Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa
Csatlakozom Ritához!Kép Mindenben!Kép
Ez a bemásolt hsz tényleg nagyon jó!

Most gyors leszek, csak pár képet hoztam Gergőről. Ma sikerült Neki visszafordulni hasról hátra!!!Kép Szóval mostantól nem lesz nyugtom, mert minduntalan a szőnyeg szélénél köt ki.Kép
És azt csinálja, amit a képeken látni lehet.Kép

1-2 ülős kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És ma ezt akciózta.Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Petra
Gergő végül is 18-án született meg.Kép
Én vasalom a rucikat.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Rita: ne mentegetőzz. Egy nyulfarknyi hozzászólás 2 gyerek mellett is összejön. Pedig ébren vannak! Kép
Zsófi egy pár hete eltanyált, és letört egy darab az első fogából Kép Persze nem voltam ott...
Edina de. aludt 2 és 1/4-et, azóta egy szemet sem. Ennek 12,15-kor volt vége.

Orsi: de a poliform alatt van másik szőnyeg is!
Edina most amíg írtam, már a szoba másik felére "kukacolt".
Nagyon helyes Gergő, és jól ül. Nekünk ez a "mutatvány" még nem megy!

Zsuzsa
zerko

Orsi!

Nagyon aranyos Gergö!Kép Nóra még nem ül fel magától, de forgolódni imád a saját tengelye körül hason és oda- vissza: hasról hátra, hátról hasra! Már nagyon várom, hogy magától felüljön. Nálatok mióta megy a mutatvány?

Eszik már pépeset? Csak azért kérdem, mert mi pár nap múlva elkezdjük. Kíváncsi leszek!

Üdv: Petra

Petra

Kép

Kép
rupetra

Zsuzsa
Zsófi baleseteKép De majd kiesik és lesz helyette szép új!Kép

Petra
Gergő sem ül fel magától, de ülni nagyon szeret és akar is. Persze sokat nem hagyom, mindig ott vagyok mögötte, de néha muszáj, mert sehogy máshogy nem hajlandó ellenni. Igaz mostantól már talán jobb lesz, hogy vissza is tud fordulni.Kép
Én még nem adok Neki semmit cicin kívül. Nem is akarom elkezdeni fél éves koráig, akkor majd almával kezdjük és meglátjuk, hogy fogadja. De mivel bőven van tejem és szuper jól fejlődik (múlt hét szerdán volt 9200 grammKép), így nagyon nem akarom elkapkodni. Ráadásul a dokinénink és a védőnénink is nagyon mondja, hogy akár 7-8 hónapos koráig ne adjak Neki mást, csak cicit. Én azért megkóstoltatom Vele az almát, de ha nem fog Neki ízleni, akkor nem erőltetem. Én jó sokáig szeretném szoptatni, nagyon szeretek szoptatni! És Ő is imádja!Kép

Most megyek, nem tudom idejutok-e még ma.

Rita
Puszika!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi!

Teljesen igazad van a szoptatással kapcsolatban. Én sem eröltetem a leszokást, de az én dokim azt mondja, hogy "6 hónapos korig az anyatej elég, 6 hónapos kor után meg már biztos, hogy nem elég". K vitamint adsz Gergönek? Nóra még kapja. Ezt is minden doki másképp kezeli.
Egyébként tényleg jól fejlödik a kisfiad, ha már ekkora! Nóra 7,5 kg és itt a környezetemben ö is nagy babának számít. (a hossza 70 cm)

Továbbra is jó babázást mindenkinek!
Petra

Petra

Kép

Kép
rupetra

Orsi!

Teljesen igazad van a szoptatással kapcsolatban. Én sem eröltetem a leszokást, de az én dokim azt mondja, hogy "6 hónapos korig az anyatej elég, 6 hónapos kor után meg már biztos, hogy nem elég". K vitamint adsz Gergönek? Nóra még kapja. Ezt is minden doki másképp kezeli.
Egyébként tényleg jól fejlödik a kisfiad, ha már ekkora! Nóra 7,5 kg és itt a környezetemben ö is nagy babának számít. (a hossza 70 cm)

Továbbra is jó babázást mindenkinek!
Petra

Petra

Kép

Kép
rupetra

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Zsuzsa jó volt rólad is olvasni, de én sem értem amit írtál.

Swen: köszi a hiányolást.Kép

Nagyon fáradt vagyok, így csak keveset fogok írni. Sajnos elég rossz éjszakánk volt, gyakorlatilag minden órában fent voltam valamiért, így nem volt olyan 60 perc, amit egyben kialudhattam volna. Tomikának ismét jöhet a foga, mert nagyon nyugtalan, kapkod a szájához folyton, néha úgy látom a csuklóját is a szájába szeretné tömni és eléggé nyáladzik is, pedig már 4 foga van.
Alina pedig teljesen visszautasít mindent az anyatejen kívül, cserében nagy élvezettel szopizik. Anyukám megvigasztalt, hogy az öcsém is ilyen volt, fél liter tejen el volt egész nap, és mikor mondta az orvosnak, az kinevette, mert a gyerek jó húsban volt. Hát Alina is jó kondiban van, ezért én sem erőltetem nála sem a hozzá tápit, sem az éjszakai alvást, mert úgy gondolom neki szüksége van rá.
Tomika viszont kis zabagép, mindent megenne, amit oda adok neki, szinte egy teljes üveg bébiétel egyedül, csak kaja legyen.Kép

Volt ma nálunk bébisitter, így el tudtam menni fodrászhoz Kép, de olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy idegenre hagytam őket, mégha csak 4 óra hosszára is, és közben haza is mentem.

Anikó: Jövőhét szerdától tudunk menni zenebölcsibe, ha az neked is jó! Puszó!

Megyek aludni. Sziasztok!

Vali
cvali

Haliho Mindenkinek!

Elöször is: nagyon lelkiismeret-furdalasom van, hogy ilyen sokaig tavol voltam, nincsen igazi kifogasom. Nagyon szépen köszönöm, hogy hianyoltatok, minél hosszabb ideig nem jöttem, annal inkabb halasztgattam az irast, hogy ugysem tudok mar visszaolvasni.

Most viszont olyan jo volt ujra olvasni Titeket, hogy igyekszem visszakapcsolodni, de elöre bocsi, ha nem leszek mindenben "képben".

Par oldalt néztem csak vissza, nagyon tetszettek a képek, milyen sokat nöttek ezek a babak!

