Új privát üzeneted érkezett!

Szia Jucus-Buborék!
Már régóta olvasgatok itt, csak nem sikerült regisztrálnom.

Van 2 db kétnyelvű vas, az egyiket az ágy aljára kell illeszteni úgy, hogy a műanyag vége felfelé álljon, a másikat meg az ágy tetejére kell illeszteni úgy, hogy a műanyag vége lefelé álljon. Ebbe kell beledugni a rudat. A csavarokat a lukon be kell dugni, és a csavar és a rúd közé kell tenni azt a kb 10 centis műanyag valamit, ami pont illeszkedik a rúdra, és ezzel a csavarral rögzíted az ágyhoz. Remélem érthető volt. Ha nem kérdezz nyugodtan.

KépKép
KépKép
lindicita

Lakibori!
Én a 32. héten voltam 4d uh-n. A profilomba tettem a képet.

Lindi (38)

KépKép
KépKép
lindicita

Babarózsa!

Mi is szurkolunk!
Csaó
Kókuszdió
kókuszdió

Egy vigyorgós peluscsere a proilban. Kép
Votiv, íme a Kim B. lábak! Kép
neet
neet

Ildi! nekem régen kimerültség esetén fájt, ezért nem tudták megállapítani, hogy mi a fene bajom van. de most egyértelműen fizikai megterhelésre. na mindegy, remélem túlélem Kép

Neet! milyen édi bébi!!! így viseli a peluscserét??

BABARÓZSA! HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!

ancsipancsi

Sziasztok!

Végre egy nyugodalmas kis vasárnap!Kép
Két napja rohangálok, úyhogy csak most jutott időm arra, hogy töviről-hegyire mindent átolvassak, és végre arra is van időm, hoy válaszoljak.
MINDENKINEK nagyon köszönöm, amit Picurkóról írt.
Dagad a keblem az anyai büszkeségtől.Kép
Most így utólag ami nem jó ebben az uh dologban, hogy most, hogy nagyjából van fogalmam róla, hogy is néz ki, még jobban szeretném már a karomba fogni. Eddig is néha elfogott a hév, de ez most erősödött.

Egy kis részletes beszámoló:

Reggel egész szépen ficánkolt. Elmentünk a Westendbe, ott ittunk egy teát. Na akkor még jobban belehúzott.
Akartam venni egy colát, hogy a doki előtt 10 perccel megigyam.
Na ez az amire nem maradt időm. Gondoltam mindegy, mert úgyis olyan sokat mocorog, hogy biztos fent lesz.
Ez a másik ami ugyancsak nem jött be.
Elkezdődött a vizsgálat, Picurkó teljesen befordulva aludt.
Semmi más nem látszott, csak a kis popija, a háta, meg a tarkója.
Aztán a doki addig nyomogatta a hasamat/ ez abszolút nem fájdalmas/, hogy elkezdett jófelé fordulni, de a kis kezét a füle mellé tette behajlítva. Tehát az arcát megint nem láttuk. Megint nyomogatás. Néha egy-egy pici mozdulatát el tudta kapni a doki, és ennek eredményeképpen sikerült ez az egy-két kép.
Aztán történt valami, vagy gondolt egyet, és VÉGRE befordult teljesen középre. De mire ezt megvalósította, addigra mind a két kis lábát az arca elé tornázta, de nyújtva. Onnantól aztán végképp semmi sem látszott, csak a kukaca.
Egyetlen egyszer hajlította be a kis lábait. Az lett a feket-fehér kép.
Annyit azonban biztosan mondhatok, hogy teljesen az apukája. A homloka, a szeme, és a nózija. És még az alkarja is ugyanolyan izmos. Meg a kis válla is.
Ott nem is volt időm meghatódni, mert Laci szerint tátott szájjal néztem, hogy éppen mit csinál a kicsi. Azóta viszont sokszor visszanéztem a videót, és nagyon jó dolog. Este pedig felvittem a kis képét, amikor mentem aludni, és ő volt az utolsó amit megnéztem elalvás előtt, és ő volt az első akit megnéztem felkeléskor. Nagyon klassz.
Egyébként 700g. A hosszát még nem tudtam kisilabizálni.

