Új privát üzeneted érkezett!

ui: a fürdés kulcsfontosságú!
egyszer kihagytuk, mert nagyon felborult vmiért a napirend, és Isti épp fürdésidőben aludt el, nem akartuk huzigálni
na, fél 1kor már fenn is volt!!!
szóval vszínű ez a legfontosabb ahhoz, hogy átaludja az éjszakát

votiv 8)
votiv

Votiv, nálunk a délutáni alvás után van a fürdés aztán szopi. Eddig szép és jó, csak utána jön a hasfájós üvöltés. Erre viszont nem tudok tippet. Ti tudtok?

Nálunk is bejött az éjszakai nem pelenkázás. + tökélyre fejlesztettük a bagoly üzemmódot, sötétben szopi, aztán alvás tovább. Rendszerint a nagyágyban. Kép
zanza

Votiv,
nalunk egyelore semmi hatasa nincs, kiveve a kialvatlansagotKép
na , jo picit ellazultunkKép

most voltunk akorhazban a Szules eloadason, jo volt a paromnak is ujra hallani a dolgokat, azt mondta sokminden valtozott ezert 10 ev ota...hiaba csinalta mar 4x vegig, ez biztos mas lesz neki is.
Most elegge hanyingerem van, szoval meg minden lehet ma ejjel isKép

Kép
babarozsa

Köszönöm még egyszer Réka nevében is a gratulációkat!

Bababalzsamot ki fogjuk próbálni, hátha segít.
zanza

Zanza!
Nagyon édes a manócskád, és milyen csöpp!

Votiv!
Kösz az egyvéleményt. Én meg neked adok igazat, és akkor jól körbeudvaroltuk egymást. Kép

Babarózsa!
ja, én meg komolyan vettem. Kép

Manoka!
Üdv a klubban, nekem sem volt vál.tt szülésznő, de kifogtam Fantha Zsut, és nagyon meg voltam elégedve. És dokiból is az ügyi volt bent, és az is okés volt.

neet
neet

Ada007!

Persze, hogy jöhetsz. Áprilisra tervezzük.4-5-en vagyunk eddig.Kép
500 ft.
Én azért szeretnék menni, mert van aki megutálja, mire rájön a nyitjára. Viszont én ezt tartom a legjobb megoldásnak.Kép
Ha közelebbit tudok, úgyis értesítelek.Kép

Kép
Kép
pipocska

<font color="0077aa">És a legfontosabb!!!!!!!!
Holnap, illetve már ma megyek a 4D-sre.
Remélem sikerülni fognak a felvételek, és akkor felteszem majd Kispicurkókát!</font>KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Hordozókendő
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy menjen el tanfolyamra, mert én sajnos nem voltam és úgy jártam, ahogy Pipocska írta "mire rájöttem a nyitjára megutáltam". Jó ez azért túlzás, de egy jó időre félretettem, mikor egyik újszülöttnek való kötést sem sikerült rendesen megcsinálni. Aztán mióta Zsolti már rendesen tartja magát egy módban használjuk (amit nagy nehezen sikerült az ábrák alapján megkötni)és SOKKAL KÉNYELMESEBB mint bármilyen más kenguru(ezeket is próbáltam egy barátnőm jóvoltából), Zsolti is jobban szereti és a 10 kg-ját még mindig simán tudom vinni különösebb váll és hátfájások nélkül. Mondjuk hegyet azért nem mászunk benne.

Zanza!
Gratulálok Rékához, nagyon aranyos, haja is van bőven ahogy az egy kislányhoz illik!
Hasfájásra először kaptunk SAB cseppeket, de ez semmit nem ért. Később egy barátnőm javaslatára egy Gripe Water nevű készítményt próbáltunk, ő nagyon dícsérte az ikreinek mindkettőjüknek segített. Nálunk nem volt ilyen egyértelmű a helyzet, de azért talán hatékonyabb volt mint az előző próbálkozás. A SAB cseppek igazából nem tartalmaznak hatóanyagot, csak segítenek a beszorult levegőnek együtt eltávozni. A Gripe Water kapormagolajat tartalmaz és azt hiszem 1 hónapos kor felett lehet használni. Mire mindezt végigpróbáltuk el is múlt a hasfájós időszak. Persze jót tehet a hasmasszírozás és a köménytea is, sőt azt mondják ha a mama issza a laktoherb teát az is segíthet közvetve a tejen átjutva.