Maccsal, Petraval és Veraval még nem "talalkoztam", sziasztok!

Szöszi, hallottam Zitatol Balazs betegségéröl és nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek!

Velünk minden rendben, csak az éjszakaink voltak nagyon rosszak, föleg a magyar ut utan, igy protokollt kellett vezetnem az egész naprol, mikor eszik, mikor alszik, mikor sir, mikor cipelem stb., hogy ezzel közelebb jussunk a megoldashoz, hogy miért is nem alszik. Végül nem mutattam meg a protokollt a védönönek, mert magam rajöttem, hogy a gyereknek nyugalom és rendszeresség (na ez azért nem olyan szigoru) kell és maris jobbak a nappalok és egy kicsivel az éjszakak is.

Igy egy honapja itthon vagyunk, csak a környéken sétalunk és egy napi kirandulastol a hegyekbe eltekintve sehol nem voltam, ami egyaltalan nem volt rossz, sokat olvastam és nyugisan teltek a napjaim.

Egyéb adatok Kép :
- 5 db fog,
- egy szopi mar kimarad, helyette zödség- vagy gyümölcspüré,
- négykézlabra vagy fekvötamaszba emelkedés, probalkozasok a maszasra majd mérgeskedés, hogy nem megy ez a maszas
- ülve viszonylag sok ideig jatszas.

Még két kép a vasarnap délelötti Bucifantomrol:

KépKép

Sok-sok puszi minden anyukanak és babanak,
Süncsi
süncsi

Nahát, enyém az ezüst?!

Ugyan olyan pocsék éjszakánk volt, de kijött Tomikának ma reggelre az 5. foga Kép.
Ma már sokkal nyugodtabb volt, bár azt hiszem még lesz egy, mert most a másik oldalon kotor a szájában.

Süncsi: Milyen jó, hogy bejelentkeztél. Az éjszakában sorstársak vagyunk? Kép

Vali
cvali

Ha a Corában vagytok, majd meséljétek el mi volt!
cvali

SziasztokKép

Csak reszlegesen fogok valaszolni, ne haragudjatok!

ZsuzsaKép
Hello, vegre eszedbe jutott a Babanetes jelszavad?Kép
Edina nagyon szep a kepen, nem ehezik, az tuti!Kép A fotos soraidat csak egyszer olvastam, a szoke agyamnak kicsit bonyolult voltKép. Akkor most ha Bazsirol csinalok egy mosolygos kepet, akkor az tulajdonekeppen csak nekem tetszik???Kép Akkor minek dicsertetek mindig? KépAzert en meg felteszem neha, nem baj???
Nekem a vegleges fogam tort le es a potlas orokke latszani fog, megis szep vagyok! Kép NE bankodj!

RitaKép
Te eszrevetted, hogy leZitaztad Zsuzsat? Vegul is Z, Z, csak engem kicsit megkavart a dolog Kép Multkor meg a Bence-Gergo , ha jol emlekszem...Csajok, szavazzuk meg, hogy Rita mindenkit hivhasson Pistikenek Kép.

SuncsiKép
Jujj, ki ez az tejfolszoke nagyfiu??? Kép Nagyon aranyos. De haragszom az eltunes miatt. MEg egyebkent is, mit gondolsz Te, egy olyan vilaglatott, vagany not, mint Dorka, meddig lehet orizetlenul hagyni???
Mert mi foglaltak vagyunk, de itt van pl SwenKép Botondja...

SorayaKép
Nem vagy Te eladosodva???

ValiKép
Olyan ugyes vagy, a szulok neha a tobb ev kulonbseggel szuletett gyerekeiket is hasonlitgatjak meg ugyanazt varjak el...Te meg ennyire odafigyelsz ra, hogy masok az igenyeik!!!
A Cora-t nem ertettem, mi van ott??? Tomikanak megy a fog-drukk, mi is szenvedunk vele...

Na, eddig jutottam, az ujaknak megint csak egy udvozlet jut...
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Szöszi:
Hogy van Bazsó? Az alvása már oké?
A fog dolgot tudom, csak bánt! Már a második ilyen balesete, és sosem voltam ott!
Fotó: ez nem szőkeség! A te fotóid nagyon jók, ahogy néha az enyémek is. Megörökítik a pillanatot a család számára, örök emlékek lesznek.
<a href="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/151310.jpg" target=_top>János képe</a> nem egy szokványos fotó. Orsinak nem is lepett meg a kérdése, hogy műtermi-e. Gondolkozz el azon, hogy neked eszedbe jutna-e ilyen képet csinálni, pontosan így, és az hogy sikerülne! Nekem nem! Én mást látok, másként gondolkodom fotózás ügyben, mint ő. De ne feledjük, neki ez a "szakmája".
Az egész hozzászólást ne is böngészd át újra, csak talán ezt: "A titok bonyolult, s egyszerű is: sallangmentesen, leheletfinoman megragadni azt a pillanatot, ami a három hónapos, féléves (etc.) gyerekség lényege, az ártatlanságot, a bizalmat, a kíváncsiságot, és a csodálkozást, a huncutságot, a játékot... "
És ha érdekel, itt van referenciának egy <a href="http://www.gehring.hu" target=_top> HONLAP</a>.

Vali: a fodrász miatt irigyellek!
Akkor a te gyerkőceiden jól látszik, hogy mekkora a különbség 2 azonos korú gyerek között!
Éjszakák Kép
Múlt 7-en nekem is volt részem a nemalvásban. Már jobb!
Bébisittert hol szerezted?

Süncsi: jó húsban van Andriska is!

Ugyan nem olvastam vissza, de Hajni MAci nagyon el van tűnve, nem???