Baba!

Nagyon drukkolok!!!Kép

Oxi!

Nekem is csak mázli kérdése volt, hogy a doki tudott annyit "fordítani" rajta, hogy egyáltalán valami látszon. Nagyon bír aludni.Kép
Gratula a vizsgádhoz, még egy kis kitartás!Kép

Bori!

Állítólag, és a képek tanulsága szerint amiket ott láttam, a 30. héttől már szinte fotó szerű képeket lehet csinálni. Sajnálom kicsit, hogy nem volt türelmem addig várni.

Aranyos vagy Ancsika, de nehogy nekem pityeregjél!Kép
A csípődre próbáld ki a feketenadálytő krémet. Nem túl drága.
Nekem a barátnőm ajánlotta a farokcsontomra, mert nekem meg az van kipurcanva, és két hét alatt elég jó eredményt értem el, pedig nem nagyon hittem benne, hogy valami segíthet. Jó vastagon kell bekenni éjszakára, és be is lehet follpackozni, hogy melegben legyen.
A káposzta nekem is gyengém. Tegnap ettem lucskoskáposztát, és úgy beállt tőle a gyomrom, hogy azt hittem hülyét kapok. Szerintem egyelőre hanyagolom.

ADA007!

Március 29-én kedden lenne a hordozó kendős tanfolyam. 6-7-8 főnek tartják, így a mi "bandánk" már meglenne.Kép Mondhatom a lányoknak, hogy akkor neked is jó?

Ja, egyébként azt mondta a doki kicsit több a magzatvíz, és megkérdezte, hogy nincs-e baj a cukrommal. Mondtam, hogy egy hónap múlva lesz terheléses cukor. Aztán annyiban hagyta a dolgot. A picit teljesen rendben találta, szerinte ő nem okozhatja, viszont ez utalhat cukorra.
Én úgy tudom, hogy a magzatvíz mennyisége folyamatosan változik.
Ti tudtok erről valamit?

Kép
Kép
pipocska

állati!
ez a csajszi szívdöglesztő
mi lesz itt később???? Kép

Istinek 3 napja kötőhártyagyulladása van
kap homeós bogyót meg borogatom kamillával, egész szépen javul már

tegnap volt az első este, hogy a nagyival hagytuk kettesben, és leléptünk apával Kép
iszonyú jól éreztem magam, miután abbahagytam a szorongást és az aggodalmaskodást Kép

Jucus, ennél jobban én se tudnám elmagyarázni, a felső tappancs lefelé, az alsó felfelé néz, és mindkettőt odacsavarozod a támlához, így rögzül
azért az eléggé tapló dolog, hogy nem adtak használati utasítást hozzá, grrrr
én is kínlódtam vele

Vollard, a dokidon behalok
nem hogy segítene elmagyarázni, hogyan lehetne több tejcsid, egyből belenyomná a babába a tápszert
tudom hogy biztos jót akar, na de akkor is!!

Ildi írta, én is ezt tudom tanácsolni: szoptass mindkét ciciből, akár kétóránként is, és meglátod, 1-max2 nap, és úgy bedurran a tejed, hogy csak győzzed a szopit!!! Kép
a fejés is iszonyúan serkenti a tejet! a csecsemősök szerint a módszer: egyik cicin elkezded a szopit. ha elfogy belőle a tejcsi, átteszed a babót a másikra (lehetőleg pózt is válts, hogy az egész cict le tudja üríteni a babó), és így váltogatod, míg jól nem lakik - mert ahányszor átrakod egy "új" cicire, jó erősen megszívja, és ösztönzi a tejleadó reflexet!!!
- ehhez tartozik az az infó is, hogy soha ne ijedj meg, ha nem duzzad a cicid a tejtől, vagy ha szopi közben elfogyni látszik, ugyanis a legnagyobb tápértékű és a legtöbb tejcsi SZOPI KÖZBEN termelődik! ha erre gondolsz, sokkal nyugodtabban, bátrabban tudsz szoptatni Kép
na és ha jóllakott a picurkád, azt a cicit, amelyikkel kezdtétek, még jó alaposan kifejed/kimasszírozod

