Sziasztok!
Ezt a hsz-t már másodszor kezdem el írni, remélem most a végére jutok.
Az éjjel kivételesen mi is 3x keltünk, a végén odáig "fajult" a dolog, hogy magam mellett hagytam a babust. /ilyen eddig csak 2x fordult elő, ebből egyszer azért, mert én hamarabb bealudtam szopi közben, mint ő..
/ Úgyhogy fogacskák egyre gyanusabbak
Reggel voltunk úszizni, ma már jobban ment, de még mindig volt nyűgösködés az óra második felében.. Szerintem szépen lassan megszokja a "kiképzést" és akkor már bírni fogja, csak eddig még soha nem "gyűrtük" ilyen intenzíven ennyi ideig..
Délutánra teljesen kiterült, aludt, mint a bunda!Most este meg megy a műsor, mert kicsit folyik az orra. Valószínűleg még tegnap anyáméknál fázott meg, mert ott sokkal hűvösebb van, de remélem nem lesz tartós, mert a fogacskák és nátha együtt nem biztos, hogy jó muri lenne
/Álmodik a nyomor! /
Panó! Ti voltatok ma is? Mert akkor gyorsan le lehet szűkíteni a kört, hogy melyik csapat voltatok ti, hiszen most csak 4-en voltunk!
Jerry! A ház nem túl nagy, 130 nm, és ebből 30 nm a garázs és még 30 nm tárolóhelységek...
Bár a mostani össz 30hoz képest hatalmas!
Rita! Sajnos nálunk a család egyikünknél sem normális! Apóst csak végszükség esetén hívom fel, ez a múltkori az volt. Képzeljétek el, 2 hét múlva 6 hónapos lesz Lili és még nem látta őt egyszer sem /ő még Pécsen lakik, mi jöttünk fel Pestre, de már talán több mint 7 éve itt élünk azóta csak mi mentünk hozzájuk, 1-2 havonta egyszer/...
Többet nem is mesélek, szerintem ez magáért beszél. A párom bátyja egyszer beugrott /ő majdnem hetente jár erre, mert sofört/, de rohant, mert csak fél órára vett parkolójegyet... Az unokatesók és a felesége még egyszer sem voltak itt. Nincs rá pénz. Nekünk volt rá keret? Hát mostmár úgydöntöttem, nekünk sincs, sőt most már dacból "csakazértsem" megyek, ha ők nem kíváncsiak.. Különben nem idegesít csak teljesen érthetetlennek tartom
Bocs ezért a hosszúra sikerült kitérőért!
Algéria- akkor azért gyerekfejjel nem éreztétek annyira a kultúrális különbségeket. Jó, ha az embernek ilyen világjáró szülei vannak, sokkal tapasztaltabb lesz, de azért a helyhezkötöttségnek is meg vannak a maga előnyei /barátok, stb/.
Orsi! Link nekem is jöhet, köszönöm!
orult@hotmail.com 9,5 kilót nem csodálom, hog nem bírsz sokáig tartogatni...
Én is mindig mondom, hogy nagyon örülök, hogy Macám ilyen szépen nő, csak az a baj, hogy a hátam és a karom nem bírja a tempót követni erősödésben!
Egyszer ha nagyon ráérek csinálok én is albumot... egyenlőre az otthoni sima albumokat nem sikerül rendbe szednem..
! A tavalyi eskövői képekből akaratam néhányat előhivatni a vendégeknek, de még arra sem volt érkezésem!
Pedig csuda szépek lettek!
Album:
www.webshots.com-on tudsz albumot csinálni (itt egyébként gyönyörű háttérképeket és képernyővédőket lehet letölteni) illetve a kep.tar.hu-n is lehet képeket feltenni!
Vera!
Becsüld meg azt a helyes védőnénit, mert nálunk ő már a második, de csak egy bolhaarasznyival jobb, mint az előző volt!
Talán majd a harmadik, végül is három a magyar igazság.
Na ahogy, így átolvasom, megint mindenkit jól lefikáztam, nekem senki sem elég jó /anyám, apósék, védőnéni, stb/, lehet hogy nem is bennük van a hiba, hanem én vagyok a hülye.. ?
CSak ezt nagyon nehéz magammal elhitetni..
Most lépek, hátha kicsi lányom hagy egy két órát aludni
Pusszantás mindenkinek!
Macs