Új privát üzeneted érkezett!

Szia Réka80,

hivatalosan rögtön indulni kell, de ha nincsenek rendszeres fájásaid és 5 perc a kórház, akkor nyugodtan zuhanyozz le.

Nálam mindkét esetben magzatvízfolyással kezdődött és a fájások csak egy-két óra múlva jelentkeztek. A baba pláne. Még az ügyeletes orvos sem vizsgált meg rögtön beérkezéskor. Ráért.

Zsófi
pingvin

Reka!
Nekem is normál tenna volt, napi 10 körül fogyott...szóval vigyél inkább sokat, legfeljebb hazaviszed. De majd meglátod, utólag is bevitethetsz bármit.
Hálóingből 2t vittem, de jobb lett volna 3, tehát minden napra egy. Az első pár nap szopija úgy megizzasztott, mint a fene.

Norkini,
várom méled. Kép

Tényleg, császárnál a pár pihét is leborotválják a pocakról?? Vagy azt már nagyon alul vágják manapság? Csak érdeklődöm, szerencsére nem érintett a dolog.

Reka!
DE DE! Adnak szüléshez hálóinget. Pláne, ha látják, h amiben vagy, az nem megfelelő.
Egyébként vízelfolyásnál már fennáll a fertőzésveszély, max vízzel tusolj, sztem ne használj semmilyen tusfürdőt. Pláne OTT ne.

Johanna!
Vigyázz magatokra!Pihizz!Kép

Oxigén!
Köszi Kép Nálam ezek közül a Réka lenne a befutó. Kép
neet
neet

Zsófi!

Akkor majd nekem esek itthon borotvával,bár már nem nagyon látok semmit magambólKépÉs ha túl hamar borotválom le akkor nagyon fog szúrni!Jujj!

Mindenkinek köszönöm az együttérzését!

Jucus
20170114224602

Oxigén!
Nekem is a Réka tetszik a legjobban, részrehajlás nélkül... Kép

Neet
Én is beraktam két hálóinget, de ha nem elég apuka majd hoz be. De csomagoltam polokat és melegito nadrágot is, hátha lesz kedvem "öltözködni". Kép Persze lehet, hogy kicsit naiv vagyok...

Ha fenn áll a fertőzés veszélye lehet, hogy jobb ha nem itthon borotválkozom? Azért igyekszem "rendben" tartani magam.

Már próbálok uptodate lenni, mosok, vasalok, takarítok, mindig azt nézem mi lenne ha ma kéne bemennünk. Katasztrófa!!! A férjemnek két alsógatyája van kimosva...Azért nem lesz itt gond, legalábbis szerinte...

Pingvin!
Köszi az infot! Ma megyek NSTre, azért a dokit is megkérdezem. Titeket NSTn kívül vizsgálgattak az utolsó hetekben?

Jucus
Én is nagyon sajnálom...

Réka
reka80

Lakibori!
Köszönöm a fürdetési tippet! A tegnapit mi is kihagytuk, már hulla voltam estére!

Johanna!
Gratulálok!

Jucus!
Én is nagyon sajnálom, nehéz lehet feldolgozni! Nyugodtan írj róla, ha úgy érzed így kiadod magadból!

Babával mi lehet? Jó lenne, ha papa értene a nethez és informálna minket!

Ismét szopigondom van! A segítségeteket kérném!
Tegnap tök kikészültem! Timi óránként akart szopni! Talán nem kellett volna hagynom és kitolni az időt, mert most a gyakori szopitól megint bedurrant a cicim! Vagy lehet, hogy ez a második tejbelövellés? Nem tudom!
A nagyobb gond az, hogy Timi két napja egyfolytában bealszik szopi közben! 2 percet szopik, aztán elalszik rajta, de úgy, hogy nem tudom felkelteni! Leteszem, 2 perc múlva felébred, kéri a cicit, 2 perc és megint bealszik, megint leteszem, felébred stb, stb, stb. és ez így megy órákon át. Már a sírás kerülget, mit lehet csinálni ilyenkor??? Van, hogy közben bepelenkázom, hátha jobban felébred, de nem válik be! Nálatok volt ilyen???

Ildi
ildi76

Oxi, én is felébredek éjjel arra, hogy szomjas vagyok, de direkt nem iszom, mert akkor vécé lenne a vége Kép
Nálunk a szokásosnál sokkal párásabb a lakás, de én is oda teregetek azért.

Neet! Napi 10 betét?????????????? Úristen, akkor hány csomag kell be? 4-5?

