Sziasztok! Végre egy nyugodalmas kis vasárnap!
Két napja rohangálok, úyhogy csak most jutott időm arra, hogy töviről-hegyire mindent átolvassak, és végre arra is van időm, hoy válaszoljak.
MINDENKINEK nagyon köszönöm, amit Picurkóról írt.
Dagad a keblem az anyai büszkeségtől.
Most így utólag ami nem jó ebben az uh dologban, hogy most, hogy nagyjából van fogalmam róla, hogy is néz ki, még jobban szeretném már a karomba fogni. Eddig is néha elfogott a hév, de ez most erősödött.
Egy kis részletes beszámoló:
Reggel egész szépen ficánkolt. Elmentünk a Westendbe, ott ittunk egy teát. Na akkor még jobban belehúzott.
Akartam venni egy colát, hogy a doki előtt 10 perccel megigyam.
Na ez az amire nem maradt időm. Gondoltam mindegy, mert úgyis olyan sokat mocorog, hogy biztos fent lesz.
Ez a másik ami ugyancsak nem jött be.
Elkezdődött a vizsgálat, Picurkó teljesen befordulva aludt.
Semmi más nem látszott, csak a kis popija, a háta, meg a tarkója.
Aztán a doki addig nyomogatta a hasamat/ ez abszolút nem fájdalmas/, hogy elkezdett jófelé fordulni, de a kis kezét a füle mellé tette behajlítva. Tehát az arcát megint nem láttuk. Megint nyomogatás. Néha egy-egy pici mozdulatát el tudta kapni a doki, és ennek eredményeképpen sikerült ez az egy-két kép.
Aztán történt valami, vagy gondolt egyet, és VÉGRE befordult teljesen középre. De mire ezt megvalósította, addigra mind a két kis lábát az arca elé tornázta, de nyújtva. Onnantól aztán végképp semmi sem látszott, csak a kukaca.
Egyetlen egyszer hajlította be a kis lábait. Az lett a feket-fehér kép.
Annyit azonban biztosan mondhatok, hogy teljesen az apukája. A homloka, a szeme, és a nózija. És még az alkarja is ugyanolyan izmos. Meg a kis válla is.
Ott nem is volt időm meghatódni, mert Laci szerint tátott szájjal néztem, hogy éppen mit csinál a kicsi. Azóta viszont sokszor visszanéztem a videót, és nagyon jó dolog. Este pedig felvittem a kis képét, amikor mentem aludni, és ő volt az utolsó amit megnéztem elalvás előtt, és ő volt az első akit megnéztem felkeléskor. Nagyon klassz.
Egyébként 700g. A hosszát még nem tudtam kisilabizálni.
Baba! Nagyon drukkolok!!!
Oxi! Nekem is csak mázli kérdése volt, hogy a doki tudott annyit "fordítani" rajta, hogy egyáltalán valami látszon. Nagyon bír aludni.
Gratula a vizsgádhoz, még egy kis kitartás!
Bori! Állítólag, és a képek tanulsága szerint amiket ott láttam, a 30. héttől már szinte fotó szerű képeket lehet csinálni. Sajnálom kicsit, hogy nem volt türelmem addig várni.
Aranyos vagy
Ancsika, de nehogy nekem pityeregjél!
A csípődre próbáld ki a feketenadálytő krémet. Nem túl drága.
Nekem a barátnőm ajánlotta a farokcsontomra, mert nekem meg az van kipurcanva, és két hét alatt elég jó eredményt értem el, pedig nem nagyon hittem benne, hogy valami segíthet. Jó vastagon kell bekenni éjszakára, és be is lehet follpackozni, hogy melegben legyen.
A káposzta nekem is gyengém. Tegnap ettem lucskoskáposztát, és úgy beállt tőle a gyomrom, hogy azt hittem hülyét kapok. Szerintem egyelőre hanyagolom.
ADA007! Március 29-én kedden lenne a hordozó kendős tanfolyam. 6-7-8 főnek tartják, így a mi "bandánk" már meglenne.
Mondhatom a lányoknak, hogy akkor neked is jó?
Ja, egyébként azt mondta a doki kicsit több a magzatvíz, és megkérdezte, hogy nincs-e baj a cukrommal. Mondtam, hogy egy hónap múlva lesz terheléses cukor. Aztán annyiban hagyta a dolgot. A picit teljesen rendben találta, szerinte ő nem okozhatja, viszont ez utalhat cukorra.
Én úgy tudom, hogy a magzatvíz mennyisége folyamatosan változik.
Ti tudtok erről valamit?