Úgy néz ki, alakul a tejcsimennyiség
Még nem a régi, de majd idővel.
Beszedtem minden csodaszert, eszem rendesen, iszom bőven, pihizek napközben is, próbálok jobb kedvű lenni.
És...
, ma apukámmal áthozattam Dolfikát és itt lesz velem egész nap
Apuci úgyis dolgozik, így nem szólhat semmit
Úgyhogy most minden (majdnem) a régi
Kristófka szundít az ágyikójában, Dolfika a helyén, anyuci meg Babanetezik
Rögtön határozottan jobb kedvem van
Csak az aggaszt, hogy az előbb mondta telefonon apuci, hogy reméli mire hazaért, már nem lesz itt a kutya. A miértre csak annyit felelt, hogy csak, mert láb alatt van. Ez marha jó. Két éve lakik vele egy fedél alatt, mégis csak most lett neki láb alatt. Pedig ha csak egy kicsit kinyitná a szemét, láthatná, mennyivel jobb hangulatban vagyok így, hogy itt a kiskutyám.
Szerintem egyszerűen csak nem akarja tudomásul venni. Azt hiszi, ha rámkényszerti, akkor majd egyszer belenyugszom és azt mondom, hogy oké, mától nem kell a kutyám, meg nem is hiányzik. Erre pedig várhat. Már csak azért is, mert semmi elfogadható magyarázata nincs erre az egészre. Öreg 12 éves kutya, fel sem kel a helyéről, most is alszik, míg egyedül vagyunk itthon nappal, addig apukám leviszi sétálni(amúgy nem egy sétamániás kutya), mikor meg hazaér apuci, én is lemehetek vele sétálni, mert annyi levegőzés azért nekem is kell.
És más lenne a helyzet, ha már mászkálna Kristóf és esetleg bánthatná a kutya. De Kristófka közelébe se tud menni, egy tacskó méretű kutya még csak fel sem éri az ágyát.
És sokkal jobb ha kiskorában megszokja már, mintha akkor szembesül majd vele, amikor már kúszik-mászik-rohangál. Szerintem.
Na mindegy. Illetve nem az, de majd valahogy úgyis megoldom.
Az átmeneti tejcsihiány ellenére kissrácunk még mindig nagyon jó kisbaba. Eszik-alszik, néha ugyan pityereg, hogy "anyu, kéne még egy kis tejcsi", de aztán belealszik
Éjszaka pedig már teljesen megijesztett. Este 11-ig szopiztunk(2 órán keresztül) mire meglett a szükséges mennyiség, amitől bealudt. Ezután úgy kidőltünk, hogy mindenki bealudt. Fél 6-kor arra ébredtem, hogy kis drágám még mindig horkol, gyorsan felébresztettem és nekiálltunk hamizni
Másfél hetesen átaludni az éjszakát? Már azt se tudom, normális-e ez egyáltalán.
Anyukám szerint igen, hisz nappal eszik rendesen, ébred is magától, (de ha nem, akkor 3 óra alvás után én ébresztem), és elvileg ha éjszaka éhes lenne, úgyis ébredne és jelezné.
Meg azt se tudom, normális-e, hogy mi egy nap csak átlag 5-ször eszünk. Merthát 3 órát alszik, utána min. 1 órát eszünk, de tegnap volt, hogy 2 órát ettünk. Ettől ugye csúszik minden.
Kaki-pisi van bőven, a meztelen súlya lassan, de biztosan emelkedik, bár még a születési súlyát nem értük el. Hétfőn 2570-nel jöttünk haza, tegnapra pedig 2650gr volt. Ez azért jó, vagy nem?!
Hálóing téma: én saját hálóingben szültem. Utána pedig pizsit vittem be a kórházba, ami szerintem nagyon jó ötlet volt, mert azt a rohadt vastag TENA betétet az eldobható bugyi szinte semmennyire se tartotta, olyan volt mintha lógna a lábam között, és tök jó volt, hogy a pizsigatya megtartotta.
Amúgy így a betétre visszatérve, szerintem nem érdemes sokat venni ezekből a bivalyvastag betétekből. Egyrészt mert 2-3 nap múltán már nagyon sokat csökken a vérzés, másrészt mert engem nem a gátsebem, hanem a betét akadályozott a normál menésben. Miután átcseréltem Allways-re, rögtön könnyebben jártam-keltem. Sőt, 1 hét múltán már a legkisebb Allways-t használom, az is bőven elég. Nekem legalábbis
Patri
Igen, az én Kristófom pocakban is felettébb lusta volt, aggódtam is miatta eleget. Éshát kint is ilyen kis nyugis
Babus