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Vegre raerek. Kép Delelott voltam a szules utani UH konrollon. Kép Minden okes. A 7 cm-es Myoma-m 1 cm-esre osszement. Kép Es minden Ok. A petefeszkeim dolgoznak ezerrel. Kép
2 orat vartam delelott! Kép

Orsi: Gergo nagyon edes ahogy eszi a habszonyeget. Lili se csinal maskepp. De en kiprobaltam, hogy le lehet-e harapni es nekem nem sikerult. Kép Pedig nekem fogaim vannak. Kép

Zsuzsa: Sajnalom Zsofit, de ahogy masok is mondtak, egyszer majd kiesik. Kép Megneztem a ferjed fotoit. Mondd meg neki, hogy minden elismeresem! Gratulalok! Kép

Vali: Sajnalom az ejszakaitokat. Azota jobb volt? babysitter. Kép Most olvastam, hogy megint rossz ejszakatok volt, de legalabb megvan a fog. Kép

Pistike: Igazad van. Kép Bar eszre se vettem, hogy Zsuzsat leZitaztam. Ugy latszik oregszem. KépMegkonnyitene a dolgomat, ha mindenkit Pistikenek hivhatnak, a gond csak, hogy nem tudnatok kirol van szo. Kép
Cora: nagy baba-mama akcio van! Jo arak vannak! A www.cora.hu -n meg tudjatok nezni. Kép

Suncsi: De jo, hogy jottel! Bucifant gyonyoru. Az a mosoly! Tiszta anyja. Kép Ejszaka hogy alszik?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Csak most jutok ide, és jó látni, hogy megint van mit olvasni!Kép Ezt az üzenetet jó régen elkezdtem, de jegyzeteltem és közben Gergő állandóan félbeszakított, így csak most tudom elküldeni.

Petra
Adok még K vitamint, pont most kérdeztem a doki nénit, hogy meddig kell? Mert hallottam azt is, hogy amíg csak szopizik a baba, addig kell adni, de Ő azt mondta, hogy elég fél éves koráig.
Szép súlya van Nórának is!Kép

Vali
ÉjszakáidKép Nagyon tetszik viszont a hozzáállásod!Kép Szerintem is a baba azt igényli, amire szüksége van, azért kel éjszaka, mert igényli a közelségedet és a szopizást!
LelkiismeretfurdalásKép
Gratula a fogacskához!Kép

Süncsi
De jó, hogy jöttél!!!Kép
Bucifantomod hihetetlenül édes és Ő is nagy zsiványnak tűnik!Kép
Gratula az 5 fogacskához!

Zsuzsa
Annyira örülök, hogy jössz!!!
Hajnimaci tényleg nagyon régen nem volt!Kép Remélem minden ok Velük!

Rita
Nagyon tetszik, hogy kipróbáltad le lehet-e harapni!!!Kép Én is megnézem, mert csak akkor leszek nyugodt. Így szegénykémet állandóan visszateszem a szőnyeg közepére és néha nagyon komolyan fel van háborodva.Kép

Most megyek, megpróbálom Mókuskámat elaltatni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hoztam 2 képet az új hajamról, Ti még nem is láttátok! Remélem nem okozok nagy csalódást!Kép
Nekem most egy kicsit túl rövid, de muszáj volt levágni, hogy legyen valami formája és picit tudjam növeszteni. Majd kiderül.Kép

Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nagyjából végignéztem az írásokat,de nem jegyzeteltem és időm se nagyon van reagálni.Csak röviden annyit,hogy nagyon örültem a látottaknak,Süncsi és Zsuzsa ismét jelentezett és újak is vannak,akik írásaik alapján nekem nagyon szimpik! Kép
A képek nagyon édesek,és szerintem Orsi frizurája is eszméletlen jó! Kép
Beszéltem Nandával,kezd jobban lenni,de mindkét gyerkőc is beteg.Kép

Most megyek,nem tudom,mikor jutok ide megint.Kép
Az alma és sütőtök is nagyon ízlik a fiamnak.Kép

Puszika:Anikó
vakili

Sziasztok!
Zsuzsa!
Nagyon édi Edina a képeken,nálunk is mindig a hagyományos géppel készült képek a legjobbak.
gondoltam Rád már mi lehet veletek.
Petra!
Megkérdeztem a védőnőt,még az oltásnál,hogy már adhatok-e Mírának mást is. Kipróbáltam...
Míránál a sütőtök és alma,sem jött be nála.Méla undor az arcán Kép
De a krumplit azt ette.Még nem jött rá hogy ki is lehet köpni : O
Orsi!
Nagyon jó lett a hajad már vártam a képet.
Szerintem jobban áll mint a hosszú.
Te is olyan vagy,hogy mindig növeszted,aztán levágatod?
Gergő hatalmas nagy,és jó az ízlése zene terén.
Nálunk Míra kiabálhat,az egész ház tőle zeng,de Apa békésen alszik,ágyúval sem lehet felébreszteni Kép Ő csak 7,7kg volt az 5 hós oltáson...
Olyan rossz éjszakám volt Kép Míra fél öt körül kelt előszörKép Már minden bajom volt óránként keltem mi van,mikor akar már enni.
Van még olyan baba itt akinek nincs foga?
Vagy csak Míra fogatlan boszi?
Szöszi!
Én még nem is láttam képeket Bazsiról,rakjál fel légyszi,légyszi,légyszi Kép
Szia Süncsi!
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Még egy utólsó bejelentkezés mára.
Köszönöm, hogy együttéreztek velemKép. Annyira jól esik. Ezért is szeretem ezt a topikot, mert látom nem vagyok egyedül a gondjaimmal.Kép

Olyan nyugodtak voltak ma a gyerekekKépKép, ilyenkor olyan könnyű a nap és olyan gyorsan elmegy, képzeljétek egymást szórakoztatták, akkorákat kacagtak, még videóra is sikerült felvennem őket.

CORA: Babahét van. Holnap szeretnék én is kimenni, mert nagyon jó áron vannak dolgok. Pizsit, rugikat, nedvestörlőt, kertésznadrágot, bébiételt és még 1-2 dolgot szeretnék venni. Remélem élőben is olyan jó lesz, mint a prosiban.

Zsuzsa: A bébisitter Mucska barátnője, ő ajánlotta. Itt lakik Káposztáson, hozzánk nagyon közel, kedden volt először. Azért kerestünk, hogy én is ki tudjak mozdulni, elintézni a dolgainkat, a férjem egyre többet utazik és ragaszkodott hozzá, hogy legyen segítségem a gyerekekhez.

Orsi: Hát igen, ránk minden értelemben igaz, hogy a két gyerek két külön egyéniség, ez az első naptól fogva így van. Semmit sem csináltak egyformán Kép. Úgy érzem mintha kiegészítenék egymást, és olyan szerettel tudnak egymásra nézni. KépKép

Mindenkinek jó éjszakát.

Vali
cvali

Sziasztok!

