, és a doki is mosolyogva jött ki tőle, és mondta ő is, hogy végül is minden rendben babával is, Bagzerral is.
Holnap megint megyek ctg-re, uh-ra, akkor egész biztos bekukkantok Bagzerhoz is. Majd írok, hogy hogy van!!!

Puszi nektek!
Aura és Erika
37+5
aura

Én itt izgulok!

Ha bárki, bármit tud Kikocsról, Orbisról, ill. Bagzerről azonnal tudassa!!!

Mindenki szülni vágyónakmeg küldök sok-sok babamegindító puszit!
KépKépKépKépKépKépKép

Katy
Katy

HURRÁ!HURRÁÁÁ!!!

<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
7. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
8. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
9. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
10. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
11. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
12. EdinaKép 23 2005.01.10.Kép 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
13. GabiKép 20 2005.01.03.Kép 1 Zsombor 3490g/54cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
14. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
15. RékacsKép 30 2005.01.12.Kép 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. HanitkaKép 29 2005.01.18.Kép 1 Hanna 4450g/55cm Bp.
18. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
19. TüniKép 28 2005.01.12.Kép 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
20. BrigiKép 30 2005.01.13.Kép 3 Máté 3620g/53cm Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004Kép 28 2005.01.30.Kép 1 Petra 3300g/55cm Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
23. VicaKép 29 2005.01.30.Kép 3 Zsuzsanna 3590g/53cm Bp./Szt.István kh.
24. BagzerKép 26 2005.02.?Kép 1 Simon, ? Bp./Szt.Imre kh.
25. KatyKép 27 2005.01.25.Kép 1 Dávid 3460g/53cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.7. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála
27. CicmerákKép 24 2005.01.30.Kép 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
28. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
29. BabusKép 25 2005.01.27.Kép 1 Kristóf 2700g/52cm Bp./MÁV kh.
30. IlonaKép 29 2005.02.02.Kép 1 Márton 3400g/54cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
31. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
32. KikocskaKép 26 2005.02.08.Kép 1 Réka,Borbála 3520g/56cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
33. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
34. RózsikaKép 34 2005.01.26.Kép 3 Lili 2800g/50cm Bp./Rókus kh.
35. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
36. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
37. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
38. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
39. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>
Katy

Ezt Bagzernak,meg Kikocsnak no és a babáknak!!!

Kép
Katy

Kikocs, ha visszaolvasod, akkor gratulálok!!!!

De persze majd akkor is, ha visszajössz, csak akkor meg valszínűleg én nem leszek...

zsuzsi
vzsuzsi

SziasztokKép
Kikocs hurrá hurrá NAGY GRATULA nekedKép és persze sok sok puszi KépKépKép

RékacsKép
Bálint 10.-én lesz egy hónapos és 4750g mostKép ma mértük, azt mondta a doki néni, hogy ez több mint jóóóóKépKépKép Hanga is behozza ezt a több mint jóóó-t úgy látomKép

Lányok, mi a szitu olyankor, ha a gyerek nem alszik???? Bálint napközben talán 4 órát alszik összesen, éjszaka pedig óránként fent van, és 3-tól nem alszik egyáltalán..... Mit tegyek?? zombi vagyok lassan..... ötletek??

KatyKép
Mi a baj a Bioron-nal én azt szedem, nem is tudtam, hogy van más is, csak ezt adták a gyógyszertárban... azt hol kell venni?? miben más??

puszika
Edwig
Vendég

Helló!

Bagzer, Kikocs, ÉLJEN!!!!!KépKépKép

Ciciseb: nekem a kenőcsök pörkösödést okoztak, és újra kirepedt. Legjobb csak a tejet rajta hagyni és szellőztetni.

Cicmerák! Én mindig mondtam, hogy egyszerre szülünk majd (ráadásul ugyanott)! Végül is egy nap lett, ha nem is egyszerre.Kép De még az is lehet, hogy találkoztunk fürdetéskor, vagy a folyosón... Nincs rólad egy fotó valahol?

