Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Köszi a tanácsokat! Lehet kapni párolós lábost? vagy tegyem forró víz fölé v.miben? Tudom, béna vagyok, de ilyet még nem csináltam :-(
Igen, Levibaba a kiírtnál 3 héttel hamarabb úgy döntött, elege van, megnézi idekint a szüleit, de a dokim szerint a természet tudja a dolgát, és ne is számítsak 3 kg- nál nagyobb babára, mert én se vagyok nagy mama. Csak kismama :-)
Levi babáról megpróbálok feltenni képet, de túl nagyok a képeink, le kell v.hogy kicsinyíteni.

Ja, csak megnyugtatásul, mi is fogatlanok vagyunk!

Vera!
Látom Mirának is megvan az eredeti haja, ugye ez még az?! Még egy babát se láttam ekkora hajjal, végre v.ki!

Az aranyért való versengésetek aranyos! Előre szólok, velem szerintem sose kell megküzdenetek érte, mi ugyan nem kelünk fel 10 előtt :-) Mi vagyunk a relitensek!!
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

ha valaki kiment a Corába, kérnénk egy kis beszámolót, érdemes- e kimenni?!
A Tescoban is voltak babahetek, én ott vettem popsitörlőt 4 db egyben, 1799 Ft. Látom a Cora katalógusban is ennyi.. a Cora után az Auchanban, és a DM- ben folytatódnak a babahetek.
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Tegnap kimentem a Corában, Szerintem nem érdemes. Tavaj valahogy jobb volt, vagy csak a lelkesedésem volt nagyobb, de legalább bevásároltamKép.

Szöszi: Mi a Mária nagykerben fogjuk megvenni, van egy honlapjuk is:

http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&products_id=222

A múlt héten még 38.000 Ft-ért árulták, de most úgy látom 42.000 Ft a kisker ára, a Brendonban úgy tudom 46.000 Ft.

Zsuzsa: Köszi a vigasztalást bébisitter ügyben, egyébként a tegnapi nap már sokkal jobban ment, a gyerekek is élvezték, meg a bébisitternek is könnyebb volt, igaz most is csak kb: 2-2,5 órára mentem el itthonról.

Ma megyünk este buliba!! KépKépKép Persze cvsak lefektetés után, és én éjfél körül haza is jövök, addig nem szoktak felkelni, az öcsémék válalták a felügyeletet.

Megyek vacsit főzni. Szép napot mindenkinek!

Vali
cvali

Jaj, mennyi hiba, bocsika! Na tűzök el mert nem lesz vacsi.
cvali

Vali
Megírnád, hogy hol van ez a nagyker?

KösziKép

Orsi

avocado

Sziasztok! Kép
Rita! Nem kotyogsz bele,sőt!örülök, hogy figyelsz az én babám egészségére is Képde apósom mentős, őt hivtam fel, mire kell figyelni, elmondta, hogy milyen tünetek esetén tűz az ügyeletes kórház, különben meg nem lesz gond.
A kézben tartogatás híve én sem vagyok, sőt én is megpróbálom a melléfekvős, melléállós-magyarázós módszert, de most az előző két napban ez nem jött be, és sajnos azt is figyelembe kell venni, hogy hiába szeretnék én egy nagyon önálló, csendes, jól eljátszógató babát, ha ő nem ilyen egyéniség.../titkon még mindig úgy gondolom, hogy a kórházi első pár nap is nagy hatással volt ebben..Kép/ A védőnő látogatásáról meg tudni kell, hogy ha mi megyünk valahova, bárki bármikor kézbeveheti, imádja, ha körülrajongják, de mostanában ha hozzánk jön idegen akkor iszonyú üvöltés van belőle legalább tíz percig. Most akkor tegyem le, és hagyjam megijedten sírni??? Nem is tudtam volna beszélni a csajszival.. Kép
Különben ha minden igaz mára kibújt a fogacskájának a hegye is (ha jól éreztem az ujjammal,látni igazán még nem lehet, csak valami kis hegyes bökizett), szóval még az is lehet, hogy az is bántja a babócát... Kép
Na jó, nem ragozom tovább, szerintem a kutyát sem érdekli a nyavalygásom Kép
Algéria?? Milyen volt ott élni? Ha nem túl vindisgréc hogy kerültetek oda?

Zsuzsa! Kép Azért jó tudni,hogy nem vagyok egyedül... Kép

Nanda! jobbulást a babéknak meg a gépnek is!

Orsi! Kép Hát ez a hely tényleg gyönyörű, lenyűgözőek a képek! Kép Az viszont való igaz, hogy kicsit sokáig tart modemes géppel letölteni őket! Kép Itt a babaneten is van album, a főoldalon ha jól emlékszem a jobb felső sarokban találod meg a linket hozzá.

VAli! buli! Kép Kép Kép IRIGYIRIGYIRIGY!!!én már az eszemet sem tudommikor voltam EL utoljára, nem ám buli..! Kép Jó szórakozást nektek! Kép

Macs
maccs

SziasztoK!
Maccs!
Nekünk szuper védőnénink van Kép Kép
Ma volt itt,Míra végig mosolygott,dumált vele.szerencsére fiatal van egy 5 éves lánya és szopipárti nagyon KépMíra is imád kézben lenni,úgy mindenkit és mindent leltárba tud venni.Tegnap párom kollégája volt nálunk,gyereknek majd kiestek a szemei úgy nézte Kép
Orsi!
Fantasztikus helyen laktatok!Különben mindegyik típusú haj jól áll neked.
Mese!
Igen ez az eredeti haja,de hátul már kopasz a drága Kép
de a Rita Liliének még hosszabb haja van ám Kép
Vali!
Csatlakozom Maccshoz a buli miatt Kép
Lányom kissé válogatós...A banán sem jött be neki Kép A krumplitól meg már én vagyok rosszul Kép
Nanda!
Gyógyuljatok meg gyorsan Kép
Vera