Régóta bele- beleolvasok a topikba, Pipocska ajánlotta :-) Most végre írok is. Látom, több hasonló korú baba is van, így többé kevésbé hasonló gondjaink is vannak. Röviden rólunk: Levibaba jan.30- án volt féléves, szopizik rendületlenül. Hozzátápi csak barack, alma, de az almát csak 2 napja nem hányja ki, előtte kétszer is, és nem tudtam mi baja- ajánlották, pár csepp citromlé szétszedi a rostokat- hátha. Tényleg nem jött ki :-)
Szerintetek jó ötlet ez? mégha minimális is.. de citrom :-(
Más: van tapasztalata v.kinek az elemes orrszívóról? mert a porszívós igen hangos, se apának se fiának nem tetszett, bár még csak egyszer próbáltuk ki 1-2 napig. Jól kiszívja az is??
Próbáltam visszaolvasgatni, de ti annyit írtok :-) inkább kérdeznék: Hol van biopiac Budán? írtatok róla, de hol, azt nem találtam meg.

Orsi! megkérdezhetem honnan a habszőnyeg? én eddig csak pár darabosat láttam, és most jöttem rá, ez a megoldás a lendületből megfordulok bumm kisembernek. Hiába vastag, bélelt - nagyiféle varrt- a játszószőnyege, már nem elég..

na ennyi, kicsit sok voltam, de összegyűlt. Babócák gyönyörűek, az enyém kicsi csenevész a tietekhez képest, de majd behozza, végülis 2,5 kg- val született. Cserébe viszont óriási haja van még mindig :-)
sziasztok
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Szöszikém, Balázsnak:

Kép

Majd még jövök Kép

Kriszta
soraya

SZÖSZI BALÁZSKÁJÁNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!! Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Először is:

Nalika, Jerry, Kika
Boldog félévességet a babáitoknak!Kép
Kép

Szöszi
Boldog névnapot Balázsnak!
Kép

Lányok
Köszi a dícséretet haj ügyben, nagyon jól esett. Én még barátkozom vele, hogy ilyen rövid, de a fodrász csaj szerint is jobb nekem a rövidebb. Majd meglátjuk. Ha lesz időm előkeresek egy olyat, amilyen volt 2 éve és amilyet megint szeretnék. És akkor majd kérem a véleményeket, hogy melyik a jobb?Kép

Vera
ÉjszakádKép
Most a miénk is katasztrófa volt!Kép Szerintem valami front lehetett.

Vali
Nagyon édesek lehettek az ikrek! Mi is állandóan videózzuk, meg fotózzuk, nem lehet Vele betellni!Kép

Mese
Mi az Auchanban vettük és tök olcsó volt a más helyeken látottakhoz képest. Nem tudom most lehet-e kapni, de próbáld meg ott. Igaz azóta rájöttem, hogy a dinoszauruszos nem az igazi, mert most már felszedi a széleit és a pici darabok ki tudnak potyogni, úgyhogy azokat már ki is kellett szednem.Kép De a számos és betűs (utóbbi sajnos nekünk nincs) az jó, mert nincsenek benne nagyon kis darabok, amiket lenyelhetne.

Rita
Megnéztem és tényleg nem lehet leharapni!Kép

Most mennem kell, mert Gergő mászik lefelé a szőnyegről.Kép

Ja, még annyit, hogy tegnapi mázsa eredménye: 9400 gramm!Kép Hátam leszakad!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Anikó Drága!
Egyszerre írtunk!Kép
Puszi hegyek Nektek!!!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jelentkezem nekunk is rossz ejszakank volt. Kép Csak hogy ne csak masoknak legyen ugy. Kép No, nem azt mondom, hogy Lili nem aludt, de vagy 5-6x felsirt es ilyenkor felvettem a vallamra, de 2-3 perc alatt visszaaludt. En se tudom mi ez, de fogzasra, frontra, nathara is vezehtheto. Kép
Amugy jol vagyunk. Reggel koran kelt Lili, de azert aludt meg a reggeli szopi utan 1 orat, igy mar 2 oraja nagyon jo kedvu, nagyon eleven. Azota jar a szaja, es le-fel kuszik a szobaban.
Most eppen a lufikat repteti maga korul, es kozben ezerrel kacag Kép

Orsi: en is elfelejtettem irni, hogy nagyon jo a frizurad. Kép Nekem igy sokkal jobban tetszik, mint hosszu hajjal. Jobban all a pofidhoz. Kép
9400 gr, az nem semmi! Mi meg messze vagyunk ettol, de Lili dragam ledolgozza magarol az allando, szuntelen mozgasaval. Kép
Meg is kerdeztem tegnap elott a dokit, hogy koze van a mostani eros elevensegenek a hiperaktivitashoz. Azt mondta, hogy nem. Megnyugodtam. Kép
Neki is van egy kislanya, aki 1 hettel fiatalabb Lilinel, o meg egesz nap szinte mozdulatlanul fekszik es csak neha-neha fordul egyet. Kép
Jol tetted, hogy harapsprobat vegeztel. Kép En mindent kiprobalok mielott Lilinek adom. Kép

Szoszi: Balazskanak boldog nevnapot kivanunk. Kép

Mese: udv koztunk. Gyere gyakrabban. Kép Van keped Levi babarol? O korabban bujt ki a kelletnel? Kép
Nekem az elemes orrszivo nem vallt be, csak a porszivos. Lili se szereti a hangjat, de muszaj.

Vera: ne aggodj a fog miatt. Mira meg csak 5 honapos, van meg ra ideje. Kép Lili is csak most fogzik. Addig orulj, hogy nyugi van. Kép

Megyunk gyumit enni.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok !
Nahat, mennyi mindenkinek eszebe jutott a nevnapunk !!! Koszonjuk szepen !Kép

MeseKép
Elektromos orrszivo: mi vettunk egy 10e-s csodamasinat, Bazsi imadja, tok jol masszirozzuk vele az inyet neha, meg a hangja jol duruzsol. De orrot szivni...azt nem lehet vele.

OrsiKép
Miert akarsz hajat noveszteni? A rovid jobban all...

ValiKép
KOzben magjott a Cora ujsag is, sok minden van jo aron, mi is nagybevasarolunk szombaton azt hiszem. Nekem jonak tunik az autos ules is 9e-ert...

szoszi
szoszi

Szia Szoszi!