Rékacs,
ne haragudj, de szerintem nagyon nincs igazad az LLL-lel kapcsolatban. Az enyéim 1 éves korukig szoptak kb, nem függők, és mindent megér a különbség, hogy pl. a gyereked a délutáni üvöltős időszakban mered óránként mellre tenni és csönd van, vagy kétségbeesetten ringatod és begolyózol, mert hátha Úristen nem fog akkor 7.30-kor 120 grammot enni! Főleg, ha a cumit se fogadja el, mint az enyéim.
És nem vagyok szent tehén, bár a tehén része kicsit jogos pillanatnyilagKép

Amúgy Zsuzsi eszik-alszik, este 7-8 után tegnap pl. fél4-kor evett, aztán fél7-kor. Egy hetesen behozta a születési súlyát. És még sose látott cumi5t.

Puszi:
Vica
mvica

Edwig!

A Bioron,mint márka nem a legjobb!Vagyis az igazi homeopaták szerint az osztrák, illetve német márka jobb!Csak a francia Bioronnak jobb a reklámja!
Azt modta a dokink, hogy ez sem olyan rossz,de ha tudok,ragaszkodjak a másik kettőhöz!Mibőségben jobbak!!!
Meg azt is,hogy a Bioron tele van töltve szölőcukorral, a másikak meg nem!Szaval ennyi a különbség!

Ahol tutira vehetsz az a Lajos utcai gyógyszertár!Ők a legjobbak homebogyókban!Ez nincs messze a Szépvölgyi úti hév megállótól a Margit híd felé!

Puszi:Katy
Katy

KatyKép
köszönöm szépen, akkor kipróbálom azt hátha az jobbKép

puszi
Edwig
Vendég

Edwig
Nálunk csak akkor volt, amikor fent volt. Szopást, alvást nem zavart, a sírási hang tiszta volt. Az fontos, hogy a sírás hangja tiszta legyen. Az nekem furcsa, hogy a szopásban is zavarja, én a helyedben azért megnézetném fül-orr-gégésszel. Mi is elmentünk és minket megnyugtattak. Nálunk a gégefedő porcának lazasága okozta a sipoló belégzést, ami sok babánál előfordul és kinővik. Én is nagyon sokáig ideges voltam miatta. De tényleg kinőtte. Ha viszont a szopásban is problémát okoz én megnézetném.
Monika
monazsu

Kikocska Bagzer!
Sok szeretettel gratulálok a babucihoz!Kép

És íme 2 kép a királyfimról.Kép
Puszi.DiaKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Hello, Mindenki!

Most tudtam csak jönni, mert vettem nadrágot, meg barátnőztemKép Teljes megújulás! Levente meg egész nap kisangyal, most picit nyűgös, de ezt megengedjük neki szerintemKép Elnézeget egyedül, ájszaka meg igaz, hogy evett 1-kor, bár keveset, de rögtön visszaaludt, így nekem is pihentető éjszakám volt végre.

A tegnapi babatali hihetetlen jó volt! Mindenkinek jönnie kell a következőre, bár lakásunk kapacitása azt hiszem, véges... 29 nm az egész...Kép De megoldjuk ám, gyertek csak! Leülünk a földre pokrócra pl. A képet fel fogom tenni, nagyon vicces, csak meg kell várnom Pétert, mert nem tudom szabályosan leállítani a rútert, amiben ugye benne van a kártyaolvasóKép... Nagyon jó, mi?

Na mikor legyen a következő? Nekem pl. a jövő hét lenne igazán jó...

IRTÓRA ÖRÜLÖK SIMON ÉS RÉKA BABÁNAK! És jobbulást az anyukáknak. Azt hiszem, egyiküknek se volt könnyű... És Kikocs, kit érdekel az EDA, eleget szenvedtél, szerintem megvan az a lelki töltet!

Orbisért meg szorítunk.... Hátha, hátha...

Lányok, ki tudja, milyen az éhes sírás? Mert tegnap a talin kiderült, hoyg egyikünk seKép Vicces mi? Valahogy ez nem megy...