ennél jobban semmi nem serkenti a tejtermelést
a bába azt írja: a gyakori szoptatással néhány nap múlva erősödő tejfolyás jutalmazza türelmét!

azért vannak még egyéb módszerek, mint pl. a csalántea, tejképző tea (édeskömény, köménymag, ánizs, kapormag, citromfű, majoranna azonos arányú keveréke), urtica urens (csalán homeóbogyó) 5CH napi 2-3x5 golyócska, tejképző olaj (weleda, avagy saját kutyulás: 40ml mandulaolaj, 10ml körömvirág (calendula) olaj, 2-2 csepp ánizsolaj, édesköményolaj, korianderolaj, köményolaj, levendulaolaj, és rózsa(fa, annak aki nem bírja a tömény rózsát)olaj, plusz esetleg pár csepp karottaolaj - a mandula és a körömvirág ápolja a mellet, védi a gyulladástól, kisebesedéstől, az ánizs-koriander-köménymag-karotta serkenti a tejképzést+segíti a baba emésztését+bemelegíti a mellet, elindítja a tejleadást, a levendula és a rózsa(fa) pedig ellazít, felfrissít, megnyugtat

most hány hetesek is vagytok? mert 3. hétnél és 8. hétnél jön egy újabb tejbelövellés, amikor majdnem megduplázódik a tejcsid, szóval ne add fel, még bőven lehet segíteni, és a végén még igazi tejcsárda leszel!! Kép
drukkolok, hogy minél hamarabb legyen eredmény
tényleg ne add fel, a legfontosabb a kitartás, a végsőkig Kép
én 2 hét alatt épültem fel a mellgyusziból, sokszor sírva fejtem pár csöpp tejeket és fél napokat szoptattam, de megérte, megint jól tudom lakatni Istit, és az a boldog mosoly a kis pofiján épp elég jutalom Kép

votiv 8)
votiv

BABARÓZSA EBBEN A PILLANATBAN ÍRT HOGY ELFOLYT A VIZE
már benn vannak, de még nem indult be a szülés
ááááááááááááá, úgy elkezdtem izgulni!
szurkoljunk nekik

votiv 8)
votiv

na szóval már tudtátok, mindegy, akkor majd a továbbiakat közvetítem, ha még tud írni Baba Kép

mindjárt megérkezik a kis Emília!

én olyan kis szentimentális lökött vagyok, hogy mindjárt elsírom magam
pedig mikor Isti megszületett, nem sírtam
de most, már tudom, micsoda boldogság zuhant az életemre Kép
soha nem cserélnék a pasikkal Kép

votiv 8)
votiv

Lányok!
Ha minden igaz 2 hét múlva szülök. (Szerencsés esetben Jucusmamussal együtt).
Ti miben szültetek? Mert azt mondta a szülésznő, hogy valami ócska hálóinget vigyek, amit utána nem sajnálok kidobni. De most arra gondoltam, hogy a legpraktikusabb egy jó hosszú ing lenne, amit szülés után szét is lehetne gombolni, és a babát cicire tenni.
Meztelen adják oda a babát abban a 2 órában vagy már felöltözve?

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv,
a tudosításokat várjuk és követeljük!!! Ird meg Babarózsának (gondolom, most épp mással sem foglalkozik, csak olvas Kép), hogy nagyon drukkolunk itt nekik! Olyan nosztalgia-érzetem támadt, azt hiszem, megint szülni szeretnék Kép
Istinek javulást. Szerintem jó, hogy mielőbb rábíztad a nagymamára, később sokkal nehezebb lett volna!