Mi is kineztuk azt az autos ulest, de nagyon fontos, hogy meg kell nezni, hogy a markaja szerepel-e tanusitott minosegek listajaban. Kép
Legalabbis nekunk fontos. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Haliho,

huhh, hozzamszoltak Kép

Vali,
kijött az 5. fog? Andris akkor kel oranként vagy még gyakrabban ha mar 1-2 napon belül kijön a foga. Egyébként egy atlagos éjszakan 3-szor, 4-szer kel. Nagyon sokaig problémaztam ezen, de mostanra beletörödtem, mar semmit nem tudok tenni, hogy jobban aludjon, a sirni hagyas nalam is kizarva.
Es milyen volt a bébiszitter? Elégedett vagy vele? Milyen gyakran jön? Csak alkalmanként vagy rendszeresen?

Szöszi,
Dorka és Andriska mar elvalaszthatatlan parosKép

Boldog névnapot Bazsinak!
Kisteso-projekt beindult mar?Kép Vagy tul indiszkrét vagyok? (komolyan azon gondolkodtam, a tegnapelötti bejelnetkezés elött, hogy ugyan lesz-e mar vki, aki a következö babat varja. Néha boldog pillantaimban mar belevagnék..Kép)

Rita
épp kérdezni akartam, hogy még mindig olyan jok az éjszakaitokKép Kép
Az én Bucifantom is nagyon mozgékony, mostansag még almaban is képes négykézlabra allni, hihetetlen miket müvel. Sokszor talalom kitakarozva, hason, keresztben az agyban. Ma fogok rendelni egy halozsakot, mert rendszeresen kitakarodzik.
Lattam a gyönyörü kutyaidat! Beengeded öket a hazba? Mit szol hozzajuk Lili? Felismeri mar öket?

Orsi,
jo a hajad! Bator vagy, hogy levagattad én sosem merem! Gergö is édes! Jo husban van, nem mondom. Andris egy hete volt 9 kilo, mar lassan hizik, föleg ahhoz képest, amit eleinte müvelt!

Aniko,
szia, én is örülök Neked, de irjal többet!
A magyar sütötököt Bucifant is imadta, ugy sajnalom, de itt sajna nincsen olyan. Ami van, az izetlen.

Meske,
probald meg megparolni az almat és ugy pépesiteni. En ugy szoktam adni Andrisnak, sokkal jobban szereti. Késöbb mar körtét is tettem hozza, kb 2db alma és 1 db (jo érett) körte aranyban. (nekem van egy jo kukta-féle parolo-berendezésem, abban szoktam elkésziteni).
Lathatunk egy képet Levibabarol?

Vera,
majd csak megszokod az ilyen éjszakakat is!Kép

Zsuzsa,
szegény fogacska!Kép Es az evészet hogy megy Zsofinak az oviban?

Ha minden igaz, ma megyünk etetöszéket venni. Mar épp ideje. Azt hiszem, maradunk a STOKKE-nél.

Mennem kell, vége a délelötti alvasnak. Elég rövidre sikerült..

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Ma úgy látom nem vagyok jó éremre Kép.

Szöszi: Balázsnak boldog névnapot! Én még nem tudom, hogy el megyek-e ma, a gyerekektől függ, mennyire lesznek nyügösek. Kedden is a 4 órából 2 órát voltam távol, mégis úgy érezetem kicsit nehezteltek. Mikor visszaértem mind a kettő az én ölemben akart ülni és életemben előszőr láttam tőlük, hogy más öléből nyúltak felém, vegyem át őket. Egyre okosabbak KépKép.

Orsi: Szerintem is jól áll neked a rövid. Kép Mi is havi 150-200 fotót készítünk rólukKép.

Mese: üdv köztünk.

Rita: sajnálom az éjszakátokatKép.

Nálunk Tomikánál rendeződött a dolog, végig aludta az éjszakát, de Alina 6 alkalommal volt fent az éjjel, persze ez már fele annyi mint a múltkori, mikor mind a ketten ébredeztek. Kép

Vali
cvali

Szöszi: Én autósülésből a Concord Trimaxot néztem ki. Az egyik ismerősünk meg tudja nekünk szerezni nagyker áron szerencsére. Az 36 kg-ig jó. A tanusítást szerintem is nézd meg, bár nem hiszem, hogy a Cora tanúsitás nélkülit árulna.

Vali
cvali

ValiKép
azt hol tudom megnezni?...En meg egy BebeConfortos allithato oldalut, de iszonyu draga...
Persze, megnezem, de nem hiszem en sem, hogy aruhazban tanusitas nelkuliis van meg.
szoszi
szoszi

SziasztokKép

De jó sok hsz van!!!Kép

Mindenkinek köszi haj ügyben!Kép Megpróbálom ma feltenni azt a régi fotót. Azért az sem hosszú haj, csak félhosszú. Valahogy azt jobban szerettem.

Autósülés: ha már feljött a téma kérdeznék Tőletek. Mert fogalmam sincs, hogy mikortól lehet már abba rakni a babát? Amikor már magától fel tud ülni?

Most megyek, Gergő lassan felébred.

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztoK!
Szöszi!
Bazsinak húzd meg a fülét névnapja alkalmából Kép
Süncsi!
Kedves párom ránézett Bucifantomodra s megállapította "na Ő is jó gyerek lehet" Kép
Pár kép rólunk,meg arról hogyan ette a drágám a sütőtököt...
Orsi!
Én azt olvastam valahol,hogy ha már 9 kg felett van a gyerkőc,a többire nem emlékszem Kép

Míra szereti ApátKép
AnyávalKép
Kaja előttKép
Méla undorKép
Gyermekem elmereng:lelkemnek kedves emberek ehetetlen eledellel etetnekKép
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most alszik a Lili. Kép Egy jo nagy adag karalabe-krumpli-csirke fozeleket evett meg. Kép Nagyon izlett neki. Kép

Suncsi: Mi mar a tel ota hasznaljuk a zsakot. Van is ketto neki. Nagyon szeret benne aludni es abban nem tud annyit mozogni. Kép Es persze jo meleg. A kutyakat most csak az ablakuvegen keresztul szemleli, de volt, hogy beengedtem oket, ilyenkor hagytam, hogy megsimogassa oket. Fergetegesen kacagott kozben. Kép Imadja a kutyakat. Ha kerdezem, hol a kutya, nez ki a nagy szemeivel az ablakon. Kép Amugy a kutyak nincsenek bent. Ok csak kint lehetnek. Kép Kiveve, ha petardazas van, vagy nagyon nagy dorgos vihar. Kép
Ejszaka tenyleg nehez. De majd lesz jobb is. Kép

Vali: orulok, hogy Tomikanal minden okes. Nalunk meg odebb vannak a jo ejszakak, mert amig nathas es fogzik, addig biztosan nem lesz.