Azt hiszem, az LLL-esek és a "konzervatívak" közti nézeteket nem gazdagítom, meg azt hiszem, nincs is lértelme. Rékacs nem akart senkit megbántani, meg igazságot osztani szerintem, csak rossz passzban volt, és ez jött ki érthető módon. Amúgy vannak dolgok, amivel nagyon nem értek egyet az LLL-nél, de ez mindegy, mert ha valakinél működik, akkor teljesen jó. Úgyhogy mindenki próbálja a maga módszereivelKép Úgyis van hol elszúrni mégKép

Puszi, most etetekKép

Hana és LEvente biztos, hogy szereti a babatalálkozókat, merthogy ilyen jól aludtak, igaz?

Noémi és Levente 7+5 (milyen nagy fiam van, igaz?Kép
vghnoémi

Ja, Márti, olyan jó volt olvasni, amiket írtál! Benike is lehet, hogy csak társaságba vágyik, nem?Kép

Dia, szép a kis királyfiKép

A szüléstörténeteket nem olvastam még, pedig nagfyon szeretném, csak elfoglalt lettemKép
vghnoémi

Kikocska+Réka:
http://w3.enternet.hu/brutusz1/reka/gallery
van még több kép is, meg egy hosszú történet. ha holnap feltámadok, majd még frissítem a galériát.. Kikó meg majd jól elmeséli, hogy mi is volt ha hazaengedik.
(ez a mai/tegnapi nap kicsit hosszúra sikeredett mindhármunknak.. de megérte Kép)
sziasztok,
g.

kikocska

KedvesNoémiSavitriKikocska!
Nagyon köszönöm az infókat a kendőről!!! Aranyosak vagytok, h. gyorsan és sokan a segítségemre voltatokKépKépKép! Remélem, h. vmi csodaszép kendővel tudjuk meglepni születendő keresztgyermekünket és szüleit!
Ajánlották ezt is, ismeritek talán!? http://olcsobban.uw.hu/kendo.html
Kicsit tartok attól, h. olcsó, és nem olyan spec. szövésű, mint amiről ti írtatok. Mivel a nandusról már hallottam jókat, ezért lehet, h. azt választom.
Köszi még egyszer!
Kívánok nektek sok boldogságot, türelmet és tejcsit a babákhoz!

Szeretettel: Cs.MártiKép
csmarti

Sziasztok!
Ezt az üzenetet kaptam Kikocstól:

"Holnap reggel fél 7-kor kapok méhszájérlelőt, aztán 9-kor, ha kell burokrepesztés meg oxitocin, de azt ígérték, így vagy úgy, de holnap bbaázunk. Puszi mindenkinek Orbis "

Szóval senkit se tévesszen meg, hogy az sms Kikocstól jött, a hír Orbisról szól!!!!
Juppí, hajrá Orbis, dejó!!!

Kép Kik azért nem semmi, hogy van energiája még sms-t közvetíteni Kép

Ja, és ha ti is megkaptátok, akkor bocsi, de gondoltam így a tuti Kép

Néztem a táblázatot, hihetetlen, hogy már engem is kergetnek a kis zöldek Kép Kép Kép
Rájöttem, hogy Erika sarokról még semmi kép, pedig rámtört az eszeveszett kreativitás, és gyártottam neki aranyos képeket, majd holnap felteszek pár fotót, ha hazajövünk. Hátha érdekes még a babasarok, vagy már gyerkőccel együtt tegyem csak? Hmmm

Olyan fura ez, az előbb még azon izgultam, érjek már én is a 3. harmadba, most meg mindjárt lesz egy lányom. Kép
Az jutott eszembe, hogy olyan jó érzés, hogy most még egy kis ideig csak az enyém. Ez lehet az olyan sokat emlegetett tudni kell elengedni őket?!
Furcsa, hirtelen olyan szomorkás-nosztalgikus hangulatom lett, de közben nagyon boldognak is érzem magam, egészen beleborzongtam.
Nálatok is volt ilyen?

Aura
aura

Na akkor mostmár...
Vica!
ne haragudj,de nem vetted még észre h mindig az ellentéteket keresed magad körül...nekem ez olyan fura!talán az egyetlen vagy,akit vitázni látok itt köztünk...nem értem...
és ha nem ért egyet rékacs az lll-el,akkor mi van??több,mint valószínű,hogy nem úgy viselkedik a babával,ahogy leírtd,h megőrülne az órától,ha meg igen,hát kialakult rendszerben szopik..és??
én asszem lll es is vagyok, akkor kap,ha kér..de ettől nem ítélem el a többi állásponot..

egyébként lili eszik-alszik,szépen gyarapszik,holnap kap szurit...
és jópárszor látott már cumit...

vica,nem akartalak ám megbántani,csak egy kicsit lásd,h nem kell olyan vehemenciával képviselned az álláspontodat,anélkül is elfogadjuk!

kérdés-az lehet,h a homeósbogyótól szédülök??
esztyx

Sziasztok!