Neet,
igen sikerült hölgyemény még mindig!

Lindicita,
én kórházi hálóingben szültem. A babát, miután pihent a hasamon, fürdették-mérték, és felöltöztették, úgy kaptam meg a 2 órás megfigyelésre.

vera
kisün

Lindicita!
Én egy régi, de kényelmes pamuthálóingemet vittem be és végig abban voltam! A babát, ha minden oké, akkor rögtön a hasadra teszik! Elég, ha felhúzod az inget, nem kell gombolgatni! Felöltözve nálunk már a papa ringatta a babát, aztán odatolták mellém a kiskocsiban, amíg a szülőszobán voltam!
ildi76

Akkor ezek szerint normális vagyok a nosztalgia érzésemmel! Még a hasam is hiányzik!Kép Pedig azt hittem örülni fogok, ha majd végre megszabadulok a tehertől! Most meg úgy sajnálom, hogy véget ért ez az időszak! Olyan izgi volt, ha belegondolok!

Lányok! Nálatok mikor alakult ki valami szopirend? Meddig jellemző, hogy a baba 2 óránként akar szopni? Vagy ez nagyon változó?
Főleg az esti fürdetési időponttal vagyunk gondban! Papa szerint be kellene állítanom a gyereket egy időpontra, amikor fürdetés van! De hát ugye "ez" nem egy óra, amit be lehet állítani! Hiába találom ki, hogy 4-kor szopott, 6-kor fürdzsi, ha akkorra már üvölt az éhségtől, teli hassal meg nem lehet fürdetni!

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Ildi, Votív, elejétől kezdve úgy csináltam, hogy 2 cici, és amikor elfogyni látszott az egyikből, akkor áttettem a másikra, ezt kb. 2-3-szor is megcsináltam. És tök jó volt, mert éreztem, hogy friss cicikezdésnél, beindul a tejci, és szívja is a Baba.
Szerintem a doki azért írt fel tápszert, mert tényleg nagyon lefogyott a gyerek...
Most már 2 óránként fejek, ha evett közben a Gyermek, ha nem. Mondhatni egész nap a cicimmel foglalatoskodom.:-)
Iszom kezdetektől a laktoherbet, néha édesköményt, és homeobogyót...tiszta diliház, nem? Mindent csinálok úgy, mint a szakirodalomban. Viszont egy valamire gondolok én...alig van étvágyam, és a szülés után mindössze 2 kg plussz van rajtam. És 15 kg-mal voltam több, mielőtt kibújt a Baba...miután megszületett alig ettem, a császár miatt 2 napig nem is lehetett, és utána is alig sikerült ennem valamit. Szerintem ez is benne van a "nincselégtejci" ügyben. De inni, azt bírok...:-) Hurrá!

Köszi a biztatást!!!
Ma már délelőtt jóval többet fejtem, mint tegnap...:-)
vollard

Csajok!

Megyek és nekiesek a baldachinnak!Majd jövök!

Jucus
20170114224602

Vollard, ügyes vagy! csak így tovább!
egyél (igyál) levest, ha nincs nagy étvágyad, ez kiadós

Babarózsánál még nem halad a dolog, csak ennyit tudok, úgyhogy drukkoljunk neki ezerrel, hogy beinduljon a tágulás
vitte a homeósbogyókat is, reméljük segít!

votiv 8)
votiv

Ildi, nálunk 1 hónapba is tellt, mire kialakult valami rendszer, és azt Isti alakította ki, mi csak alkalmazkodtunk, végülis ő tudja, hogy a legjobb neki Kép

votiv 8)
votiv

bevallom, hogy én tök pucéran szültem Kép

melegem volt...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Sajnos rég voltam itt, nem tudom végigolvasni a dolgot!
Barjuli: sajnálom a dolgot, kitartás, drukkolunk!!!
Ancsi: a táblázatot mjd küldöm, de nálunk nincs internet, anyuéknál meg csak cd-t tudok betenni és lemezen van, bocs!
ajánlom figyelmedbe: Theodore Helbrügge Az első 365 nap a gyermek életében, mely nem rémisztgető könyv, hanem minden gyerek más egyéniségű- ezt hangsúlyozza ki, én nagyon szeretem ezt a könyvet, azt hiszem Alexandra kiadó adja ki.