Orsi: En autosules szempontjabol ugy vagyok, hogy ha Lili mar onmagatol fel tud ulni akkor johet az autosules. Addig hordozo. Kép

Vera: Mira gyonyoru. Kép Es te is nagyon jol nezel ki, bar a fejed csucsa le van vagva. Kép Nekem az utolso kep a legaranyosabb. Kép

Nanda, Anita mi van veletek? es a tobbiek?

Na megyek mosogatni.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

HUH. Itt aztán van termés! Alíg gyözlek követni titeket!
Remélem ma mindenkinek hozzám hasonlóan szuper napja van! Kép

Orsi
Jó a hajad, de gyanítom Gergö így is megtalálja!Kép

Vera
Azt hiszem jövö héttöl én is (meg a vakolat is) megbánom, hogy megtanítottam Nórának azt, hogy BRRRRRRRRRRRR. Nálatok mikor lesz meszelés? Kép

Süncsi
Olvastam a profilodban, hogy Svájcban élsz. Még mindíg? Német nyelvterületen? Csak azért kérdem, mert a németemet folyamatosan frissítenem kellene és szívesen olvasnék babás-mamás témában jó magazinokat, honlapokat. Ha tudsz ilyeneket, írj címeket! Köszi.

MINDENKI!!!!!!
Most kezdjük majd a pépeseket Nórámmal. Persze én készítem majd neki a hamit, de szeretném ha a bébiételek ízét is hamar megismerné, nehogy késöbb meg ne egye meg. Melyik bébiétel a jó szerintetek? Ti mi alapján választotok? (Nestle, Hipp, Univer Stb.) Megörülök, annyi van. HELP!

Puszi mindenkinek
Jó fejlödést a bébiknek
Petra

Petra

Kép

Kép
rupetra

Sziasztok!Kép
Jegyzeteltem, de miután másodszor szedtem ki a kismanó kezéből-szájából a nyálas papírt, feladtam. Így most csak nagy általánosságban, félkézzel, mert kicsi kincsem most is itt lóg a kezemben.. Kép És amortizálja a körülötte levő tárgyakat!! Kép

Nagyon sajnálom a rossz éjszakákat és a nyűgös babákat, lassan túllesznek ezen is, akkor meg jön az "állandóanelesekésmegsérülök" korszak! Kép

Tegnap itt volt a védőnő. Most új van, de nem sokkal jobb, mint a régvolt. Jött a "kezdjük el a hozzátáplását, mert túl késő lesz, ismertessük meg az ízeket" dumával. Meg a félkezességről jut eszembe, hogy szerinte nagyon elkényeztetem a babát, többet kéne sírni hagyni, és kevesebbet kézben hurcolászni. Egyrészt eleve nyűgösebb volt az utóbbi két napban, és tényleg sokat volt kézben, köszönhetően az oltásnak, másrészt viszont szerintem inkább elkényeztetve legyen, mint riged, kegyetlen gyerekkora, úgyis én sz.vom meg, ha túlzottan elkapom. Kép Különben is pont abban a korban van, hogy már minden az ég világon érdekli, de még nem tud odamászni ezért csak nyüfög, és nyújtozkodik, hogy vigyem oda... KépMajd ha megtanul mászni, akkor kevesebbet lesz kézben, vagy megpróbálom.. Kép Különben is mikor cipeljem a popiját, ha nem most, nem sokára majd már mások előtt puszit sem lesz hajlandó adni nekem! Kép Kép Kép Sírni meg pláne minek hagyjam?! Nem azt kell a gyereknek tudnia, hogy ha gondja van számíthat rám, ott vagyok neki, bízhat bennem? Kicsit morcogtam magamban a megjegyzésein. De nem beszélek vissza nekik (dokinő+védőnő) mert nem akarom, hogy a babán csattanjon az ostor, inkább bólogatok, aztán úgyis csinálom a magam módján.. Kép

Tegnap a nagy elkényeztetés ürügyén jót esett is a baba, egy szemvillanás alatt a pelenkázóról a földön termett.. Kép Borzasztóan megijedtem, de hamar meg lehetett vigasztalni, végig tapiztam, nyomkodtam, és úgy tűnik kutya baja.. Kép Azért éjjel még paráztam egy sort.. KépA háromgyerekes barátném meg csak annyit mondott, hogy végre igazio gyerekem van, mert addig nem gyerek a gyerek, amig az anyja legalább egyszer le nem ejtette... Kép
Én nem tudom ti jártatok -e így, de nagyon figyeljetek, mitn moondtam egy villanás volt az egész és már csak két kis tompa puffanást hallottam, ahogy a poopija és a kobakja földet ért, arra nem volt időm, hogy utánanyúljak... Kép

Valaki kérdezte van-e még fogatlan baba, hát jelentem itt még van egy! Kép

Zsuzsa, Süncsi! Babák gyönyörűek! Jó hogy jöttetek megint.. Kép Süncsi túrót csináltál már?
Soraya! Kép Elég szűszavúan elintézted a bejelentkezést Kép Kép? Végül is hányadikán lett meg a babó?

Orsi! Haj szerintem is szuuuuper! Kép Én is gondolkodom, hogy megint levágatom, de már olyan régóta küzdöttem vele hogy megint így megnőljön...Kép

Vali! Kép Mindig ámulok, hog hogy bírják az ikres kismamik a gyűrődést, de Te igazán szuper példa vagy. Minden meggyőződésem ellenére néha kedvet kapok tőled én is, hogy a következő kettő gyereket egyszerre tudjam le! Kép Kép Kép /mintha ez kivánság műsor lenne.. /

Szöszi! Bazsinak Boldog névnapot! Kép
Kép

Macs
maccs

Sziasztok!

Szívből gratulálok a névnaposnak, és a hónapfordulósoknak!

Kép

Üdvözlet minden újnak!

Babaülés:
Pár jó tanács! Csak gyerekkel menjetek megvenni, mert az olcsóbbak között sok olyan van, aminek a válla már az egy éves gyereknek is alacsonyan van! Az a praktikus, amit minimum 3 magasságba be lehet fűzni! ÉS azt is nézzétek meg, hogy lehet rögzíteni a kocsiban, mert vannak meglepő dolgok!!!
Mi anno Zsófinak a Römer King mellett döntöttünk.
Römer King: négy éves korig használható, 9-18 kg-os babák számára. Menetiránnyal megegyező állású.

