Zanza! édesédesédesédes babucid van!!!
Babarózsa, a "mórickázás" (kopirájt Neet) nálunk a nyákdugót segítette eltávozni
de állítólag, ha már érett a méhszáj, elindíthatja a tágulást is! hajrááá!!!!!
persze nagy hassal nehéz
nem röhöglek ki, nem volt az még olyan régen, hogy ne emlékeznék
Ildi, nem derült ki, mitől gyulladt be a cici
számtalan verzió lehetséges
mindenkitől (nővérek, dokik, gyakorlott anyák stb) csak azt hallgathattam, hogy ugye megmondtam, hogy fejni kell
hát kérdem én, ugyan miért kellene alapesetben fejni? nem úgy van, hogy kialakul a kereslet-kínálat arány? a fejéstől mindig csak egyre több lesz, lassan már ettől szenvedek
apasztani meg nem merem, úgyhogy marad a túl sok, és megy a frigóba...
SZDorka! málnalevéltea: 34 héttől már lehet inni
én 41. héten szültem, szóval állati sokat megittam
napi 2 bögre bőven elég belőle, így egy zacskó kb 10-12 napra volt elég
sokan dícsérik, nekem sajna nem segített, dehát én még oxytocinnal se tágultam elég jól, na mindegy, elmúlt
gátmasszázst is csináltam, lehet kapni Weleda márkájú gátmasszázsolajat, de én magamnak kevertem
a 36. héttől masszíroztam, először fel kell puhítani a gátat, majd 1-2 ujjal U alakban kell masszírozni a hüvelyt, és fokozatosan, szép lassan tágítani, lazítani
nekem ez se jött be, jókora gátmetszés lett a vége, de csak mert a fiam elég nagyfejű
a Bába könyvét nyugodtan vidd el neki ajándékba, ez már önmagában is rengeteget segít!
tágulást segíti: cimicifuga és caulophyllum 5CH homeopátiás bogyók, fél óránként felváltva a két szerből 5 golyócska
Ildinek segített!
Fibi, bepótoltam az ellazsált mélt!
a filozofálásod ismerős volt! bár az én szüléstörténetem korántsem volt ennyire "vészes", mint a tiéd
én is szerettem volna természetesen szülni, de persze semmi sem úgy alakult
szerettem volna az IKEA szobába menni, de a dokim azt mondta, sajnos nem az olyan elsőszülő kismamáknak való, akik a 41. hétben alig fájnak és még kevésbé tágulnak
ekkor kezdett leesni, hogy "problémás" eset vagyok, szóval nincs pattogás, örüljek, ha nagyobb baj/beavatkozás nélkül megússzuk
hogy miért alakulhatott így? azt már senki nem fogja megmagyarázni nekem
persze olvasok ilyen botorságokat, hogy "az anya túlzottan szeretett terhes lenni, vagy nem tudta elengedni a gyerekét, ezért nem indult rendesen a szülés"
marhaság, legalábbis az én esetemben
Ti tudjátok, mennyit vinnyogtam itt két álló héten át, hogy mikor kezdődik már
még a kórházba is berohangáltunk mindnféle téves riasztások miatt