Fogamzásgátlás: szerintem a Pharmatex nem rossz, 4 verzióban van: tabl, krém,tampon, kúp szoptataás alatt használható, hüvelyi fogamzásgátló.Hibaszázalék kb a tablettákkal egyenlő.
Pelus: nálunk mindegyik átázik(kb 8 félét próbáltam), így a legolcsóbb nál az új DM-nél (Babysoft asszem) maradtunk
Votív: mail ment!
bcickany

Babaaaaa! Nagyon izgi! (úgy t?nik, a "papázás" elég jó szülésindító nem, lányok?) Kipróbáljuk majd, ha ejön az ideje. Kép

Vollard!
Léccilécci, egyél! A sok ivás nem elég a tejtermeléshez. Sôt, én 2 hónapos korában gondoltam, napi 1 liter csalántea nem árthat, tisztuljunk kicsit, erre persze egész nap pisiltem, és estére alig volt tejem. Szóval lehet, hogy nem is kell olyan sokat inni? Nemtom. De enni biztosan kell. Legjobb, ha napi 5x keveset. Már ha bírsz. De bírjál, a baba érdekében. Én is voltam így, bár nekem nem volt kevés, pont elégnek t?nt mindig, de 6 hónapos korában elmentünk nyaralni, és 2 hétig jóval többet ettem, mint szoktam, és ömleni kezdett a lé. Szóval van összefüggés.

Köszi az infókat, asszem nem bírjuk ki úgyse, és elmegyünk a 4D-re.

Bori
lakibori

Jelentem baldachin a hellyén,de magamtól nem jöttem volna rá!Köszönöm a szalszerű segítségeket!

Pipocska!

A több magzatvíz valóban lehet a cukor jele,de ez nem biztos!Várd meg a terhelés eredményét és majd utána ráérsz ezen agyalni.Lehet,hogy éppen nem nyelt vízet a babád csak pisiltKép

Császáros kérdés:mennyire borotválnak le elől?Mivel Sománál teljesen előkészítettek sima szülésre ezt most nem tudom,de esetleg itthon megoldanám.

Jucus
20170114224602

Jaj,de sok ronda hibát vétettem,bocsi!

J.
20170114224602

BABA!!!VELED VAGYUNK ÉS VÁRJUK A HÍREKET!!!
bocs, de csak most olvastam el az oldalt!
bcickany

Ildi,
próbáld 1 órával a szopi után fürdetni. Ja, akkor meg alszik, ugye? Tessék, máris elfelejtettem. Kép Amúgy az sem tragédia, ha nem fürdeted mindennap. Ilyen korban még nem nagyon koszolódnak Kép Mi se fürödtünk mindennap sokáig. Talán 2 hónapos volt, amikor elkezdtük bevezetni, akkor már jobban is élvezte. Addig ugyanis eléggé utálta.
B.
lakibori

Jucus!
Örülök, hogy szakszerű volt a segítségem.

