Sziasztok!
Na, én jól eltüntem megint, mindig azt reméltem, hogy ezentúl lesz időm a netezésre, azután mindig másképp alakul.
Ha meg véletlenül az olvasásig eljutok, akkor mindjárt megindul a nyálelválasztásom, és mennem kell palacsintát sütni.
Nikcsi! Aktuális még a TENA bugyi téma?
Leszálló poci ügyben a "Terhesség hétről hétre" című könyv azt írja, hogy első terhesség esetén 4 héttel a szülés várható időpontja előtt száll le a poci, a további terhességeknél pedig 4 héten belül, de lehet, hogy csak a szülés megindulásakor. Ez a verzió még nem hangzott el.
Ezt imádom a terheskönyvekben, ha elég sokat elolvasol, minden és mindennek az ellenkezője is elhangzik.
Ja, és én is csatlakozok a télen született, és a hideget utáló emberek csoportjába.
Mucus! Nekem megadta az orvosom a mobil számát, pedig nem magánba járok hozzá. Persze ha úgy érzem, hogy megindul a szülés, én is először a kórházba megyek be, és majd értesítik onnan, ha tényleg helyzet van.
Eszty, Laga! Mindketten voltatok most pénteken a terhesgondozóban?!
Akkor lehet, hogy találkoztunk, bár én kicsivel 11 óra előtt végeztem, és mentem is felfelé UH-ra.
Meglepibaba! Micsoda, te már készen is vagy a baba fogadására?! Hú, de irígyellek...
Ahhoz képest, hogy bármelyik pillanatban megszülhetek (elvileg még 2 hetem van), én még nem tartok sehol.
De ezen a héten úgyse akarok megszülni
, úgyhogy mondogatom is Petinek, hogy maradj szépen még odabenn, majd szólok, ha jöhetsz kicsim.
Lacikánál működött!
Egy két témához még hozzászólnék így utólag:
Kilók: Én Lacikával felszedtem a 12 kg.-ot, most meg (eddig) alig 4-et. Az a súly, amivel szülni megyek kb. ugyanannyi lesz.
Szoptatós melltartó: Senki nem emlegette az Anitát. Nekem eddig azok váltak be a legjobban. Persze biztosan tényleg alak/alkat függő. Az én melltartóimnak komolyan kell venniük magukat...
Alvás: Én anno csak a hátára mertem fektetni Lacikát. Nem is aludt máshol, csak a karomban.
Na, Petit minden oldalára meg fogom próbálni fordítani, csak aludjon az ágyában, mert Lacikához még most is többször kelek éjszaka, mint más, szerencsésebb (ügyesebb?) anyukák az újszülött babácskáikhoz.
Büfizni, bukni soha nem szokott, attól nem kellett tartanom, hogy megfullad, és a hasfájást is csak hírből ismertük, de ha kókuszmatracot ért a feneke, akkor könyörtelenül felébredt abban a pillanatban.
UH-n becsült súly: Lacikát a 38. héten 3311 grammnak számolták, ehhez képest született meg 2 hét múlva 3250 grammal. Pénteken Petit 3652 grammra tippelték, remélem, ő se ehhez képest szedi fel a heti 150-200 grammot a hátralévő időben.
BMárti