ÓRIÁSI GRATULA BAGZERÉKNAK ÉS KIKOCSÉKNAK!!!! Kép

Valahogy most nincs erőm írni, pedig minden rendben velünk, ki is aludtuk magunkat, meg egyre jobb napjai vannal Lilinek, de most nem jön az ihlet. Kép Kép

Csak annyi, hogy a sebes mellbimbóra nekem a körömvirág krém vált be, meg a bimbóvédő (én kapásból a kórházban küzdöttem vele, de utána egyből elmúlt - remélem - végleg).

Pussz Mindenkinek,
Katinka

Kép
katinka

Gergő, nekem nem nyitja meg!!! Kép
GRATULA? ÚJDONSÜLT APUKA, és topikunk új tagjaKép Legalább olyan rendszerességgel gyere ám, mint KikocsKép

Nagyon pusziljuk őket, és köszönjük!

Orbisnak drukkolunk, de jó, hogy holnap már ő is babázik!

És Esztyx, szerintem Rékacs is túl vehemens volt, de ezt ő is tudja. A tehenes hasonlat azért erős volt azoknak, akik egyetértenek az LLL-lel. És Vica már felnevelt (majdnem)Kép két szép gyermeke, van tapasztalata. Azt meg szerintem Vica se gondolta, hogy Rékacs az óráját nézi.

No simítsuk el az ellentéteket és nyújtsunk békejobbot egymásnak. Lényeg, hogy legyen tej, és hogy kapjon enni a gyermek.Kép Rajtam sokat lazított a topik, és ezt köszönöm, a javamra, javunkra vált! De megőríztem a kicsit konzervatívabb vonalatKép És működikKép

Márti, milyen jó, te is gyere közénkKép Látom, sokan írtak, ők nagyobb szakik, mint énKépLátod, milyen jó kis topikunk van nekünk?Kép

És Esztyx, csináltak vérképet, szedsz vasat? Egyébként a nemalvástól is lehet szédülni rendesen.

Puszi mindenkinek:
Noémi
vghnoémi

Először nem akartam, de most mégis beleszólok (nem is én lennék, ha nem Kép )

Szóval egyszer Rékacs már "szent tehenezett" a Bába válaszol kapcsán, amit Savitrivel annyit emlegettünk (már a könyvet magát), de én azt akkor úgy vettem, hogy azt nem az azt követő személyekre érti, hanem inkább a jelenségre, ha valaki fanatikusan követ valamit, és erről minden áron meg akar győzni másokat is. Namármost, mivel ez itt sem akkor (sem most) nem történt meg (a másokat mindenáron meggyőzni akarás), én nem is vettem magamra. Azt viszont teljes mértékben meg tudom érteni, ha valakinek problémája van amit nem sikerül megoldani, az ilyen típusú írások akár el is keseríthetik, fel is dühíthetik, lévén határozottan állítanak xy dolgot, de az mégsem működik.
Nna, remélem nem lettem túl kusza, minden esetre innen nézve a "szent tehenés" már nem is sértő, pláne nem is személyre szóló.

Rékacs!
Én így értettem akkor is, azért írjál ám, ha tökre el vagyok tájolva Kép

Ja igen, és én Vica írását sem éreztem támadónak egyáltalán. Nekem úgy tűnt, csak leírja a tapasztalatát, véleményét.
Abból meg ugye minnél több van, annál jobb, lehet válogatni Kép

Na jó, ennyire viszont tényleg nem kell belegabajodni a dolgokba, csakhát én itt még úgyis ráérek, nincs más dolgom, mint várni, gondoltam addig is jól belekotyogok mindenbe. Nehogy unatkozzak Kép meg ti se Kép

Szép álmokat minden Mamának, és Babának, kint-és bentlévőknek egyaránt!
Pussz Aura és Erika
37+5
aura

Sziasztok!