KépKép
KépKép
lindicita

Baba már pár órája nem ír, ami vagy jót jelent, vagy még mindig semmi

votiv 8)
votiv

P i p o c s k a ! Akkor ezek szerint ez a krém a csontra is hat? Vagy a porcokra is? Úgy érzem megkoptam Kép
Aranyos volt a kis UH-s történet, majd én is iszom párat UH előtt, csak nehogy bepipiljek, mikor rányomják az egeret a hasamra. Tök jó, hogy láttad a kukacát! Kép
Hogy neked már mekkora a fiad!!! Én azt hittem, hogy csak 1 hónap van köztünk.

pizsamát milyet vigyek majd a kórházba? biztos, hogy rommá vérezem? Mert akkor nem akarok valami szuperjó pizsit elrontani ezzel. Egyáltalán mi lesz, ha összerontom az ágyat is a vérrel? Nagyon ciki? (tudom, hogy ez még sokára esedékes, de már most tudni akarom Kép )

V o t i v! nagyon klassz csaj vagy a pucér szülés miatt Kép én meg nagyon szégyenlős!

S Z Á J S Z Á R A Z S Á G! gyerekek! Mióta terhes vagyok, folyton száraz a szám, reggelre főleg, de napközben se győzök inni, meg jó lédús gyümölcsöket enni. Remélem, hogy ez nem a cukorbetegség jele, mert akkor fel is fordulok! Nyugtassatok meg, hogy veletek detto így volt/van!

B A B A!!! h a j r ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Nehogy megdöntsd Votiv vajúdási csúcsát!!! Kép

ancsipancsi

na, Ancsi, nem vagyok ám én olyan hűdemájer csaj se Kép a dokim, szülésznő és a párom láttak csak. nem volt ciki, és kisebb gondom is nagyobb volt...

szájszárazság normális. igyál sokat - többet, mint eddig, kell a babónak Kép

pizsi helyett sztem jobb a hálóing
az előlgombos - a szoptatáshoz
egyáltalán, a 9 hónapos pocira felmegy még a pizsi? én XXXL-es hálóinget kellett hordjak Kép

votiv 8)
votiv

asszem nem én tartom a csúcsot
Vollard vagy Zanza beelőzött Kép

votiv 8)
votiv

vettem most a hétvégén a C&A-ban egy bazi jó walt disneys pizsamát (én is kölök vagyok még), micimacikkal, miegymás. régen fájt rá a fogam, és nem volt olcsó, viszont bazi jó anyag, nagyon jó bő Kép és még fér bele has. mondjuk lehet, hogy csak nyárig Kép
még anno varrtak nekem terhes hálóinget, akkor majd most azt fogom használni. akkora, mint egy ház! szerintem mellém férne a pasim is. de addigra nem fog.

köszi a nyugasztást ivászat ügyben. megyek, azt lögybölök is!

ancsipancsi

Vollard,
ez már nagyon biztatóan hangzik, csatlakozom, tessék enni! Még egy dolog jutott eszembe: terhesség alatt nem szedtem elevitet, viszont Dóri 2 hónapos korában elkezdtem, és - nem tudom, van-e összefüggés - Dóri elkezdett hízni, mint a ménkű, bocs a képzavarért Kép No meg étvágyat is csinál a magzatvédő vitamin!

Babarózsa,
továbbra is nagyon-nagyon szurkolok!

Pipocska,
nekem a végén volt több magzatvizem, pedig a cukrom teljesen normális volt (az UH-s is rögtön erre kérdezett rá). De szerencsére nem volt igazán oka, és nem is befolyásolt semmit.

Ancsi,
vérzés márpedig lesz Kép szóval ne a gálapizsamádat-hálóingedet vigyed... vagy legalábbis ne csak azt.

Votiv,
9 hónapos pocimra már nem, de mínusz egy gyerek-méhlepény-magzatvíz már felment a pizsama, én egyszerűen abban jobban éreztem magam... de nem vagyok hálóingesfajta Kép

vera
kisün

Kókuszdió mail ment!

Én is a pizsamás megoldásra szavazom, rám terhesen és utána is rám jött, abban mentem szülni is, aztán kincstáriban végeztem. Kép
zanza

Dióhéjban:
Sztem a PIZSI azért nem jó, mert alul úgysem lehet semmi, akkor meg csak a felső van rajtad, és az olyan rövid, nem? A H-i a legjobb, főképp, mert nem te mosod.

