Sziasztok!
Viki
Köszi a bíztatást, én az EDA-tól nem zárkózok el, majd meglátjuk. Most őszintén úgy érzem, megpróbálom anélkül, de érzem, ahogy bemegyek és nagyon fáj már kérni is fogom!
És miért ne fájna nagyon?
Szilvi
Aranyos vagy, köszi! És tényleg sajnálom, hogy nem találkozhattunk. Nagyon jó volt így a tornán találkozni néhány emberrel!
Ádám
Szia, meglepő egy férfi itt köztünk, de evvel semmi baj nincs, csak nem voltunk hozzászokva.
Látom már elég sok véleményt kaptál, de Magenheimről még nem túl sokat tudsz. Nem Sztanyik ellen szólok, de én a 18. héten mentem hozzá, hogy váltani szeretnék – nem vett át! (Előző dokim miatt és azért mert sokan vannak nála.) Szóval nem tudom hol tartotok, de mihamarabb döntenetek kell! Ezek után kerestem fel Magenheim Ritát, aki azt mondta járhatok hozzá. Én nagyon tartottam egy nő nőgyógyásztól, mert anyám bogarat rakott a fülembe, de így utólag NAGYON NEM BÁNOM, SŐT!!! Mondjuk nálatok ez nem az első, ezért talán nincs annyi és olyan kérdésetek, mint nekem volt, de az ilyen intim, meg a mellemmel kapcsolatban sokkal felszabadultabban mertem Ritától kérdezni! És tényleg nagyon lelkiismeretes, segítőkész!
Ráadásul most nagyon sok ismerősnek ő adta be az EDA-t. A gátvédelemről már írtak a lányok és teljesen egyet értek! Ja és nincs magánrendelése, szerdánként van a terhesgondozóba 14-16-ig.
Cas
Én se parázok, pedig már nagyon közeleg az idő. Szerintem nem is kell, a lényeg, hogy kicsit legyünk lelkileg felkészülve. Annyira jó lenne tudni a pontos dátumot!
Előtej: hogy állsz a kérdéssel? Hát ez most kezd elviselhetetlenné válni! Normál állapotban elkezd "könnyezni". Ma reggel mondtam is férjemnek, hogy ebből két újszülött is jól lakna... Ma tetettem be ilyen betétet, nehogy beégjek itt a munkahelyemen, de ez milyen elviselhetetlen?!
Lehet, hogy inkább égni fogok!
Laga
Én is onnan vettem a melltartót, fel is próbáltam, mert már fogalmam se volt milyen méretem van?
Eszti
Beírtam, a következőnél fent lesz!
Hmmc és mások
Jön valaki ma az előadásra? Amúgy Magenheim Rita tartaja, ha nem jön közbe valami!
Hétvége: egy élmény volt!
Elkezdtem babaruhákat mosni. Atyám hogy milyen falat dolgok?!
És voltunk a Matti-Cam budaörsi (kenduru gold) nagykerbe. Szerintem érdemes elmenni! Mi vettünk ágynemű garnitúrát, hálózsákot, üvegmosotó, orr porszívót, fürdető kesztyűt, ja és kesztyűcskét (vékony) a kezére, hogy ne karmolja össze magát. Egy idősebb nő segített nekünk, aki nagyon hasznos infókat is mondott! Szóval csak ajánlani tudom. Nagyon sok ruha le van árazva: 30-50%-kal.
Vasárnap átrendeztük a hálót, bent van a kiságy! Nagyon jó lett! Csak a táskát kéne már összekészíteni!....
Pontosan mi az ami a szülőszobán kellhet? Pl.: nekem is kell a papucs, ugye? Gondolom kell tusfürdő (testre, intim), törölköző, és a végére a hálóing? Mi kell még?
Na hagyok mást is szóhoz jutni!
Nikcsi 37+4