KépKép
viranka

Maccs
Én is így vagyok ám, mint Te! Nagyon szeretném, ha Gergő ellenne egyedül is, de sajna ez nagyon rövid ideig megy Neki, nagyon igényli a társaságomat és még ha oda is fekszem mellés, néha sehogy sem jó. Persze, ha ülve játszogathat, velem a háta mögött, azt nagyon csípi, csak én sokáig nem akarom hagyni, mert végül is még nem tud egyedül felülni. De ülni magától már nagyon megy Neki.Kép Cipelni meg már nagyon nem bírom a 9,5 kilós fenekét, szóval ma is betettem a hordozóba és porszívóztam, ami teljesen lekötötte, el is álmosodott, mire végeztem, úgyhogy aztán letettem aludni.Kép Lehet, hogy minden nap szépen ki fogom porszívózni a házat?KépKépKép Viszont nem panaszkodom, mert amíg főztem az ebédet elvolt és aztán meg is tudtam enni, igaz kicsit turbósítva.Kép
Modem: bocsi, tényleg nem teszek fel többet ennyi képet! Csak az albumaim mind tele vannak Gergővel.Kép Ha érdekel elküldöm a linkeket, megnézheted milyen volt születése óta.Kép

Vera
Köszi szépen!Kép
Különben, mint új topiktársnak, ha érdekel Neked is elküldöm a fényképalbumaink linkjét Gergőről.

Most megyek, mert lassan fürdünk. Jól elcsúsztunk, mert sokáig voltunk a Bricoban és a Corában. De Gergő hazafelé jót szunyált, így most nagyon jókedvű.

Ja, valószínűleg jön a felső fogacskája is!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nagyon nyűgös hetünk volt, Levente egész héten Mosonszentmiklóson dolgozott, így nem jutottam ide.

Zsuzsa: de jó, hogy visszatértél a közéletbe! Edina képe gyönyörű, azon tényleg egy hozzá nem értő is látja, hogy nem egy automata géppel készített amatőr kép. Micsoda sonkácskák!

Maccs: nagyon aranyos az alvó családod. Babád a fülét tényleg a papitól örökölte.
Nem semmi a házatok! Hány négyzetméter a hasznos területe?

Swen: a spenótot nem én kérdeztem, de lassacskán következik, így megjegyeztem a receptedet! Kakiügyben nem hiszem, hogy engem érhet a spenót miatt meglepetés, a tápszeres kakinál nem hiszem, hogy rosszabb lehet.
A sütőtököt majd kipróbálom párolva is (ha már vettem a gyereknek külön Zepter fazekat), de a vizes sütőpapírban sütve is megvolt 20-25 perc alatt.
A torna összekötve a gyerek szórakoztatásával kimondottan praktikus, bár rajtam még semmi nem látszik belőle Kép
Boti édes, és még mindig nagyon hasonlít rád.

AnitaBori: kapott a papád krumplit? (Libát biztos kapott, mert az szokott lenni.)
Sielésért irigyellek, én még sohasem próbáltam, de majd ha a gyerek nagyobb lesz, együtt tanulunk majd!
Diavetítést szeretnénk látni!
CicistaKép
Dani asztmája állandósult? Lehet, hogy hülye a kérdés, de úgy tudom az asztma kinőhető, elmúlik ha nagyobb lesz a gyerek. A múltkor kérdeztem, hogy Dani hiperaktív-e, ezek szerint igen.
Én nem tudok sokat a hiperaktivitásról (illetve azt hittem, hogy csak annyit jelent, hogy sokat mozog illetve nehéz a figyelmét lekötni), azt pláne nem gondoltam volna, hogy a gyógyszerekre is máshogy reagál.
Macsekot ismerősnek adjátok oda?

Vera: szép, különleges nevű babád van.
Marcell 3 héttel idősebb, és ő sem tud visszafordulni hasról hátra, bár nem is próbálkozik. Neki a lábát kell megtámasztani, hogy jobban tudjon kúszni.
Neki sincs még foga
A képedet elnézve: nagykorú vagy te már? Kép Azt hittem Mírának van egy nagyobb nővére.

Kriszta: tényleg kis sózsákod van! Hol vannak a képek?

Petra: ugyan lekéstem a választ, de azért elmondom: én vasalom a bodykat (kívül-belül) és a pelusokat. Ruhákat nem.

Orsi: dínós szőnyegben nincsenek nagyon apró darabok? Nem tudja Gergő lenyelni? Nagyon ügyes a mókuskád, mi még semmi ilyet nem csinálunk. (de 2 és fél kilóval könnyebbek vagyunk)
Nagyon jó lett a hajad!
Köszönjük a köszöntést.
Gyönyörű helyen éltetek, nem akartatok kint maradni? Már megtaláltam a választ!

Süncsi: neked is üdv újra a fedélzeten! Bucifánt éééédes!

Szöszi: eddig is tudtuk, hogy szép vagy, de még nem vettük észre a csorba fogadat! Mért nem lehet úgy megcsinálni, hogy ne látsszon a pótlás?

Ennyi voltam mára, remélem a jövő hetünk jobb lesz és tudok jönni rendesen

Apropó: tudok skype-olni, fennt van valaki, vagy használtok valami más internetes-telefon rendszert?

Jerry
jerry

Sziasztok!

Szep jo reggelt. Kép Anyosom itt van, ugyhogy most van idom. Kép Ejszaka tovabbra is valtozatlan. Kép Kivancsi vagyok meddig tart egy ilyen orrszivos natha. Kép
Delutan megyunk eskuvore. Kép

Vali: Te interneten veszed meg a gyerekulest vagy bemesz a nagyker-be? Hol van ez a Maria Nagyker?
Milyen volt a buli? Kép Tancoltal is? Kép
Na, latom mar Orsi is kerdezte a nagykert. Kép

Maccs: nagyon nagy szerencsed van, hogy aposod mentos. Nagyon sokat szamit egy orvos a csaladban. Lilinel is vannak olyan alkalmak, amikor nem eleg, hogy jatszani szeretnek vele. Hanem karba kell venni. Most, hogy nathas es fogzik is surubben van ez. De sebaj, majd tulleszunk ezen. Kép Nem irtam, hogy hagyd sirni a babat. Kép Igazad van, ha fel az idegenektol, akkor melletted a helye. Ez mar mas tema. Kép Ilyenkor szuksege van arra, hogy erezze, hogy a mamara mindig szamithat es biztonsagban van. Kép
Egyaltalan nem nyavalyogsz es nagyon erdekel mindenkit az amiket irsz. Fogak. Kép
Algeria: edesapam Egy vizugyekkel foglalkozo ceg ugyvezeto igazgatoja, es kint Algeriaban 8 evig gatakat, szennyviztelepeket es egyeb vizes dolgokat epitettek. Kép Igy mi is kint voltunk es oda jartunk altalanos iskolaba. Nagyon hianyzik. Kép Nagyon jo volt.