Jucus, mi a baja a papádnak?

ancsipancsi

Lanyok
Akkor maskepp irom Kép A 6,7 meg jo ertek? Ugy remlik 7 alatt okes a dolog (cukorrol beszelgetek itt magamban Kép )

Norka
norkini

én úgy tudom 7 alatt jó.

ancsipancsi

Norkini: 3,3-6,1 a múlt heti papírom ref tartománya szerint a normál érték.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

de az a sima éhgyomori cukor, nem? a terhelésnél a 2-3 óra után megmaradó 7-es felett dumálnak az embernek, nem?

ancsipancsi

Oxi, Ancsi
Igen, 2 oras ehgyomri cucc volt(marmint a 120 perc utan ennyi az eredmeny). Az en papiromon is annyi van,de ugy tudom ha kicsit tobb az nem gaz, azert kerdeztem itt, hatha valaki ert hozza Kép
norkini

Norkini: Azt mondta a doki, hogy kicsit felette nem gáz, alatta nagyon hamar igen, de nekem tartományon belüli volt, így nem jegyeztem sajna meg, mennyitől kell aggódni Kép
Ancsi: Mindkettőnél ezt a határértéket tüntetik fel, csak a 120 percesnél nem figyelik annyira. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok !
Még nem olvastam teljesen vissza ...

Jucus ! Fogadd együttérzésemet !

Babarózsáról tudtok vmit ?

Norkiri ! A tartomány nem terheseknek készült . Terhesen 7,8-ig jó .

Kép
Kép
greenolive

Babarózsának megszületett a gyereke. JÓSLOM!!! Kép
Amúgy semmi elsőkézből info.

ancsipancsi

Greenolive
Koszi Kép Valami ilyesmi megnyugtatast vartam!

Babarol en is merem remelni,hogy mar reg a picit olelgeti Kép

Norka
norkini

BABARÓZSA írta:
szép fájásai voltak, de reggel leállt
holnap 6-kor indítják, ha addig semmi
és jól vannak

votiv 8)
votiv

Votiv
Ha netan meg irsz neki, akkor mi is drukkolunk!!!!
N
norkini

Ancsi, szerintem ő lenne a legboldogabb, ha a jóslat már valóra vált volna! de már csak órák kérdése Kép

votiv 8)
votiv

Ildi!
Nyugi !!! Ne Hagyd a babát beszunyálni ha cicin van, birizgáld az arcocskáját mert ez szopizásra ingerli.
Amikor nekem bedurrantak a bimbók én órákig voltam félmeztelenül. Persze a család férfi tagjai ilyenkor jóóóóó messze vannak tőled, mert lehet, hogy ha sokat így mászkálsz a párod elöbb ugrik rád.... és ez nem segít a gyógyulásban(:
Ha van otthon Bephanten (azt hiszem így írják?) kenőcsöd az is segít és szopizás előtt nem kell lemosni!

Ancsi
Én is hálóingeztem és bevált. A vér mellett még az előtej is összefoghatja Tehát számíts a Pimpa effektusra - elöl sárga, hátul barna és néha elhagyod itt-ott a pöttyeidet-de ez itt nem ciki.
Neet!
Ja nagyon szép a babád, Gratulálok!

Kókuszdió
kókuszdió

akkor hajrá Baba, ne hozz a jóslatomra szégyent Kép, szüld meg visszamenőleg!!!

ancsipancsi

Norkini!

Pontosan milyen cukorértéket kérdezed?Éhomi,vagy 2 órás értéket 75gr glükozoldat után?

Szóval az orvosi protokoll szerint:
ha a glükozoldat ivása után 2 órával 7,8mmol/l felett van az érték akkor beszélünk terhességi diabéteszről.

Oxi!

Azok az értékek amik a papíron vannak azért nem mérvadóak mert nem veszik fogyelembe,hogy terhes vagy-e vagy terhelésen voltál-e?Sajnos a laborok csak automatikusan nyomtatják ezeket az értéktartományokatKépés így félrevezetik a laikust.
Már annyira kiműveltem magam cukortémából,hogy nyugodtan kérdezhettekKép

Jucus
20170114224602

már megírtam Babának tegnap, hogy az egész babanet érte szorít
de ma is megírom!