A 2órás SZOPI nálunk 2hét alatt átment 3órássá. Kicsit lehet kitolni az időt, negyedóránként, míg megszokja.
Ha eleget eszik, ki fogja bírni.

Ninsc sok időm, de: GRATULA a szép babákhoz, SAJNÁLOM a betegeket és JOBBULÁST, a véres ÁGYNEMŰ nem ciki, mindenkié az az első nap, aztán jobb lesz. Betétet, nagybugyit tessék vinni sokat, a BALDACHINhoz is gratula.
Köszi a gratulációkat, igen, ESZTER ilyen mosolygós mostanság. Ma 8 ÓRÁT ALUDT éjjel!!! FÜRDÉST élvezi, mindennap van, hozzátartozik az esti SZERTARTÁShoz, RUTINhoz.
Először a Hban MEZTELEN kaptam a pocakra, majd FELÖLTÖZTETVE, tisztán és rögtön szopizhatott is, persze nem volt mit...
reagáltam mindenre??
neet (a szűkszavú)
neet

Zanza!

Köszönöm az infót!
Én egy kicsit többre gondoltam de így megnyugodtam, hogy elég lesz.
Ugyanis 2 éve nála szültem + az apukájánál,
mert ők voltak az ügyeletesek. MINDEN TISZTELETEM AZ ÖVÉK!!!!!!
Akkor a választott dokim tojt rá, hogy bejöjjön (de ez egy másik sztori) így a "kért" gázsi megosztva ment a két Top Dr.-nak.

Csaó
Kókuszdió
kókuszdió

Ja és a lényeg: RÁMJÖN A FARMEREM!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép
Csak levegőt nem tudok még venni benne, de ami késik....
neet
neet

Eszti amint dupla fityiszt mutat
Kép
neet

Sziasztok!

Neet, hurrá, nálunk is a figyisz mutogatás a menő...Kép

Tejci: jövöget-jövöget, tuti mellekkel fogok álmodni, már abban a kevéske órában, amit alvással töltök.Kép

Ancsi, pizsi ügyben: szüléshez mindenképp hálóinget javaslok! Ez a vizsgálatokig nagyon praktikus, utána tényleg teljesen mindegy, nem fog senkit sem érdekelni - főleg Téged nem - mi van rajtad. Kép
vollard

Szüléshez természetesen hálóing, mert akkor nem csak gátmetszés lesz, pizsama nekem utána jött be. Jó éjt,
vera
kisün

Neet, olyan képed nincs, amikor szendén beint az őt fényképezőknek? Kép

vera
kisün

Neet!

Levegő minek?Kép
Eszti egy csuda csaj!

Off:apukám haldoklikKép

Jucus
20170114224602

Jucus,
borzasztóan sajnálom!Kép
vera
kisün

Vera!

Köszönöm neked,de nem akarom OFFOLni a topicot csak kijött belőlem.

Jucus
20170114224602

na mivan???? Baba megszült már???? biztooooooooooooooooooooooos!!!!

ancsipancsi

Jucusmamus!

Császár előtt nagyon, szinte az egészet leborotválják, csak legalul marad és kis copf (illetve - jó esetben - kérésre azt is leszedik).

Zsófi
pingvin

Kisün!
Még nincs, de ami késik... Kép

Jucus!
Mél megy. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Jucus
Nagyon sajnalom Kép Sok erot kivanok Neked!!!

Baba
Varom am en is a hireket!! Kép

Neet
Mail megy, mondjuk este?!... Kép

Lanyok
Tud nekem valaki cukorterheles hatarerteket irni? Tudom h volt mar tema,csak nem tudok rakeresni,kiscsajom amortizal. Apa most ment az eredmenyemert.