Vera: mit csinal Mira mikor probalsz neki adni banant? Nem tul suru neki? Probaltad almaval keverve adni? A krumpli pedig szerintem nagyon finom. Kép

Orsi: Engem erdekel a link. Kép

Jerry: Ti nalatok is fogzas van? Vagy mieret volt olyan nyugos hetetek?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Hol vagytok népek??

Rita: nincs jele, hogy már a fog miatt lenne baj, viszont már többször kiderült, hogy a gyerek frontérzékeny. Ráadásul egész héten Levente nélkül, sokkal nehezebb volt.

Sikerült megint összeszednünk valami vírust (úgy 80-at talált előbb a gép), még nem sikerült mindegyiket leírtani. De remélem, hoyg nem hal le az internetünk.

Jerry
jerry

SziasztoK!
Orsi!
Küld a linket naná,hogy kíváncsi vagyok a képekre Kép viranka@citromail.hu
Jerry!
Hááát papíron nagykorú vagyok egy ideje Kép,általában idősebbnek néznek pedig Kép
A nevét meg egy ősi magyar utónévkönyvből néztük ki(Örkény nevű vásárlóm könyve volt Kép),a Ladóba meg latin névként szerepel.A család öreg tagjainak egyáltalán nem tetszett,folyamatosan bombáztak válasszunk másik nevet,de csakazértsem...
Rita!
A banánra a reakciója rosszabb volt mint a sütőtöknél.Arra gondoltam legközelebb pár csepp tejcit is belerakok,hátha úgy megeszi.Mivel nem ízlett neki,megettem az összeset amit vettem Kép Kép Kép De ma a répa következik,remélem nagyobb sikerrel Kép Kép
megyek mert ölemben van és nagyon szeretne már másfele menni Kép
Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Most csak 2 percem van.
Mindjárt itt lesznek a vendégeink 3 gyerekkel, egész délelőtt takarítottam, meg sétáltunk is 1,5 órát, ezért nem jöttem.

Rita, Vera
Ha lesz időm küldöm a linket.

PusziKép

Orsi

avocado

Ja, még gyorsan!

RitaA gyerekülésre én is nagyon rákattantam, Karcsinak is nagyon tetszik, így ma telefonálgattam egy sort. A Mária nagykerben drágább, mint az Elefáni Babacentrumban, ott csak 39.900! De nincs sok féle színben, pedig a concord.de oldalon megnéztem és szuper jó huzatokkal lehetne kapni, de persze itthon csak 3 félével árulják.Kép Ne kérdezd, hogy miért, én ezt sosem fogom megérteni! Szóval én biztos, hogy elmegyek venni a jöcő héten, nagyon profi ülésnek nézem, de abba a boltba, ahol olcsóbb. Ha van Kismama újságod, abban benne vannak ezek a boltok a 37.oldalon. a Baross utcában vannak egyébként, kettő is. Különben mi ott vettük az etetőszéket is és nagyon jó áraik vannak. Sokkal olcsóbbak, mint a nagy áruházak! Pl.bodyk is nagyon jó árban voltak. Annak idején a kisebbik babakocsinkat is így sokkal olcsóbban vettük!

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Babaülésben témában a legjobb felvilágostást a Mini manóban adják.tel számukat nem tudom fejből,de a www.mini-mano.hu-n ott van a szám.Amúgy a nagy lajos király út 110-nél van a boltjuk.Az egyik barátnőm teljesen el volt tőlük ájulva Kép
vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most csak egy par kep a mai naprol.

En es Lilike. A hajam nincs levagva csak fel van tuzve. Kép
Kép
Igy aludt el Lili az ebed utan. Kép
Kép
Lilike klaviaturaja:
Kép
Es az anyosom vegre megjott. Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita
Kicsi menyem annyira gyönyörűűűű!!!Kép
Elalvás: és mindezt tök magától, miközben ti ott voltatok? Azért ez nem semmi! Gergő meg egész délután nem aludt, mert a vendégek annyira érdekesek voltak Neki.Kép Aztán 1/4 7-kor kiájult Apucija vállán.Kép

Ne tudjátok meg, hogy milyen édes volt, amikor megjöttek a barátaink a 3 gyerekkel! Nagyon nézte Őket, mert ugye gyerekek, kisebbek, mint a felnőttek, nagyon érdekes volt Neki. És vigyorgott rájuk.Kép Az sem volt semmi, ahogy a 3 gyerek ajnározta! Főleg a 4 éves kislány, az állandóan simogatta, nagyon babázott volna Vele.Kép Cukik voltak.Kép

Mot mennem kell, mindjárt fürdés.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Koszi a dicseretet. Kép
En most el vagyok kenyeztetve. Kép Anyosom es a huga furdetik Lilit. Kép Szinte mar a kadhoz se ferek. Kép Nagyon elvezi Lili is a kenyeztetest. Kép
Elalvas: igen. Teljesen magatol. Letettuk az agyra eves utan, hogy kicsereljuk a puloveret, mely a nyakanal egy picit vizes lett a poharbol valo ivastol. Mikor letettuk, eppen beszeltem az anyosommal, mikor Lili oldalara fordult es elaludt. Kép Olyan edes volt! De aztan felvittem az agyaba es ott aludt meg masfel orat. Kép Amig a trutyi az orraban fel nem ebresztette. Kép
Lili is nagyon elvezi a gyerekeket. Mikor at szoktam menni a baratnomhoz akinek 3 pici kislanya van, vagy ok jonnek hozzam, azok elkenyeztetik, jatszanak vele es futkaroznak elotte. Ilyenkor Lili hangosan kacag es tapsikol. Kép Ma is bemutatta mindenkinek a tapsikalast. Kép Majd megzabaltak kozben. Kép
Mar megyek is, mert megnezem hogy haladnak a furdessel. Kép
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Nem tudom Neked elküldeni a linkeket, mert nem találom az emilcímed.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jó volt a buli. Én fél 1-re értem haza az Alina szopija miatt, de a férjem reggel 8-kor került elő, és mivel ma regenerálódott Kép, csak most jutottam el idáig.