Ildi, nyugi! nálunk is volt ilyen, én is a sírás és a fáradságtól a félőrület határán imbolyogtam
a babáknál időnként jön egy hirtelen nagy növekedési ugrás, ehhez kell a több kaja, ezért akar folyton szopni - a gyakori szopitól neked több tejed lesz, és a természet így gyönyörűen megoldja a dolgot Kép
a 2. tejbelövellés a 3. hét körül van, pont amiatt, hogy a baba ilyenkor meglódul
na és ez a bealszik, leteszed, felkel, visszaveszed is klasszikus Kép

Isti most is épp 2 napja meglódult, és megint kétóránként eszik (ennél rövidebb időn belül nem nagyon szabad szoptatni, mert attól meg a hasa fájdulhat meg, Te meg kikészülsz a folytonos szopitól)

BEALVÁS ellen: abban a pillanatban, ahogy elkezdett lassabban szopizni, egyből csiklandozni kell a pofiját, a nyakát, beszélni kell hozzá, szóval finoman noszogatni kell, hogy esélye se legyen bealudni!
így addig fog enni, míg jól nem lakik, akkor pedig "kiköpi" a cicit (nem állítom, hogy ez mindjárt elsőre sikerülni fog, lehet, hogy egy napot is rá kell áldozni)

a másik verzió, ha mindig akkor kéredzkedik vissza, mikor leteszed, be az ágyába
ekkor nem biztos, hogy az a baj, hogy nem lakott jól, lehet, hogy csak anyás a kis poronty, és csak a mama kéne neki Kép
húúú, ha nem játszotta el velem is Isti ezt vagy hússzor egymás után! (otthagyni sírni nem bírtam, dehát mindenki másképp csinálja)

már nem emléxem, ki írta, de valaki bemászott ilyenkor a baba mellé a kiságyba Kép
én, mikor elaludt, meg sem mozdítottam, hanem ott hagytam a nagyágyban, ahol szoptatok, hadd érezze a szagomat
behajtottam az ajtót, mentem a dolgomra a lakásban, és ő az ágyamban végre rendesen végigaludta a 3 órákat

szóval ha az első verzió van nálatok, akkor 1-2 nap és újra szépen beáll a rend, Timi is megtanulja, hogy többet egyen, ha nem akar éhes maradni, és te is el tudod látni a megfelelő tejmennyiséggel, csak ne hagyd bealudni! Kép
ha pedig a második verzió stimmel, akkor is 1-2 nap alatt túlestek a dolgon, ahogy megnyugszik a kisbabó lelke Kép
istinél éreztem, hogy nem hisztizik, és nem szórakozni akar velem, hanem tényleg szüksége volt rám, valamiért, ezért nem idegesített, hogy így ugráltat (csak ugye egy idő után jönnek a kérdések: mit csinálok rosszul, mért nem tudok segíteni a gyerekem baján stb)
pedig milyen jó is az, hogy a babád ennyire vágyik rád, és szüksége van rád - mert ahogy egyre növekszik, jóformán minden perccel távolodunk egymástól

annyiszor szembe jut, amit Jucus írt egyszer, hogy addig kényeztessük el a gyerekünket, míg lehet, 18 (15-16-17) évesen már úgyis le fog minket váltani valami csajra Kép

votiv 8)
votiv

húúú de döglődik a net
az előbb felhívtam Babarózsát
vszínű felül repedt meg a burka
kiharcolta, hogy holnap reggelig békén hagyják
aztán jön neki is az oxy, ha addig be nem indul

nincs fájása Kép hajnalban volt, de akkor meg túl gyenge, és aztán az is elmúlt Kép

ez eddig majdnem olyan, mint Isti születése
őt jóformán úgy kellett kifüstölni, sehogy nem akart elindulni
tudta, mi a jó neki Kép

na, majd még közvetítek, ha tudok még beszélni Babarózsával

Jucus, én puszillak, és együttérzek veled

votiv 8)
votiv

majd nézzétek meg, hogy melyikőtök vajúdott tovább. Kép

ha felül reped meg a burok, az nem gáz?

ancsipancsi

nem gáz csak nem is segít

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Most értem haza NSTről, szerdán megyek megint. Akkor megnézik a méhszájat is, kiváncsi leszek, hogy is állunk...