Norka
norkini

Sziasztok!
Péntek óta nem jártam itt, úgyhogy én is csak most láttam, hogy Babánál beindultak a dolgok. De irigylem....Mi most léptünk be a 40. hétbe és még semmi. Kép Most már azért kezdek türelmetlen lenni! Kép Ha elfolyik a magzatviz azonnal be kell menni, vagy van még időm zuhanyozni, borotválkozni? Figyelembe véve, hogy kb. 5 perc nekünk a kórház.

Én úgy tudtam, hogy szüléshez hálóinget adnak, de ezek szerint nem. Én a csomagomba két gombolósat raktam be, direkt erre a célra vettem őket valamelyik hiperszuperben, "eldobható áron". Elég lesz kettő? Tenából 10 nagyot és 10 normált raktam be, nem tudtam melyik fog kelleni.

Baba?

Réka
reka80

Sziasztok,

HOgy milyen szépek a babák, azt el sem tudom mondani... Eszter nagyon helyes baba...

Engem ágynyuglomra ill. pihenésre itéltek, mert kicsit elkezdtem görcsölgetni, az pedig a 20 hét tájékán nem annyira jó.... Éles szúrások stb.. azt mondták akár a méhszáj is kinyilhat, bár még zárt.. Ez jó hír. Volt esetleg másnak is ilyen?
Kicsit félek, mert azért még minimum 14-15 hetet bent kell tölteni. Remélem a pihenés segít majd. Azért némi kis munkát engedélyeztem magamnak, mivel most egy kicsit jobb.

ma voltunk Uh-n és kiderült, hogy kislányt várok. Nem volt feltétlen cél, hogy megtudjam, de a doki elárulta... Úgyhogy egy édes kislány van a pocimban... Nagyon szégyenlős volt az uh-n nem mutatta meg a kis arcát.. de édes volt.

Johannazsebu

Kép
Kép
johanna1975

Jucus, nagyon sok erőt kívánok apukádhoz Kép

gondoltam, hogy szüléshez nem pizsamában megyek Kép), mert akkor ott el is aludnék helyben!! Kép de utána majd meglátom miben leszek.

ancsipancsi

Sziasztok!

Neet: Eszter gyönyörű... Kép

Csak átfutottam a hétvégi termést, sok időm nincs, így csak gyorsan írom én is, amire eszembe jut a válasz:
Nálunk Apa várta jobban, hogy kislány legyen, így teljesen meghatódva bámulta a képernyőt, meg itthon a felvételt. Természetesen rögtön el kellett mennünk a Corába a baba-mama hetekre lányos cuccokat venni, alig bírtam leállítani Kép
Meg elmentem az Ázsiába, ott mondjuk nekem vettünk "eldobható" hálóinget, pizsamát, mert én is pizshívő vagyok, de ki tudja, melyik lesz jó.
A neveket most próbáljuk eldönteni, én Rékát szerettem volna, Apa meg Kingát, vagy Viktóriát, most szavaztatjuk a családot Kép

Babáról nagyon várom a híreket, ugyan csak most olvastam, hogy beindultak a dolgok, de már biztos túl is van a szülésen Kép

Johanna: Pihenj sokat, nehogy baj legyen!

Pipocska: Én úgy tudom, hogy nem feltétlenül a cukrtól több a víz, de az is lehet az egyik oka. Nálam szerencsére semmi ilyesmi nem volt.

Jucus: nagyon sajnálom Kép

Ancsi: Nekem is állandóan száraz a szám, és ami soha nem volt rám jellemző, éjjel is felébredek erre. Kép Azt a javaslatot kaptam, hogy párásítsam a lakást, mert az okozhatja, ha egyébként eleget iszol. Így most sokat mosok Kép De komolyan, a radiátoron lévő vizesedény engem nagyon taszít, így vizes törölközőt szoktam tenni rájuk, megszárad, és ha kell, újravizezem. használni szokott Kép

Nah, eldugulok, visszatemetkezem a traumatológia és a sportsebészet világába Kép (Már csak 2 nap...)

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?