Miszike!
Elég nehezet kérdeztél szerintem, bár biztosan van olyan orvos, aki nem csak magánban rendel. Az én orvosomat csak ajánlani tudnám, de Neki csak magánrendelése van, azét ha esetleg bővebben érdekel szívesen megírom az elérhetőségét, mert a többi szempontodnak(gyengéd-szülés)megfelelne.
pesztus

sziasztok!
15 percesek tegnap ota, de nem akar ritkulni...

Kép
babarozsa

hurrá!!!
jön az újabb Babanet-Szt.Imre topic gyerkőc!!!

hajrá!

ancsipancsi

meg nem jon...ez a bajKép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Babarózsa, azért hétvégén lesz ebből gyerkőc? Hányadik hétben vagy most?

Neet,
köszi az infókat, én is az ügyeletes szülésznőre bízom magam, a dokim meg úgyis bent lesz.

Pipocska,
mi is ma megyünk 4D-re, a Praxisba, már nagyon izgulok!!! Többen mondták, hogy a 30. hét előtt nem érdemes, na de ki bírja ki a 19.-től a 30. hétig, hogy ne lássa a gyerkőcét:-)

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Tudtok abban segíteni, hogy normális-e, hogy a petefészkem felett egy picivel de az is lehet, hogy ott szúrú fájdalmat érzek. Ez vajon gyulladás vagy netán a szalagok ahogy nyúlnak attól fáj? most vagyok a 20+5 körül és hát nő a hasam rendesen és hozzá vagyok 50 kiló tehát lehet, hogy csak ez a baj?? Vagy forduljak dokihoz, de nem akarok állandóan a kórházban ücsörögni...Köszi előre is...

Johannazsebi

Kép
Kép
johanna1975

Manoka,
lehet, hogy lesz mar ma este...de egyelore meg szerintem csak 1 foproba volt...most nincs semmi, kiveve, hogy az egesz hasam kokemeny, es alul furkalja be a kis fejet...
este meg minden lehetKép

Kép
babarozsa

39+2

Kép
babarozsa

Johanna,
szerintem csak azt érzed, ahogy tágulnak a dolgok, ahogy nő a baba és csinálja magának a helyet. Én is éreztem és érzek is ilyet néha, a dokim azt mondta, ha ez nem állandósul, csak ritkán jelentkezik, akkor semmi gond nem lehet.

Ági

Kép
Kép
manoka11

szerintem tök marhaság, hogy 30. hét előtt nem érdemes 4d-s uh-ra menni, mert én 11 hetesen mentem, és ez volt az utolsó alkalom, hogy gészben, egy képen lehetett látni a gyereket. legközelebb 18-20. héten fogok menni, akkor már csak külön részletekben lehet majd lárni Kép

ancsipancsi

Sziasztok !

Babarózsa majd értesíts , ha már beindulnak a dolgok !

Votiv! Nagyon hasznos dolgokat irsz , jó hogy megosztod velünk a tapasztalataidat .
Nem is gondoltam volna eddig , hogy éjszaka nem kell pelusozni , mindig tanulok vmi újat Kép

30+3

Kép
Kép
greenolive

S.O.S!!

szed(ett) valaki CERAZETTE-tet?
előfordul közben a vérzés?
vagy már megjött volna????? aaaaaaaaa Kép
ma hét hete, hogy szültem
ilyen az én formám

tegnap görcsölt is a hasam, ma meg fájt a fejem reggel, úgyhogy lehet, hogy nincs mit szépíteni rajta?
bakker

votiv 8)
votiv

Ancsi, a 18-20 heten meg lehet latni egyben!!!
en a 17. en voltam

Kép
babarozsa

Szia Votiv!

Én véreztem az ötödik és a nyolcadik héten is, bár nem szedtem semmit. Most a 11. hét végén járok. Mire való a Cerazette?
Andrea

KépKép
Áron

Zanza, nem tudnátok egyel későbbre (estére) tenni a fürdést? úgy jobban elfáradhatna

a hasfájással kapcs: nekünk a hasmasszázs segített! 3 nap után Isti már saját maga úgy tudott mozogni/gömbölyödni, hogy azóta olyan könnyen pukizik, hogy csak na.

másik tipp: nem árt szopi közben is böfiztetni, így könnyebb "kiszedni" belőle az összes lenyelt levegőt

harmadik: a hasfájós időszak elmúlik
minden babónak meg kell tanulnia az emésztés buktatóit, de bámulatosan gyorsan alkalmazkodnak, szóval hamar túl lesztek rajta!