Látom nagyon felizgatott beneteket a Concord Trimax. Mi a barátnőmön keresztül a nagykeráron fogjuk megvenni, két hete vettünk már egyet az ő 11 hónapos kisfiának, akkor 34.000 Ft volt a nagyker ára, sziveségből majd nekem is megveszik a nyáron, a dokinő szerint várjuk meg míg 11-12 hónaposak lesznek a gyerekek, mert a súly nem minden, abban stabilan kell már ülniük a gyerekeknek, bár ez dönthető ülés.

A Mária nagyker címe: 1132 Visegrádi u. 25. (A Lehel téri metróhoz van közelebb). Egyéni vásárlókat is kiszolgálnak, ez a kisker ár, van egy olcsóbb ár, ha van cégetek és regisztráltatjátok ott, akkor azon is lehet vásárolni, de az igazi nagyker ár a gyermek ruha kereskedőknek van, illetve a vásárlás nagyságrendjétől függ.

Mi két féle huzattal láttuk, egy kék csíkos (nagyon műszálas volt, ízzadós fajta), és szürke (ez egy kicsit pamutosabb, végül is mi a szürkét választottuk ki.

Orsi: Az Elefáni babacentrumot én nem ismerem. Az hol van??? Szívesen megnézném egyszer.

Most megyek sült tököt enni, és közben olvaslak beneteket.

Vali
cvali

Sziasztok! Kép
Ezt a hsz-t már másodszor kezdem el írni, remélem most a végére jutok.
Az éjjel kivételesen mi is 3x keltünk, a végén odáig "fajult" a dolog, hogy magam mellett hagytam a babust. /ilyen eddig csak 2x fordult elő, ebből egyszer azért, mert én hamarabb bealudtam szopi közben, mint ő.. Kép/ Úgyhogy fogacskák egyre gyanusabbak Kép
Reggel voltunk úszizni, ma már jobban ment, de még mindig volt nyűgösködés az óra második felében.. Szerintem szépen lassan megszokja a "kiképzést" és akkor már bírni fogja, csak eddig még soha nem "gyűrtük" ilyen intenzíven ennyi ideig.. Kép
Délutánra teljesen kiterült, aludt, mint a bunda!Most este meg megy a műsor, mert kicsit folyik az orra. Valószínűleg még tegnap anyáméknál fázott meg, mert ott sokkal hűvösebb van, de remélem nem lesz tartós, mert a fogacskák és nátha együtt nem biztos, hogy jó muri lenne Kép/Álmodik a nyomor! / Kép

Panó! Ti voltatok ma is? Mert akkor gyorsan le lehet szűkíteni a kört, hogy melyik csapat voltatok ti, hiszen most csak 4-en voltunk! Kép

Jerry! A ház nem túl nagy, 130 nm, és ebből 30 nm a garázs és még 30 nm tárolóhelységek... Kép Bár a mostani össz 30hoz képest hatalmas!Kép Kép Kép

Rita! Sajnos nálunk a család egyikünknél sem normális! Apóst csak végszükség esetén hívom fel, ez a múltkori az volt. Képzeljétek el, 2 hét múlva 6 hónapos lesz Lili és még nem látta őt egyszer sem /ő még Pécsen lakik, mi jöttünk fel Pestre, de már talán több mint 7 éve itt élünk azóta csak mi mentünk hozzájuk, 1-2 havonta egyszer/... Kép Többet nem is mesélek, szerintem ez magáért beszél. A párom bátyja egyszer beugrott /ő majdnem hetente jár erre, mert sofört/, de rohant, mert csak fél órára vett parkolójegyet... Az unokatesók és a felesége még egyszer sem voltak itt. Nincs rá pénz. Nekünk volt rá keret? Hát mostmár úgydöntöttem, nekünk sincs, sőt most már dacból "csakazértsem" megyek, ha ők nem kíváncsiak.. Különben nem idegesít csak teljesen érthetetlennek tartom Kép Bocs ezért a hosszúra sikerült kitérőért! Kép
Algéria- akkor azért gyerekfejjel nem éreztétek annyira a kultúrális különbségeket. Jó, ha az embernek ilyen világjáró szülei vannak, sokkal tapasztaltabb lesz, de azért a helyhezkötöttségnek is meg vannak a maga előnyei /barátok, stb/. Kép

Orsi! Link nekem is jöhet, köszönöm! Kép orult@hotmail.com
9,5 kilót nem csodálom, hog nem bírsz sokáig tartogatni... Kép Én is mindig mondom, hogy nagyon örülök, hogy Macám ilyen szépen nő, csak az a baj, hogy a hátam és a karom nem bírja a tempót követni erősödésben! Kép Egyszer ha nagyon ráérek csinálok én is albumot... egyenlőre az otthoni sima albumokat nem sikerül rendbe szednem.. Kép! A tavalyi eskövői képekből akaratam néhányat előhivatni a vendégeknek, de még arra sem volt érkezésem! Kép Pedig csuda szépek lettek! KépKép Kép
Album: www.webshots.com-on tudsz albumot csinálni (itt egyébként gyönyörű háttérképeket és képernyővédőket lehet letölteni) illetve a kep.tar.hu-n is lehet képeket feltenni! Kép

Vera! Kép Becsüld meg azt a helyes védőnénit, mert nálunk ő már a második, de csak egy bolhaarasznyival jobb, mint az előző volt! Kép Talán majd a harmadik, végül is három a magyar igazság.

Na ahogy, így átolvasom, megint mindenkit jól lefikáztam, nekem senki sem elég jó /anyám, apósék, védőnéni, stb/, lehet hogy nem is bennük van a hiba, hanem én vagyok a hülye.. ? Kép CSak ezt nagyon nehéz magammal elhitetni..Kép

Most lépek, hátha kicsi lányom hagy egy két órát aludni Kép

Pusszantás mindenkinek!
Macs
maccs

Ja és bocsánat mindenkitől, hülye önző módon elfelejtettem írni, hogy a babócák a képeken gyönyörűek, de ez talán azért is maradt ki, mert ez annyira egyértelmű! Kép Kép
Lili kicsit "gazfickós" lett ezzel a frizivel Kép No meg a mosolya is olyan kis csibészes! Kép

Macs
maccs

Sziasztok lányok!

Most egy kicsit lemaradtam még az olvasással is, de azért most beugrok egy aranyért, jó?

