Sziasztok!
Sofka!
Elolvastam a szüléstörténeted, jól kibőgtem magam. Köszönöm, hogy megosztottad velünk, biztos nem volt könnyű ezt végigcsinálni.
Kata!
Nekem is folyik a másik mellemből a tejcsi, mikor szoptatok. Sőt, ha a kicsikém sír, akkor is elkezd mindkettőből csordogálni
Dia!
Mindig kitalálnak valamit. Azt mondják, ha hason alszik, csámpás lesz. Ha meg nem, akkor meg az a baj, hogy kötött lesz a csípője. Akkor most mi a jó? Szerintem ne foglalkozz vele, csináld azt, amit te jónak érzel, hogy jó Dominak
Oltás én úgy tudom, akkor is jó, ha csak egy pukli keletkezik ott. Állítólag akkor nem jó, ha semmi nem történik.
Márti!
Nagyon édes lehet, ahogy az ujjait szopogatja. Tényleg minden nap csinálnak valami újat
Képet pedig tényleg felteszek ígérem még a hétvégén. Már nagyon szeretnék dicsekedni a kiscsajszimmal
Dino!
Jobbulást nektek. Szörnyű ez a vírus.
Györesz!
Ma nagyon egyformán működnek a babáink megint. Szépen felkelt 5 körül, és nagyon nehezen aludt vissza. Végülis nem sírt, de 6-tól fél órán keresztül folyamatosan dumált. Nagyon édes volt. Tetszik neki a saját hangja őrült módon
Persze elaludt fél7 után, de már fel is kelt 7-kor. Akkor megint szórakozás, röhögcsélés, szörnyen befáradás jött. Kajált, és 9-kor bealudt. REmélem, egy darabig szunyál, mert nagyon fáradtka volt már.
Ez a szörcsögés nálunk elejétől kezdve van. A doktornénit megkérdeztem, ő azt mondja, hogy a tejcsi, amit visszabüfiznek, az szörcsög valahol fent. Nem kell vele foglalkozni, mert attól kap levegőt. Én úgy vettem észre, hogy nem zavarja Krisztikémet. Tapasztalatból mondom, ha náthás lenne, jönne valami az orrocskájából és folyamatosan szörcsögne.
Most én is kérdezek még azért. Nektek egyformán működik a két melletek? Nekem az egyik, és pont a kisebbik jó sok tejcsit termel. A másik viszont kevesebbet. És ez mikor megtelik, folyamatosan ereszti is a tejcsit magából. Nem értem, hogy lehet ennyire más az én két saját cicim. Nem vagyok túl szimmetrikus, rá kell hogy jöjjek
Puszi mindenkinek
Anikó