még valami: gondolj arra az eshetőségre is, hogy valami olyant eszel/iszol, ami nem tetszik neki
nálunk a tehéntej volt a hunyó
3 hétig nem ittam, és sokkal kevesebb hasfájás volt!

votiv 8)
votiv

Andrea, a Cerazette gesztagén tartalmú (szoptatás mellett szedhető) fogamzásgátló tabletta

emléxem, még én is íram neked! látod, most meg engem ért utol Kép

votiv 8)
votiv

Én is bízom benne, hogy elég sokat látunk majd belőle. De már mindenféle hülyeséget álmodtam, pl. azt, hogy ott vagyunk uh-n és elfelejtjük megkérdezni, hogy fiú vagy lányKép

Votiv, bár nekem még odébb van a szülés meg a baba (most vagyok 26+2), de tényleg magyon hasznosakat írsz!
Ági

Kép
Kép
manoka11

Votiv!
A dokim azt mondta, hogy a 6-8 héten szülés után újra jelentkezhet a vérzés!

Nálunk egyébként nem jönne be, hogy éjjel nem pelenkázunk, mert reggelre akkor teljesen elázunk ágyastul, pelenkástul, mindenestül!
Tegnap vagy 8-10 kakis pelust cseréltem nála!
Timi tegnap elérte a születési súlyát! Kép

Van olyan, hogy hasfájós időszak a babánál? Vagy csak attól függ, hogy a mama mit eszik?

Ildi
ildi76

Pipocska !

Köszönöm, váromaz értesítést a csapatos tanfolyambuliró (adrienn_szabo@hotmail.com).
MAúgy márc közepétől nem dolgozom, tervezi valaki a mindenféle szentimrés felkészítést onnantól, mert akkor bandázódhatnánk (torna, előadás, relax, stb.).
Mi elsőként febr. 22-re megyünk ea-ra; a végétől kezdjük (utsó ea), nehogy lemaradjunk róla, mert ápr. végéig tart én meg május 7-re vagyok kiírva.
Biztos, ami sicher.

Szerintetek pasifigurát cipeljem, vagy nekik nem annyira érdekes az egész? Persze jön ő, ha nem kérem is, de melyek a legfontosabb előadások, ha velem akar bent lenni?

Votiv!
Minden egyes szavadat iszom magamba, el is mentettem ;D
ada007

Lányok!

Van valami táblázat, amiben bent vannak az emil címek, meg ilyesmik?
Azért kérdezem, mert van egy pár dokumentumom, amit szivesen megosztanék veletek, hasznosak lehetnek:
-mondókák, versek, dalok összegyűjtve
-homeopátiás szerek kifejezetten a terhesség/várandósság időszakára,orvos címlista
-TGYÁS, GYED, GYES
meg még egy pár dolog...

Most raktam rendet a fájljaim között, gondoltam, akit érdekel, azzal szivesen megosztanám.
ada007

Votiv!
Értem, az én dokimnál a continuin a sláger, biztos az más gyár terméke. Én már a vérzés miatt nem aggódom. Nem fáj semmim, nem vagyok lázas. A dokim szerint a kiválasztottak ( Kép vagy Kép ?) közé tartozom, mivel ritkaság szülés után ilyen korán menstruálni. Útravalóul azt mondta, hogy rendszertelen vérzés jelentkezhet.

Ada!
A mondokák, versek nagyon érdekelnek. Minden este bajban vagyunk, mert fürdetéskor nem tudjuk a kiskacsafürdiket elénekelni rendesen. Kép
kornel.csajtai@freemail.hu

KépKép
Áron

Pipocska!

Bocs, hogy csak most válaszolok. A Mini Manós hordozókendős tanfolyam 1000 Ft volt, 2 órás, ahol az újszülöttes variációktól a több évesig minden volt. Normálisan 2 részletben szokták tartani, azt mondta a végén a csajszi, akkor 2x500 Ft.
Érdemes minden kötési módot élőben kipróbálni, mert sokkal jobban rögzül az emberben, ha maga bénázik, mint ha csak látja a profinál, és én többször is odahívtam, hogy nézze meg, jól csinálom-e.

Ada,
én örömmel veszem, ha elküldöd: moni@grin.hu

Áron,
te a TEK-es Andi vagy? Nem vagyok biztos a vezetéknevedben, bocsi.