Gyorsan bepillantok szopi elött, hogy van-e új babóka.....

Hát mit látnak szemeim?

JUHÉJJJJJJJ KIKOCS!!!! GRATULÁLOK RÉKA BABÁHOZ !!!!
Kedves APUKA! Én sem tudom megnyitni a képeketKép Nem baj, majd holnap lehet, hogy élőben is látomKép, mert megyek a Shöpfibe kontrollra és belesek...

Aura! Édi vagy!!! valóban jót mulattunk...

Noémi! Persze, hogy társaságra vágyik Benikém, úgy mint az ANYJA KépKépKép

Ldicsi és Katinka! Nagyon édesek a babókák! Olyan kis vagány,felnőttes itt a topicban minden babaKépAkárhány hetes

Na, szopi lesz... Nyekereg a gézengúzom....

Jó éjt mindenkinek.
Márti és Benike
hajdum

Éljen Kikocs!!!!!!!!!! Mondta hogy nagyon fél az eda-tol, remélem azért nem volt tul rossz élmény neki...Gergő a képeket nem lehet megnyitni. Kép

Hajrá Orbis!!!

Lányok, ezen a szopi dolgon senki nem fog összeveszni szerintem. Én tök jót nevettem a szent tehén kifejezésen. Kép És ezt nem Vicára értette Rékacs, aki 1 évig szoptatott, ami tök normális dolog. Ezt mindenki magának dönti el meddig szeretné. Én momentán úgy képzelem, hogy amint lesz foga, abbahagyom. Kép

A sebes cici rohamosan gyógyul a szellőztetés+bimbóvédő hatására.

Rékacsom, Petra természetesen az ágyában alszik, de mi közös hálóban vagyunk, nem volt más megoldás sajna. De egyelöre nem is tudnám elképzelni hogy külön szobában legyen, mindig ugrálnék be megnézni hogy megvan-e. Kép Egyébknént napközben leginkább alszik, este fürdi és kaja után van hogy kell neki játék cumit adni, meg most éppen egy fél orát fent volt, és az ölemben nézelődött. De most visszatettem az ágyába. Hát ez van egyelöre. Te meg ne keseredj el, és csinálj mindent úgy ahogy az ösztöneid diktálják, az lesz a legjobb a babádnak is.

Rékacs, igazad volt hogy ha fekszem utána már feszül a cici. Milyen érdekes, ezért kell pihenni akkor sokat.

Savitri, ez az esésed engem is annyira megijesztett. Nekem is vannak rémképeim, de el kell őket hesegetni, mert amire sokat gondolsz, sokszor elképzeled, az meg is fog történni. Ugy hogy töröld ki a rémségeket, és helyettesítsd szép képekkel az agyadban. Kép

Na majd teszek fel ide is képet én is, csak még nem tudom hogy kell a géppel kisebb felbontásu képet csinálni. Kép

PUszi mindenkinek, minden kisbabának, és a finiselőknek sok-sok türelmet.

Eszter2004
Petra 1+3
eszter2004

sziasztok

Kikocsnak gratulálok, Orbisnak megy a drukk.
Fényképeket én sem tudom megnyitni,ha ti sem akkor van remény, hogy nem én vagyok a béna.
Aura
engem érdekel a babasarok ha van időd tegyél fel képeket.
Szoptatás témához csak azért merek hozzászólni, mert ugye én már gyakorló anyuka vagyok, nem lehet igazságot tenni, az a legjobb, ha valakinek van valamilyen módszere és abban szentül ( jaj már megint ez a "szent tehét" ) szóval abban nagyon hisz. Mert szerintem az önbizalom és a nyugalom a legfontosabb ahhoz, hogy legyen tejecske. Én ott rontottam el anno, hogy nem bíztam eléggé magamban ezáltal halál idegbeteg voltam és meg is lett az eredménye, egyre kevesebb tej és a gyerkőcre is átszállt az idegesség, és így utólag már tudom, hogy nem azért sírt mert éhes volt, de akkor teljesen kétségbe voltam esve. Most viszont elhatároztam, hogy ha törik ha szakad nekem lesz elég tejem.Kép Még nem tudom melyik módszerrel, de lesz.
Szóval higgyetek abban amit és ahogyan csináljátok sok pihenés ( már amennyire lehet ) és meg lesz előbb utóbb az eredménye.