Hajrá Babarózsa!!!!!!
reka80

Ildi!
Nem akarok okoskodni, de azért egy picit mégis. Kép Szóval:
NE ENGEDD óránként szopni, Eszter is így kezdte, de sikerült leállítani. Amikor ezt először hallottam, azt mondtam, baromság és embertelen, denem az, hidd el. Egyen ha éhes, ha csak hisztizik, nyugodtan leteheted. Oké, órákig ne hagyd sírni, de egy félórát ha kibírsz, már jó. Ő meg tényleg MEGTANULJA, hogy vagy eszik rendesen, vagy éhen (hoppon?) marad. Ne félj, legközelebb úgy fog enni, mint egy kisangyal. Nálunk bejött. És ez nem csak "nevelési" eszköz, mert a pocakjának se tesz jót, ha egyfolytában emésztenie kell. A végén már ezért fog sírni, metr ez így NEM JÓ NEKI!!! És ez tutira így van. Mi sem eszünk óránként, mert nem esne jól! Mégegyszer visszaolvastalak, és igen, SZÓ SZERINT ezt csinálta(m) Eszter(rel) is. Szóval próbáld ki, h 2 óránként sűrűbben nem adsz neki kaját. PRÓBÁLD KI!!! Pláne, ha már ennyit írtam.. Kép
ÉS SOK SIKERT ÉS TÜRELMET!!!!!!!!

BABÁnak hasonló jókat!! Kép

Jucus Réka!
Veletek is tök ugyanilyen problémák vannak, mint velem volt. Hogy mikor szőrtelenítsek, mossak-e hajat, stb. És persze én sem láttam már semmit ott lent... Kép Úgyhogy befektettem egy tükröt a kádba, (nem röhögni!) fölé nyomorodtam, és KRÉMMEL leszedtem, a maradékot meg beretvával. De teljesen natúrra, az a biztos. És a krém több napig is jó, úgyhogy én a kiírt időpontban megcsináltam, és a kövi 4 napra is jó volt, mire Eszter elunta odabent. Kép
neet
neet

Neet, nekem a szőrtelenítőkrém után kb. 1 órával elkezdett serkenni a szőröm Kép, pedig elég gyenge van. Szerintem én a papát fogom megkérni, az ügyes ezekben a dolgokban, addig meg csinálom ahogy tudom ;-)

ancsipancsi

Kókuszdió, Votiv, Neet!

Köszi szépen a megnyugtatást! Kipróbálom, amiket írtatok!
Votiv! Szerintem nálunk mindkét verzió fennáll, plusz hasfájás, ami mindebből következik!

Szegény Baba! Ezek szerint neki nem használtak a homeos bogyók?!

Én érzésre borotválkoztam, csak úgy tapogatózva, de ezek szerint jól sikerült, mert a szülésznő azt mondta jó lesz, nem borotvál le! Pedig 2 nappal a szülés előtt borotválkoztam, szóval, ha nem vagy tök sima az se gáz!
ildi76

Babarózsa,
nagyon szurkolok még mindig!!! Votiv majd úgyis megírja!

Ildi, Neet, Votiv,
nálunk is azt tanácsolta doki bácsi, hogy 2 óra alatt ne, mert: baba egyetlen kifejezésmódja a sírás, tehát nem csak akkor sír, ha éhes, hanem ha nyűgös, aludni akar, ébren akar lenni, anya kell neki, nem kell neki anya stb. szopási reflex viszont működik, tehát ha mellre teszi az ember, akkor eszik, ha kell neki, ha nem (ki tudja ugye, mikor kap legközelebb Kép). Ha viszont a félig emésztett táplálékra ráeszik, akkor jön a hasfájás, és akkor ugye megint sír... ez egy ördögi kör, kezdő anyuka meg döntse el, hogy most épp mi van Kép és sajnos az sem segít, hogy manapság szinte megkövezik azt, aki ilyen "igényszopásellenes" kijelentéseket mer tenni Kép De neettel egyhúronpendülve: ha bírod, hagyd sírni egy picit, nem árt!

vera
kisün

Vicces ma a (baba)net...
ez most vajon átmegy?

Votiv!
Lehet, h az én szagom messzebbre elér?? Kép
Mert Eszter hajlandó a saját ágyában, tőlem messzebb is ellenni. Kép Vagy fürödjek sűrűbben? Kép Kép
"Szép fájások"?? Micsoda paradoxon!

Kókusz!
köszike! Kép
A pimpán halálosan röhögök, végre valaki emlékszik még rá! Kép És a pöttyökből lettek a betűk! Kép

neet
neet

jé, sikerült... Kép
neet
neet

Ildi!
Azért mindent ne próbálj ki, mert beleőrülsz a kül. "jó"tanácsokba, csak próbáld meg belőni, neked/nektek melyik jó, aztán hajrá. Lehet, h a te manódnál épp más segít a sikerhez, ezen viszont nehogy letörj.
HAJRÁ! Kép
neet
neet

Lányok!
Ma voltam UH-n és az egyik picurkám 1532g
a másik 1723g. Hát nem sokat nőttek a legutóbbi UH óta, ez egy kicsit elkeserít):
Bár én sem vagyok égimeszelő, sem pedig bírkozó alkat.
De ezen kívül mindenük rendben van.
Ráadásul az egyik faros a másik haránt fekszik, ugyhogy nem úszom meg a császárt.