Ár I.: 49.900 - Brumi Maci
Ár II.: 53.990 - Mega Toys
KépKép
Nekünk bevált, bár az ára borsos. Már Edina is tesztelte... Kép

Apropó teszt! ADAC 2003.
Kép

Rita: köszönet a férjem nevében is!

Orsi: valóban jó a frizúrod Kép
Mikor fuvoláztál utoljára?
Akartam mondani, vigyázz a poliform apró daradjaival!
A mi Römerünk olyan, hogy annak van fekvőbb helyzete. Az olyasmi, mint a kagyló! Ez amúgy is kell, mert ha a gyerek elalszik egy hosszabb úton, ne ülve aludjon!

Vali: egyetértek az uraddal! A kimenő maximálisan jár neked! Főleg 2 gyerkőc mellől. NEm is tudom, hogy bírod!

Meske: asszem van egy a II. kerületben a Török utca Frankel Leó találkozásánál (ott anno Szombaton volt) Van a XII. kerületben asszem a művelődési háznál, és van a XI. kerületi mellett is, az tuti (hetnte asszem 2 délelőtt)!

Süncsi: eszeget! Sokkal többfélét, mint itthon! Ami ízlik neki, abból többet!
Kérünk képet majd az etetőszékről!

Maccs: nekem második lánykám Edina, de én sem hagyom üvölteni! Akkor én is rosszul csinálom???
Leesés: valóban rémisztő, de a gyerekek tudnak esni! Úgy irányítják magukat, hogy minél kisebb legyen a baj! Ösztön! ÉS valóban, elég egy pillanat! Én már csak a földön merem otthagyni! VAgy az ágyában!

Petra: hát, amelyik neked szimpi. Sokan a HIPPet dicsőítik. Mindenképpen olvasd el, melyiknem mi van!
Én is főzök a lánykámnak, de van, amit én is megveszek. Ilyen az UNIVER préselt zöldborsó pűréje. Avval nem érdemes pepecselni. De azt is feljavítom! Ha tanácsot szeretnél valamiről, írj mailt nyugodtan.

De. mi is vásárolgattunk, de a CORÁig még nem jutottam. Pedig nem lenne rossz!
Mindenkinek szép napot!

Zsuzsa
zerko

Hello csajok,
most sajnos meg ekezet nelkul tudok csak irni,mert ujratelepitettek a sok virus miatt.
Sajnos mind a 2 gyermek beteg,kohognek,lazasok,folyik az orruk.Ugy erzem magam mint egy polip ,akinek meg az a sok keze sem eleg ami van.Hol orrot torlok,hol szoptatok,kozben a Mayat pisilni viszem,majd Maxipelenkacsere kozben elkapom(a Mayat),hogy nehogy leesen az agy tetejerol,utana mintegy bosszubol,amiert nem csak vele foglalkozom, magaba dontse az egesz uveg gyogyszert.HuhhhhKép

Kicsit kiborultamKép
Maxika vegre alszik,de kedves kislanyom ,ahol megfordul ott ko kovon nem marad,en meg takaritom a romokat egesz nap.Kép
De igy nem erzem annyira a sajgo cickomatKép

Bocsi,hogy ilyen rovid voltam,de mennem kell,mert a Maya gyanusan csendben vanKép Kép

Puszi,Nanda
nanda

SziasztokKép

Nanda
Próbálok küldeni egy kis energiát! Szegényke!!! Elhiszem, hogy kiborultál!Kép

Zsuzsa
Köszi az infót ülés ügyben!

Maccs
EsésKép Én sem merem már Gergőt otthagyni a pelenkázón, még annyira sem, hogy nem mézek oda. Olyan gyorsan megfordul, hogy hihetetlen!

Vera
Képek eszméletlen édesek!Kép

Haj ügyben mégegyszer mindenkinek köszi!

Most pedig a képek. Előre is bocsi mindenkitől, de miközben keresgéltem a hajamról a képeket, megtaláltam egy párat a kinti fotóinkból. Gondoltam nézzétek meg, hol is éltünk 6 évig. Így kicsit sok kép lesz, ne haragudjatok meg érte! Jó?Kép

Ilyen volt 2002 nyarán, mielőtt levágattam
Kép

Ilyen volt, amikor le lett vágva lépcsősre. És ilyet szeretnék megint.
Kép
Kép

Ilyen volt, mielőtt hazajöttünk. Kicsit barna voltamKép Ez ott ritkaságszámba ment, soha nem volt időnk napozni, csak a végleges hazatérés előtt, mert akkor csomagoltunk és pihenésképp minden nap lejártunk a strandra.Kép
Kép
Kép

És ilyen helyen voltunk 6 évig.Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, hogy ilyen sok lett.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi, ezek tök jó képek, de nem lehetne hogy egy albumot linkelj ide inkább? Én megmondom oszintén-és lehet mindenféléket mondani/gondolni rólam és megsértodni-de ezért nincs kedvem már jönni. Nagyon szivesen nézegetek képeket, a tieid is szuperek, de nem_ennyi_a fórumban. És ez nem haragvás kérdése.

Tegyem ide a fotókat amiket hoztam (kettot), most oszintén?? Kép

Ne haragudjatok csajok, de legrövidebb ut az egyenes.

Kriszta
soraya

Soraya
Tök igazad van, csak az a baj, hogy már nincs albumhelyem.Kép De mégegyszer bocs, hogy ennyi képet feltettem, mostantól nem teszem ezt. Majd Karcsi keres nekem valami helyet, ahová fel lehet tenni albumot és akkor majd oda berakosgatom őket.
Haragudni meg miért haragudnék? Nyugodtan leírhatod nekem a véleményed!Kép
Csak azt sajnálnám, ha ezért nem jönnél!!!Kép Hogy tudnálak kiengesztelni?
És a képeket miért nem raktad fel?Kép
Remélem nem orroltál meg nagyon rám, egyáltalán nem szerettem volna ezt elérni a képeimmel, ha tudom, inkább fel sem teszem őket!
Oda fogok figyelni, hogy ne legyek ilyen önző, de légyszi gyere még, jó?