Zsuzsa!
Jól tetted, hogy visszajöttél!Kép

Süncsi!
Te is megvagy végre!Kép Andriska még mindig nagyon édes!

Vali!
Te meg bulizgatni jársz?Kép De jó neked!

Orsi!
Szerintem is jó így a hajad!Kép

Rita!
Csodaanyóst is megnéztem ám!Kép Lili meg már olyan nagylány!

Maccs!
Voltunk úszni, gondoltam is, hogy ki vagy te, de nem mertem rákérdezni, mert ha mégse és leMaccsozok valakit, az elég ciki.Kép Lilin volt nyaklánc és fényképeztél?
Szóval én 9.-szer voltam tegnap és nem az az anyuka voltam, aki 50 kiló, hanem a másik.Kép Kékes fürdőruha, kék fürdősapka, Beni meg piros úszógatya.

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Sziasztok!

Kint van Lili bal also foga csucsa is. Kép
Ma csak egyszer kelt Lili ejszaka! Kép De akkor is csak azert, mert ehes volt, hiszen a tegnapi esti szopiba 5 perc alatt ugy bealudt, hogy keptelenseg lett volna felebreszteni. Kép Jol kifarasztottak anyosomek a nagy kenyeztetessel. Kép

Orsi: cimem: rjeney@cora-h.hu

Vali: Buli. Kép Mi csak eskuvon voltunk, de csak a polgarin. Azert nekunk is jo volt kimozdulni. Kép

Maccs: uszas. Kép En mar nem kezdem el Lilivel. Inkabb Nandahoz hasonloan a kad marad. Kép van hely boven. Kép
Fogacska es natha: Hat ez volt nalunk 1 hetig. Kép Most ugy nez ki rendezodnek a dolgok. Legalabbis remelem. A lenyeg, hogy natha eseten porszivozni kell, nehogy a fulere huzodjon.
Rokonok: megertelek. lehet, hogy en is ugyanugy reagalnek mint te, de szerencsere nem vagyok olyan helyzetben. Viszont van egy baratnom, aki 7 honapos terhes mult es veszelyeztetett, mert nagyon kemenyedik, igy fekudnie kell. Neki van egy occse es annak felesege. Mivel a baratnom es ferje olyan cegnel dolgozik ahol jo a fizetes es cegauto, meg ceges mobil van, igy altalaban ok hivtak mindig a rokonokat telefonon es ok mentek hozzajuk latogatoba messze videkre. De most, hogy a baratnom terhes, raadasul fekudnie kell, nem tudnak elmenni. Igy az occse se jon, mert nekik nincs penzuk. Karacsonykor pedig a sogorno kitalalta, hogy a a baratnom (akinek fekudnie kell) uljon kocsiba, vezessen 200 km-t, vigye Pestre karacsonyozni oket, majd vigye vissza oket, vegul is a benzin ingyen van. Kép Hat mik eszukbe nem jutnak. Igy baratnom is ugyanugy van mint te, karacsony ota nem hivta oket. Majd ok hivjak ha akarnak vele beszelni.
Algeria: Azert ereztuk a kulturkulonbseget, sot mi az algeriaihoz lettunk szova, igy Magyarorszag akkor nem nagyon tetszett nekunk. Kép Sokat szenvedtunk az elejen mikor hazajottunk. Kép Baratainkat is ott kellett hagyni. Kép Es itthon annak idejen mi ki lettunk "tagadva", mert oroszbol felmentest kaptunk es irigyeltek minket hiszen "okosabbak" voltunk mindenkinel, mert Algeriaban francia rendszer szerint tanitanak es 3 lepessel elorebb tartottunk mint a magyarok. Nekem egy matek dogat 20 percembe kerult 5-osre megirnom. Igy osztalyelso voltam, kituno szorgalommal es magatartassal, spanyol, angol es francia nyelvtudassal, igazgatoi es ofoi dicserettel es orosz nyelv felmentessel. Kepzelheted mennyire utaltak minket emiatt. Kép
En meg gyuloltem a kek koppenyt. Kép Egy-ket lanyt felpofoztam az osztalyomban, mert szemtelenek voltak velem, igy meg ez is tetezte a gyuloletuket. De nem csipem ha valaki azt mondja ram "suket". Kép Algeriaban szabadabb volt a tanitasi rendszer. Abba mentel amiben akartal. Kép es nyitottabbak voltak a fiatalok.
Igazad van. Lili a rovid hajaval kicsit kisfius. Kép Es az tokeletesen igaz, hogy kis csibesz! Kép

Pano: es tetszik csodaanyos? Kép Gyonyoru kis pulovert kotott Lilinek. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Szép jó reggelt mindenkinek!
A ma éjszakánk katasztrófális voltKép 2 óránként keltünk,kicsit elfáradtam.Végre elaludt,de vmi fájhatott neki mert csukott szemmel vagy 3x felsírt Kép Úgy sajnálom szegénykét Kép
Maccs!
Nálunk sajna anyósprobléma nincsen mert meghaltak,de dédik azok vannak szép számmal.Az én drága sógorom minket is kiakasztott,mert kitalálták karácsony előtt,hogy mondjunk időpontot és alkalmazkodnak hozzánk.Megmondtuk nekünk mikor lenne jó,erre a válasz az volt,hogy nincs nyitva a meki(van egy négy éves fiúk akinek a meki a mindene) és Göd nekik túl messze van.Elképzelheted mit össze nem dühöngtem,teljesen ki voltam akadva.Mondták azt is ha van kedvünk menjünk mi(halottak napján lementünk anyós sírjához) Kép de legalább mondta volna hogy megfázott akkor megértem.Azon gondolkodtam feladom postán az ajándékokat Kép Újévkor is mi hívtuk, mint kiderült ő nem mert telefonálni mert attól félt megsértődtünk Kép
Én a mai napig haragszom egy kicsit,de mivel Robinak ők az egyetlen rokonai,így igyekszem ezt kiheverni.
Rita!
Rossz lehetet az általánosban,hogy csúfoltak,de az nagyon tetszik ahogy írtad,hogy megvédted magadat Kép Furi az volt hogy azt írtad süket,annyira idegenek tűnik számomra ez a szó.Szakközépben voltak siketek és nagyot hallók,de sokszor normálisabbak voltak,mint a többiek.
A répa ízlett a Mírának,ma is azt kap Kép
Csodaanyós Kép Kép
Megyek mert bfejezte a félórás alvását a csajszi és már hason van.Reggel már huppant a földre és volt nagy ordítás.
Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Nincs sok időm, mert ma Karcsié a gép és amúgy is mindjárt megyünk sétálni. Szerencsére megint tök szép idő van!Kép