Szerdán megyek dokihoz lehet hogy már jövőhéten befektet, mert nagyon gyakran fáj a derekam.
Már izzítom a páromat hogy minden infót juttasson el hozzám és viszont(:

Babarózsának a legjobbakat!!!!

Jó éjt mindenkinek!
Kókuszdió
kókuszdió

Kókusz!!! nincs egy ikres UH-d?? olyan kíváncsi lennék!!!

ancsipancsi

Sziasztok!

Na végre megint tudok netezni, mert eddig rossz volt a számítógépem, ezért nem is jelentkeztem pár napig.Kép De most már megjavult, vagyis megjavították. Kép Látom itt meg esemény van, Baba már a kórházban, drukkolok neki nagyon!!

Pimpás poénon meg kétrét görnyedve röhögtem. Kép Kép

Velem nem sok újság van, azon kívül, hogy óriási bevásárlásokat tartottunk a párommal, úgyhogy már szinte minden megvan, kivéve a légzésfigyelőt. Biztos volt már róla szó, de tudtok ajánlani, hogy melyiket vegyük?

És még egy kérdés: a Bártfaiba mikor érdemes vérvételre menni, hogy ne töltsem ott a napot, ja és egyáltalán mikor lehet menni, gondolom reggel, de mettől-meddig?

ruz
34+5
ruzicsky

Baba: remélem már túl vagy a szülésen és ott tartod a kezedben a kicsikédet... Remélem minden simán ment...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Ruzicsky,
reggel fél nyolctól kezdődik, azt hiszem, de már héttől lehet az ablaknál sorban állni. A sor hossza teljeséggel kiszámíthatatlan, én 4x voltam, 1,5 órától 15 percig minden volt (ez vérvétellel együtt értendő). Külön báj, hogy ugye sorbanÁLLÁS van, ami így 35. hétben extrémsportnak minősül Kép
Légzésfigyelőből AngelCare-ünk van, annak kettő tappancsáról nehezebben mászik le a baba.

Kókuszdió,
ikrek... nem semmi!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és még várjanak a picurkák azzal a kibújással!

Neet,
lehet, hogy Eszter telepata és egyszerűen érzi, hogy lélekben mindig vele vagy Kép
Dóri mostanában elérte énekesmadár korszakát, mindent danolászva kommentál... az igazán furcsa az, amikor a levegőhöz beszél, vajon mit láthat ott? Kép Ilyenkor örülök, hogy az életem szerzője nem Stephen King Kép

vera
kisün

Ruzicsky!
én úgy kértem a dokit, hogy a fehérbáriba küldjön, mert az sokkal közelebb van, és ismerem a dörgést. oda 7-től 9-ig lehet menni, múltkor fél 9-re értem oda, és szinte szórták a népet. (december 30-a! Kép

ancsipancsi

Köszi Kisün, és mennyibe kerül? Meg kókuszmatrac alá lehet tenni?

r
ruzicsky

Kókuszdió!
Hány hetes vagy? Szerintem ne aggódj, az ikrek sokkal kisebb súllyal születnek és ez a normális!

Kisün!
Tök érdekes amit írtál, biztos így van, csak jó lenne, ha ezt a kezdő anyukáknak elmondanák, mielőtt beleesnek a csapdába!

Neet!
Köszi még 1X! Timi tegnap délután óta beállt a 3 órára!

Ruzicsky!
Nekünk Babysense II. van! Eddig (2 hete) hibátlanul működik!
ildi76

Ruzicsky,
kókuszmatrac alá lehet tenni (nekünk is ott van), ára húzós, 30e Ft, de létezik belőle picit drágábban olyan is, amiben babafigyelő is benne van.

Ildi,
örülök, hogy Timivel minden rendben. Picit baj az szerintem manapság (de ezt csak halkan írom Kép), hogy az igény szerinti szoptatásról gyakran csak félinformációkat lehet megtudni (tehát pl. LLL is azt mondja, hogy 2 óránál sűrűbben nem ajánlatos etetni), ill. hogy aki csak egy kicsit is elmozdul a rendszer irányába, azt rögtön virtuálisan megkövezik.

