Sziasztok!
Jegyzeteltem, de miután másodszor szedtem ki a kismanó kezéből-szájából a nyálas papírt, feladtam. Így most csak nagy általánosságban, félkézzel, mert kicsi kincsem most is itt lóg a kezemben..
És amortizálja a körülötte levő tárgyakat!!
Nagyon sajnálom a rossz éjszakákat és a nyűgös babákat, lassan túllesznek ezen is, akkor meg jön az "állandóanelesekésmegsérülök" korszak!
Tegnap itt volt a védőnő. Most új van, de nem sokkal jobb, mint a régvolt. Jött a "kezdjük el a hozzátáplását, mert túl késő lesz, ismertessük meg az ízeket" dumával. Meg a félkezességről jut eszembe, hogy szerinte nagyon elkényeztetem a babát, többet kéne sírni hagyni, és kevesebbet kézben hurcolászni. Egyrészt eleve nyűgösebb volt az utóbbi két napban, és tényleg sokat volt kézben, köszönhetően az oltásnak, másrészt viszont szerintem inkább elkényeztetve legyen, mint riged, kegyetlen gyerekkora, úgyis én sz.vom meg, ha túlzottan elkapom.
Különben is pont abban a korban van, hogy már minden az ég világon érdekli, de még nem tud odamászni ezért csak nyüfög, és nyújtozkodik, hogy vigyem oda...
Majd ha megtanul mászni, akkor kevesebbet lesz kézben, vagy megpróbálom..
Különben is mikor cipeljem a popiját, ha nem most, nem sokára majd már mások előtt puszit sem lesz hajlandó adni nekem!
Sírni meg pláne minek hagyjam?! Nem azt kell a gyereknek tudnia, hogy ha gondja van számíthat rám, ott vagyok neki, bízhat bennem? Kicsit morcogtam magamban a megjegyzésein. De nem beszélek vissza nekik (dokinő+védőnő) mert nem akarom, hogy a babán csattanjon az ostor, inkább bólogatok, aztán úgyis csinálom a magam módján..
Tegnap a nagy elkényeztetés ürügyén jót esett is a baba, egy szemvillanás alatt a pelenkázóról a földön termett..
Borzasztóan megijedtem, de hamar meg lehetett vigasztalni, végig tapiztam, nyomkodtam, és úgy tűnik kutya baja..
Azért éjjel még paráztam egy sort..
A háromgyerekes barátném meg csak annyit mondott, hogy végre igazio gyerekem van, mert addig nem gyerek a gyerek, amig az anyja legalább egyszer le nem ejtette...
Én nem tudom ti jártatok -e így, de nagyon figyeljetek, mitn moondtam egy villanás volt az egész és már csak két kis tompa puffanást hallottam, ahogy a poopija és a kobakja földet ért, arra nem volt időm, hogy utánanyúljak...
Valaki kérdezte van-e még fogatlan baba, hát jelentem itt még van egy!
Zsuzsa, Süncsi! Babák gyönyörűek! Jó hogy jöttetek megint..
Süncsi túrót csináltál már?
Soraya!
Elég szűszavúan elintézted a bejelentkezést
Kép? Végül is hányadikán lett meg a babó?
Orsi! Haj szerintem is szuuuuper!
Én is gondolkodom, hogy megint levágatom, de már olyan régóta küzdöttem vele hogy megint így megnőljön...
Vali!
Mindig ámulok, hog hogy bírják az ikres kismamik a gyűrődést, de Te igazán szuper példa vagy. Minden meggyőződésem ellenére néha kedvet kapok tőled én is, hogy a következő kettő gyereket egyszerre tudjam le!
/mintha ez kivánság műsor lenne.. /
Szöszi! Bazsinak Boldog névnapot!
Macs