Maccs
Kösz az album-tippet!Kép

Vali
Az Elefáni bababolt és babacentrum is a Baross utcában van, csak az egyik tök az elején (mi ott vettük az etetőszéket) a másik kicsit messzebb. És náluk kicsit olcsóbb az ülés.
Jó, hogy írtad az ülésről, hogy műszálasnak tűnt, mert akkor mi sem azt a színt fogjuk megvenni, pedig ez tetszett. Igaz van egy 3. szín is, de az most épp nincs nekik, de lehet, hogy akkor megvárjuk, amíg lesz.

Panó
Köszi!Kép

Rita, Maccs
Mail ment.Kép

Most mennem kell, délután meg bemegyünk Pestre, így valószínűleg csak este leszek, de még jövök feltétlenül!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Panó, Anikó
Ezerszer is bocsánat, hogy nem köszöntöttelek Titeket!!!Kép

Tegnapelőttre:
Panó
Nagyon boldog félévességet Nektek!Kép

Tegnapra:
Anikó
Boldog félévességet Bencusnak is és Neked is!Kép

Mára:
Timi, Chello
Boldog hófordulót Nektek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Udv Mindenkinek! Kép
Kibontott hajammal. Kép
Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Hello mindenkinek,
alig elek,de most nyugi van egy kicsit.Maya nagyon csunyan kohog,lazas,taknyos meg mindig,pedig mar antibiotikumot kap.Kicsit meg vagyok ijedve,3 ev alatt soha nem volt beteg,most meg oktober ota majdnem folyamatosan.Maxika szinten.Kép O legalabb mar jobban vanKépAmikor elmentunk nyaralni olyan jol rendbejottek,aludtak ejszaka,semmi bajuk nem volt,hazajottunk a hidegbe es tessek mar megint betegekKépNa jo nem nyavajgok tovabb,en legalabb mar rendben vagyok.

ANYOS:en orulok,ha nincs itt,tobbet art mint "hasnyal"Kép bar sajnos o az egyetlen aki akkor tud jonni,ha hivom.
Anyukamek meg dolgoznak,ok sajnos nagyon keveset tudnak segiteni,pedig itt laknak 5 percre.

AUTOSULES:
Lanyok en megint csak ismetelni tudom magamat,es Ausztria eme pozitiv erdemeit,hogy mennyivel olcsobb ott minden ami BABAKép
Mi is most vettunk a Mayanak-mert a Maxinak maradt a Maya regi ulese-a Zsuzsa altal emlitett Romer Kid tipsu ulest,bar ez mar a 15-36kg-os,
120 Euro volt,egy bababoltban,itthon majdnem 50 ezer FT.A Concord Trimax amirol ti beszeltek,130 Euro ott kint.Babakocsit is ott fogok venni,mert annyi fele valtozat van es nem dragabb mint itt.Sot!!!

Most gyorsan elkuldom...

Nanda
nanda

Szeretnem megkoszonni mindenkinek a gyogyi puszikat,gondolatokat.Kép

A teljesseg igenye nelkul kivanok a fel eves babaknak sok boldogsagot!Kép

Es a hofordulosoknak is!Kép

Rituska,
a tesomnak-az egyiknek,aki Rita-penteken volt a szalagavatoja,es most voltam eloszor ugy hogy gyerekek nelkul,es nagyon jol ereztem magamKépOlyan szep volt,es majdnem elbogtem magam,mert eszembe jutott,hogy majdnem 10 eve volt az enyem,es mennyit oregedtem azotaKép
Nagyon edes az alvo LilikedKép
Anyos miatt nagyon irigyellekKép

Maccs,
Nagyon aranyosak az apas fotok,az en lanyom mindig az apja hasan aludt el,es igy aludtak orakatKép

Vera,
Te is citromos?
Latom a nevekkel ti is megkuzdottetek a rokonsaggalKép
Kepzelheted mi volt a reakcio amikor a nagyapamnak elmondtam,hogy Maxim lesz a kisfiamKépMindenki azt hiszi,hogy orosz nev-Maxim Gorkij-,es hallgattam a magyar gyereknek r...adt k....nista nevet es ehhez hasonlo jelzoket.BocsiKép

Pano,
hova jartok uszasra?

Jerry,
ApaKépNalunk is nagyon keveset van itthon,raadasul nagyon sokat utazik kulfoldre.Most marciusban 2 hetre Amerikaba megyKépRemelem addigra kitavaszodikKép
Fogacska?

Orsi,
beszeltel a Zsuzsival?
Irigyellek a seta miatt,mar megorulok a bezartsagtolKép
A mostani hajad is nagyon jo,de a hosszu is jol all.Karcsi nem szol bele,hogy milyen legyen?En most nagyon gondolkozom,hogy megint visszabarnulok,de a Tomi nem akarja.KépEn meg most ezen vacilalokKép

Na megyek,puszi nektek.

Aniko,Lino,Anita,Szoszi,Swen es a tobbiek hol vagytok?En beszelek,mi?Kép

Nanda
nanda

megprobaltam az osztrak oldalt az ulesekrol:

http://at.babyone.de/at/produkte/produktpalette/archiv/sitze.html
nanda

Rita
Kép szuper!Kép Mind a ketten nagyon szépek vagytok!Kép

Nanda
Betegség:KépKépKép Tényleg nagyon rossz lehet, hogy most ilyen sokat betegek szegénykék!Kép
Barátnőd: beszéltem, de sajnos ennyi pénzünk most nincs, úgyhogy a dolog egyelőre elhalasztva.Kép
Haj: Karcsi nagyon nem szól bele, neki így is tetszik, de volt 1-2 megjegyzése, hogy azért azt Ő hogy szerette, főleg mikor megtaláltuk ezeket a képeket, úgyhogy ez is közrejátszik, hogy megint olyat szeretnék!Kép Meg persze az, hogy azt én is nagyon szerettem. Mondjuk most ez is elég jó, ha klasszul beszárítom, akkor nem magyon van vele gondom a következő hajmosásig! Ebből is látszik, hogy jól van megnyírva! Úgyhogy megtartom a fodrász csajszit és szerintem Vele sikerül majd szépen, fokozatosan visszanöveszgetni félhosszúra.
Ülés: Igazándiból engem az zavar nagyon, hogy itthon nincs színválaszték, amikor annyiféle színben van ez az ülés! És én színmániás vagyok, ha valami megtetszik, akkor azt nagyon szeretném és itthon nem lehet kapni.Kép Ezt soha nem fogom megérteni! Lehet, hogy belevágok és autósüéseket fogok árulni, de minden színben, amit lehet kapni!Kép

Most mennem kell, Gergő elég nyüzsi, nem sokat aludt ma délután.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak 5 percre enyém a gép, Levente bütyköli.
De látom nem sokan voltak ma.