Moni
monci

Ada ! Nekem is átküldenéd a fileokat ?
Köszi !
csatlosa@freemail.hu

Kép
Kép
greenolive

Ancsi,

írtam, de a freemailed visszadobta 2x is, még próbálom később újra elküldeni.

Móni
monci

Ada, nekem el tudnád küldeni a mondókás gyűjteményedet? malatzka@hotmail.com
köszönöm Kép

Ildi, (és kedves érdeklődő Kismamák)
szerintem a legtöbb baba végigmegy ezen: először keveseket és gyakran kakil (az előtejtől+ez első emésztésélményektől, mintha hasmenése lenne)

aztán ahogy egyre erősebb/fehérjedúsabb lesz az anyatej, jönnek a hasfájások (ez a "hasfájós időszak", amíg az emésztése meg nem edződik), szélgörcsök, szorulás, és ritkul a kakilás. ha végre sikerül, akkor meg irtó sokat kakil, nagy tételben, ahogy Neet szokta mondani Kép

a gyerekdokink szerint 3 napnál tovább húzni a dolgot már nem túl jó, ilyenkor 2grammos (vény nélkül kapható) glicerinkúppal lehet segíteni a babónak

nálunk a leghatékonyabb az volt, hogy az esti szopi előtt ettem 2 kanál szilvalekvárt
reggelre meg volt a kakiKép
de lehet aszalt szilvát is enni, aki azt szereti

elvégre nem lehet mindig kúpozni a szegény gyereket - a párom szokta mondani: mi nem kakilhatunk helyette, neki kell rájönnie a dologra, magától

van éjjeli fényetek? vagy valami nagyon tompa fényű kislámpa? ha már muszáj éjjel is pelenkázni, jobb, ha a babó alig ébred fel
és ha mégis felébred, szoptasd egy picit tisztába rakás után, úgy hamarabb/tovább alszik (Istinél ez bevált)

szóval az is sokmindent befolyásol, hogy mit eszik a mama!
állítlag a fiúk hasfájósabbak, de ezt csak azért mondják, mert a fiúk állítólag mohóbban esznek, így több levegőt nyelnek
szerintem van itt pár lányos anyuka, aki meg tudja cáfolni ezt a sztereotípiát Kép

a pukizás megfelelő tecnhikájának elsajátításában a hasmasszázs a legszuperebb
na és a böfizést is tanulniuk kell, de majd meglátjátok, a babák ripszropsz belejönnek!
Isti már fekve, szopi közben is orbitálisan öblöseket tud böfögni - kell a hely a kajának Kép

votiv 8)
votiv

Kedves Monci, nem tudom mi lehet a baj, majd kérlek próbáld még, mert nekem van bőven helyem. Kép

LÁNYOK! szerintetek az normális, hogy hajoláskor és görnyedéskor (takarítás) nyomódik a hasam, és kellemetlen érzésem van, főleg utána? olyan nem mondom, hogy fájás, de olyan szar gombóc érzés a hasamban. remélem nem nyomom össze a kőcöt.

ancsipancsi

Ancsi, normális! (a méhet tartó szalagok húzódnak) és a kis porontyot nem lehet összenyomni, jól be van csomagolva Kép
aztán csak csínján azzal a takarítással! most nem ez a lényeg. ha jelez a tested, pihenni kell!

édes a kisbabód, mindig megnézegetem! a 18. heti UH-n én még teljes alakban láttam Istit, csak azután lett "részletes" Kép

votiv 8)
votiv

Azt hiszem, erről a témáról még nem volt szó, de ha igen, akkor bocs:
Nálunk közeleg az első védőoltás ideje, és szeretném, hogy ez a legkevésbé fájjon babócának, ha már muszáj. Azt hallottam, hogy neki is használhat az Arnica Montana, szerintetek ez igaz? És hogyan lehet neki beadni és mikor (előtte, utána)? Vagy van más ötlet?
Köszönöm előre is, ha tudtok segíteni!
Vera
blaye

Elküldtem a cuccost annak aki kérte, egészségetekre!
Votiv, tele van a postaládád, a második már nem ment el...üríts és akkor elküldöm csak neked, csak most...stb.
ada007

Votív, köszi a nyugtatást. Én is itt nézegetem mindig a kőcömet, mert a cégnél nem tettem még ki a képét Kép
Akkor ezekszerinte majd még én is látom "egyben" a 18-20 hetes genetikai UH-n.

Amúgy nem oldalt fáj a hasam, mint elejében, hanem középen. konkrétan egy lasztit érzek a hasamban. most pihenek Kép

ancsipancsi

Szia Móni!