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Enyem az arany! Kép
Ejszaka tovabbra is valtozatlan. Kép De hat meg nathas.. Rajottem, hogy az a tengeri sooldat amit a baba oraba kell spriccelni, az valojaban a trutyit oldja fel. Ami azt jelenti, hogy utana "tele" lesz az orra. Igy a bespricceles utani leszivasnal meg erhetnek meglepetesek. Kép

Petra: Mi is a HIPP-et vettunk, ott all a spajz-ban, igaz Lili nem eszi, csak vegszukseg eseten, ha nem lenne idom fozni, vagy eppen nincs otthon gyumolcs. Bar ezek az uveges etelek altalaban sokkal jobbb izuek mint az altalunk fozott cukormentes, minden mentes fozelekek, igy a baba szerintem biztosan megeszi. Mi most a csirkes karalabe fozeleknel tartunk. Lili imadja. Azert vettem ceklat is azt is kiprobalom majd. Jo bababszakacskonyvet kaptam. Kép

Maccs: Ahany vedono annyifele tanacs. Kép Hallgass a sajat osztoneidre. Kép Hogy oszinte legyek en se vagyok hive annak, hogy a baba gyakran a karomban van. Tudod csak sajat magambol indulok ki. Kép Sogornom kisfia is ugy kezdte es sogornom is azt mondta, hogy nem teszi le. Ugyis pici meg a baba. Igy most egy hisztisebb fia van, aki mar masfel eves es meg mindig a mama karjaban akar lenni. Szoval mindennek van hatranya is es ahany baba, annyifele tipus. Kép Csak sose lehet tudni, hogy mikortol erdemes errol leszoktatni. Ezert en ha tehetem nem veszem olbe, csak akkor ha nagyon igenyli, de ha latom, hogy Lili hisztis vagy nyafog, akkor inkabb odamaszok melle a habszivacs szonyegre beszelek hozza, babjatekot jatszom neki a kulonbozo plussalatokkal vagy tanitom. Ezeket nagyon elvezi es mar el is felejtette, hogy hisztis volt. Kép Szerencsem van mert Lili nagyon jol eljatszik egyedul is idonkent. Kozben kacag, tapsol, ezerrrel mozog es be nem all a szaja. Kép Mas az ha sir. Olyankor megprobalok rajonni miert. Lili sose sir ok nelkul, csak ha valami baja van. Hihetetlen miket tud muvelni egy jatek a babaval ha eppen hisztis, vagy olben akar lenni. Kép A Cora-ban is mondtak, hogy barki kezebe adtam Lilit nagyon jol elvolt, nem sirt utanam. Masfel oran keresztul kezrol kezre jart a lanyok kezeben es mindenkire csak mosolygott. Kép Bar ez meg valtozhat. Kép Azert vannak olyan pillanatok, amikor csak a mami kell. Kép
A sirassal kapcsolatban igazad van. A siras az siras, az nem nyafi, nem hiszti. Olyankor valami baja van. En se hagyom sirni Lilit.
Ne haragudj, hogy belekotyogok, de nem kellene elvinni dokihoz a babat? Azert egy pelenkazo 90 cm magasan van kb. Az eleg magas. Meg ha kulso jelei nem is lennenek az esesnek, lehetnek belso.

Zsuzsa: Millio puszi a tablazatert. Sok idot megtakaritottal nekem. Kép Es koszi a tanacsot. Megfogadjuk.

Nanda: Nem lehet konnyu neked. Nagyon sajnalom. Kép Ferjed nem tud segiteni? Vagy a mamad?

Orsi: Allati szepek a kepek. De hol is eltetek tulajdonkeppen? Mi 8 evet Algeriaban. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Orsi: Elloptad az aranyomat! Kép

Kép
Kép
trita

Rita
Bocsiiiii!KépKép

Ma úgy látszik nincs túl jó napom!KépKép Soraya miattam akar elmenni, Ritától meg ellopom az aranyat.Kép

Rita
Portugáliában éltünk, pontosabban Madeirán 6 évig. Az ottani zenekarba mentünk ki, aztán a második évtől már tanítottunk is, így tök jól megtanultuk a nyelvet.Kép Jó volt, de elég volt, én már hamarabb hazajöttem volna babázni, de a pénz miatt muszáj volt maradni. Abból lett a házunk és a kocsink, el is ment minden.Kép Pedig egy kis tartalék jó lett volna, de sajna nem maradt. Még annyi van, hogy talán a kerítés kifutja, aztán ennyi.Kép DE nehogy panaszkodásnak tűnjön! Nagyon nagy szerencsénk volt, hogy ki tudtunk menni és jó is volt, csak ennyi elég is volt. Igaz onnan nem sokan jönnek haza, sok kollégánk van kint, magyarok. De én nem tudtam volna ott élni és úgy nevelni a gyerekeimet, hogy egy évben 1x-2x látják a nagyszülőket.Kép Nem bántam meg, hogy hazajöttünk!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi: En csak vicceltem! Kép Miattam ne legyen rossz napod. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita
tudom!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Orsi: De hulye vagyok! Tenyleg irtad mar, hogy Portugaliaban voltal! Kép Ami a frizuradat illeti, hogy oszinte legyek, az osszes frizu kozul szerintem neked a lepcsos all a legjobban. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita Drága!Kép
Semmi gond, nem került sok energiába újra leírni.Kép
Haj: szerintem is az, azért szeretném megint azt a frizut.Kép

Jól ellevelezgetünk egymással.Kép És a többiek???

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Latom azota nem jott senki. Kép Mi mar tul vagyunk egy nagy setan. Gyonyoru ido van es Lili meg mindig kint alszik a hidon. Kép
Voltatok setalni?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szia Vali!

Én is ajánlom neked a concord-vonalat az autósülés témában, nálunk is abban ülnek a lányok. A fixmax és a trimax is jó, talán a trimax a dönthetősége miatt kényelmesebb, nameg 3 évvel fiatalabb gyártmány. Meg a teszteken is nagyon jól szerepel.
Még mindig olvasgatom a topikot, csak ritkán írok bele. De azért követem a történéseteiket.
A babyszitter szerintem is jó ötlet, de az is érthető, hogy az elején nehezen megy. Neked is, meg a kicsiknek is meg kell ezt szokni, de idővel nagyon sokat segít, ha ki lehet egy két órára szakadni a malomból.( Pár év után értem )
Nálunk is minden rendben, Dincsi holnap lesz 8 hónapos. Eszti megy orrmani-műtétre kedden. Ő még nem tudja, de én már alig alszom éjszakánként, mindig a kedden forog az agyam. Most oviba se jár, minimum február 2o-ig. Az úszást is felfüggesztettük, előbb jöjjön rendbe, aztán pacsálhat.
Hát dióhéjban ennyit.
szióka és mindenkinek jó babázást a topikban.

apacs72

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?