Vali: te kérdezted a Corát? Ma voltunk, mire vagy kíváncsi?

Rita: a Van Gogh-otok valódi? Kép
A képen is látszik, hogy helyes anyósod van.
At utsó képen Lili határozottan hasonlít rád.

Lejárt az időm, mennem kell.

Jerry
jerry

Orsi,
ules:Nem lehet megrendelni abban a szinben amit szeretnetek?Mi pl. annak idejen a babakocsit megrendeltuk a MegaToys-nal mert nem volt olyan szinben amit szerettunk volnaKép Igaz eleg sokat kellett ra varnunk.2 honapotKép
Nanda
nanda

Jó reggelt!

Micsoda dolog ez: Negyed kilenckor még enyém az arany?

Szöszi, Swen ki az ágyból Kép

Jerry
jerry

Sziasztok!

Betegeknek gyógyulást!!!!!! Most jó hideg van, talán a vírusok és bacik megfagynak végre!

Mi is ráálltunk az autósülés-projektre. Párom egy egész estét töltött a gép előtt ezügyben. Eredmény: A Concord Trimax, bár nagyon szupernek tűnik, egyáltalán nem az. Jó pár szervezet/cég tesztjét átnéztük (osztrák, német, francia, angol), s a Concord Trimax egy gyenge közepes minősítést kapott (biztonság, kialakítás). Általában azok az ülések, amelyek 3:1-ben tipusúak, hasonló minősítésűek. Egyszerűen nem lehet tökéletesre csinálni, miközben egy pici babának és több évesnek is célszerű legyen. Azok az ülések, amelyek 1 illetve 2 funkciósak, azok kaptak jobb, jó, illetve kiváló minősítést.
Nyilván praktikus lenne a C.Trimax anyagiak miatt is, mert akkor ki lehet vele húzni több évig.
Ajánlom, hogy ti is nézzetek utána, ha nemcsak az ár érdekel benneteket!
Most mi is törhetjük a fejünket, mert mi is ráizgultunk a Concordra, a legjobb Römer meg számunkra megfizethetetlen (70ezer), bár Ausztriában az is sokkal olcsóbb.
Bocs ha sok voltam, abszolút jószándékkal írtam.

Olvasgatlak ám benneteket, csak írni nincs időm.

Betegeknek mégegyszer gyógyulást!

Szép napot Nektek!

Üdv: Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!

Nagyon szep idonk van. Kép Mi most ertunk haza a Cora-bol, de semmi kulonlegeset nem talaltam a baba cuccoknal. Csak egy par Hipp-es gyumolcsot vettem. De azt is nehezen talaltam, mert elegge kifosztottak.

Jerry: Jo a kepismereted. Az egy Van Gogh kep igaz, de egy Godi 16 eves lany festette nekunk. Kép Neked mi a vemeneyed a Cora-s babahetekrol? melyikben voltal? En a Fotiban.

Meg irok, most mennem kell.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Szalma lettem egy hétre sajnos, így nem tudom mennyi időm lesz, ez még a gyerekektől is függ.

Jerry: Én is voltam kint a fóti Corában, szerintem, most nem volt jó az árukészletük, de legalább az egyéb dolgokat bevásároltam.

Alinának kijött a 3. fogaKép!

Nanda: Mi is megyünk Ausztriába nemsokára, lehet, hogy ott vegyük meg az autós üléseket?! elgondolkodtató!

Most mennem kell!

Vali
cvali

Sziasztok lanyok!

Most csak egy kerdesem lenne. Ha marcius vegen szeretnenk Lilit kivinni Ausztriaba, kell hozza Lilinek utlevel?
Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Mi köszi jól. Ugyan egyik csaj sem tuti, de azért komoly baj nincs. Bár tegnap egy kicsit megijesztett Edina reakciója a paradicsomos krumplira. Kép
Edina még mindig jó húsban lévő fogatlan, egyre aktívabb kukac. Kép

Kép
Kép

Ma beszéltem Aliceval. Jól van Sanyika. 5 hós múlt, 67 cm és 7 kiló felett van. Alice is üdvözöl mindenkit!

Nanda: jobbulást nektek! ÉS mi a baj forrása? VAlami vírus?
Hogy van a mellgyuszid?
Akkor vissza kellene mennetek a melegebb égtájra?
Babaülés ügyben köszi az infót! Kép

Soraya: hogy vagytok? Mi van Ildiékkel. Nagyon nagy nála a csend!

Rita: én a Törökbálinti Corában voltam szombaton. Sok ember, nagyon sok...
Vásárlást nem vittem túlzásba. De az üvegeket végre visszaváltottam! Kép

Vali: facérság Kép
Buli Kép Akkor a férjed jól ellehetett! De nehezen tudom elképzelni, hogy te maradtál volna reggelig!
És a 7en nem lesz segítséged?
Gratula a fogacskákhoz! Alina még mindig tejkúrázik?
Tényleg! NEktek hogy vált be az új ablak???

Jerry: régebben írtad, de már akartam írni. A zsiradék dologról én is tudok, és az agyi fejlődés teszi szükségessé! Én olivaolajat teszek bele főzés nélkül!

Viranka: sikert aratott a répa? A sütőtök pedig jó szokott lenni!

Panó: mi van Szilviékkel?

Akkor most megint el. Szép napokat mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Szia Zsuzsa!