Igen Kép
Arany10? Mi újság veled?

Andrea

KépKép
Áron

MOOSEJAW, HOL VAGY, HIÁNYZOL!!!!!

Hasfájáshoz hál istennek nem tudok hozzászólni, egy-két esti nyügitől eltekintve nem volt semmi, asszem igen felhasználóbarát lányunk van Kép Kakilással voltak kisebb gondok, nálunk a hőmérő segített, ha már 3. napja nem volt termelés.

Ancsi, azért érzel gombócot, mert "gombóc" van a hasadban! És lesz ez még gombócabb is, ha majd pl. a cipőfűződet sem tudod megkötni Kép

vera
kisün

Votiv!
Én is Cerazette-t szedtem, na nem sokáig, mert ugyanaz történt velem, mint Veled. 8. héten elkezdtem vérezni, és ez jó egy hétig el is tartott. Hogy most emiatt vagy sem, azt nem tudom, de abbahagytam. A vérzés elmúlt, legközelebb csak Petra 6 hós korában jött meg, de onnantól már rendesen négyhetente. Sajna a dokim se tudta pontosan megmondani hogy ettől volt-e vagy sem, bár most hogy olvasom, hogy másnak is volt ilyen lehet, hogy tényleg semmi köze a gyógyszerhez. Csak nálam ez a vérzés indította el a gondolkodást arról, hogy biztos hogy bele akarok-e mesterségesen avatkozni abba a kényes hormonális egyensúlyba, ami ilyenkor van egy nő szervezetében. És úgy döntöttem, hogy nem... aztán meg mikor rádöbbentem, hogy ez a gyógyszer csak a beágyazódást gátolja meg, akkor jól el is bőgtem magam, hogy én ilyet nem akarok! Hát ez lett nálunk a Cerazette sorsa...

Üdv: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada007!

Szólni fogok. De addig is itt tudjuk taratani a kapcsolatot.Kép
Kispapát érdemes elvinni az előadásokra.
Az enyém mindíg jön.

Manóka!

Mi nagyon élveztük, bár Picurkó először csak a popiját mutatta. De a doki addig piszkálta, míg oldalt, majd félig előre fordult.
Végül mire teljesen szembefordult velünk, addigra sikerült a kis lábait kinyújtva az arca elé tornáznia. Mondhatnám azt is, hogy pechesek vagyunk,Kép de még így is sikerült egy-két jó képet csinálniKép. A videó pedig legalább 20 perc.
Szívem szerint még a 30. héten is elmennék.
Majd meglátjuk belefér-e a keretbe.Kép

Kép
Kép
pipocska

Bogárka,
fogamzásgátlóval kapcsolatban nekem is hasonló érzéseim voltak, féltem, hogy valamit esetleg felboríthat, mégiscsak hormontartalmú. Meg úgy voltam/vagyok vele, hogy ha netán összejönne a baba, hát gyorsan lesz testvére Dórinak Kép

Az eslő 3D-UH-m a 30. héten volt, ekkor ugyan már csak testrészenként fért el a képben, de az arcvonásai eddigre alakultak ki igazán! És amikor megszületet, még hasonlított is Kép

vera
kisün

Blaye,

az Arnica Montana csak sebekre, zúzódásokra jó. (de azokre nagyon) Oltásokhoz más kell, általában elôtte. Milyen oltásra viszed a babát? Ha megmondod, kinézem a könyvembôl, hogy milyen szer kell neki preventíve. Általában ugyanazt a szert adják homeopata verzióban, amit az oltásban kap, hogy fel tudjon rá készülni a szervezete. Mi is ezt csináltuk, és be is vált. Ábel összesen 2 oltástól borult ki, a legbrutálisabbaktól. (DiPerTe, a másikra nem emlékszem).
Bori
lakibori

Sziasztok!

Monci, A hordozókendős tanfolyamról írnál bővebben, hogy hol van ez és hogyan lehet jelentkezni??

Votív, Az ötletek jók nagyon az esti alvásról...azt hiszem a fürdővizünk is lehet jóval melegebb. A másik, amire ma a dokibácsinál derült fény, hogy éhes este a Gyermek...nincs annyi tejci estére. Nappal elégnek tűnik, mert kiszívja szépen, aztán nyugi és alvás van, de este már óránként "járna" a cicire és ugye nincs annyi benne, amennyit ő kivánna. Írtak fel tápszert...ez van. Éhes szegénykém.