Babarózsa,
remélem, már ketten vagytok!

vera
kisün

itt valahol lehet 20eFt körül kapni ezeket használtan, nem?

ancsipancsi

Ancsika!

Bocsi, hogy csak most reagálok, de a párom egész nap a gépen ül.
Igen a feketenadálytő a csontokra is jó. Azért is írtam, hogy nem nagyon hittem benne, amíg ki nem próbáltam. A barátnőmnek a csonthártyagyulladása javult tőle. A terhesség előtti kivizsgálás szerint nekem is ez van a farokcsontomban. De, hogy ez 8 hónap alatt sem akar gyógyulni, nem gondoltam volna. Végül azért döntöttem úgy, hogy kipróbálom, mert úgy voltam vele, hogy mindegy, ártani nem árt, hiszen egy krém.
Ha te is úgy döntesz, hogy megpróbálod, éjszakára kend be, és vastagon, akár dunsztolva is jó. /Follpack/

Babának még mindíg drukkolni kell?
Nincs még meg az a picike?Kép

Kép
Kép
pipocska

de biztos megvan Kép

ancsipancsi

egy órája beszéltem BABARÓZSÁVAL
2 fájás között Kép
(Neet: sztem van szép fájás Kép)
nem indult magától el Emília, úgyhogy már az oxytocinon volt, szegénykém
de jól vannak, reméljük több beavatkozásra már nem lesz szükség
üdvözöl Benneteket, és köszöni a drukkolást!

votiv 8)
votiv

Babarózsa
már biztos pimpázik. Kép Kép

Kókuszdió!
Lehet, h szelektíven olvasok, de nekem az új volt, h ikreket vársz! De jó! Végre ilyet is hallani. És mindneki jól van, ugye? Természetes úton lettek ikrek, vagy rásegítéssel? Nagy-nagy drukk és persze sok erőt hozzájuk! Hányadik hétben vagytok?

Timi! vagyis Ildi! Kép
Gratula és csak így tovább. És örülök a jóhírnek. Meg hogy tudtam esetleg segíteni. De biztos kialakult volna egyébként is a rendszer. Kép

Kisün!
Igen, és most már álmodtam is vele. Azaz pont nem volt ott, én voltam valami babás tanfolyamon (munkában??) és nem akartak elengedni, és arra gondoltam, h mindjárt lejár a 3 óra és éhes lesz és nagyon fog sírni és én sehol se vagyok. Nagyon rossz álom volt, sírtam is. Kép
Reggelre aztán úgy bekajált a kis tündér, mint a nemistudommicsoda. Kép
neet
neet

lányok, akiknek van már ebben tapasztalatuk (már kérdeztem, de nem ilyen konkrétan):

a papa kérdezte tőlem tegnap este, hogy mikor kell már mennünk tanfolyásra. én mondtam, hogy inkább júniusban leszek szabad, addig minden este melózom. szerintetek ha aug. közepén szülök, június közepén ráérek elmenni ilyesmire?? egyáltalán hogy hívják az én tanfolyamaimat? Kép
mondjuk szülés felkészítés, meg ilyesmi? (apás szülés lesz)

ancsipancsi

Ójaj, a Szt. Imi honlapján még mindig csak 2004-es dátumok vannak fenn. Szeritem nekünk ilyenekre kellene elmennünk:

- Az életmód-, illetve vizsgálóeljárások a várandósság és a szülés alatt
- A várandósság, a szülés és a gyermekágy pszichológiája
- Szülés, együttszülés, alternatív szülés
- Fájdalomcsillapító eljárások a szülés alatt
- Az újszülött, baba-mama szobák (rooming-in), a szoptatás
- ÖSSZEFOGLALÁS: Videofilmek vetítése (külföldi és saját tapasztalatok)
- Csoportrelaxáció

ha valakinek van véletlen 2005-ös táblázata a fentiekre, léccike adja meg!

ancsipancsi

Sziasztok!

Babának drukk! Kép

Ildi: örülök, hogy ilyen hamar megoldódott a probléma.

És tegnap voltam a háziorvosomnál, és sajnos egyre töbet kell feküdnöm a csípőm miatt. Nem segít neki a faros baba sem, és tegnap csúnyán megfájdult. Próbálom rávenni a szentemet a fordulásra, akkor még kicsit jobb lenne... Nincs valakinek tippje? Kép
Kaptam kencét, de az igazán nem sokat segít, amikor épp arra mocorog a babó. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?