A kepek gyonyoruek! Nekem ugy tunik mintha a ket lany nagyon hasonlitana egymasra.
Mi tortent Edinaval a paradicsomos krumpli hatasara? Es azt hogy csinaltad?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita,
mindenkeppen kell utlevel,hiszen azzal bizonyitjatok,hogy Lili a tietek,es nem elraboltatok,vagy csempeszes celjabol viszitek ki.Ez az egyetlen okmany ami hivatalos,es ezzel mehettek csak kulfoldre.

Puszi,
nanda
nanda

SziasztokKép

Csak bekukk, mert hullaság van, ma egész délután mentünk. Vendégségben voltunk, aztán megvettük végre az áhított monitort (17" és szuperrrrKép), majd hazahoztam kis családom és gyorsan elugrottam egy villámvásárlásra az Auchanba. Ilyen gyorsan még soha nem vásároltam, hogy hazaérjek időben, de így nem is költöttem sokat, nem volt időm elcsábulni.Kép

Kisdió
Sajnos nekünk még ez az ár is elég sok, de úgy gondoltuk rászánjuk, mert jónak tűnik a concord. Lehet, hogy közepes minősítésű, de a csúcsszuperek sajnos megfizethetetlenek.Kép És mivel legalább 2, de inkább 3 gyerkőcöt szeretnénk, gondolni kell arra is, hogy majd venni kell még e mellé másikat is.

Most elhúzok a fürdőszoba felé.

Mindenkinek pusziKép

Orsi

avocado

Jaj, Zsuzsa
Majdnem elfelejtettem! Képek nagyon édesek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Úgy tűnik sikerült a nátha grabancát idejében elcsípni, és máris kicsit jobb a helyzet Kép
A vasárnapunk nagyon klasszul telt, ilyen kellemes hétvégén már rég volt! Kép

Látom a fogtündérnek van bőven melója ebben a topikban, nem is csodálkozom, hogy hozzánk nem jut el! Kép Vali, Rita, küldjétek át legközelebb hozzánk is! Kép

Panó! Kép Igen mi voltunk a fényképegerek Kép Ne aggódj, hogy nem te vagy az 50kg-os anyuka, én azt is megnéztem, hogy az ő babája is hasonló húsban volt, mint az anyukája! Kép Vizsgátok sikerült? vagy még csak készültetek rá? Én végül is átkunyiztam magunkat a 12 órás csoportba, lehet hogy a miatt volt Macácska megint nyügi, mert mostanában délelőtt visszaalszik, és lehet, hgy álmos volt. Talán dél körül nem lesz annyira fáradt. Majd kiderül! Kép

Rita! Kép ezen képen nagyon hasonlít rád a kis csibészed! Kép Barátnőd sztorija.. Kép Sajna az emberek nem egyformán érzékenyek a mások helyzetére, viszont a sajátukéra mindig rettentően.. Kép Azt hittem a magyar oktatási rendszer nagyon erős, erre tessék, kiderül hogy sütik vagyunk?? Kép Ezt mond el légyszi a fősulis tanáraimnak is! Kép Kék köpeny.. Kép Milyen nosztalgikus húrokat pengettél meg bennem.. Kép Azok a régi szép idők!Kép

Nanda! csak 10 éve érettségiztél.., hm, hm, jó neked! Kép, én évvesztes vagyok és 93ban végeztem!Kép, További gyógyulást az egész családnak!

Vera! Hát igen, a rokonait sajna nem válogathatja meg az ember. Anyós nálunk sincs már, visszaeső alkeszként 3 éve a mája vitte el szegényt. Kép Az előzőekbőlkövetkezik, hogy nem volt csodaanyós. Kép Az én apám meg öngyilkos lett 18 éves koromban. Szegény gyerek elég erősen terhelt vérvonalat örökölt! Kép Kép Kép Dédi viszont még itt is van 3! Kép

Vali! Kép SZALMA! Akkor most cincognak az egerek? Kép

Zsuzsa nagyon szépek a leányzók! Kép

Orsi! az albumok közül csak a harmadikat tudtam rendesen megnézni, mert a másik kettőnél azt írta ki, hogy nem publikus.. Kép De a harmadik az nagyon szép! Kép

Pusz és jóéjt
Macs
maccs

Sziasztok!

Enyem az arany! Kép

Nanda: Koszi a segitseget. Nem tudtam, hogy most az EU-s csatlakozasok miatt nincsenek-e ujabb szabalyok. Akkor megyek is ma intezkedni, mert nem tudom mennyi ido mig megvan az utlevel.

Macs: A magyar oktatasi rendszer sose volt a nyugatihoz kepest erosebb. Igaz nagy a szigor, de a tanarok nem olyan kepzettek es jok, a tankonyvek nem oylan osszetettebbek es talan a magyarok sem annyira tanulekonyak. Kép
Nekem sajnos nem volt szep emlek a kek kopenyes idoszak. Kép

Puszi midnenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Nem is irtam a legnyagyobb hirt. Kép
Lili tegnap este tobbszor is negykezlabra allt. Kép Ma reggel is tobbszor muveli. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Maccs
Nem tudom mi lehet az oka, eddig simán meg lehetett nézni.Kép Lehet, hogy elküldöm újra, hátha?
Nátha, hétvégeKép
Mi egyidősek vagyunk én is 74-es vagyok, csak júniusi.Kép

Rita
Gratula az aranyhoz!Kép
Hú, milyen ügyes Lili!!!Kép GRATULA!!!Kép

Most mennem kell.
PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Tomikával a kezemben gépelünk, Alina elaludt egy kicsit. Sajna teljesen egyedül vagyok velük most egész héten, leszámítva a 2x4 órás bébisitter időszakot. Anya sajnos most nem tudott jönni, anyósomat pedig többé nem akarom segítségnek hívni, mert a végére mindig megkarcsúsít 1-2 kg-al.

Képzeljétek, tegnap este összetörték a férjem autóját, itt a házunk előtt beletolattak nagy sebességgel az álló autóbaKép. Már Alinát altattam, mikor jöttek szólni. A férjemet most ezzel cukkolják, hogy nem is kell vezetnie, úgy is összetörik az autó.

majd jövök, de Tomika acsarkodik.

Vali
cvali

Tegnapra:

Annikó
Gartula a 7 hónapossághoz!Kép

Mára:

Lujzika
Gartula a 8 hóhoz!Kép

PusziKép

Orsi

avocado