Jól értem, lesz új topik gyermekes anyukáknak??

Blaye írt a védőoltásról, és onnan jutott eszembe, hogy olvastam vhol, és hallottam is, hogy amikor beadják a gyereknek az oltást, nem szabad hozzászólni + utána még 10 másodpercig, mert akkor úgy értelmezi, hogy nem tőled kapta a "bántást", hanem Te már csak vigasztalod, és így nem Te leszel a "rossz" szereplő az elméjében. Nem tudom, még nem voltunk oltáson, hogy ez igaz-e, de hihetőnek tűnik...

Én lemaradtam a saját szülésem és hosszú kórházi lét miatt arról, hogy most kik a soron következő szülni készülő anyukák, kiknek kell szurkolni-szorítani???
vollard

Bogárka, köszi, hogy írtál!
alapvetően én is ellenzem a hormontablettát, és eleve spirált szerettem volna, de a dokim lebeszélt: ha akarok még valaha is gyereket, ne kockáztassam a spirált, mert rengeteg szövődmény lehet!

én eddig úgy tudtam, a Cerazette a peteérést akadályozza Kép

valahogy márpedig muszáj védekezni, én már attól is teherbe esek, hogy a párom megpuszil

és nálunk nem lehet kistesó, már így is sokan vagyunk a kevésre

Kisün, én is féltem/most is félek - az egyik csecsemős a kórházban azt mondta, előfordulhat, hogy a baba elutasítja a cicit, mert megérzi a hormonális változást, ami a menzesszel jár Kép

du. felhívom a dokimat
apropó, Miszike, az én dokim Dr. Faludi Pál (dícsérő soraimat visszakeresheted itt a fórumban), rendel a Vahot utcában (SZTK) is, csak elég sokat kell várni, mert imádják a nők Kép

HASFÁJÁSSAL kapcs, ill. MOOSEJAWnak, fogzással kapcs:

"Chamomilla a szer, ha a gyermek hasi fájdalmakra panaszkodik, bélgörcsök gyötrik és zöldes vagy felvert tojás színű hasmenése van. Ha a kisbaba hazatérése után hasi görcsökkel küzködik és éjszaka rendszerint sír, etetés után pedig állapota rosszabodik, akkor a legtöbb esetben a Chamomilla segíthet.

Vannak szülők, akik a Chamomillával szerzett jó tapasztalatok után gyakran használják a szert, mások pedig fogzás idején rutinszerűean adagolják, anélkül hogy figyelembe vennék gyermekük jellegzetes tüneteit. A Chamomilla ritkábban alkalmazva használ, gyakori szedése azonban ellenkező hatást válthat ki: ingerlékenységet vagy a dühöt idézhet elő a gyermekeknél."

Blaye, utánanézek, mert nálunk is most lesz aktuális az oltás!

votiv 8)
votiv

Blaye!
A védőoltás utáni tünetek enyhítése:
http://home.tvnet.hu/~a3807/oltas.htm

votiv 8)
votiv

Votiv, Pesztus köszi az infókat!

Sajnos, nálunk még a böfi sem akar nagyon kijönni. Lassan már lobáljuk a gyereket, mire vmi ki bukik.
Én is gondoltam arra, hogy vmelyik étel lenne a hunyó. Tejérzékeny vagyok, lehet, hogy bejátszik ez is. Kép
De hizni hizik a gyerek, azzal nincs gond, nagyon lelkes szopizásban.Kép
zanza

ez a fő!!!! Kép

votiv 8)
votiv

a többibe majd belejön, emiatt ne aggódj.
repülő-tartást próbáltátok?
az alkaroddal benyúlsz a baba karjai alá, így emeled fel, úgy, hogy a hasad felé legyena háta
ha így hurcolászod, fokozottabban kell böfiznie
figyelj arra, hogy egyenes legyen a légcső, és jól lógázzanak a lábai
a gravitáció majd kihúzza belőle a böfit Kép

votiv 8)
votiv

Ada!
Én megköszönném, ha nekem elküldenéd! A profilomban van a címem!

Timi sem nagyon böfizik, ha igen akkor is nagyon light-osakat szokott, amolyan úri kisasszony módra! Bukni is csak kétszer bukott eddig! Nem tudom hogy csinálja, de szerintem nem nagyon nyel levegőt szopi közben!

Tudtok segíteni nekem, hogy hogyan kell eltenni anyatejet? És felengedni? Kis bébiételes üvegben lehet, ugye? Nem megy szét a hidegtől?

Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?