Na ennyi okosságtól még nekem is megfájdult a fejem úgyhogy pá.

Vera
38+3
verkocsika

Szép jó reggelt!!!

Először is:
KIKOCS!!! VÉÉÉGREE! ÓRIÁSI GRATULA!!
Én meg tudtam nyitni a képeket (Köszi Gergő és neked is grtula, a csodalányodhoz és a csodafeleségedhezKép)és elárulhatom, hogy tiszta apukája Réka. Pl.:göndör!!!!Kép

Vica! Semmi képp nem akartalak megbántani. Mint már írtam sem téged, sem mást. nem ítélkezni akrtam,csak kiszaladt(amúgy,mit kartam?Segíteni tényleg Eszternek, és elmondani azt nekem mi jött be,mert igen kétségbeejtő, ha az embernek majd szétcsattan a cicije és nem tudja a gyereknek odadani úgy vérzik és fáj.....). Szóval a "szent tehén" meg nem Te vagy, vagy azok akik akármeddig szoptatnak. A szent tehén pont ahogy AURA(köszi Aura itt van érte puszi:Kép)írta,valakinek aza túlzásba vitt hite valamiben(ami nekem nem baj, ha nem akarja,hogy én is úgy csináljam).(pl a mufftréneremnek annak idején a pinájaKép(bocs))
Szóval remélem nincs harag!

És különben is rájöttem,(már rég,csak az előző kiszaladt)nem lehet ilyesmiről írásban eszmét cserélni,mert a válaszig össze-vissza rágja az ember és nem is az lesz amit gondolt.Szóval lehet erről beszélgetni,hogy ki hogy,de szerinetm csak szóban,mert ez így annyira félreérthető,vagynem?

Eszti,Noémi Eszter! Köszönöm szépen, nagyon jól esett!!!!Kép(nektek is puszi)

Szóval ennerről ennyi szó(de legalább volt téma,na milyen vagyok???!!!Kép)

Aura! Még azt is akartam, hogy engem nagyon érdekel a babasarkod!Akár babátlanul is!!!

TALÁLKOZÓ:Nem lehetne nálam????Itt szerintem el is férünk,meg van minden,meg nincs is messze a várostól!!!NA????És nekünk kb mindegy mikor,de úgy szertnélek látni Titeket!!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok,

Hát ez az éjszaka is szépen eseménytelenül telt, de most már megpróbálom összeszedni magam és lkötni valamivel. Arra jöttem rá, hogy most az működik a legjobban, ha nem is gondolok arra, hogy nekem ebből valaha is babám lesz, mert akor csak elszomorodom, hogy sose jön elő, meg minden... Szóval védekezésképpen teszek veszek, már a páromnak tegnapi kiborulásomban azt is mondtam, hogy visszamegyek a munkahelyre dolgozni..

A szoptatásos témához én ugye nem tudok hozzászólni. Leginkább a képeket szoktam nézegetni, amik továbbra is tündériek !!!

Aura, a pozitív kicsengésű írásaid mindig egy kicsit jókedvre derítenek, köszike!!!

Gergő: én is nagyon, de nagyon szeretném megnyitni a képeket, de nekem sem megy... Ha feljössz, akkor csinálj valamit. Jó?

Ja és Aura ha tudsz, akkor hozzál légyszi képet Simon babáról is, már ha a szülők engedélyezik.

Orbisnak nagyon drukkolok továbbra is. Remélem, hogy ma már babázhat.

Na én meg megyek, teszek-veszek, dolgozatot írok, meg ilyesmi, és igyekszem nem gondolni rá, hogy kispicúr nem akar előbújni. Próbáltam én már többször is a lelkére beszélni, de úgy tűnik nem működik....

Szép napot mindenkinek.

Ja és Verkocsika, köszi a biztatást!!!Sokat segítettél.

Puszi,

Zsuzsi 39+6
vzsuzsi

JAj Orbis!!!! Megy a drukk ezerrel!!Hátha ma magától beindul!!!!! Beindító energia hegyek:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?